back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:37

Ho key! Somn lin tuturor! De careva are chef de hartza, sa faca rapidos un dus rece si sa revina la povesti!

Week- end fain, Duminica insorita si numai bine! Pe Luni, cand revin, sa ma surprindeti cu ceva util de citit, v-as fi recunoscatoare, ceva sa ma satisfaca intelectual, ca de injurii si de combinatii de n luat de cate k suntem satuli cu totii!

Tchouss! A plus!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 21:08

De la: Musetel, la data 2014-09-27 20:14:21
De la: _2148_, la data 2014-09-27 20:06:46
De la: Musetel, la data 2014-09-27 19:55:46Ce ziceti daca ajung in al doilea tur cele doua doamne?

E imposibil dar daca s-ar intampla , pot sa-ti dau scris in plic de-acum cine ar putea castiga !

Avantaj eu , sorry !

Elena o ia pe Monica!

:

Ntz , nu vreau sa fiu magaritza si sa-ti raspund

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 21:13

De la: Musetel, la data 2014-09-27 20:33:16Bella? Dormi?

inca nu , imi ceteam corespondenta

Eu o vad clar favorita pe Macovei intr-o eventuala disputa cu Elena Udrea !
Dar , nu se va ajunge la o asemenea situatie .

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 21:31

De la: Musetel, la data 2014-09-27 20:18:07In seara asta mare.....

www.youtube.com/watch?v=hmoO5nD2lY0

... azi sa nu imi canti denani, te rog, Bella!

Poi vaz ca-ti canti tu singurica , ce sa-ti mai cant si io ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 21:46

alooo , monarhistilor , ia sa va vaz acuma cum deveniti basisti peste noapte

Bãsescu: Nu vãd niciun impediment sã fie organizat referendum naþional pe tema republicã-monarhie

www.mediafax.ro/politic/basescu-nu-vad-niciun-impediment-sa-fie-...

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 21:50

De la: _2148_, la data 2014-09-27 21:46:37alooo , monarhistilor , ia sa va vaz acuma cum deveniti basisti peste noapte

Bãsescu: Nu vãd niciun impediment sã fie organizat referendum naþional pe tema republicã-monarhie

www.mediafax.ro/politic/basescu-nu-vad-niciun-impediment-sa-fie-...]

Care-i treaba Bello, il incoronati pe betivan? Cum nu il mai lasa Constitutia sa mai ia un mandat de pres, se face rege. Regele interlopilor....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 22:43

Ce rezultat va obtine nutica la alegeri?

www.gicacontra.eu/img/Udrea-UE.jpg

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 22:45

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:18

De la: _2148_, la data 2014-09-27 20:01:45
De la: gabigabi2, la data 2014-09-27 15:15:15mai, basistilor, vad ca nu realizati situatia de dupa confesiunea lui Turcescu si o tineti langa- ca si Base azi la Brasov- cu A3 si " adeptii", "emulii" ei ! bai, oamenilor : Turcescu a fost Mina dreapta a lui Basescu' n Media ; omul lui de incredere prin care a manipulat, mistificat si batjocorit ADEVARUL, linsind pe oricine era impotriva lui !
prin autodemascarea lui, Turcescu a spus in clar, tuturor celor ce vor sa inteleaga , ca mina lunga a securitatii l-a SERVIT pe Basescu in toti acesti ani, prin intermediul lui si al B1 ca instrument de propagare !
acu' , ca i-a incurcat planul , nemaidorind sa-i faca jocul , vom vedea ce o sa mai fie !

ohohoooo ....in ce priveste arta manipularii , mistificarea adevarului si indoctrinarea prostanacilor , nu se egzista "profesionisti" mai tari ca aia din Latrine , parol tanti !

las-o jos, madam ca macane !
a fost Turcescu mina dreapta a lui Bas', in presa si prin tot ce-a facut la radio sau la B1 l-a Slujit cu abnegatie ? da sau nu , ce tot o dati cotita ? cind procurorul Iacobescu a ajuns cu cercetarile in cazul Bercea la Mircea Basescu, CINE l-a terfelit, discreditindu-l pina la desfiintare ...eu, A3 sau Turcescu si B1? cine, in acest caz, e o Oficina a sec., cind Turcescu spune clar ca Nu mai putea sa vorbeasca seara de seara despre ofiterul acoperit ce va candida la presedentie, cind el se stia ce este ? Cine, madam, a lansat ofiterul acoperit ce trebuia despuiat mediatic in emisiunea lui Turcescu ? eu, A3, sau don Base , incalcind INCA O DATA Constitutia ? si mai ai curaj sa faci "arogante" la textul meu in legatura cu aceasta incalcare flagranta a LEGII de capatii a unui Stat de Drept ? care -i ala, devreme ce pres. nesocoteste Legea si o aplica dupa bunu-i plac ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:27

De la: _2148_, la data 2014-09-27 21:46:37alooo , monarhistilor , ia sa va vaz acuma cum deveniti basisti peste noapte

www.mediafax.ro/politic/basescu-nu-vad-niciun-impediment-sa-fie-...]

citi ani zici ca ai, madame ?
ce -mi ziceai de manipulare ? asa de repede crezi ca pot sa musc din viermutzul ala , zguduit de base' doar- doar o prinde citiva promonarhisti ?
inca nu ti-ai dat seama de diferenta de intelect intre spalatii pe creier ai lui bas' care mai cred in brasoavele lui si ceilalti ? pe noi, in casa, ne-a pufnit risul auzindu-l ce spune dar, pe bune ca tu nu-ti dai seama de asta !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:43

De la: _2148_, la data 2014-09-27 21:08:09
De la: Musetel, la data 2014-09-27 19:55:46Ce ziceti daca ajung in al doilea tur cele doua doamne?

E imposibil dar daca s-ar intampla , pot sa-ti dau scris in plic de-acum cine ar putea castiga !

Avantaj eu , sorry !

Elena o ia pe Monica!

:

HA?

A-ha! Pana la urma sa ma uit IO in agenda me', cand te pot primi in audienta? Prima ''sedinta'' o ofer , cadou din partea casei. Apoi negociem noi in functie de challenge-ul scontat si de timpul necesar de consacrat indeplinirii misiunii!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:45

Avantaj eu , sorry !

Elena o ia pe Monica!

:

tot e bine ca tu, 2148 , esti mai rationala - cit de cit, nu prea mult - fata de Museteaua !
deci : CE propuneti voi si cum s-ar putea ajunge la o confruntare intre cele 2 femei ?
propuneti FRAUDA ?
cum altfel decit printro FRAUDA Majora s-ar putea ajunge de la un 3 % Macovei si un 6 % Udrea , amindoua in turul doi, eliminind- anulind acel 40 % al pesedistilor ?
da' chiar atit de greu e exercitiul logicii ptr. voi ?

cum ar putea vota pesedistii ptr. vreuna din cele doua ? dar udemeristii ? dar chiar pedelistii , care o urasc pe Udrea si au refuzat- o pe Macovei ? vor vota liberalii ptr. vreuna dintre ele ? hai, ginditi-va, ce naiba ! o fi " unde-i Ordin cu placere" si, l-au "inghitit " pe Iohannis , dar pe Udrea sau Macovei, am mari indoieli ca vor executa ordinul, asa ca NUMAI prin FRAUDA electorala se poate ajunge la un asemenea rezultat !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:46

De la: _2148_, la data 2014-09-27 21:31:29
De la: Musetel, la data 2014-09-27 20:18:07In seara asta mare.....

www.youtube.com/watch?v=hmoO5nD2lY0

... azi sa nu imi canti denani, te rog, Bella!

Poi vaz ca-ti canti tu singurica , ce sa-ti mai cant si io ?

Stii... am gasit o pijama noua prin sifonier si i-amcazut prada! Ce? Mi-ai dat alternativa,zii? M-ai lasat compact de poli....ticoasa, ce era sa aleg?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:47

'Neatza , Gabi! Da'... ce mesteresti azi?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:51

Muey, Gabisco, mey... tu esti rau incadrata, sa trag un claxon? Vei renunta tu la obloanele ce le porti cu mandrie? Cata larg, draga me', LARG!

... mult.....mai...LARG!

Elena Udrea presedinte!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:55

Claxonu'... para Gabesco, mno:

www.youtube.com/watch?v=r-Eno9QkuJ0

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:57

Un TAXI?

www.youtube.com/watch?v=wwig0EJZGbY

Am doua bile

... ca tot e la moda, nah!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 09:58

De la: Musetel, la data 2014-09-28 09:51:42Muey, Gabisco, mey... tu esti rau incadrata, sa trag un claxon? Vei renunta tu la obloanele ce le porti cu mandrie? Cata larg, draga me', LARG!

... mult.....mai...LARG!

Elena Udrea presedinte!

ARGUMENTEAZA !
eu am facut o analiza a situatiei existente reliefata si de sondajele facute , Tu pe ce te Bazezi cind faci acea afirmatie ? ai studiat, cit de cit, scena politica ?
P.S
pretinzi sa ti se vorbeasca decent ! ce-ar fi sa faci si tu la fel si sa lasi obloanele-n pace, ca nu-s la mine , ci la tine si-s fixate mult prea tare !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 10:11

De la: gabigabi2, la data 2014-09-28 09:58:37
De la: Musetel, la data 2014-09-28 09:51:42Muey, Gabisco, mey... tu esti rau incadrata, sa trag un claxon? Vei renunta tu la obloanele ce le porti cu mandrie? Cata larg, draga me', LARG!

... mult.....mai...LARG!

Elena Udrea presedinte!

ARGUMENTEAZA !
eu am facut o analiza a situatiei existente reliefata si de sondajele facute , Tu pe ce te Bazezi cind faci acea afirmatie ? ai studiat, cit de cit, scena politica ?
P.S
pretinzi sa ti se vorbeasca decent ! ce-ar fi sa faci si tu la fel si sa lasi obloanele-n pace, ca nu-s la mine , ci la tine si-s fixate mult prea tare !

Surprinde-ma: Gaseste-mi rationamentu'! Vezi ca am mai multe: verbal, numeric, verbal in limba materna sau in vreo alta limba practicata, rationament abstract.... La ultimul te iau, Mummy, te iau! 9 din 10!

Pacat ca nu imi insufli incredere destula ca sa iti trimit un mail cu raspunsurile testelor trecute cu mai mult decat brio....in ceea ce priveste RATIONAMENTUL, Mummy!

Cel mai intelept este sa renunt la a incropi vreo discutie cu dumneata! Da, cel mai intelept, ies io! Sa fii tu sanatoasa si cei dragi la fel!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 10:13

Puneti inima si iubiti!

www.youtube.com/watch?v=Jfq9FpVX4hs

Taxi de la scara e pentru mine!

O zi faina si numa' bine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 10:42

De la: Musetel, la data 2014-09-28 10:11:43

... mult.....mai...LARG!

Elena Udrea presedinte!

ARGUMENTEAZA !
P.S

Surprinde-ma: Gaseste-mi rationamentu'! Vezi ca am mai multe: verbal, numeric, verbal in limba materna sau in vreo alta limba practicata, rationament abstract.... La ultimul te iau, Mummy, te iau! 9 din 10!

Pacat ca nu imi insufli incredere destula ca sa iti trimit un mail cu raspunsurile testelor trecute cu mai mult decat brio....in ceea ce priveste RATIONAMENTUL, Mummy!

Cel mai intelept este sa renunt la a incropi vreo discutie cu dumneata! Da, cel mai intelept, ies io! Sa fii tu sanatoasa si cei dragi la fel!

fleasca - pleasca, n-ai argumentat nimic, nicaieri si niciodata !
cind ti-am spus ca daca-ti place atit de mult de ea- dar chestia cu placutul NU e un Argument - iti doresc sa ai macar o prietena de familie ca ea, ai spus ca te-am blestemat , ceea ce dovedeste ca Stii cine e si ce stie sa faca ....ca-n rest, la intrebarea de ieri, la Brasov, a unui ziarist , care- s atributiile unui presedinte , a dat-o-n bilbiiala , ea care VREA sa fie presedinta ROMANIEI !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 10:46

dar, pune-ti Rationamentul- chiar si cel abstract la lucru - si spune cum crezi ca se pot cistiga niste alegeri avind doar un 6% incredere , altfel decit prin FRAUDA ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 11:47

... mult.....mai...LARG!

Elena Udrea presedinte!

ARGUMENTEAZA !
P.S

Ce nesimtita!!! Mummy?!!!

Asa vorbesti bai manelisto cu o femeie care ti-ar putea fi mama? Asa vorbesti si cu mama ta cu cratima?

Ce poti sa-i ceri asteia cu platfus pe creier? Nici nu e de mirare ca o voteaza pe Woodrea!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 12:34

ati-basistiiiii sunteti cablati pe receptie?

hete ce spune/afirma 'mnealui, presedintele, seful statului !

citez:

”V-aº atenþiona la campania furibundã declanºatã de Antenele turnãtorului Voiculescu, de televiziunea lui Ghiþã, o campanie furibundã de denigrare a tot ce ar putea fi democratic, fie cã vorbim de justiþie, fie cã vorbim de preºedintele care a þinut ca statul de drept sã înceapã sã funcþioneze în România. Este o bãtãlia fãrã menajamente în procesul de pãcãlire a românilor. Este o bãtãlie care poate fi un punct de inflexiune în evoluþia României. Alegerea unui candidat care nu a fãcut compromisuri, care ar continua procesele de consolidare a statului de drept ar fi ºansa României”,

”Alegerea unui candidat care dispreþuieºte statul de drept, care îºi are rãdãcinile educaþionale în regimul trecut sau care are mentori venind din regimul trecut ar putea însemna o întoarcere în timp a României, o abandonare a luptei pentru curãþarea statului. Democraþia ºi statul de drept nu sunt un bun definitiv câºtigat în România. Tot ceea ce s-a câºtigat, pas cu pas, se poate pierde în câteva sãptãmâni. Aceºti ticãloºi care ar întoarce România înapoi nu vor lucra nici cu armata, nici cu structurile de securitate, ci pur ºi simplu cu forþa politicã pe care o au în Parlament. Vor schimba legi, vor pune cãtuºe DNA-ului, ca sã nu le punã DNA-ul lor, vor pune ei cãtuºe ÎCCJ în numele democraþiei, prin legi. Acesta este marele pericol pe care România îl are în faþã. Depinde de români dacã vor avea forþa sã voteze un candidat care sã nu facã drumul întors sau n-o vor avea ºi atunci vor constata cã este prea târziu”, a mai spus Bãsescu, la Braºov.

cam asa este, bre, anti-basistilor !

insa....

Numai candidatul INDEPENDENT, Monica Macovei, va mai poate salva din ghearele dughinistilor psd-isti !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 12:59

bagati la delve, manipulabililor preafericiti romanasi intr-atat de mandri de voi !

World War 3 imminent? Vladimir Putin planning major war for a decade, says aide

Illarionov, who advised the Russian president on economic policy between 2000-2005, pointed out, according to the Lithuanian Times: “As we see, not only were they preparing, they were publishing it." And, according to the former high ranking official, Putin himself revealed his position about Ukraine's status as a nation in 2010 at a NATO summit when he said the state wasn't a "real" nation but a country that took over territory once occupied by Russia, Romania, Hungary, and Poland.

The former Russian presidential adviser's words of warning about a possible impending multi-national confrontation, something akin to a precursor for World War 3, come only a few weeks after reports appeared claiming that Putin threatened not only to restart Russia's nuclear program but had actually effected a test-firing of Russia's extant nuclear arsenal. He also reportedly said he could have his military in the capitals of several European countries -- including the Baltic states -- within a couple hours.

www.examiner.com/article/world-war-3-imminent-vladimir-putin-pla...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 13:05

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-28 11:47:00

... mult.....mai...LARG!

Elena Udrea presedinte!

ARGUMENTEAZA !
P.S

Ce nesimtita!!! Mummy?!!!

Asa vorbesti bai manelisto cu o femeie care ti-ar putea fi mama? Asa vorbesti si cu mama ta cu cratima?

Ce poti sa-i ceri asteia cu platfus pe creier? Nici nu e de mirare ca o voteaza pe Woodrea!

Ti-ai revenit magraoane?Ai inceput sa scrii iar ,,Woodrea"!...........porumbelule....... ?
Pe cand vechiul tau ID= sluga vasile Pnl(aripa durã si monarhista ) Auzi la el Black.......Si gabi te mai si acoperã!!!!!!!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 13:27

ei, si tu acu'..

las-o nene, sa se simta barbata!

te-ai trezit tu, viteazule, sa-i demolezi butaforia si sa-i dezintegrezi regia, ce ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 14:45

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-27 22:45:29www.gicacontra.eu/img/Udrea-UE.jpgwww.cotidianul.ro/images/stiri...

vs.

www.evz.ro/image-original-605-388/2013-03/06-07_monica_macovei_IM.jpg

Greu de ales

Blackule , pentru tine am sa zic 2 secunde ca-l votez pe Ponta , numai sa te vaz cum pui poza aia misto cu ochii dati peste cap ca la MeTeO, sugestiva pentru toti fanii lui

images.zoso.ro/img/2014/07/ponta-5.gif
images.zoso.ro/img/2014/07/ponta-4.gif
pentru tine chiar e greu de ales !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 15:02

De la: gabigabi2, la data 2014-09-28 09:45:53

Avantaj eu , sorry !

Elena o ia pe Monica!

:

tot e bine ca tu, 2148 , esti mai rationala - cit de cit, nu prea mult - fata de Museteaua !
deci : CE propuneti voi si cum s-ar putea ajunge la o confruntare intre cele 2 femei ?
propuneti FRAUDA ?
cum altfel decit printro FRAUDA Majora s-ar putea ajunge de la un 3 % Macovei si un 6 % Udrea , amindoua in turul doi, eliminind- anulind acel 40 % al pesedistilor ?
da' chiar atit de greu e exercitiul logicii ptr. voi ?

cum ar putea vota pesedistii ptr. vreuna din cele doua ? dar udemeristii ? dar chiar pedelistii , care o urasc pe Udrea si au refuzat- o pe Macovei ? vor vota liberalii ptr. vreuna dintre ele ? hai, ginditi-va, ce naiba ! o fi " unde-i Ordin cu placere" si, l-au "inghitit " pe Iohannis , dar pe Udrea sau Macovei, am mari indoieli ca vor executa ordinul, asa ca NUMAI prin FRAUDA electorala se poate ajunge la un asemenea rezultat !

Ho , tanti Omido , nu te mai ambala asa , am zis ca-i imposibil sa se ajunga acolo .
Dar a propos de ratiunea monstrilor care voteaza un urmas -ucenic desavarsit al scolii Iliescu , te multumeste o asa ratiune ?
Spala-te pe cap cu ratiunea ta , nu dau 2 bani pe ea !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 15:18

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-28 12:59:45bagati la delve, manipulabililor preafericiti romanasi intr-atat de mandri de voi !

World War 3 imminent? Vladimir Putin planning major war for a decade, says aide

Illarionov, who advised the Russian president on economic policy between 2000-2005, pointed out, according to the Lithuanian Times: “As we see, not only were they preparing, they were publishing it." And, according to the former high ranking official, Putin himself revealed his position about Ukraine's status as a nation in 2010 at a NATO summit when he said the state wasn't a "real" nation but a country that took over territory once occupied by Russia, Romania, Hungary, and Poland.

The former Russian presidential adviser's words of warning about a possible impending multi-national confrontation, something akin to a precursor for World War 3, come only a few weeks after reports appeared claiming that Putin threatened not only to restart Russia's nuclear program but had actually effected a test-firing of Russia's extant nuclear arsenal. He also reportedly said he could have his military in the capitals of several European countries -- including the Baltic states -- within a couple hours.

www.examiner.com/article/world-war-3-imminent-vladimir-putin-pla...

e tarziu sa mai bage astia ceva la devle , deja le bubuie si au trecut in stare de avarie , gandesc cu prelungitoarele

Pagini: << 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: