Info
x
Basescu
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:00
Bella... nu sunt acoperitu' descoperit si nici descoperita acoperita, dar stiu cu certitudine ca lui Dumnezeu ii pasa! Si mie imi pasa, chiar de altora nu le pasa! Te tzuc din zbor, cu drag!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:03
De la: Musetel, la data 2014-09-26 19:33:20De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 14:38:23 TRANSPARENTO, nu vrei tu sa fii 5 minute amabila si sa incerci sa-ti savurezi propria placinta pe topicele cercetatorului urechisto-habarnist ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:10
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 20:03:55De la: Musetel, la data 2014-09-26 19:33:20De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 14:38:23 Ma aflu in dilema! Sa fiu amabila 5 minute sa ce, Hak'? Nush sa fac placinte. Deci nu as manca, sau as manca placinte, dar nu stiu sa le fac.... Ce ai vrut sa imi zici, domnu'?
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:13
Stai 'shea! Ca pricepui, bre! Adica sa ma car pe topicele lui Nastase ca acolo s-a amenajat locul propice servirii placintelor mele ratate? Am stiut io ca aveti meci de box in asta sara! Bine, bine, va las ringu'! Go for!
Pariez de pe acum pe tine, sa nu ma dezamagesti ca.... nush ce se poate intampla, mno! MAi bine sa nu se intample!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:14
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 19:58:22De la: _2148_, la data 2014-09-26 18:15:05De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 17:26:46intentie de vot ptr. scrutinul prezidentiabililor din anul de gratie 2014. As vrea sa am optimismul tau , ar fi nemaipomenit sa fie asa , insa ...oricui din jurul meu aduc vorba de subiect , ori vine cu oricare alta varianta ori imi spune ca nu va merge la vot . 'geaba le zic eu ca ar trebui sa arunce la cos partidele
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:15
De la: Musetel, la data 2014-09-26 20:00:39Bella... nu sunt acoperitu' descoperit si nici descoperita acoperita, dar stiu cu certitudine ca lui Dumnezeu ii pasa! Si mie imi pasa, chiar de altora nu le pasa! Te tzuc din zbor, cu drag! am vrut sa zic ase > hai, Transparento, ia-o cu d'mnoazeu' tau tot inainte si spala putina mai repede ca aci s-o instalat tontelecu' de blackHule si am o equatie de rezolvat ptr.el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:19
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 20:15:37De la: Musetel, la data 2014-09-26 20:00:39Bella... nu sunt acoperitu' descoperit si nici descoperita acoperita, dar stiu cu certitudine ca lui Dumnezeu ii pasa! Si mie imi pasa, chiar de altora nu le pasa! Te tzuc din zbor, cu drag! Psss.... ce imi dai sa inchid ochii? Crezi tu ca scapi ashe repede de mine, ha? Ia, in fata, la negocieri, un pas inainte! Cer sa nu ma mai numesti ''transparenta'' cate zile ne-om mai incrucisa forumistic! Promit ca si inchid laptopu', serios.... daca nu, ma numesti cum vrei tu... pe langa transparenta....
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:22
''Laptopul domniei voastre se va inchide in....10.....9.....''
(ani lumina! )Pardon...erau secunde....stelare Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:22
De la: _2148_, la data 2014-09-26 20:14:57De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 19:58:22De la: _2148_, la data 2014-09-26 18:15:05De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 17:26:46intentie de vot ptr. scrutinul prezidentiabililor din anul de gratie 2014. cei care nu se prezinta la vot sunt iresponsabili si manipulati/manipulabili, ceilalti, sunt nehotrati, impreuna, reprezinta cca. 70% din electoratul romanesc care nu voteaza, dar au pretentia sa le rezolve problemele politice restul de 30%, multime electorala care in totalitate este formata din asistati sociali, bugetari si pensionari. consider ca Monica Macovei reprezinta singura sana ptr. Romania, iar diaspora o va vota masiv chiar din primul tur de scrutin, ceea ce o va propulsa direct in turul 2 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:24
"Haakon cu 2 de "a" si Johannis cu 2 de "n", stoifo, nu te-a invatat la cenaclul literar sa caligrafiezi corect substantivele num. propriu.? ia si tu un sugios de le mine si verifica-i consistenta ! " "Maine sunt curios cine urmeaza in mintea ta de sugus.Se vede ca ai mari probleme!Ia un sugus " Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:27
De la: Musetel, la data 2014-09-26 20:22:08''Laptopul domniei voastre se va inchide in....10.....9.....'' e tablet, noteboock-ul shomeaza. n-ai ghicit astroloago, iar telepatia ta functioneaza fix ca prastia lui blackHule Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:30
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 20:24:06 buey Turtit blackTroglodit, tu esi si nerod, buey Franare pofticios, nimic nu intelegi , dar o freci cu presupunerile mai ceva decat Partoneta, ia reglementeaza situatia acelui juramant al Monicai, si nu mai freca sabotul ruginit si uzat din coada TGV-ului tamponat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:38
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 20:27:15De la: Musetel, la data 2014-09-26 20:22:08''Laptopul domniei voastre se va inchide in....10.....9.....'' Daca io-s astroloaga, tu esti ... ? Cele 5 minute au trecut, laptopul meu a reluat startul! Doar eu imi permit un laptop care sa mi se adreseze astfel,Hak'! Nu mi-as fi permis sa ma bag nici macar telepatic in patrimoniul tau. A propos.... Laptopul meu imi sopteste incetisor si suav de sincer: Du-te la birtutz si lasa-i sa se haleasca intre ei! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 20:45
Transparento, ia-l si pe Trollistul BlackHule cu tine, aici, se dovedeste incapabil sa prezinte contraargumente realiste.
si el este un astrOlog mintal si un credincios fanatic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:07
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 20:24:06 Kaakanele, un autodenunt, ceva? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:12
Buna Dimineata, Troll Black!
Te trezishi si matalutza , ha?
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:13
Hai, hai, ca va citesc mintile inainte de a scrie ce ganditi! Noapte buna! va zisei si sa fiti cu minti!
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:19
De la: Musetel, la data 2014-09-26 20:00:39Bella... nu sunt acoperitu' descoperit si nici descoperita acoperita, dar stiu cu certitudine ca lui Dumnezeu ii pasa! Si mie imi pasa, chiar de altora nu le pasa! Te tzuc din zbor, cu drag! Era cu trimitere la misticismul ciudat al acoperitului deconspirat zilele trecute , nu ca te-as fi crezut sa faci parte din grupu' 007 Musetico , roaga-l pe doamne-doamne sa ia niste lecitina ceva ! Pen' ca e cam uituc de vreo 25 de ani . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:31
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 20:22:14De la: _2148_, la data 2014-09-26 20:14:57De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 19:58:22De la: _2148_, la data 2014-09-26 18:15:05De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 17:26:46intentie de vot ptr. scrutinul prezidentiabililor din anul de gratie 2014. Eu am s-o votez , chiar daca nu cred (sincer ) sa treaca in turul 2 .Sper sa-ti iasa calculele . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:40
Agerpres
Ilie Nãstase și Mãdãlin Voicu au depus la Parchetul General o sesizare împotriva lui Robert Turcescu Senatorul Ilie Nãstase și deputatul Mãdãlin Voicu au depus vineri la Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casație și Justiție o sesizare împotriva jurnalistului Robert Turcescu, dupã ce acesta a anunțat cã a fost ofițer acoperit.
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:48
Anatomia favoritismului ºi corupþiei, în stilul Macovei
Monica Macovei, persoana care a pretins cã este un campion al luptei împotriva corupþiei, este, în realitate, un instigator al corupþiei. Ea nu luptã cu corupþia, pentru cã este parte a acesteia! O cronicã: 1940, vila din Intrarea Ioanid 3, sector 2, Bucureºti, a fost cumpãratã de dnul Petre P. Petrini, un avocat din Bucureºti; 1950, casa a fost naþionalizatã ilegal de cãtre regimul comunist, prin Decretul 92/1950. Tot în acea perioadã, proprietarul casei, dnul Petrini, a fost exclus ºi din barou; Din 1972, vila a fost închiriatã tatãlui Monicãi Macovei, dnul Vasile Gherghescu; noiembrie 1995, Parlamentul României adoptã Legea caselor naþionalizate nr 112/1995, care permitea proprietarilor originari sã îºi revendice casele ce le fuseserã confiscate de cãtre regimul comunist; 25 iulie 1996, dna Ana Maria Petrini, fiica ºi moºtenitoarea dlui Petrini, a cerut Primãriei Bucureºti retrocedarea imobilului, notificând Primãria sã NU vândã casa; 26 octombrie 1996, în ciuda notificãrii oficiale fãcute de proprietarul legal, dna Petrini, familia Monicãi Macovei a cumpãrat casa; 8 februarie 2001, Parlamentul României a adoptat Legea nr. 10/2001, care stabilea restituirea proprietãþilor confiscate între 1945 ºi 1989 de cãtre statul comunist; 2002, Tribunalul Bucureºti i-a recunoscut dnei Petrini, ca fiicã ºi moºtenitoare a dlui Petrini, deplina proprietate asupra imobilului (sentinþa 1758). tatãl Monicãi Macovei, dnul Vasile Gherghescu, care locuia în acea vilã, a declarat recurs la Curtea de Apel, ºi a pierdut, sentinþa instanþei inferioare fiind confirmatã; decembrie 2004, Monica Macovei a fost numitã ministru de Justiþie; 23 septembrie 2005: Completul iniþial de judecãtori, în recursul declarat de tatãl lui Macovei, anume judecãtorii Margareta Ionescu, Florin Costiniu ºi Vasile Culcea, au deschis ºedinþa de judecatã. Dar, la câteva minute de la începerea ºedinþei, cei trei judecãtori au descoperit cã nu mai aveau dosarul, deoarece acesta fusese dat unui complet nou de judecãtori, care se pronunþa asupra aceluiaºi caz, în acelaºi moment, dar în altã salã de judecatã! Curând s-a clarificat faptul cã, în urma presiunilor intense ale Monicãi Macovei, Preºedintele Secþiei Civile a Curþii Supreme de Justiþie, judecãtorul Dãnuþ Cornoiu, schimbase întreg completul de judecatã. ªi fãcuse acest lucru cu doar câteva ore înaintea ultimului termen al recursului înaintat de tatãl lui Macovei, ºi fãrã sã anunþe completul iniþial de judecãtori; 30 septembrie 2005, Curtea Supremã a publicat sentinþa definitivã ºi irevocabilã la recursul declarat de tatãl Monicãi Macovei, care era aceea de a-i oferi acestuia proprietatea asupra vilei – o decizie arbitrarã, luatã de un complet nou de judecãtori, care fusese impus ilegal, în ultimul moment; 28 martie 2006, Consiliul Superior al Magistraturii l-a sancþionat pe judecãtorul Dãnuþ Cornoiu, excluzând-ul din magistraturã, datoritã intervenþiei ilegale în procesul judiciar, pentru a favoriza „rezolvarea unei probleme personale a unei colege”; Notã: Ulterior, Curtea Supremã a anulat decizia CSM, transformând-o în sancþiune disciplinarã ºi financiarã; 19 septembrie 2006, dna Ana Maria Petrini, fiica ºi moºtenitoarea proprietarului real al vilei din Intrarea Ioanid, a cerut revizuirea deciziei Curþii Supreme; 5 aprilie 2007, Mandatul Monicãi Macovei la conducerea Ministerului Justiþiei ia sfârºit; 24 aprilie 2007, La douã sãptãmâni de când Monica Macovei nu mai conducea Ministerul Justiþiei, ºi la ºapte luni de când dna Ana Maria Petrini ceruse revizuirea sentinþei Curþii Supreme, aceasta a anulat sentinþa iniþialã ºi a recunoscut proprietatea familiei Petrini asupra imobilului. comunitate.ziare.com/blogs/13328/13435/Cine-este--luptatoarea-an...- Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:52
Monica Macovei
Faptele vorbesc de la sine: În ultimele sãptãmâni, Monica Macovei ºi-a reluat vechile obiceiuri, lansându-se public într-o retoricã plinã de urã ºi de minciuni împotriva oponenþilor politici legitimi, subminând, încã o datã, însuºi fundamentul democraþiei noastre. Este timpul sã punem lucrurile la punct ºi sã lãmurim felul în care aceastã persoanã a provocat mai multe prejudicii sistemului judiciar din România, decât oricine altcineva înaintea ei. “Monica Macovei îi poate pãcãli pe sponsorii ei din strãinãtate. Îi poate pãcãli ºi pe unii dintre ambasadorii de la Bucureºti. Dar nu mai poate pãcãli cetãþenii României” Monica Macovei, persoana care a pretins cã este un campion al luptei împotriva corupþiei, este, în realitate, un instigator al corupþiei. Ea nu luptã cu corupþia, pentru cã este parte a acesteia! Acestea sunt faptele: Monica Macovei a încãlcat, în mod repetat ºi cu bunã ºtiinþã, Constituþia României Ocolind Parlamentul în contradicþie cu legea Ianuarie 2005: La mai puþin de o lunã de la numirea ei în postul de ministru al Justiþiei, Monica Macovei a plasat în capul listei ei de prioritãþi vânarea oponenþilor politici ai Preºedintelui Traian Bãsescu. S-a angajat ulterior într-o serie de acþiuni revoltãtoare ºi ilegale, în încercarea ei obsesivã de a obþine cu orice preþ condamnarea lui Adrian Nãstase. A folosit pentru aceasta toate mijlocele ºi resursele statului, indiferent de faptul cã nu a existat nici o dovadã care sã îl incrimineze pe Adrian Nãstase care, ca fost premier al României, era arhitectul principal al aderãrii þãrii la NATO ºi la Uniunea Europeanã. 27 ianuarie 2005: Monica Macovei a promovat o Ordonanþã de Urgenþã – care este un act guvernamental destinat deciziilor ce trebuie luate în situaþii de urgenþã ºi catastrofe naþionale reale – cu scopul de a putea sã îl trimitã în judecatã pe Adrian Nãstase, fãrã sã mai cearã acordul Parlamentului, aºa cum cerea legea în cazul foºtilor miniºtri. Ministrul Justiþiei a ignorat cu bunã ºtiinþã faptul cã, încã din 1999, Curtea Constituþionalã declarase cã o astfel de modificare este neconstituþionalã. iulie 2007: Curtea Constituþionalã declarã neconstituþionalã acþiunea Monicãi Macovei Justiþie în stil Macovei: avocaþii nu au voie sã participe la audierile efectuate de cãtre procurori iunie 2004: Parlamentul a adoptat noul Cod penal, bazat pe solicitãrile ºi standardele înalte ale UE. 2005: Noul ministru al Justiþiei Monica Macovei refuzã sã-l punã în aplicare. iulie 2006: Parlamentul adoptã modificãrile Macovei la vechiului Cod Penal. Între multele amendamente „progresiste” ale lui Macovei se aflã ºi cel prin care este restricþionat, fãrã precedent, accesul avocaþilor la audierea efectuate de cãtre procurori. În acest fel, Macovei a netezit calea pentru procurorii ei, nou-numiþi, pe criterii politice, în Direcþia Naþionalã Anticorupþie, ca aceºtia sã poatã comite abuzuri ºi sã ºantajeze martorii, în spatele uºilor închise, departe de ochii publicului ºi ai avocaþilor. (vezi www.codulzambaccian.ro). 20 noiembrie 2007: Din nou, Curtea Constituþionalã decide cã amendamentele ºi acþiunile Monicãi Macovei sunt neconstituþionale. Macovei încearcã sã îºi asume ilegal puteri absolute care nu au fost date vreodatã unui ministru 27 iulie 2006: Monica Macovei promoveazã înfiinþarea Agenþiei Naþionale de Integritate(ANI), cãreia îi permite sã investigheze dar ºi sã condamne pe oricine, fãrã sã existe vreo autoritate sau alt organism public de control al unor astfel de puteri ale ANI. O astfel de instituþie nu existã nicãieri, în nici o þarã membrã a UE. 14 aprilie 2010: Doar peste patru ani, ºi exact ca în cazurile anterioare, Curtea Constituþionalã declarã ºi aceastã iniþiativã a Monicãi Macovei ca fiind neconstituþionalã. “Un stat poliþienesc” în stilul Macovei 30 mai 2006: Ministrul Justiþiei Monica Macovei a prezentat Parlamentului cererea de modificare a Codului de Procedurã Penalã, cu privire la interceptãri. Aceastã modificare ar fi permis procurorilor sã punã sub urmãrire telefoanele, internetul ºi alte mijloace de comunicare ale unei persoane, fãrã ca procurorii sã mai aibã obligaþia obþinerii unui mandat judecãtoresc, aºa cum cerea legea la acel moment. De asemenea, Monica Macovei dorea ca astfel de înregistrãri sã fie admise drept probe în instanþe. Parlamentul a respins iniþiativa Monicai Macovei ºi a trimis propunerea spre reexaminare la Comisia juridicã. 1 iunie 2006: Comisia juridicã a Parlamentului a început dezbaterea propunerii lui Macovei. Monica Macovei a încercat sa-ºi impunã punctul de vedere solicitând adoptarea modificãrilor fãrã dezbatere ºi a ieºit din salã þipând ºi trântind uºa. Ulterior Parlamentul a respins parþial modificãrile propuse de Macovei. Cele mai importante asociaþii pentru apãrarea drepturilor omului Statul Poliþienesc al lui Macovei ºi violarea drepturilor omului 8 iunie 2006. Ca rãspuns la comportamentul lui Macovei, cele mai importante asociaþii pentru apãrarea drepturilor omului au emis o declaraþie comunã: “O astfel de politicã penalã, mai potrivitã unui stat poliþienesc, nu ne va aduce mai aproape de Uniunea Europeanã”. “Sub pretextul luptei împotriva corupþiei ºi al unor aºa-zise cerinþe ale UE, recentele modificãri ale Codului de procedura penalã sunt, de fapt, grave încãlcãri ale drepturilor omului“, considerã organizaþiile. „Este inacceptabilã posibilitatea oferitã procurorilor de a intercepta corespondenþa electronicã ºi de a efectua înregistrãri telefonice fãrã un mandat emis de un judecãtor”. Fragmente din declaraþia comunã a Fundaþiei pentru o Societate Deschisã, Centrului de Resurse Juridice ºi Transparency International-România. 8 iunie 2006 Monica Macovei a politizat sistemul judiciar mai mult decât oricine înaintea ei 19 iulie 2005: Monica Macovei promoveazã o nouã reformã prin care, Procurorul ªef al României ºi Procurorul ªef al DNA urmau sã fie numiþi în funcþie de cãtre Preºedintele României, la recomandarea ei, luând aceastã prerogativã din mâinile Consiliului Superior al Magistraturii, ca organism superior ºi independent. Monica Macovei a preluat ºi controlul direct asupra carierelor ºi conduitei profesionale a procurorilor. În primele douã luni de ministeriat. Macovei a anulat independenþa procurorilor ºi dreptul acestora de a lua decizii obiective ºi independente. A fãcut acest lucru prin impunerea unei dependenþe fãrã precedent, a Procurorilor ªefi ºi a procurorilor, în general, faþã de persoana ei. În acest fel a creat un mecanism de acuzare care era complet dependent politic, transformându-l din organul independent care serveºte interesul public, în unealta puterii politice. Dupã ce ºi-a impus controlul politic asupra sistemului judiciar, Macovei a coordonat cea mai vastã operaþiune de îndepãrtare de la post a procurorilor obiectivi ºi independenþi Monica Macovei a schimbat mai întâi legile, în vreme ce încãlca cu cinism Constituþia, pentru a-ºi asuma controlul asupra sistemului judiciar ºi a-l transforma într-o unealtã politicã în mâinile sale. Apoi, Monica Macovei a organizat cea mai amplã operaþiune de îndepãrtare de la post a procurorilor „neloiali”, înlocuindu-i cu procurori mai „obedienþi” ori mult mai puþin experimentaþi. comunitate.ziare.com/blogs/13328/13435/Cine-este--luptatoarea-an...- Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 21:59
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 21:07:00De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 20:24:06 buey paranoicule , esti la fel de obsedat ca si partoneta schizofrenica, nu cumva esti vreun inrudit cu ea, fiind proiectatat de acel lupenboschetar de tat-so si fatat de vreo vecina mai curvistina decat a sa nevasta, ca prea sunteti deraiati mintali si aveti aceleasi preocupari/hobbyuri ale unor psihopati congenitali. nu buey Trollule, nu sunt Karpov, dar pot fi exact cine doresti tu, buey stupidule trollist ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 22:04
De la: _2148_, la data 2014-09-26 21:31:45De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 20:22:14De la: _2148_, la data 2014-09-26 20:14:57De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 19:58:22De la: _2148_, la data 2014-09-26 18:15:05De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 17:26:46intentie de vot ptr. scrutinul prezidentiabililor din anul de gratie 2014. Monica Macovei a incriminat, ca ong-ista, abuzurile in cazul MISA-Bivolaru Publicat la: 11.01.2006 00:00 Share On Facebook Twitter Share on G+ Monica Macovei a incriminat, ca ong-ista, abuzurile in cazul MISA-Bivolaru Tweet 0 Comenteazã 0 Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla ABONEAZÃ-TE Gregorian Bivolaru a primit azil politic in Suedia datorita unui raport realizat de catre APADOR-CH - organizatie condusa la data respectiva de catre actualul ministru al Justitiei, Monica Macovei -, raport in care erau sesizate inclusiv o serie de abuzuri ale autoritatilor judiciare (descinderi si perchezitii violente, actiuni brutale, intimidari etc.). Mai mult, raportul respectiv pune la zid presa din Romania, accentuand astfel si mai mult ideea existentei unui stat de drept care nu ofera nici un fel de garantii democratice: "Presa a fost implicata in campaniile calomniatoare impotriva MISA, folosind fara discriminare datele puse la dispozitie de autoritatile publice. A fost grav incalcat codul deontologic al presei: obligatia de a informa corect opinia publica, prezumtia de nevinovatie, verificarea informatiilor, respectul demnitatii umane (�) Practic, majoritatea mijloacelor de presa au incercat sa asmuta populatia impotriva membrilor si simpatizantilor MISA, sa determine o vanatoare de vrajitoare". Raportul APADOR-CH din anul 2004 sesizeaza "violarea drepturilor si libertatilor fundamentale", creionand o imagine jalnica nu numai a autoritatilor judiciare si a presei, dar mai ales a statului de drept. Din acest punct de vedere, pozitia recenta a ministrului Justitiei in cazul Bivolaru este de doua ori condamnabila. In primul rand, este vorba de o clara incompatibilitate - fie ea si numai morala -, avand in vedere faptul ca, in pozitia de ministru al Justitiei, doamna Macovei este obligata sa-si schimbe pozitia cu 180 de grade, reprezentand de aceasta data chiar statul roman pe care l-a criticat in anul 2004. In al doilea rand, presupunand ca abuzurile semnalate de domnia sa in calitate de presedinte al APADOR-CH sunt reale, este de neinteles de ce in pozitia de membru al guvernului nu a actionat pentru inlaturarea acestor lipsuri: de ce nu a modificat codurile penal si de procedura penala pentru a asigura garantii juridice persoanelor cercetate penal sau de ce nu i-a destituit pe procurorii care au comis abuzuri in cazul MISA (asa cum a facut cu intreaga conducere a PNA)? Sunt doar cateva dintre lucrurile pe care doamna ministru Macovei ar fi putut sa le faca si nu s-ar mai fi ajuns la aceasta situatie de-a dreptul rusinoasa, prin care i s-a acordat azil politic unui individ dubios, fie si numai prin faptul ca a reusit sa paraseasca fraudulos tara. Autoritatile suedeze nu au analizat dosarul judiciar al gurului, nu au analizat probele din dosar, nu au fost interesate daca e sau nu pedofil sau proxenet. Autoritatile suedeze l-au gasit pe Bivolaru ca fiind persecutat politic - singurul caz de acest fel cunoscut de opinia publica din Romania ! -, iar aceasta este o problema a statului roman si, abia in subsidiar, a Justitiei. www.gandul.info/stiri/monica-macovei-a-incriminat-ca-ong-ista-ab... Namaste Bello! Daca ti s-ar indeplini dorinta, stocurile de alcool de la Cotroceni ar ramane pe maini bune. Plus ca blonda parasutista ar fi inlocuita cu gurul Bivolaru, iar voi, basistii de azi veti fi yoghinii in curul gol de maine. Parca te si vad prinsa in marea spirala alaturi de kakanel.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 22:06
De la: _2148_, la data 2014-09-26 21:40:48Agerpres buey blackHule, astia nu fac parte din escadrila SCHWARZ-LUFTWAFFE INTERCEPTOR PATROL a PSD--ului ? AU primit avizul pentru decolare si CULOAR DE ZBOR SPRE procuratura ?
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 22:07
De la: _2148_, la data 2014-09-26 21:40:48Agerpres ce poti sa pretinzi de la asemenea flenduristi parlamentari romani!?
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 22:07
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 21:59:17De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 21:07:00De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 20:24:06 Daca nu esti karpovel, atunci sigur esti din familia lui, pentru ca vad ca amandurora va place sugusul. Nu v-ati intarcat nici acum? Lasa ca va intarca Bivolaru si pe voi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 22:12
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 22:07:54De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 21:59:17De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 21:07:00De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 20:24:06 .buey paranoicule schizophrenic, acea expresia am oferit-o celui pe care il considerai tu un meltean cocalar, si am descoperit-o pe topical deschis de pik nic pentru a demostra nemernicia aceluiasi personaj, cersaulciorditor caruia I-am oferit si eu acelasi sugus metamorfozat in sugios ! ai priceput buey trollistule inept?
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 22:26
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 22:04:43De la: _2148_, la data 2014-09-26 21:31:45De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 20:22:14De la: _2148_, la data 2014-09-26 20:14:57De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 19:58:22De la: _2148_, la data 2014-09-26 18:15:05De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 17:26:46intentie de vot ptr. scrutinul prezidentiabililor din anul de gratie 2014. buey BlackHule, MISA si BIVOLARU, nu aveau dreptul sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie si de respectarea intocmai a conditiilor prevazute in cod pr.pen.? sau, dupa mintea ta, deraiatule, in momentul in care nu accepti tu o altfel de credinta sau current filosofic/religios, ect. autoritatile statului au dreptul sa le discrimineze si sa le ancheteze activitatea intr-un mod agresiv si abuziv? unde este libertatea de credinta, constiinta, exprimare etc. sau acest drept il au numai ortodocsii tai? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 22:26
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-26 22:04:43De la: _2148_, la data 2014-09-26 21:31:45De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 20:22:14De la: _2148_, la data 2014-09-26 20:14:57De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 19:58:22De la: _2148_, la data 2014-09-26 18:15:05De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 17:26:46intentie de vot ptr. scrutinul prezidentiabililor din anul de gratie 2014. Buey , cu Bivolaru si spirala lui o vei supara pe sor'ta Gabi , maine cand o sa citeasca , o sa te trezesti ca-ti da Gabi cu spirala-n devla , de o sa te integrezi instant in adevarul absolut al lui madame !
|
|
|

)
Te trezishi si matalutza , ha?