back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 >> Sari la pagina:

Edelweis

528 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 19:05

De la: AxiAdS, la data 2014-09-25 18:38:42

De la: Emm_, la data 2011-04-16 12:57:37

,,Nicidecum, Ser e super cand nu e setat pe glume de santier ''

De la: Emm_, la data 2011-04-17 20:19:34

,,Ce faci, iesi la balcon? fug sa-mi caut ecusonul cu Golan, il tine mama sub sticla.
Noi de-aicea nu plecam ''

''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 20:46

De la: 9am_1454, la data 2014-09-25 18:16:58
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-25 16:46:34
De la: 9am_1454, la data 2014-09-25 16:30:39
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-25 15:58:42hai, mai luati un bonus,voi astia , dughinisto-putinisti !

nastase.files.wordpress.com/2013/09/dscn4003.jpg

www.curentul.ro/2013/images/stories/2013/07/09/02-aatrac.jpg

www.turcescu.ro/wp-content/uploads/2014/06/dogaru-cu-dughin.jpg

www.contributors.ro/wp-content/uploads/2014/06/imgg.jpg

stiti ce i-a transmis Nuland lui Ponta ?

Ca premier poate sa mai fie dar presedinte nu pentru ca este ofiter acoperit al unui serviciu de pe cand era procuror ?

Sa reediteze figura Stolo ?

Cetãþene prim-ministru,

Având în vedere cã sesiunea parlamentarã s-a încheiat sãptãmâna trecutã, vã transmit o scrisoare deschisã cu statut de interpelare, urmând sã o înregistrez în acest sens la Senat. Am decis ca, prin aceastã scrisoare-interpelare, sã vã adresez mai multe întrebãri legate de anumite aspecte nebuloase din trecutul ºi prezentul dumneavoastrã, pe care le voi dezvolta ulterior într-o amplã declaraþie politicã intitulatã „Victoraº, ai grijã de copii!”, pe care am anunþat-o de altfel.

Chiar dacã aspectele mai grave ºi interesante din aceastã declaraþie au fost verificate ºi rãsverificate din mai multe surse, fiind de profesie jurist, inclusiv fost procuror ca ºi dumneavoastrã, am decis sã respect o regulã strãveche de drept „Audiatur alter pares” (Ascultã ºi cealaltã parte), pe care dumneavoastrã nu aþi respectat-o în cazul excluderii mele abuzive din PSD. Consider cã dupã nefastul episod Ceauºescu, românii au dreptul sã cunoascã pãrþile mai întunecate din biografia conducãtorilor lor.

Aºadar ºi prin urmare, vã solicit sã rãspundeþi la urmãtoarele întrebãri:

1. Dacã în fragedã tinereþe, respectiv în anii ’90, aþi avut un comportament sadic faþã de tatãl dumneavoastrã (menþionat ºi de mama dumneavoastrã într-o scrisoare publicatã în presã), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacã, în vara anului 1990, când aveaþi 18 ani, l-aþi bãtut bestial pe tatãl dumneavoastrã, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sãnãtate ºi i-a grãbit decesul?

2. Dacã, dupã acest episod, aþi plecat intempestiv în Franþa, cu o geantã de voiaj, ºi dacã aþi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cãrturar Petre Pandrea ºi nepoata lui Lucreþiu Pãtrãºcanu, prietenã a mamei dumneavoastrã? Dacã aþi plecat de la aceasta neanunþat, cu douã geamantane, ºi dacã aþi dormit ulterior prin gãri ºi prin parcuri? Dacã aþi avut probleme cu poliþia francezã? Dacã aþi lucrat o lunã la un restaurant Mc’Donald’s ºi pentru ce motive aþi fost dat afarã?

3. Dacã aþi locuit ulterior la un anume Marin Bobeicã, ofiþer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, ºi dacã aþi întreþinut relaþii nefireºti cu acesta?

4. Dacã, dupã ce aþi devenit procuror, le-aþi sprijinit pe mama dumneavoastrã ºi pe o mãtuºã a dumneavoastrã, sã acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Þapului (Buºteni), moºtenitã de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pãtrãºcanu?

5. Dacã este adevãrat cã, în timp ce eraþi procuror la Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, aþi soluþionat un singur dosar cu rechizitoriu ºi cã în acesta s-a pronunþat soluþie de achitare?

6. Dacã este adevãrat cã, în anul 1997, în timp ce eraþi procuror, aþi fost racolat în Serviciul de Informaþii Externe (SIE) de cãtre generalul Cornel Biriº ºi dacã aþi activat în unitatea deplin conspiratã denumitã “Umbre” sau H? Dacã aþi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror ºef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?

7. Dacã este adevãrat cã, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurãmântului de cãtre primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faþã de ora anunþatã , aþi fost invitat de preºedintele Traian Bãsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat ºi la care aþi discutat cu ofiþerul de legãturã pe care l-aþi avut în timpul misiunii din Italia?

8. Dacã, în timp ce eraþi ºef al Corpului de control al primului ministru Adrian Nãstase, aþi încercat de mai multe ori sã-l determinaþi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg ºi prieten, sã-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeþean Bihor, “vinovat” pentru cã l-a arestat, pentru contrabandã cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeþului Bihor, Adrian Tarãu, cunoscut sponsor local al PSD? Dacã aþi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vã explicaþi cã mãtuºa la care acesta locuia a afirmat cã ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clãdire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”?

9. Dacã aþi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastrã Cãlin Lemnaru, ºi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureºti, proprietatea prietenului dumneavoastrã Robert Negoiþã?

10. Care sunt motivele divorþului de prima soþie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani cãsãtoria dvs cu fiica sa Daciana?

11. Dacã la Târgu Jiu aþi întreþinut relaþii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângã Hotelul Ana, proprietatea aceluiaºi amic Cãlin Lemnaru, cu o membrã PSD (cu iniþialele I.V.) pe care aþi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? ªtiþi cã aþi fost monitorizat în legãturã cu aceastã relaþie de serviciul secret al Ministerului Administraþiei ºi Internelor (DGIPI)? Dacã nu ºtiþi, întrebaþi-l pe actualul ºef al Inspectoratului de Poliþie al Judeþului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci ºeful SIPI Gorj?

12. Dacã în acelaºi apartament aþi întreþinut relaþii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituatã minorã de lux, ai cãrei pãrinþi au formulat plângere penalã împotriva dumneavoastrã pentru infracþiunea de relaþii sexuale cu minore? Dacã ºtiþi cã aþi fost monitorizat de SRI în legãturã cu relaþiile sexuale cu prostituata minorã? Dacã nu ºtiþi, întrebaþi-l pe colonelul Cãtãlin Peptan, ºeful Direcþiei Judeþene Gorj a SRI în perioada respectivã? Dacã i-aþi solicitat naºului dumneavoastrã George Maior, directorul SRI, sã blocheze acest dosar?

13. Dacã, în calitate de deputat de Gorj, aþi intermediat încheierea unui contract bãnos între Complexul Energetic Turceni ºi cabinetul de avocaturã al prietenului dumneavoastrã Dan ªova, la care eraþi asociat? Care a fost valoarea totalã a acestui contract?

14. Dacã, împreunã cu amicul Dan ªova, i-aþi solicitat ºi aþi primit de la actualul preºedinte al Organizaþiei judeþene PSD ºi al Consiliului Judeþean Timiº, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direcþiei Regionale Banat Apele Române, suma de 50.000 de euro pentru a-l apãra pe fiul sãu vitreg într-un proces penal la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, promiþându-i cã veþi rezolva cu preºedintele completului de judecatã? Fiind chestionat ulterior, judecãtorul în cauzã a afirmat cã nu aþi fãcut niciun demers în acest sens.

15. De ce nu recunoaºteþi plagiatul la lucrarea de doctorat “Curtea Penalã Internaþionalã”? Întâmplãtor, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Piteºti ºi Gheorghiþã Mateuþ de la Universitatea Babeº-Bolyai din Cluj-Napoca, mi-au fost colegi de facultate ºi-mi sunt prieteni, astfel cã ºtiu adevãrul. Aveþi demnitate, recunoaºteþi furtul ºi demisionaþi!

16. Dacã este adevãrat cã, cu o sãptãmânã înaintea referendumului pentru demiterea preºedintelui Traian Bãsescu din 29 iulie 2012, împreunã cu secretarul general Liviu Dragnea, le-aþi solicitat liderilor judeþeni ai PSD sã discute cu preºedinþii de secþii de votare sã raporteze la orele stabilite o prezenþã mai mare cu 25 de persoane decât cea realã, pentru a asigura astfel cvorumul de prezenþã la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dacã l-aþi menþionat în autodenunþul depus anul trecut la DNA, dupã începerea urmãririi penale împotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea târziu sã recunoaºteþi ºi sã demisionaþi!

17. Dacã ºi cu ce aþi fost ºi sunteþi ºantajat de preºedintele Traian Bãsescu? Care este motivaþia realã a pactului de coabitare încheiat cu acesta?

18. Cine v-a impus s-o numiþi pe Laura Codruþa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcþia de procuror ºef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureºti, pe care Kovesi l-a ajutat scãpându-l de rãspundere penalã pe fiul sãu minor, autorul real al accidentãrii mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact?

19. De ce v-aþi schimbat poziþia în problema exploatãrii gazelor de ºist din România de cãtre corporaþia americanã Chevron?

20. De ce v-aþi schimbat poziþia ºi v-aþi exprimat toleranþa faþã de cãsãtoriile între persoane de acelaºi sex?

21. De ce v-aþi schimbat poziþia în privinþa statului Kosovo, recomandând recunoaºterea independenþei acestuia de cãtre România?

22. Dacã aþi încheiat o înþelegere cu preºedintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arborãrii steagului secuiesc ºi lãrgirea autonomiei maghiarilor din aºa-zisul Þinut Secuiesc?

În rest, nu-mi mai inspiraþi niciun respect ºi în niciun caz vreo fricã.

Satu Mare Senator
1.07.2013 Valer Marian'

Din pomelnic parca ar rezulta ca Basescu e un ticalos care stia despre toate grozaviile astea si l-a numit premier ca sa-l manevreze cum vrea el dar nu prea i-a iesit ?
Putea Basescu sa nu-l numeasca premier pe Ponta ?
Avea de ales ?

Valer Marian asta ce n-o fi primit de da pe goarna toate chestiile astea ?
Asta e curat lacrima ?

posibil
putea
avea
n-o fi
o fi

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 21:00

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-25 18:57:26

Bai preacuvioaso Schizo-Musetel, pe cine crezi tu ca intereseaza crizele tale de alterare a personalitatii?

Du-te bai nene si da-te cu capul de un stalp pina ti se reaseaza cat de cat neuronii care ti-au mai ramas funtionali! Lasa-ne ca ne-ai plictisit cu toate spumele astea la gura, de am ajuns sa intru pe aici cu manusi, sa nu ma contaminez.

'opaaaa, te-a dibuit dupa pedigriul moro lasat pe albul izmenutelor pe care le-ai purtat prin alte galaxy si acum te oftici ca puti mandru, blackHule !?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Septembrie 2014, ora 21:51

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-25 21:00:27

Bai preacuvioaso Schizo-Musetel, pe cine crezi tu ca intereseaza crizele tale de alterare a personalitatii?

Du-te bai nene si da-te cu capul de un stalp pina ti se reaseaza cat de cat neuronii care ti-au mai ramas funtionali! Lasa-ne ca ne-ai plictisit cu toate spumele astea la gura, de am ajuns sa intru pe aici cu manusi, sa nu ma contaminez.

'opaaaa, te-a dibuit dupa pedigriul moro lasat pe albul izmenutelor pe care le-ai purtat prin alte galaxy si acum te oftici ca puti mandru, blackHule !?

Nu fii tampit kakanele! De la tine aveam pretentii...Tu esti jigodie, jartea penala, scarba pamantului, dar stiu sigur ca nu ai dunga pe buletin ca schizoasa asta. Oi avea tu dungi pe epoleti, dar nu pe buletin.

Stiu eu spre cine bate si tocmai de aia ma enerveaza. Este de o falsitate care ma ingretoseaza la maxim.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 09:06

Ehei, 'neatza lumile normale!

Blacsule... ma visezi peste tot? Chiar asa?

Hak'... iti zisei ca Monica/Emm/Ingrid/GigiOctan samd se suprapune in vorbire/scriere cu tovarasu' de nadejde Black Friday! Altfel...de ce ar fi reactionat Black daca era in afara bancii acuzatului, ha? e logic si ajungem la aceeasi concluzie demonstrata: Black de acum e Ingrid si punct! Nu are decat sa ma injure ca birjaru', asa cum ii e stilul, asta poate si atata stie, oricum o idee inteligenta si/sau unica nu a postat pe niciunul din forumurile unde ne-am intersectat! Fiecare cu ce are in ''tigva'', Hak', incantata sa te pot cita!

Salut lumile normale, 2148, 4158, SirBoby, 1454- iti datorez scuze, te rog sa le accepti!

O zi faina sa aveti! Sa stiti ca mai dau pe aici, mereu cu drag pentru unii si cu acelasi ignor pentru cei ce se injosesc pana le permite intelectul!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 09:22

De la: sirboby, la data 2014-09-25 12:36:20m.adevarul.ro/news/eveniment/un-adevar-crunt-iliescu-chemat-trup...]
Este foarte clar ca acest PSD este o grupare de crima organizata afiliata Moscovei.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 09:28

De la: gabigabi2, la data 2014-09-25 14:46:13dar, urmarind cam ce se-ntimpla, bag de seama ca UE si SUA se lupta si pe terenul Ro ptr. suprematia in Europa !
SUA l-au lasat pe Base din brate si -l baga-nseama pe Ponta ...
iar PPE trage tare cu Iohannis ....
inca nu-mi dau seama in ce masura mai e sprijinit, totusi, Base de catre madam Anjelik, dupa dezastrul cu Bercea, dolarii si traficul de influenta facut in numele lui Traian ....
iar chestia cu Turcescu, e dovada ca opozitia la regimul securist a lui Bas' si suspendarea lui a fost JUSTIFICATA , iar UE l-a Acoperit , devenindu-i complice !

SUA nu-l baga in seama pe Kim-Ir-Ponta iar daca va amintiti si Ceausescu a fost chemat la Moscova de Gorbaciov pentru ai canta prohodul.
Cu siguranta acum Kim-Ir-Ponta a aflat ca trebuie sa ne parasesca.....pe cale naturala...
Asa sa ne ajute Dzeu!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 09:47

De la: _2148_, la data 2014-09-24 22:49:34
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 14:10:11
De la: _2148_, la data 2014-09-23 21:28:55Moooaaama , ce macel a fost aici !

Gabi chiar are legatura cu Livanov ?

Hak , cum e cu Turcescu pana la urma ? Urmeaza jihadul ?
Cica blogul lui a fost redeschis si se asteapta noi dezvaluri .

Atat timp cat institutiile abilitate ale statului nu comenteaza sau nu reactioneaza corespunzator, situatia este cat se poate de clara si se poate simplifica/reduce la doua variante probabile si in acelas timp posibile: a) se incearca musamalizarea, b) este un hoax !

Turcescu si-a asumat un mare risc , e posibil sa iasa ori foarte sifonat din chestia asta , ori erou national . Sper sa nu repete pe la batranete fraza celebra a lui Tutea .

Pana una alta , iata ce declara premierul in seara asta !

"Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la Antena 3, comentand declaratiile presedintelui Basescu privind faptul ca unul dintre candidatii la prezidentiale este ofiter acoperit, ca aceasta teorie a aparut in 2012 in ziarul "Vocea Rusiei" care sustinea ca Traian Basescu va incerca sa acrediteze ideea ca Victor Ponta este agent secret al unei puteri straine.

Ponta afirma ca totul este o manipulare a presedintelui Basescu "care simte ca pierde puterea". (hotnews )

Wow , ce gafa colosala !

PSD si toata camarila KGB va fi cu siguranta scoasa din joc la alegerile prezidentiale.
Kim-Ir-Ponta Plagiatorul a fost urecheat ,,parinteste'' de catre Obama asa cum a fost si Ceausescu de Gorbaciov iar daca nu intelege atunci .............???
Cum va explicati retragerea definitiva a lui Kakarau din toate functiile asa peste noapte si intoarcerea armelor inpotriva fratilor psdisti?
PS. UE si NATO au trecut la deparazitare!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 10:12

De la: Musetel, la data 2014-09-26 09:06:05Ehei, 'neatza lumile normale!

Hak'... iti zisei ca Monica/Emm/Ingrid/GigiOctan samd se suprapune in vorbire/scriere cu tovarasu' de nadejde Black Friday! Altfel...de ce ar fi reactionat Black daca era in afara bancii acuzatului, ha? e logic si ajungem la aceeasi concluzie demonstrata: Black de acum e Ingrid si punct! Nu are decat sa ma injure ca birjaru', asa cum ii e stilul, asta poate si atata stie, oricum o idee inteligenta si/sau unica nu a postat pe niciunul din forumurile unde ne-am intersectat! Fiecare cu ce are in ''tigva'', Hak', incantata sa te pot cita!

Salut lumile normale, 2148, 4158, SirBoby, 1454- iti datorez scuze, te rog sa le accepti!

O zi faina sa aveti! Sa stiti ca mai dau pe aici, mereu cu drag pentru unii si cu acelasi ignor pentru cei ce se injosesc pana le permite intelectul!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 10:43

Din pacate pentru tine si pentru afectiunile tale, Ingrid este o persoana cunoscuta, fiind alti forumisti care au stat fata in fata cu ea si stiu ca este o doamna. De ce reactionez eu? Pentru ca ma scarbeste enorm mizeria pe care o ascunzi sub mastile de preacuvioasa, de maica Filofteia...Pe naiba, esti o distrusa, care dupa ce ca esti vai de mama ta cu toate porcariile care te bantuie, mai esti si a . Doar tu ai reusit sa alungi mai multe persoane de pe forumul asta decat haakon. Doar tu ai reusit performanta sa tarasti in mocirla mintii tale o persoana decedata, doar ca sa mai scuipi pe cineva care iti ignora prostia si calitatea ta indoielnica, de manelista. Ce dovada mai concludenta a caracterului tau mocirlos mai vrei? Norocul tau a fost ca persoana de care te-ai luat te-a lasat in plata Domnului, in loc sa ia masurile care se impuneau.

Continui insa sa elucubrezi si sa ma acuzi pe mine de nu stiu ce au scris altii pe alte forumuri pe care eu nu am activat. Nu mai spun ca imi trimiti invitatii de prietenie de pe conturi pe care ti le tot creezi. Ce vrei sa gasesti la mine in cont de tii asa de mortis sa imi fii prietena si sa ai acces la contul meu? Du-te bai femeie si scuteste-ma! Esti psihopata? Ai facut o obsesie pentru mine? Sunt insurat si farmecele tale indoielnice nu ma impresioneaza. Du-te si canta la alta masa, miorlaie cat vrei de jalea iubirilor tale neimplinite si gudura-te pe langa altii. De la mine nu capeti decat dispret! Nici daca ai fi ultima femeie supravietuitoare a unui cataclism planetar, tot nu m-as uita la tine!

Ingrid a fost intodeauna o doamna si probabil ca asta te roade pe tine, ca nu s-a coborat in cloaca ta ca sa se tiganeasca cu tine. Din asta supravietuiesti tu, din conflicte cu toti cei care nu iti accepta dominatia.
Si pe mine ma cunosc alte persoane de aici, cu care am vorbit la telefon. Doar pentru tine, eu sunt Ingrid...Naspa! Grea soarta ai si mai grea este a celor din preajma ta care trebuie sa te suporte asa cum esti.

Te las sa te zbati in prostia ta cronica pentru ca mi-as raci gura degeaba cu tine. Esti dusa.

Dumnezeu nu da parul si pentru tot fariseismul tau vei plati un pret.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 13:31

De la: 9am_4158, la data 2014-09-26 10:12:51

Fiecare cu ce are in ''tigva'', Hak', incantata sa te pot cita!

''Dreptatea este o virtute, tot aºa cum sunt vitejia, cumpãtarea ori înþelepciunea; ºi anume este acea virtute care face cu putinþã ca celelalte sã ia fiinþã ºi ca, odatã apãrute, sã se pãstreze, atâta vreme cât ºi ea s-ar afla acolo.'' Platon

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 13:34

Black... Ingrid a fost doamna Gigi Octanu' !
Permite-mi sa iti aduc la cunostinta ca de data asta TU ne prezinti ''glume de santier'', urâtule!
Te scosesem de la prieteni pentru ca esti un rasist, la fel ca toata banda ta: haita ta!
Te rog sa ma scutesti de gandirea ta dungata, calutzule/armasarule universal! ''Insigna de Golan'' ti-e sub sticla, baga frate sa ii vezi fundul... sticlei, fundul sticlei! Acolo e oglinda ta, de abia cand ajungi la fund te reflectezi in perfectiunea ta imperfecta! sorry for you! tot ce urezi altuia ti se intoarce déjà!
Te asteapta haita pe celalalt forum! Pa,pa! Te scutim de toate absentele viitoare! Utilizatorii rasufla usurati, te asigur! Au scapat de prostie!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 13:42

Bella... am nimerit gioalele? Daca nu, prezinta-mi, te rog, posibilele tale disponibilitati in agenda! Te tzuc cu drag! Mereu alaturi!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 13:46

De la: Musetel, la data 2014-09-26 13:34:45Black... Ingrid a fost doamna Gigi Octanu' !
Permite-mi sa iti aduc la cunostinta ca de data asta TU ne prezinti ''glume de santier'', urâtule!
Te scosesem de la prieteni pentru ca esti un rasist, la fel ca toata banda ta: haita ta!
Te rog sa ma scutesti de gandirea ta dungata, calutzule/armasarule universal! ''Insigna de Golan'' ti-e sub sticla, baga frate sa ii vezi fundul... sticlei, fundul sticlei! Acolo e oglinda ta, de abia cand ajungi la fund te reflectezi in perfectiunea ta imperfecta! sorry for you! tot ce urezi altuia ti se intoarce déjà!
Te asteapta haita pe celalalt forum! Pa,pa! Te scutim de toate absentele viitoare! Utilizatorii rasufla usurati, te asigur! Au scapat de prostie!

Esti bolnava!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 13:52

De la: Musetel, la data 2014-09-26 13:34:45Black... Ingrid a fost doamna Gigi Octanu' !

SE STIE cine a fost Gigi Octan de acum 4-5 ani !

dar, ce naiba vrei sa demonstrezi si ce-i cu postarile alea luate de pe yuppy ? nu intelegi ca incepind cu " Cronicile " alea postate pe topicul " intrebari ....ciudate ", ti-ai dat iar masura mintii tale in suferinta , socindu-i pe toti ? din pacate , tot vrei sa ne convingi cit esti de inteligenta si educata, dar prin tot ce faci dovedesti ca nu esti deloc asa, baaa, dimpotriva !

P.S
cu Ingrid m-am intilnit la o cafea de multe ori , impreuna cu multi alti forumisti si a fost si la mine-n casa, iar cu Black am vorbit la telefon ....asta ca sa te linistesti , daca tot vrei sa vorbim despre Dreptate !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:17

De la: gabigabi2, la data 2014-09-25 15:57:43

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:20

De la: gabigabi2, la data 2014-09-26 13:52:35

SE STIE cine a fost Gigi Octan de acum 4-5 ani !

!

se stia pe dracu de 4-5 ani, a deconspirat-o Symy pe topical cercetatorului urechisto-habarnist !

daca se stie, inseamna ca a fost intr-atat de fraiera incat s-a aflat.
si daca tot s-a aflat, inseamna c-ar fi o DOAMNA, c-ar avea caracter, c-ar avea cine stie ce principii veritabile, insusite si pe care le respecta, c-ar avea o atitudine si un comportament, deosebite, arare, deosebit de elevate?
nu!
insa, s-a cacarisit pe dansa, exact asa cum te-ai cacarisit si tu pe tine insati!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:30

intentie de vot ptr. scrutinul prezidentiabililor din anul de gratie 2014.

www.youtube.com/watch?v=z-t6Z916L9s

adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2012/09/24/50603bae8a3969...

Monica Macovei ! o frau Merkel din Carpati.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:31

nu stiu cine si cind a "deconspirat-o", dar eu stiam de atunci si am si sfatuit-o , scriindu-i in privat, sa n-o mai lase pe zaluda aia care se-ndragostise de o POZA a unui actor folosita ca avatar, in nestiinta !
la acea vreme eu intram foarte rar pe " General", dupa cum STII foarte bine asta, eu scriind la" Politice" cu tot elanul de inceput !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:38

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-25 21:51:08
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-25 21:00:27

Nu fii tampit kakanele! De la tine aveam pretentii...Tu esti jigodie, jartea penala, scarba pamantului, dar stiu sigur ca nu ai dunga pe buletin ca schizoasa asta. Oi avea tu dungi pe epoleti, dar nu pe buletin.

Stiu eu spre cine bate si tocmai de aia ma enerveaza. Este de o falsitate care ma ingretoseaza la maxim.

blackhule, te afli intr-o faza cu mult mai avansata decat tzopaitoarea transparenta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:42

da' ma distreaza la nebunie si pretentiile tale si acuzele tale la adresa tuturor, cind TU ai umplut forumul cu cacareze si ne-ai inecat cu flatulentele tale, tu fiind persoana pusa in postura ce-a mai jenanta ....e drept, Museteaua te concureaza, de ceva vreme, la greu !
concurenta dintre voi e atit de mare, ca nici nu stiu cui sa-i acord locul intii cu curunita !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:47

De la: gabigabi2, la data 2014-09-26 14:31:18nu stiu cine si cind a "deconspirat-o", dar eu stiam de atunci si am si sfatuit-o , scriindu-i in privat, sa n-o mai lase pe zaluda aia care se-ndragostise de o POZA a unui actor folosita ca avatar, in nestiinta !
la acea vreme eu intram foarte rar pe " General", dupa cum STII foarte bine asta, eu scriind la" Politice" cu tot elanul de inceput !

iar debitezi fonfleuri , atat te duce tigva si n-am ce sa-ti fac, nu se poate repara dovleaculpe care il porti cu o imensa fudulie !

tzatzo, intreaba-l pe popa Symy ca tot il spalai pe maini atunci cand il abordai cu acel : saru'mana parinte , hoshco

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:48

"1454- iti datorez scuze, te rog sa le accepti! "

Nu stiu de ce imi datorezi scuze, nu-mi mai aduc aminte.
Esti iertata !
Si poate ca si eu am nevoie sa fiu iertat.
Cu siguranta !

Ai dreptate ... dar despre ce e vorba ?

Astie e niste magari si niste magarite. Astia care-l injura pe Basescu ...
E urati si e rai si rele ...
Io nici nu mai scriu de oripilat ce ma aflu ... agramat la gramatica si aliterat la compunere.

Am si eu o curiozitate ... oare cat va mai scrie lumea pe forumul asta cu Basescu despre Basescu ... ?
Nu mai e mult si se termina ultimul mandat.
Doua mandate de 5 ani bucata, frumusele si nu pot sa ma amuz ... Iliescu a avut mandate d-alea de 4 ani bucata. Dar, ce le-a dat prin cap lui si lui Nastase, sa-si faca mandate de 5 ani ca s-o conduca pe tuta de tara inca 10 ani musiu Nastase. Si, cand colo ? S-a bucurat nemernicul de Basescu de bunaciunile de mandate. Si cu largul concurs al lui Geoana ... alt dobitoc notoriu ....
Legea referendumulei din anul 2000 au croit-o alde Iliescu si Nastase tot ca sa nu poata fi debarcat Iliescu cu vre-o usurinta. Si de chestia asta a beneficiat ca sa zic asa, tot nemernicul de Basescu.
De prosti ce sunt, alde Ponta si Antonescu, doar ca sa-si arate inepuizabilele resurse in ale prostiei desavarsite au schimbat legea referendumului cu prezenta la vot de min 30% nu de 50%+1 cu era. Si, or sa-i afecteze exact pe cei care-au dat-o. Ei vor cadea victima propriei tampenii.

Si eu sper ca lui Ponta sa i se fi spus sa-si vada de treaba pe la Washington daca nu vrea s-o ia pe cocoasa. Sper sa ne scape altii de pesedisti pentru ca altminteri, poporul nostru fiind eminamente tampit, dupa cum se observa si la cateva exemplare de-aci de pe forum, ne mai rataceste prin evul mediu asta contemporan pentru un kil de ulei si unul de zahar ... Ca la noi asta inseamna democratia .... Votul unui profesor universitar este anulat de al unui tigan (sau roman) asistat social.

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:55

De la: gabigabi2, la data 2014-09-26 14:42:21 da' ma distreaza la nebunie si pretentiile tale si acuzele tale la adresa tuturor, cind TU ai umplut forumul cu cacareze si ne-ai inecat cu flatulentele tale, tu fiind persoana pusa in postura ce-a mai jenanta ....e drept, Museteaua te concureaza, de ceva vreme, la greu !
concurenta dintre voi e atit de mare, ca nici nu stiu cui sa-i acord locul intii cu curunita !

babeto, nu eu sunt cel care la umplut forumul cu excemente, voi l-ati umplut cu fecalele pe care le-ati deversat impreuna cu acel @1111, iar eu, am picat ca musca-n lapte , ati inceput sa ma confundati cu el si de atunci o tineti langa !

iar eu, v-am promis sa va raspund cu propriul vostru limbaj si sa va achit toate politele, deoarece prostia si minciuna nu pot fi invingatoare, am rezistat stoic la toate marsaviile voastre vreo 6 luni , apoiv-am promis reciprocitatea si imi respect promisiunea.

atunci cand veti renunta la mentalitatea, atitudinea si comportamentul, mizerabile pe care le expuneti zilnic, am sa ma decid: daca voi mai activa pe acest forum sau nu!.

ai inteles, Partoneto !?

siktir !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 14:58

@ SILVIULEEEE .... te-ncadrezi la fix in legea aia a timpeniei !
daca PSD le dadea oamenilor 1 kl de ulei, 1 kg de zahar si de faina , ii tinea , avind ce minca 2-3 saptamini....fraierii de de la PDL, mai cu mot, credeau ei le dadea 2 pesti morti si congelati pe care-i mincau intro zi , iar madam Udrea le dadea tarancilor pantofi cu toc....ei, vezi de ce au pierdut alegerile din 2012 ?
cit despre ca nu se va mai discuta despre Base' DUPA si aici te-nseli : moaaama , ce de discutii vor fi si cite jelanii si injuraturi chiar si din partea ta atunci cind vei fi Obligat sa Afli ce " afaceri " are la activ protejatul tau/ al vostru !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 15:08

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-26 14:47:06
De la: gabigabi2, la data 2014-09-26 14:31:18nu stiu cine si cind a "deconspirat-o", dar eu stiam de atunci si am si sfatuit-o , scriindu-i in privat, sa n-o mai lase pe zaluda aia care se-ndragostise de o POZA a unui actor folosita ca avatar, in nestiinta !

iar debitezi fonfleuri , atat te duce tigva si n-am ce sa-ti fac, nu se poate repara dovleaculpe care il porti cu o imensa fudulie !

tzatzo, intreaba-l pe popa Symy ca tot il spalai pe maini atunci cand il abordai cu acel : saru'mana parinte , hoshco

ptr. cineva care se Pretinde a fi un cognitiv, inteligent, sensibil si un meditativ, esti plin de idei fixe la care nu vrei sa renunti, neam !
una dintre ele este constanta cu care ma acuzi ca ti-am zis si ti-am facut si sa pui la indoiala tot ce spun ?
intrebarea e : PE CE TE BAZEZI , totusi ?
NU m-am luat de tine ....nu ti-am scris in privat .... nu te-am insultat si nici atac la persoana n-am facut !
ADU DOVEZI sau, TACI si nu mai Minti in legatura cu mine !
am scris cu sinceritate despre mine si ai mei, mai mult ca oricine ; mi-am exprimat parerile tot cu sinceritate si nu m-am contrazis de la o postare sau alta !
asadar, te Rog , OMENESTE , sa Incetezi cu minciunile si insultele !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 15:13

dovezile, demonstratiile si explicitarile , le sunt inutile prostilor nesimtiti, asa cum esti si tu, Partoneto !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 15:14

mai, tu ai mintile acasa sau ce naiba se-ntimpla cu tine ?
da' CINE s-a raliat cu acel @ 1111 ca sa te jigneasca pe tine,nou venitul pe forum , cind ala a declansat un val de proteste impotriva limbajului folosit de catre el , ca n-a fost nimeni sa-l aplaude ?
si daca ai fost " confundat " cu el, oare ce sa-nsemne asta , nu ca Tu erai aliat cu el ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 15:17

deci, INSISTI in minciuna si ticalosenie , ca despre OMENESC nu poate fi vorba !
atunci iti meriti toate aprecierile facute de niste oameni normali, care intra aici ca sa comunice si nu sa Insulte !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 15:20

De la: gabigabi2, la data 2014-09-26 15:14:30mai, tu ai mintile acasa sau ce naiba se-ntimpla cu tine ?
da' CINE s-a raliat cu acel @ 1111 ca sa te jigneasca pe tine,nou venitul pe forum , cind ala a declansat un val de proteste impotriva limbajului folosit de catre el , ca n-a fost nimeni sa-l aplaude ?
si daca ai fost " confundat " cu el, oare ce sa-nsemne asta , nu ca Tu erai aliat cu el ?

eu, aliat cu el ?

esti ticnita si delirezi sau esti o biata nanaca si emiti numai supozitii inepte !?

la cata minte ai demonstrate ca ai, nimic din ceea ce vomiti pe acest forum nu ma poate surprinde.

Pagini: << 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: