back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 19:19

Gabita draga...acum inteleg de ce ai devenit dintr-o ,,liberala'' o PSDista convinsa....
Iti este tare frica fata ca democratia iti va dezvalui fata nevazuta....cea a unei infractoare ,,pensionata'' pe caz de boala pe munca ...asa ca PSD poate sa-ti ascunda statutul de infractoare???

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 19:26

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-23 19:08:20gabi /black, voi chiar nu observati, ati ramas singurii mancatori de rahat din latrinele a3 si continuati sa debitati numai ineptii propagandistice pe acest topic !?

Noi suntem doi, dar din cati? Din 5 sau 6...Doi anti-basescu si inca 3 sau patru slujitori ai betivanului, din care 2 sunt sigur platiti ca sa il pupe in koor pe chiorete.

Ce ai demonstrat cu asta? Mai ai mult de lucru kaakoane ca sa ne alungi si pe noi. Ti-o taia seful din leafa pentru ca nu resusesti, dar nu pot sa te ajut cu nimic pentru ca pur si simplu nu imi plac scarbele de genul tau.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 19:29

Certati-va in continuare, poate veti reusi sa faceti sa se inchida forumul! Atunci veti putea fi mandri de voi?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 19:30

JAVRELOR, daca va-nchipuiti ca m-ati " dovedit " de mincinoasa si impostoare, va inselati amarnic !
faceti exact ca STAPINUL vostru care , folosind toate mirsaviile posibile , pina la urma i-a explodat in fata Adevarul despre cine e cu adevarat si cum nu s-a dat in laturi de la nimic ptr. a-si discredita adversarii !

sunteti niste Diversionisti si postaci platiti ca sa demolati opozitia la Base' si prin ceea ce aduceti voi ca " dovada", va indica la ce nivel lucrati !
sa va fie de cap si sa dea Dumnezeu sa primiti Exact ce meritati !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 19:32

De la: Daphne, la data 2014-09-23 19:29:31Certati-va in continuare, poate veti reusi sa faceti sa se inchida forumul! Atunci veti putea fi mandri de voi?

Iesi!!!! Te-ai gasit tocmi tu sa vorbesti....

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 19:41

Bucurati-va de ceea ce sunteti, bucurati-va de viata! Iubiti, certati-va, discutati, bateti-va.... direct, om la om. Nu va irositi aici degeaba, va rog! Sa va dau io exemplu? As putea, cum sa nu! Nu credeti ca ma tzine?

www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc

Apreciez sfaturile celor dragi de aici care imi sopteau in privat ca locul meu nu e aici, in acest spatiu virtual! Aveau dreptate! La fel imi permit sa va soptesc acelasi lucru! Iesiti si traiti live, imi veti multumi intr-o zi de acest sfat pe care sunt prima in a-l urma!

3,2,1..... Nu imi sterg conturile, nu am fost si nici nu am de gand sa ma inrolez ca si ofiter nicaieri, mai ales ca imi schimb cetatenia...sau mai stiti? Se cauta vreun submarin pe undeva? Da, printre altele, Daphné fusese atat dafinul salbatic, cat si prietena de peripetii si de cercetare a lu' Scoobee Doo, dar fusese si un amarat de submarin ce zace pe undeva pe vreun fund de apa...

Numa' bine tuturor!

Pace tuturor!

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 19:59

De la: gabigabi2, la data 2014-09-23 19:30:36 JAVRELOR, daca va-nchipuiti ca m-ati " dovedit " de mincinoasa si impostoare, va inselati amarnic !
faceti exact ca STAPINUL vostru care , folosind toate mirsaviile posibile , pina la urma i-a explodat in fata Adevarul despre cine e cu adevarat si cum nu s-a dat in laturi de la nimic ptr. a-si discredita adversarii !

sunteti niste Diversionisti si postaci platiti ca sa demolati opozitia la Base' si prin ceea ce aduceti voi ca " dovada", va indica la ce nivel lucrati !

MINTI, N E S I M T I T O !

EST CHIAR TU, I D I O A T O !

IATA PROBA, DEMONSTRATIA, tuto !

Trimis de gabigabi la 30 Ianuarie 2008, ora 16:59

da, asa cred si eu :trebuie sa ai calitatile necesare ; chiar si pentru a fi bioenergetician ! care face si el o mica- mare "magie"cu miinile sale ; miini care deschid un canal prin care curg energiile puse-n miscare ptr.a reorganiza energiile " ravasite" ale persoanei in suferinta !Dar,Bia ,dupa ce-am inteles ca " bidonul" asta care-i corpul nostru,ajunge intr=o asemenea situtie ptr.ca rugina gindurilor gaureste bidonul,nu altcineva ....degeaba am incercat sa explic ca pacatele noastre= bolile noastre si ca,schimbindu-ti felul de a gindi, iti schimbi viata ! in final,dezamagita,n-am mai pus mina pe cineva,decit la cererea expresa si numai prieteni !

Profil gabigabi
Sex: masculin
Varsta: 53 de ani
Ultima vizita: 2014-09-19

..............

Trimis de 230751 la 14 Ianuarie 2008, ora 19:05
puiule drag,chiar le stiu ! si ma doare inima pentru tine,caci cu o asa atitudine esti inscrisa la perdanti !spune-i iubitului tau - care a crezut ca ma jigneste cu cei 40 de ani -mamaie ! - ca-i multumesc ptr. apreciere : 40 de ani aveam cam pe cind v-ati nascut voi !

Trimis de 230751 la 11 Ianuarie 2008, ora 08:42
ca sa nu te las in ceata : gabigabi si 230751,sunt aceeasi persoana !

www.yuppy.ro/comentarii/articol/5183/Femeile-au-o-slabiciune-la-...

SIKTIR !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 20:17

De la: gabigabi2, la data 2014-09-23 19:30:36 JAVRELOR, daca va-nchipuiti ca m-ati " dovedit " de mincinoasa si impostoare, va inselati amarnic !

Nu-l mania pe Doamne Doamne deoarece sti bine ca minti cu nerusinare!
Tot nu te inteleg?
Pana la urma cred ca tu esti cea platita pentru a creea aceste diversiuni neinspirate si la care doar imbecilii pun botul...
Mare tuta esti!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 20:18

Trimis de 230751 la 14 Ianuarie 2008, ora 19:05
puiule drag,chiar le stiu ! si ma doare inima pentru tine,caci cu o asa atitudine esti inscrisa la perdanti !spune-i iubitului tau - care a crezut ca ma jigneste cu cei 40 de ani -mamaie ! - ca-i multumesc ptr. apreciere : 40 de ani aveam cam pe cind v-ati nascut voi !

MINTI, N E S I M T I T O !

EST CHIAR TU, I D I O A T O !

IATA PROBA, DEMONSTRATIA, tuto !

Trimis de gabigabi la 30 Ianuarie 2008, ora 16:59

da, asa cred si eu :trebuie sa ai calitatile necesare ; chiar si pentru a fi bioenergetician ! care face si el o mica- mare "magie"cu miinile sale ; miini care deschid un canal prin care curg energiile puse-n miscare ptr.a reorganiza energiile " ravasite" ale persoanei in suferinta !Dar,Bia ,dupa ce-am inteles ca " bidonul" asta care-i corpul nostru,ajunge intr=o asemenea situtie ptr.ca rugina gindurilor gaureste bidonul,nu altcineva ....degeaba am incercat sa explic ca pacatele noastre= bolile noastre si ca,schimbindu-ti felul de a gindi, iti schimbi viata ! in final,dezamagita,n-am mai pus mina pe cineva,decit la cererea expresa si numai prieteni !

Profil gabigabi
Sex: masculin
Varsta: 53 de ani
Ultima vizita: 2014-09-19

www.yuppy.ro

De la: gabigabi, la data 2011-07-20 16:45:55
nu ma voi referi in raspunsul meu decit la faza cu bolile eradicate : da, unele au fost eradicate si au aparut altele si mai ucigatoare !
ca una care mai stiu cite ceva despre bioenergie, am sa compar corpul uman cu bidon si "pacatele " noastre cu rugina care maninca tabla bidonului....degeaba -l sudezi, cirpindu-l sa nu-i fuga energia din el... omul continua sa gindeasca urit si rau si rugina ii gaureste " bidonul" pina nu mai poate fi cirpit !
"pacatul " INVIDIEI afecteaza PLAMINUL ,slabindu-l si creeind exact acele conditii favorabile de care spui ....cind vorba din popor spune ca bolile noastre, pacatele noastre , la asta se refera si la asta m-am referit si eu cind am vorbit de "bidon " si de "rugina" provocata de gindurile noastre rele, urite, de ura si de razbunare : slabeste sistemul imunitar ,creeind conditiile imbolnavirii !
haide, e atit de frumoasa si explicita " literatura " despre yoga, bioenergie, ayurveda, incit chiar merita s-o citesti si sa observi cum nimic nu-i intimplator s totul are o cauza care genereaza efecte !

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/22588/Cine-este-Dumnezeu/...

..............
Trimis de 230751 la 11 Ianuarie 2008, ora 08:42
ca sa nu te las in ceata : gabigabi si 230751,sunt aceeasi persoana !
www.yuppy.ro/comentarii/articol/5183/Femeile-au-o-slabiciune-la-...

SIKTIR !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 20:22

Trimis de gabigabi la 10 Ianuarie 2008, ora 11:24
din pacate,nasul lung nu prea "creste" de'asupra buzelor pline....cred ca nu te-ai uitat tu prea bine !

Perversitate intruchipata!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 20:34

Vai de crucea voastra latrailor ipocriti, cati de black si cate cifre, cati de gabi si cate clone v-ati generat pe acest forum, buey INFECTILOR NESIMTITI?

Sunteti doi inepti decerebrati, mincinosi, decrepiti, ipocriti si vulgari, iar cu ofticatul habarnist infatuat, Xerxetatorul mitoman, urechist si nesimtit, care nu va intrece dar va completeaza echipa de superstitiosi paranormali, sunteti 3 prosti gramada care doriti sa pareti cu totul altceva decat sunteti in realitate, Gunoaielor Bipede !

Daca as intocmi o lista cu vulgaritatile, ad homnemurile, trivialitatie, abjectiile , ineptiile si dejectiile pe care le-ati debitat numai voi doi, Flymucea Black si Flegma Gabi, din acele tigve deraiate mintal si le-ati adresat diferitior utilizatori ai forumului 9am, atat prin MP-uri cat si pe forum, ati vedea cine sunt adevaratele scarne bipede din cauza carora acest forum s-a depopulat, IDIOTILOR !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 21:28

Moooaaama , ce macel a fost aici !

Gabi chiar are legatura cu Livanov ?

Hak , cum e cu Turcescu pana la urma ? Urmeaza jihadul ?
Cica blogul lui a fost redeschis si se asteapta noi dezvaluri .

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 21:39

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-23 19:26:12
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-23 19:08:20gabi /black, voi chiar nu observati, ati ramas singurii mancatori de rahat din latrinele a3 si continuati sa debitati numai ineptii propagandistice pe acest topic !?

Noi suntem doi, dar din cati? Din 5 sau 6...Doi anti-basescu si inca 3 sau patru slujitori ai betivanului, din care 2 sunt sigur platiti ca sa il pupe in koor pe chiorete.

.

saracu ' de tine , d'aia ai trecut tu pe stanga , sa echilibrezi balanta dupa ce ti-ai umplut buzunarele

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 02:38

De la: gabigabi2, la data 2014-09-23 15:24:35
De la: sirboby, la data 2014-09-23 02:16:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-22 18:48:58
De la: sirboby, la data 2014-09-22 14:53:29
De la: _2148_, la data 2014-09-22 12:25:24
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-21 23:15:29Raspunsul ti-l da Radu Banciu, kakoane: Turcescu este o jivina, o lichea. A fost deconspirat de catre antene in 2012, cand a fost avansat colonel, asa ca nu e vorba de caracter. Daca voia sa se autodenunte, o facea atunci.

de unde aveau hantenele informatii atunci ?De la serviciile lui Basescu ? Daca hantenele l-au deconspirat pe Turcescu , de ce acu' tuna si fulgera ca presedintele e pasibil de pedeapsa daca il deconspira pe prezidentiabilul sub acoperire ?

Pai Turcescu a comis o infractiune, doar 3 persoane trebuiau sa stie identitatea unui ofiter acoperit, ofiterul responsabil de ofiterul acoperit si eventual seful serviciului............. de unde stiau latrinele ,si tonta?Si mi se pare clar din declaratiile lui copy-Paste ca Turcescu a fost santajat si azi au fost atentionati si altii ,,apropiati de base"! Încãlcarea secretului de stat,militar sau de servici se pedepseste conform legilor!! Deci niste capete ar trebui sa cada pe la serviciu de care a apartinut R.T.!Asta intr-o tara civilizatã!Dar în papua noua Românie........fac pariu ca nici ministru apararii nu cade!

Mare tantalau esti bai Sir Blue-Tongue! Dai pe goarna informatii secrete si din prostie o sa ajungi si tu sa te autodenunti.

Cu asta te ocupi tu la Muzeul Stiintelor Naturii? Oi fi si tu un 007, Bond, Vaga Bond...

Ce kkt de secret ti-am divulgat boul satului? Un citat dintr-un regulament care nu e secret? Sau declaratiile lui copy-paste sunt secrete? Dar ce sa stii tu lingurare de secrete militare,de servici etc cad tu ai facut armata la GAZ-ul unei unitati ,,diribau" ca la cat de prost erai nici de pus sine de cale ferata nu esti bun!
Daca ai fi intrat macar pentru ciclu de instructie intr-o unitate militara adevarata ,ai fi aflat prostul copiilor ca divulgarea secretului militar e pedepsita de lege!
PS. Ai mai fi aflat ca formula de adresare e: Tovarasul (Domnul) Gradul VA ROG SA-MI PERMITETI SA RAPORTEZ! Dar la tine dimineata,cand scoteai vacile din GAZ, mergea si ,,permiteti sa raportez" ca vacile ,desi superioare tie ,nu se suparau pe tine.........ca esti atat de prost ca nici o formula de adresare nu ai putut invata! Sau poate gresesc ca ai dat peste cap standardele si nu te-au mai luat la armata,fiind prea prost.........!Tu si cu Suca, a lui Nea Marin,gradul la trecerea in rezerva ....,,Narozi la vatra"!

buun ! deci : cind Basescu a Amenintat , in direct, la Turcescu , ca -l va Divulga pe ofiterul acoperit ce se vrea prezidentiabil, a INCALCAT LEGEA ?
sa nu fi stiut el, Ofiter fiind, Asta sau NU i Pasa de LEGE, ca de Obicei ? himmm, tu ce zici ?

Depinde !Poate sa încalce legea sau poate sa nu o încalce!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 06:55

Pentru KAKAON si echipa lui:

CELE 8 TRÃSÃTURI ALE UNUI DEZINFORMATOR

1) Evitarea. Nu vorbeºte niciodatã despre probleme în mod direct ºi nici nu argumenteazã într-o manierã constructivã. Evitã de obicei citatele sau trimiterile la referinþe. Insinueazã în schimb contrariul. Virtual, toatã prezentarea sa insinueazã cã autoritatea în materie ºi experþii nu au nici o credibilitate.

2) Selectivitatea. Tinde sã-ºi aleagã cu atenție adversarii, fie aplicând abordarea “loveºte ºi fugi” împotriva comentatorilor simpli care îi susþin pe adversarii sãi, fie se concentrezã mai serios pe adversarii-cheie care sunt cunoscuþi pentru abordarea directã a problemelor. În cazul în care cu un comentator comenteazã prea mult, dar farã succes, îºi va schimba focalizarea pentru a-l include ºi pe acel comentator.

3) Coincidența. Dezinformatorul are tendinþa de a apãrea brusc când se discutã un subiect controversat, deºi n-a mai participat public la o discuþie generalã despre acesta. De asemenea, are tendinþa de a dispãrea odatã ce subiectul nu mai este interesant pentru mase. El este desemnat sã participe la discuþie ºi pleacã atunci când motivul dispare.

4) Munca în echipã. Dezinformatorii tind sã funcționeze în grupuri cu aceeaºi opinie ºi/sau opinii complementare. Desigur, acest lucru se poate întâmpla în mod natural pe orice forum public, dar probabil cã va exista un schimb frecvent de opinii mai ales în cazul în care sunt implicaþi profesioniºtii. Uneori, un participant se va infiltra în tabãra adversã pentru a deveni sursa unui argument de tip sperietoare sau va utiliza alte tehnici concepute sã reducã forța loviturii adversarului.

5) Anti-conspiraþionist. Dezinformatorul îºi exprimã aproape întotdeuna un anumit dispreþ faþã de “teoria conspirației” ºi în general faþã de toți cei care nu cred cã JFK nu a fost ucis de LHO. Având un astfel de dispreț pentru teoreticienii conspirației, sã nu vã întrebaþi de ce se concentreazã pe apãrarea singurului subiect, cel al conspiraþiei, abordat într-un nou grup. Unii ar putea crede cã dezinformatorul este acolo pentru a încerca sã demonstreze cã toatã lumea e nebunã în legãturã cu orice subiect, sau pur și simplu pentru a ignora grupul pentru care îºi exprimã un asemenea dispreþ. Sau, unii pot sã concluzioneze cã el are un motiv ascuns pentru care acțiunile lor sunt ignorate.

6) Emoții artificiale. Dezinformatorul are un sentimentalism ciudat, “artificial”, ºi o piele neobiºnuit de groasã – o capacitate de a persevera ºi de a persista chiar ºi când se confruntã cu un val de critici copleșitoare ºi intolerante. Aceasta tehnicã vine dintr-un antrenament de tipul celor de la serviciile de informaþii, în care indiferent cât de relevante sunt dovezile, neagã totul ºi refuzã sã reacþioneze emoþional sau sã se implice. Pentru un expert în dezinformare emoþiile pot apãrea ca artificiale. Oamenii obiºnuiþi, atunci când rãspund cu furie, de exemplu, își exprimã animozitatea prin respingere. Dezinformatorul profesionist va avea în general probleme pentru a-ºi menþine imaginea, publicul fiind capricios în privinþa pretinselor emoții ºi stilului de comunicare calm și impasibil. E doar o meserie și câteodatã se pare cã nu sunt capabili sã-ºi “joace rolul”. La un moment dat pot avea un acces de furie, apoi pot exprima un dezinteres total ºi din nou un acces de furie (un yo-yo emoțional). Având pielea groasã, niciun val copleºitor de critici nu-l va descuraja sã-ºi facã meseria ºi va continua sã utilizeze aceleaºi tehnici obiºnuite, fãrã nicio ajustare. În mod obiºnuit, un individ rațional, primind atâtea critici, îºi face cu adevãrat griji despre ce pot crede ceilalþi despre el și va încerca sã-ºi îmbunãtãțeascã stilul de comunicare sau pur și simplu va renunþa.

7) Incoerent. Dezinformatorul are, de asemenea, tendinta de a face greșeli care trãdeazã adevãratele sale motivații. Acest lucru se poate datora faptului cã nici el nu știe cu adevãrat subiectul sau pentru cã este un pic “freudian”. Am observat cã, de multe ori, dezinformatorul citeazã pur și simplu informații contradictorii care se neutralizeazã reciproc. De exemplu, unul dintre ei a pretins cã este un pilot al Forþelor Aeriene, însã stilul sãu de scriere dovedea lipsa de educaþie (ortografie, gramaticã, stil incoerent) demonstrând astfel cã nu are studii superioare. Nu cunosc mulți piloți ai Forþelor Aeriene fãrã diplomã universitarã. Un altul a declarat, printre altele, cã nu știe nimic despre un anumit subiect, susținând ulterior cã este de fapt expert în materie.

8) Timpul de rãspuns. În cadrul grupurilor de știri (newsgroups) s-a descoperit recent factorul “timp de raspuns”. Existã trei moduri în care funcioneazã, mai ales când guvernul sau o altã persoanã cu o anumitã putere este implicatã într-o operaþiune de disimulare. 8.a) Orice postare pe un NG scrisã de un suporter care vizeazã adevãrul poate duce la un rãspuns imediat. Guvernul precum ºi alte persoane abilitate își pot permite sã plãteascã oameni care sã urmareascã discuþia ºi sã gãseascã o oportunitate de a provoca avarii. Dezinformarea în NG se face numai dacã cititorul o doreºte. Este necesar un rãspuns rapid, altfel vizitatorul poate sesiza adevãrul. 8.b) Atunci când este vorba de un dezinformator direct, prin e-mail de exemplu, întârzierea este necesarã ºi va fi de obicei de minimum 48-72h. Acest lucru permite sã se formeze o echipã care sã se consulte cu privire la adoptarea unui rãspuns strategic cu un bun efect ºi chiar sã “obținã permisiunea” sau instrucțiunile unei autoritãþi ierarhic superioare. 8.c) În exemplul 1 de mai sus, pentru grupuri noi, se va întâlni adesea cazul în care se pun în aplicare mijloace mai puternice dupã întârzierea de 48-72h. Acest lucru este valabil mai ales atunci când solicitantul adevãrului ºi comentariile sale sunt considerate mai importante ºi au potenþialul de a dezvãlui adevãrul. Astfel, cel care dezvluie adevãrul va fi atacat de douã ori pentru același pãcat.

www.rumaniamilitary.ro/cititi-si-bagati-la-cap-tehnici-pentru-ma...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 06:59

Pentru administratorii forumului:

Existã mai multe tehnici dedicate controlului și manipulãrii unui forum pe internet, indiferent de conținutul sau de oamenii care discutã. Vom vedea fiecare tehnicã și vom demonstra cã este suficient un numãr minim de etape pentru a prelua în mod eficient controlul unui “forum necontrolabil”.

Tehnica # 1 – “FORUMUL CULISANT” (“FORUM SLIDING” – forum care “curge”)

Dacã a fost postat pe forum un subiect foarte sensibil, de naturã criticã, acesta poate fi rapid eliminat prin metoda “forumului culisant”. În cadrul acestei tehnici, cei care manipuleazã forumul posteazã imediat, discret, un numãr de “subiecte” care nu au legãturã cu cel sensibil ºi care sunt lãsate apoi sã staþioneze, sã se învecheascã, împingând în jos subiectul sensibil, fãcându-l astfel greu vizibil pe ecranul calculatorului. Ca sã se poatã declanºa “toboganul forumului culisant” ºi pentru a “spãla” postarea criticã, este nevoie de conturi false de pe care sã se posteze pe rând diverse subiecte, acoperind astfel manipularea fãcutã sub ochii publicului. Deși este dificil sau imposibil sã se cenzureze un mesaj sensibil, acum este pierdut într-o mare de postãri inutile ºi independente.

Tehnica # 2 – RUPEREA CONSENSULUI (“CONSENSUS CRACKING”)

A doua tehnicã eficientã este “ruperea consensului”. Dacã doriþi sã distrugeþi un consens, tehnica folositã este urmãtoarea : de pe un cont fals, postați un mesaj. Acest mesaj apare ca fiind legitim ºi corect, dar partea sensibilã este cã afirmaþia are o ipotezã foarte fragilã, fãrã dovezi care sã susținã ceea ce este scris. Dupã ce aþi postat acest mesaj, prin alte conturi false introduceþi lent rãspunsuri în favoarea acestui subiect. Este imperios necesar sã fie reprezentate ambele pãrți, în așa fel încât cititorul neavizat sã nu poatã determina care parte deține adevãrul. Pe mãsurã ce apar postãrile ºi rãspunsurile la ele, proba “forte” sau dezinformarea este încetul cu încetul atribuitã dvs. Astfel, cititorul neavizat va avea probabil, aceeași poziție ca și dvs. Dacã poziția cititorului neavizat este împotriva pozitiei dvs., cel mai probabil este ca ea sã fie ignoratã. Cu toate acestea, în unele cazuri în care membrii forumului sunt foarte educaþi și pot contracara dezinformarea cu fapte reale și link-uri cãtre alte site-uri, se poate abandona “spargerea consensului” ºi demara un “forum culisant”.

Tehnica # 3 – “DILUAREA TEMEI” (“TOPIC DILUTION”)

Diluarea temei este eficientã nu doar în locul forumului culisant, dar este ºi foarte utilã pentru a îndrepta atenția cititorilor cãtre probleme fãrã legãturã cu subiectul, ºi non-productive. Este vorba de o tehnicã criticã și foarte utilã cu scopul obþinerii unui CONSUM DE RESURSE. Implementând un flux continuu de postãri fãrã legãturã între ele, distrãgând ºi perturbând atenþia (trolling), cititorii forumului constatã cã productivitatea lor este stopatã. Dacã intensitatea diluãrii graduale este suficient de puternicã, cititorii vor înceta sã mai cerceteze ºi vor trece la modul de discuþie simplificat, de tip “bârfã”. În acest mod faptele pot fi pur ºi simplu eliminate ºi înlocuite cu presupuneri ºi speculaþii profane. Cu cât cititorii sunt mai puþin informaþi, cu atât este ușor ºi mai eficient sã se controleze întregul grup în direcția doritã. Trebuie remarcat faptul cã trebuie fãcut un studiu pentru a determina capacitãþile psihologice ale membrilor forumului precum ºi nivelul de educaþie pentru a ºti pânã la ce nivel se poate “apãsa pe buton”. Mergând prea repede ºi prea departe “off topic”, se poate declanșa cenzura unui moderator al forumului.

Tehnica # 4 – “COLECTAREA DE INFORMAÞII”

Colectarea de informații este foarte eficientã pentru a determina nivelul psihologic al membrilor forumului ºi a strânge toate informațiile care pot fi folosite împotriva lor. În cadrul acestei tehnici se posteazã într-un mediu pozitiv un subiect de tipul : “eu îþi arãt ceea ce am (ce pot, ce știu), aratã-mi ºi tu, la rândul tãu, ce poþi (ce ai, ce ºtii)”. Datoritã numãrului mare de rãspunsuri furnizate este posibil sã se compileze ºi sã se construiascã mai multe informații statistice. Ca exemplu se poate posta un subiect de tipul : “care este arma ta preferatã”, încurajând astfel membrii forumului sã-ºi spunã pãrerea. În acest fel, folosind procentajul inversat, este posibil sã se determine de pe forum cine deþine o armã de foc sau cine o deține într-o manierã ilegalã. Aceeaºi metodã poate fi folositã de un membru, postând orice întrebare de genul “care este tehnica ta preferatã pentru …”. Mulþumitã acestor rãspunsuri se pot studia diverse metode, iar altele se pot îmbunãtãți.

Tehnica # 5 – “TROLLINGUL ENERVAT”

Statistic, existã întotdeauna un procent de membri pe forum mai predispuºi la violențã. Cu scopul de a ºti cine sunt acești oameni, este necesar sã se posteze o fotografie pe forum, care va incita în mod deliberat o puternicã reacþie psihologicã. În acest fel se poate identifica în mod eficient individul cel mai violent din grup si poate fi urmãrit prin intermediul IP-ului sãu. Pentru a realiza acest lucru, pur și simplu se posteazã un link cãtre un video cu un ofițer de poliție care comite un abuz de putere împotriva unui individ nevinovat. Statistic, dintr-un milion de poliþiºti din America, existã întotdeauna unul sau doi care pot fi prinºi într-o ipostazã de abuz de putere, activitate care poate fi apoi folositã cu scopul strângerii de informații – fãrã a fi nevoie de a mai “simula” un film fals. Aceastã metodã este extrem de eficientã, ºi cu cât clipul video este mai violent, cu atât metoda mai eficientã. Uneori este util sã “influenþezi” forumul dându-ți singur rãspunsuri violente la propriile mesaje, bãtându-ți joc de ceea ce cred autoritãþile ! Fãcând acest lucru și demonstrând astfel cã nu îți este fricã, ceilalți membri ai forumului, mai discreþi și non-violenþi, pot sã-ºi dezvãluiascã adevãratele lor intenþii. Acest lucru poate fi apoi utilizat în instanțã în cazul în care urmeazã un proces.

Tehnica # 6 – “CªTIGà CONTROLUL TOTAL”

Este important sã insiști ºi sã manipulezi în mod continuu pentru a obþine o poziþie de moderator al forumului. Odatã ce ai obþinut aceastã poziție, forumul poate fi controlat eficient ºi în liniºte prin eliminarea postãrilor nefavorabile – putând eventual ghida forumul spre un eșec total, provocând o lipsã de interes din partea publicului. Aceasta este “victoria finalã”, deoarece forumul nu mai este atractiv pentru public, pentru ca nu mai este util pentru menținerea libertãților lor. În funcție de nivelul de control pe care îl deþii, poþi conduce în mod deliberat forumul spre victoria ta, prin cenzurarea postãrilor, suprimarea membrilor, deconectând în mod accidental forumul din online. În acest fel forumul poate fi ucis rapid. Cu toate acestea, nu este întotdeauna interesant sã se omoare un forum, întrucât poate fi transformat într-un fel de “borcan cu miere” pentru a centraliza, absorbi ºi reorienta noii veniți, pentru ca apoi sã fie utilizaþi pentru nevoile ºi sub controlul tãu.
CONCLUZIE
Este bine sã îți amintești mereu cã aceste tehnici sunt eficiente doar în cazul în care participanții la forum NU LE CUNOSC. Odatã ce aceºtia au fost informați, operațiunea poate eșua complet, iar forumul va deveni incontrolabil. În acest moment, alte alternative ar trebui sã fie luate în considerare, cum ar fi inițierea unei false probleme judiciare pentru a închide pur și simplu forumul ºi a-l deconecta din online. Acest lucru nu este de dorit, deoarece va împiedica organele de stat sã monitorizeze procentul din populație care acþioneazã contra ordinii publice. Se pot utiliza ºi dezvolta bineînþeles ºi alte tehnici, iar pe mãsurã ce dezvolþi o nouã tehnicã de infiltrare ºi control, este imperativ sã le împãrtãºești cu coodonatorii domeniului.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 10:32

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-24 06:55:58Pentru KAKAON si echipa lui:

1) Evitarea. Nu vorbeºte niciodatã despre probleme în mod direct ºi nici nu argumenteazã într-o manierã constructivã. Evitã de obicei citatele sau trimiterile la referinþe. Insinueazã în schimb contrariul. Virtual, toatã prezentarea sa insinueazã cã autoritatea în materie ºi experþii nu au nici o credibilitate.

2) Selectivitatea. Tinde sã-ºi aleagã cu atenție adversarii, fie aplicând abordarea “loveºte ºi fugi” împotriva comentatorilor simpli care îi susþin pe adversarii sãi, fie se concentrezã mai serios pe adversarii-cheie care sunt cunoscuþi pentru abordarea directã a problemelor. În cazul în care cu un comentator comenteazã prea mult, dar farã succes, îºi va schimba focalizarea pentru a-l include ºi pe acel comentator.

3) Coincidența. Dezinformatorul are tendinþa de a apãrea brusc când se discutã un subiect controversat, deºi n-a mai participat public la o discuþie generalã despre acesta. De asemenea, are tendinþa de a dispãrea odatã ce subiectul nu mai este interesant pentru mase. El este desemnat sã participe la discuþie ºi pleacã atunci când motivul dispare.

4) Munca în echipã. Dezinformatorii tind sã funcționeze în grupuri cu aceeaºi opinie ºi/sau opinii complementare. Desigur, acest lucru se poate întâmpla în mod natural pe orice forum public, dar probabil cã va exista un schimb frecvent de opinii mai ales în cazul în care sunt implicaþi profesioniºtii. Uneori, un participant se va infiltra în tabãra adversã pentru a deveni sursa unui argument de tip sperietoare sau va utiliza alte tehnici concepute sã reducã forța loviturii adversarului.

5) Anti-conspiraþionist. Dezinformatorul îºi exprimã aproape întotdeuna un anumit dispreþ faþã de “teoria conspirației” ºi în general faþã de toți cei care nu cred cã JFK nu a fost ucis de LHO. Având un astfel de dispreț pentru teoreticienii conspirației, sã nu vã întrebaþi de ce se concentreazã pe apãrarea singurului subiect, cel al conspiraþiei, abordat într-un nou grup. Unii ar putea crede cã dezinformatorul este acolo pentru a încerca sã demonstreze cã toatã lumea e nebunã în legãturã cu orice subiect, sau pur și simplu pentru a ignora grupul pentru care îºi exprimã un asemenea dispreþ. Sau, unii pot sã concluzioneze cã el are un motiv ascuns pentru care acțiunile lor sunt ignorate.

6) Emoții artificiale. Dezinformatorul are un sentimentalism ciudat, “artificial”, ºi o piele neobiºnuit de groasã – o capacitate de a persevera ºi de a persista chiar ºi când se confruntã cu un val de critici copleșitoare ºi intolerante. Aceasta tehnicã vine dintr-un antrenament de tipul celor de la serviciile de informaþii, în care indiferent cât de relevante sunt dovezile, neagã totul ºi refuzã sã reacþioneze emoþional sau sã se implice. Pentru un expert în dezinformare emoþiile pot apãrea ca artificiale. Oamenii obiºnuiþi, atunci când rãspund cu furie, de exemplu, își exprimã animozitatea prin respingere. Dezinformatorul profesionist va avea în general probleme pentru a-ºi menþine imaginea, publicul fiind capricios în privinþa pretinselor emoții ºi stilului de comunicare calm și impasibil. E doar o meserie și câteodatã se pare cã nu sunt capabili sã-ºi “joace rolul”. La un moment dat pot avea un acces de furie, apoi pot exprima un dezinteres total ºi din nou un acces de furie (un yo-yo emoțional). Având pielea groasã, niciun val copleºitor de critici nu-l va descuraja sã-ºi facã meseria ºi va continua sã utilizeze aceleaºi tehnici obiºnuite, fãrã nicio ajustare. În mod obiºnuit, un individ rațional, primind atâtea critici, îºi face cu adevãrat griji despre ce pot crede ceilalþi despre el și va încerca sã-ºi îmbunãtãțeascã stilul de comunicare sau pur și simplu va renunþa.

7) Incoerent. Dezinformatorul are, de asemenea, tendinta de a face greșeli care trãdeazã adevãratele sale motivații. Acest lucru se poate datora faptului cã nici el nu știe cu adevãrat subiectul sau pentru cã este un pic “freudian”. Am observat cã, de multe ori, dezinformatorul citeazã pur și simplu informații contradictorii care se neutralizeazã reciproc. De exemplu, unul dintre ei a pretins cã este un pilot al Forþelor Aeriene, însã stilul sãu de scriere dovedea lipsa de educaþie (ortografie, gramaticã, stil incoerent) demonstrând astfel cã nu are studii superioare. Nu cunosc mulți piloți ai Forþelor Aeriene fãrã diplomã universitarã. Un altul a declarat, printre altele, cã nu știe nimic despre un anumit subiect, susținând ulterior cã este de fapt expert în materie.

8) Timpul de rãspuns. În cadrul grupurilor de știri (newsgroups) s-a descoperit recent factorul “timp de raspuns”. Existã trei moduri în care funcioneazã, mai ales când guvernul sau o altã persoanã cu o anumitã putere este implicatã într-o operaþiune de disimulare. 8.a) Orice postare pe un NG scrisã de un suporter care vizeazã adevãrul poate duce la un rãspuns imediat. Guvernul precum ºi alte persoane abilitate își pot permite sã plãteascã oameni care sã urmareascã discuþia ºi sã gãseascã o oportunitate de a provoca avarii. Dezinformarea în NG se face numai dacã cititorul o doreºte. Este necesar un rãspuns rapid, altfel vizitatorul poate sesiza adevãrul. 8.b) Atunci când este vorba de un dezinformator direct, prin e-mail de exemplu, întârzierea este necesarã ºi va fi de obicei de minimum 48-72h. Acest lucru permite sã se formeze o echipã care sã se consulte cu privire la adoptarea unui rãspuns strategic cu un bun efect ºi chiar sã “obținã permisiunea” sau instrucțiunile unei autoritãþi ierarhic superioare. 8.c) În exemplul 1 de mai sus, pentru grupuri noi, se va întâlni adesea cazul în care se pun în aplicare mijloace mai puternice dupã întârzierea de 48-72h. Acest lucru este valabil mai ales atunci când solicitantul adevãrului ºi comentariile sale sunt considerate mai importante ºi au potenþialul de a dezvãlui adevãrul. Astfel, cel care dezvluie adevãrul va fi atacat de douã ori pentru același pãcat.

Pai te descrii pe tine........Si pe gabi.........!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 11:46

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-23 20:34:06Vai de crucea voastra latrailor ipocriti, cati de black si cate cifre, cati de gabi si cate clone v-ati generat pe acest forum, buey INFECTILOR NESIMTITI?

Sunteti doi inepti decerebrati, mincinosi, decrepiti, ipocriti si vulgari, iar cu ofticatul habarnist infatuat, Xerxetatorul mitoman, urechist si nesimtit, care nu va intrece dar va completeaza echipa de superstitiosi paranormali, sunteti 3 prosti gramada care doriti sa pareti cu totul altceva decat sunteti in realitate, Gunoaielor Bipede !

Daca as intocmi o lista cu vulgaritatile, ad homnemurile, trivialitatie, abjectiile , ineptiile si dejectiile pe care le-ati debitat numai voi doi, Flymucea Black si Flegma Gabi, din acele tigve deraiate mintal si le-ati adresat diferitior utilizatori ai forumului 9am, atat prin MP-uri cat si pe forum, ati vedea cine sunt adevaratele scarne bipede din cauza carora acest forum s-a depopulat, IDIOTILOR !

Priveºte'l pe Ponta .....un nemernic, hoþ din nascare. pregatit profesional la scoala lui Ilici, plagiator profesionist, mincinos, populist si cu samnþa de diktator ºi vei inþelege de ce toþi nemernicii il adora.
Aºtia ºtiu ca intr'o þara democrata au ºanse mari sa ajunga la bulau.
Priveºte'l pe Viºinescu cat de normal pare ºi cat de anormal este ºi vei inþelege cum sunt Blak'Vasile . Gabi ºi restul turmei incolonata in spatele Latrinelor si al PSD.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 13:35

De la: _2148_, la data 2014-09-23 21:28:55Moooaaama , ce macel a fost aici !

NU , nu are nicio legatura si daca-ti spune ceva Cuvintul de onoare al cuiva, atunci: imi DAU CUVINTUL DE ONOARE ca Nu sunt Ivanov ; NU STIU cine mi-a furat identitatea si apare ca barbat pe yuppy, dar care NU are nicio postare si NU am intrat sau scris pe Garbo Niciodata !

am mai explicat - chiar si tie cind m-ai acuzat ca am avut nu stiu cite clone ca , la un moment dat NU am mai avut acces la @ gabigabi si chiar nu stiu de ce ....m-am chinuit sa-l recapat, dar nu m-am priceput si atunci , am mai scris de pe numele lui don Neloo , dar am Anuntat in gura mare ca sunt Gabi si, ptr. ca am reusit pina la urma sa capat un numar - ala de l-a pomenit hakon, care-i foarte bine informat, vad - am mai postat de pe el, pina cind @Daniela m-a invatat cum sa fac sa-mi recapat cit de cit o "fata umana" si asa a aparut in oct. 2011 gabigabi2 si este SINGURUL cont pe care-l am , iar 9 AM si facebook sunt singurele site pe care scriu !
dar, ptr. ca ma deranjeaza foarte tare acuzele nedrepte , o sa iau legatura cu Administratorul 9 AM ca sa rezolve si furtul de identitate si, eventual, amendarea celui care a facut-o !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 13:58

Prin urmare, dupa administrarea unui probatoriu indubitabilo-irefutabil, BlackHul ne/ma informeaza prin intermediul unui text copy/paste despre tehnicile pe care le-a folosit impreuna cu postaca stalinista, incercand prin acest demers pueril si absurd sa isi apere si dezincrimineze postaca Partoneta NESIMTITA, insa nu reuseste altceva decat sa se autoincrimineze si sa ajunga intr-o postura a stupidului,ridicol si penibili in acelasi timp, inecandu-se cu si in propriile dejectii pe care ambii decrepti le-au adreseat altora.

BlackHule, in sprijinul intentiei personale, cat si in lumina acelor texte copy/paste pe care le-ai postat, poti sa-mi prezinti vreun argument sau vreo expunere rationala, logica si realista, PERSONAL/PERSONALE, pe care le-ai sau le-ati emis si vehiculat intr-un oarecare dialog pe care l-ati purtat/desfasurat/antamat cu alti utilizaori ai acestui forum pe un oarecare subiect sau tema afat/a in dezbatere?

Astept sa-mi prezinti sau sa va expuneti comoara/comorile intelectuala/e !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 13:58

De la: sirboby, la data 2014-09-24 10:32:34
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-24 06:55:58Pentru KAKAON si echipa lui:

Pai te descrii pe tine........Si pe gabi.........!

zauuuu? ia mai gindeste-te Cine isi exprima pe aici dorinta sa-i vada pe romani zvircolindu-se de foame ? cine isi doreste sa-i vada crapind o data pe batrinii de care nu mai are loc ? Cine Dispretuieste poporul asta si posteaza statisticile alea din care reiese cit de Prost e, nu ne scoate ?
Cine Acuza, Insulta, Provoaca , Minte si dezinformeaza pe forumul asta ?
hai, gindeste-te , ca nu degeaba te-am intrebat daca esti atit de usor de manipulat si poti crede orice si mai ales, raul despre mine - pe care ma cunosti de atitia ani - spus d'un hakon sau o cifra ca @4128 , dar despre care NU STII Nimic - nimic ?!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 14:10

De la: _2148_, la data 2014-09-23 21:28:55Moooaaama , ce macel a fost aici !

Atat timp cat institutiile abilitate ale statului nu comenteaza sau nu reactioneaza corespunzator, situatia este cat se poate de clara si se poate simplifica/reduce la doua variante probabile si in acelas timp posibile: a) se incearca musamalizarea, b) este un hoax !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 14:25

Da, asa este, au fugit toti cei care mai ziceau cate ceva ...
Pentru ca atunci cand iti dai cu parerea, ca tot romanul priceput nevoie mare, mai ales cand ti partea presedintelui, te-a luat dracu instantaneu.
In loc sa combata cu argumente ce susti tu, hop sar sa te balacareasca.
Cum nici tu nu esti de lemn si cam suntem educati pe modelul "ba pe-a ma-tii !" iti pierzi uzul ratiunii si pui botul si fandaxia e gata ...
Dupa ce te injura si tu ripostezi, hop ! te-au prins si te fac de doi lei ca esti liupsit de educatie ca n-ai aia sau aialalta, ca ai zis ... ca ai sustinut ... aia si ailalta doar pentru ca ti cu Basescu.
Esti basist, sluga portocalie, tampit, idiot, prost ... si aici se mai pot completa ...
Si atunci de ce sa mai intri ?
Sa mai iei o portie ?
La ce te ajuta ?
Nu puteti doar sa va dati cu parerea fara sa-i injurati pe cei care au o alta parere opusa celei pe care o aveti voi ?

Sa stiti ca nici eu n-am fost vre-o usa de biserica, dar incerc sa ma las.
M-am lasat de fumat, de la 3 pachete la zero, brusc !
Va mai citesc din cand in cand si, de data asta treptat, sunt pe punctul sa ma las de a mai intra pe topicul asta pentru ca n-am ce citi. In afara de dejectii. La asta va pricepeti foarte bine. Mai ales pesedistii. Nu ca ceilalti ar fi mai breji ...
Cata vreme vom gandi cum gandim, vom trai cum traim !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 14:39

De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 14:25:30Da, asa este, au fugit toti cei care mai ziceau cate ceva ...
Pentru ca atunci cand iti dai cu parerea, ca tot romanul priceput nevoie mare, mai ales cand ti partea presedintelui, te-a luat dracu instantaneu.
In loc sa combata cu argumente ce susti tu, hop sar sa te balacareasca.
Cum nici tu nu esti de lemn si cam suntem educati pe modelul "ba pe-a ma-tii !" iti pierzi uzul ratiunii si pui botul si fandaxia e gata ...
Dupa ce te injura si tu ripostezi, hop ! te-au prins si te fac de doi lei ca esti liupsit de educatie ca n-ai aia sau aialalta, ca ai zis ... ca ai sustinut ... aia si ailalta doar pentru ca ti cu Basescu.
Esti basist, sluga portocalie, tampit, idiot, prost ... si aici se mai pot completa ...
Si atunci de ce sa mai intri ?
Sa mai iei o portie ?
La ce te ajuta ?
Nu puteti doar sa va dati cu parerea fara sa-i injurati pe cei care au o alta parere opusa celei pe care o aveti voi ?

Sa stiti ca nici eu n-am fost vre-o usa de biserica, dar incerc sa ma las.
M-am lasat de fumat, de la 3 pachete la zero, brusc !
Va mai citesc din cand in cand si, de data asta treptat, sunt pe punctul sa ma las de a mai intra pe topicul asta pentru ca n-am ce citi. In afara de dejectii. La asta va pricepeti foarte bine. Mai ales pesedistii. Nu ca ceilalti ar fi mai breji ...
Cata vreme vom gandi cum gandim, vom trai cum traim !

Silviule, de fiecare data cind ai scris ceva, am comentat si am argumentat, dar arar mi-ai raspuns ! dar si daca mi-ai raspuns a fost la oha si n-ai uitat niciodata sa-mi spui chestia aia atit de " delicata " cu legea si prostia si, daca asta ar fi fost singura dulcegarie ....dar, ma rog, usa de biserica scirtiie si la mine pe alocuri, asa ca ....asta e : a fost o vreme cind ai fost zmeul- zmeilor pe forum si nu putea nimeni sa spuna nici pis din cauza ta, dar deh : te-ai flescait si tu ca tot omu' !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:08

De la: vaneamarin, la data 2010-04-09 20:43:38
De la: mytcor, la data 2010-04-09 20:02:16
De la: vaneamarin, la data 2010-04-09 19:20:22
De la: mytcor, la data 2010-04-09 18:48:16
...în rest, are sã-þi explice Vannea,... ce ºi cum despre armatã, el se pricipeºte. nu glumã !

Pari putin obsedat de mine. Te inteleg si pe tine,daca nu ai cum sa-ti justifici dragostea ILOGICA pentru Basescu(care dracu monarhist ar sustine o evidenta dictatura a unui presedinte,si din nefericire pentru romani , mafiot si necioplit acel presedinte),iti trebuie un dusman care in mintea ta, te saboteaza,corupe oameni, si te impiedica sa iti exprimi logic ideile ."N-asa","pricipesti" ? .

PS:Cum naiba a putut o persoana inteligenta de pe acest forum sa creada ca tu esti mason?! .De unde dracu' ideea asta ?! Se fac masonerii de cartier si ai prins si tu un loc ? In "Austria" se da masoneria la pachet cu strudelul ? .Securistii se dau drept masoni in zilele noastre ?

www.trilulilu.ro/RottenKid/9ade06fd186deb

De la: 9am045616, la data 2010-03-18 13:13:00 bunicul meu spune ca armata este pentru barbati ..............nu pentru muieri

vaneamarin
2971 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2010, ora 21:29

"Eu stiu si alta varianta ,imi fac autocritica deoarece ai mei,mult mai intelepti decat mine, s-au oferit sa ma scuteasca de armata chiar daca luasem la facultate, iar eu am refuzat ORIPILAT .O greseala grava a vietii mele ,speram un regim de sport dur ,de onestitate ,de reguli clare pe care le respecta toata lumea,de ...BARBATIE vorba ta .Imi este jena pentru ce speram ,chiar nu am stiut deloc peste voi da in armata .Deci,ca sa revin la ideea de inceput,varianta stiuta de mine este ..."CINE FACE ARMATA ESTE BARBAT,CINE NU ....ESTE BARBAT INTELIGENT!"

"In armata (cel putin pe vremea lui Ceausescu cand am facut eu asa era)nu este viata dura Bad, in armata este viata CRETINA. Firile si mintile plapande se adapteaza foarte usor la viata cretina si se simt perfect in ea,ceilalti insa nu,NU AU CUM. Cu alte cuvine este "vitavercea",firile puternice sunt cele care nu se adapteaza vietii cretine de de armata.Cei "plapanzi"(sufleteste sau mental) se acomodeaza rapid si, ca si in viata, le pare foarte firesc sa pupe funduri in mod obedient. La urma urmelor armata este unul din putinele sisteme (un altul este biserica ) in care contestarea superiorilor este aproape un sacrilegiu . "

Asa, care este legatura intre ce am spus eu si ce a spus omul acela ?Simt ca ma vei uimi "masonule" mic

" hakoane" recunosti mania de a tot da exemplificari cu ce posteaza unul sau altul , scotocind arhivele ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:12

De la: gogoasa_, la data 2010-03-12 20:38:08Suntem aceeasi care inurau FSN-ul anilor '90, ala de castiga cu 85% alegerile din duminica Orbului! Suntem golanii aia "cumparati" de Ratiu, Coposu si Campeanu, aia de cantau Imnul Golanilor in injuraturile a poate celor care atunci erau cu tatuca Iliescu si astazi sunt cu tatuca Basescu! Suntem anti-FSN, vopsit, resapat sau decolorat doar! Si stim si cine era langa Ilici: baselu, stolo_draga_stolo, severin, nastase, roman etc. Dar, atentie: facem Opozitie la Sistem, adica Puterii, pt. ca ea ne ia taxe, impozite, suprataxe etc. si ne da servicii proaste si circ ieftin. Substituim Societatea Civila, care ar trebui sa fie portavocea nemultumirilor celor multi [din ce in ce mai multi], dar care azi face politica strutului! Unde-s alde Liiceanu, Patapievici, GDS-ul, Evenimentul Zilei, adica cei care aveau pretentia ca sunt anti-comunisti? Aha, li s-a "astupat gura" cu cate un postulet caldut, unde nu au voie sa-si critice "sponsorul"!
Vezi, SILVIULE , te alaturi celor multi oplositi cu cate ceva, noi-ceilalti visam o alta ordine, unde ebele croseteaza ciorapei, woodrele dau cu mopul, si antastasele se fataie pe podiumuri! [Nu suntem misogini, d-l Vanea ti-a dat exemple de femei merituoase, care ar tb. sa fie ele in fata si nu fatzele de mai sus...]

Si daca protestand, putem fi catalogati "Injuraci de serviciu", nu e nicio problema, am fost etichetati si mai rau: zoaie, gaozari, golani universitari, fascisti, extremisti, tradatori, tiganci imputite, pasarici s.a. de acelasi tip de conducatori:comunisti, securisti, nomenclaturisti de rangul 2 etc. sau de tzutzerii lor: minerii, fetele de la APACA, cocsarii de la Sidex samd.

mai mult decat istorie..
greu de inteles de catre unii
felicitari pentru modul corect de prezentare a adevarului

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:14

De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 13:35:44
ala de l-a pomenit hakon, !

fals !

"acel nr. pomenit hakon ". este un Nr. utilizator yuppy.

atat textele comparative yuppy-9am. cat si confirmarea proprietatii celor doua conturi de pe Yuppy, female/male, iti apartin indubitabil !

concuzia: continui sa minti cu o nesimtire absoluta !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:21

Partoneto, te-ai dilit mai rau decat CERCETATORUL HABARNIST, atat el, cat si tu, continuati sa emiteti supozitii subectiv-aiuristice, care dintre cei doi utilizatoti exemplificati as fi un "fost" Eu ?

Cate alte foste nickname mi-ai atribuit pana in prezent in ultimii 2 ani, mai sti, iti mai amintesti, Partoneto?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:23

ce-i fals ? nu inteleg la ce spui ca-i fals ? da, imi recunosc acea cifra si textul postat de pe acel avatar, ca si textul din 2008 de pe gabigabi ....dar, din oct 2011 sunt gabigabi 2 , caci vechiul cont mi-a fost FURAT si n-am mai intrat pe yuppy din 2008 !
de catre cine ? incep sa cred ca de catre tine si face parte din misiunea ta de pe acest forum !

P.S
dar despre ce posteaza acest barbat de 53 ce mi-a furat identitatea, ca n-am vazut nimic ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:26

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 15:21:54Partoneto, te-ai dilit mai rau decat CERCETATORUL HABARNIST, atat el, cat si tu, continuati sa emiteti supozitii subectiv-aiuristice, care dintre cei doi utilizatoti exemplificati as fi un "fost" Eu ?

Cate alte foste nickname mi-ai atribuit pana in prezent in ultimii 2 ani, mai sti, iti mai amintesti, Partoneto?

si ce, am gresit ? da' chiar nu-ti dai seama ca , desi te crezi super- cognitiv si foarte priceput, stilul tau si unele obiceiuri/ cuvinte/ expresii te dau de gol , ca de ex., mania asta aplicata lui Vanea in postarea de mai sus si aplicata si mie si lui Black ?!

Pagini: << 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: