Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:39
De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 15:23:47ce-i fals ? nu inteleg la ce spui ca-i fals ? da, imi recunosc acea cifra si textul postat de pe acel avatar, ca si textul din 2008 de pe gabigabi ....dar, din oct 2011 sunt gabigabi 2 , caci vechiul cont mi-a fost FURAT si n-am mai intrat pe yuppy din 2008 ! continui sa minti, sa disimulezi , acoperind contul gabigabi de pe YUPPY cu vechiul cont gabigabi de pe 9am. ambele conturi : gabigabi(male) si @cifra 230751 (female) sunt conturi YUPPY, sunt conturi ale aceluiasi utilizator YUPPY, CONTURI a caror paternitate tu insati ai confirmat-o ! evidentele expuse de sbs, sunt certe, indubitabilo-irefutabile, orice persoana cu o minima capacitate rationala apt de-o analiza comparativ-logica poate concluziona corect ajungand la acelasi rezultat ireductibil. |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:43
De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 15:26:56De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 15:21:54Partoneto, te-ai dilit mai rau decat CERCETATORUL HABARNIST, atat el, cat si tu, continuati sa emiteti supozitii subectiv-aiuristice, care dintre cei doi utilizatoti exemplificati as fi un "fost" Eu ? iarasi gresesti, nu sunt un supercogntiv, sunt un metacognitiv! inregistreaza-ti in tigva acest termen. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 15:53
De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 15:23:47 nu ti-a furat nimeni identitatea, paternitatea acelui cont yuppy si identitatea acelui barbat gabigabi de 53 de ani ti-ai asumat-o declarativ chiar tu, gabigabi2! esti o ipostoare mizerabila si-o nesimtita la modul absolut! scuteste-ma!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:00
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 15:53:27De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 15:23:47 haide, pleaca de aici cu mistificarile si dezinformarile tale de toata greata ! NU SUNT EU acel barbat , Intelegi sau nu ? daca ptr. tine Cuvintul de onoare Nu inseamna Nimic, ai spus totul cu asta si nu mai am ce discuta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:03
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 15:53:27De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 15:23:47 Acest exemplar a fost cu siguranta o mare activista PCR. Modul cum minte chiar daca acum nu o mai ajuta neuronii o desconspira. Cred ca ne-am luat destul de ea si chiar nu mai are rost doarece mumia stalinista este atat de indoctrinata incat este in stare sa-si tradeze si propriul copil pentru idealul cominternist. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:10
Da Gabi, peste limita legala ... asa te-am cadorisit si se pare ca nu numai eu. Pentru ca depasesti orice limita a bunului simt. Adica n-ai.
Asta, cognitivu ... si tu esti cognitiv peste limita legala ... Parca s-a mutat guvernul Ponta pe forumul asta: galagie mare, dezbatere canci ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:14
De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 16:10:13 De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 16:06:09atunci cand pe teritoriul national al unui stat membru EUROPEAN- NATO se afla cca 10.000 de rusi care iti exploateaza in interes propriu resursele mineralo-energetice, isi insuseste aproape toata industria metalurgica si o FALIMENTEAZA, o desfiinteaza VANZAND-O LA FIER VECHI SAU O RELOCHEAZA IN RUSIA, puteti spune ca : dupa 1989 RUSII au reocupat Romania ca o adevarata AMATA a CINSPREZECEA, cu ajutorul fratesc al kgb-istilor postdecembristi Ion Ilici Iliescu & camarilla pe care tot voi ROMANII I-ati inscaunat sa va reprezinte si administreze din jilturile puterii de stat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:18
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 16:14:41De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 16:10:13> Si toate acestea cu ajutorul idiotilor gen Vasile&Negrutul si madame Gabi. Astia sunt emblema electoratului PSD. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:27
De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 16:10:13> inliniedreapta.net/wp-content/uploads/2010/11/ponta_mao-zedong-1... pai, propune spre a fi dezbatuta o minciuna a mitomanului Kim-Ir-Ponta si cu deosebita lehamite ii voi devoala continutul si aspectul lichelist pe care il inglobeaza atat minciuna cat si mitomanul, Tanti@1454 ! www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2012/01/24/pozec/mazaresky-V... hai, curaj ! daca nu vrei sa fii mandru ca esti un/o ROMAN/CA din newCUBA sau din new Coreea de Nord a EUROPEI !
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:34
uite ce este :poate intra oricine pe topicul asta si s-o caute pe @ gabigabi si s-o vada ca-i Femeie , are 66 ani si NU a mai Folosit acel cont de o mie si nu stiu cite zile !
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:39
De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 16:34:57uite ce este :poate intra oricine pe topicul asta si s-o caute pe @ gabigabi si s-o vada ca-i Femeie , are 66 ani si NU a mai Folosit acel cont de o mie si nu stiu cite zile ! minti, NESIMTITO ! PROPRIA AFIRMATIE de pe contul YUPPY: CITEZ: "Trimis de 230751 la 11 Ianuarie 2008, ora 08:42 ca sa nu te las in ceata : gabigabi si 230751,sunt aceeasi persoana !" SURSA LINCK: www.yuppy.ro/comentarii/articol/5183/Femeile-au-o-slabiciune-la-... conturile de pe 9am tin de o cu totul alta speta si practica abjecta pe care ai folosit-o cotidian. siktir! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:40
De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 16:10:13Da Gabi, peste limita legala ... asa te-am cadorisit si se pare ca nu numai eu. Pentru ca depasesti orice limita a bunului simt. Adica n-ai. da, Silviule , ptr. cineva care inca mai crede ca Bas' e bun , ca n-a incalcat Constitutia, n-a transformat Romania in feuda personala si a aruncat in aer Statul de Drept si Turcescu n-a insemnat nimic, nici macar acum cind a facut demonstratia in ce stadiu suntem , desigur ca eu sunt peste limita legala , tu incadrindu-te perfect in ea ! sa fii sanatos ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:43
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-24 16:39:14De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 16:34:57uite ce este :poate intra oricine pe topicul asta si s-o caute pe @ gabigabi si s-o vada ca-i Femeie , are 66 ani si NU a mai Folosit acel cont de o mie si nu stiu cite zile ! esti un biet cretin isteric si atit ! gata, m-am plictisit , pa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 16:51
SA TE RAPORTEZ ?
NU, eu nu sunt TURNATOR/ informator/ sifon/ n-am fost scolit/insruit prin ilegalitate sau pe la seminariile bolsevice care se tineau pe la acd. stf,gheorghiu si nici pe la ff-urile care ti-au fost rezervate, Partoneto ! Te las in obscurantismul si mocirla ta, cu cat stai acolo mai mult cu atat iti etalezi mai bine si elocvent "calitatile morale" si lipsa de caracter. "Dna." G.Popescu-Ion Florea ("dn" Nelooo, cica!)
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 17:06
De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 16:40:08De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 16:10:13Da Gabi, peste limita legala ... asa te-am cadorisit si se pare ca nu numai eu. Pentru ca depasesti orice limita a bunului simt. Adica n-ai. Struto-camilo......cand a incalcat Constitutia? Vreau paragrafe din C nu comentariile Latrinelor. Vei spune desigur cum B a fost implicat in guvernare....ok....dar DOVEDESTE ...nu vorbe acre. Mai mult dupa cum se poate observa este apreciat atat de NATO cat si de UE.....mai putin de Russia. Ei bine eu vreau sa traiesc departe de politica Russiei, Chinei si Cubei. Ok ...Kim-Ir-Ponta poate emigra inpreuna cu toti sustinatorii lui in una din tarile enumerate si sa nu mai auzim de el. Romanii sunt occidentali prin vocatie nu rusofoni asa cum sunteti voi sustinatorii Plagiatorului. Vrem sa traim intr-o lume libera in care justitia sa fie inatacabila si incoruptibila. Basescu a insamntat acest gen de tara in care vreau sa-mi cresc copii ...o tara in care lideri de genul Iliescu, Nastase, Ponta sa fie doar vise horror.... PS. Tine minte...in toti anii de guvernare PSD ..Constitutia a fost incalcata grosolan si nu te-ai mai ambalat. Chiar la suspendare cei care au incalcat Constitutia au fost chiar liderii adorati de tine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 17:14
Daca fiecare cetatean al romaniei ar fi citit o singura data Constitutia atunci manipularile Latrinelor nu ar mai fi posibile.
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:13
Marele erou al Latrinelor.......tov Sobaru a mai facut un gest ,,eroic'' intrand cu masina in curtea guvernului confundand gardul cu poarta.
Pe cand ne va delecta in direct prin taierea venelor??
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:23
Turist francez decapitat de teroristii Statului Islamic.
Sunt convinsa ca Russia inarmeaza acesta grupare terorista....iar tov Ponta este unul dintre sustinatorii rusificarii Romaniei..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:34
De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:13:58Marele erou al Latrinelor.......tov Sobaru a mai facut un gest ,,eroic'' intrand cu masina in curtea guvernului confundand gardul cu poarta. Da, Sobaru asta ii baga in rahat pe muistii de la Antene si PSD ... dupa faza de azi. Pesedistii vor spune acum ca omul are probleme psihice. Normal. Cine se ia de ei are probleme psihice, nu ? Cand urla impotriva lui Boc in aplauzele lui Ponta si Antonescu era om normal, sanatos la cap ... Acum .... Ia zi, Gabi, ce nu-i convine astuia ? Ca doar e bunastare ... s-au creat un milion de locuri de munca, au venit investitorii, puterea de cumparare a crescut ... ce-o fi mai vrand Sobaru asta, frate ? Va mai amintiti de Anghel-educatoarea-Cristina care facea greva foamei pentru ca odiosul guvern Boc sustinut de tiranul Basescu nu aloca 6% din PIB pentru educatie. Va mai amintiti ce mai turuia scroafa aia de educatoare insetata de dreptate sociala, bla, bla, bla .... ? Acum, scroafa este parlamentar. Nici acum nu se aloca 6% din PIB dar ... nu mai e nici o problema. A fost eroina unui scandal cu decontul pentru locuinta, tipa si fulgera impotriva celor care-o deranjau ... si gata, s-a terminat povestea. Era neagra-n creul gurii cam ca Gabi asta de ne f... creierii noua pe-aci. Pana n-o votam pe Gabi parlamentara in corul leprelor de la PSD n-o sa scapam de ea. Ca de Anghel Cristina ... Asa e si cu Sobaru asta. Trebuie sa i se dea si lui ceva, la parlament, undeva ... ceva, cumva ... Ia zi, Gabita-inima-de-leu, cum e treaba ? L-a trimis Basescu pe Sobaru peste guvern sa-l dea cu cracii in sus cu Dacia lui Breack ...E mana lui Basescu, nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:44
De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 17:06:47De la: gabigabi2, la data 2014-09-24 16:40:08De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 16:10:13Da Gabi, peste limita legala ... asa te-am cadorisit si se pare ca nu numai eu. Pentru ca depasesti orice limita a bunului simt. Adica n-ai. "Romanii sunt occidentali prin vocatie nu rusofoni asa cum sunteti voi sustinatorii Plagiatorului" TATUCUL”TRAIAN BASESCU IN SPATELE AFACERII PD-L -GAZPROM- IOANA BASESCU! Posted on 23/05/2014 by Lupul Dacic Rate This Imagine Rusofobia lui Bãsescu ascunde în spate contracte de sute de mii de euro, încasate de Ioana Bãsescu, prin intermediul cabinetului notarial. În timp ce zi de zi Bãsescu atacã Rusia și Gazprom, fiica lui, face contracte de sute de mii de euro cu rușii. O reþea de evazioniºti cu puternice conexiuni politice ºi protecþie la nivel înalt a profitat din plin de interesele în România ale unui gigant în petrol ºi gaze naturale. A obþinut sume uriaºe din deschiderea uºilor pe teritoriul românesc. Partea leului din afacere a luat-o notarul Ioana Bãsescu. Prin cabinetul sãu, au fost legalizate multe din tranzacþiile colosului în România. O anchetã exclusivã despre bani, putere ºi influenþã la cel mai înalt nivel Pe Ioana Bãsescu o ºtie toatã lumea. Fiicã de preºedinte. Dar ºi notar public. Unul chiar norocos, cu lipici la contracte bãnoase. El este mai puþin cunoscut, dar la fel de norocos. Îl cheamã Constantin ªufanã ºi este unul din benzinarii care au renunþat la afacere pe mâna ruºilor de la Gazprom. Nu direct, ci prin sucursala sârbã a acestora, NIS Petrol SRL. Dar ºi pe mâna fiicei preºedintelui Traian Bãsescu, notarul Ioana Bãsescu. Acolo au fost semnate multe dintre contractele prin care ruºii au cumpãrat benzinãrii în România. Dacã luãm în calcul un comision de 1% pentru zece benzinãrii tranzacþionate pânã în prezent, la un cost mediu de 2.000.000 de euro, Ioanei Bãsescu i-ar fi intrat în buzunar nu mai puþin de 200.000 de euro. ªi asta la prima strigare! O pâine într-o afacere de proporþii, moºitã la cel mai înalt nivel în urmã cu trei ani. Povestea dintre România ºi ruºii de la Gazprom a început sã se scrie undeva la finalul anului 2011, când Ion Ariton, pe atunci ministru în guvernul Boc, pleca la Moscova, aparent sã negocieze preþul la gaze. Întors în þarã, þine o conferinþã de presã prin care anunþã cã cei de la Gazprom vin sã investeascã în România, sã deschidã un lanþ de 150 de benzinãrii. Steagul rusesc a fost înfipt pentru prima datã în România un an mai târziu, în decembrie 2012, când Gazprom deschidea Veºtem, lânga Sibiu, prima benzinãrie. Aºadar, România devenea prima þarã din Europa care comercializa, sub sigla Gazprom, pe lângã gaze, ºi carburanþi. Neoficial, în Sibiu existã o puternicã reþea de benzinari, strâns legatã ºi protejatã de Ion Ariton, cel care a moºit întreaga afacere Gazprom. Pionul principal în tranzacþia iniþialã a fost Constantin ªufanã. El este cel care a pus la bãtaie o benzinãrie ºi terenul alteia din Arad. ªufanã este cuscrul lui Pavel Ghiºe, patronul Ana Oil, firma implicatã în dosarul evaziunii de milioane de euro patronatã de Sorin Blejnar, Codruþ Marta ºi Viorel Comãniþã. Pe lângã Ana Oil, în dosarele de ancheta se regasesc și firmele Aral din Sãliºte, patronatã de familia Bratu, ºi Euroil, proprietatea lui Dumitru Domnariu, fost consilier judeþean ºi membru de vazã al PDL Sibiu. Tot în vizora intrat ºi alt benzinar sibian din acest grup, Ioan Ovidiu Moldovan, patronul Benzoil. Toþi aceºtia sunt acuzaþi cã au dat o gaurã de milioane de euro bugetului. Iar când inspectorii ANAF au încercat sã controleze aceste firme, s-au lovit de opoziþia ºefilor, Blejnar ºi Marta. Cumva, toate drumurile duc la Ion Ariton. Fostul ministru are o relaþie veche cu benzinarii din Sibiu, de pe vremea când ºi el activa în domeniu. ªi nu doar cu ei, ci ºi cu oameni influenþi din justiþie. Imagine În 2003, Ion Ariton era cercetat pentru neglijenþã ºi fals intelectual în cazul unui prejudiciu de peste 7 miliarde de lei vechi adus companiei Petrom Sibiu, acolo unde lucra ca director comercial. A fost scãpat însã de nimeni alta decât de Laura Kodruþa Kovesi, procuror pe atunci la Sibiu. Coincidenþã sau nu, amândoi au ajuns la Bucureºti câþiva ani mai târziu. ªi nu oricum, ci în funcþii-cheie: unul procuror general, celalalt ministru al Economiei. Aduºi, sub o formã sau alta, de apropiaþi ai preºedintelui Traian Bãsescu. A cãrui rusofobie, cel puþin în public, este de neclintit. Aversitatea preºedintelui a fost îndulcitã, în mare secret, de banii încasaþi de fiica sa. ªi nu ar fi puþini, dacã ne luãm dupã contractele aflate. S-a încercat obþinerea unui punct de vedere al Ioanei Bãsescu, însã fãrã succes. O solicitare scrisã detaliat despre relaþia fiicei preºedintelui cu ruºii de la Gazprom, precum ºi câºtigurile obþinute în urma acestei afaceri s-au lovit de un zid al tãcerii. Mascat de secretul profesional. Filiala NIS Petrol s-a prevalat de clauzele de confidenþialitate. Ramâne, însã, întrebarea: câþi bani a încasat Ioana Bãsescu în urma acestei afaceri? Legãturile cu Gazprom au continuat și dupã ce ministru PDL și-a terminat mandatul. Tranzacțiile colosului s-au fãcut în biroul notarului Ioana Bãsescu. Rolul Ioanei Bãsescu și primele câștiguri Dar pânã la legãturile lui Ariton și dosarele de care a fost “scãpat”, poate vã întrebați de rolul Ioanei Bãsescu, fiica președintelui, notar. Ea este tipul de notar norocos. O ieºire nervoasã, nedemnã de un preºedinte. S-a întâmplat , când întrebat cum a reacþionat când fiica sa l-a înºtiinþat cã lucreazã pentru o subsidiarã a Gazprom, ºi mãrturii, dosare, preºedintele a rãspuns: “Minþiþi! Pentru cã minþiþi, fata mea nu a obþinut niciodatã bani de la Gazprom. (…) Nu vã contrazic cã Ioana poate avea legalizare de acte. Cum vã permiteþi sã spuneþi cã a luat bani de la Gazprom?“ O investigaþie reuºeºte sã ofere încã o imagine a sistemului de interese în care persoane sunt interconectate într-o adevãratã reþea aflatã deasupra oricãrei legi. Mihai Corbu, persoana vizatã de ancheta, apare pentru prima datã în momentul negocierilor transmisiilor meciurilor de fotbal din campionatul românesc, dintre Liga Profesionistã de Fotbal ºi RCS/RDS. Într-un mod inexplicabil, LPF a acordat un procent din suma negociatã, peste douã milioane de euro, unei societãþi prin intermediul cãreia a fost negociat contractul cu RCS/RDS – Capital Properties, firmã deþinutã de Mihai Corbu. Modul în care Capital Properties a ajuns sã negocieze drepturile TV ale LPF a fost dezvãluit chiar de Mihai Corbu. Într-un interviu, acesta a explicat cã sociatatea sa a fost recomandatã LPF-ului chiar de cãtre persoana mandatatã sã poarte negocierile din partea RCS-RDS, Adrian Tarãu, un apropiat al patronului RCS/RDS, Zoltan Tesari. Deci, recomandat chiar de cãtre cel cu care era mandatat sã negocieze, putându-se presupune cã cei doi intermediari s-au înþeles și apoi au mimat cã reprezintã cã cele douã pãrþi. Recomandat de implicarea cu succes în negocierea transmisiilor meciurilor de fotbal din Liga 1, conform investigaþiei, cariera lui Mihai Corbu a explodat, fiind numit director pe România ºi Ungaria al firmei de distribuþie a combustibililor LukOil iar în prezent este administrator reprezentanþei concernului rus Gazprom, Niº Petrom. Imagine Privind restrospectiv la o altã anchetã , care dezvãluia conexiunea dintre filiala Gazprom, NIS Petrom, ºi fiica preºedintelui Traian Bãsescu, Ioana Bãsescu, care este notarul agreat de aceastã societate, prin biroul sãu notarial derulându-se toate contractele de achiziþie fãcute de aceastã companie, se poate concluziona cã cercul de interese ºi protecþie se închide fericit pentru personajele principale, nefericit pentru toþi cetãþenii români oneºti ºi cinstiþi. De la RUªI VIN BANII! IOANA BÃSESCU, notarul agreat de Gazprom în multe din tranzacþiile efectuate în România Constantin ªufanã, primul dintre proprietari care a vândut benzinãria Gazprom-ului, a declarat cã tranzacþia a fost legalizatã prin biroul notarial al Ioanei Bãsescu, fiica preºedintelui Traian Bãsescu. ªufanã este cuscrul lui Pavel Ghiºe, patronul Ana Oil, firma implicatã în dosarul evaziunii de milioane de euro patronatã de Sorin Blejnar, Codruþ Marta ºi Viorel Comaniþa. “Prima datã când ne-am dus, de fapt ne-am dus de douã ori, am semnat în douã tranºe, acolo am vãzut-o (pe Ioana Bãsescu – N.R). Ni s-a recomandat acolo (Ioana Bãsescu – N.R) ºi imediat mi-am dat seama! ªtiam, adicã auzisem, cã nu eram nici noi proºti, am auzit cã ar fi, cã ar avea, cã dânsa (Ioana Bãsescu – N.R) a venit dupã, cu escortã. Ne-am uitat ºi noi, cã Ioana Bãsescu nu-i oricine! Cu atât mai mult ni s-a întãrit convingerea cã e ceva legal”, a declarat Constantin ªufanã. Constantin ªufanã spune cã nu cunoaºte cum s-a ajuns la aceastã situaþie, lãsând sã se subînþeleagã cã acest lucru i-a fost impus. “Nu ºtiu, chiar nu ºtiu. Sã nu mã întrebaþi, pentru cã nu am depins noi de ea. Nu ºtiu de cine s-a hotãrât. Am semnat acolo (la biroul notarial al Ioanei Bãsescu – N.R.), dar nu ºtiu prin ce înþelegere. La Bucureºti acolo s-au fãcut toate actele”, spune ªufanã. “Vã daþi seama cã, dacã toate contractele se fac prin ea, e ºmecherie! Eu am pus problema aºa: Mã, dacã toate se fac prin ea, la cât se plãtesc comisioane ºi taxa de notar, eu mi-am spus aºa, e șmecherie! Va daþi seama, dacã se cumpãrã 50 de staþii , fa-þi socoteala, acolo sunt 60-70 de milioane, dacã-i dã 1% , nu?”, a mai declarat Constantin ªufanã. Imagine Pentru aducere aminte, chiar tatãl notarului, Traian Bãsescu, afirma într-o declaraþie publicã faptul cã Gazprom are interese oculte în România: “Este clar ca Gazprom, guvernul Federaþiei Ruse are interese ca și în cazul UE și SUA. lupuldacicblogg.wordpress.com/2014/05/23/tatucultraian-basescu-i... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:44
De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 18:34:08De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:13:58Marele erou al Latrinelor.......tov Sobaru a mai facut un gest ,,eroic'' intrand cu masina in curtea guvernului confundand gardul cu poarta. Tot Basescu este de vina.....doar el nu vrea sa aprobe ,,legea formarii celor un milion de locuri de munca''....tot el a pus accize la carburanti...dintii masi de presedinte si tot el a vorbit prin telepatie cu Sobaru.. Mai oameni buni ..ce am facut de avem un presedite atat de ,,jucator''??? PS. Nu uita ca si tanti Anghel are un sotior tot ca nea Nelutu......ori ca al doamnei Campenu....
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:45
De la: 9am_1454, la data 2014-09-24 18:34:08 Evident, este si mana lui base, dar si cei 7 eurocenti achitai in plus pe litrul de carburani ai lui Ponta sunt vinovati, altfel, reusea sa darame guvernul daca nu I se termina benzina taman la jumatatea distantei dintre bariera si sediul gov.ro ! La sedinta Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, el strigand: "Boc, ati luat drepturile copiilor". 24 Septembrie 2014, 14:46 in Social Video Adrian Sobaru a intrat cu MASINA in gardul Guvernului Kim-IR- PIONTACHET! Detalii: www.9am.ro/stiri/Social/263308/adrian-sobaru-a-intrat-cu-masina-... Follow us: @9AM on Twitter Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:45
Dosarul Zilei, episodul 121: Gazprom pompeazã milioane de euro în Comãnescu
Publicat: (acum 9 ore) // Actualizat: (acum 9 ore) // Sursa: romaniatv.net Autor: Silviu Mãnãstire Dosarul Zilei este o investigatie politica marca Silviu Manastire, un produs media unic in Romania, despre coruptia la varf, afaceri cu statul, tunuri de milioane de euro. Continuam astazi cu prezentarea intereselor rusesti in Romania. Va spuneam ca varful de lance al expansiunii ruse este compania Gazprom. Gazprom plateste sume imense catre diverse firme romanesti, alese pe spranceana, desi oficial federatia rusa a impus un embargou economic Romaniei. Gazprom este mai mult decat o afacere cu energie si gaz – este o platforma a lobbyului de la Moscova si a serviciilor de informatii dirijate de Vladimir Putin. Principalul partener de afaceri al rusilor in Romania este mogulul Gabriel Comanescu, proprietarul unui holding ce valoreaza peste jumatate de miliard de euro. El incaseaza bani grei de la companiile Lukoil si Gazprom. Cu banii rusilor, mogulul a reusit in ultimii doi ani o expansiune spectaculoasa. Acum, interesele sale vizeaza exploatarile de gaze si petrol din Marea Neagra facute de companiile OMV- Petrom si Exxon. Comanescu detine si el 6 platforme de foraj, cumparate in mod ciudat tocmai de la Petrom in timpul guvernarii PDL. Pentru a-si dezvolta afacerile din zona Marii Negre, Comanescu are nevoie de o conducere prietenoasa in Portul Constanta si la aeroportul NATO din localitatea Mihail Kogalniceanu. In guvernarea PDL, Gabriel Comanescu a inchiriat mai multe terenuri si facilitati in port si la aeroport. Comanescu intentioneaza sa-si dezvoltare afacerea privata de transport aerian de marfuri si persoane catre platformele de foraj marin. Discutam de o afacere de zeci de milioane de euro doar pentru transport cu elicopterul. Zacamantul de titei din Marea Neagra valoreaza miliarde de euro si va fi principala activitate economica din zona in urmatorii 15 ani. Comanescu a propus in acest sens conducerii aeroportului Kogalniceanu realizarea unui parteneriat, prin care societatea sa sa construiasca un terminal de pasageri in incinta aeroportului. Adica, un aeroport privat in interiorul unui aeroport al statului. Pentru ca i-a fost refuzat parteneriatul, Comanescu i-a facut plangere penala directorului aeroportului de la Mihail Kogalniceanu. Scandalul a ajuns in atentia ministerului Transporturilor, unde directorul a aratat ca afaceristul vrea sa concureze in mod neloial aeroportul si ca il forteaza practic sa semneze un contract care ar aduce pierderi companiei si care in final ar duce la falimentul aeroportului. Situatia este cu adevarat halucinanta: un privat forteaza cu plangeri penale o companie de stat sa semneze un contract! De unde are atata curaj acest Comanescu? Ani de zile, afaceristul a fost un rasfatat al regimului Basescu. In 2005, Comanescu a facut parte din delegatia presedintelui Basescu in vizita de stat la Moscova. In 2008, Comanescu l-a avut invitat pe Basescu la Constanta cand si-a inaugurat exploatarile de petrol. In 2009, Basescu l-a laudat public pe Comanescu pentru afacerile sale cu rusii de la Gazprom. In acest timp, Calin Marinescu, cel mai bun prieten al presedintelui din perioada in care era ministrul transporturilor, a devenit colaboratorul lui Comanescu. Dupa 2009, banca de stat Eximbank i-a oferit garantii de peste 70 de milioane de dolari acestui amic al regimului portocaliu. Asta desi acum Comanescu are datorii neplatite sau esalonate tocmai la bugetul statului. Conform documentelor ministerului de Finante, impotriva companiei Upetrom controlata de Comanescu s-a inceput executarea silita pentru datorii de peste 12 milioane de euro, din care peste 4 milioane reprezinta TVA. Compania Grup Servicii Petroliere a lui Comanescu a primit insa inlesniri la plata impozitelor de peste 8 milioane de euro. Cate firme din Romania care au datorii la buget beneficiaza si de garantii financiare tot din partea Statului? Ca sa intelegem cu cine avem de-a face, va ofer un ultim amanunt. Comanescu a fost partener de afaceri al lui Sorin Ovidiu Vantu si al sindicalistului Liviu Luca, dusmanii declarati ai lui Traian Basescu. In august 2012, procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Comanescu, Vantu si Luca pentru fraudarea companiei Petromservice, companie la care Comanescu a fost administrator. Dar ce sa vezi, peste o luna, Comanescu este scos de sub urmarirea penala iar Vantu si Luca condamnati apoi la inchisoare. Vorba lui Toma Caragiu: c-asa-i in tenis! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:49
De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:23:38Turist francez decapitat de teroristii Statului Islamic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:52
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-24 18:45:26Dosarul Zilei, episodul 121: Gazprom pompeazã milioane de euro în Comãnescu bine ca incaseaza si nu este debitor pe la lukoil si Gazprom, blackHule ! si calin constantin popescu triceanu cum a procedat si ce decizie a luat in numele romanilor inainte de-a reusi aurescu in instantanta internationala sa recupereze de la ukrainieni un important sector bogat in resurse energetice, gaz natural si titei, din platforma continentala a marii negre ? cui si de ce , a vandut tariceanu acele suprafete maritime bogate in resurse energetice, blackHule?
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:57
Mai nea...nici nu castigasem platoul continental a Marii Negre si Tericeneanu a si vandut.
Mare patriot.......viitor MARE PRESEDINTE!
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 18:59
De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:49:07De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:23:38Turist francez decapitat de teroristii Statului Islamic. Vasile....Blackusorule....cand iti intinzi si tu aripile spre tarile Orientului Mijlociu sa te inrolezi in armata Staului Islamic??? Sunt de-ai tai...tot prosti si indoctrinati.....Allah sa fie cu tine fiule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 19:31
Ce fete au ,,Stapanii Latrinelor.''.....
mai ...mai ..,,.locotenemtii'' acoperiti deja au inceput sa prezinte frisoane prin sira spinarii......ore le este frica de dezvaluirile lui Turcescu?Dana Grecu mai are putin si avorteaza un ,,celovec'' cu trasaturile lui Voiculescu......
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 19:44
De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:59:40De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:49:07De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:23:38Turist francez decapitat de teroristii Statului Islamic. Mars bai vierme spiralat! Cum este cu filorusii? Cine este mai filorus decat o jartea ca tine care il pupa in cur pe "presedintele" care este platit cu bani rusesti? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Septembrie 2014, ora 19:48
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-24 19:44:41De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:59:40De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:49:07De la: 9am_4158, la data 2014-09-24 18:23:38Turist francez decapitat de teroristii Statului Islamic. Vezi sa nu te confunde islamistii cu ,,norvegian'' ca esti doar ,,blond ''sub brat si sa-ti taie aripile ca vorba aia cap nu au de unde..........
|
|
|

incep sa cred ca de catre tine si face parte din misiunea ta de pe acest forum !