back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:32

De la: gabigabi2, la data 2014-09-27 15:15:15mai, basistilor, vad ca nu realizati situatia de dupa confesiunea lui Turcescu si o tineti langa- ca si Base azi la Brasov- cu A3 si " adeptii", "emulii" ei ! bai, oamenilor : Turcescu a fost Mina dreapta a lui Basescu' n Media ; omul lui de incredere prin care a manipulat, mistificat si batjocorit ADEVARUL, linsind pe oricine era impotriva lui !
prin autodemascarea lui, Turcescu a spus in clar, tuturor celor ce vor sa inteleaga , ca mina lunga a securitatii l-a SERVIT pe Basescu in toti acesti ani, prin intermediul lui si al B1 ca instrument de propagare !
acu' , ca i-a incurcat planul , nemaidorind sa-i faca jocul , vom vedea ce o sa mai fie !

cat de natantoaca poti sa fii !

poi, daca ar fi conf. rasuflatului meningoscenariu pe care tocmai l-ai defecat, cine ar fi fost interest sa-l deconspire pe turcalete, daca era o peiculoasa mana dreapta a lui base pe timpul campaniei electorale ptr. prezidentialele din 2014.?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:35

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:27:24
De la: Musetel, la data 2014-09-27 15:14:07
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 14:49:38
De la: Musetel, la data 2014-09-27 14:39:30
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 11:30:13
De la: Musetel, la data 2014-09-27 10:13:08
De la: _2148_, la data 2014-09-26 21:19:21
De la: Musetel, la data 2014-09-26 20:00:39Bella... nu sunt acoperitu' descoperit si nici descoperita acoperita, dar stiu cu certitudine ca lui Dumnezeu ii pasa! Si mie imi pasa, chiar de altora nu le pasa! Te tzuc din zbor, cu drag!

Era cu trimitere la misticismul ciudat al acoperitului deconspirat zilele trecute , nu ca te-as fi crezut sa faci parte din grupu' 007

Musetico , roaga-l pe doamne-doamne sa ia niste lecitina ceva ! Pen' ca e cam uituc de vreo 25 de ani .

Deci derutez usor, nu-i asa?

Eu am afirmat ca domnul RT a avut o trezire de constiinta. Ceva i-a lucrat interiorul si vocea launtrica-constiinta-Dumnezeu i-a vorbit. (Asum, Hak', asum!

Transparento, ce ti-ai asumat aici: pe Turcescu, trezirea constiintei lui Turcescu sau pe 'mnoaZeu cel care in viziunea ta i-ar fi tot vorbit, l-a tot cicalit pe Turcescu pana cand acestuia i-a clacat psihodoxa?
precizari/clarificari, delimitari ?... matinala, confuzata, bulibasita si nelocata, mai esti Transparento !

Esti usor derutat, se pare, Hak'! Ceapa ei de sambata si de somnolenta in pijamale ce esti tu!

Si, à propos: se scrie: à propos si déjà-vu! Sa nu se mai intample eroarea , da?

Asum cand spun ca vocea launtrica este constiinta, este Dumnezeu! Sunt mirata ca nu o auzi, Hak'! Intelepciunea incepe prin mirare, conform spuselor Socratiene, Hak'!

toti prostii se mira,Transparento, dar Socrate nu avea la dispozitie in vremea lui o enorma , complexa si dificila, cantitate de cunostinte stiintifice, pe care le avem si de care dispunem noi astazi.

Transparento, nu poti sa-ti asumi ceea ce nu poti demonstra ca exista decat daca te afli in doua situatii/;stari/faze: NEBUNA/iresponsabila sau IIMBECLA/ redusa mintal!

Paranoia ti-o auto-rezervi, Hak'?

Scuza mi, uitai totalmente ca poti sa fii oricine vrei tu, virtual! Chiar asa!

Pacat ca iti acordasem mai multa incredere in a demonstra a fi om. Pana la urma nu vad nicio diferenta intre tine si Black! Ce sa mai spun de onoare, nu o ai! Adios Siros Hakonos!

Lareve-ntinde-o, Transparento !

no, tocmai ce iti sugerasem sati strangi catrafysele si sa te joci cu mingiutza pe topicele xerxetatorului urechisto-habarnist...

..para qué topicele tale mi se par cam prafuite sau... ?

''sati'' tragi tipu' in oglinda, ''sami'' scrii de pe fiecare front, muey!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:38

Transparento, sunteti colegi in bransa!
el, narod cu diploma si tu , o tzicnita zglobie cu staif !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:39

eitz twei drei.....www.youtube.com/watch?v=VsGdXdZeBm4

... niet politzai!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:39

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:38:31Transparento, sunteti colegi in bransa!
el, narod cu diploma si tu , o tzicnita zglobie cu staif !

Cu cine, Opacule?

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:41

De la: Musetel, la data 2014-09-27 15:39:08eitz twei drei.....www.youtube.com/watch?v=VsGdXdZeBm4

... niet politzai!

www.youtube.com/watch?v=sRLkJC8d4jQ

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:43

CA sa relansez discutia va spun ca eu o s-o votez pe Macovei.
Mi se pare singura care chiar merita.
Iar in turul doi pe oricine nu-l cheama Ponta si nu este de la PSD.
Voi ce optiuni aveti ?

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:45

De la: 9am_1454, la data 2014-09-27 15:43:36CA sa relansez discutia va spun ca eu o s-o votez pe Macovei.
Voi ce optiuni aveti ?

pai, tu esti choir sau n-ai LEHECTURAT paginle anterioare, DAHAHAAASTEPTULE !
marsh la studiu, chiulaule !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:50

De la: 9am_1454, la data 2014-09-27 15:43:36CA sa relansez discutia va spun ca eu o s-o votez pe Macovei.
Voi ce optiuni aveti ?

Elena Udrea!

Imi face placere sa te revad!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:54

Transparento, iar ai venit?
du-te-n....birtutzu' tau si cauta-ne p'acolo !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:55

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:41:27
De la: Musetel, la data 2014-09-27 15:39:08eitz twei drei.....www.youtube.com/watch?v=VsGdXdZeBm4

... niet politzai!

www.youtube.com/watch?v=W9g2rRiljpQ

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:57

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:54:58Transparento, iar ai venit?
du-te-n....birtutzu' tau si cauta-ne p'acolo !

Da' nici nu plecasem, Opacitatea Ta!

Vorbeam cu 1454 nu cu tine, sa iertati confuzia Mariei Tale!

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 15:58

... niet politzai!

www.youtube.com/watch?v=sRLkJC8d4jQ[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=4PAc5mgymbc

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 16:04

De la: Black_Friday_, la data 2014-09-27 15:58:06

... niet politzai!

www.youtube.com/watch?v=4PAc5mgymbc

i185.photobucket.com/albums/x102/danna68_photo/welcome.gif

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 16:08

Vai, vai, vai, cata nepricepere la Black, nici macar sa delimiteze citatele nu e in stare in graba sa de a da ''Buna Ziua''!

... o fi din cauza ca se simte singur?

www.youtube.com/watch?v=frGv5nAKZr8

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 16:14

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:32:47
De la: gabigabi2, la data 2014-09-27 15:15:15mai, basistilor, vad ca nu realizati situatia de dupa confesiunea lui Turcescu si o tineti langa- ca si Base azi la Brasov- cu A3 si " adeptii", "emulii" ei ! bai, oamenilor : Turcescu a fost Mina dreapta a lui Basescu' n Media ; omul lui de incredere prin care a manipulat, mistificat si batjocorit ADEVARUL, linsind pe oricine era impotriva lui !
prin autodemascarea lui, Turcescu a spus in clar, tuturor celor ce vor sa inteleaga , ca mina lunga a securitatii l-a SERVIT pe Basescu in toti acesti ani, prin intermediul lui si al B1 ca instrument de propagare !
acu' , ca i-a incurcat planul , nemaidorind sa-i faca jocul , vom vedea ce o sa mai fie !

poi, daca ar fi conf. rasuflatului meningoscenariu pe care tocmai l-ai defecat, cine ar fi fost interest sa-l deconspire pe turcalete, daca era o peiculoasa mana dreapta a lui base pe timpul campaniei electorale ptr. prezidentialele din 2014.?

mi-am expus parerea in ziua de 23 sept.ora 15.14 si e pe pag. 1555 !

singura posibilitate a lui Turcescu de a scapa din gheara lui' Bas' si a NU Face ce urma sa se-ntimple la B1 sub conducerea lui, a lui Turcescu, era sa se Autodenunte ! deci : Interesul a fost a lui Turcescu si are multe de spus !
dar tocmai de aceea, ptr. ca e periculos ce Stie el, nu-l intreaba nimeni de nimic, de parca nici nu s-ar fi intimplat vreodata ceva atit de nemaiauzit : ca un ofiter acoperit sa se autodeconspire !
daca voi nu observati ce se preconizeaza-n campania asta si cit de demolatoare va fi , iar B1 si RealitateaTv vor fi cabinele de dezbracare si de tras in teapa concurentii Nuticai , e treaba voastra dar, Turcescu NU a mai vrut sa contribuie la aceasta mare mizerie, mai ales ca beneficiara ei va fi E. Udrea !
casca ochii, hakoane, ca se vede clar ce se-ntimpla !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 16:32

De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:22:48
De la: gabigabi2, la data 2014-09-27 15:00:53
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-27 08:22:03
De la: _2148_, la data 2014-09-26 22:44:42mah , Blackule , apai inteleg ca ai ce ai cu Basescu , ca asa zisesi pana mai zilele trecute , ca Basescu e singurul tau inamic . Da' acu ' ti se puse pata si pe Monica Macovei ?
Poi si ea s-a dezis de Base asa cum ai facut si tu .

eeeeee , mai umbli tu mult pe aici cu cioara vopsita ?

Bello, ma crezi chiar asa de naiv? In spatele acestor pioni gen Macovei si Johannis luceste chelia lui Basescu. Sacrifica pionii ca sa iasa dama prezidentioasa. Distantarea de astia doi, "criticile" la adresa lor sunt doar o vrajeala ieftina, doar ca sa capteze ceva voturi de la electoratul care nu mai vrea basescu dar in acelasi timp este si anti-Ponta. Spera sa ii ajunga parasuta in turul 2.

Exact asa si azi , don Base' o calca pe coana Constitutie a nu stiu cita oara ! mare Cocos si base asta si cred ca d'aia se nascura atitia bastarzi in procuratura , de la atit de apriga calcatura !

P.S
da' o Chemare a CCR.ului in fata Cons. Superior al Magistraturii ptr. favorizarea infractorului se poate face, nu de alta dar Incalcarea Constitutiei este o infractiune ; cel ce-o-ncalca e un infractor ce'ar trebui sa suporte rigorile Legii , iar CCR nu vede, nu aude ....deci: il Favorizeaza sau nu ?

Partoneta si partzotinul BlackHule or fi citit ei vreodata Legea nr. 92/1992 ?

n-as prea crede si nici convins n-as putea fi , astia doi sunt intr-atat de intarziati mintali incat chiar daca ar fi citi-o tot nimic n-ar intelege, dar ingurgiteaza tot ceea ce le eructeaza pastoral gadea sclavul voiculescian !

da' tu ai aflat ca-n Constitutie se spune clar ca Presedintele NU are voie sa mai faca politica vreunui partid, el devenind prin functia sa MEDIATOR ?
ori ,ce face ' mnealui inca din 2004 ? se declara mai intii JUCATOR si CCR NU vede, nu intelege !
apoi, desi Legea ii spune ca NU mai are voie sa se amestece-n viata partidului din care provine, el continua sa fie SEFUL PDL.ului si CCR Nu vede , nu intelege !
apoi , devine SEFUL Guvernului, transformindu-l pe micutul si ignisifiantul Boc intro anexa a lui, incalcind Legea Separarii Puterilor in Stat .....CCR Nu vede, nu intelege !
sa continui sau sa ma opresc la faza cu Infiintarea unei fundatii/ PArtid politic , tricourile PMP si marea pe plaja de la Neptun- deci o implicare in politic in mod oficializat de la pupitrul prezidential si discursurile lansatoare la apa a lui Cr. Diaconescu si , in sfirsit , fuziunea cu PNTCD si lansarea la apa a cataramanului Nutzica !?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 16:46

Gabi... nu au timp sa iti raspunda! Nu isi dau rand care sa iasa primul din culise, vor a iesi amandoi simultan si nu le permite usa, mey!

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 17:03

De la: gabigabi2, la data 2014-09-27 16:14:27
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:32:47

mi-am expus parerea in ziua de 23 sept.ora 15.14 si e pe pag. 1555 !

singura posibilitate a lui Turcescu de a scapa din gheara lui' Bas' si a NU Face ce urma sa se-ntimple la B1 sub conducerea lui, a lui Turcescu, era sa se Autodenunte ! deci : Interesul a fost a lui Turcescu si are multe de spus !
dar tocmai de aceea, ptr. ca e periculos ce Stie el, nu-l intreaba nimeni de nimic, de parca nici nu s-ar fi intimplat vreodata ceva atit de nemaiauzit : ca un ofiter acoperit sa se autodeconspire !
daca voi nu observati ce se preconizeaza-n campania asta si cit de demolatoare va fi , iar B1 si RealitateaTv vor fi cabinele de dezbracare si de tras in teapa concurentii Nuticai , e treaba voastra dar, Turcescu NU a mai vrut sa contribuie la aceasta mare mizerie, mai ales ca beneficiara ei va fi E. Udrea !
casca ochii, hakoane, ca se vede clar ce se-ntimpla !

esti in ceatza si nici nu esti dotata corespunzator conditiilor meteo-politice, nu pricepi Partoneto,, paranormalul meningoscenariu pe care l-ai regurgitat este rasuflat, inept, roaga-l pe sclavul gadea sa-l balboteze si apoi sa-ti ofere logica ineptiei pe care ti-a livrat-o !

daca ai inchide net-ul tv-urile si nu citesti presa romaneasca pana in ianuarie-februarie 2015, ai sanse 50% sa te trezesti din acasta stare imbecila in cate te afli, daca nu....

o sa-ti cant vesnica pomenire sau vreo incantatie samanica pentru a-ti fi tarana usoara si odihna vesnica intru-muritorii nanaci ai sec. xxi !

hai, plimba Partoneta si claxoneaza dincolo de raza in care iti impune interdictia indicatorul rutier cu pricina.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 19:49

Voi ce optiuni aveti ?

Eu am aceleasi optiuni . Exact asa am sa fac in turul 2 .

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 19:51

Nici io nu mi-am schimbat parerea si alegerea! Aceeasi atat pentru turu' unu' cat si pentru turu' doi!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 19:53

De la: gabigabi2, la data 2014-09-27 16:32:59
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-27 15:22:48
De la: gabigabi2, la data 2014-09-27 15:00:53
De la: Black_Friday_, la data 2014-09-27 08:22:03
De la: _2148_, la data 2014-09-26 22:44:42mah , Blackule , apai inteleg ca ai ce ai cu Basescu , ca asa zisesi pana mai zilele trecute , ca Basescu e singurul tau inamic . Da' acu ' ti se puse pata si pe Monica Macovei ?
Poi si ea s-a dezis de Base asa cum ai facut si tu .

eeeeee , mai umbli tu mult pe aici cu cioara vopsita ?

Bello, ma crezi chiar asa de naiv? In spatele acestor pioni gen Macovei si Johannis luceste chelia lui Basescu. Sacrifica pionii ca sa iasa dama prezidentioasa. Distantarea de astia doi, "criticile" la adresa lor sunt doar o vrajeala ieftina, doar ca sa capteze ceva voturi de la electoratul care nu mai vrea basescu dar in acelasi timp este si anti-Ponta. Spera sa ii ajunga parasuta in turul 2.

Exact asa si azi , don Base' o calca pe coana Constitutie a nu stiu cita oara ! mare Cocos si base asta si cred ca d'aia se nascura atitia bastarzi in procuratura , de la atit de apriga calcatura !

P.S
da' o Chemare a CCR.ului in fata Cons. Superior al Magistraturii ptr. favorizarea infractorului se poate face, nu de alta dar Incalcarea Constitutiei este o infractiune ; cel ce-o-ncalca e un infractor ce'ar trebui sa suporte rigorile Legii , iar CCR nu vede, nu aude ....deci: il Favorizeaza sau nu ?

Partoneta si partzotinul BlackHule or fi citit ei vreodata Legea nr. 92/1992 ?

n-as prea crede si nici convins n-as putea fi , astia doi sunt intr-atat de intarziati mintali incat chiar daca ar fi citi-o tot nimic n-ar intelege, dar ingurgiteaza tot ceea ce le eructeaza pastoral gadea sclavul voiculescian !

da' tu ai aflat ca-n Constitutie se spune clar ca Presedintele NU are voie sa mai faca politica vreunui partid, el devenind prin functia sa MEDIATOR ?
ori ,ce face ' mnealui inca din 2004 ? se declara mai intii JUCATOR si CCR NU vede, nu intelege !
apoi, desi Legea ii spune ca NU mai are voie sa se amestece-n viata partidului din care provine, el continua sa fie SEFUL PDL.ului si CCR Nu vede , nu intelege !
apoi , devine SEFUL Guvernului, transformindu-l pe micutul si ignisifiantul Boc intro anexa a lui, incalcind Legea Separarii Puterilor in Stat .....CCR Nu vede, nu intelege !
sa continui sau sa ma opresc la faza cu Infiintarea unei fundatii/ PArtid politic , tricourile PMP si marea pe plaja de la Neptun- deci o implicare in politic in mod oficializat de la pupitrul prezidential si discursurile lansatoare la apa a lui Cr. Diaconescu si , in sfirsit , fuziunea cu PNTCD si lansarea la apa a cataramanului Nutzica !?

Hai bre tanti ca mai e putintel si scapi de Base la pachet cu Nutica . Si-ai sa te bucuri pan' ce ai sa ramai in fundul gol !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 19:55

Ce ziceti daca ajung in al doilea tur cele doua doamne?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:01

ohohoooo ....in ce priveste arta manipularii , mistificarea adevarului si indoctrinarea prostanacilor , nu se egzista "profesionisti" mai tari ca aia din Latrine , parol tanti !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:06

De la: Musetel, la data 2014-09-27 19:55:46Ce ziceti daca ajung in al doilea tur cele doua doamne?

E imposibil dar daca s-ar intampla , pot sa-ti dau scris in plic de-acum cine ar castiga !

Avantaj eu , sorry !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:12

De la: Musetel, la data 2014-09-26 20:00:39Bella... nu sunt acoperitu' descoperit si nici descoperita acoperita, dar stiu cu certitudine ca lui Dumnezeu ii pasa! Si mie imi pasa, chiar de altora nu le pasa! Te tzuc din zbor, cu drag!

Era cu trimitere la misticismul ciudat al acoperitului deconspirat zilele trecute , nu ca te-as fi crezut sa faci parte din grupu' 007

Musetico , roaga-l pe doamne-doamne sa ia niste lecitina ceva ! Pen' ca e cam uituc de vreo 25 de ani .

Eu am afirmat ca domnul RT a avut o trezire de constiinta. Ceva i-a lucrat interiorul si vocea launtrica-constiinta-Dumnezeu i-a vorbit. (Asum, Hak', asum! )

Bella... Intr-o zi Dumnezeu te va face sa intelegi ca lecitina e benefica tuturor. Chiar daca eu am trecere la Dumnezeu, nu cred ca ai nevoie de mine ca intermediar intre tine si EL.

Viata este frumoasa!

Nu !
Nu !

Da !(adica de frumoasa , nu-i urata )

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:14

De la: _2148_, la data 2014-09-27 20:06:46
De la: Musetel, la data 2014-09-27 19:55:46Ce ziceti daca ajung in al doilea tur cele doua doamne?

E imposibil dar daca s-ar intampla , pot sa-ti dau scris in plic de-acum cine ar putea castiga !

Avantaj eu , sorry !

Elena o ia pe Monica!

...urca, repede, Bella, ca am oprit pe pod, ce nu fac io pentru tine!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:15

De la: _2148_, la data 2014-09-27 20:12:43

Eu am afirmat ca domnul RT a avut o trezire de constiinta. Ceva i-a lucrat interiorul si vocea launtrica-constiinta-Dumnezeu i-a vorbit. (Asum, Hak', asum! )

Bella... Intr-o zi Dumnezeu te va face sa intelegi ca lecitina e benefica tuturor. Chiar daca eu am trecere la Dumnezeu, nu cred ca ai nevoie de mine ca intermediar intre tine si EL.

Viata este frumoasa!

Nu !
Nu !

Da !(adica de frumoasa , nu-i urata )

îhmmm, Bella, îhmmm,Bella....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:18

In seara asta mare.....

www.youtube.com/watch?v=hmoO5nD2lY0

... azi sa nu imi canti denani, te rog, Bella!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 20:33

Bella? Dormi?

Pagini: << 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: