Black_Friday_
4276 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 21:30
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 20:50:55De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 20:11:00De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 19:41:12De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 19:25:02De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 17:31:47De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 17:23:39De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 17:08:42De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 15:20:59Pune mana pe legislatie si citeste, Partoneta IMPOSTOARE, lasa ineptiile pe care le borbaloseste aia de la A3 si pe care le ingurgitezi tu repede !
LEGE Nr. 191 din 19 octombrie 1998
privind organizarea si functionarea Serviciului de Protectie si Paza
Art. 1
(1) Serviciul de Protectie si Paza este organ de stat cu atributii in domeniul sigurantei nationale, specializat in asigurarea protectiei demnitarilor romani
Art. 5
Protectia demnitarilor romani in afara teritoriului national se asigura de catre personalul Serviciului de Protectie si Paza, in cooperare cu serviciile speciale cu atributii in domeniu, din tarile gazda.
PARLAMENTARII, nu sunt demnitari ai statului ROMAN, Partoneta IMPOSTOARE?
Legea 115/1996
DEMNITARI:
Art. 2. - Președintele României, deputații, senatorii, membrii Guvernului, secretarii și subsecretarii de stat, precum și cei asimilați acestora, magistrații, consilierii județeni și locali, primarii, funcționarii publici care își desfãșoarã activitatea în cadrul autoritãților publice centrale ori locale, membrii consiliilor de administrație și persoanele care dețin funcții de conducere, de la directori, inclusiv, în sus, în cadrul regiilor autonome de interes național sau local, societãților comerciale cu capital majoritar de stat, Fondului Proprietãții de Stat, Bãncii Naționale a României, bãncilor cu capital de stat, total sau majoritar, au obligația sã-și declare averea, în condițiile prezentei legi.
Partoneto, daca taceai , nu puteam fi siguri daca esti cu mult mai proasta decat prevede legea, dar asa, m-ai cnvins !
Kakanele...si tu daca taceai, filozof ramaneai, asa mi-am dat seama ca esti un biet urechist.
E la fel ca in cazul celor care stiu sa cante, unii sunt muzicieni, au studii si canta dupa note. Altii sunt muzicanti si canta dupa ureche. In categoria asta intri si tu, esti un lautar care canta dupa ureche, un tambalagiu.
Protecție cu douã zile înaintea începerii campaniei, contrar legii
Legea SPP și o hotãrâre a CSAT prevede asigurarea protecției candidaților începând din prima zi de campanie, adicã de vineri, dar candidata PMP are ofițer SPP de miercuri
Udrea 1_SZ
Serviciul de Protecție și Pazã a pus deja la dispoziția a doi candidați la alegerile prezidențiale câte o mașinã și un ofițer care sã le asigure protecția pânã la începutul turului 2 de scrutin, când vor rãmâne doar doi pretendenți. Cu toate acestea, o hotãrâre a CSAT spune clar cã protecția candidaților este asiguratã înccepând din prima zi de campanie, fapt confirmat și de purtãtorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea.
Candidata Partidului Mișcarea Popularã, Elena Udrea, a venit, miercuri searã, la sediul DNA, însoțitã de un ofițer SPP și cu o mașinã a Serviciului de Protecție și Pazã, deși campania electoralã începe în noaptea de joi spre vineri.
Persoanele îndreptãțite sã beneficieze de protecție și obiectivele a cãror pazã se asigurã de catre Serviciul de Protecție și Pazã se stabilesc prin hotãrâre a Consiliului Suprem de Apãrare a Țãrii
Legea 191/1998 privind organizarea și funcționarea SPP
Articolul 14, alineat 2
Potrivit Hotãrârii 100 din 1999 a CSAT, SPP asigurã protecția candidaților la alegerile prezidențiale începând din prima zi a campaniei electorale. Purtãtorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a confirmat pentru Sursa Zilei acest aspect.
Hotãrârea CSAT prevede asigurarea protecției fiecãrui candidat începând din prima zi a campaniei electorale, pânã în ziua turului 2 al alegerilor, când rãmân doar doi candidați. Începând de astãzi (joi – n.r.) și pânã la ora 24 ei trebuie sã ne spunã cine acceptã și cine nu acceptã protecția. De astãzi noi am început ușor-ușor sã-i preluãm pânã se dau rezultatele BEC
Bogdan Onea
purtãtor de cuvânt al SPP
Întrebat de ce Elena Udrea a venit la DNA însoțitã de un ofițer SPP, Bogdan Onea a spus cã „noi am început de ieri sã-i preluãm”. De asemenea, el ne-a precizat cã, în afarã de Elena Udrea, candidatul PER, William Brânzã, beneficiazã și el, începând de miercuri, de protecție.
Potrivit Hotãrârii CSAT, SPP are obligaþia ca, în momentul în care un candidat la Preºedinþie este validat de Biroul Electoral Central, sã se adreseze acestuia, printr-o scrisoare în care sã-l înºtiinþeze de faptul cã SPP trebuie sã-i asigure protecþia în timpul campaniei. Candidatul poate refuza însã acest lucru. El trebuie sã-ºi exprime opþiunea în scris, moment din care SPP este exonerat de orice rãspundere privind protecþia respectivului candidat. Spre exemplu, la alegerile din 1996, candidatul CDR, Emil Constantinescu, a refuzat protecþia ofiþerilor SPP.
Andi Topalã
www.sursazilei.ro/spp-ii-asigura-elenei-udrea-protectia-contrar-......
buey Falus Black, tu habar n-ai ce inseamna demnitar, nu cunosti definitia termenului si nci legislatia in ceea ce priveste demnitar sau statutul demnitarului.
cat de prostanac poti sa fii daca eu ti-am oferit o exemplificare de la care sa demarezi o informare/documentare in ceea ce priveste statutul si serviciile care le sunt oferite demnitarilor de statul roman.
hai ca puti de tantalau ce esti, Falus Black!
ia-te de manuta cu Partoneta impostoare si mereti la NANACILOR !
Kakanele, ce demnitate in stat are Gheorghe Funar? Dr Rotaru sau Amaritei?
Sunt astia deputati? O dai de gard aiurea, te-am prins in off-side cognitiv...
Astept rasuns kakanele! Ce demnitari sunt Funar, Rotaru, Amaritei....etc?
Buey FlymuceaBlack, esti batut in cap, esti un congenital sau prost facut gramada !?
De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 14:33:15[
..., caci a te duce la DNA folosind masina SPP. ului - o inst. de Stat- cu ofiterul din garda personala a lui Basescu, inseamna chiar sa fi mai timpit decit prevede legea l problema insa exact asta e : CE zice LEGEA in acest caz de Abuz si DE CE nu se autosesizeaza nimeni ?
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 15:20:59Pune mana pe legislatie si citeste, Partoneta IMPOSTOARE, lasa ineptiile pe care le borbaloseste aia de la A3 si pe care le ingurgitezi tu repede !
Art. 1
(1) Serviciul de Protectie si Paza este organ de stat cu atributii in domeniul sigurantei nationale, specializat in asigurarea protectiei demnitarilor romani
Art. 5
Protectia demnitarilor romani in afara teritoriului national se asigura de catre personalul Serviciului de Protectie si Paza, in cooperare cu serviciile speciale cu atributii in domeniu, din tarile gazda.
hai, ca bubui de prost ce esti, a mixat jurnalista o picatura din adevar intr-un ocean de minciuni si tu, ai ingurgitat dezinformarea, distrusule !
dupa validarea candidatilor de catre BEC, acei candidati, au sau nu dreptul la serviciile SPP?
"Hotãrârea CSAT prevede asigurarea protecției fiecãrui candidat INCEPAND DIN PRIMA ZI A
CAMPANIEI ELECTORALE, PANA IN ZIUA TURULUI DOI AL ALEGERILOR, când rãmân doar doi
candidați. Începând de astãzi (joi – n.r.) și pânã la ora 24 ei trebuie sã ne spunã cine acceptã și cine
nu acceptã protecția. De astãzi noi am început ușor-ușor sã-i preluãm pânã se dau rezultatele BEC"
Bogdan Onea
Bai kakanele, tu esti chiar tampit! Eu credeam ca doar te prefaci, dar m-ai convins ca tu chiar esti tampit. Cand iti spune purtatorul de cuvant al SPP, tu tot mai comentezi? Dar cine puii mei esti tu?
Vita, astazi a fost prima zi a campaniei electorale!!!
.
buey NEVLEGULE, tu esti un Prost ticnit !?
poti distinge intre un candidat care este demnitar(parlamentar-udrea- pm si parlamentar -fifi ponticul) si unul care este candidat isna nu este demnitar?
acum, reciteste balmajeala INEPTEI Partonete IMPOSTOARE si poti observa , daca vei fi in stare sa percepi correct, despre ceea ce s-a discutat in precedentele postari, IMBECILULE!
hai, ia viteza si lectureaza pana pricepi acea yota , distrusule !
ba', nu cumva scrie Partoneta din contul tau, ca esti prea prost pentru unul contorizat de Lufthansa!
Lautare, ai idei putine, dar fixe! Otreapa, nici macar SPP-ul nu prezentat asemenea argument!!!
Numai tu, ca un lingau obedient te-ai apucat sa inventezi chichite ale legii, cu diferente intre candidati-demnitari si candidati-nedemnitari...
Esti varza, bai pomanagiule!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
349 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 21:38
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 21:30:00De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 20:50:55De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 20:11:00De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 19:41:12De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 19:25:02De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 17:31:47De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 17:23:39De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 17:08:42De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 15:20:59Pune mana pe legislatie si citeste, Partoneta IMPOSTOARE, lasa ineptiile pe care le borbaloseste aia de la A3 si pe care le ingurgitezi tu repede !
Art. 1
Art. 5
Legea 115/1996
DEMNITARI:
Art. 2. - Președintele României, deputații, senatorii, membrii Guvernului, secretarii și subsecretarii de stat, precum și cei asimilați acestora, magistrații, consilierii județeni și locali, primarii, funcționarii publici care își desfãșoarã activitatea în cadrul autoritãților publice centrale ori locale, membrii consiliilor de administrație și persoanele care dețin funcții de conducere, de la directori, inclusiv, în sus, în cadrul regiilor autonome de interes național sau local, societãților comerciale cu capital majoritar de stat, Fondului Proprietãții de Stat, Bãncii Naționale a României, bãncilor cu capital de stat, total sau majoritar, au obligația sã-și declare averea, în condițiile prezentei legi.
Partoneto, daca taceai , nu puteam fi siguri daca esti cu mult mai proasta decat prevede legea, dar asa, m-ai cnvins !
Kakanele...si tu daca taceai, filozof ramaneai, asa mi-am dat seama ca esti un biet urechist.
E la fel ca in cazul celor care stiu sa cante, unii sunt muzicieni, au studii si canta dupa note. Altii sunt muzicanti si canta dupa ureche. In categoria asta intri si tu, esti un lautar care canta dupa ureche, un tambalagiu.
Legea SPP și o hotãrâre a CSAT prevede asigurarea protecției candidaților începând din prima zi de campanie, adicã de vineri, dar candidata PMP are ofițer SPP de miercuri
Udrea 1_SZ
Serviciul de Protecție și Pazã a pus deja la dispoziția a doi candidați la alegerile prezidențiale câte o mașinã și un ofițer care sã le asigure protecția pânã la începutul turului 2 de scrutin, când vor rãmâne doar doi pretendenți. Cu toate acestea, o hotãrâre a CSAT spune clar cã protecția candidaților este asiguratã înccepând din prima zi de campanie, fapt confirmat și de purtãtorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea.
Candidata Partidului Mișcarea Popularã, Elena Udrea, a venit, miercuri searã, la sediul DNA, însoțitã de un ofițer SPP și cu o mașinã a Serviciului de Protecție și Pazã, deși campania electoralã începe în noaptea de joi spre vineri.
Persoanele îndreptãțite sã beneficieze de protecție și obiectivele a cãror pazã se asigurã de catre Serviciul de Protecție și Pazã se stabilesc prin hotãrâre a Consiliului Suprem de Apãrare a Țãrii
Articolul 14, alineat 2
Potrivit Hotãrârii 100 din 1999 a CSAT, SPP asigurã protecția candidaților la alegerile prezidențiale începând din prima zi a campaniei electorale. Purtãtorul de cuvânt al SPP, Bogdan Onea, a confirmat pentru Sursa Zilei acest aspect.
Hotãrârea CSAT prevede asigurarea protecției fiecãrui candidat începând din prima zi a campaniei electorale, pânã în ziua turului 2 al alegerilor, când rãmân doar doi candidați. Începând de astãzi (joi – n.r.) și pânã la ora 24 ei trebuie sã ne spunã cine acceptã și cine nu acceptã protecția. De astãzi noi am început ușor-ușor sã-i preluãm pânã se dau rezultatele BEC
Bogdan Onea
Întrebat de ce Elena Udrea a venit la DNA însoțitã de un ofițer SPP, Bogdan Onea a spus cã „noi am început de ieri sã-i preluãm”. De asemenea, el ne-a precizat cã, în afarã de Elena Udrea, candidatul PER, William Brânzã, beneficiazã și el, începând de miercuri, de protecție.
Potrivit Hotãrârii CSAT, SPP are obligaþia ca, în momentul în care un candidat la Preºedinþie este validat de Biroul Electoral Central, sã se adreseze acestuia, printr-o scrisoare în care sã-l înºtiinþeze de faptul cã SPP trebuie sã-i asigure protecþia în timpul campaniei. Candidatul poate refuza însã acest lucru. El trebuie sã-ºi exprime opþiunea în scris, moment din care SPP este exonerat de orice rãspundere privind protecþia respectivului candidat. Spre exemplu, la alegerile din 1996, candidatul CDR, Emil Constantinescu, a refuzat protecþia ofiþerilor SPP.
Andi Topalã
buey Falus Black, tu habar n-ai ce inseamna demnitar, nu cunosti definitia termenului si nci legislatia in ceea ce priveste demnitar sau statutul demnitarului.
cat de prostanac poti sa fii daca eu ti-am oferit o exemplificare de la care sa demarezi o informare/documentare in ceea ce priveste statutul si serviciile care le sunt oferite demnitarilor de statul roman.
Buey FlymuceaBlack, esti batut in cap, esti un congenital sau prost facut gramada !?
..., caci a te duce la DNA folosind masina SPP. ului - o inst. de Stat- cu ofiterul din garda personala a lui Basescu, inseamna chiar sa fi mai timpit decit prevede legea l problema insa exact asta e : CE zice LEGEA in acest caz de Abuz si DE CE nu se autosesizeaza nimeni ?
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 15:20:59Pune mana pe legislatie si citeste, Partoneta IMPOSTOARE, lasa ineptiile pe care le borbaloseste aia de la A3 si pe care le ingurgitezi tu repede !
Art. 1
Art. 5
hai, ca bubui de prost ce esti, a mixat jurnalista o picatura din adevar intr-un ocean de minciuni si tu, ai ingurgitat dezinformarea, distrusule !
dupa validarea candidatilor de catre BEC, acei candidati, au sau nu dreptul la serviciile SPP?
"Hotãrârea CSAT prevede asigurarea protecției fiecãrui candidat INCEPAND DIN PRIMA ZI A
CAMPANIEI ELECTORALE, PANA IN ZIUA TURULUI DOI AL ALEGERILOR, când rãmân doar doi
candidați. Începând de astãzi (joi – n.r.) și pânã la ora 24 ei trebuie sã ne spunã cine acceptã și cine
nu acceptã protecția. De astãzi noi am început ușor-ușor sã-i preluãm pânã se dau rezultatele BEC"
Bogdan Onea
Bai kakanele, tu esti chiar tampit! Eu credeam ca doar te prefaci, dar m-ai convins ca tu chiar esti tampit. Cand iti spune purtatorul de cuvant al SPP, tu tot mai comentezi? Dar cine puii mei esti tu?
.
buey NEVLEGULE, tu esti un Prost ticnit !?
poti distinge intre un candidat care este demnitar(parlamentar-udrea- pm si parlamentar -fifi ponticul) si unul care este candidat isna nu este demnitar?
acum, reciteste balmajeala INEPTEI Partonete IMPOSTOARE si poti observa , daca vei fi in stare sa percepi correct, despre ceea ce s-a discutat in precedentele postari, IMBECILULE!
hai, ia viteza si lectureaza pana pricepi acea yota , distrusule !
ba', nu cumva scrie Partoneta din contul tau, ca esti prea prost pentru unul contorizat de Lufthansa!
Lautare, ai idei putine, dar fixe! Otreapa, nici macar SPP-ul nu prezentat asemenea argument!!!
Numai tu, ca un lingau obedient te-ai apucat sa inventezi chichite ale legii, cu diferente intre candidati-demnitari si candidati-nedemnitari...
Esti varza, bai pomanagiule!!!
Partoneto Cufurita, tu esti?
Celalat, flymucBlack, era mai putin neneac decat esti tu !
hai, marsh flymucule idiot, argumentul exista in legislatia care se refera la demnitari sau statutul demnitarilor, SPP-ul a informat la modul general, dar in special, SPP-ul s-a adresat , -implicit informat,- candidatilor care nu sunt demnitari . buey mucegaitule bolovan creponat !
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1089 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 22:24
Nu-mi pot explica?
Avem o clasa politica profund corupta iar partea dureroasa este ca acesti mafioti au sustinatoiri.
Nu ma mira deoarece si Escobar, marele traficant de droguri, acel individ care ucidea zeci de mii de oameni pe tot cuprinsul pamantului...avea sustinatori infocati.
Culmea este ca acest diavol in momentul in care a fost asasinat de catre trupele speciale a avut parte de lungi suspine si plansete din partea prostimii pe care acest individ o mituise prin plocoane de tot felul.
Uite aceeasi situatie o intalnim si in tarisoara noastra draga....unde prostimea mituita cu pomeni de tot rasul sustine un guvern majoritar corupt fara a tine cont ca in realitate cadoul otravit este platit chiar de el inzecit .......poate chiar mai mult.
Avem acum un caz memorabil...pus pe tava de catre Departamentul de stat al SUA .....speta care arata cu lux de amanunte unde am ajuns si care nu mai poate fi interpretat ca un atac politic.
Pai ce reiese din datele pe care le avem?
Simplu......politicienii romani fac cu totii parte dintr-un grup de crima organizata iar telul lor suprem este distrugerea acestei tari.
Oare cate cazuri Micosoft or mai fi?
Cascavalul Petro de 400 de milioane in ce buzunare a fost inpartit?
Dar Bancorexul, Aro, Republica,Coimbinatele siderurgice date pe 1DOLAR rusilor, etc , etc., etc.
Nu inteleg cum acest PSD care cu siguranta este campionul coruptiei mai poate avea sustinatori......si de ce?
Se poate vedea cu ochiul liber cum acest PSD nu se mai ascunde ......cum acest PSD apara mediul mafiot din toate puterile, cum pune pe masa toate fortele de care dispune pentru a putea supravietui, cum acest PSD doreste o Romanie corupta, cum incerca din rasputeri sa-si apere toata cloca mafiot-kgbista in ofensiva occidentala de deratizare post-sovietica.
Nu este un secret ca acest PSD este continuatorul acelui PCR antinational si ca a fost la putere direct sau indirect timp de 19 ani din cei 24 scursi din 89.
Atunci putem sa identificam si vinovatul distrugerii economiei Romaniei?
Faptul ca inca mai au foarte multi sustinatori ma face sa cred ca indicele infractional al cetatenilor Romaniei este urias.
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 03:58
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
349 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 13:27
buey fkymucBlack, fuey Partoneto, voi l-ati imbolnavit pe dracu!
sa recapitulam:
L-ati facut harcea-parcea pe base, ati facut-o de tot bulionul pe udrea, l-ati posiclit in fel si chip pe iohannis, acum, o faceti praf si pulbere pe macovei.
fuey-buey , la astia doi postaci, Partoneta si Partotinul, ma refer, voi chiar nu realizati psihologic eroarea psihotehnica pe care o comiteti si prin intermediul careia va devoalati adevaratele posturi obscure de sclavi si intentiile abjecte de postaci ai socialismului infect pentru care militati fervent?
fuey-buey, voi chiar doriti sa va reprezinte, administreze si conduca , aceeasi gasca de mafioti securisto-comunisti postdecembristi al caror tatuc a fost kgb-istul iliescu si actualmente, pagidoctorul mitoman vivi ponticul.
sa va fie de mantuiala, impreuna cu ei si el cu tot, fuey-buey !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 13:37
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 20:11:00De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 19:41:12De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 19:25:02De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 17:31:47De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 17:23:39De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 17:08:42De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-03 15:20:59Pune mana pe legislatie si citeste, Partoneta IMPOSTOARE, lasa ineptiile pe care le borbaloseste aia de la A3 si pe care le ingurgitezi tu repede !
Art. 1
Art. 5
Legea 115/1996
DEMNITARI:
Udrea 1_SZ
Articolul 14, alineat 2
Bogdan Onea
Andi Topalã
Art. 1
Art. 5
Bogdan Onea
lasa-l, ca NU VREA si nu vrea sa inteleaga ....si nu trebuie sa inteleaga....rostul lui pe aici asta este : sa posteze, orice ar fi, proB !
P>S
dar tot n-am inteles CUM ajunge garda personala a presedintelui s-o conduca pe Udrea la DNA , ca eu credeam ca sunt si ei pe caprarii si nu se schimba si / sau se amesteca-ntre ei ?!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 13:50
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 13:27:11buey fkymucBlack, fuey Partoneto, voi l-ati imbolnavit pe dracu!
sa recapitulam:
L-ati facut harcea-parcea pe base, ati facut-o de tot bulionul pe udrea, l-ati posiclit in fel si chip pe iohannis, acum, o faceti praf si pulbere pe macovei.
fuey-buey , la astia doi postaci, Partoneta si Partotinul, ma refer, voi chiar nu realizati psihologic eroarea psihotehnica pe care o comiteti si prin intermediul careia va devoalati adevaratele posturi obscure de sclavi si intentiile abjecte de postaci ai socialismului infect pentru care militati fervent?
fuey-buey, voi chiar doriti sa va reprezinte, administreze si conduca , aceeasi gasca de mafioti securisto-comunisti postdecembristi al caror tatuc a fost kgb-istul iliescu si actualmente, pagidoctorul mitoman vivi ponticul.
sa va fie de mantuiala, impreuna cu ei si el cu tot, fuey-buey !
da' mai du-te unde a-ntarcat mutu iapa, ca NU e nicio deosebire intre Hotii aia pe care-i " apar"  eu, vezi Doamne si Hotii pe care tu Chiar ii aperi si te dai de ceasul mortii ca nu cedam presiunilor tale !
si daca-l iubesti atit de mult pe base' , ia-ti-l acasa-n pana mea de securist acoperit ,ca-i ultimul jeg sustinator si promotor al acelui regim comunisto- securist a lui ceausescu, iar Macovei si Udrea sunt doar un Paravan ptr. el !
ori esti ingrozitor de prost , ori ingrozitor de ticalos  sau si una si alta si n-avem scapare din Cancerul cu care ati infestat Romania , aducindu-i cetatenii la disperare , scirbelor ticalosite !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 14:04
De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:50:03De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:16:00te mai intreb o data , Postacule Hakon : din Spirit Democratic si Respectind Valorile unei Europe Moderne, Insulta Presedintele Romaniei pe primul ministru al tarii, facindu-l " pisicut "?
-respectind Valorile unei Europe Moderne si Democratice, pres. Romaniei ATACA televiziunile care nu-i cinta-n struna , posturi private fiind ?
- din acelasi spirit, Declara ca Media si Ziaristii sunt Factori de Risc, incercind sa le puna zabala celor cu gura prea mare ?
- si, tot din Respect ptr. Statul de Drept , ATACA cea mai importanta inst. a Statului- PARLAMENTUL- insultind , la gramada , pe toti, facindu-i ZOAIE , PENALI si PUSCARIABILI ?
- si , cind Insulta POPORUL ROMAN, o face ptr. ca Respecta Democratia si Valorile acelui popor, da ?
pune mina TU si citeste cite paragrafe din Lege si cutume ale Bunului simt calca in picioare acest om !
astept raspuns !
Hakoane, a FACUT Basescu sau Nu tot ce-am insirat in postarea mea ? ce-o tot dai de gard , cind este evident ptr. orice om cu mintea intreaga ca A INCALCAT toate legile Democratiei, Statului de Drept si ale Bunului - simt , Batjocorind si coborind prestigiul PRESEDENTIEI la nivelul josniciei !
Duca-se, ca ne-a nenorocit pe toti !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
349 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 14:14
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 14:04:17De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:50:03De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:16:00te mai intreb o data , Postacule Hakon : din Spirit Democratic si Respectind Valorile unei Europe Moderne, Insulta Presedintele Romaniei pe primul ministru al tarii, facindu-l " pisicut "?
-respectind Valorile unei Europe Moderne si Democratice, pres. Romaniei ATACA televiziunile care nu-i cinta-n struna , posturi private fiind ?
- din acelasi spirit, Declara ca Media si Ziaristii sunt Factori de Risc, incercind sa le puna zabala celor cu gura prea mare ?
- si, tot din Respect ptr. Statul de Drept , ATACA cea mai importanta inst. a Statului- PARLAMENTUL- insultind , la gramada , pe toti, facindu-i ZOAIE , PENALI si PUSCARIABILI ?
- si , cind Insulta POPORUL ROMAN, o face ptr. ca Respecta Democratia si Valorile acelui popor, da ?
pune mina TU si citeste cite paragrafe din Lege si cutume ale Bunului simt calca in picioare acest om !
astept raspuns !
Hakoane, a FACUT Basescu sau Nu tot ce-am insirat in postarea mea ? ce-o tot dai de gard , cind este evident ptr. orice om cu mintea intreaga ca A INCALCAT toate legile Democratiei, Statului de Drept si ale Bunului - simt , Batjocorind si coborind prestigiul PRESEDENTIEI la nivelul josniciei !
Duca-se, ca ne-a nenorocit pe toti !
vrei sa-ti listez toate epitetele abjecte si comparatiile fecaloide pe care le-ai adresat lui BASE pe acest forum public ?
daca le-ar colecta si le-ar depune in fata unei instante de judecata, la ce suma te-ai gandit ca ti-ar pretinde ca despagubire morala ( ca tot te roade acest concept, moral) pentru toate mizeriile publice pe care i le-ai adresat ?
daca s-ar pune la mintea pe care o ai tu, Partoneto, daca ai ajunge intr-o asemenea situatie de drept civil , in mod sigur , hotararea judecatorului ti-ar fi defavorabila si ai ajunge colocatara cu aurolacii de prin canalizarile bucurestiului, fuey Partoneta INCONSTIENTA si proasta facuta GRAMADA.
verifica spete si jurisprudentele similare si ai sa vezi unde poti ajunge cu PROSTIA pe care o ai in TIGVA si ineptiile pe care le debitezi. Partoneto. INEPTA
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 14:31
te faci ca Nu pricepi , postacule ?
eu NU sunt PRESEDINTELE Romaniei ; nu am un protocol de urmat ; nu am responsabilitatea unei TARI pe care trebuie s-o Reprezint in Lume, la cel mai inalt nivel !
eu sunt un cetatean care are DREPTUL la Opinie si nu mi-l poate nimeni ingradi ....
 aaaa, ba da : prin amenintarile repetate pe acest forum, ca si acum, dovedesti ca regimul lui basescu, asta face : INGRADESTE acest drept si tu esti una din Uneltele prin care face acest lucru !
P.S
faptul ca te eschivezi de la un raspuns , il iau ca pe o CONFIRMARE ca DA : don pres. a INCALCAT toate Regulile Democratiei si dna Nuland i-a spus-o in clar !
|
Fosta membra 9am.ro
349 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 15:38
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 14:31:33
faptul ca te eschivezi de la un raspuns , il iau ca pe o CONFIRMARE ca DA : don pres. a INCALCAT toate Regulile Democratiei si dna Nuland i-a spus-o in clar !
Iar ti-ai trantit ucii-n fasole cu asemenea supozitii subiectiv-utopice si-n acelasi timp convingerea unei Partonete care doreste sa transforme negrul in alb si viceversa, dupa cum ii convine ei., MAAARE NESIMTITA poti sa FII, PARTONETA IMPOSTOARE !
Realitaea si duritatea fara precedent a mesajului emis de V.Nuland il vizeaza direct pe VIVI PONTICUL, iar daca vrei sa-l incluzi si pe Fictor Horban in zona inductive a mesajul respective, atunci, are sa-ti rezulte adevarata realitate exprimata in acel mesaj.
deja iti cer prea multi PARTONETO INFECTA si iti pretind ceva intr-aat de sofisticat pentru intelectul tau submediocru spre o nulitate absoluta, incat te depaseste dpdv cognitiv , DISTRUSO!
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 17:10
 mdeh , tupeul porcesc nu face casa buna cu bunul simt ci cu miciuna , impostura si nesimtirea peste limita legala . Pana si ateii isi fac cruci , citind emanatiile halucinante si elucubratiile aceste doamne !
Si nu doar p'ale ei , exista un personaj in politica romaneasca mult mai trist decat postaca de serviciu !
Minunati-va !
Victor Ponta în „Corriere della Sera“: Reprezint generaþia de politicieni care nu acceptã corupþia
Într-un interviu acordat cotidianului italian „Corriere della Sera“, premierul Victor Ponta a afirmat cã în România justiþia este independentã, iar lupta împotriva corupþiei a înregistrat progrese semnificative.
Premierul Victor Ponta a rãspuns întrebãrilor jurnaliºtilor de la ”Corriere della Sera” referitoare la politicã, economie, dar ºi la corupþie, pentru care România a fost criticatã de nenumãrate ori.
El ºi-a afirmat hotãrârea de a nu tolera corupþia. “Corupþia este încã o mare problemã pentru cã provine din trecut, este o mentalitate a societãþii (...)
Ca o persoanã care am fost adolescent în timpul perioadei comuniste, eu reprezint o generaþie care nu mai acceptã aºa ceva ºi considerã combaterea corupþiei beneficã pentru întreaga societate. Sunt foarte hotãrât sã acord tot sprijinul instituþiilor independente care se ocupã de aceastã problemã Eu reprezint o generaþie care nu mai acceptã aºa ceva”, a subliniat primul ministru.
Independenþa justiþiei
Ponta s-a lãudat cu independenþa justiþiei din România, dar a spus cã mai sunt încã multe de fãcut în aceastã direcþie. “Credeþi-mã, pentru cã vorbesc ca un fost procuror intrat în politicã, ceea ce este important este cã în ultimii ani – ºi nu îmi exprim doar punctul de vedere personal ci mã bazez pe rapoartele Comisiei Europene ºi Transparency International – am construit instituþii independente anticorupþie ºi am realizat reforme importante implicând transparenþa cheltuielilor publice deoarece corupþia este direct legatã de cheltuielile publice. Suntem într-o direcþie bunã dar încã mai este mult de fãcut”, a remarcat el, întrebat despre criticile la adresa României ºi în primul rând legate de corupþie.
adevarul.ro/news/politica/premierul-victorponta-corriere-della-s...
Care este discursul din tara al premierului cand vine vorba de justie ? " e a lui Basescu ", clar .
Coincidenta , asa zic si postacii astia despre justitie .
Deci , cand minte Victor Ponta ? Cand trece granita , sau cand da declaratii la LATRINA 3 ?
Aceasta-i intrebarea !
As vrea sa raspunda postacii .
Si as mai vrea sa spuna postacii al cui merit este "independenta justitiei " cu care se faleste premierul pe la altii ?
Aloooo , tanti Omida , esti pe receptie ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 17:32
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 15:38:47De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 14:31:33
Iar ti-ai trantit ucii-n fasole cu asemenea supozitii subiectiv-utopice si-n acelasi timp convingerea unei Partonete care doreste sa transforme negrul in alb si viceversa, dupa cum ii convine ei., MAAARE NESIMTITA poti sa FII, PARTONETA IMPOSTOARE !
Realitaea si duritatea fara precedent a mesajului emis de V.Nuland il vizeaza direct pe VIVI PONTICUL, iar daca vrei sa-l incluzi si pe Fictor Horban in zona inductive a mesajul respective, atunci, are sa-ti rezulte adevarata realitate exprimata in acel mesaj.
deja iti cer prea multi PARTONETO INFECTA si iti pretind ceva intr-aat de sofisticat pentru intelectul tau submediocru spre o nulitate absoluta, incat te depaseste dpdv cognitiv , DISTRUSO!
NESIMTITULE, toate postarile tale sunt pline de invenctive , dar atita poti, asta faci !
dar, nu mi-ai raspuns : ofiterul SPP din garda PRESEDINTELUI are OBLIGATIA de serviciu de a o duce pe Udrea la DNA ?
SPP .ul nu e si el organizat pe sectiuni , zici ca sunt in devalmasie ? adica ofiterul ala, galonat asa cum l-am vazut si care i-a asigurat si paza Presedintelui Sarkozy , ii tine si posetuta dnei Udrea ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 17:42
@2148 , mereu aveti grija sa spuneti cit de prosti si nesimtiti sunt EU, dar si cei ce nu-l iubesc asa cum il iubiti voi pe base' ,dar de destepti ce sunteti si la felul in care va exprimati, nu faceti decit sa ma uit / sa ne uitam cu uimire, dar edificati asupra hramului ce-l purtati !
CIFRELOR NEBUNE , CIT credeti ca mai dureaza DOMNIA lui ? chiar sperati sa faca pe  -n 4 si sa iasa pres. Udrea sau Macovei si sa-si perpetueze Puterea in genul lui V. Putin ?
da, stiu, nu se va schimba mare lucru prin " justitia independenta" a lui Bas', atita timp cit mai exista o Kovesi, un Morar, o Livia Stanciu , dar dovezi despre coruptia acestor personaje incep sa apara si intro zi, tot va plezni acest buboi !
voi ce veti face atunci ?
treceti in tabara cealalta, pe ideea ca banii n-au miros ?  da, probabil ca asa veti face, ca doar nu va stie nimeni : nici cine sunteti dincolo de Cifrele de pe care postati si nici la ce serviciu lucratI !
Mi-e SCIRBA de voi, neoamenilor !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 17:51
De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:50:03De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:16:00te mai intreb o data , Postacule Hakon :
din Spirit Democratic si Respectind Valorile unei Europe Moderne, Insulta Presedintele Romaniei pe primul ministru al tarii, facindu-l " pisicut "?
puneti voi mina si cititi cite paragrafe din Lege si cutume ale Bunului- simt si ale unei bune guvernari in respect ptr. Lege si Popor , calca in picioare acest om de 10 ani !
astept raspuns !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 17:54
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 17:42:29@2148 , mereu aveti grija sa spuneti cit de prosti si nesimtiti sunt EU, dar si cei ce nu-l iubesc asa cum il iubiti voi pe base' ,dar de destepti ce sunteti si la felul in care va exprimati, nu faceti decit sa ma uit / sa ne uitam cu uimire, dar edificati asupra hramului ce-l purtati !
CIFRELOR NEBUNE , CIT credeti ca mai dureaza DOMNIA lui ? chiar sperati sa faca pe -n 4 si sa iasa pres. Udrea sau Macovei si sa-si perpetueze Puterea in genul lui V. Putin ?
da, stiu, nu se va schimba mare lucru prin " justitia independenta" a lui Bas', atita timp cit mai exista o Kovesi, un Morar, o Livia Stanciu , dar dovezi despre coruptia acestor personaje incep sa apara si intro zi, tot va plezni acest buboi !
voi ce veti face atunci ?
treceti in tabara cealalta, pe ideea ca banii n-au miros ? da, probabil ca asa veti face, ca doar nu va stie nimeni : nici cine sunteti dincolo de Cifrele de pe care postati si nici la ce serviciu lucratI !
Mi-e SCIRBA de voi, neoamenilor !
Cucoana , eu nu traiesc si n-am trait NICIODATA pe banii statului si nici din pomeni electorale , ai inteles !? Trecerea intr-o tabara sau alta nu-i problema mea , poate fi a ta sau a lui Black , madamo !
Ia niste apa plata cu lamaie ca sa-ti treaca scarba si raspunde punctual la intrebari :
Cand a mintit Victor Ponta ? Cand ti-a spus tie de atatea ori la Latrina 3 ca justitia este a lui Basescu ? sau atunci cand da declaratii ca justitia este independenta ?
Daca justitia este independenta , cui i se datoreaza acest fapt ?
Daca justitia nu este independenta , de ce minte V.P atunci cand trece granita de vest ?
Tanti Omido , palavrageala ta cu Bsescu nu tine loc de raspunsuri oneste .
P.S. Orice raspunsuri ai da , V.P este un MINCINOS !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 18:24
deh, minunata doamna  - ca gindire si exprimare - ce sa zica si el, devreme ce a semnat un pact de coabitare....face si el ce faceti si voi : joaca cu fundul in 2 luntre !
P.S
as vrea sa-ti spun ca ambele Institutii in care am lucrat, NU erau bugetare ci, se privatizasera .....cit despre Sistemul de Pensii, nu e Inventia Romaniei si nu e facut nici macar de comunisti....dar, de unde sa stii tu asta ?...tu doar stii sa Insulti ....la cita minte ai , ce sa-ti mai cer , ca n-am vazut din mina ta o postare de bun -simt ,in care sa analizezi o situatie ?!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 18:25
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 17:51:58De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:50:03De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:16:00te mai intreb o data , Postacule Hakon :
din Spirit Democratic si Respectind Valorile unei Europe Moderne, Insulta Presedintele Romaniei pe primul ministru al tarii, facindu-l " pisicut "?
puneti voi mina si cititi cite paragrafe din Lege si cutume ale Bunului- simt si ale unei bune guvernari in respect ptr. Lege si Popor , calca in picioare acest om de 10 ani !
astept raspuns !
|
Fosta membra 9am.ro
349 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 18:40
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 18:25:56De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 17:51:58De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:50:03De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:16:00te mai intreb o data , Postacule Hakon :
astept raspuns !
iti apartin aceste intrebari sau ti-au fost dictate de sclavul voiculescian de la A3?
astept precizari/clarificari !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 18:50
De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 18:24:01deh, minunata doamna - ca gindire si exprimare - ce sa zica si el, devreme ce a semnat un pact de coabitare....face si el ce faceti si voi : joaca cu fundul in 2 luntre !
P.S
as vrea sa-ti spun ca ambele Institutii in care am lucrat, NU erau bugetare ci, se privatizasera .....cit despre Sistemul de Pensii, nu e Inventia Romaniei si nu e facut nici macar de comunisti....dar, de unde sa stii tu asta ?...tu doar stii sa Insulti ....la cita minte ai , ce sa-ti mai cer , ca n-am vazut din mina ta o postare de bun -simt ,in care sa analizezi o situatie ?!
SIKTIR !
Acum iti place exprimarea mea si o intelegi ?
Este TOT ceea ce MERITI !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 18:57
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 18:40:16De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 18:25:56De la: gabigabi2, la data 2014-10-04 17:51:58De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:50:03De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 17:16:00te mai intreb o data , Postacule Hakon :
astept raspuns !
iti apartin aceste intrebari sau ti-au fost dictate de sclavul voiculescian de la A3?
astept precizari/clarificari !
poi cum altfel ?
Au uitat sclavii lui Voiculescu sa faca comparatia intre termenii "pisicut " si "nazist ", trombonistii lui Voiculescu sufera de lapsulipsus
|
Fosta membra 9am.ro
349 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 19:21
|
Fosta membra 9am.ro
349 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 19:50
analiza comparativa
pisicutul BASESCIAN VS fascismul a la dottore PONTA
PARTONETO, incearca !
7 mai 2014 Premierul motivand refuzul decorarii lui Patapievici si Mihaies: "Indivizi care au deturnat bani publici si care exprima pozitii anti-romanesti, chiar fasciste"
6 ianuarie 2014 Ponta despre Elmar Brok - un politician demagog, iresponsabil, populist si cu o gandire nazista, ca si Monica Macovei
4 aprilie 2014 Premierul reclama linsajul public facut de jurnalisti "fascisto-comunistoizi"
6 ianuarie 2014 Ponta despre Traian Basescu: "Ultimul reprezentant al sistemului securist-comunist"
9 noiembrie 2013 Victor Ponta il compara voalat pe Traian Basescu cu Hitler in ultimii ani de razboi
10 noiembrie 2012 Ponta despre liderii PDL: "Se comporta ca Hitler in buncar, in 1945
4 octombrie 2011 Regimul lui Basescu are toate caracteristicile unui regim fascist
17 august 2010 Ponta: Basescu va ajunge ca Hitler in buncarul sau, daca va refuza anticipatele
Partoneto, stii cine a etichetat FASCISTI protestatarii din Ukraina?
Partoneta NESIMTITA, nu sti cumva: impotriva cui folosesc armele Rusofonii din estul UKRAINIAN?
Partoneto IMBECILA, cine este acel lider politic care a anexat Crimeea deoarece teritoriul respectiv si cetatenii rusofilofoni riscau sa fie reprezentati, administrati si condus de o clasa politica si un guvern "FASCIST"?
daca iti da cu rest, incearca o alta metoda analitica sau o procedura de jure occidentala, Partoneto!
astept raspunsuri de la cacapitala, insa raspunsurile din provincii ar fi de preferat.
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 23:59
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 00:04
Aha lingurare ,tu chiar la Caragiale te gandeai.......  !Unde sunt ghilimelele?Sau ai indicat ca e citat si autorul??????Lingurarul tot lingurar !
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 00:50
Gabi raspunde tu la asta........in 18 decembrie 1989 dimineata la ora 4 te trezeau transpirata de cãldurã,te duceau la baie si constatați cu stupoare ca e apa clocotita,auzeai la radio ca va fi transmis un comunicat important al tov-ului,plecai la munca si vedeai ca se descãrca lapte,pâine,ouã,carne preparate.......Si auzeai ,,soapte" ca s-a terminat cu gratiile..............cand veneai acasa de la munca cumparai carne etc la liber,vedeai ca inca e cald in cu asa si inca ai apa calda,deschideau tv si vedeai ,,Dallas" ,la ora 17.00 nu se mai întrerupea curentul.........Si tov. debita pe post,,Drrragi tovarrrasi si prretiini....a venit vremea sa lãrgim cureaua dupa achitarea datoriilor etc."Mai ieseai in strada sa faci ,,revolutie"(cum sustii tu ca a fost),sau sa fii masa de manevra a ,,agenturilor"(cum stiu eu ca am fost)?Eu zic ca nu!
Stiu tu ca o ,,monarhista liberala"ieseau....cred ca te omorau muncitorii cu pietre!
Puterile (rusia si niste tari vecine isi chemau agentii )se fãcea alt plan de dãrâmarea a RSR.........treceau anii(ca planurile astea nu le poti face de pe o zi pe alta),venea ,,Furtuna in Desert, URSS avea probleme mult mai arzãtoare decat forma de guvernãmânt din Romania............oamenii mai urmãreau ce ,,bine "e in tranzitie in tarile vecine..............Si apoi venea planul cu lichidarea fizica a ,,tov" sau atacul armat...................românii sãreau si in foc sa-si apere traiul bun pentru care au suferit ani intregi.....Ca li se aratã la ,,telejurnal......uite ce se intampla in Bulgaria....someri,mafie.......etc.in Mama Russie la fel............Si am curaj sa fac pariu ca plecai si tu cu cântec sa-ti dai viata pentru ,,societatea comunistã multilateral dezvoltata"!
Exemplele de tari pe care ti le-am dat arãtau cã aveai sprijin in ONU......in multe dinte ele ,,marile puteri "au cam dat-o in bara!De ce oare????Conducãtorii lor au avut sprijinul populatiei.......(Romania '68,Venezuela cu Hugo al lor,Cuba cu Fidel,Iran,N.Koreea,Sa nu mai vorbim de Vietnam si Afghanistan.....)In altele conducãtorii au fost indepartati tot cu sprijinul populatiei(Iraq, Libia,Romania,Serbia etc.)Si uite asa exista RSR si acum....!Ce daca ghiocul tau zice ca nu.....!
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 01:05
De la: sirboby, la data 2014-10-04 23:59:04 Gabi si lingurarul asteapta rãspunsuri......... Raspund eu:,,Dar dar pontacul...."!
Ei nah , ne putem permite si noi o arogantza pe langa gradina doamnei .
Tu n-ai vazut ca lor nu le place nicio moaca daca nu poarta tricouri cu che quevara ?  .
Marinarul e " matroz " , "chior" sau "curvar" , pe Udrea nu poa' sa o inghita deoarsce ii obsedeaza ce poarta dansa in chiloti , pe Macovei a etichetat-o tanti Omida ca fiind "drogata " , de Iohannis nu le place ca e mut si blond , ce mai ramane ?
Ponticu e mishto , are fata de mutzunache si aduce cu don Neloo Iliescovici
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 07:55
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 19:50:35analiza comparativa
pisicutul BASESCIAN VS fascismul a la dottore PONTA
PARTONETO, incearca !
7 mai 2014 Premierul motivand refuzul decorarii lui Patapievici si Mihaies: "Indivizi care au deturnat bani publici si care exprima pozitii anti-romanesti, chiar fasciste"
6 ianuarie 2014 Ponta despre Elmar Brok - un politician demagog, iresponsabil, populist si cu o gandire nazista, ca si Monica Macovei
4 aprilie 2014 Premierul reclama linsajul public facut de jurnalisti "fascisto-comunistoizi"
6 ianuarie 2014 Ponta despre Traian Basescu: "Ultimul reprezentant al sistemului securist-comunist"
9 noiembrie 2013 Victor Ponta il compara voalat pe Traian Basescu cu Hitler in ultimii ani de razboi
10 noiembrie 2012 Ponta despre liderii PDL: "Se comporta ca Hitler in buncar, in 1945
4 octombrie 2011 Regimul lui Basescu are toate caracteristicile unui regim fascist
17 august 2010 Ponta: Basescu va ajunge ca Hitler in buncarul sau, daca va refuza anticipatele
Partoneto, stii cine a etichetat FASCISTI protestatarii din Ukraina?
Partoneta NESIMTITA, nu sti cumva: impotriva cui folosesc armele Rusofonii din estul UKRAINIAN?
Partoneto IMBECILA, cine este acel lider politic care a anexat Crimeea deoarece teritoriul respectiv si cetatenii rusofilofoni riscau sa fie reprezentati, administrati si condus de o clasa politica si un guvern "FASCIST"?
daca iti da cu rest, incearca o alta metoda analitica sau o procedura de jure occidentala, Partoneto!
astept raspunsuri de la cacapitala, insa raspunsurile din provincii ar fi de preferat.
baaaa, aveti o logica de ma da pe spate ! baaa, ce zici tu ? ca Putin a anexat Crimeea, prin RAPT ca sa-i salveze ? o fi, baaaa, ca asa ne-a salvat si noua, moldovenii de peste Prut, din ghearele Monarhiei !
in rest, vreau doar sa-ti amintesc despre poneiul roz si zvastica de pe crupa lui ....atit !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 08:14
ei, iata cum se exemplifica proverbul romanesc : cine sapa groapa altuia, cade el in ea !
scarmanind , in Disperarea lui , musuroiul de furnici , aruncind bomba cu dezbracatul acoperitilor , una ca Turcescu i-a taiat fitilul bombei si, a doua :
au inceput oamenii sa-si aminteasca de ANGAJAMENTUL semnat de el cu securitatea , reiesind clar ca Jupinu era STIUT de colaborator chiar de Babiuc- min. de Interne ,dar si de PD.ul in care se aburcase dar, cum politica e o kurva, au tacut cu toti si treaba a mers mai departe, imputindu-se pe zi ce trece, axfixiindu-ne cu duhoarea de hoit putred !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 08:29
De la: sirboby, la data 2014-10-05 00:50:54Gabi raspunde tu la asta........in 18 decembrie 1989 dimineata la ora 4 te trezeau transpirata de cãldurã,te duceau la baie si constatați cu stupoare ca e apa clocotita,auzeai la radio ca va fi transmis un comunicat important al tov-ului,plecai la munca si vedeai ca se descãrca lapte,pâine,ouã,carne preparate.......Si auzeai ,,soapte" ca s-a terminat cu gratiile..............cand veneai acasa de la munca cumparai carne etc la liber,vedeai ca inca e cald in cu asa si inca ai apa calda,deschideau tv si vedeai ,,Dallas" ,la ora 17.00 nu se mai întrerupea curentul.........Si tov. debita pe post,,Drrragi tovarrrasi si prretiini....a venit vremea sa lãrgim cureaua dupa achitarea datoriilor etc."Mai ieseai in strada sa faci ,,revolutie"(cum sustii tu ca a fost),sau sa fii masa de manevra a ,,agenturilor"(cum stiu eu ca am fost)?Eu zic ca nu!
Stiu tu ca o ,,monarhista liberala"ieseau....cred ca te omorau muncitorii cu pietre!
Puterile (rusia si niste tari vecine isi chemau agentii )se fãcea alt plan de dãrâmarea a RSR.........treceau anii(ca planurile astea nu le poti face de pe o zi pe alta),venea ,,Furtuna in Desert, URSS avea probleme mult mai arzãtoare decat forma de guvernãmânt din Romania............oamenii mai urmãreau ce ,,bine "e in tranzitie in tarile vecine..............Si apoi venea planul cu lichidarea fizica a ,,tov" sau atacul armat...................românii sãreau si in foc sa-si apere traiul bun pentru care au suferit ani intregi.....Ca li se aratã la ,,telejurnal......uite ce se intampla in Bulgaria....someri,mafie.......etc.in Mama Russie la fel............Si am curaj sa fac pariu ca plecai si tu cu cântec sa-ti dai viata pentru ,,societatea comunistã multilateral dezvoltata"!
Exemplele de tari pe care ti le-am dat arãtau cã aveai sprijin in ONU......in multe dinte ele ,,marile puteri "au cam dat-o in bara!De ce oare????Conducãtorii lor au avut sprijinul populatiei.......(Romania '68,Venezuela cu Hugo al lor,Cuba cu Fidel,Iran,N.Koreea,Sa nu mai vorbim de Vietnam si Afghanistan.....)In altele conducãtorii au fost indepartati tot cu sprijinul populatiei(Iraq, Libia,Romania,Serbia etc.)Si uite asa exista RSR si acum....!Ce daca ghiocul tau zice ca nu.....!
ma, Sirule, lasa tastele ca-i tirziu si tot prostii spui !
NU intelegi ca PLANUL era Caderea comunismului ?
da' chiar nu-ti mai aduci aminte ca s-a discutat si despre asta , la un moment dat ?
da' de ce  pricepi atit de greu ca ALTII au HOTARIT instalarea Comunismului ca un EXPERIMENT si, aceeiasi, au Hotarit incetarea lui, basca faptul ca aveau Nevoie de piata de desfacere si tarile din lagarul comunist indeplineau toate conditiile necesare lor : mina de lucru ieftina, resurse nexploatate si o populatie nestiutoare !
hai, lasa-ma-n pace cu ineptiile astea .... expune-ti minunatele concepte impaiatilor tai , ca ma ia durerea de cap cind te citesc, atit de absurd e tot ce spui !
|
|
|