Info
x
Basescu
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 13:48
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 13:58
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-02 08:48:36De la: gabigabi2, la data 2014-10-02 08:24:09dosarul NANA a intrat in vizorul DNA....si dna Udrea s-o fost dus p' acolo, cu avocatul dupa ea ca, nu se stie daca din martor nu devine inculpat ! mdaaa, scuzati, pardon ....probabil ca-i greseala mea ca am spus in continuarea puncte- punctelor si stirea ca si madam Udrea a fost chemata la DNA , desi Nu ptr. dosarul NANA a fost chemata... dar, e foarte interesanta vorba spusa la iesirea de la DNA, ziaristilor : ca s-a grabit sa vina, chiar si asa, mai pe-nserat , ca sa se poata INCHIDE dosarul ! i-auzi....zau ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 14:04
De asta imi ,,doresc" o foamete mare in Romania! Ca pe români doar foame ii face sa iasa in strada.........Si lipsa televiziunii.........! Daca eram in locul lui Ceausescu in 89 difuzam non-stop ,,Dalas"la televizor si bãgãm carne in toate alimentarile!Si acum era RSR!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 14:04
ecce homo , live in action!
abjecta prcedura a postacului platit, a cozii de topor, a raspandacului nesimtit si aservit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 14:05
Citesti declaratiile celor implicati in dosarul Microsoft si nu-ti vine sa crezi la ce hotii au prticipat guvernantii romaniei inca din anul 2000.
Sute de milioane de euro au praduit din bugetul statului, inca de pe vremea guvernului condus de mafiotul puscarias Nastase, numai in afacerea Microsoft, dar in celelalte contracte derulate de statul roman, condus de asemenea mafioti politico-economici, cate alte zeci de MILIARDE au fraudat toata aceasta schleahta de politruci care v-au reprezentat , administrat si condus, in ultimii 25 de ani ? Pentru o asemenea informatie data publicitatii de oricare dintre institutiile occidentale , in secunda 2 ar fi iesit in strada pentru a protesta si cere arestarea imediata a celor implicati, zeci de milioane de cetateni occidental ! Romanii, ce fac ? Va spun eu ce fac romanii, dorm pe ei sau freaca menta pe internet ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 14:08
De la: 9am_1454, la data 2014-10-02 13:22:16Ce nasol trebuie sa va simtiti voi, arhanghelii dreptatii, care sustineati ca DNA-ul e la comanda politica a lui Basescu. Trimitea Basescu s-o ia la intrebari pe Nutica lui, dupa capul vostru, intelectualilor ? si tu te-ncadrezi la limita , dar tot te-ai prins ca-i un joc de glezne electoral....bravo !..... dar in lunga ta activitate de om al muncii, nu ti s-o fi-ntimplat sa vezi, sa auzi, sa constati , ca la schimarea SEFULUI cel mare, exact lingaii lui de pina atunci isi schimba , brusc, atitudinea ? de ce te miri ca DNA .ul incepe sa dea din kur, fluturindu-si coada a amicitie si spre cei din opozitia basescului ? e chiar asa de neinteles ce-i aia obedienta , ca doar voi sunteti experti in slugarnicia fata de SEF sau JUPIN ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 14:12
De la: sirboby, la data 2014-10-02 14:04:05De asta imi ,,doresc" o foamete mare in Romania! Ca pe români doar foame ii face sa iasa in strada.........Si lipsa televiziunii.........! Daca eram in locul lui Ceausescu in 89 difuzam non-stop ,,Dalas"la televizor si bãgãm carne in toate alimentarile!Si acum era RSR! tie, Sirule , nici 25 ani in plus, nici 40 sau 50 ani nu te-ar ajuta ....tie iti trebuie doar un pic de minte si restul vine de la sine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 14:12
De la: 9am_1454, la data 2014-10-02 13:22:16Ce nasol trebuie sa va simtiti voi, arhanghelii dreptatii, care sustineati ca DNA-ul e la comanda politica a lui Basescu. Trimitea Basescu s-o ia la intrebari pe Nutica lui, dupa capul vostru, intelectualilor ? nu, nu-i mai poti suspecta de IGNORANTA SI PROSTIE.PESTE LIMITA LEGALA. aici este vorba despre cu totul altceva, REA INTENTIE REMUNERATA SI DEMERS DIVERSIONIST CU PREMEDITARE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 14:45
ia uite cine vorbeste
da' stiu ca ai tupeu cu carul si tot ce faci tu aici, pui in sarcina altuia ! cind te vad cit de bine te pricepi la Diversiune , nu pot decit sa te-ntreb : si tu ai studiat , la fel ca SEFU', la "scoala de dans si bune maniere " de la Baneasa ?
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 15:04
De la: gabigabi2, la data 2014-10-02 14:12:13De la: sirboby, la data 2014-10-02 14:04:05De asta imi ,,doresc" o foamete mare in Romania! Ca pe români doar foame ii face sa iasa in strada.........Si lipsa televiziunii.........! Daca eram in locul lui Ceausescu in 89 difuzam non-stop ,,Dalas"la televizor si bãgãm carne in toate alimentarile!Si acum era RSR! Aici m-ai prins! Imi trebuie ceva minte in minus ca sa ajung ca voi!Pe mine nu m-a ,,prostit"nici base si nici tonta sa le acord votul meu vreodata.........pe tine? Si nici nu înghit pe nemestecate ce imi vârã unii sub nas gadea,mircicã spagat puta mica............Si nici nu mor de foame in asteptarea ajutorului sociale desi sunt la o varsta cand ar trebui sa nu ma mai angajeze nimeni.......Si chiar ma gandesc sa imi schimb job-ul cu unul mai bine platit!Deci ..........! Daca par ,,nazist"desi nu sunt e numai pentru cã pot observa diferenta dintre a nu fi anchetat nimeni(de orice culoare politica) si a fi anchetati ,,dumnezeii""din politicã!Ca sunt numai unii putin imi pasa............roata se învârte.....! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 15:40
e foarte bine, Sirule , ca ai atita incredere in inteligenta ta nativa, dar cind mai ai de gind sa spui ca DACA Ceausescu dadea Dallasul la TV toata ziua si umplea magazinele de carne , mai eram inca in RSR , ABTINE-TE !
spunind gugumania asta - rod al unei minti super- cognitive ca si a lui Hakon - dupa 25 ani, timp in care pina si un copil de cam 9- 10 ani a AFLAT ce-a- nsemnat razboiul rece si cum s-a-ncheiat prin caderea zidului Belinului , simbol al Comunismului, te lasa repetent !
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 15:44
Nesimtirea actualelor cozi de topor atinge cote maxime din momentul in care participa impreuna cu toporul la defrisarea unei paduri tinere cu scopul de a o transforma in surcele si noi cozi de topor!
|
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 16:42
e vitavercea, caci a face atita propaganda Desantata, Ultimului Bastion al unui Autoritarism de tip ceausist , depasit de vreme , e chiar absurd sa postezi ce-ai spus !
si e culmea- culmilor ca, tocmai basistii sa ii acuze pe toti ceilalti de comunism , cind Caracteristica acelui tip de societate si comportament social era Obedienta fata de PUTEREA Dominanta , iar basistii au atins noi culmi de osanale la adresa conducatorului iubit ! e jenant si , ptr. ca, totusi , nu esti un prost care nu intelege ce spun , ci doar ticalosit, mai abtine-te si tu de la asemenea postari , ca te faci de bacanie ! P.S da' poate ca te-ai referit la institutiile statului care, din oportunism si obedienta, asculta comanda la Base si atunci, ai dreptate , caci aceste atitudini au facut sa se fuga / plece masiv din tara !
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 18:10
Parchetul Înaltei Curþi de Casaþie ºi Justiþie (PICCJ) nu s-a sesizat din oficiu în cazul lui Robert Turcescu, deoarece declaraþiile acestuia, în care a arãtat cã a fost ofiþer acoperit, "nu sunt de naturã sã constituie infracþiuni", a declarat, joi, procurorul general al României, Tiberiu Niþu. În ceea ce priveºte decizia privind declaraþiile jurnalistului (Robert Turcescu, n.r.), nu ne-am sesizat din oficiu, întrucât am apreciat cã acele împrejurãri nu sunt de naturã sã constituie infracþiuni", a spus Tiberiu Niþu, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Întrebat dacã în cazul sesizãrii parlamentarilor Ilie Nãstase ºi Mãdãlin Voicu, pe acelaºi subiect privind declaþiile lui Robert Turcescu, a fost luatã vreo decizie, procurorul general a spus cã în acest caz nu a fost fãcutã o plângere, ci i s-a cerut sã analizeze situaþia ºi sã apere siguranþa naþionalã. O decizie faþã de sesizarea domnilor nu e de luat. Domnii m-au sesizat ºi m-au rugat sã am grijã sã veghez ca siguranþa naþionalã sã fie apãratã ºi sã analizez situaþia creatã. Nu au fãcut o plângere ºi nu mi-au cerut nimic. Pur ºi simplu, în calitate de parlamentari, mi-au solicitat sã verific ºi sã apãr siguranþa naþionalã", a adãugat Tiberiu Niþu www.gandul.info/stiri/anuntul-parchetului-in-cazul-lui-robert-tu... Concluzia ? O trageti voi -antibasistii de serviciu !
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 18:23
De la: gabigabi2, la data 2014-10-01 15:49:53De la: _2148_, la data 2014-09-30 20:00:39Ai pe naiba , sa te pieptene ! In arta manipuarii tre' sa recunosc ca nu te intrece nimeni pe forumul asta , tanti Omido ! Pffff , cred ca-ti faci piata prin gradina etno botanica , ca prea suferi de mania grandorii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2014, ora 19:51
De la: 9am_1454, la data 2014-10-02 13:19:44De la: Black_Friday_, la data 2014-10-02 08:48:36De la: gabigabi2, la data 2014-10-02 08:24:09dosarul NANA a intrat in vizorul DNA....si dna Udrea s-o fost dus p' acolo, cu avocatul dupa ea ca, nu se stie daca din martor nu devine inculpat ! Ce ai suntem noi si ce angelic esti tu, basistul taliban!Tu cand te-ai uitat ultima data in oglinda? Nu te-ai speriat de ce ai vazut? Cat de credul, ca sa nu spun chestia aia preferata de tine, cu limita legala, poti sa fii ca sa inghiti pe nerasuflate tot ce ti se ofera? Bai nene, ti se lustruieste cortexul si singura circumvolutiune o sa iti ramana aia de la basca! Stai linistit, pina dupa alegeri si inca o perioada dupa aia, cat lucrurile vor merge inca din inertie in Justitie, Nutica ta nu o sa pateasca nimic. Asta e vrajeala ieftina, doar ca sa nu mai bata atata la ochi ca DNA este implicat in campania electorala. Ai putina rabdare monser si o sa vezi de ce au fost in stare toti astia carora le esti atat de devotat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 02:07
De la: gabigabi2, la data 2014-10-02 15:40:36e foarte bine, Sirule , ca ai atita incredere in inteligenta ta nativa, dar cind mai ai de gind sa spui ca DACA Ceausescu dadea Dallasul la TV toata ziua si umplea magazinele de carne , mai eram inca in RSR , ABTINE-TE ! Cum le stii tu pe toate ca o mama de fluture.......!Eu am folosit expresia (poate nefericita) sa arat ca ,,revolutia" nu mai avea loc.....!Poate ne bombardau ca pe sârbi ,poate nu.....poate Reusea Ceausescu sa inteleaga ca s-a terminat ...........poate începea o perestroika .....poate .....poate ne atacau rusii &co si se ridica un lider patriot care organiza niste partizani ceva!Sau poate ca rãmânea RSR de unde stii tu ce se intampla????Cuba si acum e comunistã,Koreea la fel,China ASEMENEA,Venezuela aproape comunistã........deci reiau intrebarea DE UNDE STIE MINTEA TA CE AR FI FOST???? ESTI MAMA OMIDA??? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 02:12
Iranul le cam sufla in bord ,mai era ,pe atunci Iraqul,Libia,Somalia care le-a suflat in bord.........Afghanistanul,Pakistanul....Vietnamul.....etc.tari cu care Ceausescu avea ,strânse legaturi de gratie si prietenie"De unde stii ca nu fãceau chinezii ca in 68??Dar stii ce au facut in 68???
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 03:11
Hopa si americhe a inceput sa se sãrute de tonti?Hai gabi adu-ti aminte.........kalin,,kakalin.kakalin ....
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 10:17
De la: sirboby, la data 2014-10-03 03:11:00Hopa si americhe a inceput sa se sãrute de tonti?Hai gabi adu-ti aminte.........kalin,,kakalin.kakalin .... Am vrut sa scriu sa se sature de .....Dar Htc-ul meu a bãgat ce a crezut el din dictionar! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 10:44
De la: sirboby, la data 2014-10-03 03:11:00Hopa si americhe a inceput sa se sãrute de tonti?... Victoria Nuland Assistant Secretary, Bureau of European and Eurasian Affairs Center for European Policy Analysis "Today that choice is under threat, and Central Europe is once again on the frontline in the fight to protect our security and values. And today, that fight is once again both external and internal." www.state.gov/p/eur/rls/rm/2014/oct/232444.htm Washington, DC October 2, 2014
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 10:47
De la: sirboby, la data 2014-10-03 10:17:20De la: sirboby, la data 2014-10-03 03:11:00Hopa si americhe a inceput sa se sãrute de tonti?Hai gabi adu-ti aminte.........kalin,,kakalin.kakalin .... Cred ca s-a saturat si saracul HTC de tampeniile tale si atunci incearca sa ti le corecteze...O sa isi taie venele intr-o zi!
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 11:00
Mani pulite si ...
LEGE 682 /2002 privind protecþia martorilor ART. 1 Prezenta lege reglementeazã asigurarea protecþiei ºi asistenþei martorilor a cãror viaþã, integritate corporalã sau libertate este ameninþatã ca urmare a deþinerii de cãtre aceºtia a unor informaþii ori date cu privire la sãvârºirea unor infracþiuni grave, pe care le-au furnizat sau au fost de acord sã le furnizeze organelor judiciare ºi care au un rol determinant în descoperirea infractorilor ºi în soluþionarea unor cause. dosare: Microsoft-sei,eads,alro,mechtel,rompetrol,rmgc,chevron, mittal,bancorex,lukoil etc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 11:55
3 octombrie 2014
Agentia Nationala pentru Resurse Minerale va scoate in concesiune, la inceputul anului viitor, 8 perimetre offshore in platforma continentala a Marii Negre si 26 de perimetre onshore. ExxonMobil sau LukOil au inceput explorarile la adâncime medie si mare. Exxon impreuna cu Petrom au adus deja doua platforme de foraj in zona, au anuntat, anul trecut, rezerve estimate de gaze situate intre 41 si 82 de miliarde de metri cubi. Procurorii fac perchezitii la sediile mai multor societati comerciale apertinand Lukoil, inclusiv rafinaria din Ploiesti, prejudiciul estimat de anchetatori ar fi de 230 de milioane de euro. Din aceste 230 de milioane de euro, 112 milioane de euro ar fi din evaziune fiscala si restul din spalare de bani
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 13:57
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-03 10:47:00De la: sirboby, la data 2014-10-03 10:17:20De la: sirboby, la data 2014-10-03 03:11:00Hopa si americhe a inceput sa se sãrute de tonti?Hai gabi adu-ti aminte.........kalin,,kakalin.kakalin .... Blegota abtine-te pe viitor !Am hotarat sa nu mai vorbesc cu prostii! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 14:24
De la: _2148_, la data 2014-10-02 18:10:49 eu ti-am anticipat inca de atunci care va fi reactia inst. autorizate la autodemascarea lui Turcescu, ca doar nu degeaba imi spui "mama Omida" ! dar nu trebuie sa fii vreun clar- vazator ca sa-ti dai seama DE CE NU intereseaza pe nimeni ce are de spus Turcescu .... trebuie doar sa te gindesti putin, puuutin ....nu mult, dar si asta inclin sa cred ca-i prea mult ptr. basisti !
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 14:33
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-02 19:51:46De la: 9am_1454, la data 2014-10-02 13:19:44De la: Black_Friday_, la data 2014-10-02 08:48:36De la: gabigabi2, la data 2014-10-02 08:24:09dosarul NANA a intrat in vizorul DNA....si dna Udrea s-o fost dus p' acolo, cu avocatul dupa ea ca, nu se stie daca din martor nu devine inculpat ! ce-ai zis ? sa nu bata prea mult la ochi ? pfoaai, se feresc intro parte, dar dau cu bita-n partea cealalta, caci a te duce la DNA folosind masina SPP. ului - o inst. de Stat- cu ofiterul din garda personala a lui Basescu, inseamna chiar sa fi mai timpit decit prevede legea l problema insa exact asta e : CE zice LEGEA in acest caz de Abuz si DE CE nu se autosesizeaza nimeni ?
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 14:46
Am si eu o intrebare !Interzice legea sa fii ziarist si ofiter acoperit?Daca nu ce e cu toata tevatura ca Turcescu a fost acoperit?Sau a ajuns sa ,,fie de porc"ca sa-l citez pe spagat sa iti servesti tara?
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 14:49
Gabi TOTI CANDIDATII LA PRESEDENTIE BENEFICIAZA DE SPP SI MASINA CU SPP!Vezi ca te-a înselat ghiocul! Si nu e garda lui base e serviciul care i-a pãzit si pe ilici si pe tapul carpatin deci......mai taie dracu din coada si mai lasa latrina!
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 14:55
De la: sirboby, la data 2014-10-03 02:07:17De la: gabigabi2, la data 2014-10-02 15:40:36e foarte bine, Sirule , ca ai atita incredere in inteligenta ta nativa, dar cind mai ai de gind sa spui ca DACA Ceausescu dadea Dallasul la TV toata ziua si umplea magazinele de carne , mai eram inca in RSR , ABTINE-TE ! upssss ! " Mama Omida"? cind ti-am spus ca preiei foarte repede niste insulte sau porecle nejustificate de la niste Cifre- neica nimeni , despre care NU STI NIMIC , in detrimentul meu, despre care sti atit de multe, nu m-ai crezut ! mai spun o data : NU trebuie sa fii cine stie ce mare vizionar, mai Sirule, doar trebuie sa te gindesti un pic la sirul evenimentelor asa cum s-au derulat ca margelele pe ata ! dupa Caderea Berlinului , ce a urmat , Sirule ? ce s-a intimplat, rind pe rind, in TOATE tarile lagarului socialist, Ro fiind penultima si Bulgaria dupa noi ? ce Sopteau romanii atunci , pe oriunde te duceai ? haide, ca daca esti atit de amator de soaptele veninoase ale astora de pe aici, poate ca ar fi trebuit sa asculti si pe cele ale oamenilor care -si sopteau, plini de speranta , ca tratatul de la Yalta ne-o cuprinde si pe noi, daca tot s-a HOTARIT moartea Comunismului ?! aaaa, n-ai auzit, n-ai stiut nimic- nimic , te-a luat revolutia ca din galeata , ca si pe Ceausescu ? haida de... el cam Stia ce ar trebui sa faca, dar tot spera ca e iubit si va fi aparat de poporul ca tine , dar NU a tinut cont de Marile Puteri ce si- au reimpartit EUROPA , exact ca-n ' 44 .....deci : nu Koreea, nu China sau Venezuela, asa cum spui tu, dovedind ca NU INTELEGI NIMIC ....Doamne, mai, Sirule, nu intelegi nimic, dar ce pretentii ai de mare expert politolog !
|
|
|

sa fie asa, cand erau o familie atunci? Traiau in aceeasi casa, imparteau banii, ca in orice familie... iar dupa divort si-au impartit bunurile.
da' stiu ca ai tupeu cu carul si tot ce faci tu aici, pui in sarcina altuia !
sa cred ca-i prea mult ptr. basisti !
problema insa exact asta e : CE zice LEGEA in acest caz de Abuz si DE CE nu se autosesizeaza nimeni ?
....Doamne, mai, Sirule, nu intelegi nimic, dar ce pretentii ai de mare expert politolog !