back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 08:44

De la: _2148_, la data 2014-10-05 01:05:44
De la: sirboby, la data 2014-10-04 23:59:04 Gabi si lingurarul asteapta rãspunsuri......... Raspund eu:,,Dar dar pontacul...."!

Ei nah , ne putem permite si noi o arogantza pe langa gradina doamnei .

Tu n-ai vazut ca lor nu le place nicio moaca daca nu poarta tricouri cu che quevara ? .

Marinarul e " matroz " , "chior" sau "curvar" , pe Udrea nu poa' sa o inghita deoarsce ii obsedeaza ce poarta dansa in chiloti , pe Macovei a etichetat-o tanti Omida ca fiind "drogata " , de Iohannis nu le place ca e mut si blond , ce mai ramane ?
Ponticu e mishto , are fata de mutzunache si aduce cu don Neloo Iliescovici

nu aveti nici macar o mica doza de onestitate , in schimb aveti acea Imensa Prostie cu care ii etichetati pe cei antiB .... de ce puneti voi boii inaintea carutei ? CINE a declansat aceasta avalansa de insulte, catalogari , etichetari si porecle ? Ponta sau BASESCU , incepind cu " solutia imorala ", mogulii, bubulii, baietii destept si zoaie ; cu linsul presului, cu mersul cu caciula-n miini , cu gaozari si pasarici ; penali si puscariabili, pisicuti si porumbaci ; pensionari si bugetari cancer al bugetului si un popor de homosexuali , de second hand, fiind ? CINE a coborit nivelul discursului prezidential pina la abjectie , injosind Institutia Prezidentiala ?
nu va mai place acum unde s-a ajuns ?
nici mie si nimanui nu-i place asa ceva si am spus intotdeauna ca Primul om al tarii trebuie sa fie un Model de comportament ptr. toti cetatenii tarii, ori el e antimodel....
aaaa, pardon, m-am inselat : a devenit modelul vostru si-l copiati in toate... desi, cred ca nu-i nevoie de asta....vi s-a potrivit manusa !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 10:06

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 07:55:21
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 19:50:35analiza comparativa

pisicutul BASESCIAN VS fascismul a la dottore PONTA

PARTONETO, incearca !

7 mai 2014 Premierul motivand refuzul decorarii lui Patapievici si Mihaies: "Indivizi care au deturnat bani publici si care exprima pozitii anti-romanesti, chiar fasciste"

6 ianuarie 2014 Ponta despre Elmar Brok - un politician demagog, iresponsabil, populist si cu o gandire nazista, ca si Monica Macovei

4 aprilie 2014 Premierul reclama linsajul public facut de jurnalisti "fascisto-comunistoizi"

6 ianuarie 2014 Ponta despre Traian Basescu: "Ultimul reprezentant al sistemului securist-comunist"

9 noiembrie 2013 Victor Ponta il compara voalat pe Traian Basescu cu Hitler in ultimii ani de razboi

10 noiembrie 2012 Ponta despre liderii PDL: "Se comporta ca Hitler in buncar, in 1945

4 octombrie 2011 Regimul lui Basescu are toate caracteristicile unui regim fascist

17 august 2010 Ponta: Basescu va ajunge ca Hitler in buncarul sau, daca va refuza anticipatele
Partoneto, stii cine a etichetat FASCISTI protestatarii din Ukraina?

Partoneta NESIMTITA, nu sti cumva: impotriva cui folosesc armele Rusofonii din estul UKRAINIAN?
Partoneto IMBECILA, cine este acel lider politic care a anexat Crimeea deoarece teritoriul respectiv si cetatenii rusofilofoni riscau sa fie reprezentati, administrati si condus de o clasa politica si un guvern "FASCIST"?

daca iti da cu rest, incearca o alta metoda analitica sau o procedura de jure occidentala, Partoneto!

astept raspunsuri de la cacapitala, insa raspunsurile din provincii ar fi de preferat.

baaaa, aveti o logica de ma da pe spate ! baaa, ce zici tu ? ca Putin a anexat Crimeea, prin RAPT ca sa-i salveze ? o fi, baaaa, ca asa ne-a salvat si noua, moldovenii de peste Prut, din ghearele Monarhiei !
in rest, vreau doar sa-ti amintesc despre poneiul roz si zvastica de pe crupa lui ....atit !

Mai citeste o data ca n-ai inteles !

da' de asta-ti amintesti ?
www.presaonline.com/upload/media/D/Do/Dosarul_Mazare_nazist_de_p...

Nuuuuuuu.....tu ai vazut doar asta
blog.webphoto.ro/upload/mazare_plaja.jpg

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 10:21

De la: _2148_, la data 2014-10-05 10:06:29
De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 07:55:21
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-04 19:50:35analiza comparativa

pisicutul BASESCIAN VS fascismul a la dottore PONTA

PARTONETO, incearca !

7 mai 2014 Premierul motivand refuzul decorarii lui Patapievici si Mihaies: "Indivizi care au deturnat bani publici si care exprima pozitii anti-romanesti, chiar fasciste"

6 ianuarie 2014 Ponta despre Elmar Brok - un politician demagog, iresponsabil, populist si cu o gandire nazista, ca si Monica Macovei

4 aprilie 2014 Premierul reclama linsajul public facut de jurnalisti "fascisto-comunistoizi"

6 ianuarie 2014 Ponta despre Traian Basescu: "Ultimul reprezentant al sistemului securist-comunist"

9 noiembrie 2013 Victor Ponta il compara voalat pe Traian Basescu cu Hitler in ultimii ani de razboi

10 noiembrie 2012 Ponta despre liderii PDL: "Se comporta ca Hitler in buncar, in 1945

4 octombrie 2011 Regimul lui Basescu are toate caracteristicile unui regim fascist

17 august 2010 Ponta: Basescu va ajunge ca Hitler in buncarul sau, daca va refuza anticipatele
Partoneto, stii cine a etichetat FASCISTI protestatarii din Ukraina?

Partoneta NESIMTITA, nu sti cumva: impotriva cui folosesc armele Rusofonii din estul UKRAINIAN?
Partoneto IMBECILA, cine este acel lider politic care a anexat Crimeea deoarece teritoriul respectiv si cetatenii rusofilofoni riscau sa fie reprezentati, administrati si condus de o clasa politica si un guvern "FASCIST"?

daca iti da cu rest, incearca o alta metoda analitica sau o procedura de jure occidentala, Partoneto!

astept raspunsuri de la cacapitala, insa raspunsurile din provincii ar fi de preferat.

baaaa, aveti o logica de ma da pe spate ! baaa, ce zici tu ? ca Putin a anexat Crimeea, prin RAPT ca sa-i salveze ? o fi, baaaa, ca asa ne-a salvat si noua, moldovenii de peste Prut, din ghearele Monarhiei !
in rest, vreau doar sa-ti amintesc despre poneiul roz si zvastica de pe crupa lui ....atit !

Mai citeste o data ca n-ai inteles !

da' de asta-ti amintesti ?
www.presaonline.com/upload/media/D/Do/Dosarul_Mazare_nazist_de_p...

Nuuuuuuu.....tu ai vazut doar asta
blog.webphoto.ro/upload/mazare_plaja.jpg[/quote]

las' c-ai inteles tu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 10:32

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 08:44:18
De la: sirboby, la data 2014-10-04 23:59:04 Gabi si lingurarul asteapta rãspunsuri......... Raspund eu:,,Dar dar pontacul...."!

Tu n-ai vazut ca lor nu le place nicio moaca daca nu poarta tricouri cu che quevara ? .

Marinarul e " matroz " , "chior" sau "curvar" , pe Udrea nu poa' sa o inghita deoarsce ii obsedeaza ce poarta dansa in chiloti , pe Macovei a etichetat-o tanti Omida ca fiind "drogata " , de Iohannis nu le place ca e mut si blond , ce mai ramane ?

nu aveti nici macar o mica doza de onestitate , in schimb aveti acea Imensa Prostie cu care ii etichetati pe cei antiB .... de ce puneti voi boii inaintea carutei ? CINE a declansat aceasta avalansa de insulte, catalogari , etichetari si porecle ? Ponta sau BASESCU , incepind cu " solutia imorala ", mogulii, bubulii, baietii destept si zoaie ; cu linsul presului, cu mersul cu caciula-n miini , cu gaozari si pasarici ; penali si puscariabili, pisicuti si porumbaci ; pensionari si bugetari cancer al bugetului si un popor de homosexuali , de second hand, fiind ? CINE a coborit nivelul discursului prezidential pina la abjectie , injosind Institutia Prezidentiala ?
nici mie si nimanui nu-i place asa ceva si am spus intotdeauna ca Primul om al tarii trebuie sa fie un Model de comportament ptr. toti cetatenii tarii, ori el e antimodel....
aaaa, pardon, m-am inselat : a devenit modelul vostru si-l copiati in toate... desi, cred ca nu-i nevoie de asta....vi s-a potrivit manusa !

da' pe asta ai inteles-o ?
dar, ce inteleg eu si nu ma lecuiesc de speranta de a cadea la pace, e urmatorul lucru : ca Bas' a semanat atita ura -n noi, scindind populatia in proB si antiB , incit logica aia a bunului simt care ar trebui sa se-ntrebe CIT si CUM ii foloseste Romaniei atita Dezbinare si Ura si Cine il manevreaza, incit suntem Distrusi ! si , nu stiu cine ar mai putea , acum, sa uneasca fortele deja sleite dupa 10 ani de razboi intre romani si, ptr. asta, sa-i multumim bravului capitan de nava pe care a reusit, si pe asta, s-o incendieze ! cam asa vad eu lucrurile !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 11:36

Din punctul meu de vedere, nu base ne dezbinã .......ci faptul ca tu vrei sa ne scapi de un rau cualt rau mai mare decat primul,adica sa sãrim din lac in put.........cam asta e!Nici macar nu încercãri sa va gânditi la alte posibilitati! ,,lasa ca macar asta ne-a mai dat 25% inapoi........" Dar la niste lideri care sa ne pu na la munca onestã nici nu vreti sa auziti....,,singurul care ne poate are puterea sa ne scape de base e PSD-ul restul nu au putere politica""sunt vorbele tale scrise în 2012 .......(era usl-ul atunci) Exista al partid mai puternic ca oricare!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 12:05

Mda ca intotdeauna gabi,vinovati sunt altii,conspiratia mondiala.UE,americanii,extraterestrii etc. Intrebarea mea e de ce nu se aplica teoria ,,conspiratiei" si la venezueleni si la chinezi,la iranieni ,unguri,polonezi,cehi etc?????
Sau mai rau la norvegieni,aia care sunt toti milionari prin tre fiordurile lor si fara datorii!Numai pe români ii ard si UE ,si conspiratia............or fi blestemati........Nu prosti si delasatori,fara spirit civic,milosi cu infractorii,incapabili sa trecem peste mândria prosteascã,usor de dezbinat,mintosi nevoie mare,ambitiosi cat cuprinde sa ,,omoram capra vecinului " nu sa muncim mai mult sa avem noi 2-3 capre etc.

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 12:25

Am curaj sa fac un pariu:Daca nu vor mai fi bani de pensii, macar trei-patru luni ai sa vezi cum se isi dau pensionarii in cap cu ,,posetele" tipand ,,eu am iesit la termen!Tu esti un infractor! ai dat spaga sa iesi la pensie etc." Pana atunci e ,,lasa ba ca avem loc cu totii.............Daca a putut......cine poate oase roade"Vor sti mai bine ca DNA-ul cine si cum a iesit la pensie...:))

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 13:48

De la: sirboby, la data 2014-10-05 12:25:33Am curaj sa fac un pariu:Daca nu vor mai fi bani de pensii, macar trei-patru luni ai sa vezi cum se isi dau pensionarii in cap cu ,,posetele" tipand ,,eu am iesit la termen!Tu esti un infractor! ai dat spaga sa iesi la pensie etc." Pana atunci e ,,lasa ba ca avem loc cu totii.............Daca a putut......cine poate oase roade"Vor sti mai bine ca DNA-ul cine si cum a iesit la pensie...:))

Cu siguranta vom ajunge acolo si surprizele vor fi de top cand se va afla ca jumatate dintre pensionarii actuali au probleme de ordin juritic.
Cred ca nu este individ care sa nu cunoasca trei , patru cazuri de acest gen.
Eu sunt corecta si recunosc ca am doua rude pensionate naspha si alte cinci cunostinte care se ,,odihnesc dupa o viata de munca'' .... .iar incepand cu anii 90 dau anual o pensioara spaga pentru prelungirea ,,concediului'' platit din bani publici.
Partea dureroasa este ca sunt multi....foarte multi...iar pensionarii cinstiti...cu multi ani de munca la activ sunt furati sistematic de catre acesti borfasi .
Din acest motiv MAFIA PSD are lipici la pensionari....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 15:10

De la: sirboby, la data 2014-10-05 12:05:33Mda ca intotdeauna gabi,vinovati sunt altii,conspiratia mondiala.UE,americanii,extraterestrii etc. Intrebarea mea e de ce nu se aplica teoria ,,conspiratiei" si la venezueleni si la chinezi,la iranieni ,unguri,polonezi,cehi etc?????
Sau mai rau la norvegieni,aia care sunt toti milionari prin tre fiordurile lor si fara datorii!Numai pe români ii ard si UE ,si conspiratia............or fi blestemati........Nu prosti si delasatori,fara spirit civic,milosi cu infractorii,incapabili sa trecem peste mândria prosteascã,usor de dezbinat,mintosi nevoie mare,ambitiosi cat cuprinde sa ,,omoram capra vecinului " nu sa muncim mai mult sa avem noi 2-3 capre etc.

....mda da, da ,ai mintea mult prea odihnita ....lasa, nu te mai gindi .... esti fara speranta

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 15:24

Cam asa trebuie sa fie ,,vindecatã"boala Romaniei! Tot romanul isi doreste sa vina Maria -sa Tepes-Vodã dar sa se ocupe de altii nu de ei ,ca nu o fi nebun sa-i tragã în teapa pentru niste infractiuni minore!Ca sunt tot infractiuni si ca pana si intentia se pedepseste....Nu zice nimeni!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 15:29

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 15:10:23
De la: sirboby, la data 2014-10-05 12:05:33Mda ca intotdeauna gabi,vinovati sunt altii,conspiratia mondiala.UE,americanii,extraterestrii etc. Intrebarea mea e de ce nu se aplica teoria ,,conspiratiei" si la venezueleni si la chinezi,la iranieni ,unguri,polonezi,cehi etc?????

....mda da, da ,ai mintea mult prea odihnita ....lasa, nu te mai gindi .... esti fara speranta

Asa o fi gabi.........mintea ta e mult prea obositã! Poate ar fi cazul sa o folosesti in alte cazuri,in cazul politicii sa o lasi sa se mai odihneascã!
Dar ,,lumineazã-ma si pe mine" ungurii au rupt contractul cu FMI (exponentul conspiratiei mondiale conform teoriei conspiratiei) si nu i-a bombardat nimeni etc.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 16:02

De la: sirboby, la data 2014-10-05 15:24:49Cam asa trebuie sa fie ,,vindecatã"boala Romaniei! Tot romanul isi doreste sa vina Maria -sa Tepes-Vodã dar sa se ocupe de altii nu de ei ,ca nu o fi nebun sa-i tragã în teapa pentru niste infractiuni minore!Ca sunt tot infractiuni si ca pana si intentia se pedepseste....Nu zice nimeni!

si ce zici de infractiunea de a face Trafic de Influenta in numele presedintelui ? si ce zici de infractiunea de marturie mincinoasa si de instigare la ea, asa cum a facut Traian Basescu, invatindu-l pe fra' su cum sa-i fraiereasca pe tigani ?
da' de infractiunea Incalcarii Constitutiei, ce zici ?
da' a cea a secretului de Stat ? sau de cea a Amenintarii diversilor demnitari ?
chiar NU vrei sa INTELEGI ca daca SEFU' face porcarii e un fel de a da liber si altora sa faca la fel ? chiar nu intelegi ca el da Tonul , caci EL orchestreaza intreaga societate , de sus pina jos si ca Daca el ar fi Impus Legea, Corectitudinea si bunul -simt, ii obliga si pe ceilalti la acelasi comportament corect ?

offff....da' de ce NU VREI sa intelegi ca daca tata-i HOT si mama kurva si copiii, usor- usor le calca pe urma, chiar trebuie sa-ti dau exemplu asa, mura-n gura ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 16:07

De la: sirboby, la data 2014-10-05 15:29:54

Asa o fi gabi.........mintea ta e mult prea obositã! Poate ar fi cazul sa o folosesti in alte cazuri,in cazul politicii sa o lasi sa se mai odihneascã!
Dar ,,lumineazã-ma si pe mine" ungurii au rupt contractul cu FMI (exponentul conspiratiei mondiale conform teoriei conspiratiei) si nu i-a bombardat nimeni etc.

hai, gata, esti chiar tare de cap ! eu am vorbit despre INSTAURAREA COMUNISMULUI ca un Experiment si CADEREA lui cind el s-a-ncheiat si tu tot bati apa-n piua cu Dallasul si carnea si alte prostii si mai pui si frina, dupa toate alea !....hai, gata, ma obosesti cu obtuzitatea ta !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 16:31

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 16:02:37
De la: sirboby, la data 2014-10-05 15:24:49Cam asa trebuie sa fie ,,vindecatã"boala Romaniei! Tot romanul isi doreste sa vina Maria -sa Tepes-Vodã dar sa se ocupe de altii nu de ei ,ca nu o fi nebun sa-i tragã în teapa pentru niste infractiuni minore!Ca sunt tot infractiuni si ca pana si intentia se pedepseste....Nu zice nimeni!

si ce zici de infractiunea de a face Trafic de Influenta in numele presedintelui ? si ce zici de infractiunea de marturie mincinoasa si de instigare la ea, asa cum a facut Traian Basescu, invatindu-l pe fra' su cum sa-i fraiereasca pe tigani ?
da' de infractiunea Incalcarii Constitutiei, ce zici ?
da' a cea a secretului de Stat ? sau de cea a Amenintarii diversilor demnitari ?
chiar NU vrei sa INTELEGI ca daca SEFU' face porcarii e un fel de a da liber si altora sa faca la fel ? chiar nu intelegi ca el da Tonul , caci EL orchestreaza intreaga societate , de sus pina jos si ca Daca el ar fi Impus Legea, Corectitudinea si bunul -simt, ii obliga si pe ceilalti la acelasi comportament corect ?

offff....da' de ce NU VREI sa intelegi ca daca tata-i HOT si mama kurva si copiii, usor- usor le calca pe urma, chiar trebuie sa-ti dau exemplu asa, mura-n gura ?

Pai vad ca tu pricepi greu si uiti repede...........SA INTRE BASE LA PUSCARIE!Daca se face vinovat de tot ce scrii tu acolo! Am scris-o de zeci de ori!Dar tot nu inteleg,sa fie de vina obtuzitatea si faptul ca sunt ,,greu de cap" DE CE TREBUIE SA MI-L IMPINGI IN FATA PE TONTUL CARE FACE TRAFIC DE INFLUIENTA DIN PALATUL VICTORIA(CA LA COTROCENI NU A AJUNS INCA) care minte mai rau decat base,care si-a plagiat lucrarea de doctorat, care e un habarnist( ,,las ca ne descurcam noi"!) Care singura lui ,,doctrina economica" e bazata pe ,,base e vinovat" desi l-as întreba ,,ba dar tu când ai acceptat sa fii prim-ministru nu stiai situatia economica a tarii???De ce ai promis ce nu poti îndeplini?Stiu ,,a mãrit salariile bugetarilor" dar marirea a fost REALA????Nu prea!
DE CE IL TOT SUSTII PE AL 2-lea ?Eu am o bãnuialã,am mai scris-o ........!
PS Despre tine stiu tot atat de multe lucruri ca si despre restul........Ca nu ne vizitãm si nici schimb de e-mail nu am facut cu nimeni de pe 9am si nici la telefon nu am vorbit deci....!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 16:39

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 16:07:11
De la: sirboby, la data 2014-10-05 15:29:54

hai, gata, esti chiar tare de cap ! eu am vorbit despre INSTAURAREA COMUNISMULUI ca un Experiment si CADEREA lui cind el s-a-ncheiat si tu tot bati apa-n piua cu Dallasul si carnea si alte prostii si mai pui si frina, dupa toate alea !....hai, gata, ma obosesti cu obtuzitatea ta !

Cine a facut experimentul ala???Si de ce nu a dat comunismul jos din toata lumea???
Capitalismul si comunismul sunt 2 tipuri de societati la fel de toxice si falimentare amândouã,bazate ,unul pe lãcomia omului(mai mult consum,mai multa acumulare de capital etc) celalalt bazat pe constiinta civicã a omului(trebuie sa muncesc mai mult si mai bine pentru binele comunismului etc.)!Deci cine a facut experimentul?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 16:54

De ce zic ca sunt falimentare?Comunismul pentru ca nu a tinut cont de egoism,de lacomie etc iar capitalismul pentru ca prin lãcomie banii se centralizeaza in mâinile unei paturi sociale mici in timp ce marea masa nu are bani pentru a închide cercul(adica sa zicem ca produci masini,din lãcomie cresti productia si ajungi in 10 ani sa saturezi piata de masini, durata de viata a unei masini e de 20 de ani ce faci restul de 10 ani pana clientul e nevoit sa o schimbe,clientul neavând bani sa schimbe masina cand apare alt model!)Era viabilã daca atunci cand acea pãtura acumuleazã destul pentru a trai el si copii lui, profitul sa fie împãrtit la oamenii care il produc ,ca acestia sa isi permita achizitionarea de bunuri doar pentru ca a aparut alt bun nou ,nu pentru ca acel bun(masina in exemplul de mai sus) nu mai poate fi folosit!
E parerea mea si de aceea a cazut comunismul!Capitalistii au exploatat lãcomia unor popoare si s-au salvat prin gasirea unor noi clienti!Dar piata s-a saturat iar asa ca......!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 16:58

Ghici !
daca rezultatele Experimentului ar fi fost pe deplin multumitor ptr. cei ce l-au pus in practica, Comunismul se extindea in toata lumea !
din pacate, a fost decit un respiro ce nu a tinut decit vreo 20 ani si nici atit si Lumea e iar in criza si lupta a reinceput !
chiar nu sesizezi ca vint de nemultumiri, de revolte, razboaie de reimpartire a Influentei, de cautare de noi resurse , bate ? chiar nu ai vazut, auzit, inteles ce lupta pe viata si pe moarte s-a dat la Curtea europeana intre SOCIALISTI si Populari, cu reverberatii pina la miscarea PNL.ului de a trece la popularii lui Merkel si lupta continua pina la prezidentiale ? oare tu nu citesti ziarele englezesti, nu auzi stiri, nu observi ca mai e un plan superior al luptei ptr. suprematie, intre USA si UE si ca Rusia a incercat sa-si faca loc, iar, la imparteala , dar nu prea i-a iesit ? si nu observi ca atit Ponta ,cit si Basescu s-au repozitionat in functie de aceasta lupta ?
offff

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 17:20

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 16:58:02Ghici !
daca rezultatele Experimentului ar fi fost pe deplin multumitor ptr. cei ce l-au pus in practica, Comunismul se extindea in toata lumea !
din pacate, a fost decit un respiro ce nu a tinut decit vreo 20 ani si nici atit si Lumea e iar in criza si lupta a reinceput !
chiar nu sesizezi ca vint de nemultumiri, de revolte, razboaie de reimpartire a Influentei, de cautare de noi resurse , bate ? chiar nu ai vazut, auzit, inteles ce lupta pe viata si pe moarte s-a dat la Curtea europeana intre SOCIALISTI si Populari, cu reverberatii pina la miscarea PNL.ului de a trece la popularii lui Merkel si lupta continua pina la prezidentiale ? oare tu nu citesti ziarele englezesti, nu auzi stiri, nu observi ca mai e un plan superior al luptei ptr. suprematie, intre USA si UE si ca Rusia a incercat sa-si faca loc, iar, la imparteala , dar nu prea i-a iesit ? si nu observi ca atit Ponta ,cit si Basescu s-au repozitionat in functie de aceasta lupta ?
offff

Nu ai raspuns cine a facut experimentul!
Lupta nu se da intre americhe si UE .........ci INTRE americhe si o uniune UE rusia de aicidezbinarile din UE....!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 17:25

Cam unde ar fi americhe daca Europa toata si Russia ar fi aceeasi tara? Militar,politic,economic?Si atunci americhe mai arunca niste dispute,asmute pe unul contra celuilalt etc.Oare de ce le asculta americhe telefoanele prietenilor??

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 18:22

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 08:44:18

Iliescu cu ,,mai animalule!"

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 18:25

Nastase cu ,,cui nu-i convine il invit sa vina sa-mi numere ouãle!"
Ceilalti au continuat traditia!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 19:30

Ce raspuns inteligent da rapandula slinoasa?
La obiect.....canci........doar idiotenii comunistoid-imbecile.
Sunt convins ca madame are la activ multe probleme de ordin moral dar cred cu certitudine si altele cu aspect infractional.
Cred ca aceasta godzzila stalinista are si ceva ....acel ceva care nu o poate lasa sa gandesca liber........cineva gandeste in locul ei......
Oare DE CE???

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 19:53

De la: sirboby, la data 2014-10-05 16:54:01De ce zic ca sunt falimentare?Comunismul pentru ca nu a tinut cont de egoism,de lacomie etc iar capitalismul pentru ca prin lãcomie banii se centralizeaza in mâinile unei paturi sociale mici in timp ce marea masa nu are bani pentru a închide cercul(adica sa zicem ca produci masini,din lãcomie cresti productia si ajungi in 10 ani sa saturezi piata de masini, durata de viata a unei masini e de 20 de ani ce faci restul de 10 ani pana clientul e nevoit sa o schimbe,clientul neavând bani sa schimbe masina cand apare alt model!)Era viabilã daca atunci cand acea pãtura acumuleazã destul pentru a trai el si copii lui, profitul sa fie împãrtit la oamenii care il produc ,ca acestia sa isi permita achizitionarea de bunuri doar pentru ca a aparut alt bun nou ,nu pentru ca acel bun(masina in exemplul de mai sus) nu mai poate fi folosit!
E parerea mea si de aceea a cazut comunismul!Capitalistii au exploatat lãcomia unor popoare si s-au salvat prin gasirea unor noi clienti!Dar piata s-a saturat iar asa ca......!

Daaaaaa, era foarte benefic comunismul, ghinionul lui de nesansa fiind ca oamenii ai fost ai dreaq, egoisti si lacomi...

Comunismul a supravietuit in tari precum Corea de Nord si Cuba, dar tu ai ales sa te duci ca sa lucrezi in Regatul Unit, probabil ca sa lupti impotriiva capitalismului rau din interior, acolo unde saracii britanici se tarasc pe strazi impovarati de capitalistii verosi.

Nu cred ca oamenii nu au bani in capitalism ca sa inchida cercul. Cred mai repede ca tu esti dus cu cercul!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 21:32

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-05 19:53:13
De la: sirboby, la data 2014-10-05 16:54:01De ce zic ca sunt falimentare?Comunismul pentru ca nu a tinut cont de egoism,de lacomie etc iar capitalismul pentru ca prin lãcomie banii se centralizeaza in mâinile unei paturi sociale mici in timp ce marea masa nu are bani pentru a închide cercul(adica sa zicem ca produci masini,din lãcomie cresti productia si ajungi in 10 ani sa saturezi piata de masini, durata de viata a unei masini e de 20 de ani ce faci restul de 10 ani pana clientul e nevoit sa o schimbe,clientul neavând bani sa schimbe masina cand apare alt model!)Era viabilã daca atunci cand acea pãtura acumuleazã destul pentru a trai el si copii lui, profitul sa fie împãrtit la oamenii care il produc ,ca acestia sa isi permita achizitionarea de bunuri doar pentru ca a aparut alt bun nou ,nu pentru ca acel bun(masina in exemplul de mai sus) nu mai poate fi folosit!

Daaaaaa, era foarte benefic comunismul, ghinionul lui de nesansa fiind ca oamenii ai fost ai dreaq, egoisti si lacomi...

Comunismul a supravietuit in tari precum Corea de Nord si Cuba, dar tu ai ales sa te duci ca sa lucrezi in Regatul Unit, probabil ca sa lupti impotriiva capitalismului rau din interior, acolo unde saracii britanici se tarasc pe strazi impovarati de capitalistii verosi.

Nu cred ca oamenii nu au bani in capitalism ca sa inchida cercul. Cred mai repede ca tu esti dus cu cercul!

Prostovane comunismul in teorie e o societate aproape perfecta!Dar teoria nu tine cont de lãcomia omului,de dorinta lui de putere,de dorinta de inavutire.......etc.Dar ce sa inteleaga un PSD-ist ca tine!
Chiar crezi ca in UK nu mai e nimic de facut?Ca britanicii nu sunt impovarati de taxe?Ca nu ii înjurã pe asistatii lor???? Dar ce stii tu....tu te plimbi cu Lufthansa ,,Muenich-Ivesti cu escalã in Viena"Nu ai tu timp sa iei pulsul unei societati.............prostovane!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 21:43

PS Boul copiilor englezul de rând ,nu elitele nu isi permite chiar orice!Dupa ce isi plãteste rata,chiria face plinul la masina ,mâncare pentru saptamana viitoare, ramane cu putinei bani in cont!
Dar ce sa stii tu ca la Ivesti nu cresc englezi!Doar lingurari!Nu zice nimeni ca in UK e ca in Romania,darnici nu e cum se viseazã in tara!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 21:57

De la: sirboby, la data 2014-10-05 21:32:39
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-05 19:53:13

Prostovane comunismul in teorie e o societate aproape perfecta!Dar teoria nu tine cont de lãcomia omului,de dorinta lui de putere,de dorinta de inavutire.......etc.Dar ce sa inteleaga un PSD-ist ca tine!
Chiar crezi ca in UK nu mai e nimic de facut?Ca britanicii nu sunt impovarati de taxe?Ca nu ii înjurã pe asistatii lor???? Dar ce stii tu....tu te plimbi cu Lufthansa ,,Muenich-Ivesti cu escalã in Viena"Nu ai tu timp sa iei pulsul unei societati.............prostovane!

Boulene, asa te-au invatat pe tine profesorii de socialism stiintific la scoala, dar ce relevanta are? Profesorii tai erau la fel de inteligenti ca si tine, pentru ca ei proveneau din tot felul de trepadusi ai PCR, cadre de partid care nu aveau pile sa ajunga secretari de partid, in general oameni nu prea inteligenti, fara scoala multa si fara vreo meserie la baza, ci doar mancatori de kkt, care invatau la fel ca si tine pe dinafara texte din statutul PCR sau din cuvantarile tovarasului.

Comunismul ala ideal nu avea cum sa fie atins din cauza ca orice economoie condusa centralizat la un moment dat face implozie. Cand un om sau chiar mai multi incearca sa decida mersul unei economii la scara macro si nu Piata decide care sunt necesitatile, cand nu calitatea, costurile de productie si cererea pe piata decid, economia se prabuseste.

Si daca tu ai fi avut cat de cat idee despre ce se producea cu adevarat in intreprinderile romanesti si nu ai fi cascat gura ca boul la invataturile comuniste pe care ti le recitau altii la fel de prosti ca tine, ai fi stiut ca in anii '80 multe fabrici produceau pe stoc marfuri de care nu avea nimeni nevoie, ca exista somaj mascat, ca se ajunsese la un blocaj in economie, ca Telejurnalul si Scanteia erau organe de dezinformare si ca productiile agricole record pe care le raportau cu mandrie patriotica prim-secretarii PCR erau cu mult diminuate in realitate.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 22:04

De la: sirboby, la data 2014-10-05 21:43:11PS Boul copiilor englezul de rând ,nu elitele nu isi permite chiar orice!Dupa ce isi plãteste rata,chiria face plinul la masina ,mâncare pentru saptamana viitoare, ramane cu putinei bani in cont!
Dar ce sa stii tu ca la Ivesti nu cresc englezi!Doar lingurari!Nu zice nimeni ca in UK e ca in Romania,darnici nu e cum se viseazã in tara!

Miaunele, nicaieri in lumea asta nu iti garanteaza nimeni luxul fara sa muncesti si nici nu sunt toti oamenii bogati si fericiti, fiindca nu toti au aceeasi pregatire profesionala si nici munca lor nu produce aceeasi plusvaloare, insa una peste alta, capitalismul asigura un nivel de trai mai bun. Toti romanii care au plecat din tara ca sa munceasca si sa traiasca in strainatate au ales tarile capitaliste. Nu am auzit ca cineva sa emigreze in Coreea de Nord sau in Cuba, asa ca gandeste-te putin inainte sa iti mai expui ideiile cretine pe forum.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 12:23

''Miaunele, nicaieri in lumea asta nu iti garanteaza nimeni luxul fara sa muncesti ''

Cum nu zlatare?
Chiar nicaieri?
Atunci de ce votati voi PSD......nu pentru faptul ca mare parte din sustinatori stau acasa si primesc ,, salarii'' destul de consistente?
Moi...sa fie ....asistailor le-a venit mintea la cap si vor sa ,,munceste''?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 14:04

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-05 22:04:23
De la: sirboby, la data 2014-10-05 21:43:11PS Boul copiilor englezul de rând ,nu elitele nu isi permite chiar orice!Dupa ce isi plãteste rata,chiria face plinul la masina ,mâncare pentru saptamana viitoare, ramane cu putinei bani in cont!

Miaunele, nicaieri in lumea asta nu iti garanteaza nimeni luxul fara sa muncesti si nici nu sunt toti oamenii bogati si fericiti, fiindca nu toti au aceeasi pregatire profesionala si nici munca lor nu produce aceeasi plusvaloare, insa una peste alta, capitalismul asigura un nivel de trai mai bun. Toti romanii care au plecat din tara ca sa munceasca si sa traiasca in strainatate au ales tarile capitaliste. Nu am auzit ca cineva sa emigreze in Coreea de Nord sau in Cuba, asa ca gandeste-te putin inainte sa iti mai expui ideiile cretine pe forum.

Ba prostovane cand o sa reusiti ,voi capitalistii,sa faceti din Romania o tara fara datorii,sa ii faceti pe români sa aiba un loc de munca in tara lor,sa strangeti bani mai multi decat cizmarul,producând sa nu pe stoc,cu sau fara somaj mascat.........jur ca ma las de comunism si devin cel mai al dracu capitalist!Pana atunci taci dracu ca de mâncat kkt nimeni nu te întrece! Stiu ,kkt-ul pe care-l mananci e gramatical,cu mot capitalist DAR TOT KKT E!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 14:11

Au trecut 25 de ani mai aveti 17.......Ca da nu mai vorbesc ca vre-o 15~20de ani ai trait din vanzarea a ceea ce a construit comunismul!

Pagini: << 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: