back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Basescu

 


 
Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
 
jimi_rom

174 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 14:03

Era mai negru cerul acum daca pana azi aveam parte de conducerea PSD.
Da, Base a mai inclinat balanta.


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 16:55

domnilor ,sper ca dupa 30 noe. clasa politica romaneasca se va mai primeni prin alegerea facuta de noi....iarasi sper ca dl.presedinte sa conlucreze bine cu acel premier desemnat de el si guvernul lui ! dar daca si de data aceasta ii va gasi motiv de harta continua,voi concluziona ca dl.presedinte are saminta de scandal in el si nu se poate lucra cu domnia sa !


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 17:09

CICA AIA DE LA PDL au terminat banii pentru cumparare de voturi ca sustinatorii au intrat in CRIZA. Acum pregatesc creta si ghiogele sa stea in fata la urne ca la esire sta PRM ul


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 17:12

am intrerup ca nu mai puteam de ris,cica la esirea de la urne asteapta VADIM cu duba pentru PUSCARIA PRIVATA, sai puna la treaba pe votantii PDL ca nu mai sint fonduri ,si pdelistii muncesc gratis


CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:40

Basinescu la ce zici ca e cel mai bun ?.La furat, la ciordit,la mintit,la turnat pe gat trascau?.Mai uitate in biblioteca nationala si vezi cine a distrus flota Romaniei care avea peste 45 de pescadoare,traulere,fabrici de conserve, din peste, amplasate pe nave maritime. Intreaba ,oameni mai in varsta ,cine a distrus,C.F.R.ul? transporturile,auto,navale,aeriene,Nimeni altul decat BASINESCU atunci cand era ministrul transporturilor,a adunat toata sina de cale ferata de prin statii ,care era ne folosita si a pasato lui fratesu ,a incarcato in vapoare si cu vapoare cu tot a vanduto la fier vechi in occident.asa a facut cu toata flota Romaniei care era una din cele mai mari din lume.aSA CA TU ESTI MIC NU STII NIMIC mai documenteazate si tu si apoi sa votezi Basinile din partidul DAMBLAGIILOR LINGAI.Nici cu PENALII astia nu te sfatuiesc sa votezi ca si astia sunt si mai DISTRUGATORI vezi cat i hoti miliardari din partidu lNATARAILOR gen patriciu,catarama ,etc.au furat de nu stiu nici ei pe unde au dus banii.


insieme

6 mesaje
Membru din: 24/11/2008
Oras: Focsani

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 19:29

ROMANIA VA AVEA O MARE SURPRIZA DACA DA GRES LA VOT !!
DACA STOLOJAN VA FACE TANDEM CU BASESCU ,VETI FI SCLAVI IN PROPRIA TARA,SUB stapinirea SECURISTILOR DIN P. D. L.


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 21:03

De la: insieme, la data 2008-11-24 19:29:01 ROMANIA VA AVEA O MARE SURPRIZA DACA DA GRES LA VOT !!
DACA STOLOJAN VA FACE TANDEM CU BASESCU ,VETI FI SCLAVI IN PROPRIA TARA,SUB stapinirea SECURISTILOR DIN P. D. L.


Ai, lasa-ne !
Nu ne-nebuni...
Zi sa mori, tu si mama ta ca ti-a spus tie poporul chestia asta la ureche ...
Ce dracu, mai frate, voi nu vedeti sondajele ? Sunteti chiori sau prosti ?


Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 23:42

de sar termina odata cu PDL ul asta de adunatura de securisti politruci !


alinushy

119 mesaje
Membru din: 2/08/2008
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 10:03

PENTRU DRACUSOR ( EMIL BOC - TRAVESTIT ) :
La doua luni dupa ce a devenit presedinte, Traian Basescu a incercat sa-si subordoneze autoritatea care ancheteaza spalarea banilor.

Cert e ca ancheta in cazul tranzactiei terenului din Baneasa, in care erau implicati presedintele si amicul sau, Costel Casuneanu, a fost oprita, iar dosarul a fost dosit sub pretextul secretului de stat.

In decembrie 2004, cand a preluat functia de presedinte al Romaniei, Traian Basescu avea, pe langa alte angarale (vezi "Megadosarul Flota"), si un dosar intocmit de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB). Este vorba despre dosarul cu numarul S/IV/1014, din 18.10.2004 (vezi facsimil) privind tranzactia dubioasa cu un teren din nordul Capitalei. Iata cum sintetizeaza ONPCSB aceasta tranzactie dubioasa in raportul amintit: "Traian Basescu si Casuneanu Costel ("un foarte bun prieten", dupa chiar spusele presedintelui a " n.r.) au cumparat terenuri invecinate in aceeasi zi, prin acelasi mandatar. Traian Basescu a cumparat un teren in Aleea Privighetorilor si i l-a vandut Gabrielei Blaj (cumnata lui Casuneanu a " n.r.) la un pret de patru ori mai mare.

Astfel, s-a putut justifica suma de 280.000 USD, care a constituit pretul vilei de pe ªoseaua Bucuresti a " Ploiesti nr. 137 B, proprietate ce a fost donata fiicei: in acest mod, proprietatea nu a mai fost mentionata in declaratia de avere". Scurt, dar cuprinzator. Pentru astfel de fapte, potrivit legii, Traian Basescu si toti cei implicati riscau ani grei de puscarie.


BÃSESCU PUNE OCHII PE ONPCSB. Dosarul familiei Basescu cu privire la aceasta jonglerie imobiliara se afla deci "in lucru" la ONPCSB, in luna noiembrie 2004. In februarie 2005, la doar doua luni dupa ce a devenit presedinte, Traian Basescu participa la o sedinta de bilant a ONPCSB, insotit de consilierul sau de suflet, Theodor Stolojan. Cu acest prilej, presedintele Oficiului, Iulian Dragomir, anunta cu mandrie ca "in cel de-al doilea semestru al anului trecut (adica exact in perioada in care avea in lucru si dosarul familiei Basescu a " n.r.) a fost dispusa masura suspendarii in cazul a 18 operatiuni, in suma de 10.019.070 de euro, 1.516.943 de dolari americani si 17.565.000.000 de lei, tranzactii asupra carora existau suspiciuni de spalare de bani". Ca urmare, dosarele au fost aruncate la gunoi. Cu alte cuvinte, Iulian Dragomir il informa pe presedinte nu despre cati mafioti au fost dati pe mana Parchetului, pentru spalare de bani, ci despre cati au fost scosi de sub urmarire.

Evident, multumit, Basescu le-a transmis angajatilor ONPCSB ca vor avea sustinerea institutiei prezidentiale pentru ca "oficiul sa se integreze in sistemul destul de complicat al institutiilor care lupta impotriva coruptiei, alaturi de serviciile de informatii, de Parchetul General, Parchetul National Anticoruptie si Politie". Adica exact alaturi de institutiile pe care presedintele Basescu si ministrul Monica Macovei le luasera deja, intr-un fel sau altul, sub control.



ªEFUL OFICIULUI PUNE BOTUL. In aceeasi sedinta, presedintele ONPCSB, Iulian Dragomir, "pune botul" imediat la propunerea presedintelui si chiar pluseaza, opinand ca pentru eficientizarea activitatii Oficiului nu sunt suficiente doar majorarea personalului si alocarea de fonduri suplimentare de la buget, ci si transformarea institutiei in autoritate nationala, in domeniul prevenirii si combaterii spalarii banilor. In acest scop, spunea Dragomir, Oficiul nu ar mai trebui sa se subordoneze Guvernului, ci Consiliului Suprem de Aparare a Þarii a " institutie aflata sub autoritatea sefului statului. Iata cum a motivat Dragomir scoaterea oficiului de sub influenta Guvernului (Tariceanu a " n.r.) si trecerea lui sub coordonarea CSAT (Basescu a " n.r.): "In primul rand, masura este necesara pentru obtinerea unei reale operationalizari a datelor si informatiilor furnizate de serviciile de informatii si valorificarea acestora in vederea sesizarii imediate a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si, dupa caz, a PNA. In al doilea rand, este necesara scoaterea Oficiului de sub influenta politica, Guvernul fiind un rezultat generat de un proces electoral" (!?!). Deci, in opinia sefului ONPCSB, nu presedintele si Parlamentul sunt rezultatul alegerilor, ci Executivul, adica Guvernul (!?!). Cert este ca, dupa ce Basescu a "prezidat" sedinta de bilant a ONPCSB, dosarul acestuia s-a volatilizat, iar initiativa trecerii Oficiului in subordinea CSAT a ramas "in lucru".



AFACERILE PREªEDINTELUI a " "SECRET DE STAT". Invocand Legea nr. 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public am solicitat ONPCSB informatii cu privire la "Dosarul familiei Basescu", mai exact ce solutie a fost data, unde a fost trimisa speta, daca dosarul a fost clasat, care au fost motivele etc. Raspunsul primit de la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor este unul aiuritor: "Avand in vedere diferitele nivele de clasificare sub care se efectueaza activitatea de analiza in Oficiu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 182/2002 privind protectia informtiilor clasificate, nu putem sa dam curs solicitarii dumneavoastra prin invocarea prevederilor Legii nr. 544/2001". Asadar, nu numai despre Traian Basescu, ci despre oricare "oligarh" luat in vizor pentru spalare de bani, ONPCSB, iata, nu poate furniza nici un fel de informatie, acestea fiind asimilate "secretelor de stat"". Care or fi oare criteriile pentru care o investigatie cu privire la tranzactiile dubioase ale unui om de afaceri sunt "clasificabile"? Sau cum pot pune astfel de informatii statul roman in pericol?


Tunul lui Basescu a " 10 miliarde in trei luni


Jurnalul National a prezentat in detaliu jongleriile lui Basescu, Casuneanu et comp. cu terenul in cauza. Pe scurt, la 9 august 2000, Traian Basescu cumpara un teren intravilan de 3.700 metri patrati, situat in Aleea Privighetorilor, pe care platea a " cel putin "pe hartie" a " un miliard si jumatate de lei. O adevarata pleasca pentru aproape 4.000 de metri patrati in Baneasa, intr-o zona rezidentiala. Primarul General al Capitalei de atunci a reusit practic sa sparga piata, achizitionand cu 13 dolari metrul patrat de teren, care la agentiile imobiliare era cotat undeva intre 90 si 200 de dolari. Vanzatorul era un anume Peticila Nicolae, care mostenise terenul.

Dar parcela lui Basescu era doar jumatate din terenul vandut de Peticila. Cealalta jumatate a fost cumparata, "coincidenta", in aceeasi zi, de Costel Casuneanu, zis si "regele asfaltului", omul de afaceri din Oituz care "a tras" miliarde de lei din afacerile incheiate cu Ministerul Transporturilor, condus multa vreme de Traian Basescu. Numai ca "pretenul" Casuneanu platea aproape cinci miliarde de lei pe parcela sa, in timp ce, asa cum am vazut, Basescu daduse pe aceeasi suprafata doar 1,4 miliarde de lei. La 14 octombrie 2002, Basescu vindea terenul cu pricina unei anume Gabriela Blaj, coincidenta tot din Oituz. Dupa cum a recunoscut Casuneanu intr-o emisiune televizata, Gabriela Blaj este chiar cumnata sa. Basescu incasa 12 miliarde de lei, adica echivalentul a 361.540 USD. Apoi, la 21 octombrie acelasi an, cu banii jos cumpara o vila in Baneasa, cu 280.000 de dolari, pe care trei saptamani mai tarziu a donat-o fiicei sale Ioana. Afacerea intra in vizorul ONPCSB. Apoi, in februarie anul urmator, in calitate de primar, si-a alocat singur, din fondul statului, casoiul "social" din Mihaileanu, pentru ca omul era la stramtoare, nu avea unde locui (!?!). Sa mai amintim de limuzina Mercedes Benz S500, pe care Basescu a "cumparat-o" in aceeasi perioada de la acelasi Casuneanu cu fabuloasa suma de 13.000 de dolari? Evident, suma tot "pe hartie"a"�


alinushy

119 mesaje
Membru din: 2/08/2008
Oras: Brasov

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 10:07

IA ZII MAI DRACUSOR , CUM E CU TACTU'?


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 10:52

sondajul INSOMAR - INSOMAR ,tineti cont de asta
- prezentat aseara,arata PSD.ul pe primul loc ! si de va fi asa si dupa alegeri, Seful a-ncurcat-o caci nu va mai avea cine sa-i aranjeze alegerea in 2009 ! deci disperarea-i mare si lupta pentru putere pe viata si pe moarte !


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:10

Ai, ma, plimbati ursul cu basmele voastre de securisti ...
Nu-l doborati voi pe Basescu... E mult prea puternic pentru niste prapaditi ca voi ...
Mai rarit, baieti, mai rariti ... si nu mai sariti ca va zangane epoletii, ne de lata dar il veti supara pe Voiculescu ... si ramaneti someri ..


Acum nu e momentul !
socucvali

6 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:24

Bravo, ai multa dreptate. Stii vb aia , Romania este o tara frumoasa dar pacat ca este locuita.


lyly

500 mesaje
Membru din: 20/08/2008
Oras: Petrosani

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:34

Basescu si Coruptia

www.youtube.com/watch?v=RSfTy5_9tYU

Basescu propune "sa ne vedem la 3 luni"

www.youtube.com/watch?v=IA-c_QO-EdY&feature=related


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:10

mai S de la Silviu ,ia raspunde-mi tu la o intrebare : Seful asta este inconstient sau e ticalos cu Tmare ? 1 - pentru ca ori esti inconstient atunci cind faci afirmatia ca fondul de pensii s-a prabusit ....( implicit si bugetul statului ),bagind in sperietii niste oameni
2 - ori esti constient ticalos si cu adresa clara si precisa impotriva guvernului PNL si PSD care a cerut ultima marire anticipata de pensie,dorind astfel discreditarea lor acum,in prag de alegeri !
Dar si-ntrun caz si-n celalalt acest om este un Iresponsabil,caci si de ar fi fost asa,n-as fi strigat in gura mare asta,pentru ca sunt constient de panica ce s-ar putea naste ! iar daca-mi iubesc totusi tara asta,n-o sacrific de dragul ambitiei mele personale si


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:11

da mai gabi,disperare mare la Cotroceni si la PDL,AU TRIMIS IN TEREN HALDAII SA RUPA TOATE AFISELE OPOZITIEI SA LE MAZGALEASCA . Am inteles ca Basescu deja vrea sa se califice in sudor,iar 90% din membrii PDL au depus cerere pe la alte partide.Mare disperare,si zvonul cu fondul de pensii,orce sa loveasca in opozitie,obicei de securist zvonac.


alinushy

119 mesaje
Membru din: 2/08/2008
Oras: Brasov

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 09:49

cum ramane cu "lupta impotriva coruptiei" cu " grupurile de interese" cu " moguli" etc ia zii mai dracusor?


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 10:19

chiar ! a fugit cu coada-ntre picioare si aplica sfatul doamnei pd.liste : ciocu' mic !


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 11:43

ULTIMUL SONDAJ am vazut ca arata asa;

PNL 58%
PSD 38%
PDL3%
1% TOATE RESTURILE

Sondaj de ultima ora efectuat pe 97% dintre alegatori

DUPA 30 NOIEMBRIE VEDEM CIT DE SERIOSI SINT ROMANII IN DECLARATII !!


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 20:37

De la: gabigabi, la data 2008-11-25 19:10:39mai S de la Silviu ,ia raspunde-mi tu la o intrebare : Seful asta este inconstient sau e ticalos cu Tmare ? 1 - pentru ca ori esti inconstient atunci cind faci afirmatia ca fondul de pensii s-a prabusit ....( implicit si bugetul statului ),bagind in sperietii niste oameni
2 - ori esti constient ticalos si cu adresa clara si precisa impotriva guvernului PNL si PSD care a cerut ultima marire anticipata de pensie,dorind astfel discreditarea lor acum,in prag de alegeri !
Dar si-ntrun caz si-n celalalt acest om este un Iresponsabil,caci si de ar fi fost asa,n-as fi strigat in gura mare asta,pentru ca sunt constient de panica ce s-ar putea naste ! iar daca-mi iubesc totusi tara asta,n-o sacrific de dragul ambitiei mele personale si


Sper ca nu-ti imaginezi ca eu stiu ce este in capul lui Basescu ...
Dar din povestea asta am aflat ca se dau bani la pensii din bugetul de stat, ca si alte state mai fac asa si ca o sa avem autostrazi si infrastructura in general, la Sfantu' Asteapta ! Acum, ca Basescu e vinovat ca am aflat toate astea, asa este, ca i-a dat in gat pe smecherii astia care ne-au mintit, iar e din vina lui Basescu.
Vad ca sunteti porniti pe Basescu si-i iubiti pe PSD si PNL ... Ce pot sa zic. O sa vedeti de ce sunt in stare astia, iubitii vostri, daca cumva aveti memoria scurta si nu mai va amintiti ce au facut pana in 2004.
Vom vedea !


Acum nu e momentul !
LYLYKAE

309 mesaje
Membru din: 11/08/2008
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 22:28

TOTI O APA SI UN PAMINT ,NISTE LICHELE,AHTIATI DUPA CIOLAN


http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 17:51

@silviule,silviule,adica sti ce gindim noi toti astia de pe aici si ne pui contre-desi nu sne cunosti pe niciunul dintre noi - si pe Sefu' nu l-ai citit inca,desi apare pe sticla tot timpul si nu se sfieste sa ti se prezinte in toata splendoarea gindirii sale ?....sti ce-mi pare rau ? te consider un om ff inteligent si simtitor ;cu simtul umorului si sti sa-ntepi ,la rindul tau ! esti genul de om pe care mi l-as dori de prieten- in sensul cel mai curat al cuvintului -dar,fratele meu, trezeste-te ! toti cei din pdl,mai mult sau mai putin,au fost in diverse guverne la conducerea tarii ....sunt traseisti politici ;oportunisti si obedienti ....nu ne va fi bine nici cu ei,dar nici pe mina celorlalti n-am curaj sa merg,intelegi talica ?


Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 18:35

Bluful uninominalului , in care nici un candidat nominalizat de catre partide nu va castiga 50 % + 1 din voturile colegiului sau, se va transforma intr-un vot catre partide prin redistribuire.
Teama-mi este ca votul exprimat ( cine-l va exprima pe 30 Nov. cu-atatea zile liberein care majoritatea cetatenilor urbai merg in recreere prin diferite locatii),...se va transforma intr-o ciulama politico-partinica de-o sa-ti vina ati lua campii, (daca nu i-ai luat deja ), iar cei ce si-au luat , nu vor dorii a se mai intoarce.
Baza votului va fi mediul rural, iar cum la sate bazinul electoral este preponderent .....Beep politic, aveti sa va treziti cu Tamara si Felix in cotiga politicii din Ro. ca vizitii sefi.
Dar nu-i problem, vine 2009 si-o sa trebuiasca a rupe pisica crizei financiar-economice, daca se lasa cu tavaleala de rigoare, ori cu vre-o paruiala-n buna regula, sigur o sa facem pomana mortului innainte de vreme si-o sa ne bucuram de-un guvern tehnocrat .
Daca presedintele T.Basescu-si va juca corect atuurile si va aplica principiile pe care pana mai ieri le clama, atunci totul va fi Ok. poate chiar va merita si-al doi-lea mandat.
Daca nu, atunci urmatorii 3- 4 ani o sa fie groasa prin Ro !...

Mai vedem...toate cele bune tuturor !...si, LA MULTI ANI ROMANIA !


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 05:01

De la: gabigabi, la data 2008-11-27 17:51:34@silviule,silviule,adica sti ce gindim noi toti astia de pe aici si ne pui contre-desi nu sne cunosti pe niciunul dintre noi - si pe Sefu' nu l-ai citit inca,desi apare pe sticla tot timpul si nu se sfieste sa ti se prezinte in toata splendoarea gindirii sale ?....sti ce-mi pare rau ? te consider un om ff inteligent si simtitor ;cu simtul umorului si sti sa-ntepi ,la rindul tau ! esti genul de om pe care mi l-as dori de prieten- in sensul cel mai curat al cuvintului -dar,fratele meu, trezeste-te ! toti cei din pdl,mai mult sau mai putin,au fost in diverse guverne la conducerea tarii ....sunt traseisti politici ;oportunisti si obedienti ....nu ne va fi bine nici cu ei,dar nici pe mina celorlalti n-am curaj sa merg,intelegi talica ?


Multumesc pentru vorbele bune, pentru aprecieri. Imi poti scrie la sbucur@gmail.com si putem discuta doar noi, daca esti de prin preajma gazariei poate nu si vedem la un pahar ...
Poate crezi ca sunt fanatic cu Basescu ... Gresit. Singura chestie este ca, dintre toti cei care au fost presedinti ai tarii asteai si dintre cei ce doresc sa fie presedinti in locul lui Basescu, oricum as da-o, as suci-o, cu toate pacatele lui omenesi, tot Basescu imi este cel mai acceptabil. Nu spun ca n-o mai zbarceste, dar asta e. Un om.
Da, o fi avand banditi in jurul lui, toti au banditi in jurul lor ....
Hai sa fim seriosi, cine vrei sa fie presedinte ? Iliescu (chiar daca ar mai avea voie), Nastase, Voiculescu, Vadim ... E ridicol sa discutam despre variante de ras. In actul de conducere iti trebuie experienta. Or el este foarte bun din pricina maseriei de comandant de vas. De sef care trebuie sa actioneze in situatie de criza, sa ia o decizie la momentul oportun... sa faca ceva concret. L-ai vazut pe Iliescu vreodata sa vorbeasca explicit despre ceva ? Asta batea si bate in continuare apa-n piua ore-n sir, fara sa spuna nimic, ca si Nastase ca si multi altii.
Basescu e altceva. Cu totul altceva.
Vad ca e o moda acum, mai ales la tineri, sa fie anti-Basescu, asa de bravada... Si nu numai ei ...
Campania asta e menita sa ne arunce din nou in bratele PSD+PC adica a gastii de hahalere batrane si tinere de activisti si securisti nemernici ... Chiar ei au lansat si cultiva obsesia asta cu pericolul unei dictaturi presupuse pe care si-ar dori-o, vezi Doamne, Basescu.
Cum ar veni, hotul striga: "Prindeti hotul !" ....
Pacat de prostii astia de la PDL care, din cauza lui Patriciu si a legaturilor lui cu PSD-ul, au festelit-o. Sper sa se dezmeticeasca si sa nu le netezeasca drumul PSD+PC cum a facut Negoita cu Oprescu ...

Vedeti voi, cei care-l injurati pe Basescu, dupa parerea mea mergeti pe un drum gresit: va straduiti sa-mi spuneti ce stiu deja despre Basescu da la Antenele lui Voiculescu si nu va puneti problema alternativei la Basescu. Ce e de pus in locul lui Basescu ? Daca Basescu e o catastrofa, cum ziceti voi, atunci alternativele lui sunt cataclisme planetare, sfarsitul civilizatiilor.
E chestie de alegere intre oportunitati. Romanul e vesnic nemultumit si vrea mereu omul perfect. Nu vrea omul om, cu slabiciunile lui, cu chestiunile omenesti (o femeie, un sprit, un dans, o barfa, o gafa ...) cam pare sa fie Basescu. Nu nene, lui ii plac oamenii perfecti, care sa vorbeasca impecabil, care sa nu hahaie, care sa fie frumos, care sa n-aiba regii asfaltului (ai cui or fi fost regiii astia pana la Basescu nu stiu, de parca s-a inventat asfaltul in 2000 sau in 2004 ... ), sa nu bea un sprit, sa nu se duca la meci, sa nu zica aia sau ailalta ca se supara Cristoiu sau Ciutacu sau CTP sau alta hahalera de presa deontoloaga-n draci si tot asa ....

In fine, v-am plictisit destul ...

M-am hotarat, atins fiind de spiritul sarbatorilor, sa nu mai injur pe nimeni dintre cei care debiteaza tot felul de platitudini sau elucubratii ci sa incerc sa-i ajut oferindu-le o alta perspectiva. ... Cine poate s-o vada, bine, cine nu, sa fie sanatos. Numai viata ne va arata fiecaruia cat de mult ne inselam sau cata dreptate avem ...


Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 05:08

De la: mytcor, la data 2008-11-27 18:35:40Bluful uninominalului , in care nici un candidat nominalizat de catre partide nu va castiga 50 % + 1 din voturile colegiului sau, se va transforma intr-un vot catre partide prin redistribuire.
Teama-mi este ca votul exprimat ( cine-l va exprima pe 30 Nov. cu-atatea zile liberein care majoritatea cetatenilor urbai merg in recreere prin diferite locatii),...se va transforma intr-o ciulama politico-partinica de-o sa-ti vina ati lua campii, (daca nu i-ai luat deja ), iar cei ce si-au luat , nu vor dorii a se mai intoarce.
Baza votului va fi mediul rural, iar cum la sate bazinul electoral este preponderent .....Beep politic, aveti sa va treziti cu Tamara si Felix in cotiga politicii din Ro. ca vizitii sefi.
Dar nu-i problem, vine 2009 si-o sa trebuiasca a rupe pisica crizei financiar-economice, daca se lasa cu tavaleala de rigoare, ori cu vre-o paruiala-n buna regula, sigur o sa facem pomana mortului innainte de vreme si-o sa ne bucuram de-un guvern tehnocrat .
Daca presedintele T.Basescu-si va juca corect atuurile si va aplica principiile pe care pana mai ieri le clama, atunci totul va fi Ok. poate chiar va merita si-al doi-lea mandat.
Daca nu, atunci urmatorii 3- 4 ani o sa fie groasa prin Ro !...

Mai vedem...toate cele bune tuturor !...si, LA MULTI ANI ROMANIA !


Ca bine zici, era sa uit ...
Pentru ziua de 1 decembrie :

LA MULTI ANI, ROMANIA !

La multi ani si voua, romanilor care sunteti departe de casa si care, sunt sigur, foarte sigur, oricat de bine ati duce-o pe unde sunteti, va ganditi la tara numita Romania, nu numai de ziua ei ci in fiecare zi ... !
Chiar daca Romania n-a fost prea binevoitoare cu voi, sunt convins ca tot o iubiti, poate cu mai mult elan decat noi astia care o calcam in picioare in fiecare zi ...

Mytcor, sa nu te puna dracu' , daca vii in tara de sarbatorile astea (si am inteles ca vii...), sa faci in asa fel incat sa nu ne vedem... sbucur@gmail.com.


Acum nu e momentul !
POANTE

91 mesaje
Membru din: 28/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 10:14

UN TERORIST MAI MARE CA MINE


a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 15:56

da @silviule,analiza ta este in parte corecta....am zis in parte,deoarece regii asfalturilor au aparut cu preponderenta in perioada in care domnia sa a fost si ministru si se tot faceau sosele care nu se mai terminau ; apoi am fost incarcati cu taxa ce-i poarta numele ,iar cind a plecat de la minister ne-a lasat-o mostenire pe gainusa motata alias Anca Boiagiu drept o tinara speranta blablabla si autostrada buc.-pitesti dupa nici jumate de an a trebuit refacuta....alti bani,alt chin! in sfirsit ...eu am credinta ca-n anul ce vine va aparea si omul potrivit pentru Romania....vorba lui @binlanden :un tip de presedinte european ! nu se poate sa nu fie pe aici,pe undeva ! iar daca nu-i ,atunci avem ce meritam... inseamna ca .mai mult nu putem produce !
Romanasilor, La multi ani !


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 17:20

Bine ar fi sa apara presedintele ala de care ziceti voi, numai ca viata mi-a aratat ca nu exista coincidente si presedintii nu apar din neant.
O chestie care ma deranjeaza ... de ce naiba cand vine vorba despre ministerul transporturilor , pac, e vorba numai de Basescu. De Mitrea nu sufla nimeni nici o vorba.
Boagiu aia e intradevar o patachina, ca si Andronache de la PSD, niste activiste d-alea de la judeteana, cu texte care nu conving pe nimeni. Parca asta e mai agresiva ca rectoreasa.
Basescu, ca orice personalitate puternica, stie ce inseamna o personalitate. D-aia a lasat dupa el, ca si Iliescu, ca si Diaconescu, niste stersi, niste oameni de paie care nu conving pe nimeni. Asta se intampla pentru a-si asigura o eventuala retragere. Lasa pe cineva care sa le tina locul cald pana se intorca ei din functiile detinute mai sus. Iliescu l-a lasat pe Nastase, va amintiti, dar arogantul, in cardasie cu alte hoaste harsaite in rele, i-au tras presul lui tataita. Basescu a invatat din povestea scufitei si l-a lasat pe Boc, un individ sters, fara verb care nu are decat rolul de a executa docil ce i se spune si de a pastra locul cald. Unde greseste Basescu ? Ce n-ati inteles ? Care parte ?
Ma vad nevoit sa repet ! Multora li se pare ca sunt un fanatic basescian.
Oameni buni, povestea e simpla, mai simpla decat credeti:
CINE vrea sa fie presedinte la anul ?
1- Basescu
2- Nastase
3-Vadim
4-Oricine de la PNL
5-Oricine de la UDMR
6-Oricine de la PC
7-Si altii ...

E cineva sanatos la cap care sa nu-l aleaga pe Basescu dintre cei care DORESC sa fie presedinte ? Asa cum e el, cu pacatele lui ...
Il vreti pe Nastase, pe Mitrea, pe Felix, pe Vadim, pe Frunda, pe Iohanis, pe cine ?
Asta e oferta !
Sa va mai spun ceva: chiar daca apare din neant o personalitate seducatoare absolut senzationala, nu mai are timp sa se faca cunoscuta in anul care a mai ramas pana la alegerile prezidentiale.
Personalitatea asta daca nu va fi tocata marunt de antenele lui Voiculescu va fi extrem de suspecta. Unul ca mine se va intreba de ce ?

Daca nu as vedea cu cata nesimtire vorbeste alde Geoana despre "guvernarea de dreapta PNL+PDL de 4 ani, care a dus tara ..." mai ca v-as crede. Dar stiu bine ca de cel putin doi ani si jumatate, PSD sustine PNL la guvernare iar PDL s-a retras de la guvernare si nu pot sa inghit aceasta magarie fara margini repetata pana la obstinatie de catre insi fara rusine care imi insulta bruma de inteligenta pe care o am. Chiar daca nici eu nu sunt de acord cu tampenia ca fiica lui Basescu sa intre in politica desi n-are nici o treaba cu povestea asta, tot cu Basescu tin ... El e tata si tata e sensibil la dorintele si rugamintile fiicelor. Slugi sa o faca pe fii-sa sefa peste toti tinerii PDL-isti se gasesc peste tot, in toate partidele (vezi Morega) ... Asta este, e om si din astea se poate vedea cel mai bine.
L-am ascultat vorbind despre autonomie, despre cum ar trebui descentalizate deciziile, despre cine ar trebui sa numeasca directorii de spitale si scoli si politie si tot ce inseamna administratie locala si mi s-a parut absolut normal, l-am admirat cand a propus votul uninominal simplu, practicat deja de dupa 89 la primari si am vazut ca cata harnicie cohorte de nemernici spuneu cu aer doct (alde Parvulescu Pro-Democratia) ca poporul roman n-ar sti, vezi doamne, cum sa voteze uninominal desi voteaza asa din 90 primarii. Cata nemernicie. S-a ajuns astfel la acest rahat de alegeri asa-zise uninominale in care daca un candidat nu intruneste, vorba lui Caragiale, sufragiul , atunci se redistribuie partidului, care partid stim bine ce va face. Asta a facut cretinul ala de Parvulescu, un prost sadea cu ifose de universitar si asta se intampla cand tot felul de neispraviti sunt promovati prin diverse functii si functioare din care servesc lichelele politice de teapa lui Felix Motanul si a lui Ion Iliescu ...
Se vor mai pierde inca vreo doua cicluri electorale cu tot felul de experimenta idioate.
Poporul.
Exista si poporul !
Sa vedem ce-o sa zica maine si mai vorbim.
Pana atunci spuneti-mi voi, contestatarii lui Basescu, pe cine sa votez la presedintie in locul lui peste un an. Convingeti-ma ca altcineva e mai bun ca el. Nu mai insistati sa-l injurati ca nu faceti nici o branza. Dati-mi o alternativa viabila si o sa-mi scot palaria !
Hai. LA MULTI ANI ! Pentru tara noastra asa cum e ea, saraca ... ca e a noastra ...
LA MULTI ANI, ROMANIA !


Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 19:53

Silviule draga,nu aduce anul ce aduce ceasul...ai vazut cum s-a rasturnat situatia atunci cind s-a facut rocada cu dragul de Stolo !....nu se stie - eu sper ! dar, si daca acest bau-bau al crizei mondiale vine peste noi cu adevarat,s-ar prea putea sa nu ne mai arda de o discutie ca asta....prioritatile vor fi altele ! iti doresc o seara calda si buna !


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:32

De la: gabigabi, la data 2008-11-29 19:53:26 Silviule draga,nu aduce anul ce aduce ceasul...ai vazut cum s-a rasturnat situatia atunci cind s-a facut rocada cu dragul de Stolo !....nu se stie - eu sper ! dar, si daca acest bau-bau al crizei mondiale vine peste noi cu adevarat,s-ar prea putea sa nu ne mai arda de o discutie ca asta....prioritatile vor fi altele ! iti doresc o seara calda si buna !


Da, si asta e o situatie din istoria lui Basescu si Stolojan, pe care n-am inteles-o. Ei stiu ce a fost cu adevarat.
Si mai cred ca tocmai in situatia de criza care ne asteapta am avea nevoie de tandemul Basescu-Stolojan.
Ce n-am priceput cum de l-a lasat Stolojan pe Tariceanu la conducerea PNL ?
Ati vazut ce a iesit daca n-a facut ca Basescu, sa-si lase omul lui ? Tocmai cel pe care l-a lasat in locul lui l-a determinat sa paraseasca partidul... Un domn. Nu se confirma inca odata zicala cum ca bufnitele nu sunt ce par a fi ?

Pe cine vezti tu la carma (ca sa vorbesc in termeni dragi lui Basescu) intr-o perioada de criza ? PSD-ul, pe Patriciu, pe cine ?
In perioada de criza trebuiesc luate masuri dure dar necesare pentru depasirea crizei ?
Cine credeti voi ca ar fi in stare sa faca asta ? Nastase, Vadim, Voiculescu sau Stolojan cu gura aia stramba a lui ?
Pe cine vedeti la carma intr-o mare agitata si plina de pericole ?


Acum nu e momentul !
Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: