back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 19:19

De la: ____4IT, la data 2013-11-26 18:26:24 Islanda, Argentina 2001, stii, foametea si multimea sunt de genul feminin.
Stii ce isi doreste cel mai mult o FEMEIE?
Ia sa vedem, stii?

mda, culmea culmilor este ca organul masculin, tot de genul feminin este, stii ?

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 20:00

Guvernarea penala(usl) a pensionarilor trebuie urgent sa plece.
Toti cei care inca mai au un amarat loc de munca trebuie sa inteleaga ca aceasta guvernare este reprezentativa doar pentru pensionari .
Restul populatiei nu conteaza pentru penalii lui Ponta iar tara merge accelerat spre un dezastru total.
O tara fara investitii, cu biruri din ce in ce mai mari, cu somaj in crestere si fara nicio perspectiva dar cu indexari de pensii.
Oare este corect?

Raporteaza abuz de limbaj
9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 20:00

Guvernarea penala(usl) a pensionarilor trebuie urgent sa plece.
Toti cei care inca mai au un amarat loc de munca trebuie sa inteleaga ca aceasta guvernare este reprezentativa doar pentru pensionari .
Restul populatiei nu conteaza pentru penalii lui Ponta iar tara merge accelerat spre un dezastru total.
O tara fara investitii, cu biruri din ce in ce mai mari, cu somaj in crestere si fara nicio perspectiva dar cu indexari de pensii.
Oare este corect?

Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 20:08

Da, este cat se poate de corecT!... atat timp cat voi ceilalti dormiti in IZZZZZZZMENE!
Dezastrul este inevitabil, si se va lasa cu capatani sparte, retezate si infipte in tepele din Piata Victoriei.

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 20:35

De la: _2148_, la data 2013-11-26 12:29:52
De la: Black_Friday_, la data 2013-11-26 09:03:15
De la: _2148_, la data 2013-11-25 22:32:16
De la: Black_Friday_, la data 2013-11-25 21:08:11
De la: _2148_, la data 2013-11-25 20:23:48Simtul Bunicului

de Ionel Teodoreanu

...trai nineaca , zise bunica ...

Pe tine cine te-a bagat in seama? Numai smecheri cocliti pe aici... Sau tu esti sotia asexuatului si te-ai simtit datoare sa-ti aperi podoaba? Apara-l, ca pe sobolanul asta viteaz il doboara si boare de vant.
Doamne, cat de batuti in cap sunteti si ce va mai mandriti cu prostia voastra!

Mai Black , tu te-ai tampit ? Eu il cunosc pe 1075 exact cum/cat ii cunosc pe Sirboby , pe Gabigabi , pe tine sau pe 1454 ! Esti cu capu' ? Cine a dat buzna la politice , ia zi , m-am bagat eu in seama sau tu ? Cam cum ar fi sa intervin eu asa intr-o discutie de-a ta pe topicul tau sau pe orice topic ?Inteleg ca tu te-ai lepadat de politica , asa ai declarat . Atunci ce cauti TU pe topicul asta ?Hai pa , fir intins !

Dintre noi doi, parerea mea este ca tampita esti tu. Intru pe ce topic vreau, nu trebuie tu sa imi permiti accesul pentru ca nu esti tu proprietara forumului, Si daca am intrat aici, te-am ignorat si m-am adresat hahalerei, nu tie. Dar daca te consideri in aceeasi categorie si suferi de gelozie ca nu te bag si pe tine in seama, nu-i nicio problema. O sa te cadorisesc si pe tine cu aceeasi atentie pe care i-o acord dizabilitatului asta.

Altceva ce dreaq mai stiti? Ma ameninti ca imi strici topicul? Pai imi confirmi inca o data ca exista o legatura intre tine si ala fara nume. Si el procedeaza la fel de mizerabil precum ma ameninti tu, intra doar ca sa strice. Stricati bai, daca atat va duce capul. Poti sa te pui cu prostii? Nu, pentru ca voi aveti mintile odihnite.

Hai pa, sa troznesti...pardon, sa traiesti!

Asta e parerea ta , mai Black . In ecuatia scandalului uiti ceva : ca tu l-ai inceput cu "stricnina " , asta daca vrei sa fii corect , TU te-ai bagat in seama !
Puteai sa te razboiesti acolo , unde l-ai inceput !
Imi place limbajul tau de cartier , necoclit ! Are influente nemtesti din Ferentariu' lui nea' Marean Almanahe ..

IGNOR !

Faci tu ce ce faci si scapi porumbelul din gura....Stricnina nu iti era adresata, asa ca nu vad de ce te agiti asa!!! Doar daca.... nu esti cumva sotia lui "nimeni" si fiind tu mai "Zoe-barbata" si el mai "mamaliga", simti nevoia sa-i reperezi onoarea. Sau poate ca esti mamitica lui si in cazul asta trebuie sa-i urechezi pe cei rad de el pentru ca este mai tantalau...

Iar obsesia "Ferentari" ii era caracteristica lui Mucea, asa ca se mai pot face conexiuni.

Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 20:35

Un intreprinzator roman cere statului documente justificative pentru a-si plati taxele si impozitele

Declaratie pe propria raspundere:

In atentia domnului Prim-Ministru – Victor Ponta si a domnului Ministru de Finante – Daniel Chitoiu

Domnilor Ministri,

Subsemnatul Catalin-Teodor Dogaru va informeaza ca, incepand cu data de 1 decembrie 2013, pentru a plati in continuare taxele si impozitele aferente (CAS, cota unica etc. etc.) trebuie sa primesc de la dumneavoastra urmatoarele documente:

A. O singura data:

A.1 : Carte de identitate – copie (aduceti, va rog si originalul, pentru a confrunta)

A.2 : Documentele de investitura in functia de Prim-Ministru, respectiv Ministru de Finante (incluzand ordinul semnat de presedintele Statului) – copie legalizata

A.3 : Proiectul de buget in varianta finala pe anii 2012 si 2013 in care se va mentiona clar traseul banilor incasati din taxele si impozitele platite de mine – copie legalizata

A. 4: Extras de cont pentru conturile in care va primiti salariile – semnate si stampilate de banca!

B. Lunar:

B. 1 : Extras de cont pentru conturile in care ajung banii incasati (Trezorerie, Minister, Casa de Asigurari si toate celelalte institutii care beneficiaza din plin de acesti bani!) din luna anterioara

B. 2 : Documente justificative pentru cheltuielile din banii publici pe luna anterioara

Dupa analiza acestor documente, veti primi, cu un decalaj de minim 2 luni, taxele aferente venitului meu. Programul meu de lucru este:

- de luni pana vineri de la ora 07:00 la ora 08:00 sau de la ora 20:00 la ora 21:30

N.B: Nu ma intereseaza cum va descurcati in acele 2 luni in care eu – si mi-as dori si toti ceilalti salariati de la privat – nu platim taxele. Asa cum nici fetita mea nu a beneficiat de alocatie timp de 4 luni.

In plus, va sfatuiesc sa aduceti si alte documente justificative (chiar daca nu sunt mentionate) pentru ca – la fel ca in ograda dumneavoastra (la stat) – vor fi tot felul de cerinte nementionate/nespecificate pentru a obtine o (amarata de) semnatura.

In cazul in care nu veti oferi toate cele solicitate, plata taxelor se va suspenda pana la solutionarea acestor cerinte.

Va anunt, pe aceasta cale, ca in lunile urmatoare, voi initia (impreuna cu colegii mei de suferinta – platitori de taxe) un program de testare a tuturor angajatilor bugetari, in special din institutiile financiare (Administratii financiare etc.). Vom testa eficienta, pregatirea profesionala, conduita profesionala si multe alte caracteristici de care (probabil) multi nu au auzit. Va vom tine la curent.

Va multumesc,
Catalin-Teodor Dogaru

intreprinzatori.ro/

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 21:30

De la: Black_Friday_, la data 2013-11-26 20:35:30
De la: _2148_, la data 2013-11-26 12:29:52
De la: Black_Friday_, la data 2013-11-26 09:03:15
De la: _2148_, la data 2013-11-25 22:32:16
De la: Black_Friday_, la data 2013-11-25 21:08:11
De la: _2148_, la data 2013-11-25 20:23:48Simtul Bunicului

de Ionel Teodoreanu

...trai nineaca , zise bunica ...

Pe tine cine te-a bagat in seama? Numai smecheri cocliti pe aici... Sau tu esti sotia asexuatului si te-ai simtit datoare sa-ti aperi podoaba? Apara-l, ca pe sobolanul asta viteaz il doboara si boare de vant.
Doamne, cat de batuti in cap sunteti si ce va mai mandriti cu prostia voastra!

Mai Black , tu te-ai tampit ? Eu il cunosc pe 1075 exact cum/cat ii cunosc pe Sirboby , pe Gabigabi , pe tine sau pe 1454 ! Esti cu capu' ? Cine a dat buzna la politice , ia zi , m-am bagat eu in seama sau tu ? Cam cum ar fi sa intervin eu asa intr-o discutie de-a ta pe topicul tau sau pe orice topic ?Inteleg ca tu te-ai lepadat de politica , asa ai declarat . Atunci ce cauti TU pe topicul asta ?Hai pa , fir intins !

Dintre noi doi, parerea mea este ca tampita esti tu. Intru pe ce topic vreau, nu trebuie tu sa imi permiti accesul pentru ca nu esti tu proprietara forumului, Si daca am intrat aici, te-am ignorat si m-am adresat hahalerei, nu tie. Dar daca te consideri in aceeasi categorie si suferi de gelozie ca nu te bag si pe tine in seama, nu-i nicio problema. O sa te cadorisesc si pe tine cu aceeasi atentie pe care i-o acord dizabilitatului asta.

Altceva ce dreaq mai stiti? Ma ameninti ca imi strici topicul? Pai imi confirmi inca o data ca exista o legatura intre tine si ala fara nume. Si el procedeaza la fel de mizerabil precum ma ameninti tu, intra doar ca sa strice. Stricati bai, daca atat va duce capul. Poti sa te pui cu prostii? Nu, pentru ca voi aveti mintile odihnite.

Hai pa, sa troznesti...pardon, sa traiesti!

Asta e parerea ta , mai Black . In ecuatia scandalului uiti ceva : ca tu l-ai inceput cu "stricnina " , asta daca vrei sa fii corect , TU te-ai bagat in seama !
Puteai sa te razboiesti acolo , unde l-ai inceput !
Imi place limbajul tau de cartier , necoclit ! Are influente nemtesti din Ferentariu' lui nea' Marean Almanahe ..

IGNOR !

Faci tu ce ce faci si scapi porumbelul din gura....Stricnina nu iti era adresata, asa ca nu vad de ce te agiti asa!!! Doar daca.... nu esti cumva sotia lui "nimeni" si fiind tu mai "Zoe-barbata" si el mai "mamaliga", simti nevoia sa-i reperezi onoarea. Sau poate ca esti mamitica lui si in cazul asta trebuie sa-i urechezi pe cei rad de el pentru ca este mai tantalau...

Iar obsesia "Ferentari" ii era caracteristica lui Mucea, asa ca se mai pot face conexiuni.

Faci tu ce faci si ma faci mincinoasa , desi ti-am spus in repetate randuri ca exacat cat te cunosc pe tine , tot atat il cunosc si pe 1075 . Dar tu ai fixatii , pe forumul asta nu mai are nimeni voie sa scrie decat useri vechi , dupa logica ta sau a altora .
Zoia cea Barbata este Gabi , este cumva nevasta-ta ? , ca sa-ti raspund cu "argumentele " tale !
Cat despre scandal , indiferent cui ii era adresata stricnina , tu l-ai inceput !
Era de bun simt sa il continui acolo unde l-ai inceput .
Este ultima oara cand iti mai raspund civilizat la mitocanii !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 21:49

De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 17:23:07
De la: _2148_, la data 2013-11-26 12:19:40
De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 09:24:13
De la: _2148_, la data 2013-11-25 19:31:09
De la: gabigabi2, la data 2013-11-25 19:08:44
De la: _2148_, la data 2013-11-25 18:45:35
De la: gabigabi2, la data 2013-11-25 18:32:12exact "ete fleosc" sunt si comentariile tale, daca inteligenta ta nativa si bunul simt , te "obliga" sa refuzi orice spun eu sau un altul cu care nu esti tu de acord si trebuie neaparat sa-l minimalizezi !
asta te face sa cresti in proprii tai ochi ? ufffff si tu esti o fiinta nefericita si plina de frustrari debordante , la fel ca ______________!

Ale dumitale sunt foarte argumentate !

(comentariile , nu de frustrari ziceam

argumentate bine sau nu chiar, tot nu-ti refuz din start ideea expusa si o luam la maruntit , incercind o lamurire ? n-am facut si la religie asa ?

intorcindu-ma la inteligenta nativa si bun- simt, vrei sa spui ca n-ai intilnit in viata ta asemenea oameni ? niciodata- niciodata ? chiar asa de inchisa-n casa esti sau esti inchisa la inima si minte si nu-i poti recunoaste unui om calitatile native avute ? ca si asta e o chestie ce tine de caracterul si atitudinea fiecaruia, avuta fata de toti si toate cite ne inconjoara !

Mi s-a parut irelevant sa aduci in discutia despre capacitatile intelectuale ale premierului , vorba despre inteligenta nativa si bun simt .
Si eu am zis ca , atunci cand aspiri la functia de premier si crezi ca te recomanda inteligenta nativa , trebuie sa ai totusi o lipsa de bun simt ( de premier zic )sa nu-ti dai seama ca functia respectiva implica mult mai mult .
Ce-oi fi inteles dumneata , habar n-am !
Aberatiile , gen 750 , le taxez , fie ca-ti place sau nu !
La fel faci si dumneata cand nu-ti convine ceva , chiar daca mai aluziv .
Care-i baiul ?
Tre' sa ne pupam si sa ne imbratisam ca sa parem ca suntem de acord ?

cum faci de ma contrariaza de fiecare data raspunsul tau ? este ca nu citesti deloc sau, poate doar neatent, cursul postarilor ?
chestia cu inteligenta nativa si bunul simt a fost raspunsul meu la intrebarea lui @ Sir boby, referitor la oamenii simpli ce populeaza partidul lui DD si care nu au oameni ministeriabili ! n-ai citit atent sau poate doar nu ai inteles, oricum ar fi, mie-mi pare ca nuca-n perete raspunsul tau !
in sfirsit....las'o asa cum a cazut, ca ma oboseste sa te tot trimit la concentrarea pe text !
si, nuuuuu, nu-i nevoie neaparat de aprobari si imbratisari, ca doar din contrarii pot aparea idei de dezbatut , dar tine-te pe idee !

Iar Sir boby ti-a pus o intrebare la care dumneata ai raspuns ...

fataaaa, ala a fost raspunsul catre @Sirboby, caci m-a intrebat care-i diferenta intre unul scolit si unul nescolit, da ? si diferenta asta este : o DIPLOMA ,care sa certifice ca ai trecut printr-un sistem organizat de invatat si ca mintea a fost invatata sa invete ; ca , indiferent si reiau : NU neg bunul - simt si nici inteligenta nativa a vreunui om care-i poate da clasa unuia cu diploma- ca s-au mai vazut cazuri - dar , NU poate ajunge nimeni ministru daca nu are o facultate,un masterat, un doctorat !

cit despre cealalta problema, eu nu-i mai vad rezolvarea , nici cu razbel, nici cu rivolutie , cu nimic ....si , regret , nu numai Ro e cangrenata de un sistem ce se prabuseste mincat de lepra coruptiei ci, Lumea toata ....uita-te bine in jur si ai sa vezi ca-i asa !

Madame , pe mine nu ma duci cu presul cum vrea muschiul dumitale , uite textul intrebarii lui Sir :

"Si te rog sa-mi explici si mie diferenta dintre tonta(sau s.ov.a) si orice alt prost fara diplome(specializari)! ??

ASTA era intrebarea la care dumneata ai raspuns .

Cam scurt raspunsul la "cealalta problema " ...si daca nu mai vezi rezolvarea , atunci de ce ne calcam noi pe bombeuri pe-aici , asa de amorul artei ?
De ce le interzici altora sa creada intr-o rezolvare , de ce nu le dai sansa nici macar sa spere ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 22:00

De la: ____4IT, la data 2013-11-26 12:36:15@2148, "cifruta", lasa-i sa boscorodeasca si sa caute rezolvarea dilemei pana le-or crapa si singurul neuron functional pe care il mai au in dotare, acesti obsedati nu vor intelege niciodata nimic deoarece le lipseste capacitatea de-a compara,distinge, si acel minim bun simt din care rezulta rationalul: simt al realitatii.

Daca ei, cei de teapa lui Madam Tigaie, Black, Ingrid, Silviu etc., cred, sau sunt convinsi ca: vor scapa in mod pasnic, sau democratic, de cohorta de mafioti criptocomunisti care s-au cocotat abil in fruntea statului iar pe ei i-au prostit , jefuit, si/sau expatriat o multime dintre romani competenti, 3-4milioane, atunci, se inseala amarnic! Iar pentru aceasta mentalitate, nonviolent-crestineasca, vor plati foarte scump, de la taxe si impozite continuu majorate, pana acolo unde vor fi lipsiti de serviciile calitativ-superioare pe care statul are responsabilitatea sa le finanteze-administreze si ofere intregii populatii cum ar fi: sistem de educatie, sanatate, ordile si liniste publica, justitie.
Medicii sunt in greva si vor emigra in masa.
Cadrele didactice parasesc catedrele si emigreaza la culesul capsunilor.
Inginerii aplica la firme occdentale si parasesc Romania.
Din 2014 , terenurile agricole vor fi achizitionate de straini la preturi de nimic.
Padurile au fost rase si se rad in continuare.,
Industriile sunt inexistente. cu doua companii al caror actionariat este exten nu se face primavara industriala in Romania.
Rezervele minerale din patrulaterul metalifer al M'tilorApuseni va fi vandut.
Gazele de sist vor fi exploatate si numerosi proprietari de terenuri vor fi expropriati.
Politistii bat palma cu interlopii, sau patesc ceea ce a patit Politistul Berbeceanu.
Iar Justitia, va fi in continuare Oarba si Surda!
etc.

Deh , ce sa fac si eu , sper in continuare ca ne-om trezi cu totii din somn .
Problema nu e ca ei nu constientizeaza , problema e cu mentalitatea asta ce pe mine ma scoate din sarite : " Lasa bai , ca nu schimbi tu lumea ! "
Da'n rest ,stim sa ne vaitam de una , de alta ...

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2013, ora 22:09

De la: _2148_, la data 2013-11-26 21:49:30
De la: gabigabi2, la data 2013-11-25 18:32:12exact "ete fleosc" sunt si comentariile tale, daca inteligenta ta nativa si bunul simt , te "obliga" sa refuzi orice spun eu sau un altul cu care nu esti tu de acord si trebuie neaparat sa-l minimalizezi !
asta te face sa cresti in proprii tai ochi ? ufffff si tu esti o fiinta nefericita si plina de frustrari debordante , la fel ca ______________!

argumentate bine sau nu chiar, tot nu-ti refuz din start ideea expusa si o luam la maruntit , incercind o lamurire ? n-am facut si la religie asa ?

intorcindu-ma la inteligenta nativa si bun- simt, vrei sa spui ca n-ai intilnit in viata ta asemenea oameni ? niciodata- niciodata ? chiar asa de inchisa-n casa esti sau esti inchisa la inima si minte si nu-i poti recunoaste unui om calitatile native avute ? ca si asta e o chestie ce tine de caracterul si atitudinea fiecaruia, avuta fata de toti si toate cite ne inconjoara !

Mi s-a parut irelevant sa aduci in discutia despre capacitatile intelectuale ale premierului , vorba despre inteligenta nativa si bun simt .
Si eu am zis ca , atunci cand aspiri la functia de premier si crezi ca te recomanda inteligenta nativa , trebuie sa ai totusi o lipsa de bun simt ( de premier zic )sa nu-ti dai seama ca functia respectiva implica mult mai mult .
Care-i baiul ?

cum faci de ma contrariaza de fiecare data raspunsul tau ? este ca nu citesti deloc sau, poate doar neatent, cursul postarilor ?
chestia cu inteligenta nativa si bunul simt a fost raspunsul meu la intrebarea lui @ Sir boby, referitor la oamenii simpli ce populeaza partidul lui DD si care nu au oameni ministeriabili ! n-ai citit atent sau poate doar nu ai inteles, oricum ar fi, mie-mi pare ca nuca-n perete raspunsul tau !
in sfirsit....las'o asa cum a cazut, ca ma oboseste sa te tot trimit la concentrarea pe text !
si, nuuuuu, nu-i nevoie neaparat de aprobari si imbratisari, ca doar din contrarii pot aparea idei de dezbatut , dar tine-te pe idee !

fataaaa, ala a fost raspunsul catre @Sirboby, caci m-a intrebat care-i diferenta intre unul scolit si unul nescolit, da ? si diferenta asta este : o DIPLOMA ,care sa certifice ca ai trecut printr-un sistem organizat de invatat si ca mintea a fost invatata sa invete ; ca , indiferent si reiau : NU neg bunul - simt si nici inteligenta nativa a vreunui om care-i poate da clasa unuia cu diploma- ca s-au mai vazut cazuri - dar , NU poate ajunge nimeni ministru daca nu are o facultate,un masterat, un doctorat !

cit despre cealalta problema, eu nu-i mai vad rezolvarea , nici cu razbel, nici cu rivolutie , cu nimic ....si , regret , nu numai Ro e cangrenata de un sistem ce se prabuseste mincat de lepra coruptiei ci, Lumea toata ....uita-te bine in jur si ai sa vezi ca-i asa !

Madame , pe mine nu ma duci cu presul cum vrea muschiul dumitale , uite textul intrebarii lui Sir :

"Si te rog sa-mi explici si mie diferenta dintre tonta(sau s.ov.a) si orice alt prost fara diplome(specializari)! ??

Cam scurt raspunsul la "cealalta problema " ...si daca nu mai vezi rezolvarea , atunci de ce ne calcam noi pe bombeuri pe-aici , asa de amorul artei ?
De ce le interzici altora sa creada intr-o rezolvare , de ce nu le dai sansa nici macar sa spere ?

P.S
In conditiile in care masteratul lui Pictor Vonta este un fals , nu este nicio dIferenta intre unul cu diploma si cel fara diploma . Ba...ala cu falsul are chiar o lipsa acuta de bun simt . Si mai are si un tupeu grosolan . Asta ca sa lamurim diferentele si divergentele .

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 00:00

Da , am vazut la stiri . Documentele sunt secrete .
Nu ma mai mira nimic .
Noapte buna ! ( Ca sa nu duca lipsa de subiecte cafeneaua de dimineata , desi as fi citat si un clasic in viata )

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 08:48

De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 19:19:56
De la: ____4IT, la data 2013-11-26 18:26:24 Islanda, Argentina 2001, stii, foametea si multimea sunt de genul feminin.
Ia sa vedem, stii?

mda, culmea culmilor este ca organul masculin, tot de genul feminin este, stii ?

Adica, un penis, doua penisuri, e de genul feminin ?

A, scuze, am uitat ca nu stiai ca-i zice asa ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 09:03

Se apropie 9 decembrie ...
Cine-si mai aduce aminte cu cine a votat ?
Cine-si mai aduce aminte de ce a votat cu cine a votat ?
Cine-si mai aduce aminte ce spuneau cei ca mine despre astia de conduc acum ?
Si ce spuneu cei care i-au votat ?
Va mai amintiti ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 09:07

De la: 9am_1454, la data 2013-11-27 09:03:14Se apropie 9 decembrie ...
Va mai amintiti ?
Eu mi-aduc aminte partial....ce ziceau cei ca tine ca va fi daca nu ies cei care au iesit?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 10:24

De la: _Ingrid, la data 2013-11-27 09:07:44
Va mai amintiti ?
Eu mi-aduc aminte partial....ce ziceau cei ca tine ca va fi daca nu ies cei care au iesit?

Selectiva memorie ai, vinovato !
Ia un memo-plus !
Si rabda !
De-acum incolo ar trebui sa iesi pe strada cu o punga de hartie, cu doi ochi decupati, sa nu-ti rupi gatul (ca are cine, guvernul ... ) de rusine pentru ce ati facut acum un an si pentru ce ati scris pe forumuri ....
Voi le-ati netezit drumul spre putere astora ! Desteptii care inghiteau povestile cu Basescu, pe nerasuflatelea ... si le mai inghititi si azi, atat de ingramaditi la minte sunteti ...
Io-te, luati de colea, de la Ponta ... accize, alea, alea ...
Mai si vorbiti ...
Aveti tupeu, nu gluma ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 10:36

De la: 9am_1454, la data 2013-11-27 10:24:42
Va mai amintiti ?

Ia un memo-plus !
Si rabda !
De-acum incolo ar trebui sa iesi pe strada cu o punga de hartie, cu doi ochi decupati, sa nu-ti rupi gatul (ca are cine, guvernul ... ) de rusine pentru ce ati facut acum un an si pentru ce ati scris pe forumuri ....
Voi le-ati netezit drumul spre putere astora ! Desteptii care inghiteau povestile cu Basescu, pe nerasuflatelea ... si le mai inghititi si azi, atat de ingramaditi la minte sunteti ...
Mai si vorbiti ...

Asa, asa! simt nevoia de flagelare, spune-mi ce-am pierdut, ce era daca ramanea Udrea cu Boc, cu PDL-ul....nu ma cruta.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 10:59

De la: _2148_, la data 2013-11-26 22:09:35

Care-i baiul ?

P.S
In conditiile in care masteratul lui Pictor Vonta este un fals , nu este nicio dIferenta intre unul cu diploma si cel fara diploma . Ba...ala cu falsul are chiar o lipsa acuta de bun simt . Si mai are si un tupeu grosolan . Asta ca sa lamurim diferentele si divergentele .

Partial adevarat! Cel cu falsul nu e numai neinstruit E SI INFRACTOR,MINCINOS,PERVERS ETC. cel care nu are ,,diploma'' e doar neinstruit !!!!!! Sincer eu il prefer pe cel de al 2-lea!
Alta intrebare :,,DE CE IL PREFER EU PE CEL DE AL 2-LEA???? Raspuns te rog @gabi!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 13:31

De la: _2148_, la data 2013-11-27 00:00:30Da , am vazut la stiri . Documentele sunt secrete .
Nu ma mai mira nimic .
Noapte buna ! ( Ca sa nu duca lipsa de subiecte cafeneaua de dimineata , desi as fi citat si un clasic in viata )

S-a reintrodus cenzura?
Romanii n-au dreptul sa stie, sa fie informati onest si exact!?
Astora de la 9am le-au cam transpirat creierii cenzurand informatiile de pe acest topic, sarmanii, doar materia cerebrala intunecata le-a mai ramas in noaptea mintii.

Unde-s postarile mele NESIMTITILOR? meritati eticheta !

@2148, interpretei principale i s-a inzapezit computeru',sau i-o fi "cazut" net-ul pe bombeul sosonilor, absenteaza din cauze obiective, altfel, cine poate sti sau anticipa ce baliverne sforaitoare i-ar fi produs neuronul absent!

Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 13:46

Poi, serenisimii votanti ai usl-ului ar cam trebui sa-si sectioneze carotida, cei care au votat ppdd-ul sa-si rastoarne serbeleu-n freza, iar cei care au votat pdl-ul sa-si faca un seppuku !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 14:54

De la: _Ingrid, la data 2013-11-27 10:36:23
De la: 9am_1454, la data 2013-11-27 10:24:42
Va mai amintiti ?

Ia un memo-plus !
Si rabda !
Mai si vorbiti ...

Asa, asa! simt nevoia de flagelare, spune-mi ce-am pierdut, ce era daca ramanea Udrea cu Boc, cu PDL-ul....nu ma cruta.

Lapte si miere ... evident ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 15:14

De la: 9am_1454, la data 2013-11-27 08:48:50
De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 19:19:56
Ia sa vedem, stii?

Adica, un penis, doua penisuri, e de genul feminin ?

A, scuze, am uitat ca nu stiai ca-i zice asa ...

ma scuzati domnu' academic ...uitai ca-i zice asa , pi limba she ' telectuala.. si-i de jenu' neutru ....adica, unu' ptr. dinsul ca sa faca pisu si doua- ptr. doamne !
ie bine asa ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 15:18

Va mai amintiti ?

SILVIUUUUU, ce te-a intrebat Ingrid ? ia fa un exercitiu de memorie si adu-ti aminte unde eram in momentul lui ian. 2012 ?! ce asteptari aveam ? dar sperante ? mai aveam ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 15:26

De la: sirboby, la data 2013-11-27 10:59:34
De la: _2148_, la data 2013-11-26 22:09:35

Care-i baiul ?

P.S

Partial adevarat! Cel cu falsul nu e numai neinstruit E SI INFRACTOR,MINCINOS,PERVERS ETC. cel care nu are ,,diploma'' e doar neinstruit !!!!!! Sincer eu il prefer pe cel de al 2-lea!
Alta intrebare :,,DE CE IL PREFER EU PE CEL DE AL 2-LEA???? Raspuns te rog @gabi!

ei, hai, ca ma scoateti din sarite ! dar n-am spus ca un om simplu poate sa-i dea clasa unuia cu diploma, prin inteligenta si bun- simt ?
dar n-am facut eu LEGILE in lumea asta, mai oamenilor mai !
daca era valabila numa' inteligenta nativa a cuiva, nu mai se ajungea de la 4 clase la 7 ; de la 7 la 10....11 ani de scoala....12 ani de scoala....apoi n-a mai ajuns nici specializarea intr-o meserie facuta la o sc. de maistri, a fost nevoie si de o facultate....acum nu mai ajunge nici asta, trebuie sa ai si un masterat .... ba chiar s'un doctorat !
puneti contre doar ptr. ca tre' sa ne imbrincim nitel sau tre' sa va spun/ explic eu de ce au crescut anii de invatamint ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 15:55

NU GABI ALA FARA DIPLOMA E NEINSTRUIT DAR CINSTIT! ASTA E DIFERENTA DINTRE TONTA SI......
Gata vad ca cei din sistemul sanitar traiesc bine,pensionarii traiesc bine,profesorii traiesc bine ......numai cei din mediul privat nu traiesc bine ! Luati-va jucariile Domnilor privati si mutati-va in BG sau in alte tari!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 16:03

De la: sirboby, la data 2013-11-27 15:55:14 NU GABI ALA FARA DIPLOMA E NEINSTRUIT DAR CINSTIT! ASTA E DIFERENTA DINTRE TONTA SI......
Gata vad ca cei din sistemul sanitar traiesc bine,pensionarii traiesc bine,profesorii traiesc bine ......numai cei din mediul privat nu traiesc bine ! Luati-va jucariile Domnilor privati si mutati-va in BG sau in alte tari!

ai curaj sa bagi mina-n foc ptr. cinstea celui neinstruit ?
hai sa nu generalizam : neinstruit = cinstit si instruit = hot ! si ai DOVADA hotiei lui Ponta ? dar a cinstei lui Bas' ?
tu esti mai instruit decit mine, ptr. ca ai o facultate....eu, doar o scoala teh. postliceala....ce zici, se aplica rationamentul tau ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 16:10

De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 16:03:07
De la: sirboby, la data 2013-11-27 15:55:14 NU GABI ALA FARA DIPLOMA E NEINSTRUIT DAR CINSTIT! ASTA E DIFERENTA DINTRE TONTA SI......

ai curaj sa bagi mina-n foc ptr. cinstea celui neinstruit ?
hai sa nu generalizam : neinstruit = cinstit si instruit = hot ! si ai DOVADA hotiei lui Ponta ? dar a cinstei lui Bas' ?
tu esti mai instruit decit mine, ptr. ca ai o facultate....eu, doar o scoala teh. postliceala....ce zici, se aplica rationamentul tau ?
[/quote
Gabi plagiatul ce e? Furt intelectual? Da sau nu? Sau pentru tine furtul e numai atunci cand iti intra unul in casa si iti fura ceva din casa(poseta,masina ,garaj etc)?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 16:14

P.S.Poate ca nu am facultate(liceu,scoala prof.etc) poate sunt autodidact! Nu am scris niciodata ca sunt licentiat!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 16:27

De la: sirboby, la data 2013-11-27 16:14:04 P.S.Poate ca nu am facultate(liceu,scoala prof.etc) poate sunt autodidact! Nu am scris niciodata ca sunt licentiat!

nu, dar asa am dedus din tot ce-ai spus pina acum : ca esti specialist in ceva- nu stiu ce, ca n-ai zis - dar ca englezii te apreciaza si cum in toata lumea asta trebuie sa prezinti un certificat, o diploma, asa am crezut !

"plagiatul " ne-a fost adus la cunostinta cu Surle si Trimbitat pe toata media de catre Bas' ....si, pardon, dar don basel minte cum respira si face din alb -negru si din tintar- armasar , asa ca ....
omul a spus ca sunt citate din alte lucrari si toate sunt trecute in bibliografie....asa a fost "moda" in acei ani si toti cei ce si-au dat doctoratul au folosit-o ,iar lucrarea a fost recenzata, aprobata si cu un cuvint inainte ,facut Exact de prof. coordonator, adica cel de la care s-a " Furat " !
eu ti-am spus sa mai citesti si alta presa, nu numai cea basista , dar tu nu si nu !....cum imi zici mie ? tu, bas e batman- batman !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 16:33

Discutia noatra a inceput e la afirmatia ta ca la PPDD(PRM etc.) nu au oameni instruiti pentru a forma guvernul!
Eu te-am intrebat care e diferenta intre tonta si un oarecare(neintruit ) din PPDD(PRM etc)!
Ala care nu a plagiat e mai cinstit decat tonta al tau!
Eu zic ca sa fii un bun lider(prim-ministru,presedinte etc) ITI TREBUIE IN PRIMUL RAND VOINTA DE A FACE CEVA PENTRU TARA ! PENTRU TOATE CELELALTE EXISTA CONSILIERI!
Chiar daca ai diploma de doctor (chiar si pe bune) nu le poti sti pe toate! Dar daca nu ai diploma si ai numai vointa NUMESTI MINISTRI COMPETENTI SI DIN DOMENIU LA MINISTERE,iti faci un corp de control din specialisti(nu din cumetri si fini,prieteni etc.),iti asumi raspunderea pe o noua lege a functionarului public prin care dublezi pedepsele la infractiuni ca: neglijenta in servici,coruptie,luare de mita,scoti condamnarea cu suspendarea din aceasta lege,mai bagi in ea si confiscarea averii care nu poate fi justificata de catre rudele functionarului public,apoi iti mai asumi raspunderea si pentru o lege fiscala cu masuri care sa stipuleze economia etc.
Pentru toate acestea trebuie VOINTA ATAT!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2013, ora 16:42

De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 16:27:34
De la: sirboby, la data 2013-11-27 16:14:04 P.S.Poate ca nu am facultate(liceu,scoala prof.etc) poate sunt autodidact! Nu am scris niciodata ca sunt licentiat!

nu, dar asa am dedus din tot ce-ai spus pina acum : ca esti specialist in ceva- nu stiu ce, ca n-ai zis - dar ca englezii te apreciaza si cum in toata lumea asta trebuie sa prezinti un certificat, o diploma, asa am crezut !

"plagiatul " ne-a fost adus la cunostinta cu Surle si Trimbitat pe toata media de catre Bas' ....si, pardon, dar don basel minte cum respira si face din alb -negru si din tintar- armasar , asa ca ....
omul a spus ca sunt citate din alte lucrari si toate sunt trecute in bibliografie....asa a fost "moda" in acei ani si toti cei ce si-au dat doctoratul au folosit-o ,iar lucrarea a fost recenzata, aprobata si cu un cuvint inainte ,facut Exact de prof. coordonator, adica cel de la care s-a " Furat " !
eu ti-am spus sa mai citesti si alta presa, nu numai cea basista , dar tu nu si nu !....cum imi zici mie ? tu, bas e batman- batman !

Gabi pentru altii conteaza si ,,skill''-ul nu numai diplomele! Poti sa ai diplome cate vrei fara skill degeaba!
Eu vad altfel lucrurile :eu as da titlul de doctor DACA ITI FATA TIE BIBILICA IN DOMENIU CEVA NU CA COPII SUTE DE PAGINI DINTR-O LUCRARE(cu voia sau fara voia celui care a scris lucrarea)
si dupa ce ajungi Prim-ministru crezi tu ca,, iti mai sufla cineva in lucrarea de diploma'' stiind ca ai puterea de al da afara?In Romania??? NO WAY!

Pagini: << 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: