back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 >> Sari la pagina:

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 15:20

De la: valeriulivanov, la data 2013-12-03 14:21:16DE LA VILNIUS SPRE CHIRTOACA,PE DREAPTA ,LA CHISINAU ,CATE VOTURI SAU CASTIGAT DE LA INOCENTII RUPTI DE REALITEATEA POLITICA ?! ,DAR,NICI STANGA ZICEM NEVINOVATA,NU VREA CA SA DEA PIELEA INAPOI !..,SI ATUNCI,TOTUL ESTE UN "RAHAT-MANIPULAT ",BINE IMPACHETAT,SI DE STANGA,SI DE DREAPTA !.BINE CONSIMTIT ,RECIPROC -AVANTAJOS !.

RETARDATO...NU AMI POATA DE PE CONTUL SOTULUI!

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 15:47

INCEPAND DE ASTAZI 3-12-2013 TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA.
DOAR ASA VOM PUTEA SA STARPIM CIUMA USL.
IN BUCURESTI NE VEDEM IN PIATA UNIVERSITATII.
NU MAI STATI IN CASE DACA VRETI SA AVEM UN TRAI MAI BUN.
JOS MAFIA USL!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 17:38

De la: _2148_, la data 2013-12-03 12:13:11
De la: gabigabi2, la data 2013-12-03 09:31:59 uluitor ce "bine " scrieti voi, astia 3- cifrute si "rebrenduit " ....BREEEE, parca sunteti 3 in 1 , breeee !

da' vreau sa va puneti imaginatia la lucru si sa-mi spuneti CE faceau acum Bas ' si boculet , daca ar fi ramas in continuare la guvernare !
hai, descrieti laptele si mierea cursa pe drumurile patriei si in care ne-am fi naclait cu toti, de ne biziiau mustele ,ciopor pe noi !
hai, ca vreau sa aud !

Furia oarba nu acorda nimanui circumstante atenuante atunci cand cade din lac in putz , mai ales ca au existat si alte variante , nu doar partide cu cohorte de fomisti clientelari in spate , bine cunoscuti ,de altfel
Asta nu prea intelege boboru ' si nici dumneata : ca aia multi si bine organizati nu vor veni decat sa fure organizat si sa praduiasca si mai abitir ...

NU a EXISTAT nici-o alta Varianta, ce naiba nu vrei sa intelegi ?
si iarasi Nu vreti sa intelegeti sau sa acceptati ca, de Scirba lu' bas' , romanii ar fi votat cu orisicine ar fi PUTUT sa-i scape de el !
Singura formatiune Organizata si care ar fi putut s-o faca era USL. ul....NU PRM , NU PCR , NU DD si nici vreun Becali , toti fiind si ei niste fripturisti obedienti !
faptul ca voi nu vreti sa intelegeti acest lucru , ptr. mine echivaleaza cu recunoasterea ca -l preferati /iubiti pe Bas', considerind ca el a facut totul bine, corect si constitutional ....ca Boc in conf. cu obligatiunile impuse de acordul cu FMI ar fi facut acelasi lucru si mierea si laptele erau tot un rahat ca tot rahatul guvernarii lui, nu va impresioneaza caci e pe gustul vostru, altfel nu l-ati intinde pe tot topicul zi de zi si cu orice ocazie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 17:43

De la: 9am_2878, la data 2013-12-03 15:19:14
De la: gabigabi2, la data 2013-12-03 09:31:59 uluitor ce "bine " scrieti voi, astia 3- cifrute si "rebrenduit " ....BREEEE, parca sunteti 3 in 1 , breeee !

da' vreau sa va puneti imaginatia la lucru si sa-mi spuneti CE faceau acum Bas ' si boculet , daca ar fi ramas in continuare la guvernare !
hai, descrieti laptele si mierea cursa pe drumurile patriei si in care ne-am fi naclait cu toti, de ne biziiau mustele ,ciopor pe noi !
hai, ca vreau sa aud !

Ca esti PROASTA bata nu mai mira pe nimeni .

bine ! eu sunt proasta ....tu spune-mi Cum ar fi transformat Boc si Bas rahatul facut in timpul guvernarii PDL.iste in lapte si miere ?! ai ideie cum se poate ca mincind rahat tot timpul sa scoti Unt ?

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 17:44

Abuzurile jandarmeriei la Pungesti 2 decembrie 2013
www.youtube.com/watch?v=iP6UG2yqhKc

mesaj de la un cetatean pentru iubitii conducatori ai Romaniei
www.youtube.com/watch?v=17yDLJ04c3E

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 18:10

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 18:49

De la: gabigabi2, la data 2013-12-03 17:38:24
De la: _2148_, la data 2013-12-03 12:13:11

hai, ca vreau sa aud !

Furia oarba nu acorda nimanui circumstante atenuante atunci cand cade din lac in putz , mai ales ca au existat si alte variante , nu doar partide cu cohorte de fomisti clientelari in spate , bine cunoscuti ,de altfel
Asta nu prea intelege boboru ' si nici dumneata : ca aia multi si bine organizati nu vor veni decat sa fure organizat si sa praduiasca si mai abitir ...

NU a EXISTAT nici-o alta Varianta, ce naiba nu vrei sa intelegi ?
si iarasi Nu vreti sa intelegeti sau sa acceptati ca, de Scirba lu' bas' , romanii ar fi votat cu orisicine ar fi PUTUT sa-i scape de el !
Singura formatiune Organizata si care ar fi putut s-o faca era USL. ul....NU PRM , NU PCR , NU DD si nici vreun Becali , toti fiind si ei niste fripturisti obedienti !
faptul ca voi nu vreti sa intelegeti acest lucru , ptr. mine echivaleaza cu recunoasterea ca -l preferati /iubiti pe Bas', considerind ca el a facut totul bine, corect si constitutional ....ca Boc in conf. cu obligatiunile impuse de acordul cu FMI ar fi facut acelasi lucru si mierea si laptele erau tot un rahat ca tot rahatul guvernarii lui, nu va impresioneaza caci e pe gustul vostru, altfel nu l-ati intinde pe tot topicul zi de zi si cu orice ocazie !

Si v-a scapat USL-ul de,, uciga-l toaca'', base?? Daca nu atunci afirmatia ta:,,Singura formatiune Organizata si care ar fi putut s-o faca era USL. ul...'' e cel putin puerila,naiva ca sa nu zic de-a dreptul prosteasca!!!!!
Nu ai de unde sa stii daca ceilalti nu te-ar fi scapat de Base! Ramane o incertitudine! SIGUR E 10000000000000000000000% CA USL-UL VOSTRU MULT IUBIT NU V-A SCAPAT DE BASE! => USL-UL NU A AVUT PUTEREA DE A VA SCAPA DE BASE! Quod erat demonstrandum! Iar daca tu ,dupa esecul in misiune a USL-ului,inca mai sustii aceeasi tampenie.................NO COMMENT!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 19:30

Sirule, putin pricepi, neica ,da stii sa dai la gioale, ca orice om furios si intolerant !
fraza mea este cit se poate de Clara si doar neputinta te face sa nu o intelegi sau, rautatea !
omule, am spus AR FI PUTUT , caci erau "organizati " intr-o Alianta - USL ,care a cistigat un majoritar 70 % in Parlament, lucru ce i-ar fi permis s-o faca ! n-au facut-o si asta-i alta problema, dar nici -unul din partidele dragi tie nu ar fi putut s-o faca SINGUR ,decit DACA constituiau si ele o Alianta de stinga-mprejur care sa fi CISTIGAT Alegerile , ceea ce nu s-a intimplat !
de ce crezi ca Bas' se da de ceasul mortii sa faca , cica, o alianta a dreptei , nu ca sa o contrapuna USL.ului ?

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 19:37

De la: gabigabi2, la data 2013-12-03 19:30:36Sirule, putin pricepi, neica ,da stii sa dai la gioale, ca orice om furios si intolerant !
fraza mea este cit se poate de Clara si doar neputinta te face sa nu o intelegi sau, rautatea !
omule, am spus AR FI PUTUT , caci erau "organizati " intr-o Alianta - USL ,care a cistigat un majoritar 70 % in Parlament, lucru ce i-ar fi permis s-o faca ! n-au facut-o si asta-i alta problema, dar nici -unul din partidele dragi tie nu ar fi putut s-o faca SINGUR ,decit DACA constituiau si ele o Alianta de stinga-mprejur care sa fi CISTIGAT Alegerile , ceea ce nu s-a intimplat !
de ce crezi ca Bas' se da de ceasul mortii sa faca , cica, o alianta a dreptei , nu ca sa o contrapuna USL.ului ?

singura structura mafiota flamanda era usl-ul, si ce v-ati zis voi astia PROSTOVANI cu mentalitatI strambiste, hai sa-i votam, si v-ati facut gramada pe ei cu voturile.
acu' . na ! ete ce zice un ROMAN din ROMANIA !

www.youtube.com/watch?v=17yDLJ04c3E

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 03:58

De la: gabigabi2, la data 2013-12-03 19:30:36Sirule, putin pricepi, neica ,da stii sa dai la gioale, ca orice om furios si intolerant !

Gabi cred ca ,cei care au votat USL doar ca sa-i scape de base,au mizat pe ,,martoaga'' proasta de la inceput!
Trebuia sa atraga majoriitatea aia care nu s-a prezentat la referendum! Dar cum acea majoritate era scarbita de USL si de PDL in egala masura trebuia o moaca noua,un partid nou! Asa ca ,o sa te mire dar cred ca DD,PRM etc. aveau mai multe sanse decat USL-ul!
USL-ul e ca o haita de maidanezi care sunt ,,uniti'' pana la ciolan apoi se musca intre ei incercand sa apuce o bucata cat mai mare din acel ciolan!
PS.
Aceleasi abureli despre USL mi le turnati si inainte de alegeri si referendum(tu si cu PANA NEAGRA) si va ziceam ca sariti din lac in put si ca o alianta ca asta nu poate fi lucru curat........remember? Dar voi nu batman,batman..................!
In cel priveste pe Base.......................poti sa zici ce vrei de el mai putin ca nu e bun politician!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 08:33

BUN "politician " ? pentru Cine , Sirule ? pentru Romania ? a negociat el CEVA cu UE , Merkel, Barosso sau FMI ,in folosul Ro ? nu, Sirule, TOT ce a facut este in Folosul Personal si atit ! putin ii pasa de tine sau de mine !
dar, tot insistind impingindu-mi-l in fata pe DD , care-i un PANGLICAR CARAGHIOS, nu faci decit sa-mi confirmi ca 'om fi noi zapaciti de cap, dar nici cu tine nu mi-e rusine si regret : asta ti-e nivelul politic la care te afli !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 08:40

De la: _hakon_, la data 2013-12-03 19:37:37

singura structura mafiota flamanda era usl-ul, si ce v-ati zis voi astia PROSTOVANI cu mentalitatI strambiste, hai sa-i votam, si v-ati facut gramada pe ei cu voturile.
acu' . na ! ete ce zice un ROMAN din ROMANIA !

www.youtube.com/watch?v=17yDLJ04c3E[/quote]

las' ca nu-i mai mafiot Usl .ul , in totalitatea lui , decit FAMIGLIA lu' nen'tu base ! numa' daca te apuci sa enumeri ce-a adunat in Rapacitatea lui si ce incalcari ale legii sunt facute de catre protejatii lui, ar trebui sa va inspaiminte....dar voi il iubiti si tot ce face , bine face, ca-i "bun politician " !
veni-mi-ar scirba !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 08:58

De la: gabigabi2, la data 2013-12-04 08:33:16BUN "politician " ? pentru Cine , Sirule ? pentru Romania ? a negociat el CEVA cu UE , Merkel, Barosso sau FMI ,in folosul Ro ? nu, Sirule, TOT ce a facut este in Folosul Personal si atit ! putin ii pasa de tine sau de mine !
dar, tot insistind impingindu-mi-l in fata pe DD , care-i un PANGLICAR CARAGHIOS, nu faci decit sa-mi confirmi ca 'om fi noi zapaciti de cap, dar nici cu tine nu mi-e rusine si regret : asta ti-e nivelul politic la care te afli !

1. Eu nu-l imping pe DD in fata! De fiecare data cand am scris DD sau PPDD a fost impreuna cu alte nume de partide PRM etc. tocmai ca nu am vrut sa par partizan a lui DD.
2. POLITICIAN nu este egal cu PATRIOT! Politician,in Romania inseamna sforar(care trage sfori) si care stie ,,smecheriile politice''!
Oricum eu sunt gata sa accept un ,,PANGLICAR CARAGHIOS'' decat sa ma invart ca o curca in cerc sperand ca poate s-au saturat astia de furat !
Am vazut ce ,,gandire matura'' aveti! Si asta de 24 de ani!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 09:04

In alt context am o intrebare pentru tine: De ce e ,,panglicar'' DD? Ce il face ..panglicar''?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 09:16

De la: sirboby, la data 2013-12-04 08:58:09
De la: gabigabi2, la data 2013-12-04 08:33:16BUN "politician " ? pentru Cine , Sirule ? pentru Romania ? a negociat el CEVA cu UE , Merkel, Barosso sau FMI ,in folosul Ro ? nu, Sirule, TOT ce a facut este in Folosul Personal si atit ! putin ii pasa de tine sau de mine !

1. Eu nu-l imping pe DD in fata! De fiecare data cand am scris DD sau PPDD a fost impreuna cu alte nume de partide PRM etc. tocmai ca nu am vrut sa par partizan a lui DD.
2. POLITICIAN nu este egal cu PATRIOT! Politician,in Romania inseamna sforar(care trage sfori) si care stie ,,smecheriile politice''!
Oricum eu sunt gata sa accept un ,,PANGLICAR CARAGHIOS'' decat sa ma invart ca o curca in cerc sperand ca poate s-au saturat astia de furat !

Sirule, societatea aia Perfecta la care visezi tu, ceva intre Comunism- Capitalism cu fata umana si Rai , NU EXISTA ! poate in Noua Era Mondiala sa mai punem de o experienta faina ,ce va mai distruge citeva milioane de vieti, ca tot suntem cam multi pe pamintul asta !
am spus si o sa mai repet o data : ca orice Umanist Convins ce ma aflu si eu mi-as dori o Lume- si-l citez pe Eminescu - mai buna si mai dreapta si sa ne avem ca frati - am incheiat citatul , dar asa ceva este IMPOSIBIL de realizat si asta din cauza naturii umane, atit de complexa !
ca atare : astea-s cartile pe care le avem in mina , cu astea jucam daca vrem si daca ne pricepem ! daca nu, atunci se joaca altii cu noi !

ce m-ai mai intrebat ? de ce e DD panglicar ? ca asa este el si daca iau in calcul faptul ca are datorii la Stat pe care nu si le achita , acuzele de Evaziune Fiscala....apropo, in Anglia e permisa ? acuzele de santaj ....bluful de anul asta cu OLTCHIMUL , nu mai trebuie sa-ti demonstrez nimic

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 10:10

DOSAR DE POLITICIAN: Radu Mazãre sau MOMO, o entitate pãmânteanã cu personalitate multiplã

www.realitatea.net/dosar-de-politician-radu-mazare-sau-momo-o-en...

MOMO este avatarul tuturor reîncarnãrilor pe care Mazãre le practicã în timpul carnavalelor groteºti din staþiunea Mamaia: el este un ºeic arab putred de bogat interesat sã interacþioneze sexual cu domniºoarele de pe litoral, el este un marchiz, un faron, un prinþ indian, un ofiþer nazist… un playboy mioritic desãvârºit. Dedublarea sa poate continuã la infinit.

Cornel Ivanciuc mai spune cã Radu Mazãre a devenit un caz clinic. Eu cred cã România este pe cale sã devinã un caz clinic, un mare ospiciu numit România. Sã mã explic: un recent studiu european aratã cã românii sunt pe locul întâi la consum de programe tv. Românii se uitã în draci la televizor, din lipsã de alternativã. Audienþele aratã cã emisiunile care strâng sute de mii de telespectatori – în acelaºi timp chiar - sunt cele de divertisment. Românii vor sã fie distraþi de televizor: este ieftin ºi la îndemânã. Românii urãsc politica, dar nu vor sã se informeze pentru a vota în cunoºtinþã de cauzã. Românii voteazã prost, la fel de prost cum mãnâncã. Ei, în acest context, primarul Constanþei Radu Mazãre, MOMO, se întrupeazã în costumele sale exact în pielea unui personaj de emisiune tabloidã. El nu este politician, pentru cã ºtie cã românii urãsc politicienii. Mazãre este primarul cool ºi nebun de la televizor. Cum altfel poþi explica faptul cã omul este votat de 12 ani ani în continuu primar, tocmai de pensionarii din Constanþa, cei mai fideli telespectatori ai patriei.

Mazãre nu este un caz clinic. Poate fi un caz clinic de ºmecherie. Rãducu râde în sinea sa când este fãcut cu ou ºi cu oþet ºi prezentat de televiziunile serioase drept un clovn. Rãducu, dragi constãnþeni, ºi asta cred cã o ºtiþi foarte bine, este un bãiat deºtept care face pe prostul, iar pe la spate, cum se spune, face mulþi, mulþi bani. Mi-ar trebui câteva ore sã vã prezint zecile de afaceri fãcute de clanul Mazãre la Constanþa. Sute de firme, controlate direct sau indirect, zeci de proprietãþi, clãdiri, hoteluri, cazinouri, restaurante, terenuri, magazine, toate funcþiile publice la discreþia sa ºi a echipei sale… un oraº întreg împânzit. Nimeni nu va mai putea conduce acest oraº în afarã clanului Mazãre în urmãtori 20 de ani. Va fi imposibil, fizic.

La fel de complicat ar fi sã va spun cu ce se ocupã primarul Radu Mazãre. Oficial, fizic vorbind, omul stã la birou cât pasãrea stã pe gard. Neoficial, oraºul este condus relativ bine, chiar dacã aratã foarte prost în ultimii ani, prin intermediul viceprimarilor Gabi Stan ºi Decebal Fãgãdãu. Acesta din urmã este considerat ºi creierul din primãria Constanþa. Gabi Stan exceleazã prin rapiditatea cu care executã ordinele.

Clanul Mazãre a fost controlat ani în ºir de toate organele de contol: Poliþie, ANAF, DNA, doiºunsfert, SRI. Cam de fiecare datã, clanul a scãpat basma curatã. Un singur mega dosar, care priveºte gruparea primarului, se aflã pe rolul instanþelor, în care Mazãre are ºanse mari sã fie condamnat: afacerea retrocedãrii terenurilor din oraº.

Însã dupã un an ºi jumãtate de guvernare USL, bãieþii de la Constanþa au fãcut o greºealã majorã, care le poate fi fatalã. Au luat cu forþa controlul portului Constanþa, o afacere pe care aceºtia o vâneazã de ani de zile, în care au fost implicaþi puþin, dar nu suficient pe mãsurã lãcomiei lor. Ei bine, portul Constanþa înseamnã în primul rând US Army, NATO ºi nu în ultimul rând Serviciul Român de Informaþii. Este al patrulea port ca mãrime din Europa ºi principala poartã de intrare a mãrfurilor din Orient spre Occident. Echipa Mazãre l-a impus la începutul anului la conducerea portului pe Lucian Bãluþ, fostul profesor al primarului Mazãre de la Institutul de Marinã. Iniþial, administraþia portului a organizat o licitaþie în valoare de 125 de milioane de euro pentru prelungirea cu, atenþie, 1 kilometru a digului din Portul Constanþa. Contractul a fost semnat de unul dintre oamenii de încredere ai lui Mazãre, pe nume Decebal ªerban, care a ocupat temporat funcþia de director al portului. Dupã semnare, contractul a fost modificat grosolan în defavoarea administraþiei portului. Afacerea ce viza siguranþa portuarã a fost supravegheatã tot timpul de bãieþii cu ochii albaºtri.

Informaþiile au ajuns la DNA, iar dosarul stã sã explodeze… Fostul absolvent de Marinã, Radu Mazãre, este pe cale sã-ºi îngroape cariera politicã tocmai din prea multã iubire pentru mare ºi pentru portul Constanþa.

Ca sã vorbim pe limba primarului: portul, dragã Radule, a fost ca o blondã perversã care þi-a intrat în pat uºor, dupã o noapte la Fratelli. Dimineaþã, când te-ai trezit, ai observat cã de fapt blonda era tocmai ofiþerul Vasile de la Direcþia Naþionalã Anticorupþie, care te aresteazã pentru perversiuni financiare la administraþia portului Constanþa…

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 10:14

DOSAR DE POLITICIAN: Guvernul României, marea casã de toleranþã politicã

www.realitatea.net/dosar-de-politician-guvernul-romaniei-marea-c...

Guvernul nu reuºeºte sã colecteze bani din taxe ºi impozite ºi, în disperare de cauzã, va trebui sã creascã sau sã inventeze noi biruri. De fapt, în economie e secetã ºi, oricât s-ar chinui, Fiscul nu are de unde încasa. Este exact ca în romanul Moromeþii, când Ilie Moromete îi spune executorului: de unde sã-þi dau foncirea dacã n-am… N-am ºi cu asta basta. Iarna se apropie cu paºi repezi ºi toate datele aratã cã zãpadã ºi frigul vor fi mai teribile în comparaþie chiar ºi cu luna februarie din 2012.

Sistemul energetic naþional va fi pus la grea încercare: va trebui sã importãm mai multe gaze de la ruºi, care ne vor ºantaja din nou cu creºterea preþului. Guvernul nu mai are bani sã plãteascã subvenþiile pentru încãlzirea centralizatã din marile oraºe: un exemplul este oraºul Galaþi. În lipsã de cãldurã la calorifere, românii vor bagã reºourile în prizã. Reþelele electrice vor trozni ca în 2012. În loc ca guvernanþii sã se concentreze pe aceste probleme, zi de zi, opinia publicã este intoxicatã cu teme false. Mass media din România este ca un câine de vânãtoare surd, pãcãlit în fiecare zi cu promisiunea cã va captura un vânat mare. Însã vânatul este doar amuºinat pe la nas, niciodatã nu este real.

În timp ce televiziunile bat apa în piua, pe la spatele opiniei publice, în România realã, se furã voiniceºte din toate poziþiile politice posibile. Nu vi se pare ciudat cã, deºi mâna dreapta a ministrului Energiei Constantin Niþã a fost arestat pentru o ºpagã de 2,8 milioane de euro, toatã lumea tace ? Cã lumea se face cã nu vede? Cã într-o þarã normalã, Niþã trebuia demis cu prima ocazie, în direct, în ºedinþa de Guvern? Acum, acest Niþã este din nou plecat din þarã, pentru cã îi este fricã sã vinã ºi sã dea explicaþii cu privire la implicarea oamenilor lui, în mega- ºpaga de la Hidroelectrica. De fapt, dacã stãm bine ºi ne gândim, acest Guvern, proclamat a fi cel mai cinstit din istoria României, este la fel de corupt ºi gãunos ca mai toate guvernele din ultima sutã de ani. Guvernul USL a fost în ultimul an ºi jumãtate ca o mare casã de toleranþã politicã, prin care s-au plimbat zeci de miniºtri ºi funcþionari penali sau incompatibili, diverºi evazioniºti, ºpãgari, traficanþi de influenþã, oameni de afaceri suspecþi… o faunã superbã prin mizeria ei moralã… România este încã o datã cu apa la gurã, dar românii se uitã în continuare la telenovele turceºti, fac þuicã ºi zacuscã la ceaun. Dupã 1 an ºi jumãtate, am fãcut o numãrãtoare a personajelor care au trecut prin Guvern sau care mai sunt în Guvern ºi care au fãcut de ruºine voturile a 70 la sutã din populaþie.

V-o mai aduceþi aminte pe Corina Dumitrescu, propusã de PSD în primãvara anului 2012 sã devinã ministrul Educaþiei? Doamna îºi falsificase CV-ul, plus acuzaþii consistente de plagiat. A plecat pe uºa din dos. Nici nu era fãcut Guvernul USL ºi Victor Alistar, care a pozat ani în ºir ca fiind ONG-ist, adicã neimplicat politic, era cât pe ce sã devinã ministrul pentru strategii guvernamentale. Alistar fusese gãsit incompatibil. A plecat ºi el. A urmat celebrul senator PSD de la Bihor, Ioan Mang. A fost ºi el ministrul Educaþiei. A fost prins cã a plagiat. A plecat ºi el acasã. A urmat actorul Mircea Diaconu, ministrul liberal al Culturii, un domn simpatic, profesor de propagandã televizatã. A fost demis ºi el, pentru cã Justiþia a decis cã este incompatibil. Niºte chestii legate de banii daþi cãtre soþie, când conducea teatrul Nottara. Sincer, cred cã Diaconu nici nu a ºtiut cã a încãlcat legea. Cu mare scandal a plecat ºi kaiserul Ioan Rus de la Cluj, fostul ministru de Interne. Dupã ce a fost convins cu greutate sã accepte încã o datã funcþia de ministru, Rus a fost scos pe uºa din dos ºi aruncat ca o mãsea stricatã. Rus nu voia sã coafeze listele electorale. În acel context a fost schimbat ºi ministrul liberal al Administraþiei Paul Victor Dobre, care s-a ales cu dosar penal pentru cã s-a jucat cu listele electorale, aºa cum Ioan Rus nu fusese de acord sã facã.

A urmat o rafalã de miniºtri declaraþi incompatibili: Eduard Hellvig de la Dezvoltare, Liviu Pop- ministrul Educaþiei, Vasile Cepoi - ministrul Sãnãtãþii, Ovidiu Silaghi - ministrul Transporturilor. Pânã la sfârºitul anului trecut, Guvenul USL a þinut-o dintr-un scandal în altul: aºadar 9 miniºtri au fost demiºi din cauza problemelor cu legea...cu menþiunea cã Ioan Rus a avut probleme pentru cã nu a încãlcat legea. Ce frumoasã e România! ªi lista aceasta însã nu se opreºte aici. O altã specie bine crescutã în guvernarea USL este funcþionarul penal. Valentin Preda a fost secretar de stat la ministerul Transporturilor. Vali este omul lui Radu Mazãre ºi fãcea jocurile în minister: combinaþii, afaceri politice cu portul Constanþa, etcetera. Preda a fost executat de procuroriii DNA pentru cã împreunã cu un ofiþer de poliþie de la DNA ar fi încercat sã-l ajute pe vicepremierul Liviu Dragnea sã scape de dosarul Referendumul. Un alt funcþionar de rang înalt agãþat de procurorii a fost ºefa de cabinet a ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu. Aceastã este acuzatã cã a luat ºpagã sã aranjeze un concurs. A urmat conservatorul Aurel Panã, promovat de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ºef la o agenþie din minister. Acest Panã s-a dovedit a fi un bãiat curajos- el a cerut ºpagã
1.200.000 de euro,bani cash, pentru aranjarea unor licitaþii. Alte dosare grele i-au omorât politic pe liberalii Silaghi ºi Varujan Vosganian, primul acuzat cã a luat ºpagã 200 de mii de euro, al doilea pentru favorizarea companiei Interagro.

În final, nu puteam uita de ºpãgarii de la Hidroelectrica, Brãdean ºi Mihãilã, dar ºi pe consilierul secretarului general al Guvernului, Marcel Pãvãleanu, arestat pentru o evaziune fiscalã halucinantã de 35 de milioane de euro. Sper cã nu v-am obosit cu atâtea nume ºi poveºti penale marca USL. E surprinzãtor când pui cap la cap atâtea nume ºi scandaluri din ultimul an ºi observi cã, oricâte tâmpenii ar face Guvernul, oamenii încã au încredere în USL. Pentru mine este o veste bunã: oricâte prostii ar face USL-iºtii, guvernul va sta în picioare mult ºi bine, deci avem statistic ºanse sã trãim mai bine. Sfatul meu este sã fiþi optimiºti ºi care nu cumva sã pierdeþi vreun episod din Suleyman Magnificul...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 10:37

De la: gabigabi2, la data 2013-12-04 09:16:18
De la: sirboby, la data 2013-12-04 08:58:09

Sirule, societatea aia Perfecta la care visezi tu, ceva intre Comunism- Capitalism cu fata umana si Rai , NU EXISTA ! poate in Noua Era Mondiala sa mai punem de o experienta faina ,ce va mai distruge citeva milioane de vieti, ca tot suntem cam multi pe pamintul asta !
am spus si o sa mai repet o data : ca orice Umanist Convins ce ma aflu si eu mi-as dori o Lume- si-l citez pe Eminescu - mai buna si mai dreapta si sa ne avem ca frati - am incheiat citatul , dar asa ceva este IMPOSIBIL de realizat si asta din cauza naturii umane, atit de complexa !
ca atare : astea-s cartile pe care le avem in mina , cu astea jucam daca vrem si daca ne pricepem ! daca nu, atunci se joaca altii cu noi !

ce m-ai mai intrebat ? de ce e DD panglicar ? ca asa este el si daca iau in calcul faptul ca are datorii la Stat pe care nu si le achita , acuzele de Evaziune Fiscala....apropo, in Anglia e permisa ? acuzele de santaj ....bluful de anul asta cu OLTCHIMUL , nu mai trebuie sa-ti demonstrez nimic

@gabi ai vre-un apropiat care are o firma?????? Intreaba-l daca 100% ,,clear'' daca vrei sa intelegi!
EU cred ca nici o firma din Romania nu e 100% clear! Daca incerci mai trebuie sa vii cu bani de acasa pentru taxe si impozite!!!!!!!!!
Si cine ar trebui sa faca acea lume mai buna? Astepti sa vina extraterestrii??????? Si chiar daca vin voi tot cu USL-ul votati ca aia sunt ,,panglicari" si nu au ,,PUTERE" sa va scape de base......!
In clipa in care vrei asa de multi bani (sa cumperi Oltchimul) bancile si investitorii reactioneaza greu spre foarte greu!
Incearca tu sa scoti mai mult de 300 de lire dintr-un bancomat(bani din salariu) sa vezi ce se intampla! De ce tonta nu l-a lasat in pace cu Oltchimul? De unde stii tu ca a fost teapa? De pe Antene!
Lui DD i-au 10 zile sa aduca banii! SI DACA I-AR FI AVUT IN CONTURI NU AR FI REUSIT SA-I TRANSFERE! In schimb la CFR Marfa tot trageau de timp de ce oare!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 10:55

Repet NU SUNT SUSTINATOR AL LUI DD ! Doar incerc sa gandesc si vad ce nu e ,,kosher''!
Parerea mea e ca daca DD reusea cum ,necum sa faca rost de bani avea el 70% din parlament! Ai inteles! De ce nu e arestat pentru evaziune fiscala?
Ca a facut bani din ,,Elodia'' ,,crime'',,tomberoane''etc. BRAVO LUI! A vazut ce place prostimii si i-a dat ce a vrut! Daca nu avea audienta nu facea bani! Asa ca .......bravo lui! Altii au facut bani din cersit ,furat,prostitutie etc.
Dragnea din ce a facut bani?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 11:08

De la: _2148_, la data 2013-12-04 10:14:14DOSAR DE POLITICIAN: Guvernul României, marea casã de toleranþã politicã

www.realitatea.net/dosar-de-politician-guvernul-romaniei-marea-c...

Guvernul nu reuºeºte sã colecteze bani din taxe ºi impozite ºi, în disperare de cauzã, va trebui sã creascã sau sã inventeze noi biruri. De fapt, în economie e secetã ºi, oricât s-ar chinui, Fiscul nu are de unde încasa. Este exact ca în romanul Moromeþii, când Ilie Moromete îi spune executorului: de unde sã-þi dau foncirea dacã n-am… N-am ºi cu asta basta. Iarna se apropie cu paºi repezi ºi toate datele aratã cã zãpadã ºi frigul vor fi mai teribile în comparaþie chiar ºi cu luna februarie din 2012.

Sistemul energetic naþional va fi pus la grea încercare: va trebui sã importãm mai multe gaze de la ruºi, care ne vor ºantaja din nou cu creºterea preþului. Guvernul nu mai are bani sã plãteascã subvenþiile pentru încãlzirea centralizatã din marile oraºe: un exemplul este oraºul Galaþi. În lipsã de cãldurã la calorifere, românii vor bagã reºourile în prizã. Reþelele electrice vor trozni ca în 2012. În loc ca guvernanþii sã se concentreze pe aceste probleme, zi de zi, opinia publicã este intoxicatã cu teme false. Mass media din România este ca un câine de vânãtoare surd, pãcãlit în fiecare zi cu promisiunea cã va captura un vânat mare. Însã vânatul este doar amuºinat pe la nas, niciodatã nu este real.

În timp ce televiziunile bat apa în piua, pe la spatele opiniei publice, în România realã, se furã voiniceºte din toate poziþiile politice posibile. Nu vi se pare ciudat cã, deºi mâna dreapta a ministrului Energiei Constantin Niþã a fost arestat pentru o ºpagã de 2,8 milioane de euro, toatã lumea tace ? Cã lumea se face cã nu vede? Cã într-o þarã normalã, Niþã trebuia demis cu prima ocazie, în direct, în ºedinþa de Guvern? Acum, acest Niþã este din nou plecat din þarã, pentru cã îi este fricã sã vinã ºi sã dea explicaþii cu privire la implicarea oamenilor lui, în mega- ºpaga de la Hidroelectrica. De fapt, dacã stãm bine ºi ne gândim, acest Guvern, proclamat a fi cel mai cinstit din istoria României, este la fel de corupt ºi gãunos ca mai toate guvernele din ultima sutã de ani. Guvernul USL a fost în ultimul an ºi jumãtate ca o mare casã de toleranþã politicã, prin care s-au plimbat zeci de miniºtri ºi funcþionari penali sau incompatibili, diverºi evazioniºti, ºpãgari, traficanþi de influenþã, oameni de afaceri suspecþi… o faunã superbã prin mizeria ei moralã… România este încã o datã cu apa la gurã, dar românii se uitã în continuare la telenovele turceºti, fac þuicã ºi zacuscã la ceaun. Dupã 1 an ºi jumãtate, am fãcut o numãrãtoare a personajelor care au trecut prin Guvern sau care mai sunt în Guvern ºi care au fãcut de ruºine voturile a 70 la sutã din populaþie.

V-o mai aduceþi aminte pe Corina Dumitrescu, propusã de PSD în primãvara anului 2012 sã devinã ministrul Educaþiei? Doamna îºi falsificase CV-ul, plus acuzaþii consistente de plagiat. A plecat pe uºa din dos. Nici nu era fãcut Guvernul USL ºi Victor Alistar, care a pozat ani în ºir ca fiind ONG-ist, adicã neimplicat politic, era cât pe ce sã devinã ministrul pentru strategii guvernamentale. Alistar fusese gãsit incompatibil. A plecat ºi el. A urmat celebrul senator PSD de la Bihor, Ioan Mang. A fost ºi el ministrul Educaþiei. A fost prins cã a plagiat. A plecat ºi el acasã. A urmat actorul Mircea Diaconu, ministrul liberal al Culturii, un domn simpatic, profesor de propagandã televizatã. A fost demis ºi el, pentru cã Justiþia a decis cã este incompatibil. Niºte chestii legate de banii daþi cãtre soþie, când conducea teatrul Nottara. Sincer, cred cã Diaconu nici nu a ºtiut cã a încãlcat legea. Cu mare scandal a plecat ºi kaiserul Ioan Rus de la Cluj, fostul ministru de Interne. Dupã ce a fost convins cu greutate sã accepte încã o datã funcþia de ministru, Rus a fost scos pe uºa din dos ºi aruncat ca o mãsea stricatã. Rus nu voia sã coafeze listele electorale. În acel context a fost schimbat ºi ministrul liberal al Administraþiei Paul Victor Dobre, care s-a ales cu dosar penal pentru cã s-a jucat cu listele electorale, aºa cum Ioan Rus nu fusese de acord sã facã.

A urmat o rafalã de miniºtri declaraþi incompatibili: Eduard Hellvig de la Dezvoltare, Liviu Pop- ministrul Educaþiei, Vasile Cepoi - ministrul Sãnãtãþii, Ovidiu Silaghi - ministrul Transporturilor. Pânã la sfârºitul anului trecut, Guvenul USL a þinut-o dintr-un scandal în altul: aºadar 9 miniºtri au fost demiºi din cauza problemelor cu legea...cu menþiunea cã Ioan Rus a avut probleme pentru cã nu a încãlcat legea. Ce frumoasã e România! ªi lista aceasta însã nu se opreºte aici. O altã specie bine crescutã în guvernarea USL este funcþionarul penal. Valentin Preda a fost secretar de stat la ministerul Transporturilor. Vali este omul lui Radu Mazãre ºi fãcea jocurile în minister: combinaþii, afaceri politice cu portul Constanþa, etcetera. Preda a fost executat de procuroriii DNA pentru cã împreunã cu un ofiþer de poliþie de la DNA ar fi încercat sã-l ajute pe vicepremierul Liviu Dragnea sã scape de dosarul Referendumul. Un alt funcþionar de rang înalt agãþat de procurorii a fost ºefa de cabinet a ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu. Aceastã este acuzatã cã a luat ºpagã sã aranjeze un concurs. A urmat conservatorul Aurel Panã, promovat de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ºef la o agenþie din minister. Acest Panã s-a dovedit a fi un bãiat curajos- el a cerut ºpagã
1.200.000 de euro,bani cash, pentru aranjarea unor licitaþii. Alte dosare grele i-au omorât politic pe liberalii Silaghi ºi Varujan Vosganian, primul acuzat cã a luat ºpagã 200 de mii de euro, al doilea pentru favorizarea companiei Interagro.

În final, nu puteam uita de ºpãgarii de la Hidroelectrica, Brãdean ºi Mihãilã, dar ºi pe consilierul secretarului general al Guvernului, Marcel Pãvãleanu, arestat pentru o evaziune fiscalã halucinantã de 35 de milioane de euro. Sper cã nu v-am obosit cu atâtea nume ºi poveºti penale marca USL. E surprinzãtor când pui cap la cap atâtea nume ºi scandaluri din ultimul an ºi observi cã, oricâte tâmpenii ar face Guvernul, oamenii încã au încredere în USL. Pentru mine este o veste bunã: oricâte prostii ar face USL-iºtii, guvernul va sta în picioare mult ºi bine, deci avem statistic ºanse sã trãim mai bine. Sfatul meu este sã fiþi optimiºti ºi care nu cumva sã pierdeþi vreun episod din Suleyman Magnificul...

bine draga, m-ai convins : esti o basistaaaaa cit cuprinde ! ce te-oi face cind va trebui ala sa plece, nici nu vreau sa-mi inchipui ! ochi plinsi, haine sfisiate la piept , tirit pe genunchi si coate....un cortegiu de pupincuristi ce-l va conduce pin' la barcutza din portul lui Mazare !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 11:37

Imaginatia iti joaca feste , madame !
Nu ma confunda cu...dumneata , s-ar putea sa plangi cu sughituri cand nu vei mai avea in carca cui sa arunci dezastrul guvernarii comuniste , multilateral dezvoltata !
Eu ti-am mai spus ca , oricine ar fi presedinte , pentru economie ,important este cine guverneaza !
Rolul de viitor presedinte al lui Antonescu este mai putin important pentru mine , decat guvernul in functie !
Imagineaza-ti referendumul cu Basescu demis , Antonescu presedinte actual !
Ar fi aratat economia reala mai bine sau mai prost ?
Fii sincera cu tine insati !
Eu zic ca mult mai prost , deoarece s-ar fi furat in liniste ! Si ar fi scapat unii de niste dosare pe rol , desi nu sunt sigura de asta .

Tot circul asta pe care-l faci cu Basescu este pentru a distrage atentia de la ce se intampla de fapt , in economia reala !
Dar nu-i bai , eu ma descurc , sa vedem ce veti face voi , pensionistii !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 12:00

Am observat ca , atunci cand nu ai argumente , incepi sa acuzi de basism sau folosesti alte tehnici insusite la Latrina 3 . Sper ca nu-ti doresti sa te acuz si eu cu aceleasi "argumente " !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 14:43

daca nu-ti dai seama ca pina si aceasta Imputare : A3 in sus- A3 in jos , este de sorginte basesciana , eu chiar nu mai am ce sa-ti mai spun !
dar este interesant ca urasti la fel de mult ca si el ce spun cei de acolo, care tocmai ce dezvaluie niste afaceri curatele-murdarele cu niste retrocedari de paminturi ale Bratienilor ; cu Supraevaluari facute de firma dlui sot a madamei Voss, cu hotariri judecatoresti naucitoare, facute de ieri pina azi si-n toate e usor amestecata si proaspata mosiereasa Ioana Basescu si , ptr. Echidistanta nu postezi decit din presa proB !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 16:36

De la: gabigabi2, la data 2013-12-04 14:43:22daca nu-ti dai seama ca pina si aceasta Imputare : A3 in sus- A3 in jos , este de sorginte basesciana , eu chiar nu mai am ce sa-ti mai spun !
dar este interesant ca urasti la fel de mult ca si el ce spun cei de acolo, care tocmai ce dezvaluie niste afaceri curatele-murdarele cu niste retrocedari de paminturi ale Bratienilor ; cu Supraevaluari facute de firma dlui sot a madamei Voss, cu hotariri judecatoresti naucitoare, facute de ieri pina azi si-n toate e usor amestecata si proaspata mosiereasa Ioana Basescu si , ptr. Echidistanta nu postezi decit din presa proB !

Asta te roade pe dumneata , ca nu citez A3 ?
Nu pot avea incredere intr-o televiziune al carei patron este puscariabil si care ii face zi de zi publicitate gratuita lui Basescu !
Acest guvern nu-si poate crea credibilitatea cu textul "da' si aialalti fura !" , poti sa intelegi asta ?
Daca guvernul Boc a cazut pentru guvernare proasta mult clamata de actualul guvern ,daca acesta din urma s-a instalat la putere cu niste minciuni electorale , cu promisiuni pe care nu le-a respectat , nu va putea niciodata sa se justifice credibil in fata alegatorilor prin pretexte de genul asta , intelege asta ptr. totdeauna !
Nu poti sa justifici o guvernare proasta cu alta proasta din trecut , lumea d'aia te-a votat , ca tu sa vii sa guvernezi bine !
Stiu ca te deranjeaza adevarul , dar am postat ca reactie la faptul ca ai zis de guvernarea USL ca-i mai buna ! ca astia sunt corecti , onesti si nu fura !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 17:19

Chiar si acel electorat care bubuie de prostie isi va da seama in cele din urma ca a fost dus cu zaharelul , oricat ar incerca A3 sa-i salveze imaginea actualei guvernari .
Viata reala , economia reala nu e cea de la televizor , madame !
Hotul care striga hotii nu va putea sa-si pacaleasca prea mult electoratul , oricat de mult ar sta acesta din urma in fata televizorului blocat pe A3 .
Daca s-ar putea trai cu aer , poate ar fi posibil dar nu uita ca incep sa curga facturile de sezon

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 17:44

De la: 9am_2878, la data 2013-12-03 15:47:46INCEPAND DE ASTAZI 3-12-2013 TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA.
JOS MAFIA USL!
EI, SUNT TOTI ACEEASI !. ,NISTE CIRCARI IN PUBLIC !.CAND NU SE INTELEG LA PONT,I-SI MANIPULEAZA TURMA ,SI SI-O SCOATE IN STRADA,ACEASTA CU SCOPUL CA PARTEA ADVERSA CA SA MAI PULSEZE INSPRE IMPACARE,ADICA REGLAREA CONTULUI.IN SCHIMB,IN SPATELE PAPUSARELI,I-SI IMPART FRATESTE PRADA,DEPARTE DE VAZUL PROSTIMII,SIMULEAZA CA NICI NU AU PUS BOTUL,SI NICI GURA NU LE PUTE !.,ASA CA,TRAIASCA RETARDATII MANIPULATI ,SI TANTOSII NAIVI,PLINI DE EXCREMENTE !.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 19:11

De la: valeriulivanov, la data 2013-12-04 17:44:15
De la: 9am_2878, la data 2013-12-03 15:47:46INCEPAND DE ASTAZI 3-12-2013 TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA.
JOS MAFIA USL!
EI, SUNT TOTI ACEEASI !. ,NISTE CIRCARI IN PUBLIC !.CAND NU SE INTELEG LA PONT,I-SI MANIPULEAZA TURMA ,SI SI-O SCOATE IN STRADA,ACEASTA CU SCOPUL CA PARTEA ADVERSA CA SA MAI PULSEZE INSPRE IMPACARE,ADICA REGLAREA CONTULUI.IN SCHIMB,IN SPATELE PAPUSARELI,I-SI IMPART FRATESTE PRADA,DEPARTE DE VAZUL PROSTIMII,SIMULEAZA CA NICI NU AU PUS BOTUL,SI NICI GURA NU LE PUTE !.,ASA CA,TRAIASCA RETARDATII MANIPULATI ,SI TANTOSII NAIVI,PLINI DE EXCREMENTE !.

Du-te tanti .... si impusca-te !
Nu te mai chinui sa te maimutaresti agramat !

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 20:09

Prost a mai fost, Basescu !
Fraierul, n-ar fi trebuit sa contracteze imprumutuul FMI pentru a achita pensiile, salariile bugetarilor si asistenta sociala a CERSETORILOR.
A avut sansa dde-a evidentia exact catastroficele guvernari anterioare, de la Tariceanu si pana la guvernul Petre Roman.
Trebuia sa lase Romania sa intre in incapacitate de plata, si odata cu denuntarea tuturor contractelor de munca ale bugetarilor, pfffff!

Baselu', prin declansarea unei reforme veritabil-radicala a statului. de la cea politica, fiscala, economica, si sociala, pana la o debirocratizare drastica a administratiei centrale si locale, ar fi intrat in istorie!
Putea !?... a detinut puterea absoluta in stat, a avut si dispus dupa cum si-a dorit de guvern, parlament, prefecturi, consilii judetene , primarii etc., dar, nu prea l-a dus capul, nestiinta bat-o vina !

Nu a stiut cum se procedeaza, cel putin, nu a avut inspiratia sa solicite o consiliere poloneza, -a la Lesheck Balcerovitz - ungureasca, -bunului sau amic V. Orban- eventual, solicitarea unor consultante directe a cabinetelor: David Cameron, Angela Merkel....

Acum, prea tarziu, Roamania se indreapta cu pasi grabiti spre catastrofa, and out , the deatlines=115Mild. EURO, de sub directa indrumare a unui guvern usl: incompetent, mitoman, penal, etc. Nashpa !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 21:11

INCEPAND DE ASTAZI TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA..... DOAR ASA VOM PUTEA SA STARPIM CIUMA USL. IN BUCURESTI NE VEDEM IN PIATA UNIVERSITATII. NU MAI STATI IN CASE DACA VRETI SA AVEM UN TRAI MAI BUN. JOS MAFIA USL! JOS MAFIA POLITICA1

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2013, ora 23:21

De la: 9am_2878, la data 2013-12-04 21:11:08 INCEPAND DE ASTAZI TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA..... DOAR ASA VOM PUTEA SA STARPIM CIUMA USL. IN BUCURESTI NE VEDEM IN PIATA UNIVERSITATII. NU MAI STATI IN CASE DACA VRETI SA AVEM UN TRAI MAI BUN. JOS MAFIA USL! JOS MAFIA POLITICA1

Voi acei ce stati pe vine
Cind va vine sa .............
Cascati ochii mai bine
Cind va duceti sa votati /
TRAIASCA MISCARILE POLITICE mai putin cele inpopulare /

Pagini: << 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: