back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 17:06

De la: ____4IT, la data 2013-12-01 16:45:24Chiar ºi azi, în ºcolile primare superioare, istoria mondialã se predã adesea prost. Puþini profesori înþeleg cã scopul predãrii istoriei nu constã în învãþarea unor date ºi fapte, cã este lipsitã de importanþã cunoaºterea exactã de cãtre copil a datei unei bãtãlii sau a încoronãrii unui monarh. Nu despre asta e vorba. A învãþa istorie înseamnã a cerceta cauzele care au determinat evenimentele istorice.
Cunosc oameni care "citesc" la nesfârºit, carte dupã carte, slovã cu slovã, ºi pe care totuºi nu i-aº numi "citiþi". E adevãrat, au un bagaj mare de "cunoºtinþe", dar mintea lor nu e capabilã sã organizeze ºi sã înregistreze materialul pe care l-au acumulat. Le lipseºte arta de a deosebi într-o carte lucrurile necesare de cele fãrã de valoare, de a le reþine pe primele pentru totdeauna ºi, dacã se poate, de a nici nu le vedea pe celelalte.
Adolf Hitler

el a spus ASTA ?

pai, atunci a fost un Dobitoc mai mare decit toti la un loc , tinind cont ca n-a "organizat " in mintea sa informatiile primite in urma experientei lui Napoleon vs Rusia si dovedeste ca teoria e buna si, practica l-a omorit pe bune !

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 20:47

iote-asa mi-a venit
Jos Basescu

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 23:24

De la: gabigabi2, la data 2013-12-01 17:06:01
De la: ____4IT, la data 2013-12-01 16:45:24Chiar ºi azi, în ºcolile primare superioare, istoria mondialã se predã adesea prost. Puþini profesori înþeleg cã scopul predãrii istoriei nu constã în învãþarea unor date ºi fapte, cã este lipsitã de importanþã cunoaºterea exactã de cãtre copil a datei unei bãtãlii sau a încoronãrii unui monarh. Nu despre asta e vorba. A învãþa istorie înseamnã a cerceta cauzele care au determinat evenimentele istorice.
Cunosc oameni care "citesc" la nesfârºit, carte dupã carte, slovã cu slovã, ºi pe care totuºi nu i-aº numi "citiþi". E adevãrat, au un bagaj mare de "cunoºtinþe", dar mintea lor nu e capabilã sã organizeze ºi sã înregistreze materialul pe care l-au acumulat. Le lipseºte arta de a deosebi într-o carte lucrurile necesare de cele fãrã de valoare, de a le reþine pe primele pentru totdeauna ºi, dacã se poate, de a nici nu le vedea pe celelalte.
Adolf Hitler

el a spus ASTA ?

pai, atunci a fost un Dobitoc mai mare decit toti la un loc , tinind cont ca n-a "organizat " in mintea sa informatiile primite in urma experientei lui Napoleon vs Rusia si dovedeste ca teoria e buna si, practica l-a omorit pe bune !

www.youtube.com/watch?v=56ZFKTqux7c

Fosta membra 9am.ro

70 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2013, ora 23:43

De la: gabigabi2, la data 2013-12-01 17:06:01 teoria e buna si, practica l-a omorit pe bune !

mdeh, e buna teoria, dar nu s-a tinut de ea, d'aia l-a sinucis praftica !

www.youtube.com/watch?v=ESZ4EhwKIlA

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 09:39

exact : practica ! daca el a gindit si spus ce-ai postat tu, dovedind o mare patrundere in sensul non-sensurilor si , uitind de toate, s-a lasat imbatat seria de succese, urcindu-i-se la cap ideea de supraom , a primit ce-a meritat !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 09:56

,,minca-i-ar mama pe iei de istorici bine documentati ! ia ziceti-mi mie, Exista in Istoria oficiala a vreunui popor , aia care se-nvata la scoala si e predata elevilor ca sa aibe cu ce se mindri , ca Americanii au Comis cel mai mare genocid din istoria Lumii, tinindu-se de brat cu Hitler si Nemtii care au ars in cuptoarele lor odioase miiiiii de oameni nevinovati ? li s-a spus nemtilor, americanilor sau japonezilor ca sunt niste CRIMINALI ? dar Rusilor le-a spus cineva ? sau chinezilor, ia ziceti voi ? ''
Asa este, graiesti un mare adevar si sunt de acord cu tine.
Cum puteau istoricii romani sa treaca in manuale ca poporul roman este in proportie uriasa format din imbecili, unii chiar cu doktorate si mastere falsificate!???

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 10:14

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 10:38

De la: gabigabi2, la data 2013-12-02 09:39:17exact : practica ! daca el a gindit si spus ce-ai postat tu, dovedind o mare patrundere in sensul non-sensurilor si , uitind de toate, s-a lasat imbatat seria de succese, urcindu-i-se la cap ideea de supraom , a primit ce-a meritat !

Hitler, ca si Napoleon, au capotat pentru ca s-au imbatat, nemasurat, cu puterea.
Pentru ca, la inceputul campaniilor lor militare le-a mers bine nu numai din cauza dibaciei lor ci si a faptului ca celor atacati nu le-a venit sa creada ce li se intampla si erau si ei niste prosti care habar nu aveau ce sa faca in situatii de urgenta ... se ocupau cu cu totul altceva ...
Iar astia doi au fost foarte agresivi.
Cand s-au dezmeticit cu cine au de-a face, le-au venit de hac. Ei si vremea.
Ca sa nu mai vorbim ca o tara ca Rusia este, relamente, foarte greu de cucerit printr-un razboi, pentru simplul motiv ca oricat de prosti ar fi rusii, au o tara foarte mare, foarte bogata in resurse iar ei sunt foarte multi. Ca si chinezii, ca si indienii ...
Cand vor fi cuceriti astia, nu va mai exista nimic pe planeta.
Dar, exista ac si pentru cojocul lor si occidentalii pereau ca l-au gasit: cucerirea economica.
Dar ... pentru ca e alt sistem, China, spre exemplu, sta in picioare si va mai sta ...
Cand occidentul va deveni independent economic, energetic, cu ajutorul tehnologiilor performante si ieftine in fotovoltaice si eoliene, Rusia va intra in colaps ... Dar asta se va intampla peste foarte multi ani pentru ca tarile astea enorme sunt niste piete extrem de atragatoare pentru occidentali deocamdata ...
Chestia e ca noi suntem un popor de prosti. Asta e nasol ...

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 12:45

Eh , acum ca s-a dus si parada , La multi ani tuturor romanilor ! , in special acelora care mai fac si cate ceva , nu doar spera sau doresc binele tarii asteptand sa faca altii !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 13:23

De la: gabigabi2, la data 2013-11-27 19:37:25
De la: _2148_, la data 2013-11-27 18:47:34
De la: _2148_, la data 2013-11-26 12:07:11
De la: gabigabi2, la data 2013-11-26 10:26:22' neata buna !
pai , de cind a aparut pe forum, aceasta @cifruta numai la asta indeamna : revolta, rezbel, sa luam cu asalt ....sa ....sa ....SA CE ? CU CINE ? si pe Cine ? cind am pus intrebarea asta mi-a dat un nume de care nici c-am auzit vreodata !
cine-i dinsul ? ce anume il recomanda ? de ce a impresionat-o atit de mult, incit fara A Stii ceva despre un om, il propui presedinte sau premier ? nu mi-a raspuns !

- l-am avut pe Iliescu presedinte 2,5 mandate ....un "despot luminat ", un comunist cu fata umana, paternalist si care din drag de Putere i-a lasat pe politicieni sa-si faca de cap si pe care -culmea , boborul l-a iubit !

- l-am avut pe Constantinescu presedinte un mandat ! ....om echilibrat , ponderat , nu s-a bagat in viata partidelor, n-a dat comenzi politice , incercind sa mentina echilibrul intre cele 3 puteri ale statului, fiind un democrat in gindire si actiune .....culmea : nu a fost iubit , nici respectat si i s-a reprosat ca-i moale !

- eeeee si ne-am cadorisit cu Basescu - 9 ani de mandat ! autoritarist , mincinos, prefacut, mare JUCATOR , si-a Aservit toate Instutiile Statului, implinind visul de Putere al lui Iliescu si s-a inconjurat cu o clica de jnapani pusi pe fapte mari si tunuri pe masura ,saracind tara si asa lovita greu !
nu l-a iubit boborul ptr. asta ? oooo, ba da si inca mai are admiratori !

ca atare , uitindu-ma la ce-am avut si ce ne-a placut , ma mai intreb inca o data : Stim ce vrem ?

Pai vezi ca nici dumneata nu intelegi ce spun eu ?
Eu nu l-am propus presedinte pe Nicusor Dan , te-am intrebat ce sens ar avea sa-ti dau un nume de presedinte daca dumneata vrei sa aiba doar un partid in spate ? De ce votati doar pe aia care vin din partide ?Pe ceilalti nici macar nu-i luati in calcul , nici nu va intereseaza cine sunt , drept demonstratie , dumneata nici macar nu stii ca acest om a candidat in 2012 la Primaria Bucurestiului si la Consiliul General .Spui ca nici macar n-ai auzit numele lui
Puteai sa te informezi , doar ai net !

ro.wikipedia.org/wiki/Nicu%C8%99or_Dan

Nicușor Daniel G. Dan (n. 20 decembrie 1969, la Fãgãraș, județul Brașov) este un activist civic și matematician, care a candidat ca independent la funcția de primar general al Bucureștiului pentru alegerile din iunie 2012. Dupã un doctorat în matematicã în Franța, Nicușor Dan s-a întors în țarã, unde a fondat o universitate specializatã în matematicã în cadrul Academiei Române. Cunoscut drept fondator al asociației Salvați Bucureștiul, care militeazã pentru respectarea legii în dezvoltarea urbanã a Bucureștiului, Nicușor Dan și-a bazat campania electoralã pe ideea de a crea un București în care „sã ne placã sã trãim”.

În ciuda faptului cã nu a primit nicio susținere din partea partidelor politice,[20] Nicușor Dan a obținut 8,45% din voturi în ciuda faptului cã sondajele l-au creditat cu doar 3 procente,[21][22] fiind plasat pe locul patru, în urma independentului Sorin Oprescu (care a fost însã susținut de USL)[23] a lui Silviu Prigoanã (candidatul din partea PDL) și a lui Vasile-Horia Mocanu (PP-DD). Nicușor Dan nu a primit dreptul de a intra în CGMB (consiliul general al orașului), din cauzã cã "sistemul actual face aproape imposibila intrarea unui independent in CGMB, in conditiile in care un candidat intr-o astfel de pozitie trebuie sa obtina de trei ori mai multe voturi decat cele necesare pentru fiecare consilier sustinut de un partid"[24]. Într-un interviu, Nicușor Dan a declarat cã în momentul de fațã nu intenționeazã sã întemeieze un partid, adãugând cã "lupta pentru București abia începe, în momentul ãsta".[

Daca voi vreti schimbarea clasei politice , cum o vedeti ? Schimbadu-se natural peste vreo 80 de ani ?Chiar sunt curioasa !

Doamna Gabi , la asta nu prea v-ati repezit cu raspunsuri .
Oare de ce ?

cum nu, draguta, dar mi-ai spus ca-i cam scurt raspunsul meu si daca eu nu-i mai vad nici-o rezolvare, de ce nu va las pe voi macar sa sperati ?!
tzzzz, vezi c-ai uitat si te repezi , vezi ? sa nu se mai intimple !

Eh , esti nostima , urari de ziua romanilor cu sperante de mai bine dar nu mai vezi nicio rezolvare
Parada de patriotism nu este decat o parodie , in acest caz , madame !
Daca dumneata crezi , ca dupa terminarea mandatului prezidential , acest guvern va face sa curga lapte si miere si economia sa duduie , nu-mi ramane decat sa astept momentul cand iti vei face "mea culpa " pe-aici !
Presedintele pleaca , guvernul ramane ! Si va guverna mult mai dezastruos de cum a facut-o pana acum , SA TII MINTE ASTA !!!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 14:22

De la: _2148_, la data 2013-12-02 13:23:21
pai , de cind a aparut pe forum, aceasta @cifruta numai la asta indeamna : revolta, rezbel, sa luam cu asalt ....sa ....sa ....SA CE ? CU CINE ? si pe Cine ? cind am pus intrebarea asta mi-a dat un nume de care nici c-am auzit vreodata !
cine-i dinsul ? ce anume il recomanda ? de ce a impresionat-o atit de mult, incit fara A Stii ceva despre un om, il propui presedinte sau premier ? nu mi-a raspuns !

- l-am avut pe Iliescu presedinte 2,5 mandate ....un "despot luminat ", un comunist cu fata umana, paternalist si care din drag de Putere i-a lasat pe politicieni sa-si faca de cap si pe care -culmea , boborul l-a iubit !

- l-am avut pe Constantinescu presedinte un mandat ! ....om echilibrat , ponderat , nu s-a bagat in viata partidelor, n-a dat comenzi politice , incercind sa mentina echilibrul intre cele 3 puteri ale statului, fiind un democrat in gindire si actiune .....culmea : nu a fost iubit , nici respectat si i s-a reprosat ca-i moale !

- eeeee si ne-am cadorisit cu Basescu - 9 ani de mandat ! autoritarist , mincinos, prefacut, mare JUCATOR , si-a Aservit toate Instutiile Statului, implinind visul de Putere al lui Iliescu si s-a inconjurat cu o clica de jnapani pusi pe fapte mari si tunuri pe masura ,saracind tara si asa lovita greu !

ca atare , uitindu-ma la ce-am avut si ce ne-a placut , ma mai intreb inca o data : Stim ce vrem ?

Eu nu l-am propus presedinte pe Nicusor Dan , te-am intrebat ce sens ar avea sa-ti dau un nume de presedinte daca dumneata vrei sa aiba doar un partid in spate ? De ce votati doar pe aia care vin din partide ?Pe ceilalti nici macar nu-i luati in calcul , nici nu va intereseaza cine sunt , drept demonstratie , dumneata nici macar nu stii ca acest om a candidat in 2012 la Primaria Bucurestiului si la Consiliul General .Spui ca nici macar n-ai auzit numele lui

Nicușor Daniel G. Dan (n. 20 decembrie 1969, la Fãgãraș, județul Brașov) este un activist civic și matematician, care a candidat ca independent la funcția de primar general al Bucureștiului pentru alegerile din iunie 2012. Dupã un doctorat în matematicã în Franța, Nicușor Dan s-a întors în țarã, unde a fondat o universitate specializatã în matematicã în cadrul Academiei Române. Cunoscut drept fondator al asociației Salvați Bucureștiul, care militeazã pentru respectarea legii în dezvoltarea urbanã a Bucureștiului, Nicușor Dan și-a bazat campania electoralã pe ideea de a crea un București în care „sã ne placã sã trãim”.

În ciuda faptului cã nu a primit nicio susținere din partea partidelor politice,[20] Nicușor Dan a obținut 8,45% din voturi în ciuda faptului cã sondajele l-au creditat cu doar 3 procente,[21][22] fiind plasat pe locul patru, în urma independentului Sorin Oprescu (care a fost însã susținut de USL)[23] a lui Silviu Prigoanã (candidatul din partea PDL) și a lui Vasile-Horia Mocanu (PP-DD). Nicușor Dan nu a primit dreptul de a intra în CGMB (consiliul general al orașului), din cauzã cã "sistemul actual face aproape imposibila intrarea unui independent in CGMB, in conditiile in care un candidat intr-o astfel de pozitie trebuie sa obtina de trei ori mai multe voturi decat cele necesare pentru fiecare consilier sustinut de un partid"[24]. Într-un interviu, Nicușor Dan a declarat cã în momentul de fațã nu intenționeazã sã întemeieze un partid, adãugând cã "lupta pentru București abia începe, în momentul ãsta".[

Daca voi vreti schimbarea clasei politice , cum o vedeti ? Schimbadu-se natural peste vreo 80 de ani ?Chiar sunt curioasa !

Oare de ce ?

cum nu, draguta, dar mi-ai spus ca-i cam scurt raspunsul meu si daca eu nu-i mai vad nici-o rezolvare, de ce nu va las pe voi macar sa sperati ?!

Eh , esti nostima , urari de ziua romanilor cu sperante de mai bine dar nu mai vezi nicio rezolvare
Daca dumneata crezi , ca dupa terminarea mandatului prezidential , acest guvern va face sa curga lapte si miere si economia sa duduie , nu-mi ramane decat sa astept momentul cand iti vei face "mea culpa " pe-aici !
Presedintele pleaca , guvernul ramane ! Si va guverna mult mai dezastruos de cum a facut-o pana acum , SA TII MINTE ASTA !!!

Asa cred si eu.
Cu orice alt presedinte in afara de Basescu ...
Ani si ani ne vor repeta de dezastru a lasat Basescu si Boc sum le trebuie lor vreo cincizeci de ani ca sa repare, timp in care vor fura pe ruptelea si ... va mai amintiti cum ne spune Iliescu ca e greu in tranzitie ... vor inventa noi termeni ca asta cu tranzitia ... si dai si fura, si dai si fura ... si dai cu mostenirea, cu Basescu, cu Boc, cu poporul sarac ... cu vai ce rau ne e noua, dar n-avem ce face ca EU si FMI ne obliga sa punem noi taxe ... noi n-am vrea, dar ... chestii de genul asta de care am crezut ca alegatorii s-au lamurit.
Dar, m-am inselat.
Alegatorul roman are memoria foarte scurta: de la usa pana la galeata !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 15:41

De la: 9am_1454, la data 2013-12-02 14:22:02
De la: _2148_, la data 2013-12-02 13:23:21

Oare de ce ?

Asa cred si eu.
Cu orice alt presedinte in afara de Basescu ...
Ani si ani ne vor repeta de dezastru a lasat Basescu si Boc sum le trebuie lor vreo cincizeci de ani ca sa repare, timp in care vor fura pe ruptelea si ... va mai amintiti cum ne spune Iliescu ca e greu in tranzitie ... vor inventa noi termeni ca asta cu tranzitia ... si dai si fura, si dai si fura ... si dai cu mostenirea, cu Basescu, cu Boc, cu poporul sarac ... cu vai ce rau ne e noua, dar n-avem ce face ca EU si FMI ne obliga sa punem noi taxe ... noi n-am vrea, dar ... chestii de genul asta de care am crezut ca alegatorii s-au lamurit.
Dar, m-am inselat.
Alegatorul roman are memoria foarte scurta: de la usa pana la galeata !

Care galeata? Aia primita inainte de vot????
Reincep luptele la Pungesti! Si apa o sa o cumparati de la ,,supermarket''! Democratie ati vrut democratie aveti!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 17:05

Iliescu si FSN-ul, E.Constantinescu si CDR-ul, cat si Traian Basescu cu PDL-ul sau, au ratat sansa pe care le-a oferit-o istoria de-a reforma politic, economic, si social, Romania.

Repurtarea lamentabilelor 3 esecuri istorice majore intr-un interval de timp numai 25 de ani, denota grava criza in care se afla si prin care un intreg popor/natiune romana isi demonstreaza incapacitatea de a=si produce propriile valori etico-intelectuale pe care sa fie in stare sa le propuna,desemneze, si investeasca, pentru a-i reprezenta onest/integru, responsabil, si intr-un mod profesionist de cel mai inalt nivel, interesele!

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 21:03

Apel catre IMBECILII care inca mai pun botul la propaganda antinationala a USL.
Amaratilor, cat trebuie sa va mai -uta acest guvern incompetent?
De cat timp mai aveti pentru a va trezi din acest vis spulberat numit USL.
Ce trebuie sa mai faca acest guvern pentru a va convinge cat de prostiati ati fost cand ati pus stampila pe USL?
Aveti ideie cat inseamna acciza la carburanti.?...Pai prostilor inseamna ... cresterea tuturor preturilor produselor cu cel putin 5%?
Banuiesc ca nu.intelegeti deoarece sunteti mult prea prosti .
Ce au promis in campania electorala? Va mai amintiti ori ati uitat acel ,,imediat cum ajungem la putere''.
Imbecililor trebuie sa intelegeti ca tot ce au dat...au luat inapoi cu doua maini prim marirea impozitarii si cresterea imflatiei.
In concluzie acest guvern este cu mult mai incompetent decat guvernarea Boc...
ACEST GUVERN MAFIOT TREBUIE SA PLECE...!

'
'
'

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 21:27

De la: 9am_2878, la data 2013-12-02 21:03:36Apel catre IMBECILII care inca mai pun botul la propaganda antinationala a USL.
Ce trebuie sa mai faca acest guvern pentru a va convinge cat de prostiati ati fost cand ati pus stampila pe USL?
Aveti ideie cat inseamna acciza la carburanti.?...Pai prostilor inseamna ... cresterea tuturor preturilor produselor cu cel putin 5%?
Ce au promis in campania electorala? Va mai amintiti ori ati uitat acel ,,imediat cum ajungem la putere''.
Imbecililor trebuie sa intelegeti ca tot ce au dat...au luat inapoi cu doua maini prim marirea impozitarii si cresterea imflatiei.

'
'
'

Nu-nu !
De ce (trebuie) sa plece guvernul USL-amist condus de un prim ministru Copist ?
De ce bre, @2878 ?
Nu-nu, sa nu plece !
Sa stea acolo une i-a cocotzat prostmimea, de ce sa plece, vrei sa ma privezi de vizionarea unui spectacol grandios de sunet ,(chiraieli) lumini (trasoare) decoruri ( macabre) si satisfacia de a-i vedea beliti in viu si decapitati in public ?
Buey @2878, esti naiv, prost informat, si rau voitor bre, de ce vrei sa-mi refuzi dreptul si satisfactia /placerea de a-l vedea pe Ilici Iliescu impreuna cu tot PSD-ul prajiti in Piata Revolutiei de prostimea infometata si proprietarii de terenuri care isi apara proprietatile protestestand impotriva patrunderii abuzive pe prorietatile lor a utilajelor de prospectiuni ale unei firme private fiind maltratati, (citeste: batuti si spitalizati),@2878, de JANDARMERIA asmutita de DOTTORE impotriva acestor bieti romani, astazi la Pungesti .
lasa-i bre,@2878, sa-i linseze propria masa electorala bre, da-o DRAQU de treaba, daca veti spectacol pana la capat/final, lasati-l sa se desfasoare in regia celor dela USL, bre@2878.

EEEEEEE !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 21:44

USL SE ROSTOGOLESTE IN SONDAJE.......,,BUNICUTA'' PUSA SUB ACUZARE PENTRU GENOCID......FECIORUL ,,BOMBONEL''PARNAIST CU EXPERIENTA ARE SANSE MARI SA-L URMEZE IN DOSARUL ZAMBACCIAN...... ,,NEPOTELUL'' PLAGIATOR MINTE INTR-UN MOD JENANT I........IAR ,,TATA SOCRU'' MANIAT DE SITUATIE SARE IN AJUTORUL GINERULUI HANDICAPAT SI ARE TUPEUL SA-L FACA PE PRESEDINTE DEMENT. PENTRU SIMPLUL FAPT CA A DEMONSTRAT IMENSA FURACIUNE PUSA LA PUNCT DE USL PRIN CRESTEREA DEMENTIALA A ACCIZEI LA CARBURANTI....
GUVERNAREA USL = COSA NOSTRA DAMBOVITEANA.

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 21:59

De la: _hakon_, la data 2013-12-02 21:27:57
De la: 9am_2878, la data 2013-12-02 21:03:36Apel catre IMBECILII care inca mai pun botul la propaganda antinationala a USL.

'
'
'

Nu-nu !
De ce bre, @2878 ?
Nu-nu, sa nu plece !
Sa stea acolo une i-a cocotzat prostmimea, de ce sa plece, vrei sa ma privezi de vizionarea unui spectacol grandios de sunet ,(chiraieli) lumini (trasoare) decoruri ( macabre) si satisfacia de a-i vedea beliti in viu si decapitati in public ?
Buey @2878, esti naiv, prost informat, si rau voitor bre, de ce vrei sa-mi refuzi dreptul si satisfactia /placerea de a-l vedea pe Ilici Iliescu impreuna cu tot PSD-ul prajiti in Piata Revolutiei de prostimea infometata si proprietarii de terenuri care isi apara proprietatile protestestand impotriva patrunderii abuzive pe prorietatile lor a utilajelor de prospectiuni ale unei firme private fiind maltratati, (citeste: batuti si spitalizati),@2878, de JANDARMERIA asmutita de DOTTORE impotriva acestor bieti romani, astazi la Pungesti .
lasa-i bre,@2878, sa-i linseze propria masa electorala bre, da-o DRAQU de treaba, daca veti spectacol pana la capat/final, lasati-l sa se desfasoare in regia celor dela USL, bre@2878.

EEEEEEE !

Astia sunt atat de imbecili incat sunt in stare sa nege orice realitate.
PROSTUL INTODEAUNA ESTE FUDUL asa ca nu te astepta ca electoratul USL sa-si nege radacinile........si ei sunt tot niste nemernici dar la alta dimensiune.si nu-si vor trada niciodata idolii malefici chiar si prin schilodirea economica a Romaniei.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 22:16

De la: 9am_2878, la data 2013-12-02 21:59:19
De la: _hakon_, la data 2013-12-02 21:27:57

'
'
'

Nu-nu !
De ce bre, @2878 ?
Nu-nu, sa nu plece !

EEEEEEE !

Astia sunt atat de imbecili incat sunt in stare sa nege orice realitate.
PROSTUL INTODEAUNA ESTE FUDUL asa ca nu te astepta ca electoratul USL sa-si nege radacinile........si ei sunt tot niste nemernici dar la alta dimensiune.si nu-si vor trada niciodata idolii malefici chiar si prin schilodirea economica a Romaniei.

www.youtube.com/watch?v=0W395ryBuqg

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2013, ora 23:14

De la: 9am_2878, la data 2013-12-02 21:03:36
.!

'
'
'

Du-te bre d'acilea , n-ai auzit ce-a zis Pinochio ? Ca a scazut barilu' de petrol cu 1 dolar si d'aia e sigur dansul ca n-o sa creasca pretul la benzina , si chiar daca a mai crescut pretul la benzina in Romania ,ohooo ,atunci cand barilu' era in cadere libera , mai are inca un argument beton : asa crede dansul , a citit prognoza meteo pe urmatorii 2 ani .
Eee , si daca vor creste preturile , de vina e Basescu pentru ca a influentat producatorii , nah !

9am

Ponta: Pretul benzinei nu creste, avem un context economic favorabil

Premierul Victor Ponta sustine ca pretul benzinei nu va creste in urma cresterii accizei la carburanti, deoarece pretul combustibilului va scadea semnificativ pe bursele mondiale, iar Guvernul va discuta si alte "posibilitati fiscale" cu producatorii, astfel incat sa fie atenuat orice impact.

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 07:17

Partea dementiala a problemei este ca acest bastard comunist minte de ingheata apele.
El nu are solutii decat prin marirea si inventarea unor impozite.
Daca tinem cont si de faptul ca o face pentru a preintampina SCADEREA preturilor ajungem la concluzia ca este cu adevarat un mare IMBECIL.
Pai scaderea preturilor nu inseamna o crestere a nivelului de trai si al consumului, implicit o relansare economica?
Ce mortii masi a promis cu toata adunatura mincinoasa a USL in campania electorala?
OARE ACEST BASTARD COMUNIST NE DORESTE BINELE?
AVIZ IMBECILILOR!

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 07:20

De la: 9am_2878, la data 2013-12-02 21:44:00USL SE ROSTOGOLESTE IN SONDAJE.......,,BUNICUTA'' PUSA SUB ACUZARE PENTRU GENOCID......FECIORUL ,,BOMBONEL''PARNAIST CU EXPERIENTA ARE SANSE MARI SA-L URMEZE IN DOSARUL ZAMBACCIAN...... ,,NEPOTELUL'' PLAGIATOR MINTE INTR-UN MOD JENANT I........IAR ,,TATA SOCRU'' MANIAT DE SITUATIE SARE IN AJUTORUL GINERULUI HANDICAPAT SI ARE TUPEUL SA-L FACA PE PRESEDINTE DEMENT. PENTRU SIMPLUL FAPT CA A DEMONSTRAT IMENSA FURACIUNE PUSA LA PUNCT DE USL PRIN CRESTEREA DEMENTIALA A ACCIZEI LA CARBURANTI....
GUVERNAREA USL = COSA NOSTRA DAMBOVITEANA.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 09:31

uluitor ce "bine " scrieti voi, astia 3- cifrute si "rebrenduit " ....BREEEE, parca sunteti 3 in 1 , breeee !

da' vreau sa va puneti imaginatia la lucru si sa-mi spuneti CE faceau acum Bas ' si boculet , daca ar fi ramas in continuare la guvernare !
hai, descrieti laptele si mierea cursa pe drumurile patriei si in care ne-am fi naclait cu toti, de ne biziiau mustele ,ciopor pe noi !
hai, ca vreau sa aud !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 12:13

De la: gabigabi2, la data 2013-12-03 09:31:59 uluitor ce "bine " scrieti voi, astia 3- cifrute si "rebrenduit " ....BREEEE, parca sunteti 3 in 1 , breeee !

da' vreau sa va puneti imaginatia la lucru si sa-mi spuneti CE faceau acum Bas ' si boculet , daca ar fi ramas in continuare la guvernare !
hai, descrieti laptele si mierea cursa pe drumurile patriei si in care ne-am fi naclait cu toti, de ne biziiau mustele ,ciopor pe noi !
hai, ca vreau sa aud !

Furia oarba nu acorda nimanui circumstante atenuante atunci cand cade din lac in putz , mai ales ca au existat si alte variante , nu doar partide cu cohorte de fomisti clientelari in spate , bine cunoscuti ,de altfel
Asta nu prea intelege boboru ' si nici dumneata : ca aia multi si bine organizati nu vor veni decat sa fure organizat si sa praduiasca si mai abitir ...

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 12:30

De la: gabigabi2, la data 2013-12-03 09:31:59 uluitor ce "bine " scrieti voi, astia 3- cifrute si "rebrenduit " ....BREEEE, parca sunteti 3 in 1 , breeee !

hai, ca vreau sa aud !

Gabi ce intrebari pui si tu.............! ,,Ce faceau base si boc daca..............?'' E din ciclul ,,Tata meu bate pe tata tau!"
DRACUL STIE CE FACEAU AIA! Vorba e ce fac cei care sunt in momentul discutiei la guvernare! Daca cauti motive pentru prostia ta gasesti! Vinovat de tampeniile tale nu ESTI TU! E ,,greaua mostenire'',,,Iarna ca nu-i ca vara'' FMI,UE,Nato,Rusia planetele,luna ,universul,Stefan Cel Mare................................Epoca de Piatra etc. NUMAI TU NU ESTI VINOVAT!
Cine ii opreste pe USL-isti sa reduca TVA-ul la 19%! Cine-l opreste pe tonta sa mareasca salariile cu 25%? De ce tonta nu i-a dat dracu pe aia de la FMI? De ce bate satenii din Pungesti care vor apa potabila in fantani,cand el inainte de guvernare urla la antenele Usl impotriva gazelor de sist si RM?
Dar am eu o intrebare pentru tine ca partizan al USL: Cine e vinovat pentru minciunile lui tonta?
Taxa de 7 centi era pentru autostrazi si peste 10 zile nu mai e ! Aveau si fond separat in ccare sa intre aceasta taxa si cadru legal ca apoi sa nu-l mai aiba iar banii sa acopere gauri la salarii si pensii!
De ce nu tipi impotriva lui Dragnea cum ai tipat(indreptatit) impotriva Elenei din Troia?
Si de ce nu iesi in strada impotriva USL cum ai iesit(indreptatit) impotriva lui Boc(base)?Tu si cei 7,5 milioane de USL-isti!(Incluzandu-l aici pe Vasilica pana de corb!!!!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 12:47

Uite ce face Base! Ce ii da voie Constitutia! Nu aproba bugetul si memorandumul din cauza celor 7 eurocenti!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 14:08

De la: sirboby, la data 2013-12-03 12:30:21
Cine ii opreste pe USL-isti sa reduca TVA-ul la 19%! Cine-l opreste pe tonta sa mareasca salariile cu 25%? De ce tonta nu i-a dat dracu pe aia de la FMI? De ce bate satenii din Pungesti care vor apa potabila in fantani,cand el inainte de guvernare urla la antenele Usl impotriva gazelor de sist si RM?
Dar am eu o intrebare pentru tine ca partizan al USL: Cine e vinovat pentru minciunile lui tonta?
Taxa de 7 centi era pentru autostrazi si peste 10 zile nu mai e ! Aveau si fond separat in ccare sa intre aceasta taxa si cadru legal ca apoi sa nu-l mai aiba iar banii sa acopere gauri la salarii si pensii!
De ce nu tipi impotriva lui Dragnea cum ai tipat(indreptatit) impotriva Elenei din Troia?
Si de ce nu iesi in strada impotriva USL cum ai iesit(indreptatit) impotriva lui Boc(base)?Tu si cei 7,5 milioane de USL-isti!(Incluzandu-l aici pe Vasilica pana de corb!!!!

Bre Sirboby, io ti-as spune cine-i opreste, dar ii fac de kkt in public, basca, o sa-mi iau scatoalce peste laptuci si castane-n crestetul bostanului de la cohortele de bujjjjetari , bre Sirboby !
Vrei sa ma vezi naucitde cap si fugarit, de estia cu tontzii-n grup ?

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 14:21

DE LA VILNIUS SPRE CHIRTOACA,PE DREAPTA ,LA CHISINAU ,CATE VOTURI SAU CASTIGAT DE LA INOCENTII RUPTI DE REALITEATEA POLITICA ?! ,DAR,NICI STANGA ZICEM NEVINOVATA,NU VREA CA SA DEA PIELEA INAPOI !..,SI ATUNCI,TOTUL ESTE UN "RAHAT-MANIPULAT ",BINE IMPACHETAT,SI DE STANGA,SI DE DREAPTA !.BINE CONSIMTIT ,RECIPROC -AVANTAJOS !.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 14:32

De la: valeriulivanov, la data 2013-12-03 14:21:16DE LA VILNIUS SPRE CHIRTOACA,PE DREAPTA ,LA CHISINAU ,CATE VOTURI SAU CASTIGAT DE LA INOCENTII RUPTI DE REALITEATEA POLITICA ?! ,DAR,NICI STANGA ZICEM NEVINOVATA,NU VREA CA SA DEA PIELEA INAPOI !..,SI ATUNCI,TOTUL ESTE UN "RAHAT-MANIPULAT ",BINE IMPACHETAT,SI DE STANGA,SI DE DREAPTA !.BINE CONSIMTIT ,RECIPROC -AVANTAJOS !.

Care dreapta, bre Livanoave, aia cu care iti freci matale pix-ul?
Unde ai vazut matale , bre Livanoave, dreptaci politici in Romania?
Daca ar fi existat asa ceva pe'acolo, n-ai mai fi stat pe net sa freci menta la umbra pensiei indrugand prostioare , bre Livanoave!

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 14:40

De la: _hakon_, la data 2013-12-03 14:32:11
De la: valeriulivanov, la data 2013-12-03 14:21:16DE LA VILNIUS SPRE CHIRTOACA,PE DREAPTA ,LA CHISINAU ,CATE VOTURI SAU CASTIGAT DE LA INOCENTII RUPTI DE REALITEATEA POLITICA ?! ,DAR,NICI STANGA ZICEM NEVINOVATA,NU VREA CA SA DEA PIELEA INAPOI !..,SI ATUNCI,TOTUL ESTE UN "RAHAT-MANIPULAT ",BINE IMPACHETAT,SI DE STANGA,SI DE DREAPTA !.BINE CONSIMTIT ,RECIPROC -AVANTAJOS !.

Care dreapta, bre Livanoave, aia cu care iti freci matale pix-ul?
Unde ai vazut matale , bre Livanoave, dreptaci politici in Romania?
Daca ar fi existat asa ceva pe'acolo, n-ai mai fi stat pe net sa freci menta la umbra pensiei indrugand prostioare , bre Livanoave!

La PDL-ul lui Basescu

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2013, ora 15:19

hai, ca vreau sa aud !

Ca esti PROASTA bata nu mai mira pe nimeni .

Pagini: << 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: