Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 2/12/2013 |
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 21:27
POLINGOLOAGO, oute-te ce-ti pregateste Limbricu Tontulescu...
Varieté! Victor Ponta pregătește un program special de minciuni de Revelion La cumpăna dintre ani Victor Ponta și guvernul său vor oferi un program special românilor ce se vor uita la televizor, cu minciuni inedite, numere de manțogărie și dresură de jandarmi. Specialul de Revelion va fi transmis de televiziunea lui Sebastian Ghiță, România TV. Programul va începe cu un monolog comic interpretat de cel mai hazliu politician al momentului, Dan Șova, apreciat pentru felul în care izbutește să spună tâmpenii cu seninătate. Acesta va fi urmat de Valeriu Zgonea, care va efectua, în scop demonstrativ, un număr de împletire a nodului de cravată. Momentele muzicale vor fi asigurate de trupa Sistem a jandarmeriei, care va bate în protestatari cu pulanul și scutul. La miezul nopții Victor Ponta va interpreta un recital de minciuni atât de meșteșugite încât toți românii care se vor uita la televizor vor avea parte, instantaneu, de gheață în paharele de șampanie și încă o taxă mărită.
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 21:31
De la: _hakon_, la data 2013-12-07 21:19:1812 lucruri neștiute despre președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea Copy-paste fara indicarea sursei, fara ghilimele....Trebuie sa iti acordam si tie un titlu kakademic! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 01:04
De la: _hakon_, la data 2013-12-08 00:05:51De la: Black_Friday_, la data 2013-12-07 21:31:07De la: _hakon_, la data 2013-12-07 21:19:1812 lucruri neștiute despre președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea Paricopitatule, nu stii cine a fost Ionel Teodoreanu? Ce scoala ai frecventat tu in afara de scoala de corectie? Eu am precizat cine a scris povestirea, pe cand tu doar ai vrut sa te dai interesant. Stai linistit, nu mi-am inchipuit niciun moment ca din teasta ta seaca putea sa iasa vreo gluma. Glumele tale sunt mult mai jegoase decat textul asta.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
JIROV91 234 mesaje Membru din: 20/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 02:07
Raporteaza abuz de limbaj
PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 04:54
Nu a murit.
E o gluma neagra. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 10:26
De la: Black_Friday_, la data 2013-12-07 21:04:23De la: 9am_2878, la data 2013-12-07 20:51:34De la: Black_Friday_, la data 2013-12-07 20:22:34De la: 9am_2878, la data 2013-12-07 20:10:41De la: gabigabi2, la data 2013-12-07 17:20:04Scumpu' a iesit pe la cumparaturi, impingind un carucior de supermarket cu apa Nu sunt un sustinator al presedintelui dar in lipsa altuia trebuie sa sper si intr-un miracol. Cu haimanalele USL la guvernare avem dor sansa de a ramane in veci in coada Europei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 10:43
De la: Black_Friday_, la data 2013-12-07 21:04:23De la: 9am_2878, la data 2013-12-07 20:51:34De la: Black_Friday_, la data 2013-12-07 20:22:34De la: 9am_2878, la data 2013-12-07 20:10:41De la: gabigabi2, la data 2013-12-07 17:20:04Scumpu' a iesit pe la cumparaturi, impingind un carucior de supermarket cu apa si mie si-mi si inchipui o Dreapta alcatuita din Vadim, Becali, Dan Diaconescu , Neamtu' legionaru' , avocatul Pavelescu : "ala mic cu capul mare"si Unguent MRU ....ei, asta da, e dreptaci : cu dreapta si-a aprobat Milionul cheltuit ptr. fitzele lui de baiat frumos !....cum s-ar zice : a tunat si i-a adunat, dar daca-i Ordin, cu placere ! cum sa-l refuze ei pe Jupinu' sa faca Polu' ala....
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 10:54
De la: 9am_2878, la data 2013-12-07 20:10:41De la: gabigabi2, la data 2013-12-07 17:20:04Scumpu' a iesit pe la cumparaturi, impingind un carucior de supermarket cu apa desteapta lu' mama, Daca n-am fi facut noi, astia 5mil , umbra pamintului DEGEABA, TU nu ai fi existat, desteapta care esti tu desteapta de bubui si spui numai enormitati fara sa gindesti !
|
|
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 11:35
De la: sirboby, la data 2013-12-06 16:53:47De la: _hakon_, la data 2013-12-06 14:28:09Sirboby, cele pe care le-ai afirmat in textul precedent , le consider erori de perceptie, intelegere, si concluzionare a erei ceausiste. Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 14:55
De la: _hakon_, la data 2013-12-07 21:27:08POLINGOLOAGO, oute-te ce-ti pregateste Limbricu Tontulescu... e prolific scriitorul asta din care ne citezi cele 3 texte- asta, ala cu Zgonea si cel cu horoscopul cadourilor - fara sa ne spui cum il cheama, ca sa stim si noi de cine sa ne ridem !
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:26
De la: sirboby, la data 2013-12-08 11:35:13De la: sirboby, la data 2013-12-06 16:53:47De la: _hakon_, la data 2013-12-06 14:28:09 SirBOBY, analizeaza comparativ1947-2013: occidentul in care te afli, cu spatiul sovietic si exsovietic din care ai emigrat economic. CONCLUZIONEAZA, apoi mai discutam ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 15:32
aloooo, harkoaneeeee....cine-i autorul celor 3 copy-paste date enoriasilor sa se bucure de ele ?
hai, deconspira , ca vad ca le ai p'astea !
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:15
De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 10:54:07De la: 9am_2878, la data 2013-12-07 20:10:41De la: gabigabi2, la data 2013-12-07 17:20:04Scumpu' a iesit pe la cumparaturi, impingind un carucior de supermarket cu apa Prostuto, voi astia 5 mil la care mai adaugam alte 5 mil care intre timp au crapat ati distrus Romania. Voi ati sustinut si inca mai sustineti coruptia in acesta tara. Tot voi ati trait toata viata ca niste sobolani fricosi si ati preferat sa faceti casa buna cu mafiotii comunisti deoarece primiti si voi firmituri din agoniseala lor si nu va interesat niciodata dezastrul pe care il lasati in urma voastra. Voi astia 5 mil sunteti cu mult mai rai decat mafiotii care ne conduc deoarece VOI ii mentineti in functii printr-un vot asumat. PS. A fost suficient sa zica plagiatorul ceva de indexarea pensiilor si dintr-un foc acum sunteti deacord si cu acciza. Mai conteaza ca este cu mult mai nociva decat tva crescut cu 5%?. Mai conteaza ca vom avea preturi crescute cu mult peste 10%? Voi sa traiti, retul nu mai conteaza retardatilor.....
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 16:40
bine, draga, du-te si spune-i Mamei tale toate magariile astea si sa vezi ce-ti va zice ! cred ca va ofta din greu si va regreta ca nu era permis avortul atunci !
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 17:51
De la: _hakon_, la data 2013-12-08 17:06:12 saracu ' de tine, uiti de la mina pin' la gura cind spun ca l-am votat pe Ion Ratiu, dar STII tu ce-si scriu oamenii in mesajele private ! dar chiar nu-ti dai seama ce penibil esti, mai Suflete ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 20:19
Mesajul Regelui Mihai pentru Pungesti
Comunicat al Casei Regale de Romania Suntem profund intristati de situatia din comuna Pungesti, judetul Vaslui. La fel ca si in cazul Rosiei Montane, nu avem cum sa fim indiferenti fata de viitorul locuitorilor acestei asezari. Sustinem eforturile pentru independenta energetica a Romaniei, dar acest deziderat nu se poate realiza prin metode care sunt impotriva vointei populare. Denuntam folosirea violentei impotriva cetatenilor Statului Roman. Facem apel la dialog, ca singura varianta pentru detensionarea situatiei. Respectarea proprietatii private si dreptul de a beneficia de un mediu inconjurator nepoluat sunt concepte care nu pot fi ignorate Fideli principiului conform caruia suveranitatea apartine poporului, consideram ca cetatenii Romaniei trebuie sa fie consultati si ascultati in cazul oricarei decizii care le poate afecta dreptul la sanatate si viitor. Un general al jandarmeriei a refuzat sã intevrinã la Pungesti La Pungesti va iesi macel , mii de jandarmi au fost mobilizati pentru a pleca spre tabara . Doar un ADEVARAT comandant , general de brigada , sef al Jandarmeriei din Craiova (un OM pe care-l cunosc de o viata si care l-a fugarit cu ditamai cutitul pe Ioan Rus cand acesta era ministru de Interne si l-a scuipat in cap , la propriu , si pe Blaga cand era ministru de interne) , S-A OPUS ORDINULUI, ba l-a mai si injurat pe Stroe ! Asa ca azi , cand Stroe a dat ordin ca brigazile mobile din tara sa fie mobilizate la Pungesti , i-a tunat la telefon ministrului , apoi sefului jandarmeriei : Tu sa ordoni lui ma-ta sa incalce legea , MIE nu ! Du-te ba , tu cu castravetii tai din minister , ca baietii MEI au treaba : sa PRINDA INFRACTORI , nu sa bata cetateni nevinovati ! Dar daca insisti , imi pot trimite baietii , dar nu la Pungesti , ci la tine in minister , ca sa te lege de scaunul din birou , sau sa-ti puna un calus in gura ! . ACESTA ESTE OMUL CARE INTR-ADEVAR AR MERITA SA FIE MINISTRU DE INTERNE : GENERALUL DE BRIGADA ION CONSTANTIN www.youtube.com/watch?v=17yDLJ04c3E Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 22:01
De la: _hakon_, la data 2013-12-08 15:26:45De la: sirboby, la data 2013-12-08 11:35:13De la: sirboby, la data 2013-12-06 16:53:47De la: _hakon_, la data 2013-12-06 14:28:09 Cea mai tampita comparatie pe care o puteai face! 1.nu putem compara istoria,posesiunile(imperiile coloniale) etc avute de tarile din vest! 2. NU PUTEM COMPARA MENTALITATEA VESTICILOR CU A ROMANILOR! Si nu e vorba numai de perioada comunista! E vorba de secole intregi! Cand altii incepeau revolutia industriala noi eram sclavi pe mosii in curul gol,fara stiinta de carte si cu ,,taxe la popi'' ca sa ne ajute Doamne ,Doamne! Sa-ti caut pe net poze cu diferentele dintre fermierii vestici si taranii romani din perioada cand Romania era ,,granarul Europei''? Referitor la mentalitate e ca si cum ai compara japonezii cu afghanii! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 22:13
https://www.google.ro/search?q=tarani+francezi&espv=210&es_sm=93...
Tarani francezi din secolul XVII 1!!!!!!!!!!!!!! Cu ce erau incaltati?????? CU PANTOFI ! Taranii romani ce purtau la inceputul sec XX???? Opinci sau fara! Asta inseamna sa compari trufele cu mucegaiul pe principiul ca ambele sunt CIUPERCI! Toti vor sa traiasca ca occidentalii dar cu metode romanesti!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MERGE! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 22:47
www.okazii.ro/fotografii/tarani-franta-sec-al-xviii-lea-poza-ori...
Poate link-ul asta merge! E vorba numai de poza! Am sa caut si in alta parte! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 12:33
Sir Boby, ti-am sugerat sa efectuezi o analiza comparativa , occident capitalist european VS orient comunist european in perioada de dupa WW II 1947-2013.
Daca tu vrei sa demarezi vreun studiu socio-economic comparativ-analitic incepand cu perioada coloniala a evului mediu, sau chiar din epoca neanderthaliana a europei, iti doresc succes !
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 14:21
De la: _hakon_, la data 2013-12-08 20:19:18Mesajul Regelui Mihai pentru Pungesti Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 14:28
"Dictatorul" Basescu a MURIT !
TRAIASCA DICTATORUL W PONTA ! APLAUZE, URALE, SCANDARI : HUOOOOOOOOOOOO! W PONTA pentru VOI, ESTE DICTATORUL 2, USL-amistii COCOSATI, cu BIRURI IMPOVARATI, RABDA si scandeaza-n COR, VREM pe PONTA, DICTATOR ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 14:57
Guvernul nu va mai impozita venituri din jocuri de noroc, pe motiv că nu poate afla cât se câștigă
Veniturile obținute de către persoane fizice din jocuri de noroc tip slot-machine, videoloterie, pariuri în cotă fixă, jocuri de noroc on-line, jocuri caracteristice cazinourilor și cluburilor de poker nu vor mai fi impozitate de Guvern, cu argumentul că autoritățile nu pot afla câștigul acestora. Modificarea va fi operată de Guvern prin ordonanță de urgență, conform proiectului obținut de MEDIAFAX. În prezent, veniturile obținute de persoanele fizice din jocuri de noroc sunt considerate venituri impozabile și cuprind câștigurile realizate ca urmare a participării la jocuri de noroc, inclusiv cele de tip jack-pot, iar Codul Fiscal nu cuprinde reglementări care să excludă din sfera impozabilă veniturile realizate de persoanele fizice ca urmare a participării la anumite tipuri de jocuri de noroc. Cu argumentul "dificultăților întâmpinate" în aplicarea reglementărilor actuale referitoare la determinarea câștigului obținut de fiecare participant persoană fizică la anumite tipuri de jocuri de noroc, Guvernul se pregătește să elimine din sfera impozabilă a veniturilor realizate din jocuri de noroc de tipul slot-machine, videoloterie, pariuri în cotă fixă, jocuri de noroc on-line, precum și jocurile specifice cazinourilor și cluburilor de poker. "Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a identificat o serie de neajunsuri în aplicarea prevederilor fiscale în cazul veniturilor realizate de persoanele fizice ca urmare a participării la anumite tipuri de jocuri de noroc. Astfel, s-a constatat că este dificilă determinarea venitului obținut de participant, de la același plătitor sau organizator de jocuri de noroc, pentru anumite tipuri de joc: slot-machine, videoloterie, pariuri în cotă fixă, jocuri de noroc on-line, jocurile specifice cazinourilor și cluburilor de poker. Având în vedere dificultățile întâmpinate în aplicarea reglementărilor actuale, se propune eliminarea din sfera impozabilă a veniturilor realizate din tipurile de jocuri mai sus menționate", se arată în proiectul de ordonanță. În document se arată că propunerea privind neimpozitarea veniturilor realizate din participarea la anumite tipuri de jocuri de noroc va fi aplicabilă și în cazul celor realizate din jocuri de noroc on-line ce vor fi licențiate în România în perioada următoare, cu asigurarea că, până la acest moment, statul român nu a eliberat nicio licență sau autorizație de funcționare pentru niciun organizator de jocuri de noroc on-line. Conform documentului, "eventualele" reduceri ale veniturilor bugetare rezultate din neimpozitarea acestor venituri urmează să fie compensate cu încasările "provenite din modificarea taxelor" prevăzute de legislația în materie pentru desfășurarea activității în domeniul jocurilor de noroc, "legislație ce urmează a fi aplicată odată cu intrarea in vigoare a acestei ordonanțe". În aceste condiții, impactul financiar asupra bugetului de stat estimat ca urmare a aplicării acestei modificări este estimat ca pozitiv, cu un plus de 34,2 milioane lei. Documentul obținut de MEDIAFAX include și exemple de situații în care autoritățile au constatat că există "dificultăți în aplicarea prevederilor fiscale", respectiv în determinarea câștigului la nivelul fiecărui participant și, implicit, a impozitului aferent. Astfel, o primă situație întâlnită în practică se referă la jocurile de tip slot-machine, iar argumentul Guvernului este că, prin natura sa, jocul de tip slot-machine presupune o activitate de scurtă durată, repetată chiar de mai multe ori pe zi, de multe ori concomitent la mai multe aparate ori în mai multe locații, cu diverse câștiguri, astfel încât jucătorului nu i se poate determina câștigul. În ceea ce privește jocul de videoloterie (Video Lotery Terminal -VLT), este avută în vedere eliminarea din sfera impozabilă a câștigurilor de la acest tip de joc cu justificarea că menținerea acestui impozit generează o situație de concurență neloială între organizatorii de jocuri tip slot-machine și loteria națională care operează jocul de videoloterie (VLT). În ceea ce privește pariurile în cotă fixă, este explicat de asemenea că menținerea acestui impozit generează o situație de concurență neloială între organizatorii de jocuri tradiționali (land base) și cei care vor opera pariuri în cotă fixă on-line. Aceleași dificultăți în determinarea câștigurilor realizate de participanții la tipurile de jocuri menționate anterior sunt invocate ca fiind identificate și în cazul celor obținute de persoanele fizice din jocurile de noroc caracteristice activității cazinourilor, precum și celor caracteristice activității cluburilor de poker. Astia-s chiar dobitoci ? Sau or fi toti clienti de cazinouri ? Supraimpoziteaza firmele care mai produc ceva ,maresc accizele , baga taxe pe stalp si pe gard , in schimb lasa libere de sarcini bisericile si cazinourile Cum draqu' sa vii cu motivatia asta stupida ,cand impozitarea castigurilor din jocuri de noroc se face prin stopaj la sursa ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 15:05
de ce nu le scrii asta guvernantilor, caci o poti face ?!
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 15:48
Un articol de presa mai vechi www.academiacatavencu.info/actualitate/ponta-face-bani-si-din-pi... Deși, judecând după mutrișoara lui de tocilar enervant, Victor Ponta pare genul de om care n-a jucat la viața lui decât popa-prostu, tabinet și macao pe porunci, premierul dă, mai nou, semne că s-ar pricepe și la poker. Și nu doar că se pricepe, dar o să mai și câștige bani frumoși din asta. Evident, nu la masa de joc, ci la biroul de premier: noua taxă impusă cluburilor de poker va aduce bani serioși la buget, dar, avertizează specialiștii din branșă, va duce, practic, la dispariția pokerului, ca disciplină sportivă, din România. Pokerul adevărat nu se joacă la păcănele Ca să înțelegem indignarea pokeriștilor profesioniști, trebuie să ne întoarcem puțin în timp, mai precis până pe 21 martie 2011, când președinta Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, Doina Melinte, dădea un ordin prin care recunoștea existența pokerului ca sport și nu ca joc de noroc, cum fusese considerat până atunci. Liviu Dorel Radu, președintele Federației Sportive Naționale de Poker spune că o Comisie Națională pentru reglementarea ramurii sportive, din subordinea Ministerului Sportului a luat această decizie după o procedură care a durat nu mai puțin de trei ani, răstimp în care a urmărit cinci competiții naționale de poker și a vizionat alte cinci prestigioase concursuri internaționale de profil. De atunci, s-au înființat în România 25 de cluburi la care se practica pokerul sportiv și toți jucătorii visau să devină, într-o zi, bogați și celebri ca Daniel Negreanu, canadianul de origine română considerat cel mai valoros jucător de poker din lume, la ora actuală. Trebuie făcută o diferență: pokerul la masă, practicat ca sport, nu a existat niciodată în cazinouri, ceea ce a funcționat în cazinouri a fost pokerul electronic, sub formă de păcănele și pokerul jucat contra casei, deci posibil și cu un singur jucător. Or, pokerul sportiv implică altceva partidele se dispută cu minimum șapte jucători la masă, iar competiția se face între jucători, nu împotriva casei, explică Radu. Cine-mparte cărțile își păstrează toți așii Cum de s-a ajuns la această ordonanță de urgență (HG nr. 644/2013), publicată deja săptămâna trecută în Monitorul Oficial? Explicația e simplă: văzând că banii promiși votanților săi întârzie să cadă din cer și că o secetă cumplită bântuie peste buget, guvernul Ponta s-a gândit să facă rost singur de fonduri. Și de unde să facă, decât impunând ce știe el mai bine să impună, și anume taxe noi. Fiindcă se simțea și nevoia unor oameni destoinici, care să aplice dictonul pokeristic și mâna greblă se făcu, Victor Viorel a înființat mai întâi un Oficiu Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), însărcinat cu controlul tehnic, monitorizarea și supravegherea tuturor organizatorilor de jocuri de noroc din România. Iată un minunat exemplu de aplicare a legii, am putea spune, dacă n-am ști că, în fruntea noului Oficiu, premierul a cocoțat o damă bine, dar cu trecut dubios: Cristinela Odeta Nestor, fost director financiar la firma Monte Calm Imob. Denumirea asta, cu siguranță nu vă spune nimic, însă funcționarilor din Ministerul de Finanțe le spune: firma Monte Calm Imob a deținut licența pentru Super Bingo Metropolis sau, dacă vreți, pentru taxa pe prostie impusă românilor în fiecare duminică, la Antena 1, dar a uitat să verse la bugetul de stat și modica sumă de 1,2 milioane de euro, reprezentând taxe și impozite. Din acest motiv, de altfel, cerberul de la Finanțe, Florin Georgescu, i-a și suspendat, acum un an, licența de funcționare. Să pui o persoană care nu-și plătește propriile datorii la buget să verifice dacă și le-au plătit alții ar putea părea o decizie cel puțin bizară, dacă n-am ști că vine din partea guvernului de cinstiți. Și uite așa a dat întâiul locatar de la Palatul Victoria o pâine de mâncat la 200 de zapcii, trimițându-i în teritoriu să adune birurile din noroc asta ca să nu vă mai aud că guvernul Ponta n-a creat locuri de muncă! Cine sunt noii funcționari- model ne spune tot Dorel Radu: Acolo sunt angajați pe funcții cu salarii uriașe doar organizatori de jocuri de noroc și patroni de cazinouri și, după părerea mea, afacerea constituie o sursă de corupție la nivel înalt. DNA-ul ar trebui să se implice. O ordonanță cu dedicație? Acum, lăsându-i pe funcționarii de la ONJN în plata domnului premier, să revenim la cărțile noastre: guvernul și-a dat seama că transformarea pokerului înapoi în joc de noroc ar putea readuce acest sport în cazinouri și, implicit, ar putea genera bani frumoși la bugetul de stat. Asta deși, afirmă președintele Federației Sportive Naționale de Poker, pokerul a fost recunoscut de către instituții internaționale autorizate ca joc al minții, alături de bridge, backgammon, șah sau go: În Austria, pokerul ca joc de noroc a fost desființat, numai Federația de Poker, ca sport, este recunoscută! Sunt în total 53 de țări în care pokerul este practicat ca sport și el ar putea deveni sport olimpic din 2020, căci sunt deja întreprinse diligențele necesare! Noi avem acum 25 de cluburi sportive de poker înființate, dar, dacă această ordonanță va produce efecte, nu cred că va mai rămâne nici măcar unul! Mai grav e faptul că România va pierde dreptul de a fi reprezentată la competițiile sportive internaționale de poker, deci pentru un interes meschin se sacrifică interesul național! S-au investit sute de mii de euro în aceste cluburi, avem sute de angajați care vor rămâne pe drumuri, pentru că niciun club de poker sportiv nu va putea face față condițiilor impuse de ordonanță, ce presupun sume uriașe de bani: 70.000 de lei constituire garanție, 50.000 taxă anuală de licențiere, 25.000 taxă lunară, ceea ce înseamnă că, în total, fiecare club va trebui să plătească la bugetul de stat 300.000 de lei anual! În aceste condiții, este clar că pokerul nu va mai putea fi practicat, de acum înainte, în cluburi, ci doar în cazinouri, la păcănele. De altfel, Radu crede că ordonanța de urgență dată de guvern n-a fost făcută așa, de florile mărului, ci a fost una cu dedicație: Atât cazinourile, cât și sălile de păcănele erau în mare pericol de a falimenta. În disperare de cauză, patronii lor au căutat mărirea încasărilor prin promovarea pokerului ca joc de noroc, pentru ca, prin retragerea caracterului sportiv al acestuia, ei să-și asigure exclusivitatea pe piață, prin concurență neloială. Circulă zvonul că USL ar fi primit, în campania electorală, bani de la unii patroni de cazinouri, iar asta ar explica interesul domnului Dragnea pentru anularea caracterului sportiv al pokerului și promovarea lui ca joc de noroc. Căci prea a lăsat guvernul ăsta de tinichea alte probleme, mult mai importante, pentru a se ocupa de poker! La o simplă lecturare, se vede că ordonanța e făcută după dictare, de cineva care se ocupă de jocurile de noroc, iar acea persoană se numește Sorin Constantinescu, inițiatorul Poker Fest. Federația de poker a fost înființată ilegal Evident că am cerut și opinia celeilalte părți, în speță domnul Sorin Constantinescu, președintele Asociației Cazinourilor din România, care ne-a declarat: Federația de poker a fost înființată ilegal, conform legii ei ar fi trebuit să aibă minimum zece cluburi în activitate și nu le aveau, deci în niciun motiv n-au funcționat legal. Dar oamenii ăștia au păcălit-o pe Doina Melinte să declare pokerul sport, deși peste tot în Europa el e considerat joc de noroc și peste tot se plătesc taxe de licență. Pe vremea aia, la cazinouri plăteam pentru o masă de poker 5.000 de euro pe lună. Normal că am sărit în sus și n-am fost de acord cu măsura! Nu se poate spune că am pus presiune asupra factorilor politici, doar pentru că am făcut propuneri legislative în vederea reconsiderării pokerului ca joc de noroc! Și asta pentru că nu ni s-a părut corect ca noi, la cazinouri, să plătim 5.000 de euro pentru o masă de poker, iar această Federație sportivă să eludeze taxele, să eludeze Fiscul și să facă o concurență neloială! Nu știm cine are dreptate și nici nu vrem să chibițăm în această partidă în care fiecare jucător își acuză adversarul de cacealma, dar un lucru e cert: deși Victor Viorel a mai făcut rost, astfel, de niște bani la buget, traiul românilor de rând nu se va îmbunătăți prea curând și ei vor avea toate motivele să se plângă, în continuare, că le plânge masa Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 18:02
EI DREAPTA ,VOR CA SA DOVEDEASCA PRIN ASEST BRUIAJ SI BOICOT,CA TARA ESTE NEGUVERNATA,CA STANGA NU ARE SOLUTII,SI ASTFEL, INCA NU AU TERMINAT BINE CU SUPTUL,SI VOR IAR CA SA SE REINPLANTEZE DIN NOU LA SUPT !. "CURAT -MURDAR, PERVERSIUNE POLITICA !", .-SUNT PROFUND SETOSI ,SARACII DE DREAPTA,SAU PROFUND NESIMTITI ? !. EI DREAPTA ,VOR CA SA DOVEDEASCA PRIN ASEST BRUIAJ SI BOICOT,CA TARA ESTE NEGUVERNATA,CA STANGA NU ARE SOLUTII,SI ASTFEL, INCA NU AU TERMINAT BINE CU SUPTUL,SI VOR IAR CA SA SE REINPLANTEZE DIN NOU LA SUPT ! ."CURAT -MURDAR, PERVERSIUNE POLITICA !",. -SUNT PROFUND SETOSI ,SARACII DE DREAPTA,SAU PROFUND NESIMTITI ? !.
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 18:44
De la: _2148_, la data 2013-12-09 14:57:17 Si-uite-asa, o sapunea Si-uite-asa, o mai freca Si-uite-asa, o mai spala Si-uite-asa, o mai clatea Si-uite-asa, o mai storcea Si-uite-asa, o mai escroca Si-uite-asa, si-or finanta USL-amistii, electoralo- campania !
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 18:50
Nici PD-ul nu se lasa, expun si tantosi defileaza cu inca un BOU de RASA ! "PDL-istul Gabriel Boriga, recomandă târgoviștenilor să nu se mai plângă atât, oamenii să se încălzească la aragaz și să mai pună o pătură pe ei." !
|
Postat pe: 9 Decembrie 2013, ora 19:06
Au venit rezultatele analizelor ADN: a)1.57079632679489661923132169163975144209858469968755291048747229615390820314310449931401741267105853399107................... b)1.04719755119659774615421446109316762806572313312503527365831486410260546876206966620934494178070568932738269550442743554... "Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafață detalii șocante, care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuțul a fost ucis de șase câini vagabonzi. Surse din interiorul anchetei au declarat că din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei șase maidanezi acuzați că l-ar fi ucis pe Ionuț. Ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 07:19
De la: gabigabi2, la data 2013-12-08 16:40:15bine, draga, du-te si spune-i Mamei tale toate magariile astea si sa vezi ce-ti va zice ! cred ca va ofta din greu si va regreta ca nu era permis avortul atunci ! Prostuto, te asigur ca integritatea intelectuala dar mai ales MORALA a parintilor mei este inca intacta. Inca din 90 au inteles ca nu se poate face democratie cu Iliescu si fsn,pdsr psd,usl la guvernare si sunt adversari rebutabili ai acestui hibrid comunis-mafiot. Mai mult ...le este sincer rusine cu voi astia multi , prosti si ipocriti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

scoala ai frecventat tu in afara de scoala de corectie? Eu am precizat cine a scris povestirea, pe cand tu doar ai vrut sa te dai interesant. Stai linistit, nu mi-am inchipuit niciun moment ca din teasta ta seaca putea sa iasa vreo gluma. Glumele tale sunt mult mai jegoase decat textul asta.
mai poate cineva sa creada la ora asta ca el ,daca nu-si face singur cumparaturile din an in pasti ,cind e la strimtoare, nu are ce minca, intrucit gospodaria prezidentiala- fosta de partid- nu-i livreaza toate produsele eco 100% ?
nu toate mamele, Tigaio, sunt imbecile sa voteze comunisti asa cum ai votat tu !
Astia-s chiar dobitoci ? Sau or fi toti clienti de cazinouri ?