back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 >> Sari la pagina:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 09:12

De la: _2148_, la data 2013-12-04 10:10:42DOSAR DE POLITICIAN: Radu Mazãre sau MOMO, o entitate pãmânteanã cu personalitate multiplã

www.realitatea.net/dosar-de-politician-radu-mazare-sau-momo-o-en...

MOMO este avatarul tuturor reîncarnãrilor pe care Mazãre le practicã în timpul carnavalelor groteºti din staþiunea Mamaia: el este un ºeic arab putred de bogat interesat sã interacþioneze sexual cu domniºoarele de pe litoral, el este un marchiz, un faron, un prinþ indian, un ofiþer nazist… un playboy mioritic desãvârºit. Dedublarea sa poate continuã la infinit.

Cornel Ivanciuc mai spune cã Radu Mazãre a devenit un caz clinic. Eu cred cã România este pe cale sã devinã un caz clinic, un mare ospiciu numit România. Sã mã explic: un recent studiu european aratã cã românii sunt pe locul întâi la consum de programe tv. Românii se uitã în draci la televizor, din lipsã de alternativã. Audienþele aratã cã emisiunile care strâng sute de mii de telespectatori – în acelaºi timp chiar - sunt cele de divertisment. Românii vor sã fie distraþi de televizor: este ieftin ºi la îndemânã. Românii urãsc politica, dar nu vor sã se informeze pentru a vota în cunoºtinþã de cauzã. Românii voteazã prost, la fel de prost cum mãnâncã. Ei, în acest context, primarul Constanþei Radu Mazãre, MOMO, se întrupeazã în costumele sale exact în pielea unui personaj de emisiune tabloidã. El nu este politician, pentru cã ºtie cã românii urãsc politicienii. Mazãre este primarul cool ºi nebun de la televizor. Cum altfel poþi explica faptul cã omul este votat de 12 ani ani în continuu primar, tocmai de pensionarii din Constanþa, cei mai fideli telespectatori ai patriei.

Mazãre nu este un caz clinic. Poate fi un caz clinic de ºmecherie. Rãducu râde în sinea sa când este fãcut cu ou ºi cu oþet ºi prezentat de televiziunile serioase drept un clovn. Rãducu, dragi constãnþeni, ºi asta cred cã o ºtiþi foarte bine, este un bãiat deºtept care face pe prostul, iar pe la spate, cum se spune, face mulþi, mulþi bani. Mi-ar trebui câteva ore sã vã prezint zecile de afaceri fãcute de clanul Mazãre la Constanþa. Sute de firme, controlate direct sau indirect, zeci de proprietãþi, clãdiri, hoteluri, cazinouri, restaurante, terenuri, magazine, toate funcþiile publice la discreþia sa ºi a echipei sale… un oraº întreg împânzit. Nimeni nu va mai putea conduce acest oraº în afarã clanului Mazãre în urmãtori 20 de ani. Va fi imposibil, fizic.

La fel de complicat ar fi sã va spun cu ce se ocupã primarul Radu Mazãre. Oficial, fizic vorbind, omul stã la birou cât pasãrea stã pe gard. Neoficial, oraºul este condus relativ bine, chiar dacã aratã foarte prost în ultimii ani, prin intermediul viceprimarilor Gabi Stan ºi Decebal Fãgãdãu. Acesta din urmã este considerat ºi creierul din primãria Constanþa. Gabi Stan exceleazã prin rapiditatea cu care executã ordinele.

Clanul Mazãre a fost controlat ani în ºir de toate organele de contol: Poliþie, ANAF, DNA, doiºunsfert, SRI. Cam de fiecare datã, clanul a scãpat basma curatã. Un singur mega dosar, care priveºte gruparea primarului, se aflã pe rolul instanþelor, în care Mazãre are ºanse mari sã fie condamnat: afacerea retrocedãrii terenurilor din oraº.

Însã dupã un an ºi jumãtate de guvernare USL, bãieþii de la Constanþa au fãcut o greºealã majorã, care le poate fi fatalã. Au luat cu forþa controlul portului Constanþa, o afacere pe care aceºtia o vâneazã de ani de zile, în care au fost implicaþi puþin, dar nu suficient pe mãsurã lãcomiei lor. Ei bine, portul Constanþa înseamnã în primul rând US Army, NATO ºi nu în ultimul rând Serviciul Român de Informaþii. Este al patrulea port ca mãrime din Europa ºi principala poartã de intrare a mãrfurilor din Orient spre Occident. Echipa Mazãre l-a impus la începutul anului la conducerea portului pe Lucian Bãluþ, fostul profesor al primarului Mazãre de la Institutul de Marinã. Iniþial, administraþia portului a organizat o licitaþie în valoare de 125 de milioane de euro pentru prelungirea cu, atenþie, 1 kilometru a digului din Portul Constanþa. Contractul a fost semnat de unul dintre oamenii de încredere ai lui Mazãre, pe nume Decebal ªerban, care a ocupat temporat funcþia de director al portului. Dupã semnare, contractul a fost modificat grosolan în defavoarea administraþiei portului. Afacerea ce viza siguranþa portuarã a fost supravegheatã tot timpul de bãieþii cu ochii albaºtri.

Informaþiile au ajuns la DNA, iar dosarul stã sã explodeze… Fostul absolvent de Marinã, Radu Mazãre, este pe cale sã-ºi îngroape cariera politicã tocmai din prea multã iubire pentru mare ºi pentru portul Constanþa.

Ca sã vorbim pe limba primarului: portul, dragã Radule, a fost ca o blondã perversã care þi-a intrat în pat uºor, dupã o noapte la Fratelli. Dimineaþã, când te-ai trezit, ai observat cã de fapt blonda era tocmai ofiþerul Vasile de la Direcþia Naþionalã Anticorupþie, care te aresteazã pentru perversiuni financiare la administraþia portului Constanþa…

Ma gandesc, ca fraierul, ca se va infiinta o comisie parlamentara care sa analizeze toate aspectele astea ... care sa faca lumina...
A, era sa uit, comisiile sunt ocupate cu lucruri mult mai importante ... despre cum si-a cumparat fata presedintelui un teren de la un ... italian. Pe pariu ca aceasta Ioana va deveni d'Arc si va fi pusa la zid, pentru nimic ?
Mazare, Raducu, in schimb, va continua sa fure linistit si, evident, nu va pati absolut nimic.
Si stiti de ce ?
Pentru ca populatia Romaniei este fomata majoritar din prosti. Mandrete de prosti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 09:25

De la: _2148_, la data 2013-12-04 16:36:35
De la: gabigabi2, la data 2013-12-04 14:43:22daca nu-ti dai seama ca pina si aceasta Imputare : A3 in sus- A3 in jos , este de sorginte basesciana , eu chiar nu mai am ce sa-ti mai spun !
dar este interesant ca urasti la fel de mult ca si el ce spun cei de acolo, care tocmai ce dezvaluie niste afaceri curatele-murdarele cu niste retrocedari de paminturi ale Bratienilor ; cu Supraevaluari facute de firma dlui sot a madamei Voss, cu hotariri judecatoresti naucitoare, facute de ieri pina azi si-n toate e usor amestecata si proaspata mosiereasa Ioana Basescu si , ptr. Echidistanta nu postezi decit din presa proB !

Asta te roade pe dumneata , ca nu citez A3 ?
Nu pot avea incredere intr-o televiziune al carei patron este puscariabil si care ii face zi de zi publicitate gratuita lui Basescu !
Acest guvern nu-si poate crea credibilitatea cu textul "da' si aialalti fura !" , poti sa intelegi asta ?
Daca guvernul Boc a cazut pentru guvernare proasta mult clamata de actualul guvern ,daca acesta din urma s-a instalat la putere cu niste minciuni electorale , cu promisiuni pe care nu le-a respectat , nu va putea niciodata sa se justifice credibil in fata alegatorilor prin pretexte de genul asta , intelege asta ptr. totdeauna !
Nu poti sa justifici o guvernare proasta cu alta proasta din trecut , lumea d'aia te-a votat , ca tu sa vii sa guvernezi bine !
Stiu ca te deranjeaza adevarul , dar am postat ca reactie la faptul ca ai zis de guvernarea USL ca-i mai buna ! ca astia sunt corecti , onesti si nu fura !

am Spus Eu ca e mai buna guvernarea USL ? UNDE , arata-mi ?! n-am spus ca sunt Dezamagita si ca m-au pierdut de musteriu ? dar, bag de seama ca nici tu nu vrei sa intelegi un lucru foarte clar : Oricine ma va scapa de, citez : "javra ordinara ", va avea un vot de la mine !
si, iar te faci ca nu pricepi ca daca don bas' a imprumutat 22 miliarde fara sa intrebe sau sa se consulte cu Parlamentul, DATORIA trebuie platita Indiferent ce guvern conduce si ca atare, e reala " Mostenirea " pedelist-basista si, bineinteles ca nu poate fi decit " proasta " asa cum spui tu si presa bashita, facindu-va ca nu vedeti si fondurile europene atrase , cu mult mai multe decit in guvernarea draga tie ; si returnarea banilor luati de catre aceeasi guvernare; si cresterea economica ce va atrage dupa sine marirea salariilor si a pensiilor ....dar, deh, tie iti place sa crezi Numai ce spun basistii si nu te uiti la nimic altceva ca sa nu-ti tulbure linistea !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:20

De la: gabigabi2, la data 2013-12-05 09:25:23

am Spus Eu ca e mai buna guvernarea USL ? UNDE , arata-mi ?!

nu vedeti si fondurile europene atrase , cu mult mai multe decit

returnarea banilor luati de catre
cresterea economica ce va atrage dupa sine marirea salariilor si a pensiilor
!

"am Spus Eu ca e mai buna guvernarea USL ? UNDE , arata-mi ?!"

Perversa si ipocrita hodoroaga !

ETe unde ai spus . Phai Tuto !

"nu vedeti si fondurile europene atrase, cu mult mai multe decit"
"returnarea banilor luati de catre"
"cresterea economica ce va atrage dupa sine marirea salariilor si a pensiilor"

Postaca uslamista, NESIMTITO-INFECTA !

Renunti la 40Mld. euro, guvernanti romani incompetenti si hoti !(nu puteti frauda fondurile europene, va belesc cei de la olaf, de aceea nici programele cu finantare UE, nu promovati, simplificati birocratia, incurajati si acompaniati financiar, ) dar va curg balele la cei 8 Mld. Dollari pe care comunistul chinez pretinde ca le-ar investi in Romania.
Ponta, Basescu,stiti cum pedepsesc chinezii faptele de coruptie si frauda?
Iti spun io, TAMPITILOR incompetenti,mitomani, si hoti: Pedeapsa Capitala si Executie Publica.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 15:27

hai, ce mai astepti ?
baneaza-ma !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2013, ora 16:08

De la: pascu08_yahoo_com, la data 2013-12-04 23:21:48
De la: 9am_2878, la data 2013-12-04 21:11:08 INCEPAND DE ASTAZI TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA..... DOAR ASA VOM PUTEA SA STARPIM CIUMA USL. IN BUCURESTI NE VEDEM IN PIATA UNIVERSITATII. NU MAI STATI IN CASE DACA VRETI SA AVEM UN TRAI MAI BUN. JOS MAFIA USL! JOS MAFIA POLITICA1

Voi acei ce stati pe vine
Cind va vine sa .............
Cascati ochii mai bine
Cind va duceti sa votati /
TRAIASCA MISCARILE POLITICE mai putin cele inpopulare /

Nu asa breeeee......
Si alene va k-ak-ati
Cascat ochii mult mai bine
Cand va duceti sa votati.....
TRAIASCA MAFIA USL SUSTINUTA DE MISCAREA TEMBELA A PENSIONARILOR CRETINI DIN ROMANIA!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 00:09

V-ati culcat toti la 16 fix.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 08:14

Se anunta ca anul 2014 este ultimul in care se mai aplica programul Rabla. Din 2015 nu va mai fi.
Dar nu se spune ca si taxa de prima inmatriculare va disparea.
Se invoca faptul ca a scazut piata auto cu 10% si ca masura anularii programului rabla este ceruta de producatorii auto autohtoni ...
O minciuna gogonata.
Pentru ca, pana mai ieri, ni se spunea ca vaucherul de 6500 lei este foarte apreciat de aceiasi producatori.
Nu se sufla o vorba despre faptul ca tocmai taxa de prima inmatriculare a omorat piata auto din Romania.
La fel, daca se introduce acciza mult hulita pe carburanti, taxa pe stalpi si constructii speciale, toate astea vor duce, inevitabil, la cresterea pretului carburantilor, a energiei electrice, a gazelor, a produselor alimentare si a oricaror produse, ceea ce va reduce si mai mult posibilitatea de achizitionare a unui autoturism chiar si second-hand, dara-mi-te a unuia nou.
Singurul care se declara, pe fata, impotriva aceste taxari suplimetare a carburantilor este Basescu.
Patronii, maraie, dar nu fac nimic concret pentru a determina anularea acestei intentii. Ceea ce ne spune ca ei vor introduce in costuri, cum au mai facut-o, fara sa clipeasca, aceasta noua taxa.
Ponta negociaza cu producatorii de carburant, vezi-doamne, sa nu mareasca preturile ... ca si cum le-ar spune: dati-mi mie profitul vostru ! Lucru pe care cei interesati nu-l vor face. De fapt, cred ca discuta cu ei sa nu faca asta de la bun inceput ci cateva luni mai tarziu, una, doua sau trei, pentru ca el sa poata spune ca a fost ca el, dar de vina sunt ... altii, cand se va intampla.
Si se va intampla !
Unde sunt cei care tot protesteaza pe diverse teme, acum ?
De ce nu se protesteaza si pe tema asta ?
Unde sunt cei care isi sfasiau hainele in urma cu aproape doi ani impotriva guvernului Boc ?
Unde sunt aparatorii lui Arafat cel viteaza ?
S-a imbunatatit ceva in sistemul sanitar de doi ani incoace sau s-a inrautatit ? Si Arafat cei Erou national e tot acolo !
Dupa povestea de la Ploiesti se pare ca e si mai rau decat era prin spitale ...
Arafat e cel care ancheteaza ... directorul, pardon, managerul spitalului e tot manager ...
Unde sunt protestatarii ?
Unde sunt oripilatii de acum doi ani ?
Incep sa inteleg cum a fost posibil ca un idiot de teapa lui Ceausescu sa ne chinuie 26 de ani.

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 08:56

De la: 9am_2878, la data 2013-12-05 16:08:05
De la: pascu08_yahoo_com, la data 2013-12-04 23:21:48
De la: 9am_2878, la data 2013-12-04 21:11:08 INCEPAND DE ASTAZI TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA..... DOAR ASA VOM PUTEA SA STARPIM CIUMA USL. IN BUCURESTI NE VEDEM IN PIATA UNIVERSITATII. NU MAI STATI IN CASE DACA VRETI SA AVEM UN TRAI MAI BUN. JOS MAFIA USL! JOS MAFIA POLITICA1

Cind va vine sa .............
Cascati ochii mai bine
Cind va duceti sa votati /
TRAIASCA MISCARILE POLITICE mai putin cele inpopulare /

Nu asa breeeee......
Si alene va k-ak-ati
Cascat ochii mult mai bine
Cand va duceti sa votati.....
TRAIASCA MAFIA USL SUSTINUTA DE MISCAREA TEMBELA A PENSIONARILOR CRETINI DIN ROMANIA!

haide iesi la protestat
acum ca sunt minus (...) grade
nu te tine de sarade
asteptand sa fii salvat

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 10:12

De la: 9am_1454, la data 2013-12-06 08:14:40Se anunta ca anul 2014 este ultimul in care se mai aplica programul Rabla. Din 2015 nu va mai fi.
Dar nu se spune ca si taxa de prima inmatriculare va disparea.
Se invoca faptul ca a scazut piata auto cu 10% si ca masura anularii programului rabla este ceruta de producatorii auto autohtoni ...
O minciuna gogonata.
Pentru ca, pana mai ieri, ni se spunea ca vaucherul de 6500 lei este foarte apreciat de aceiasi producatori.
Nu se sufla o vorba despre faptul ca tocmai taxa de prima inmatriculare a omorat piata auto din Romania.
La fel, daca se introduce acciza mult hulita pe carburanti, taxa pe stalpi si constructii speciale, toate astea vor duce, inevitabil, la cresterea pretului carburantilor, a energiei electrice, a gazelor, a produselor alimentare si a oricaror produse, ceea ce va reduce si mai mult posibilitatea de achizitionare a unui autoturism chiar si second-hand, dara-mi-te a unuia nou.
Singurul care se declara, pe fata, impotriva aceste taxari suplimetare a carburantilor este Basescu.
Patronii, maraie, dar nu fac nimic concret pentru a determina anularea acestei intentii. Ceea ce ne spune ca ei vor introduce in costuri, cum au mai facut-o, fara sa clipeasca, aceasta noua taxa.
Ponta negociaza cu producatorii de carburant, vezi-doamne, sa nu mareasca preturile ... ca si cum le-ar spune: dati-mi mie profitul vostru ! Lucru pe care cei interesati nu-l vor face. De fapt, cred ca discuta cu ei sa nu faca asta de la bun inceput ci cateva luni mai tarziu, una, doua sau trei, pentru ca el sa poata spune ca a fost ca el, dar de vina sunt ... altii, cand se va intampla.
Si se va intampla !
Unde sunt cei care tot protesteaza pe diverse teme, acum ?
De ce nu se protesteaza si pe tema asta ?
Unde sunt cei care isi sfasiau hainele in urma cu aproape doi ani impotriva guvernului Boc ?
Unde sunt aparatorii lui Arafat cel viteaza ?
S-a imbunatatit ceva in sistemul sanitar de doi ani incoace sau s-a inrautatit ? Si Arafat cei Erou national e tot acolo !
Dupa povestea de la Ploiesti se pare ca e si mai rau decat era prin spitale ...
Arafat e cel care ancheteaza ... directorul, pardon, managerul spitalului e tot manager ...
Unde sunt protestatarii ?
Unde sunt oripilatii de acum doi ani ?
Incep sa inteleg cum a fost posibil ca un idiot de teapa lui Ceausescu sa ne chinuie 26 de ani.

Ceausescu ,,idiotul'' te-a chinuit?????????BINE CA NU TE-AU CHINUIT ,,INTELECTUALII'' :ilici,romanul,vacarul,tapul,decebalul,base,boc,tonta etc.
Macar pe vremea ,,IDIOTULUI'' te ,,chinuiai'' pentru tara,pentru a avea ce vinde ,,intelectualii'' si ,,desteptii''(baietii destepti) de dupa 89!
Ceausescu asa ,,idiot'' cum era el,a inteles ce reprezinta FEMEI-ul si a ales sa ,,stranga cureaua'' pentru independenta fata de acel organism!
Cred ca mai idioti decat Ceausescu sunt cei care nu pot intelege asta!
PS.Nemtii au mancat la GAMELA ca sa ajunga unde au ajuns, dar romanul isi vede numai BURTA lui atat,il doare in cur de ce lasa copiilor,nepotilor etc.
Dar stiu sunt nostalgic comunist si ,,idiot''!
Dar te intreb eu de ce tot flutura acum ,,desteptii'' vostri base,tonta,boc hartile ,,IDIOTULUI" cu autostrazi?????????

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 11:03

De la: _2148_, la data 2013-12-04 19:11:22
De la: valeriulivanov, la data 2013-12-04 17:44:15
De la: 9am_2878, la data 2013-12-03 15:47:46INCEPAND DE ASTAZI 3-12-2013 TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA.
DOAR ASA VOM PUTEA SA STARPIM CIUMA USL.
IN BUCURESTI NE VEDEM IN PIATA UNIVERSITATII.
NU MAI STATI IN CASE DACA VRETI SA AVEM UN TRAI MAI BUN.
JOS MAFIA USL!
EI, SUNT TOTI ACEEASI !. ,NISTE CIRCARI IN PUBLIC !.CAND NU SE INTELEG LA PONT,I-SI MANIPULEAZA TURMA ,SI SI-O SCOATE IN STRADA,ACEASTA CU SCOPUL CA PARTEA ADVERSA CA SA MAI PULSEZE INSPRE IMPACARE,ADICA REGLAREA CONTULUI.IN SCHIMB,IN SPATELE PAPUSARELI,I-SI IMPART FRATESTE PRADA,DEPARTE DE VAZUL PROSTIMII,SIMULEAZA CA NICI NU AU PUS BOTUL,SI NICI GURA NU LE PUTE !.,ASA CA,TRAIASCA RETARDATII MANIPULATI ,SI TANTOSII NAIVI,PLINI DE EXCREMENTE !.

Du-te tanti .... si impusca-te !
Nu te mai chinui sa te maimutaresti agramat !
NU VEZI PERVERS -O ,CA ESTI SLUGA PENTRU DEGEABA LA STAPANI ?!,TE-AU SCLAVAGIT PENTRU DEGEABA !.

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 13:10

Esti batut in cap rau de tot, monseur.
Cum poti sa faci asemenea afirmatie: "Nu se sufla o vorba despre faptul ca tocmai taxa de prima inmatriculare a omorat piata auto din Romania", pe care sa nu o argumentezi, sau careia sa n-o insotesti de exemplificari al caror concluzii sunt fundamentate pe o logica financiar-economica din care sa-ti rezulte concluzii personale a caror insusire sa-ti genereze convingerea exprimarii unei opinii in deplina cunostinta de cauza raportate la speta respectiva?
Cauza/ cauzalitatile prabusirii pietei auto din intreaga europa , nu nuamai in Romania sau aiurea, sunt cu totul altele, monseur! Insa, daca tu iti zgaiesti ochii numai intr-o anumita media si ciulesti urechile intr-o cu totul alta directie decat in cea/cele specializate , obiective, si de incredere, este normal sa ti-o ia gura pe dinnainte si sa se trezeasca vorbind aiureli sau sa-ti debiteze numai tampenii.

Excesiva indatorare a individului pe termen mediu si lung, in prop. De masa la niv. Euro-american, si absenta lichiditatilor bancare necesare reluarii ciclurilor de productie, cat si a creditarii unor noi beneficiari consumatori ai productiei auto.
Cauzalitati similare se observa si in piata imobiliara, iar efectele acestor cauzalitati cu specific imobiliar, sunt cu mult mai grave.
Fed-ul tipareste Dollari si ECB-ul tipareste Euro, (mii de miliarde) ambele entitati B-re injectandu-i in sist. Bancar, si torusi, lichiditatie financiare lipsesc atat din banci,( nu crediteaza productia, decat dincolo de anumite criterii si standarde de performanta economica, si nici potentiali noi beneficiarii p.f.), cat si in piata. si cu toata injectia de moneda nou tiparita injectata in piata, inflatia continua sa fie si este mentinuta in maja convenita prin tratate semnate intre parti, max. 3%/an)
iar in unele cazuri, efectul a fost deflationist.

Poti sa-ti explici fenomenul?
Unde dispar, sau sunt, lichiditatile, monseur ?

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 14:28

Sirboby, cele pe care le-ai afirmat in textul precedent , le consider erori de perceptie, intelegere, si concluzionare a erei ceausiste.
Ceausescu, nu numai ca nu a inteles principiile, mecanismul de functionare,si politicile FMI, deoarece a beneficiat de finantare board-ului FMI, mai mult decat atat, Ceausescu, a insetat, flamanzit, si infrigurat, la propriu, un intreg popor tocmai datorita unei mentalitati megalomano-ignoranta , iar industrializarea Romaniei , -fortata, haotica, si ineficienta economic- a declansat-o datorita fricii pe care i-a indus-o Planul Valev, si dorinta prosteasca de-a fi un presedinte nationalist-comunist independent fata de moscova cu al sau brejnev, fara aldine.

A fost incapabil sa-si dea seama, si nici nu a indraznit cineva sa-l contrazica la vremea respectiva de faptul ca: o industrializare diversificata si fortata megalomanic realizata prin creditari externe,- careia ii lipsesc materiile prime interne-, genereaza imense costuri de import si transpot , costuri imense atat ptr. materii prime, cat si ptr.componente (service )/ servicii mentenanta pentru intretinerea in stare de functionare a respectivelor industii/linii tehnologice pe care le-a importat.
La momentu in care fondurile financiare occidentale si-au conditonat noile creditari, ceausescu a renuntat la pisele si subansamblele importate necesare intretinerii liniilor de productie pe care le importase, declansand gogorita celor 3 R, ceea ce a rezultat dintr-o asemenea tampenie a politrucului ignorant, va este bine cunoscut, ati simti-o pe propria piele, mai putin Eu.

Apoi, goana lui ceausescu pentru aprovizionarea industriei cu materii prime si energie, cat si rambursarea anticipata a creditelor externe, a declansat setea, foame si frigul pe care l-a suportat un intreg popor vreo 9-10 ani,Sirboby.

Si cum n-ar fi fost suficient decenalu calvar pe care l-ati suportat fara sa cartiti traversand cu chiu si vai regimul ignorantului megaloman comunist, ati preferat sa fiti reprezentati si condusi de aceeasi politruci habarnisti in ale economiei si finantelor capitaliste, pe care i-ati vopsit in democrati, iar majoritatea le-ati acceptat incompetenta politico-administrativa si propaganda mincinos-democrata pe care v-a livrat-o cu scopul de-a se imbogati peste noapte si-a ajunge sa-si atinga scopul pe care nu-l puteau atinge pe vremea celui mai iubit fiu al poporului care a fost de-o ignoranta carpantina geniala si-o prostie colosala.

istorie.uab.ro/publicatii/colectia_auash/annales_9/21%20eplesa.pdf

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 14:36

De la: _hakon_, la data 2013-12-06 13:10:36Esti batut in cap rau de tot, monseur.
Cum poti sa faci asemenea afirmatie: "Nu se sufla o vorba despre faptul ca tocmai taxa de prima inmatriculare a omorat piata auto din Romania", pe care sa nu o argumentezi, sau careia sa n-o insotesti de exemplificari al caror concluzii sunt fundamentate pe o logica financiar-economica din care sa-ti rezulte concluzii personale a caror insusire sa-ti genereze convingerea exprimarii unei opinii in deplina cunostinta de cauza raportate la speta respectiva?
Cauza/ cauzalitatile prabusirii pietei auto din intreaga europa , nu nuamai in Romania sau aiurea, sunt cu totul altele, monseur! Insa, daca tu iti zgaiesti ochii numai intr-o anumita media si ciulesti urechile intr-o cu totul alta directie decat in cea/cele specializate , obiective, si de incredere, este normal sa ti-o ia gura pe dinnainte si sa se trezeasca vorbind aiureli sau sa-ti debiteze numai tampenii.

Excesiva indatorare a individului pe termen mediu si lung, in prop. De masa la niv. Euro-american, si absenta lichiditatilor bancare necesare reluarii ciclurilor de productie, cat si a creditarii unor noi beneficiari consumatori ai productiei auto.
Cauzalitati similare se observa si in piata imobiliara, iar efectele acestor cauzalitati cu specific imobiliar, sunt cu mult mai grave.
Fed-ul tipareste Dollari si ECB-ul tipareste Euro, (mii de miliarde) ambele entitati B-re injectandu-i in sist. Bancar, si torusi, lichiditatie financiare lipsesc atat din banci,( nu crediteaza productia, decat dincolo de anumite criterii si standarde de performanta economica, si nici potentiali noi beneficiarii p.f.), cat si in piata. si cu toata injectia de moneda nou tiparita injectata in piata, inflatia continua sa fie si este mentinuta in maja convenita prin tratate semnate intre parti, max. 3%/an)

Poate-mi explici, ca vad ca te pricepi de minune, de ce atunci cand vreau sa-mi cumpar o masina, second sau noua, pe langa un TVA de 24% mai trebuie sa platesc si o taxa de prima inmatriculare, sau de mediu, cum i-o mai zice ?
Ia zi, tampitule, o taxa suplimentara nu omoara piata marfii pe care se pune taxa ?
Crezi ca daca despici firul in patru e ca tine ?

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 14:42

De la: 9am_1454, la data 2013-12-06 14:36:41
De la: _hakon_, la data 2013-12-06 13:10:36Esti batut in cap rau de tot, monseur.

Poate-mi explici, ca vad ca te pricepi de minune, de ce atunci cand vreau sa-mi cumpar o masina, second sau noua, pe langa un TVA de 24% mai trebuie sa platesc si o taxa de prima inmatriculare, sau de mediu, cum i-o mai zice ?
Ia zi, tampitule, o taxa suplimentara nu omoara piata marfii pe care se pune taxa ?
Crezi ca daca despici firul in patru e ca tine ?

....de prosti, si individualisti ce sunteti!
Acceptati fiscalitati aberane, inclusiv taxa respectiva (Taxa a fost declarata ilegala in instanta UE) suportati consecintele, MAMALIGILOR !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 14:56

cognitivule, le'oi stii tu pe toate, dar nu chiar : Tara avea si materie prima si specialisti ! unde sunt ei azi ? plecati pe dincolo si recunoscuti ca atare !
dar, ca sa fim sinceri cu noi insine , "megalomania" lui si-a avut si partile ei bune : a dorit ca in fiecare judet al Tarii sa se dezvolte cite o industrie, in asa fel incit oamenii de acolo sa aibe de lucru ! ce se-ntimpla azi in toata Tara , in urma demolarii industriei romanesti ? cum si-a pierdut Ro pietele de desfacere , consacrate la un moment dat si de ce ? poti sa-mi razpunzi , patriotardule sau ca unul ce Urasti din rarunchi tara asta, esti multumit ca suntem la pamint si austriile tale au stiut sa faca ce-au facut dintotdeauna : sa jefuiasca din tarile imperiului lor, tot ce se putea jefui ?!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:10

Buey, Zapacitule, le-ai auzit pe basinoasele Sulfamida si Plumbuita clamand isterizate, acordul de la Rio, acordul deeee la riiioohoho, stiti, la riooooo, pentru introducerea taxei de prima inmatriculare, sau timbrul de mediu ?
Buoooule, ai citit Acordul de la RIO?
Buey Zevzecule, acele belele politice cu fusta sunt montate sa-si bata joc de voi intr-o veselie, au de cine sa-si bata joc , pai cum, daca n-ati fi de ignoranti, prosti, si lasi , balamelelor le-ar mai tine vrajeala?!
Asa va trebuie, bine va face !
Am sa-mi imaginez o iarna in care faci naveta la serviciu fudul pe bicicleta si-n mana dotat cu varza aferenta fraierului care pedaleaza rebegit prin nametii autostrazii inzapezite de viscol!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:18

De la: gabigabi2, la data 2013-12-06 14:56:50cognitivule, le'oi stii tu pe toate, dar nu chiar : Tara avea si materie prima si specialisti ! unde sunt ei azi ? plecati pe dincolo si recunoscuti ca atare !
dar, ca sa fim sinceri cu noi insine , "megalomania" lui si-a avut si partile ei bune : a dorit ca in fiecare judet al Tarii sa se dezvolte cite o industrie, in asa fel incit oamenii de acolo sa aibe de lucru ! ce se-ntimpla azi in toata Tara , in urma demolarii industriei romanesti ? cum si-a pierdut Ro pietele de desfacere , consacrate la un moment dat si de ce ? poti sa-mi razpunzi , patriotardule sau ca unul ce Urasti din rarunchi tara asta, esti multumit ca suntem la pamint si austriile tale au stiut sa faca ce-au facut dintotdeauna : sa jefuiasca din tarile imperiului lor, tot ce se putea jefui ?!

Fugi bre d'aclea cu balivernele matale, iar vreio sa-mi elimie astia de la 9am textele?
Cine ti-a distrus industri rablagita de ceausescu, nu tot habarnisii lu' ceausescu in frunte cu adoratul tau Ion Ilici Iliescu ?

Hai, tai-o cu balivernele ca faci valuri cu spuma in cada si-ti scufunzi flota de mineraliere construita de ceusesco!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 15:51

Voi nu mai aveti venituri salariale care sa va permita achitarea ratelor scadente la banci, achitatea taxelor si impozitelor, achitarea facturilor aferente utilitatilor, si visati sa va mai achizitionati autoturisme si imobile ?
Buey, trepanatzilor, un rezervor de benzina va costa exact cat salariul minim din Romania iar pretul bunurlor alimentare de stricta necesitate si al bunurilor de larg consum vor exploda in 2014, cu fiscalitate pe care o doreste impusa do'n dottore, si voi visati ca sunteti consumatori intr-o piata libera?
Duceti-va buey si va spanzurati cu totii ca tare nevlegi mai sunteti !

FOAMETEEEE !
Buey monseur, racordeaza-tzi rectul la rezervorul de butan-propan si treci la-ngurgitat fasole intensiv ca altfel, ramai in pana prostului pe autobana !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 16:25

De la: _hakon_, la data 2013-12-06 15:51:58Voi nu mai aveti venituri salariale care sa va permita achitarea ratelor scadente la banci, achitatea taxelor si impozitelor, achitarea facturilor aferente utilitatilor, si visati sa va mai achizitionati autoturisme si imobile ?
Buey, trepanatzilor, un rezervor de benzina va costa exact cat salariul minim din Romania iar pretul bunurlor alimentare de stricta necesitate si al bunurilor de larg consum vor exploda in 2014, cu fiscalitate pe care o doreste impusa do'n dottore, si voi visati ca sunteti consumatori intr-o piata libera?
Duceti-va buey si va spanzurati cu totii ca tare nevlegi mai sunteti !

FOAMETEEEE !
Buey monseur, racordeaza-tzi rectul la rezervorul de butan-propan si treci la-ngurgitat fasole intensiv ca altfel, ramai in pana prostului pe autobana !

Hai las-o mai moale ca omul gras ce a lucrat doar la stat . acu huzureste .are pamint copii a aranjat niste sforicele acolo de capitalist...........ce plus valoare a adus capitalismului autohton ?nimic nimic

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 16:53

De la: _hakon_, la data 2013-12-06 14:28:09Sirboby, cele pe care le-ai afirmat in textul precedent , le consider erori de perceptie, intelegere, si concluzionare a erei ceausiste.
Ceausescu, nu numai ca nu a inteles principiile, mecanismul de functionare,si politicile FMI, deoarece a beneficiat de finantare board-ului FMI, mai mult decat atat, Ceausescu, a insetat, flamanzit, si infrigurat, la propriu, un intreg popor tocmai datorita unei mentalitati megalomano-ignoranta , iar industrializarea Romaniei , -fortata, haotica, si ineficienta economic- a declansat-o datorita fricii pe care i-a indus-o Planul Valev, si dorinta prosteasca de-a fi un presedinte nationalist-comunist independent fata de moscova cu al sau brejnev, fara aldine.

A fost incapabil sa-si dea seama, si nici nu a indraznit cineva sa-l contrazica la vremea respectiva de faptul ca: o industrializare diversificata si fortata megalomanic realizata prin creditari externe,- careia ii lipsesc materiile prime interne-, genereaza imense costuri de import si transpot , costuri imense atat ptr. materii prime, cat si ptr.componente (service )/ servicii mentenanta pentru intretinerea in stare de functionare a respectivelor industii/linii tehnologice pe care le-a importat.
La momentu in care fondurile financiare occidentale si-au conditonat noile creditari, ceausescu a renuntat la pisele si subansamblele importate necesare intretinerii liniilor de productie pe care le importase, declansand gogorita celor 3 R, ceea ce a rezultat dintr-o asemenea tampenie a politrucului ignorant, va este bine cunoscut, ati simti-o pe propria piele, mai putin Eu.

Apoi, goana lui ceausescu pentru aprovizionarea industriei cu materii prime si energie, cat si rambursarea anticipata a creditelor externe, a declansat setea, foame si frigul pe care l-a suportat un intreg popor vreo 9-10 ani,Sirboby.

Si cum n-ar fi fost suficient decenalu calvar pe care l-ati suportat fara sa cartiti traversand cu chiu si vai regimul ignorantului megaloman comunist, ati preferat sa fiti reprezentati si condusi de aceeasi politruci habarnisti in ale economiei si finantelor capitaliste, pe care i-ati vopsit in democrati, iar majoritatea le-ati acceptat incompetenta politico-administrativa si propaganda mincinos-democrata pe care v-a livrat-o cu scopul de-a se imbogati peste noapte si-a ajunge sa-si atinga scopul pe care nu-l puteau atinge pe vremea celui mai iubit fiu al poporului care a fost de-o ignoranta carpantina geniala si-o prostie colosala.

istorie.uab.ro/publicatii/colectia_auash/annales_9/21%20eplesa.p...]
Nu am sustinut ca Ceausescu a facut tot ca la carte! Dar pe langa ce fac astia ,el chiar a facut si lucruri bune!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 17:14

Cu voi nu se prea poate discuta.
Ati luat-o rau de tot prin balarii ...
Hakoane vad ca ma injuri si cand imi dai dreptate.
Iti impartasesc buna parte din pareri dar prea te kaci pe tine, prea esti sfatos.
Esti ca aia de la Europa Libera de pe vremuri ... la caldurica, o berica, un carnacior bavarez si da-le nene sfaturi de revolutie ... e usor. De la caldurica e usor ... e simplu si e de neinteles de ce amaratii din tara nu o fac ...
Bouleanule, au iesit aia cu Rosia Montana si ce s-a intamplat ?
Au iesit la proteste si la Pungesti ... ce li s-a intamplat ?
Bai kakatule cu ochi, numai aia de conduc tarile in care te-ai pripasit tu ne mai pot scapa de burghezia asta proletara, tampitule !
Dar, deocamdata nu le convine sa-i matraseasca pe burfasii politici din Romania.
Sti de ce ?
Pentru ca le sunt folositori, tampitel, d-aia !
Pentru ca, salariul ala barosan al tau, vine si de la amarati din tara ta de origine, nu numai din munca lor ... ci si din spolierea noastra cu largul concurs al cretinilor de politicieni romani.
Asa ca, mai du-te-n ....

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 17:31

De la: sirboby, la data 2013-12-06 16:53:47
De la: _hakon_, la data 2013-12-06 14:28:09Sirboby, cele pe care le-ai afirmat in textul precedent , le consider erori de perceptie, intelegere, si concluzionare a erei ceausiste.

istorie.uab.ro/publicatii/colectia_auash/annales_9/21%20eplesa.p...]
Nu am sustinut ca Ceausescu a facut tot ca la carte! Dar pe langa ce fac astia ,el chiar a facut si lucruri bune!

Cum ar fi .....
Hai, exemplificari pls, Sirboby !
Deci, nu ti-a fost sufuficient indurarea unui deceniu de frig si foame, ti-ai mai fi dorit unul tot la fel.
Si nu l-ai avut?
Bonus, si-nca unul si jumatate? pe care l-au generat urmasii ceausescului ?
Buey SirBoby, tu ai impresia ca Romania si Romanii au fost conduse vreodata de indivizi competenti , vizionari, care sa fi gadit si implementat reformele unui masterplan al carei esenta conceptuala sa fi fost pur liberala, -de dreapta- prin care sa se realizeze o tranzitie de scurta durara spre un stat de drept cu o economie pur capitalista si o administratie a statului in care sa fie promovati indivizi competenti pe criterii concurentiale reale?
Sir. neocomunistii pe care majoritatea i-a investit prin acel vot masiv, 70% in "90, tot prin vot , aceeasi majoritate ,70% au investit aceiasi incompetenti si in 2013 sa-i reprezinte- administreze!
Situatia va fi identica si veti trai si suporta pe propria piele inca vreo 5 decenii de foame si frig, dar veti ramane si fara bruma agonisita de pe vremea defunctului, din tara cu cei mai multi proprietari imobiliari din Europa, veti ajunge tara cu cei mai multi chiriasi din Europa, sau buni frati si colocatari cu minerii lui Iliescu prin canalizarile oraselor.
S-aveti bafta!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 17:33

De la: 9am_1454, la data 2013-12-06 17:14:31Cu voi nu se prea poate discuta.
Ati luat-o rau de tot prin balarii ...
Hakoane vad ca ma injuri si cand imi dai dreptate.
Iti impartasesc buna parte din pareri dar prea te kaci pe tine,/>
Esti ca aia de la Europa Libera de pe vremuri ... si da-le nene sfaturi de revolutie ... e usor.
Bouleanule,
Bai kakatule cu ochi, tampitule !
tampitel, d-aia !

Asa ca, mai du-te-n ....

Staaaaai ! revolutie ai spus TU !
Eu spun : REVOLTA !

Heszista vreo diferenta intre cei doi termeni, au ba? Zapacitule, Boureanu era boss-ul TAU, nu al meu, CLAR ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 18:15

Guvernul a mai gasit un subiect pentru batut apa-n piua pe tema contractului cu Bechtel mosit de Bombonel. Zice ca a sesizat procuratura pentru niste POSIBILE fapte penale comise de 4 ministri PDL.
Dupa ce a sfeterisit contractul original cu ajutorul luiSova, acum cauta vinovati in tabara PDL.
Mutarea e desteapta.
PSD nu se opreste din atac, o tine din acuzatie in acuzatie, fara ezitare, isi mentine tema cu "Basescu si PDL sunt de vina pentru tot !" nu conteaza cand, nu conteaza de ce ...
Si asa isi pot impune acciza care ne va face terci.
Vorba lu' muistul asta, tot rascoala va fi singura solutie ...

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 18:38

mmmde, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa tauresti,te mai fu si-n cu cu pu-a-ndoita!
poi n-a fost proasta boiangioaica si prostovan coclit zbercuceanu, le-a avut in orijinal si copie xerox p'ala cu behechtelu' , cacu-ma yo-n bostanariile lor, de stultusi prolicsi !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 22:17

Ultima gaselnitza in materie de taxe !

PONTA va taxa si INTERNETUL

Guvernul Victor Ponta pregãteºte o nouã taxã, care va afecta zeci de mii de persoane fizice, organizaþii, asociaþii sau societãþi comerciale. Proprietarii de domenii “.ro” vor plãti o taxã de înregistrare ºi una anualã de reînnoire, al cãror cuantum va fi stabilit prin ordin al ministrului pentru Societatea Informaþionalã, la propunerea Registrului naþional RoTLD din ICI Bucureºti, care gestioneazã peste 700.000 de pagini web din România. Legea va acþiona retroactiv, chiar dacã un domeniu “.ro” a fost cumpãrat în urmã cu câþiva ani iar cel care a plãtit a fost informat cã nu va mai plãti în plus o sumã anualã.

“Taxa anualã de înregistrare ºi reînnoire al unui nume de domeniu «.ro» se stabileºte, la propunerea Registrului, prin ordin al ministrului pentru Societatea Informaþionalã. Data de la care se va percepe aceastã taxã pentru numele de domenii nou înregistrate este data publicãrii în Monitorul Oficial a ordinului. Pentru numele de domenii existente înregistratorii au obligaþia reînnoirii acestora în termen de maxim 3 luni de la data publicãrii ordinului în Monitorul Oficial. Pentru numele de domenii înregistrate în ultimele 24 de luni, reînnoirea se face în momentul în care dreptul de folosinþã a numelui de domeniu este egal cu 24 luni”, se aratã într-un proiect de hotãrâre de guvern privind înregistrarea domeniilor “.ro”, publicat de Ministerul pentru Societatea Informaþionalã.

În prezent, costul pentru un domeniu “.ro” este 51,26 dolari, plus TVA. “Nu existã taxã de mentenanþã anualã în prezent. Plata se face la înregistrare. Dacã se va introduce taxã de mentenanþã anualã veþi fi anuntaþi din timp”, se precizeazã pe pagina web a Registrului naþional RoTLD din cadrul Institutului Naþional de Cercetare-Dezvoltare în Informaticã – ICI Bucureºti, coordonat de Ministerul pentru Societatea Informaþionalã.

Potrivit notei de fundamentare a proiectului de act normativ, prin introducerea taxei pe perioadã determinatã (anualã) RoTLD va beneficia de informaþii actualizate în ceea ce priveºte domeniile active, domeniile folosite ºi cele nefolosite, ºi va putea debloca domeniile achiziþionate ºi nefolosite în vederea punerii la dispoziþia utilizatorilor a dreptului de folosinþã a numelor respective, scrie Mediafax. Cu alte cuvinte, dacã cineva a cumpãrat un domneiu pentru un site ºi nu îl foloseºte o perioadã de timp, acesta va putea fi resupus vânzãrii cãtre alþi doritori.

Potrivit proiectului de act normativ, numele de domenii “.ro” sunt înregistrate pentru o perioadã determinatã de mimin un an, care ulterior poate fi prelungitã prin reînnoire. Perioada maximã pentru care se poate face înregistrarea sau reînnoirea unui nume de domeniu .ro este de doi ani.

“Poate fi înregistrant orice persoanã fizicã sau juridicã cu condiþia sã-ºi asume responsabilitatea pentru utilizarea legalã a numelui de domeniu ºi sã nu producã prin utilizarea numelui de domeniu prejudicii terþelor pãrþi. Responsabilitatea privind utilizarea numelor de domenii ºi respectarea drepturilor de proprietate intelectualã aparþine înregistrantului. Numele de domenii nu pot fi înregistrate doar în scopul revânzãrii. Numele de domenii nu pot include expresii ofensatoare sau care sã incite la sãvârºirea unei infracþiuni. Regula de atribuire a numelor de domenii este «primul venit, primul servit»”, se mai spune în proiectul de act normativ.

Aceste modificãri au nemulþumit deja utilizatorii de internet, mai ales cã taxa ar putea fi de 10 euro pe an, dupã cum susþin jurnaliºtii de la HotNews. Astfel unii sugereazã chiar intentarea de procese pentru contract abuziv, deoarece la înregistrarea unui domeniu “.ro” beneficiarii sunt obligaþi sã-ºi asume un contract care la punctul 5 stipuleazã cã sunt de acord ca acesta sã fie revizuit fãrã a fi necesar acordul acestora, în legãturã cu termenii înþelegerii, condiþiile ºi serviciile furnizate. Sursa: FrontPress.ro
www.frontpress.ro/2013/12/ponta-va-taxa-si-internetul.html

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 22:28

De la: valeriulivanov, la data 2013-12-06 11:03:31
De la: _2148_, la data 2013-12-04 19:11:22
De la: valeriulivanov, la data 2013-12-04 17:44:15
De la: 9am_2878, la data 2013-12-03 15:47:46INCEPAND DE ASTAZI 3-12-2013 TOTI CETATENII CARE NU MAI VOR USL LA GUVERNARE TREBUIE SA IASA IN STRADA.
DOAR ASA VOM PUTEA SA STARPIM CIUMA USL.
IN BUCURESTI NE VEDEM IN PIATA UNIVERSITATII.
NU MAI STATI IN CASE DACA VRETI SA AVEM UN TRAI MAI BUN.
JOS MAFIA USL!
EI, SUNT TOTI ACEEASI !. ,NISTE CIRCARI IN PUBLIC !.CAND NU SE INTELEG LA PONT,I-SI MANIPULEAZA TURMA ,SI SI-O SCOATE IN STRADA,ACEASTA CU SCOPUL CA PARTEA ADVERSA CA SA MAI PULSEZE INSPRE IMPACARE,ADICA REGLAREA CONTULUI.IN SCHIMB,IN SPATELE PAPUSARELI,I-SI IMPART FRATESTE PRADA,DEPARTE DE VAZUL PROSTIMII,SIMULEAZA CA NICI NU AU PUS BOTUL,SI NICI GURA NU LE PUTE !.,ASA CA,TRAIASCA RETARDATII MANIPULATI ,SI TANTOSII NAIVI,PLINI DE EXCREMENTE !.

Du-te tanti .... si impusca-te !
Nu te mai chinui sa te maimutaresti agramat !
NU VEZI PERVERS -O ,CA ESTI SLUGA PENTRU DEGEABA LA STAPANI ?!,TE-AU SCLAVAGIT PENTRU DEGEABA !.

Da buey , Livanoave , io muncesc in privat ,nu boieresc ca tine in functia de inspector vamal !
Sterge-ti declaratia de avere de pe net !
Intra Moldova in UE si ti se cam taie macaroana si tie !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2013, ora 23:47

De la: gabigabi2, la data 2013-12-05 09:25:23
De la: _2148_, la data 2013-12-04 16:36:35
De la: gabigabi2, la data 2013-12-04 14:43:22daca nu-ti dai seama ca pina si aceasta Imputare : A3 in sus- A3 in jos , este de sorginte basesciana , eu chiar nu mai am ce sa-ti mai spun !
dar este interesant ca urasti la fel de mult ca si el ce spun cei de acolo, care tocmai ce dezvaluie niste afaceri curatele-murdarele cu niste retrocedari de paminturi ale Bratienilor ; cu Supraevaluari facute de firma dlui sot a madamei Voss, cu hotariri judecatoresti naucitoare, facute de ieri pina azi si-n toate e usor amestecata si proaspata mosiereasa Ioana Basescu si , ptr. Echidistanta nu postezi decit din presa proB !

Asta te roade pe dumneata , ca nu citez A3 ?
Nu pot avea incredere intr-o televiziune al carei patron este puscariabil si care ii face zi de zi publicitate gratuita lui Basescu !
Acest guvern nu-si poate crea credibilitatea cu textul "da' si aialalti fura !" , poti sa intelegi asta ?
Daca guvernul Boc a cazut pentru guvernare proasta mult clamata de actualul guvern ,daca acesta din urma s-a instalat la putere cu niste minciuni electorale , cu promisiuni pe care nu le-a respectat , nu va putea niciodata sa se justifice credibil in fata alegatorilor prin pretexte de genul asta , intelege asta ptr. totdeauna !
Nu poti sa justifici o guvernare proasta cu alta proasta din trecut , lumea d'aia te-a votat , ca tu sa vii sa guvernezi bine !
Stiu ca te deranjeaza adevarul , dar am postat ca reactie la faptul ca ai zis de guvernarea USL ca-i mai buna ! ca astia sunt corecti , onesti si nu fura !

am Spus Eu ca e mai buna guvernarea USL ? UNDE , arata-mi ?! n-am spus ca sunt Dezamagita si ca m-au pierdut de musteriu ? dar, bag de seama ca nici tu nu vrei sa intelegi un lucru foarte clar : Oricine ma va scapa de, citez : "javra ordinara ", va avea un vot de la mine !
si, iar te faci ca nu pricepi ca daca don bas' a imprumutat 22 miliarde fara sa intrebe sau sa se consulte cu Parlamentul, DATORIA trebuie platita Indiferent ce guvern conduce si ca atare, e reala " Mostenirea " pedelist-basista si, bineinteles ca nu poate fi decit " proasta " asa cum spui tu si presa bashita, facindu-va ca nu vedeti si fondurile europene atrase , cu mult mai multe decit in guvernarea draga tie ; si returnarea banilor luati de catre aceeasi guvernare; si cresterea economica ce va atrage dupa sine marirea salariilor si a pensiilor ....dar, deh, tie iti place sa crezi Numai ce spun basistii si nu te uiti la nimic altceva ca sa nu-ti tulbure linistea !

Esti tare glumeata
Pai n-ai zis ca famiglia uslista nu-i mai mafiota decat cea pedelista ?
Eu am inteles de mult timp ca nu te intereseaza daca uslasii isi propun chiar si sa ne vanda la bucata , daca primu' produs de pe taraba e Baselu' , ai sa te vinzi fericita , este ?
Ai idee din ce fonduri ti se plateste pensia ?
Contributiile din privat nu sunt suficiente si , in conditiile in care acest guvern nu a luat nicio masura buna, o facilitate ceva , pentru relansarea ec.private , ba mai mult a sugrumat-o si o sugruma aproape zilnic , inventand onoua taxa , nu vor ajunge banii de pensii si salarii never ever !
Cresterea economica mult trambitata cred ca-i doar pe hartie , dar chiar si de n-ar fi , ar fi normal ca odata si odata sa se iasa din criza , toate crizele economice vin si se incheie .
La capitolul fonduri europene , stam foarte prost , nici 25 % .A crescut gradul de absorbtie ptr. proiecte de stat , ptr. ceilalti e o bataie de joc practicata inimaginabila . Zac dosare in sertare si le expira documentele pana apuca sa fie studiate .

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 00:20

Mediul de afaceri are cel mai important rol in economia nationala . Daca il sugrumi si ii ceri intr-una taxe , taxe , taxe pentru bugetari , pentru pensionari , ptr. indemnizatii de conducere , pentru avioane , pentru primari , pentru campanii electorale , iar tu ca guvern nu ii oferi nimic , cam spre nimic vei incasa de la el .
Doctrina liberala lipseste cu desavarsire din actul de guvernare , PNL isi prostitueaza doctrina iar demagogia asta o sa-l coste foarte scump .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2013, ora 09:33

nici nu stiu ce sa fac : sa mai dau vreun raspuns....sa nu-l mai dau ? are vreun rost ? a convins cineva pe altcineva vreodata de ceva ? am reusit sa ajungem vreodata la un numitor comun in discutiile noastre ? NU, NICIODATA !
asadar, mai vorbim .....altadata ....

Pagini: << 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: