back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:14

De la: _2148_, la data 2013-11-22 17:09:32
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 16:55:36cea mai buna chestie ar fi sa-i ia la verificat averea famigliei si confiscat ce se dovedeste a fi ilicit ....ei, asta ar fi o lovitura dura ptr. el, caci daca iubeste ceva mai mult decit Puterea, acel ceva este : AVEREA si , ar innebuni de suparare si oftica ....
credeti c-ar incepe sa culeaga pietricele colorate de pe jos si sa si le adune intr-o punguta ? eu cred !

Da , madame . ..eu propun sa i-o ia Iliescu la verificat , ceilalti tre' sa si-o doseasca intai si asta necesita oaresce timp

Sau sa i-o ia matusa tamara daca nu s-a autosinucis singura cu mana ei!!!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:15

De la: sirboby, la data 2013-11-22 17:08:07
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:00:56
De la: _2148_, la data 2013-11-22 16:50:41
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 16:41:09
De la: ______, la data 2013-11-22 15:53:15Tu ai spus-o, @2148: 30.000 de Euro/ ha in Europa
Eu predictionez: pret mediu/ ha in Europa, 20.000 de Euro= Ro. 5 ani.
5 ani lucrat 300ha teren agricol compact, profit anual minim net: 100.000 euro pe an + subventii agricole comunitare X..., creditul se ramburseaza autofinantandu-se din probuctie.
Dupa cinci ani, vandut ! 300* 20.000= 6.000.000 de Euro.
Rambusrare anticipata a creditului contractat la cec banck, profit realizat de I.B : 5.000.000 Euro in 5 ani.
Clar !?

nu prea mi-e clar, caci si eu m-am dus sa rambursez un credit ptr. nevoi personale si totusi mi-a incasat dobinda si degeaba am macanit eu, ca mi-a zis ca asta-i politica bancii : dobinda se ia, indiferent ca tu-ti platesti datoria ....deci, profitul estimat de tine de 5 mil, nu sta-n picioare !

Depinde ce clauza aveai in contract si dupa cati ani te-ai dus sa rambursezi anticipat . Probabil ti-au cerut 1-2% din sold , ca asa se practica .
Si eu am o mare ciuda pe banci ca nu crediteaza investitiile de frica si practica tot felul de comisioane ascunse si abuzive . Profita de naivitatea clientilor .

nu dupa Ani ci, dupa 3 luni ! mi-am dat seama ce prostie am facut si m-am dus sa rambursez datoria si m-a taxat !
dar, vezi ca ai ajuns din nou la miezul problemei cu creditul asta excesiv de mare ptr. o afacere cu mare risc , ca asa-i considerata agricultura ? si daca spui ca nu don Ghetea a dat aprobarea ,ca el nu era, atunci Cine si cu acordul cui si ce zice cons. de administratie despre asta, dar si de depasirea plafonului de creditare care nu se da batind din palme ?

Vezi gabi ca si la vot te-ai dus ca ..........inecata ai semnat ca primarul ,exact ca la vot..................si apoi tot tu faci scandal ca ti s-a pus in fata replica din armata,, AI JURAT AI STRIGAT URA AI SEMNAT AI BELIT P.........ulpA!

biiine mai, esti tu dastept ! daca nu ai un candidat PCR nu votezi....foarte bine, mai asteapta ca s-ar putea intimpla si asta pina la urma, tinind cont la cum se misca lumea de nemultumita de ce e !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:18

De la: sirboby, la data 2013-11-22 17:14:11
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 16:55:36cea mai buna chestie ar fi sa-i ia la verificat averea famigliei si confiscat ce se dovedeste a fi ilicit ....ei, asta ar fi o lovitura dura ptr. el, caci daca iubeste ceva mai mult decit Puterea, acel ceva este : AVEREA si , ar innebuni de suparare si oftica ....
credeti c-ar incepe sa culeaga pietricele colorate de pe jos si sa si le adune intr-o punguta ? eu cred !

Da , madame . ..eu propun sa i-o ia Iliescu la verificat , ceilalti tre' sa si-o doseasca intai si asta necesita oaresce timp

mai, sunteti dusi cu capul ? poi n-aveti decit sa faci mistouri, dar don base este ptr. fie-sa "matusa tamara " ! chiar nu va dati seama de asta ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:18

De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:11:15
De la: sirboby, la data 2013-11-22 17:00:34
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 16:35:12
De la: sirboby, la data 2013-11-22 16:18:46@ gabi chiar numai A3 stii! Referitor la ,,scandalul creditul'' e un scandal pentru a abate atentia de la taxe,impozite,scumpiri,accize,rosia Montana,gaze de sist etc.De ce tonta nu a facut cate o comisie parlamentara pentru fiecare credit de peste 1 mil de euro!

bine, mai Sirule, asa-i cum zici si nu-i nici-o scofala ca banca si-a Depasit propriul nivel de creditare stabilit, evident , cu scopul de a nu avea probleme , doar ca sa-l serveasca pe don basel ! foarte bine,devreme ce sariti ca arsi ori de cite ori , prezidentele vostru calca pe bec....noroc pe mine ca stiu ca nu-l placi, altfel iar iti ziceam ca esti basist ,ca si duduita de ma conversez cu ea ....da ' nuuuu, voi sunteti doar impartiali, asa-i !

Gabi nu e nici prima nici ultima oara cand se acorda credite de acest gen! INTREBAREA RAMANE : De ce se face comisie parlamentara sa analizeze creditul lui Base si nu se face comisie parlamentara sa analizeze TOATE CREDITELE CARE DEPASESC O ANUMITA SUMA????
Lasa ironia ca nu tine! Vezi ca mult iubitul si stimatul tau Tonta copy-paste zis si xerox tocmai te anunta ca traiesti foarte bine,esti imbuibata de bine ca toti romanii de alfel ,ca mananci din ratingul celor de la Standard & Poor's si ca daca base nu aproba bugetul veniturile pUlImII nu cresc ,dar taxele si accizele etc raman!
Very very stupid people!

pentru ca PUTE a Ilegalitate de la cap la coada ! ptr. ca PUTE a trafic de influenta !

si nu-i vorba de credite ce depasesc o anumita suma ci, ca-si depasesc propriul barem impus ...
dar, exact in ideea asta astept si astept si o verificare a celor 3.500 Mil imprumutati de madam Udrea ; si felul in care, printr-un artificiu a scapat de datorie, plasindu-i-o unui neica nimeni care nu stie nimeni ce garantii putea depune ,intrucit este un oaresicine !
ASTEPT sa se faca o data si o data curatenie in tara asta, dar mi-e ca dau coltul si asta nu se va mai intimpla...

Mda e singurul caz de acest fel!!!! Daca as fi in locul fiicei lui base l-as da pe Tonta in judecata pentru discriminare la Haga!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:25

n-am inteles : daca un altul fura si inseala, inseamna ca eu sunt scuzabil ca fur si eu ?
ce naiba de logica este asta ?
bai, atunci cind l-ai prins pe om cu ocaua mica, atunci il judeci , cu atit mai mult cind OMU' se pretinde a fi si da lectii de moralitate altora, facindu-i puscariabili, penali, borfasi si alte "dragalasenii " desi, el e mai mafiot decit toti la un loc !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:27

De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:18:03
De la: sirboby, la data 2013-11-22 17:14:11

mai, sunteti dusi cu capul ? poi n-aveti decit sa faci mistouri, dar don base este ptr. fie-sa "matusa tamara " ! chiar nu va dati seama de asta ?

Eeeeeiiiii , hai ca nu-i chiar asa ...una e sa spui ca ai bani imprumutati de la CEC , si cu totul altceva de sa spui ca-i ai imprumutati definitiv de la matusa Tamara

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:27

De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:15:07
De la: sirboby, la data 2013-11-22 17:08:07
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:00:56
De la: _2148_, la data 2013-11-22 16:50:41
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 16:41:09
De la: ______, la data 2013-11-22 15:53:15Tu ai spus-o, @2148: 30.000 de Euro/ ha in Europa
Eu predictionez: pret mediu/ ha in Europa, 20.000 de Euro= Ro. 5 ani.
5 ani lucrat 300ha teren agricol compact, profit anual minim net: 100.000 euro pe an + subventii agricole comunitare X..., creditul se ramburseaza autofinantandu-se din probuctie.
Dupa cinci ani, vandut ! 300* 20.000= 6.000.000 de Euro.
Rambusrare anticipata a creditului contractat la cec banck, profit realizat de I.B : 5.000.000 Euro in 5 ani.
Clar !?

nu prea mi-e clar, caci si eu m-am dus sa rambursez un credit ptr. nevoi personale si totusi mi-a incasat dobinda si degeaba am macanit eu, ca mi-a zis ca asta-i politica bancii : dobinda se ia, indiferent ca tu-ti platesti datoria ....deci, profitul estimat de tine de 5 mil, nu sta-n picioare !

Depinde ce clauza aveai in contract si dupa cati ani te-ai dus sa rambursezi anticipat . Probabil ti-au cerut 1-2% din sold , ca asa se practica .
Si eu am o mare ciuda pe banci ca nu crediteaza investitiile de frica si practica tot felul de comisioane ascunse si abuzive . Profita de naivitatea clientilor .

nu dupa Ani ci, dupa 3 luni ! mi-am dat seama ce prostie am facut si m-am dus sa rambursez datoria si m-a taxat !
dar, vezi ca ai ajuns din nou la miezul problemei cu creditul asta excesiv de mare ptr. o afacere cu mare risc , ca asa-i considerata agricultura ? si daca spui ca nu don Ghetea a dat aprobarea ,ca el nu era, atunci Cine si cu acordul cui si ce zice cons. de administratie despre asta, dar si de depasirea plafonului de creditare care nu se da batind din palme ?

Vezi gabi ca si la vot te-ai dus ca ..........inecata ai semnat ca primarul ,exact ca la vot..................si apoi tot tu faci scandal ca ti s-a pus in fata replica din armata,, AI JURAT AI STRIGAT URA AI SEMNAT AI BELIT P.........ulpA!

biiine mai, esti tu dastept ! daca nu ai un candidat PCR nu votezi....foarte bine, mai asteapta ca s-ar putea intimpla si asta pina la urma, tinind cont la cum se misca lumea de nemultumita de ce e !

Gresit si votul nul e tot vot!!!!!! Poate se intampla! Daca e unul pe placul meu sa gandeasca ca mine.....ai sa iesi de buna voie in strada cu flori!!!!!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:31

De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:25:18n-am inteles : daca un altul fura si inseala, inseamna ca eu sunt scuzabil ca fur si eu ?
bai, atunci cind l-ai prins pe om cu ocaua mica, atunci il judeci , cu atit mai mult cind OMU' se pretinde a fi si da lectii de moralitate altora, facindu-i puscariabili, penali, borfasi si alte "dragalasenii " desi, el e mai mafiot decit toti la un loc !

gabi DISCRIMINAREA CONSTA IN FAPTUL CA NU SE ANCHETEAZA TOATE CREDITELE DE ACEST FEL........CI NUMAI PE AL EI CA ESTE FIICA LUI TAC-SU! Ai inteles???? Nu faptul ca o ancheteaza!!!!

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:41

Ce comisie parlamentara, sa ancheteze ce, un contract intre o persoana fizica/juridica si cec bank ? hahahaha !
Orice tampenie scornita de vreun politician se ingroapa infiintandu-se o comisie parlamentara in vederea anchetarii imbecilitatii de care dau dovada cei care-i propun si voteaza infiintarea ei, iar raportul rezultat, va fi un vax dual, adica, contine intotdeauna doua adevaruri: al puterii si al opozitiei !
Pierdere de timp si tocat de-a-mboulea banii pulimii contribuabile, hahahahahahah !!!!!!
@2148.

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:44

De la: sirboby, la data 2013-11-22 17:31:19
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:25:18n-am inteles : daca un altul fura si inseala, inseamna ca eu sunt scuzabil ca fur si eu ?

gabi DISCRIMINAREA CONSTA IN FAPTUL CA NU SE ANCHETEAZA TOATE CREDITELE DE ACEST FEL........CI NUMAI PE AL EI CA ESTE FIICA LUI TAC-SU! Ai inteles???? Nu faptul ca o ancheteaza!!!!

comisii prlamentare care sa ancheteze credite ?
sir boby, intre timp, te-ai sony cumva si tu ! ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:47

Nu cred ca a inteles . In schimb , Antonescu , viitor aspirant la scaunul prezidential , se pare ca a cam inteles si d'aia nu va accepta sa-si sape singur groapa .
Furia oarba a premierului l-a facut sa pice in aceasta posibila cursa , altfel parca era doctor in drept !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:53

De la: ______, la data 2013-11-22 17:41:34Ce comisie parlamentara, sa ancheteze ce, un contract intre o persoana fizica/juridica si cec banck ? hahahaha !
Orice tampenie scornita de vreun politician se ingroapa infiintandu-se o comisie parlamentara in vederea anchetarii imbecilitatii de care dau dovada cei care-i propun si voteaza infiintarea ei, iar raportul rezultat, va fi un vax dual, adica, contine intotdeauna doua adevaruri: al puterii si al opozitiei !
Pierdere de timp si tocat de-a-mboulea banii pulimii contribuabile, hahahahahahah !!!!!!
@2148.

Exact , comisia asta nu va face altceva decat sa cheltuie niste bani de la buget , atat !!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:55

te faci ca nu pricepi sau ce ? nu creditul trebuie anchetat , ci Felul in care a fost acordat in urma favorurilor facute !
in caz ca afacerea asta nu merge bine si falimenteaza si creditorul nu -si mai poate plati ratele - ca multora li s-a-ntimplat - ce si de unde recupereaza banca , caci "mosia " este Gajul depus si este supraevaluata ca valoare si nu acopera sub nici-o forma imprumutul ?!
intra la " pierderi " si suporta fraierul cetatean roman , ia zi ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 17:59

De la: _2148_, la data 2013-11-22 17:47:23

Nu cred ca a inteles . In schimb , Antonescu , viitor aspirant la scaunul prezidential , se pare ca a cam inteles si d'aia nu va accepta sa-si sape singur groapa .
Furia oarba a premierului l-a facut sa pice in aceasta posibila cursa , altfel parca era doctor in drept !

vedeti ca va calcati pe bombeu ...sa nu va impiedicati ! pai daca-i asa, Atunci DE CE Neamtul - ditamai prezidentul- si-a dat DEMISIA si e anchetat ?
e o alta situatie acolo, fata de cea de aici ? mai sa fie , dragi basisti....mai rariti, baieti !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:06

Pai sa vedem , ia spune-ne 1075 , in care moment si-a dat neamtu' demisia , dupa ce procuratura l-a acuzat , sau dupa ce l-a acuzat partidul opozant ?
Tanti Gabitza , daca eu ma duc maine sa-l acuz pe premier de trafic de influenta , crezi ca-si va da demisia ?

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:07

Deoarece un procuror neamt, procuror nemzalau tuto, a cerut si obtinut ridicarea imunitatii presedintelui german, intelegi diferenta Joiano ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:11

De la: ______, la data 2013-11-22 18:07:15Deoarece un procuror neamt, procuror nemzalau tuto, a cerut si obtinut ridicarea imunitatii presedintelui german, intelegi diferenta Joiano ?

auzi, boulene, spune-i asta lui @2148 ca ea crede ca Justitia e independenta, desi don Morar ne explica foarte elocvent mai acu' ceva timp, de ce are IMUNITATE TOTALA don basel !

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:14

Ce traba are coada vacii care esti, cu zisele fostului morar, Joiano?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:17

De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 18:11:18
De la: ______, la data 2013-11-22 18:07:15Deoarece un procuror neamt, procuror nemzalau tuto, a cerut si obtinut ridicarea imunitatii presedintelui german, intelegi diferenta Joiano ?

auzi, boulene, spune-i asta lui @2148 ca ea crede ca Justitia e independenta, desi don Morar ne explica foarte elocvent mai acu' ceva timp, de ce are IMUNITATE TOTALA don basel !

Tanti Gabi , inainte de orice discutie despre independenta sau dependenta justitiei , as vrea sa-tti reamintesc ca nici macar nu s-a facut vreo sesizare formala la vreun organ de justitie .
S-a trecut direct la Comisie parlamentara .
E penibil ca un guvern , in frunte cu premierul sa-si acuze un sef de minister(al justitiei ) ca se intampla lucruri necurate in ograda lui .
Daca-i asa , sa dea maine o OUG de desfiintare a Ministerului Justitiei , ca si-asa sunt cam multe ministere in guvernul asta , si nu prea sunt suficienti bani de campanie electorala !

Ne ancheteaza parlamentu' pe toti , cat'o comisie pe cap de locuitor si se rezolva si cu justitia in tara asta , rapid !

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:45

De la: _2148_, la data 2013-11-22 18:17:02
De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 18:11:18

Tanti Gabi , inainte de orice discutie despre independenta sau dependenta justitiei , as vrea sa-tti reamintesc ca nici macar nu s-a facut vreo sesizare formala la vreun organ de justitie .
S-a trecut direct la Comisie parlamentara .
E penibil ca un guvern , in frunte cu premierul sa-si acuze un sef de minister(al justitiei ) ca se intampla lucruri necurate in ograda lui .
Daca-i asa , sa dea maine o OUG de desfiintare a Ministerului Justitiei , ca si-asa sunt cam multe ministere in guvernul asta , si nu prea sunt suficienti bani de campanie electorala !

Ne ancheteaza parlamentu' pe toti , cat'o comisie pe cap de locuitor si se rezolva si cu justitia in tara asta , rapid !

probabil este ruda dottorelui, sarmanutul ministu dejjjj...

Ministrul Justiþiei, Robert Cazanciuc, declara în luna mai, la emisiunea "Dupã 20 de ani" de la Pro TV, cã are un acord de principiu din partea premierului pentru înfiinþarea, din aceastã toamnã, a unui tribunal comercial la Bucureºti, pentru cea mai mare parte a litigiilor din mediul de afaceri.

"Cred cã în momentul de faþã justiþia are o datorie faþã de economie. Are o datorie sã punã la punct un instrument care înseamnã termene scurte, care înseamnã practicã unitarã, care înseamnã tribunale specializate. De ce tribunale specializate? Pentru cã identificând foarte clar un mecanism de soluþionare a unei contestaþii poþi sã dai încredere mediului de afaceri", a declarat Robert Cazanciuc, precizând cã în aceste tribunale comerciale ar urma sã lucreze "judecãtori specializaþi care sã înþeleagã foarte bine ce este un mecanism de afaceri".

www.mediafax.ro/

foamete, de bani !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:45

PS Gabi sa stii a am votat candidati in primul tur de fiecare data dar cand in turul 2 nu este nici-un candidat care sa-mi inspire incredere pun2 stampile pe vot ca sa nu ,,voteze'' altcineva in locul meu si nici sa imi dau cu pumnul in ,,bile'' mai apoi! Motivul.............daca candidatul care imi inspira incredere nu iese..........in turul 2 sunt fortat sa dau votul meu unui candidat care nu nu ma reprezinta! Ai inteles? Adica nu vreau sa aleg intre 2 rele! Va las pe voi ca sunteti multi......7,5 mil la ultimele alegeri!!!!!! ? ! !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 18:50

De la: ______, la data 2013-11-22 17:44:59

Me ? No way! Incercam sa-i zic lui gabi cum plateam eu creditul din banii guvernului!!!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 19:04

De la: gabigabi2, la data 2013-11-22 17:55:05te faci ca nu pricepi sau ce ? nu creditul trebuie anchetat , ci Felul in care a fost acordat in urma favorurilor facute !
in caz ca afacerea asta nu merge bine si falimenteaza si creditorul nu -si mai poate plati ratele - ca multora li s-a-ntimplat - ce si de unde recupereaza banca , caci "mosia " este Gajul depus si este supraevaluata ca valoare si nu acopera sub nici-o forma imprumutul ?!
intra la " pierderi " si suporta fraierul cetatean roman , ia zi ?

OK gabi vad tot te agati de niste formulari!
SA ANCHETEZZE MODUL DE ACORDARE a creditului! Asa e bine? Dar acea comisie de kkt trebuia sa ancheteze MODUL DE ACORDARE A TUTUROR CREDITELOR ,sau macar MODUL DE ACORDARE A CREDITELOR ACORDATE RUDELOR DE GRADUL X ALE POLITICIENILOR!!!! ALE TUTUROR POLITICIENILOR NU NUMAI A UNUIA (in speta base) Ai pricipit?
Dar tonta cu hei-rupismul lui se repede ca de fiecare data si da cu oistea in gard!
Mai ziceai ca pe vremea lui Ceasca erai condusa de prosti!!!!!!
Acum esti condusa de profesorii care i-au invatat pe prosti cum sa fie prosti! Adica de experti in prostie!

Fosta membra 9am.ro

91 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 19:15

De la: sirboby, la data 2013-11-22 18:50:38

Me ? No way! Incercam sa-i zic lui gabi cum plateam eu creditul din banii guvernului!!!

Ti-ai si gasit paricopitata careia sa-i explici sau demonstrezi ceva, daca nu contine apostila si parafa A3tv, n-ai vreo sansa sa-ti si reuseasca intreprinderea.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2013, ora 19:34

De la: ______, la data 2013-11-22 19:15:34

Ti-ai si gasit paricopitata careia sa-i explici sau demonstrezi ceva, daca nu contine apostila si parafa A3tv, n-ai vreo sansa sa-ti si reuseasca intreprinderea.

Trebuie sa incercam macar!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2013, ora 13:23

De la: ______, la data 2013-11-22 18:14:51Ce traba are coada vacii care esti, cu zisele fostului morar, Joiano?

esti mai boulean decit am crezut, neica ! cum adica Ce legatura are cu zisele lu' Morar, boulene ? asta inseamna ca NIMENI nu-i poate ridica imunitatea, boulene , pe Indiferent ce motiv, boulene care esti tu si daca nici-un procuror si nici-o ANI, ANAF nu se autosesizeaza , macar Parlamentul sa o faca, chit ca ce va constata comisia respectiva va ajunge tot la Procuratura si acolo , dosarul respectiv va muri uitat intr-un sertar cu eticheta : "imunitate" !

capisci, boulene ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2013, ora 13:29

De la: sirboby, la data 2013-11-22 19:34:47
De la: ______, la data 2013-11-22 19:15:34

Trebuie sa incercam macar!

felicitari, Sirule , la asta nu m-am asteptat ! bravo ! raliaza-te cu nesimtitul asta , ca-ti aduce plus- valoare ! bravo !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2013, ora 15:43

De la: gabigabi2, la data 2013-11-23 13:23:14
De la: ______, la data 2013-11-22 18:14:51Ce traba are coada vacii care esti, cu zisele fostului morar, Joiano?

esti mai boulean decit am crezut, neica ! cum adica Ce legatura are cu zisele lu' Morar, boulene ? asta inseamna ca NIMENI nu-i poate ridica imunitatea, boulene , pe Indiferent ce motiv, boulene care esti tu si daca nici-un procuror si nici-o ANI, ANAF nu se autosesizeaza , macar Parlamentul sa o faca, chit ca ce va constata comisia respectiva va ajunge tot la Procuratura si acolo , dosarul respectiv va muri uitat intr-un sertar cu eticheta : "imunitate" !

capisci, boulene ?

Eu cred ca ai incurcat un pic pasii . Parlamentul trebuie sesizat de procuratura si nu invers, nu trebuie sa se erijeze Parlamentul in organ de justitie . Pai si atunci de ce sa mai cheltuim bani ptr. comisii ? Daca Parlamentul trebuia sa se sesizeze in urma unui act al procuraturii ? Depui dumneata o sesisare pe pers.fizica la Procuratura cu probe de la Gadea ca fiica presedintelui a beneficiat de foloase necuvenite din banca statului si abia dup'aia se ajunge la Parlament .Numai ca , daca probele dumitale semana cu alea ale lui SRS , s-ar putea ca fiica lu' tac'su sa-ti ceara niste daune . Si nu crez sa mai gasesti vreo banca sa te crediteze cu sume astronomice , mai ales dupa tot scandalul asta .
Dar ti-amintesti cum Parlamentul asta justitiar a decis in plen ca Vosganian este nevinovat si ca atare nu i-a ridicat imunitatea ?
Presedintele are imunitate pe perioada mandatului , Constitutia nu o poti incalca , ai posibiltatea sa urmezi pasii corecti . Ca vrei sau ca nu vrei , procuratura nu poti s-o scoti din schema !

Pana si mentorul A3 a inteles dupa ce a experimentat

" Nimic nu este vesnic ,nici macar imunitatea domnului Traian Basescu ! "( D. Voilculescu )

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2013, ora 16:06

Problema mare a lui Felix este ca el e in criza de timp , aia e ...

Graba mare , moncher !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2013, ora 16:27

De la: _2148_, la data 2013-11-23 15:43:35
De la: gabigabi2, la data 2013-11-23 13:23:14

capisci, boulene ?

Eu cred ca ai incurcat un pic pasii . Parlamentul trebuie sesizat de procuratura si nu invers, nu trebuie sa se erijeze Parlamentul in organ de justitie . Pai si atunci de ce sa mai cheltuim bani ptr. comisii ? Daca Parlamentul trebuia sa se sesizeze in urma unui act al procuraturii ? Depui dumneata o sesisare pe pers.fizica la Procuratura cu probe de la Gadea ca fiica presedintelui a beneficiat de foloase necuvenite din banca statului si abia dup'aia se ajunge la Parlament .Numai ca , daca probele dumitale semana cu alea ale lui SRS , s-ar putea ca fiica lu' tac'su sa-ti ceara niste daune . Si nu crez sa mai gasesti vreo banca sa te crediteze cu sume astronomice , mai ales dupa tot scandalul asta .
Dar ti-amintesti cum Parlamentul asta justitiar a decis in plen ca Vosganian este nevinovat si ca atare nu i-a ridicat imunitatea ?
Presedintele are imunitate pe perioada mandatului , Constitutia nu o poti incalca , ai posibiltatea sa urmezi pasii corecti . Ca vrei sau ca nu vrei , procuratura nu poti s-o scoti din schema !

Pana si mentorul A3 a inteles dupa ce a experimentat

" Nimic nu este vesnic ,nici macar imunitatea domnului Traian Basescu ! "( D. Voilculescu )

si io cind iti zic ca esti basista, zici ca pardon....bei, cum va dati voi de gol, bei si, intrebare :
care-i diferenta dintre tine , care te uiti gura casca la B1 si Turcescu, citindu-i cu sfintenie vorbele si mine care, cel putin, recunosc si A3 si realitatea si Digi 24 !?

si, mai intreb o data : DACA Procuratura si nici macar o saminta de procuror - ca-n cazul neamtzului - NU se sesizeaza de NIMICA- NIMICA, Niciodata - Niciodata si la orice-orice incalcarea de Constitutie inchide ochii si PRESA face niste dezvaluiri, ca i-a mirosit urit o afacere palmata de catre Presedinte, CE trebuie sa faca ?

ce se-ntimpla intr-un asemenea caz intr-o tara Europeana si Stat de Drept ?

Pagini: << 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: