back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 18:08

De la: gabigabi2, la data 2013-11-13 17:54:08
De la: sirboby, la data 2013-11-13 17:19:02
De la: gabigabi2, la data 2013-11-13 16:01:06nu ma ocoli cu raspunsul : de citi ani esti plecat in Anglia si de pe timpul carei guvernari ?
si, mai spune-mi o data : chiar Crezi ca daca iesea Vadim presedinte era altfel ? chiar crezi asta, cind ai avut proba oportunismului sau, pendulind cind impotriva basescului, cind pupindu-i mina ?!
de ce crezi tu ca in postura de presedinte , ar fi fost altfel si oportunistii din partidul lui nu s-ar fi dedulcit la Putere si beneficiile ei ?!

Am plecat in timpul guvernarilor: Nastase prima data,Boc a doua oara si voi pleca in timpul guvernarii Xerox a treia oara! Duppa fiecare vot am revenit in speranta ca se va schimba ceva in aceasta tara ,dar slabe sanse!
Cand ma refer la votul acordat lui Vadim,DD,Base etc ma refer la partidele lor ,presedintele neconducand efectiv tara !
Chiar vrei sa iti scriu cu cine am votat din 1992 pana in prezent?

relevanta este ca INDIFERENT cu cine s-a votat, tu tot nemultumit ai fost si daca ar fi iesit Vadim in 2000, ai fi fost si mai dezamagit....asa, neavind confirmarea dezastrului guvernarii lui, o ti langa cu toti ceilalti !
dar, pardon , Sirule si nu te supara : NU esti cu nicio citime mai destept decit prostii astia de-l vota pe USL, daca tu continui sa-l creditezi pe Vadim si sa spui enormitatea cu Base care Nu conduce el, dupa cum vor muschii lui, cind a fost si este Vizibil cu ochiul liber Aservirea Institutiilor Statului , el fiind si premier in locul lui Boc si pres. si ...si....si ....intr-adevar, e mai putin vizibil acum, dar cita vreme are pe mina , prin oamenii lui pusi in functii cheie la DNA, la Procuratura , la Fisc....si serviciile ii asculta inca comanda, sa fim sanatosi : el e Bosul !

Asta inseamna in primul rand ca dumneata esti multumita cu cine ai votat si in al doilea rand ca Pontacu' e un mare tontoman de vreme ce nu reuseste sa conduca nici dupa ce-a trecut un car de timp de la investire

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 19:41

De la: gabigabi2, la data 2013-11-13 16:01:06nu ma ocoli cu raspunsul : de citi ani esti plecat in Anglia si de pe timpul carei guvernari ?
si, mai spune-mi o data : chiar Crezi ca daca iesea Vadim presedinte era altfel ? chiar crezi asta, cind ai avut proba oportunismului sau, pendulind cind impotriva basescului, cind pupindu-i mina ?!
de ce crezi tu ca in postura de presedinte , ar fi fost altfel si oportunistii din partidul lui nu s-ar fi dedulcit la Putere si beneficiile ei ?!

Am plecat in timpul guvernarilor: Nastase prima data,Boc a doua oara si voi pleca in timpul guvernarii Xerox a treia oara! Duppa fiecare vot am revenit in speranta ca se va schimba ceva in aceasta tara ,dar slabe sanse!
Cand ma refer la votul acordat lui Vadim,DD,Base etc ma refer la partidele lor ,presedintele neconducand efectiv tara !

relevanta este ca INDIFERENT cu cine s-a votat, tu tot nemultumit ai fost si daca ar fi iesit Vadim in 2000, ai fi fost si mai dezamagit....asa, neavind confirmarea dezastrului guvernarii lui, o ti langa cu toti ceilalti !
dar, pardon , Sirule si nu te supara : NU esti cu nicio citime mai destept decit prostii astia de-l vota pe USL, daca tu continui sa-l creditezi pe Vadim si sa spui enormitatea cu Base care Nu conduce el, dupa cum vor muschii lui, cind a fost si este Vizibil cu ochiul liber Aservirea Institutiilor Statului , el fiind si premier in locul lui Boc si pres. si ...si....si ....intr-adevar, e mai putin vizibil acum, dar cita vreme are pe mina , prin oamenii lui pusi in functii cheie la DNA, la Procuratura , la Fisc....si serviciile ii asculta inca comanda, sa fim sanatosi : el e Bosul !

Gabi tuu esti intreaga la minte?
Eu nu am votat cu Vadim! Am scris ca ,,as fi fost multumit ca poporul sa voteze cu oricine chiar cu Vadim,DD mai putin cu cei care au fost la guvernare''
Personal cred ca Vadim nu ar fi bun de presedinte intrucat e usor de provocat si isi pune ,,poalele in cap'' prea usor!
Pe cine i vrea sa critic? Pe base sau pe Ceausescu poate? Nu e tonta al tau la putere? De ce s-au batut pentru ,,osul fierbinte'' aruncat de PDL(base). Cand manca kkt pe A3 atunci cand se aflau in opozitie despre ,,mariri salariale reintregirea pensiilor ,lapte si miere prin Romania'' nu stia Xerox ca nu are bani? Ca mostenirea pe care o lasa PDL-ul e grea?Ca nu are masuri si oameni cu care sa isi duca la indeplinire promisiunile?
Despre cine ai vrea tu sa vorbesc? Despre Mircea Druc pe care l-am votat in 92(am sperat intr-o unire gen Cuza) etc.Despre Ceausescu poate? Nu tonta e la bani,nu isi asuma el legi si masuri fiscale,taxe si negociaza cu FMI?
Pe boc l-am injurat cand era la butoane! Or vrei sa o tin ,,langa'' cu injuraturile impotriva lui boc?
Parerea mea e ca atunci cand candidez pentru o functie intai ma gandesc daca fac fata acelei functii ! Si daca da,ma gandesc la o anumita strategie si la anumite masuri pe care le pot lua pentru a-mi indeplini indatoririle! Etc.

Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 19:47

Neuronii PSD versus taxa pe stâlp
www.youtube.com/watch?v=wwUL37fh08E#t=96

www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2013/11/taxa-pe-stalp-2.jpg

"Te-n gura, Titi, cu patriotismu' tau !
In loc sa fim in tarile calde, am ramas ca prostii aici, sa te vad eu de unde scoti taxa pe stalp!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 20:05

Misto , viitorul pesedist suna bine , va urma taxa pe organe !

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 20:47

De la: _2148_, la data 2013-11-13 17:56:09
De la: nastasemihail, la data 2013-11-13 14:50:17
De la: 9am_2878, la data 2013-11-13 14:41:59
De la: 9am_2878, la data 2013-11-12 14:32:29Dupa masurile magnifice luate de catre guvernul penal al Mincinosului vom avea o crestere a somasului de peste 7%.
Multumim din inima pensionarilor!

Ce legatura au pensionarii cu somajul?
Daca le dai bani mai multi mentin piata prin cumparaturi.
E una din putinele segmente din populatie ce cheltuiesc toti banii in tara.
Si stimuleaza economia.

S-au luat masuri proaste in ceea ce-i priveste pe cei care aduc PLUSVALOARE in economie , in scurt timp pensiile nu vor mai putea fi platite !
Intr-o economie , daca nu ii stimulezi in primul rand pe cei ce aduc plusvaloare economica , poti sa cheltuiesti bani mai multi decat ai primit , nu faci decat rulaj , crestere economica ZERO BARAT .

Astia nici acum nu au inteles ca pensiile lor sunt platite din contributiile celor care mai au un loc de munca .Mai mult nu inteleg ca SECTORUL PRIVAT este izvorul traiului lor lejer si ca odata cu micsorarea acestui segment important al economiei nici pensioarele lor nu vor mai fi platite.

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 20:51

De la: sirboby, la data 2013-11-13 19:41:05

Eu nu am votat cu Vadim! Am scris ca ,,as fi fost multumit ca poporul sa voteze cu oricine chiar cu Vadim,DD mai putin cu cei care au fost la guvernare''
Personal cred ca Vadim nu ar fi bun de presedinte intrucat e usor de provocat si isi pune ,,poalele in cap'' prea usor!
Pe cine i vrea sa critic? Pe base sau pe Ceausescu poate? Nu e tonta al tau la putere? De ce s-au batut pentru ,,osul fierbinte'' aruncat de PDL(base). Cand manca kkt pe A3 atunci cand se aflau in opozitie despre ,,mariri salariale reintregirea pensiilor ,lapte si miere prin Romania'' nu stia Xerox ca nu are bani? Ca mostenirea pe care o lasa PDL-ul e grea?Ca nu are masuri si oameni cu care sa isi duca la indeplinire promisiunile?
Despre cine ai vrea tu sa vorbesc? Despre Mircea Druc pe care l-am votat in 92(am sperat intr-o unire gen Cuza) etc.Despre Ceausescu poate? Nu tonta e la bani,nu isi asuma el legi si masuri fiscale,taxe si negociaza cu FMI?
Pe boc l-am injurat cand era la butoane! Or vrei sa o tin ,,langa'' cu injuraturile impotriva lui boc?
Parerea mea e ca atunci cand candidez pentru o functie intai ma gandesc daca fac fata acelei functii ! Si daca da,ma gandesc la o anumita strategie si la anumite masuri pe care le pot lua pentru a-mi indeplini indatoririle! Etc.

Individa aceasta este prea cretina si nu trebuie sa te mire deoarece tot electoratul usl este la fel de inteligent.

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 20:55

De la: -1075_, la data 2013-11-13 19:47:31Neuronii PSD versus taxa pe stâlp

In loc sa fim in tarile calde, am ramas ca prostii aici, sa te vad eu de unde scoti taxa pe stalp!

Se pare ca avem in jur de cinci milioane de stalpi .
Cate unul pentru fiecare votant USL cu mentiunea ,,Loc de dat cu capul''

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 21:23

Viitorul USL( PSD ,dar banuiesc ca nici viitorul PNL respectiv PC nu difera) E LUMINOS ! Peste 10 ani gabi sa votezi toantele acelea!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 21:33

De la: _2148_, la data 2013-11-13 20:05:33 Misto , viitorul pesedist suna bine , va urma taxa pe organe !

Nah, pontagrofu' si pesedistii vor impozita prostitutia numai dupa ce vor primi OK-ul BOR-ului, dar planuiesc accizarea si impozitarea flatulentelor emanate de pensionari pe domeniul pp administrat de autoritatile publice.
In zilele declarate sarbatoari legale,cat si in cele declarate de BOR sarbatori religioase, acciza/ flatulenta se va dubla, iar impozitul/flatulenta va fi indexat conform raportului semnal/zgomot *cu valoarea inicelui specific SO2, prin care s-a diminu at calitatea aerului in imediata vecinatate a nesimtitului flatulent.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 21:42

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale sau de scriere! Imi cam ies din fire cand trebuie sa repet de 1000 de ori niste lucruri afirmate mai inainte! Unii ori nu inteleg orri e vreo metoda folosita la interogatorii? Pui intrebarea de 1000 de ori poate greseste interogatul!

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2013, ora 21:49

De la: sirboby, la data 2013-11-13 21:42:22 Imi cer scuze pentru greselile gramaticale sau de scriere! Imi cam ies din fire cand trebuie sa repet de 1000 de ori niste lucruri afirmate mai inainte! Unii ori nu inteleg orri e vreo metoda folosita la interogatorii? Pui intrebarea de 1000 de ori poate greseste interogatul!

KKalm Sir-ule, ca sunt multi, cata frunza, cata iarba, si culmea ridichiilor cat dovlecul, toti sunt "scoliti" de aceiasi gugumani ! KKalm !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 10:34

De la: sirboby, la data 2013-11-13 19:41:05

cind l-ai criticat tu pe Boc , Base sau PDL.ul, mai Sirule , ca numai in suturi ne-ai tinut pe toti antiB in toti anii astia ?
Ponta nu prea e la putere ...a jucat la 2 capete si cind s-a vazut cu sacii-n caruta s-a grabit sa "coabiteze " cu Bas', acceptind pe acelasi Morar, Kovesi sau Haineala !....asadar, Puterea tot la Bas' se afla ! cit despre negocierile cu FMI....ce sa mai negociezi cind CADRUL discutiilor e stabilit inca de Boc si Base !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 10:51

De la: sirboby, la data 2013-11-13 21:23:44

Viitorul USL( PSD ,dar banuiesc ca nici viitorul PNL respectiv PC nu difera) E LUMINOS ! Peste 10 ani gabi sa votezi toantele acelea!

DATI un Nume, desteptilor ! un NUME de individ pe care voi l-ati vota !
si, nu ma mai face pe mine dusa cu capul, Sirule, ca ramine valabil ce am spus : Indiferent cine a fost votat, tu tot nemultumit ai fost !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 10:54

De la: sirboby, la data 2013-11-13 21:42:22 Imi cer scuze pentru greselile gramaticale sau de scriere! Imi cam ies din fire cand trebuie sa repet de 1000 de ori niste lucruri afirmate mai inainte! Unii ori nu inteleg orri e vreo metoda folosita la interogatorii? Pui intrebarea de 1000 de ori poate greseste interogatul!

da' ce-ai spus tu atit de extraordinar, innafara faptului ca pe vremea lui Ceau' o duceai bine si de aici provin , de fapt, toate nemultumirile tale ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 11:41

De la: gabigabi2, la data 2013-11-14 10:51:42

si, nu ma mai face pe mine dusa cu capul, Sirule, ca ramine valabil ce am spus : Indiferent cine a fost votat, tu tot nemultumit ai fost !

Iar o tii langa danga cu numele ? Eu ti-am mai spus ca nu presedintele guverneaza .Noi avem nevoie de un guvern . Din moment ce nu agreezi genul actual de presedinte-jucator , pentru ce mai ceri dumneata un nume ,care sa faca ce ?
Liniste si pace ca sa fure linistiti politicienii ? Sau ca sa scape de dosare ?
Cam cat timp crezi dumneata ca mai poti pune refrenul cu " Basescu guverneaza de fapt " ?
Mai e un pic si Basescu pleaca , iar dumneata n-ai sa mai poti ascunde esecul guvernarii useliste in carca lui Basescu . Eu zic sa schimbati acest refren pierzator , pentru ca va va lovi precum bumerangul !

Si pentru ca tot ceri nume , explica-mi de ce nu l-ai votat pe Nicusor Dan si l-ai preferat pe Oprescu la Primarie ?Nu avea recomandari de la A3 , asa-i ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 13:14

Ministerul Finantelor a publicat miercuri pe site-ul propriu un proiect de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Fiscal. Printre modificari se numara si introducerea in Cod a impozitului pe constructii. Pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de miercuri este si aprobarea acestei ordonante de urgenta.

Printre "revizuiri " !

Revizuirea regimului fiscal aplicabil cheltuielilor cu sponsorizarea, in sensul reglementarii mecanismului de reportare si deducere, in urmatorii 7 ani consecutivi, a sumelor care nu au putut fi scazute in conditiile art.21 alin.(4) lit.p) din Codul fiscal, din impozitul pe profit al anului fiscal respectiv. Prin instiuirea acestui mecanism se acorda dreptul de deducere, din impozitul de profit, pentru sumele aferente sponsorizarii si in cazul contribuabililor care inregistreaza pierdere fiscala in anul efectuarii sponsorizarii.

Pai normal , domnilor , se apropie campania electorala iar domnii care urmeaza sa va sponsorizeze vor sa-si scada sumele din impozitul pe profit , pe sleau -din bugetul statului !
Pana acum , sponsorizarea era limitata la 25 % din impozitul pe profit si conditionata de existenta profitului la firma . Cine era pe pierdere , nu putea sa faca sponsorizari !

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 14:24

Tinta deficit structural, care-o fi ?
Indicele inflatiei, prognozat pentru anul 2014, cat o fi ?
Finantarea deficitului bugetar prognozat pentru anul 2014, cine il va finanta, la ce dobanzi va fi finantat?
La cat se ridica sumele datoriei exterme pe termen scurt mediu si lung ale Romaniei?
Economia Romaneasca este deja in situatie junk, iar fiscalitatea propusa de guvernul pantograf o va transforma intr-o economie default !
Singura metoda de rambursare a datoriei externe, 115 m i l i a r d e EURO, va fi extinderea si diversificarea bazei de impozitare indreptata catre populatie, cocosarea persoanelor fizice, in rest, out !
A sosit scadenta, facturile guvernarilor postdecembriste, gata huzur si bascalie, gata cu tocat frunza la caini, de-acum va incepe chinul si jalea, oful si mana pe par !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 16:43

De la: _2148_, la data 2013-11-14 11:41:38

Iar o tii langa danga cu numele ? Eu ti-am mai spus ca nu presedintele guverneaza .Noi avem nevoie de un guvern . Din moment ce nu agreezi genul actual de presedinte-jucator , pentru ce mai ceri dumneata un nume ,care sa faca ce ?
Cam cat timp crezi dumneata ca mai poti pune refrenul cu " Basescu guverneaza de fapt " ?
Mai e un pic si Basescu pleaca , iar dumneata n-ai sa mai poti ascunde esecul guvernarii useliste in carca lui Basescu . Eu zic sa schimbati acest refren pierzator , pentru ca va va lovi precum bumerangul !

Si pentru ca tot ceri nume , explica-mi de ce nu l-ai votat pe Nicusor Dan si l-ai preferat pe Oprescu la Primarie ?Nu avea recomandari de la A3 , asa-i ?

Nicusor Dan ? in viata mea n-am auzit acest nume !
dar, ce-l recomanda, de ti s-a parut ca ar merita increderea ta ? si de ce el si nu Oprescu ?
si ma lasi ? esecul guvernarii pesediste
esecul guvernarii cederiste
si esecul guvernarii pedeliste
si esecul guvernarii useliste
si esecul guvernarii lui Carol al II lea
si esecul guvernarii lui Mihai I
si esecul comunismului
ca sa nu mai spun de esecul "guvernarii " lui Decebal cind ne-au cucerit romanii !
" din greseala in greseala ,spre victoria finala "!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 16:55

Gabi pana si poza de la avatarul meu(ca sa nu stau acum sa ling paginile virtuale!!!) e impotriva lui base.....! Ca nu am vrut sa se cheltuiasca niste milioane de euro pe un referendum inutil (ca sa intelegi si matale :sa-l schimbam un hot cu altul) e adevarat!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 17:07

PS Gabi boc a fost cu o treapta mai sus decat tonta! Sa nu intelegi ca a fost bun ci doar cu o treapta mai sus!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 17:11

De la: sirboby, la data 2013-11-14 16:55:06Gabi pana si poza de la avatarul meu(ca sa nu stau acum sa ling paginile virtuale!!!) e impotriva lui base.....! Ca nu am vrut sa se cheltuiasca niste milioane de euro pe un referendum inutil (ca sa intelegi si matale :sa-l schimbam un hot cu altul) e adevarat!

ei bine, in naivitatea mea, eu am crezut ca facindu-se acel referendum si apoi USL.ul va avea in Parlament o majoritate de 70 % , vom avea parte de o limpezire a apelor :
ca se vor deschide niste dosare, incepind cu cel al Flotei :
ca se va verifica unde s-au dus cele 22 MLD imprumutate de Bas ' in 2010
ca se va verifica madam Udrea; Videanu; Boc, MRU cu cheltuielile lui fabuloase ;
ca Morar, Kovesi , Haineala si Zegrean vor fi chemati in fata comisiilor de disciplina si ca, in general , auditurile facute pe la ministerele conduse de pedelisti si unde s-au gasit sume imense cheltuite aiurea, vor fi luate in considerare de Procuratura !
ei, bine, m-am inselat si democratia si vox populi prin care ea se exprima este un mare VAX !
ca atare, am spus si mai spun o data, poate se aude si intelege : pe mine m-au Pierdut !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 17:18

De la: gabigabi2, la data 2013-11-14 16:43:48
De la: _2148_, la data 2013-11-14 11:41:38

Nicusor Dan ? in viata mea n-am auzit acest nume !
dar, ce-l recomanda, de ti s-a parut ca ar merita increderea ta ? si de ce el si nu Oprescu ?
si ma lasi ? esecul guvernarii pesediste
esecul guvernarii cederiste
si esecul guvernarii pedeliste
si esecul guvernarii useliste
si esecul guvernarii lui Carol al II lea
si esecul guvernarii lui Mihai I
si esecul comunismului
ca sa nu mai spun de esecul "guvernarii " lui Decebal cind ne-au cucerit romanii !
" din greseala in greseala ,spre victoria finala "!

Q.E.D.

Daca dumneata nu stii ca acest om a candidat independent in 2012 la functia de primar al capitalei , nici macar n-ai auzit numele lui pe la A3 , nu te-ai informat cine-i asta , ce vrea si de unde vine , ce pretentii mai ai ca vrei sa-ti dea cineva un nume ?!?Este clar ca acel cineva trebuie sa fie certificat de A 3 . Daca maine A3 , il propune pe Voiculescu prezidentiabil , n-am nicio indoiala ca ti se va parea cel mai bun , cel mai onest si cel mai capabil presedinte !

Tristetea mare este ca , habarnisti din astia ca dumneata , care nici macar nu au stiut cine sunt cei de pe buletinul de vot , au decis pe baza instructinilor primite la A3 !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 17:25

sa nu bagi mina-n foc , ca te arzi !

dar te-am intrebat CE anume il recomanda si nu mi-ai spus, basista lu' mama , caci ai reinceput sloganul cu A3 !
chiar sa nu-ti dai seama ca REPETIND ce spune Bas' te dai de gol ce optiuni ai ?!
si te pretinzi cu un IQ mai mare decit ceilalti ! hahaha, ce-mi plac glumele tale : nu mai ascultati, prostilor ,la A3, ascultati-ma pe mine, Base' al vostru , ca eu sunt perfect !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 17:35

De la: gabigabi2, la data 2013-11-14 17:25:23sa nu bagi mina-n foc , ca te arzi !

dar te-am intrebat CE anume il recomanda si nu mi-ai spus, basista lu' mama , caci ai reinceput sloganul cu A3 !
chiar sa nu-ti dai seama ca REPETIND ce spune Bas' te dai de gol ce optiuni ai ?!
si te pretinzi cu un IQ mai mare decit ceilalti ! hahaha, ce-mi plac glumele tale : nu mai ascultati, prostilor ,la A3, ascultati-ma pe mine, Base' al vostru , ca eu sunt perfect !

Informeaza-te ! In niciun caz nu il recomanda Basescu , stii foarte bine ca PDL a avut un alt candidat la primarie .

Aloooo , cucoanaaaa, Basescu nu mai e de actualitate , pleaca ! Crezi ca astia vor guverna mai bine dup'aia ? La un guvern de tehnocrati te-ai gandit ?Dumneata nu vezi ca astia sunt INCOMPETENTI ?
Te-au pierdut pe dracu , esti disperata din cauza lui Felix ca-i cu-n picior la Poarta Alba !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 17:51

mi se rupe-n 14 de felix si nu-i prima oara cind o spun, dar tu vezi numai ce-ti convine !
ptr. mine si bas si voiculescu sunt din acelasi aluat nascut, crescut si lucrat la scoala secu !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2013, ora 18:06

De la: gabigabi2, la data 2013-11-14 17:51:34mi se rupe-n 14 de felix si nu-i prima oara cind o spun, dar tu vezi numai ce-ti convine !
ptr. mine si bas si voiculescu sunt din acelasi aluat nascut, crescut si lucrat la scoala secu !

Bine , fac un efort si te cred . Insa nu am inteles de ce il tot scuzi pe premier pentru actul de guvernare lamentabil !? Bati mereu moneda pe faptul ca nu are justitia si serviciile pe mana , ca le are Basescu . Ok , sa zicem ca le are Basescu : DNA , SRI ,SRE si ce-o mai fi ... Daca le-ar fi avut premierul , cu ce l-ar fi ajutat in actul de guvernare ?E santajabil sau stresat ca i se pregateste vreun dosar si din cauza stresului nu poate sa guverneze ? Eu chiar nu inteleg cu ce te deranjeaza ca unor puscariabili de la ce partid or fi provenind ei ,li se intocmesc dosare ! ? Ar trb. sa se ocupe DNA sau parchetele cu actul de guvernare si sa nu mai intocmeasca dosare ?
Eu nu inteleg logica ta ! Ti-a facut Basescu vreun dosar ?
Crezi ca daca Basescu e vinovat , o sa scape ?Doar nu crezi ca daca pleaca de la Cotroceni , pleaca cu justitia dupa el !? Si atunci de ce toata agitatia asta ? Ii vine randul fiecaruia sa dea cu subsemnatul , nicio grija !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2013, ora 09:08

Taxa pe traseele montane!!! Nici la munte nu te mai poti duce fara sa ii dai bani lui tonta!!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Noiembrie 2013, ora 09:22

De la: sirboby, la data 2013-11-15 09:08:27Taxa pe traseele montane!!! Nici la munte nu te mai poti duce fara sa ii dai bani lui tonta!!

Nu e ceva nou...pe Ceahlau nu am putut pune piciorul pana nu am platit taxa, in 2003. Acum mi-am amintit, ca veni vorba, altfel, nu tin minte decat cat de frumos este si muuuult , mult mai curat si salbatic decat Valea Prahovei. Inclin sa cred ca e din cauza ca e departe de Bucuresti, nu a taxei

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2013, ora 09:28

De la: _2148_, la data 2013-11-14 18:06:03
De la: gabigabi2, la data 2013-11-14 17:51:34mi se rupe-n 14 de felix si nu-i prima oara cind o spun, dar tu vezi numai ce-ti convine !

Bine , fac un efort si te cred . Insa nu am inteles de ce il tot scuzi pe premier pentru actul de guvernare lamentabil !? Bati mereu moneda pe faptul ca nu are justitia si serviciile pe mana , ca le are Basescu . Ok , sa zicem ca le are Basescu : DNA , SRI ,SRE si ce-o mai fi ... Daca le-ar fi avut premierul , cu ce l-ar fi ajutat in actul de guvernare ?E santajabil sau stresat ca i se pregateste vreun dosar si din cauza stresului nu poate sa guverneze ? Eu chiar nu inteleg cu ce te deranjeaza ca unor puscariabili de la ce partid or fi provenind ei ,li se intocmesc dosare ! ? Ar trb. sa se ocupe DNA sau parchetele cu actul de guvernare si sa nu mai intocmeasca dosare ?
Eu nu inteleg logica ta ! Ti-a facut Basescu vreun dosar ?
Crezi ca daca Basescu e vinovat , o sa scape ?Doar nu crezi ca daca pleaca de la Cotroceni , pleaca cu justitia dupa el !? Si atunci de ce toata agitatia asta ? Ii vine randul fiecaruia sa dea cu subsemnatul , nicio grija !

mai, tu ma zapacesti pe mine cu aiurelile astea !
dar n-am spus intr-o postare mai sus ca Ponta a jucat la 2 capete ? cum il scuz spunind asta cind, dimpotriva , il ACUZ in acest fel ca i-a facut jocul lui Bas' ?
de ce ma deranjeaza "puscariabilii " luati numai din USL? simplu : ptr. ca nu-i echitabil si asta dovedeste ca Justitia face dosare la Comanda si pune la sertar, altele , tot la comanda !
ptr. ca DACA constatarile facute de auditurile pe la diversele ministere conduse de Udrea & com . ar fi luate-n considerare si persoanele trase la raspundere, Visteria Statului s-ar umple cu averile confiscate pe drept , caci oamenii aia chiar sunt PUSCARIABILI !
ce-ai mai zis ? aaaa, despre Bas si scapatul de Justitie ?
da, Scapa bine mersi, ptr. ca multe din porcariile facute se vor prescrie deja si, prinde orbul ,scoate-i ochii , dar chestia cu mosia cumparata de el prin impingerea fie-sii in fata, a fost o greseala tactica ....dar, sa vedem ce efect va avea, caci impresia este ca se vor inchide iarasi ochii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2013, ora 09:39

De la: sirboby, la data 2013-11-15 09:08:27Taxa pe traseele montane!!! Nici la munte nu te mai poti duce fara sa ii dai bani lui tonta!!

ha ! e ca si cind mi-ai spune ca pe vremea lui Ceau nu plateai Taxa de Statiune, indiferent ca te duceai la mare sau munte !

Pagini: << 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: