Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 17:13
De la: 9am131669, la data 2013-07-11 20:00:19De la: -1075-, la data 2013-07-11 18:47:25De la: 9am_1454, la data 2013-07-11 18:40:31 pe Tine, tzuguiato, atunci cind a vorbit ca daca nu le convin medicilor salariile, Sunt Liberi sa Plece ! Citi medici au plecat afara din tara, goniti de el , tuguiat-o ?! |
|
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 17:24
De la: 9am_1454, la data 2013-07-12 00:13:48Ce tragedie ... 82 ani, boerule, 82, dar nu conteaza , ca nu despre asta vorbim, chit ca ai tras discutia pe gresia alunecoasa a piscinei becaliene , asaaaa, in stilul lui Bas; ptr divertisment, ca sa mai uitam ca Inst . de Statistica ne-a spus exact citi suntem si in conf. cu asta, idolul e un IMPOSTOR si UZURPATOR cu acte semnate de regina Anjeliq de UE si printul de baros ! Adevarul este ca INITIATORUL a tuturor rahaturilor din tara asta, incepind cu tzarisoara mea si terminind cu lasati-mi copilul ( despre EBA) si fam.( despre frate-su si fiica-sa ailalta ) , in pace este, Totusi, don Basel ! cind ? de fiecare data cind apare la teveu se da lovit ,dar omul asta a coborit nivelul discursului politic de la nivel de zoaie, pina la cloaca ! sa-ti traiasca , Silviule mama, ca NU stiu cum ar mai putea fi urmatorul presedinte ,ca sa-i placa "pulimii" si "pizdimii" dedulcita de gaozzar cu trufandale de docher betiv !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 21:22
Postaciiii, ce mai fac postacii ?
Cine au fost aia care v-au vandut ? simplu : Iliescu-Roman1 Iliescu-Roman2 Iliescu-Stolojan Iliescu-Vacaroiu Constantinescu-Ciorbea Constantinescu-Radu Vasile Constantinescu-Mugur Isarescu Iliescu- A.Nastase Traian Basescu-Tariceanu Traian Basescu-Emil Boc Traian Basescu-Mihai Razvan Ungureanu Traian Basescu-Victor Viorel Ponta. ce zici Cotorontule clontos, ai cetit docomentu'? Cine-i tampitul? Dar, postacul? N-are nici o treaba? Radu Vasile a emis HG-ul, a fost debarcat, apoi conditile FMI-ului au fost semnate de Mugur Isarescu pm si HG 374 Art. 3 Domnul Traian Basescu se numeste coordonator al proiectului, responsabil pentru coordonarea si monitorizarea realizarii obiectivulor programului de reforma structurala finantate prin imprumuturile PSAL si PIBL. bla, bla bla.... dar, hai sa-i nominalizam si echipa pe care a coordonat-o Domnul Traian Basescu, vrei Cotorontule ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 21:22
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 23:51
mmmdeh, s-au mai scris si carti, unii, eah, mai si citesc/din pura curiozitate/ analiza-comparativa, text-declaratii vs decizii politice-realizari, ce sa-i faci, nu poti a trai doar din auzite, urechistii, pot afirma multe si marunte, postacii , asisderea, pot avea opinii, dar tot un vax vehiculeaza pe forumuri.
Mdeh, postacii, si ei acolo, isi castiga din greu un dollar, sau un leu... Hallooo, postacii ! Ochiul cat sarmaua si retina pe text.. "Ma ingrijoreaza puterea si aceasta mi-a asezat in spate o responsabilitate enorma pentru tara, PENTRU SOARTA ROMANILOR, responsabilitate care, trebuie sa spun, nu te face tot timpul sa RAZI" ...duios, nu !? dar de plans, cine plange ?
|
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 07:38
De la: Soneillon, la data 2013-07-12 23:28:01 vezi ca ai ramas fixata intr-un timp depasit ! mai reactualizeaza-ti si tu informatiile, ce naiba ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 09:17
Domnii postaci, au amutit?
Fenehiul a primit cinci ani de jail, cu alte cuvinte , Pantograful, a stat la aceeasi masa cu un hot, ce sa-i faci, hot la hot nu-si pot scoate ochii, fura fiecare ce poate si o pun de-o masa mare, guvernamentala, c-asa-i pe la voi prin tara. Care tara? aia-i tara? Domnii postaci PNL-PSD, si PDL,au amutit? Miscarea Populara? Care sa fie cauza, motivul? Nu se mai finanteaza propaganda vreunui idol de clan mafiot, s-a finalizat cu succes programul FNS? Eu cred ca le tremura toate cele, FMI-ul isi trimite rekuperatorii in Romania, vor sa se asigure ca PULIMEA va plati pana si ultimul eurodollar pe care il datoreaza debitorilor, acu-i acum ! Pssst, e nemtoaica, fiscal policy, dc. in economie,U.Essen, nu si-a copiat teza....chestie naspa, rekuperatoarea chiar stie economie iar Pantograful este plopist in domeniul, chiar, in ce domeniu ar face purici Pantograful, exista vreunul !? Nu !... insa, situatia economica devine albastra, inclusiv nivelul de trai al romanilor. www.youtube.com/watch?v=KWi-LDVXHgE Blue Danube V-ati gandit la o croaziera pe Dunare, sau sa-i inecati in Dunare? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 10:08
Cat de prost sa fii in lumea asta , sa debitezi ineptii la kilogram pe centimetru patrat ? Cat de imbecil sa fii s-o tii langa jos Basescu , jos Basescu , jos Basescu ? Puneti bai limbrici uselisti mucosi , burta pe carte , ca va libseste discernamantul cu desavarsire . Voi nu stiti sa purtati un dialog din prostie mai prapaditilor . Pentru ca va lipseste inteligenta . Deci , lipsa inteligenta = prostie crasa . Aia de va da voua pe-afara . Si chiar daca nu este adevarat ceea ce sustin eu , ar trebui sa va dea de gandit ... Eu am mai zis pe-aici , putem avea diferite convingeri politice , dar asta nu poate afecta un dialog . Jignirile vor veni tot timpul din partea neputincioasa , plina de invidie , ura . Caracterisiticile prostiei crase .
Scuteste-ma , mai cifruta , zic si cu asta inchei ! Praf ! Esti praf , fratica ! Ghinion !... Stiu , singuratatea doare !! Aaaa , aia de ii sustii tu , tocmai au mai facut o premiera mondiala : au sustinut cu vehementa , cu insistenta , un penal !! Frumos joc de imagine . Si mai sustineti ca de vina e Basescu ... Sunteti voi ma , ca si pamantul plange sub voi ...de dastepti ce sunteti . Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
|
|
|
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 10:37
De la: revenitu, la data 2013-07-13 10:08:24 Intr-adevar, cat de prost esti, daca nu intelegi lumea in care traiesti? "Cand vorbesc de intelegeri de tip mafiot,...s-au construit tandemuri: comunitate de afaceri, oameni politici si conducatori de media, care functioneaza perfect. Deci sunt legati." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 13:59
De la: Soneillon, la data 2013-07-13 07:43:36 ei, hai, lasati, lasati , ca stii foarte bine cine sunt ! eu nu sunt sigura de cam cine ai fi tu , dar te prind eu pin' la urma !
|
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 14:11
De la: revenitu, la data 2013-07-13 10:08:24Cat de prost sa fii in lumea asta , sa debitezi ineptii la kilogram pe centimetru patrat ? Cat de imbecil sa fii s-o tii langa jos Basescu , jos Basescu , jos Basescu ? Puneti bai limbrici uselisti mucosi , burta pe carte , ca va libseste discernamantul cu desavarsire . Voi nu stiti sa purtati un dialog din prostie mai prapaditilor . Pentru ca va lipseste inteligenta . Deci , lipsa inteligenta = prostie crasa . Aia de va da voua pe-afara . Si chiar daca nu este adevarat ceea ce sustin eu , ar trebui sa va dea de gandit ... Eu am mai zis pe-aici , putem avea diferite convingeri politice , dar asta nu poate afecta un dialog . Jignirile vor veni tot timpul din partea neputincioasa , plina de invidie , ura . Caracterisiticile prostiei crase . Adi, maica , Adevarul ala ADEVARAT , gol-golut ,nu-i nici la tine, nici la mine, nici la Silviu si nici la Mytcor .....e la Basescuuuu, maicaaaa, NUMAI el il stie, da' ti-l soptesc si tie la ureche, asa cum mi l-a ciripit si mie o pasarica : PUTEREA se tine cu dintii, dezbinind un popor, anihilindu-i vointa,gonindu-i inteligentele , saracindu-l si facindu-l dependent de Ajutoare ; tradind, inselind , mintind cu zimbetul pe fata si platind peschesul acolo unde trebuie , adica la Noua Poarta UE ! cine plateste toate astea? tu, eu, copiii tai si ai mei si ai nostri, ai tuturor ! asa ca, mai lasa-l , nu-l mai pupa atit , ca-i un Idol fals, idolul tau ....trezeste-te si tu , ce naiba dormi pe tine ca vita-n staul ?
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 17:17
Caragiale ne spunea așa : prostul s-a nãscut jignit .
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
9am131669 164 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 18:52
"Cãtre,
DIRECÞIA NAÞIONALà ANTICORUPÞIE Subsemnatul Marian Valer, cu domiciliul în Satu Mare, str. Mircea cel Bãtrân, bl.C96, ap.19, CNP 1600802124052, senator ales în circumscripþia electoralã nr.32, Satu Mare, Colegiul nr.1, telefon 0734339104, în temeiul dispoziþiilor art.223 din Codul de Procedurã Penalã, depun prezentul (AUTO)DENUNÞ PENAL referitor la implicarea numitului Dragnea Liviu Vasile, preºedintele executiv al PSD ºi vicepremier al Guvernului României, în organizarea ºi desfaºurarea referendumului pentru demiterea preºedintelui Traian Bãsescu din 29 iulie 2012, sub aspectul infracþiunilor de instigare la fals intelectual ºi uz de fals, prev. ºi ped. de art. 25 rap. la art. 290 ºi la art. 291 din Codul Penal, cu aplic. art. 33 lit. a din Codul Penal, pentru urmãtoarele motive: În data de 22 iulie 2012, zi de duminicã, între orele 9-10, am fost sunat pe telefonul mobil de cãtre numitul Dragnea Liviu Vasile, pe atunci secretar general al PSD, care mi-a transmis sã mã prezint, în calitate de preºedinte al Organizaþiei judeþene Satu Mare a PSD, în ziua respectivã, orele 14, la o întâlnire la hotelul Dacia Continental din Oradea, împreunã cu vicepreºedintele Consiliului Judeþean Satu Mare, Govor Mircea Vasile, ºi cu primarul municipiului Satu Mare, Coica Dorel Costel. Mi s-a precizat doar cã întalnirea priveºte organizarea referendumului din 29 iulie ºi cã la aceasta vor participa liderii PSD din zona de Vest a României. Întrucât primarul Coica Dorel Costel nu se afla în localitate, am plecat la Oradea împreunã cu vicepreºedintele Govor Mircea Vasile. Secretarul general Dragnea Liviu a sosit la Oradea cu un elicopter, iar întâlnirea a avut loc într-o salã de protocol a restaurantului hotelului Dacia Continental. La aceastã întâlnire, alãturi de subsemnatul ºi numitul Govor Mircea Vasile, au fost prezenþi preºedinþii organizaþiilor judeþene PSD Bihor (Mang Ioan), Arad (Cãprar Dorel) ºi Timiº (Bojin Titu), care erau însoþiþi de 1-2 reprezentanþi ai organizaþiilor respective. Participanþii am servit masa în sala de protocol, unde s-au purtat discuþii de ordin general, iar la un moment dat secretarul general Dragnea ne-a spus sã lãsãm telefoanele în sala respectivã ºi am ieºit pe un hol, lângã o toaletã, unde susnumitul ne-a spus cã, pentru a realiza în duminica urmatoare cvorumul de participare la referendum de 50% plus 1, va trebui sã convingem, inclusiv prin promisiuni bãneºti, cât mai mulþi preºedinþi de secþii de votare ca sã raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din douã în douã ore, o prezenþã cu 25 de alegãtori în plus faþã de cea realã. Secretarul general Dragnea ne-a precizat cã aceastã decizie a fost luatã la cel mai înalt nivel politic în USL întrucât Uniunea Europeanã ar agrea demiterea preºedintelui Traian Bãsescu, dar trebuie îndeplinite condiþiile formale, în primul rând cvorumul de participare la referendum. Am înteles cã secretarul general Dragnea a mai avut în ziua respectivã astfel de întâlniri la Cluj-Napoca ºi la Sibiu. În ziua urmãtoare am aflat de la preºedintele Consiliului Judeþean Satu Mare, ªtef Mihai Adrian, vicepreºedinte judeþean al PNL, cã ºi liderii judeþeni ai PNL din zonã au avut o întâlnire la Cluj-Napoca, la care a participat secretarul general al PNL, Stroe Radu, care le-a solicitat ca, pentu realizarea cvorumului de participare la referendum, sã aranjeze cu presedinþii secþiilor de votare sã raporteze o prezenþã cu 50 de alegãtori mai mare decât cea realã, la orele stabilite. Conºtientizînd, pe de o parte, cã dacã se urmeazã asemenea directive se intrã sub incidenþa legii penale, iar pe de altã parte, cã organizarea este haoticã ºi contradictorie, având în vedere cifrele diferite de raportare anunþate de PSD ºi PNL, am decis sã nu mã implic într-o astfel de operaþiune frauduloasã, consultîndu-mã în acest sens ºi cu alþi reprezentanþi judeþeni ai PSD, care mi-au împãrtãºit punctul de vedere. Numitul Govor Mircea Vasile, care se afla în relaþii mai apropiate cu secretarul general Dragnea, a fost însã de acord cu directiva acestuia ºi, împreunã cu preºedintele Consiliului Judeþean Satu Mare, ªtef Mihai Adrian, ºi cu cumnatul acestuia Silaghi Ovidiu, preºedintele Organizaþiei Judeþene a PNL ºi ministrul Transporturilor în perioada respectivã, au cãutat sã transpunã în practicã directiva USL. Ulterior, numitul Govor Mircea Vasile a afirmat cã au pus la bãtaie pentru referendum suma de 200.000 lei (douã miliarde de lei vechi), care a fost primitã la negru de la SC Tehnic Asist SRL Botoºani (firmã favorizatã ºi abonatã la contracte de asfaltare cu Consiliul Judeþean), cãreia i s-ar fi promis în schimb atribuirea de lucrãri de cãtre Ministerul Transporturilor condus de Silaghi. Mentionez cã în perioada respectivã secretarul general Liviu Dragnea a discutat cu numiþii Silaghi Ovidiu, ªtef Mihai Adrian ºi Govor Mircea Vasile sã fie transferatã, prin hotãrâre de Guvern, suma de 54 milioane de euro alocatã pentru reabilitarea Aeroportului Baia Mare, pentru reabilitarea Aeroportului Satu Mare, urmând ca lucrãrile aferente sã fie atribuite unor firme clientelare. În acelaºi registru, arãt cã în a doua parte a anului trecut, secretarul general Dragnea a exercitat, în mod direct sau prin intermediul numitului Govor Mircea Vasile, presiuni asupra primarului municipiului Satu Mare, Coica Dorel Costel, pentru a atribui firmei 3T Construct Piatra Neamþ, cu punct de lucru în Alexandria, controlatã de un om de casã a lui Dragnea (pe atunci ºi preºedinte al Consiliului Judeþean Teleorman) o lucrare în valoare de 7 milioane euro din cadrul Programului ISPA pentru apã ºi canalizare în municipiul Satu Mare, în valoare totalã de 108 milioane de euro. Primarul Coica nu s-a conformat, licitaþia fiind câstigatã de o altã firmã, dar SC 3T Construct a formulat contestaþie, care a fost admisã de Consiliul Naþional pentru Soluþionarea Contestaþiilor (CNSC). Numitul Govor Mircea Vasile a afirmat cã soluþionarea favorabilã a contestaþiei ar fi fost aranjatã de cãtre Dragnea la CNSC. Primãria municipiului Satu Mare a atacat însã la Curtea de Apel Oradea decizia CNSC. Pentru acest “afront”, secretarul general Dragnea l-a ameninþat pe primarul Coica cu ocazia unei vizite efectuate la Satu Mare în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie 2012 ºi a refuzat sã-l primeascã în audienþã, în calitate de vicepremier ºi ministru al Dezvoltãrii Regionale, la începutul lunii februarie 2013, respectiv a doua zi dupã aniversarea a doi ani de la înfiinþarea USL. Volubil ºi lãudãros din fire, vicepreºedintele Govor Mircea Vasile a afirmat cã s-a întâlnit de mai multe ori cu omul de casã al lui Dragnea la Satu Mare, atât pentru a rezolva câºtigarea licitaþiei pentru lucrarea de apã ºi canalizare de cãtre SC 3T Construct, cât ºi pentru a pune la cale alte afaceri, respectiv efectuarea unor lucrãri de asfaltare în þarã de cãtre SC Tehnic Asist SRL Botoºani, împreunã cu SC Teldrum SRL Alexandria (constituitã în urma privatizãrii societãþii de construcþii-drumuri a Consiliului Judeþean Teleorman), despre care se ºtie cã este controlatã ºi favorizatã de Dragnea Liviu. Pentru obedienþa manifestatã, Dragnea l-a promovat pe numitul Govor Mircea Vasile în funcþia de preºedinte al Organizaþiei judeþene Satu Mare a PSD. Satu Mare, Marian Valer 11.07.2013 PS: La întrunirea USL de la Murighiol (judeþul Tulcea) din septembrie 2012, preºedintele PSD, Victor Ponta, ne-a solicitat preºedinþilor de organizaþii judeþene PSD sã ne solidarizãm cu secretarul general Liviu Dragnea ºi sã completãm fiecare un (auto)denunþ cãtre DNA, fiindu-ne înmanat un formular tipizat în acest sens. Subsemnatul nu am completat formularul întrucat nu am putut sã mã asociez cu fãrãdelegea. Dupa un an de guvernare USL, am constatat ca Liviu Dragnea se încadreazã în arhetipul de politician demagog, rapace, corupt, nefast ºi demonic, pe care l-a întruchipat cu succes preºedintele Traian Bãsescu, cu care are, de altfel, aceleaºi rãdãcini politice în PD. Pentru aceste motive, consider cã am datoria moralã sã formulez prezentul (auto)denunþ. Trãiesc speranþa cã se vor solidariza cu acest (auto)denunþ ºi alþi lideri naþionali ºi judeþeni ai PSD. Si uite asa iese la iveala incet,incet si povestea cu referendul de mai an ... Raporteaza abuz de limbaj
Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
|
|
9am131669 164 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 13 Iulie 2013, ora 18:55
De la: gabigabi2, la data 2013-07-12 17:13:18De la: 9am131669, la data 2013-07-11 20:00:19De la: -1075-, la data 2013-07-11 18:47:25De la: 9am_1454, la data 2013-07-11 18:40:31 Toata lumea e libera sa plece ,inclusiv tu ,sunt liberi sa plece inca din 2004 cand au plecat di tzara peste 2000000 de romani dupa ce nastase a vandut industria pe un dolar . Raporteaza abuz de limbaj
Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
|
|
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 09:33
pffff, abia acum am vazut eroarea de la urma
aia cu "tzuguiat-o " scuzeeeee, in rest, ramine cum am vorbitara ! ziua buna !
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 17:09
acest ,,topic'' sa fie dat in ILEGALITATE precum PCR-ul!
|
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 17:16
De la: gabigabi, la data 2008-11-12 09:22:08 " gura pacatosului adevar graieste " ! asa zisa lovitura de stat,care-nseamna cu totul altceva decit ce zice el, este pe cale s-o dea tocmai domnia sa la adresa Democratiei ! pina nu va fi cum vrea el,nu va fi liniste-n tara si scandalurile se vor tine snur si ,hai sa zicem ca,pina la urma ,PDL va deveni un partid unic si va da un guvern s-un prim-ministru ....buuun ! si ce urmeaza ? o curatare si la propriu si la figurat a clasei politice,da ? si a trusturilor ? si a mass-mediei ? da, in asa fel incit sa dispara opozitia ! buun ! si pe urma ? ca sa multumeasca profesorii cu cei 50% si pe altii ca ei mai conteaza cele deja 11 miliarde de euro datorie ? nu mai conteaza,ne vom mai imprumuta,ca de unde bani altfel ? ...are balta peste ! va avea acest guvern un program care,intr-adevar, ne va aduce acel "sa traiti bine" ? ia te uita, inca o Lovitura de Stat...le are don Basel cu asta si, STIE el ce stie si este exact ca-n situatia Hotului care se teme de hoti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iulie 2013, ora 17:26
De la: gabigabi, la data 2010-11-02 14:33:41De la: Silviu, la data 2010-11-02 12:20:04Ce-a mai facut Basescu zilele astea, ca n-am fost prea atent ? extraordinarrrr ! tot cautind'o pe fata cu traistuta ,dau de niste postari vechi de aproape 3 ani si pe care citindu-le, constat ca NU s-a schimbat nimic si ne-nvirtim ca nebunii-ncerc ! pffff, parca s-ar fi oprit timpul in loc, nu alta !
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 16:35
De la: gabigabi2, la data 2013-07-12 17:24:11De la: 9am_1454, la data 2013-07-12 00:13:48Ce tragedie ... Aici chiar de acord cu dumneata ! Da' mergi un pic mai departe cu rationamentul ! Conform acestei cifre data de Institutul de Statistica pentru nr. de locuitori , cam cate locuri de alesi ar fi trebuit alocate la alegerile locale ? Ar fi fost alegerile locale organizate ilegal , da sau ba ?Ca sa nu mai vorbim de fonduri alocate sau de nr. de parlamentari ... Profesia de "politician " este singura pentru care nu exista contract cu drepturi si obligatii . Astia au numai drepturi . La obligatii , ei se jura ca nu plimba rata-n gura si unde mai pui ca se jura pe biblie ![]() Ca sa vezi dom'le , ce-a ajuns biblia in ziua de azi ...un instrument fluturat pe sub nasul alegatorilor naivi
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 17:01
Cat o fi trecut de cand nenea Relu Fenechiu a depus juramantul ? Cred ca nici nu s-a racit biblia !
Ca sa vezi , dom'le , a sesizat si doamna Norica Nicolai ca Romania nu mai este un stat de drept . Cum naiba se face ca tocmai acum cand l-au condamanat astia pe domnu' ministru Fenechiu !? . Cand poporul a votat la referendum reducerea nr. de parlamentari si pe politicieni I-a durut in scoartza bibliei ,nu i s-a parut doamnei nimic suspect la statul de drept . Statul de drept este incalcat doar atunci cand politicienii penali sunt condamnati .. Curat murdar , coana Norica !
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 17:14
ca sa fim sinceri, Norica Nicolai spune demult ca Ro nu mai este un Stat de Drept si, eu insumi si altii ca mine ce-am postat ani la rind aici, spunem mereu acelasi lucru caci, in clipa in care don Bas' s-a declarat Presedinte JUCATOR , Statul de drept asa cum este definit in Constitutia Romaniei a decedat !
in rest , m-am saturat sa mai vorbesc despre asta ; nu ma mai intereseaza ; Ponta si PSD .ul a facut un joc murdar, iar PNL inghite si coabiteaza si el in aceeasi CLOACA- vorba lui don Base, ca stie el ce stie si cum sa-i joace pe degete ! mi-e o scirbaaaaaa, de nu se mai poate !
|
Postat pe: 16 Iulie 2013, ora 17:27
De la: gabigabi2, la data 2013-07-16 17:14:06ca sa fim sinceri, Norica Nicolai spune demult ca Ro nu mai este un Stat de Drept si, eu insumi si altii ca mine ce-am postat ani la rind aici, spunem mereu acelasi lucru caci, in clipa in care don Bas' s-a declarat Presedinte JUCATOR , Statul de drept asa cum este definit in Constitutia Romaniei a decedat ! Ei , nah ...nu-mi aduc aminte sa mai fi spus . E posibil sa fi spus cand a fost condamnat Adrian Nastase Si daca e convinsa doamna Norica de asa mult timp ca Romania nu mai este un stat de drept ,ce mai cauta dansa in politica ? de ce nu demisioneaza dansa , in semn de protest ? De ce , de pilda , l-a sustinut pe acest domn ministru Fenechiu ? Ai convingerea , madam' , ca este nevinovat ? Maine ma declar si io presedinte jucator , gata ! Nu se mai poate , dom'le !
|
Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 14:19
ihimmm ! la fel de nevinovat ca TOTI cei ce ne conduc de 23 ani ! P.S am convingerea ca Nu ai inteles CE anume a insemnat acest presedinte JUCATOR ptr. Ro , de-ti vine sa "glumesti" pe tema asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Iulie 2013, ora 14:55
De la: gabigabi2, la data 2013-07-17 14:19:48 Toti politicienii sunt jucatori ,madame ! Chiar daca unii nu se declara ...Restul intra la categoria "spectatori"
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 15:34
INTR-O BIZA INTRE "GOGOASA-GHIMPOASA" SI O "POANTA",CE-L DIN URMA,I-A SCAPAT-O,PE SUB BANCA!!!..,!DECI INVATAMINTE:"ATENTIE LA NEATENTIE!".
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 15:41
De la: _2148_, la data 2013-07-16 17:01:03Cat o fi trecut de cand nenea Relu Fenechiu a depus juramantul ? Cred ca nici nu s-a racit biblia ! Mi-a placut asta cu racitul bibliei!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 15:42
De la: valeriulivanov, la data 2013-07-18 15:34:10INTR-O BIZA INTRE "GOGOASA-GHIMPOASA" SI O "POANTA",CE-L DIN URMA,I-A SCAPAT-O,PE SUB BANCA!!!..,!DECI INVATAMINTE:"ATENTIE LA NEATENTIE!". Cum le spui mata Bibicule, mai rar!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2013, ora 15:48
|
Postat pe: 20 Iulie 2013, ora 15:52
de ce era Basel' atit de vinat la fata , ieri , vorbind despre aducerea-n tara a lui Hayssam ? oare nici acum nu-si da seama ce ENORMITATI a spus la adresa Romaniei, afirmind ca ala a fost rapit din Siria si ca Ro a actionat clandestin ? moaaama, o asemenea declaratie serveste fix INTERESULUI NATIONAL , ca si cea cu Loviturile de Stat ce se dau in Ro din 2 in 2 ani ca sa sape la temelia Statului de Drept si a PUTERII lui , personala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 30 mesaje Membru din: 22/07/2013 |
Postat pe: 22 Iulie 2013, ora 16:05
De la: gabigabi2, la data 2013-07-20 15:52:04 Corect, individul a fost adus pe ,,sestache'' in tara de catre servicii si va folosi tocmai celui ,,vanat'' la fata. Nu a vrut sa dea impresia ca este prea mult implicat deoarece in perioada urmatoare vom avea un spectacol de amploare . Sa nu uitam cine este Hayssam. Un fost membru de frunte al psd, camarad cu tov Iliescu si care a demarat operatiunile de tip mafiot-terorist in timpul guvernarii Nastase, cand timidul Ponta era seful corpupui infractional al primului-ministru, atunci cand au fost trase cele mai tari tunuri. Mai mult se pare ca banii dati pentru eliberarea presupusilor prizonieri au intrat prin diverse canale in buzunarele mafiei psd. Asta doreste presedintele sa scoata la lumina si va reusi Eu ii doresc succes! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Te cheama Bagarescu de te introduci peste tot ??? Sau esti ca Silver9am, alta fatzeta a personalitatii lui Blackulea ????
....trezeste-te si tu , ce naiba dormi pe tine ca vita-n staul ?
aia cu "tzuguiat-o "
INCORECT ! NU el trebuia sa negocieze, Silviule ! nici acum, nici asta- primavara , caci el nu-i EXECUTIVUL ! premierul....min. de finante ,da , dar nu ii intra-n atributii, ce naiba e asa de greu de inteles asta ? rezultatul primei negocieri ? ptr. ca el a facut-o, tot el ne-a si comunicat-o in acea seara din 6 mai cind a iesit pe "sticla" si a spus clar - clar - clar : AM DECIS si ne-a comunicat hotarirea lui : taiat 25% din salariile bugetarilor si 15% din pensii ....ca nu i-a iesit pasienta cu pensiile, nu mai conteaza in discutia asta ! Ideea este ca EL DECIDE , fara a se consulta cu nimeni in prealabil, apoi face pe democratu' si cheama partidele la " consultari " !
sa mai consulte ? aaaa, poate le ia tensiunea, le mai face o analiza de singe, de urina, ca alte consultatii sunt fara obiectul muncii ....Totul e HOTARIT de el .....dar se mira de ce toata lumea da vina pe el ca tara e DATOARE VINDUTA ! e Vinduta, Silviule, vinduta !
pffff, parca s-ar fi oprit timpul in loc, nu alta !