back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:24

De la: -1075-, la data 2013-07-11 10:20:08tembelismul tau atinge cote maxime, Gabi, nu cunosc nici un rabdu, ai interpretat o greseala a mea de redactare intr-un sens total aiuristic, dar te-am lasat in pace sa-ti continui speculatriile aberante...
habar n-aveti cine sunt, si nici n-ati avea de unde sa aveti habar...insa n-am sa va contrazic, va contraziceti voi singuri, si crede-ma, o faceti destul de bine, uneori, cu un succes de neimaginat.

" titaaaaa mare " ! iar ai cazut in freza !
beiiii, i-ai raspuns lui @ Radu b10 cu formula consacrata Atunci: shogore, Rabdu ? ....ce umbli cu cioara vopsita ? ti-a scapat ; ai uitat, e problema ta ! dar memoria mea mai functioneaza inca si fac corelatii....o tine de cognitie, tu sa-mi spui ?!

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:27

Gabi, cum interpretezi tu o informatie oferita intentionat incerta?

inainte de 89, la o varsta ,sa spunem 3-5-7 de ani.

tu stii/cunosti perioada , intervalul de timp in care au avut loc asemenea tranzactii? vrei sa-ti spun eu?
Tu ai impresia ca faci predictii ezoterice sau profetii religioase?
Tu nu observi ca esti incapabila sa rezolvi o situatie vaga ale caror informatii sunt incerte printr-o analiza probabilistica predictiva?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:30

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 10:24:52
De la: -1075-, la data 2013-07-11 10:20:08tembelismul tau atinge cote maxime, Gabi, nu cunosc nici un rabdu, ai interpretat o greseala a mea de redactare intr-un sens total aiuristic, dar te-am lasat in pace sa-ti continui speculatriile aberante...
habar n-aveti cine sunt, si nici n-ati avea de unde sa aveti habar...insa n-am sa va contrazic, va contraziceti voi singuri, si crede-ma, o faceti destul de bine, uneori, cu un succes de neimaginat.

" titaaaaa mare " ! iar ai cazut in freza !
beiiii, i-ai raspuns lui @ Radu b10 cu formula consacrata Atunci: shogore, Rabdu ? ....ce umbli cu cioara vopsita ? ti-a scapat ; ai uitat, e problema ta ! dar memoria mea mai functioneaza inca si fac corelatii....o tine de cognitie, tu sa-mi spui ?!

sogore, este un regionalism transilvan, gabi, de aceea i-am oferit pe dumitru farcas, dar tu poti abera in continuare.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:31

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 10:18:49
De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 10:05:28
De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 09:59:25 da' cum o fi facut ca avea intre 3 si 7 ani, ca nici el nu mai stie exact citi anume ?

Din moment ce a decis si a pus in practica, inseamna ca era major, deci la nivel de 1990 avea minim 18 ani. De atunci s-a scurs ceva vreme, deci acum are MINIM 41 de ani. O varsta frumoasa daca e barbat! ...dar preocuparile astea pentru varsta credeam ca sunt specifice unui anumit tip de femeie.

dar daca voi corela cu Reprosul ca a fost Vindut ca o Inteligenta , atunci azi, are cu mult mai mult decit 41 ani, caci la 18 ani inca NU te-ai confirmat ca fiind vreuna ! lojic, nu ?

alea erau cu ,,poate"
,,poate' a fost unul dintre cei vanduti statului german - deci ca apartinand minoritatii sasesti, nu ca inteligenta.
,,poate" avea 3-5-7 ani la vremea ...
Referirea la modul in care a perceput preluarea revolutiei si urmarile ei era ferma si personala, deci pe aceea o iau ca reala.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:38

Poate fi si asa, caci nu putem demonstra nici asa-nici altfel , dar eu voi ramine la parerea mea si tu la a ta ....nu-i bai si chiar nu e !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:47

sa fi sanatoasa, cu parerea ta cu tot.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:48

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 10:38:18 Poate fi si asa, caci nu putem demonstra nici asa-nici altfel , dar eu voi ramine la parerea mea si tu la a ta ....nu-i bai si chiar nu e !

Pai care crezi ca e parerea mea? eu nu am nici o parere in ceea ce priveste persoana asta, doar iti spun cum ii inteleg spusele.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 10:52

De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 10:31:28
De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 09:59:25 da' cum o fi facut ca avea intre 3 si 7 ani, ca nici el nu mai stie exact citi anume ?

Din moment ce a decis si a pus in practica, inseamna ca era major, deci la nivel de 1990 avea minim 18 ani. De atunci s-a scurs ceva vreme, deci acum are MINIM 41 de ani. O varsta frumoasa daca e barbat! ...dar preocuparile astea pentru varsta credeam ca sunt specifice unui anumit tip de femeie.

dar daca voi corela cu Reprosul ca a fost Vindut ca o Inteligenta , atunci azi, are cu mult mai mult decit 41 ani, caci la 18 ani inca NU te-ai confirmat ca fiind vreuna ! lojic, nu ?

alea erau cu ,,poate"
,,poate' a fost unul dintre cei vanduti statului german - deci ca apartinand minoritatii sasesti, nu ca inteligenta.
Referirea la modul in care a perceput preluarea revolutiei si urmarile ei era ferma si personala, deci pe aceea o iau ca reala.

in sfarsit, s-a declansat, a fost activat r-analitic din dotare, pana aici ok.
acum incearca sa-mi determini varsta aprox. in 89, evident, daca ai cunostinte despre intervalul de timp in care s-a declansat minunatia comunistilor

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 11:13

De la: -1075-, la data 2013-07-11 10:52:32
De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 10:31:28

alea erau cu ,,poate"

in sfarsit, s-a declansat, a fost activat r-analitic din dotare, pana aici ok.
acum incearca sa-mi determini varsta aprox. in 89, evident, daca ai cunostinte despre intervalul de timp in care s-a declansat minunatia comunistilor

Ei, na..,,in sfarsit"!..adica atunci cand purtam discutia, n-ai observat ca ti-am placat devierile si in final chiar eu am spus ,,sa ne oprim aici" ca deja mi-era clar ca dai din colt in colt?
Nu prea recunosti un comportament de doamna.
Nu stiu ce-i cu intervalul de timp, eram tanara pe atunci si nu aveam acces la surse de informare.
Nu-mi fac un scop din a-ti determina varsta, daca vreo ti-o declari, daca nu, nu. E o lume libera.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 11:16

De la: _Ingrid, la data 2013-07-11 11:13:05
Nu stiu ce-i cu intervalul de timp, eram tanara pe atunci si nu aveam acces la surse de informare.

intervalul de timp : 1954 - 1989.

din 1970, zonele au fost repopulate cu tigani din bulgaria, iar pe cei autohtoni au incercat sa-i stabilizeze in arealele respective oferindu-le gratuit.................................

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 11:58

1.500.000 $, ridicati cu sacosa de la BRCE inainte de Revolutie

Aici, AU FOST, banii dv. doanelor/domnilor !

Detalii: www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/45056/1-500-000-ridi...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 15:56

Eu m-am hotarat sa nu mai postez.
Voi astea doua, sunteti niste femei de treaba in viata de zi cu zi, dar niste proaste sadea cande vorba de politica. Daca nici acum, dupa atata vrem de guvernare USL nu intelegeti de ce e Basescu mult desupra pacalicilor pe care i-ati adus la putere cu votul vostru, cat sunt de ipocriti si mincinosi ... e treaba voastra. N-am de gand sa va tot explic. E ca si cum as cara apa cu ciurul.
Sunteti ca Voiculescu ... orice vi s-ar spune ... e de vina Basescu ...
Nimeni nu va poate sa vedeti si sa auziti ce se intampla in jurul vostru ....
Nici eu.
Noapte buna !
Ne asteapta o noapte groazinca.
In care ne-au bagat cei ca voi !
Nu ma astept sa va asumati raspunderea niciodata...

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 16:24

nu si-o asuma? ale dreackului postace, nu si-o asuma !
las-ca si-au asumat-o politicienii destul si ete unde v-au adus, dar nici nu sunt responsabili, responsabilizati, sau trasi la raspundere.
de ce pretinzi celor doua utilizatoare sa-si asume raspunderea?
si daca si-ar asuma-o ce? poti sa le suflii-n chiloti daca n-ar respecta-o?
no zi-i, poti !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 16:43

De la: 9am_1454, la data 2013-07-11 15:56:11Eu m-am hotarat sa nu mai postez.
Voi astea doua, sunteti niste femei de treaba in viata de zi cu zi, dar niste proaste sadea cande vorba de politica. Daca nici acum, dupa atata vrem de guvernare USL nu intelegeti de ce e Basescu mult desupra pacalicilor pe care i-ati adus la putere cu votul vostru, cat sunt de ipocriti si mincinosi ... e treaba voastra. N-am de gand sa va tot explic. E ca si cum as cara apa cu ciurul.
Nici eu.
Noapte buna !

dar TU iti asumi raspunderea ca bas' NE-A VINDUT altora ? ca doar i-ai dat toata increderea ta si l-ai votat in nestire ! si ca a facut din Ro asta un "pasalic" UE cu acordul tau ? asta ti-ai dorit , eu nu ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 16:50

auzi tu @ Silviule, fir-a de logica basista ! sunt Ipocriti si Mincinosi, ai ? dar a cui Politica o fac , desteptule ? pe a a USL.ului ? NU si tocmai d'aia ii faci mincinosi si ipocriti, ca NU au pus in aplicare ce-au promis ci, FAC tot programul lui Bas' - cel mai bun PREMIER dupa propriile-i vorbe ! asa ca : ASTA e programul lui Bas' si al PDL.ului ,pus in aplicare de Ponta !
DE CE nu-ti place ? nu-i bun cumvaaaa, i-auzi , m-amer ca indraznesti sa gindesti una ca asta ?!

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 16:55

lasa c-o sa va vanda si ponta la un pret de nimic, de-abia o asteapta , cu limba scoasa, pe Christine Lagarde sa vina in Romania, sa vezi vanzare o sa faca Pantograful, o sa va vanda si ceroziomul de sub kooroori, numai sa sa mentina el in fotoliul de pm.

fara un nou acord FMI, intrati in sevraj si muriti.
v-am spus ca habar n-aveti ce-nseamna un acord FMI, si nimeni nu a catadixit sa va explice care sunt bazele unui asemenea acord si ce fel de politici economice implementeaza FMI-ul in statele care-i solicita imprumuturi.
Cel putin ar trebui sa stiti faptul ca, FMI inseamna: un grup de state creditoare si altul debitoare. romania este stat debitor, si de aici, puteti concluziona.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 17:15

bei, poi nu asta am spus ? ca Ponta urmeaza intocmai Programul lui Base ?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 17:33

si nici acum nu-ti dai seama ca pantograful te-a prostit in fata si cat de proasta ai fost sustinand usl?
mai bine stateai drackului acasa, asa cum ti-am recomandat si-ti recomand. esti praf, varza la politica, deont-oloaga lui Peste Prajit tapetata chervar afumat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 17:40

ce ziceai acu' niste ani ? ca daca NU il votez pe Bas' nu-mi va mai suna postasul la usa ?
ia mai du-te si plimba-ti inteligenta pe la alte porti, ca la mine e inchis si nu cumpar nimic de la tine !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 17:47

ai innebunit definitiv, nici psihologul nu te mai poate ajuta, esti terminata.
de unde sa mai ai bani ca sa cumperi de la mine, saracano, nu realizezi ca ati ajuns insolvabili de prosti ce sunteti?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 18:21

Nici eu.
Noapte buna !

Aidi zau!
Adica pentru noi, proastele, postai tu?
Pai eu pot sa nu mai pun o litera aici, doi ani, nici o problema.
In prostia mea mie mi se pare ca acum, ca si de nu stiu cati ani, Basescu guverneaza.
Raspundere eu n-am de ce sa-mi asum, in afara de genialul tau, pe care l-am votat la prima candidatura de presedinte, nici un votat de-al meu n-a iesit!
Orice am votat a iesit pe dos, asa ca...ma scutesti cu asumarea.
A, stai, a iesit si Emil Constantinescu, dar despre el nu mai graieste nimeni.
Acum, ce naiba mai fac astia nu ma mai intereseaza pentru ca totul e dus de rapa si nu vad nici un geniu la orizont.
Numai tu vezi.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 18:40

De la: gabigabi2, la data 2013-07-11 16:43:33
Nici eu.
Noapte buna !

dar TU iti asumi raspunderea ca bas' NE-A VINDUT altora ? ca doar i-ai dat toata increderea ta si l-ai votat in nestire ! si ca a facut din Ro asta un "pasalic" UE cu acordul tau ? asta ti-ai dorit , eu nu ?!

Nu Basescu ne-a vandut, Iliescu !
Iliescu si ciracii lui ne-au dus de rapa !
Ii tot dati cu Basescu ... atata stiti. Nimic altceva nu va intereseaza.
Nici nu ma asteptam sa intelegeti.
Turuiti mai departe, mori stricate ....

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 18:43

dupa ce l-a-nvins sistemul, s-a coalizat cu el, adica cu...ete.-teeee chiar cu Voiculescu lui Gadea de la A3, aia care o betegeste de bostan pe obsedata deontoloaga care-i praf si pulbere la politica.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 18:47

De la: 9am_1454, la data 2013-07-11 18:40:31
.

...si basescu, si basescu, si basescu ! sa-ti intre bine sub dura mater: si basescu !

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 19:52

"Domnule prim-ministru, la intalnirea de astazi cu domnul Ponta nu veti avea in fata dumneavoastra doar premierul Romaniei, ci si o persoana care si-a fondat cariera academica pe un plagiat, care persista in negarea responsabilitatii sale si care isi utilizeaza autoritatea pentru a influenta deciziile institutiilor statului roman cu scopul de a masca plagiatul comis.

In calitate de premier al Guvernului francez, dumneavoastra reprezentati interesele si drepturile tuturor francezilor. Or, in acest moment, un eminent avocat francez, domnul W. Bourdon, este victima unui plagiat de care se face vinovat omologul dvs.roman.

Am deplina incredere in spiritul de dreptate si de adevar care va anima si, prin urmare, sunt sigur ca pe parcursul intrevederii pe care o veti avea cu domnul Ponta nu veti ramane indiferent fata de acest aspect legat de biografia interlocutorului dumneavoastra", se arata in incheierea scrisorii pe care Adrian Papahagi a adresat-o premierului Jean-Marc Ayrault.

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
9am131669

164 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2013, ora 20:00

De la: -1075-, la data 2013-07-11 18:47:25
De la: 9am_1454, la data 2013-07-11 18:40:31
.

...si basescu, si basescu, si basescu ! sa-ti intre bine sub dura mater: si basescu !

Ce a vandut Domnul Presedinte Traian Basescu ? Cred ca pentru oameni de teapa ta care le explodeaza neuronii din tocul pantofului ar trebui sa invete si bunele maniere ,altfel tot un idiot ai sa ramai .

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 00:09

De la: 9am131669, la data 2013-07-11 20:00:19
Ce a vandut Domnul Presedinte Traian Basescu ? Cred ca pentru oameni de teapa ta care le explodeaza neuronii din tocul pantofului ar trebui sa invete si bunele maniere ,altfel tot un idiot ai sa ramai .

doamna/domnule, adevarul nu are culoare politica, retine, nu are !

Traian basescu a fost seful echipei care a distrus economia romaneasca in relatiile cu fmi si bm, in toata perioada guvernarii taraniste, -isarescu ,ciorbea,r.vasile- acordurile banca modniala si fondul monetar internatuional, psal 1 si 2. va spun ceva? imprumut: 300 mil. dollari nrgociati, conditii:
vanzarea actiunilor statului de la petrom
25% din capacitatea productiva conel
20% din reteaua de distributie
25% din cap.prod. romgaz
privatizeaza:
alprom
petrom
sidex
bcr
b.agricola
alro

acordul psal 2 a fost semnat de A.Nastase pm si T.Basescu

T Basescu, declara:

“Am inceput sa lucram deja la psal 2 II, raportul de due dilligence la b. agricola si bcr s-a finalizat, spre deosebire de psal 1, unde am avut acces la toate informatiile, ceea ce mi-a permis sa iau decizia corecta de inchidere a activitatii aancorex, de aceasta data responsabilii de procesul de privatizare a celor doua banci din partea fps refuza transmiterea de informatii cu privire la procesul de evaluare"

HG 374/1999- Mon. Of. Ro nr. 219/18 mai 1999

SI LOCOTENENTII

Anca-Daniela BOAGIU
Curriculum Vitae

Experienþã ºi pregãtire profesionalã:
ªapte ani experienþã în colaborarea cu Instituþiile Financiare Internaþionale: Banca Mondialã, Banca Europeanã de Investiþii, Banca Europeanã de Reconstrucþie ºi Dezvoltare; PHARE ºi Fondul Monetar Internaþional. Cca. 1 miliard de dolari atraºi pentru Romania ºi cheltuiþi în cadrul diverselor proiecte sociale ºi de infrastructurã.

restructurarea sistemului bancar: Banca Comercialã Românã, Banca Agricolã, CEC si lichidarea BANCOREX;
întãrirea cadrului structural ºi de reglementãri pentru sectoarele energie electricã, telecomunicaþii, cãi ferate, petrol ºi gaze;

Principalele activitãþi desfãºurate:
Participarea la negocierea ºi încheierea celor douã acorduri de împrumut, PSAL ºi PIBL; realizarea programului pentru implementarea Legii auditului financiar ºi a Ordinului pentru introducerea cadrului de dezvoltare a sistemului contabil ºi a cadrului conceptual pentru standardele internaþionale; implementarea unui program de reglementãri pentru aplicarea Legii cu privire la înregistrarea garanþiilor reale mobiliare; elaborarea Legii privind unele mãsuri pentru accelerarea reformei economice, Titlul I - Modificarea ºi completarea OuG 88/97 privind privatizarea societãþilor comerciale; asigurarea în condiþii de calitate prin respectarea termenelor prevãzute în HG 374/ 1999 privind asigurarea condiþiilor de implementare a prevederilor PSAL ºi PIBL; pregãtirea ºi lansarea licitaþiilor ºi contractarea proiectelor conform procedurilor Bãncii Mondiale (pregãtirea documentelor standard, evaluare, negociere, contractare); monitorizarea derulãrii contractelor în conformitate cu Planul de implementare a programului precum ºi cu termenele stabilite de Guvernul României pentru îndeplinirea obiectivelor PSAL; întocmirea ºi transmiterea cãtre Banca Mondialã a rapoartelor periodice privind implementarea programelor; evidenþierea variaþiilor în derularea proiectelor, stabilirea cauzelor ºi identificarea acþiunilor de remediere; raportarea, prin intermediul coordonatorului programului PSAL, cãtre Guvern a stadiului îndeplinirii condiþionalitãþilor impuse.

Ministerul Transporturilor - Unitatea de Management a Proiectului, administrator proiecte cu finantare externã în cadrul Programului pentru Ajustarea Structuralã a Sectorului Privat (PSAL) ºi a Programului pentru Dezvoltarea Instituþionalã a Sectorului Privat (PIBL) finanþate de Banca Mondialã, in valoare de 300 mil de dolari.
Responsabilitatile în cadrul Programului PSAL pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite prin Acordul de Împrumut au vizat restructurarea sistemului bancar, întãrirea cadrului structural ºi de reglementãri pentru sectoarele energie electricã, telecomunicaþii, cãi ferate, petrol ºi gaze; îmbunãtãþirea mediului de afaceri; atenuarea costurilor sociale ale restructurãrii;
Participarea la negocierea ºi încheierea celor douã acorduri de împrumut, PSAL ºi PIBL; realizarea programului pentru implementarea Legii auditului financiar ºi a Ordinului pentru introducerea cadrului de dezvoltare a sistemului contabil ºi a cadrului conceptual pentru standardele internaþionale; implementarea unui program de reglementãri pentru aplicarea Legii cu privire la înregistrarea garanþiilor reale mobiliare; elaborarea Legii privind unele mãsuri pentru accelerarea reformei economice, Titlul I - Modificarea ºi completarea OuG 88/97 privind privatizarea societãþilor comerciale; asigurarea în condiþii de calitate prin respectarea termenelor prevãzute în HG 374/ 1999 privind asigurarea condiþiilor de implementare a prevederilor PSAL ºi PIBL; pregãtirea ºi lansarea licitaþiilor ºi contractarea proiectelor conform procedurilor Bãncii Mondiale (pregãtirea documentelor standard, evaluare, negociere, contractare); monitorizarea derulãrii contractelor în conformitate cu Planul de implementare a programului precum ºi cu termenele stabilite de Guvernul României pentru îndeplinirea obiectivelor PSAL; întocmirea ºi transmiterea cãtre Banca Mondialã a rapoartelor periodice privind implementarea programelor; evidenþierea variaþiilor în derularea proiectelor, stabilirea cauzelor ºi identificarea acþiunilor de remediere; raportarea, prin intermediul coordonatorului programului PSAL, cãtre Guvern a stadiului îndeplinirii condiþionalitãþilor impuse. (CONDITIONALITATOLOR IMPUSE)

CAM ASA ARATA ADEVARL, cucoana, boierule, fmi-ul nu acorda imprumuturi contra garantii, fmi-ul conditioneaza imprumutul de anumite politici economice prin care se realizeaza transferul activelor statului, nu catre un capital autohton, transferul se realizeaza catre capitaluruile statelor creditoare membre ale fmi , acum v-ati prins de ce Romania este colonie, si voi sclavi prosti bata??

Sunt curios cumva reusi Ponta sa va vanda contra credit fmi alora de la chevrom printr-o deposedare abuziva a terenurilor proprietate privata, Daca chevromdoreste sa efectueze prospectiuni in vederea evaluarilor sisturilor bituminoase, ok, dar sa negocieze pretul ha direct cu propietarul terenului, nu cu ponta sau orice alt pm, ca n-are ponta teren de la ma-sa de-acasa sa ofere chevrom-ului, ati inteles?
Miliardele de dolari dintr-o asemenea negociere riscanta, foarte riscanta pentru mediul inconjurator, in buzunarul taranului propietar de terenuri, nu in buzunarele clasei politice, boilor!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 00:13

Ce tragedie ...
Au chemat-o pe biata Cameluta la cremenal sa dea cu subsemnatul in chip de invinuita ca complice la santaj, ca sa zic asa mai intelectual sa inteleaga toata lumea, sa nu zic pulimea, ca pe urma se sucareste pizdimea ...
Basescu, evident ...
E clar, fapturi celeste, cele mai nobile din universul cunoscut ... e clar, nu ?
Varanul, idolul vostru, s-a si grabit sa graiasca pe limba voastra, stiindu-va sensibili la cuvinte precum "copilul meu", familie, iubire, luati-va ba de mine, lasati-mi copilul in pace ! Ce om ... cata noblete.
Ce caine e Basescu asta, se ia de familia santajistilor, bestia ...

Pe matusa lui Becali, de 89 de ani, au gasit-o inecata in piscina. Desi nu avea semne suspecte pe corp, totusi, se va face autopsie ... E de necrezut ... avea tot viitorul in fata ... Vom constata in zilele urmatoare ca Basescu, ca sa-l prabuseasca pe Becali la bulau, i-a asasinat matusa in mod miselesc, bestia ....

Un pompier a murit incercand sa salveze niste muncitori de sub o gramada de pamant prabusita peste ei. Asta e culmea ! Nenorocitul de Basescu a inceput sa omoare si amarati, bestia ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 00:20

De la: -1075-, la data 2013-07-12 00:09:26
De la: 9am131669, la data 2013-07-11 20:00:19

doamna/domnule, adevarul nu are culoare politica, retine, nu are !

Traian basescu a fost seful echipei care a distrus economia romaneasca in relatiile cu fmi si bm, in toata perioada guvernarii taraniste, -isarescu ,ciorbea,r.vasile- acordurile banca modniala si fondul monetar internatuional, psal 1 si 2. va spun ceva? imprumut: 300 mil. dollari nrgociati, conditii:
vanzarea actiunilor statului de la petrom
25% din capacitatea productiva conel
20% din reteaua de distributie
25% din cap.prod. romgaz
privatizeaza:
alprom
petrom
sidex
bcr
b.agricola
alro

acordul psal 2 a fost semnat de A.Nastase pm si T.Basescu

T Basescu, declara:

“Am inceput sa lucram deja la psal 2 II, raportul de due dilligence la b. agricola si bcr s-a finalizat, spre deosebire de psal 1, unde am avut acces la toate informatiile, ceea ce mi-a permis sa iau decizia corecta de inchidere a activitatii aancorex, de aceasta data responsabilii de procesul de privatizare a celor doua banci din partea fps refuza transmiterea de informatii cu privire la procesul de evaluare"

SI LOCOTENENTII

Anca-Daniela BOAGIU
Curriculum Vitae

Experienþã ºi pregãtire profesionalã:
ªapte ani experienþã în colaborarea cu Instituþiile Financiare Internaþionale: Banca Mondialã, Banca Europeanã de Investiþii, Banca Europeanã de Reconstrucþie ºi Dezvoltare; PHARE ºi Fondul Monetar Internaþional. Cca. 1 miliard de dolari atraºi pentru Romania ºi cheltuiþi în cadrul diverselor proiecte sociale ºi de infrastructurã.

restructurarea sistemului bancar: Banca Comercialã Românã, Banca Agricolã, CEC si lichidarea BANCOREX;
întãrirea cadrului structural ºi de reglementãri pentru sectoarele energie electricã, telecomunicaþii, cãi ferate, petrol ºi gaze;

Participarea la negocierea ºi încheierea celor douã acorduri de împrumut, PSAL ºi PIBL; realizarea programului pentru implementarea Legii auditului financiar ºi a Ordinului pentru introducerea cadrului de dezvoltare a sistemului contabil ºi a cadrului conceptual pentru standardele internaþionale; implementarea unui program de reglementãri pentru aplicarea Legii cu privire la înregistrarea garanþiilor reale mobiliare; elaborarea Legii privind unele mãsuri pentru accelerarea reformei economice, Titlul I - Modificarea ºi completarea OuG 88/97 privind privatizarea societãþilor comerciale; asigurarea în condiþii de calitate prin respectarea termenelor prevãzute în HG 374/ 1999 privind asigurarea condiþiilor de implementare a prevederilor PSAL ºi PIBL; pregãtirea ºi lansarea licitaþiilor ºi contractarea proiectelor conform procedurilor Bãncii Mondiale (pregãtirea documentelor standard, evaluare, negociere, contractare); monitorizarea derulãrii contractelor în conformitate cu Planul de implementare a programului precum ºi cu termenele stabilite de Guvernul României pentru îndeplinirea obiectivelor PSAL; întocmirea ºi transmiterea cãtre Banca Mondialã a rapoartelor periodice privind implementarea programelor; evidenþierea variaþiilor în derularea proiectelor, stabilirea cauzelor ºi identificarea acþiunilor de remediere; raportarea, prin intermediul coordonatorului programului PSAL, cãtre Guvern a stadiului îndeplinirii condiþionalitãþilor impuse.

Ministerul Transporturilor - Unitatea de Management a Proiectului, administrator proiecte cu finantare externã în cadrul Programului pentru Ajustarea Structuralã a Sectorului Privat (PSAL) ºi a Programului pentru Dezvoltarea Instituþionalã a Sectorului Privat (PIBL) finanþate de Banca Mondialã, in valoare de 300 mil de dolari.
Responsabilitatile în cadrul Programului PSAL pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite prin Acordul de Împrumut au vizat restructurarea sistemului bancar, întãrirea cadrului structural ºi de reglementãri pentru sectoarele energie electricã, telecomunicaþii, cãi ferate, petrol ºi gaze; îmbunãtãþirea mediului de afaceri; atenuarea costurilor sociale ale restructurãrii;
Participarea la negocierea ºi încheierea celor douã acorduri de împrumut, PSAL ºi PIBL; realizarea programului pentru implementarea Legii auditului financiar ºi a Ordinului pentru introducerea cadrului de dezvoltare a sistemului contabil ºi a cadrului conceptual pentru standardele internaþionale; implementarea unui program de reglementãri pentru aplicarea Legii cu privire la înregistrarea garanþiilor reale mobiliare; elaborarea Legii privind unele mãsuri pentru accelerarea reformei economice, Titlul I - Modificarea ºi completarea OuG 88/97 privind privatizarea societãþilor comerciale; asigurarea în condiþii de calitate prin respectarea termenelor prevãzute în HG 374/ 1999 privind asigurarea condiþiilor de implementare a prevederilor PSAL ºi PIBL; pregãtirea ºi lansarea licitaþiilor ºi contractarea proiectelor conform procedurilor Bãncii Mondiale (pregãtirea documentelor standard, evaluare, negociere, contractare); monitorizarea derulãrii contractelor în conformitate cu Planul de implementare a programului precum ºi cu termenele stabilite de Guvernul României pentru îndeplinirea obiectivelor PSAL; întocmirea ºi transmiterea cãtre Banca Mondialã a rapoartelor periodice privind implementarea programelor; evidenþierea variaþiilor în derularea proiectelor, stabilirea cauzelor ºi identificarea acþiunilor de remediere; raportarea, prin intermediul coordonatorului programului PSAL, cãtre Guvern a stadiului îndeplinirii condiþionalitãþilor impuse. (CONDITIONALITATOLOR IMPUSE)

CAM ASA ARATA ADEVARL, cucoana, boierule, fmi-ul nu acorda imprumuturi contra garantii, fmi-ul conditioneaza imprumutul de anumite politici economice prin care se realizeaza transferul activelor statului, nu catre un capital autohton, transferul se realizeaza catre capitaluruile statelor creditoare membre ale fmi , acum v-ati prins de ce Romania este colonie, si voi sclavi prosti bata??

Sunt curios cumva reusi Ponta sa va vanda contra credit fmi alora de la chevrom printr-o deposedare abuziva a terenurilor proprietate privata, Daca chevromdoreste sa efectueze prospectiuni in vederea evaluarilor sisturilor bituminoase, ok, dar sa negocieze pretul ha direct cu propietarul terenului, nu cu ponta sau orice alt pm, ca n-are ponta teren de la ma-sa de-acasa sa ofere chevrom-ului, ati inteles?
Miliardele de dolari dintr-o asemenea negociere riscanta, foarte riscanta pentru mediul inconjurator, in buzunarul taranului propietar de terenuri, nu in buzunarele clasei politice, boilor!

Ma, tampitule, cine era presedinte si premier in 1999 ?
Basescu, ma idiotule ?

Ce treaba aveau Nastase si Basescu sa semneze ce zici tu, berbecule ?

Nu-mi raspunde, stiu, nu Decebal a taiat viile dacilor cu Basescu, ca sa le fure din Banat si sa le duca la el, la Basarabi, in Dobrogea, ca sa bea el acolo, cu unu' Ovidiu, exilat, un fel de poet, ca Vosganian, ceva de genul asta .... ca se plictisea ala pe malul marii, bere nu era ... saorma nu ... micii au aparut, oho, mult mai tarziu ....
Cat esti de cretin, tataita 1705, ceva de n-am vazut.
Pana si Gabi mi se pare simpaticuta pe langa tine ....

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2013, ora 00:30

De la: 9am_1454, la data 2013-07-12 00:20:53

Ma, tampitule, cine era presedinte si premier in 1999 ?
Basescu, ma idiotule ?

Ce treaba aveau Nastase si Basescu sa semneze ce zici tu, berbecule ?

Nu-mi raspunde, stiu, nu Decebal a taiat viile dacilor cu Basescu, ca sa le fure din Banat si sa le duca la el, la Basarabi, in Dobrogea, ca sa bea el acolo, cu unu' Ovidiu, exilat, un fel de poet, ca Vosganian, ceva de genul asta .... ca se plictisea ala pe malul marii, bere nu era ... saorma nu ... micii au aparut, oho, mult mai tarziu ....
Cat esti de cretin, tataita 1705, ceva de n-am vazut.
Pana si Gabi mi se pare simpaticuta pe langa tine ....

bai cotorontule clontos, tu nu esti prost si nici tampit, esti consecvent, boule!

citeste asta orbete:

Pagini: << 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: