Info
x
Basescu
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:13
De la: 9am131669, la data 2013-07-04 09:07:46Astãzi se împlineºte un an de la declanºarea celei mai grave crize constituþionale prin care a trecut România de la revoluþie încoace. Þin minte ca azi, era într-o marþi. De acelasi autor Comisia lui Crin insultã aritmetica pe banii noºtri Cazul Becali. Unde au greºit Victor Babiuc ºi Dumitru Cioflinã Constituþia hazlie Încã de dimineaþã, ceea ce pãrea o banalã sesiune extraordinarã a Parlamentului, cu o ordine de zi anostã ºi plinã de tehnicalitãþi, a început sã livreze ºtiri din ce în ce mai interesante. Avocatul Poporului a fost demis. Preºedintele Senatului a fost demis. Urmeazã sã fie demisã ºi preºedintele Camerei Deputaþilor. Ce naiba se întâmplã? Pe la prânz, îºi face apariþia la Parlament ºi premierul Ponta ºi e întrebat ºi el dacã ºtie ce naiba se întâmplã. Cu inocenþã adolescentinã, care avea sã se dovedeascã mincinoasã, el spune cã nu ºtie nimic, cã el are doar de prezentat Parlamentului ce isprãvi a fãcut la Bruxelles, la Consiliul European la care s-a dus peste capul preºedintelui Bãsescu ºi al Curþii Constituþionale. Pânã seara, dirty-job-ul din Parlament era gata. Senatul era deja preluat de Crin Antonescu, Camera Deputaþilor de Valeriu Zgonea, iar Avocat al Poporului devenise Valer Dorneanu. Urma dirty-job-ul Guvernului. O micã pregãtire de artilerie avusese loc, ce-i drept, cu câteva zile înainte, dar nimeni nu-i bãnuise semnificaþia profundã: pe 27 iunie, Guvernul adoptase o ordonanþã de urgenþã prin care trecea Monitorul Oficial din subordinea Camerei Deputaþilor în cea a Executivului. A doua zi dimineaþã, miercuri, Ponta minte din nou: „Guvernul pe care îl conduc nu va întreprinde nici act care sã afecteze independenþa ºi activitatea Curþii Constituþionale”. Îl întreprinde o orã mai târziu, prin ordonanþã de urgenþã. Curtea Constituþionalã pierde dreptul de a mai judeca hotãrârile Parlamentului – deci inclusiv cele din ziua precedentã, prin care erau revocaþi ºefii Camerelor ºi Avocatul Poporului. Ordonanþa se publicã imediat în Monitorul Oficial, înaintea hotãrârilor din Parlament, astfel încât sã fie aplicabilã ºi acestora din urmã. Planificare ceas, la minut ºi secundã. Pentru ca dupã încã o zi, joi seara, guvernul sã dea ultima loviturã legislativã, tot prin ordonanþã de urgenþã publicatã instantaneu: abrogarea cvorumului de participare la referendum. Noul avocat al Poporului anunþã cã nu are de gând sã atace nici una din ordonanþele de urgenþã proaspãt adoptate, aºa cã vineri, suspendarea preºedintelui ºi convocarea referendumului de demitere devin o simplã formalitate. Cele petrecute în intervalul 3-6 iulie au fost primii paºi, cruciali, din evenimentele care au însemnat criza constituþionalã de anul trecut. Fãrã ei, fãrã ambuscada impecabil organizatã în tandem de Parlament ºi de Guvern, nimic din ceea ce a urmat nu ar mai fi fost posibil sã se întâmple. Unii uitã acest lucru esenþial ºi încearcã sã rescrie istoria, cãutând în Dicþionarul Explicativ al Limbii Române definiþia exactã a sintagmei „loviturã de stat”. ªi pentru cã anul trecut nu a ieºit armatã în stradã, deci lipseºte unul dintre elementele constitutive ale definiþiei din DEX, ne prezintã evenimentele drept o frumoasã ºi tragicã luptã între democraþia reprezentatã de ei ºi diktatura reprezentatã de ceilalþi. Nici internetul nu era în DEX acum 20 de ani, dar asta nu l-a împiedicat sã existe. Puþini dintre autorii tentativei de loviturã de stat parlamentarã sau, dacã vreþi, ai puciului eºuat – cãci asta gãsesc eu cã a fost – înþeleg acum, la distanþã de un an, în ce aventurã sinistrã s-au bãgat. Iar unul dintre cei care înþeleg pare a fi însuºi Victor Ponta. Chiar l-aº întreba, în speranþa unui rãspuns sincer: cu mintea de acum, dar întorcându-se în timp cu un an, ce ar face în dimineaþa zilei de 3 iulie 2012? Ca si Ceausescu, totul in numele poporului. Daca nu eram in EU aia eram. Nu ca acum am duce-o mai bine din cauza UE ... dar eram si mai praf. Cel putin inca 10 ani vom mai trage ponoasele pentru faptele celor doi si a clicii lor. SI inca 20 ca sa inteleaga cei multi pe cine au ales si cui i-au dat puterea. Dar, cei doi, sunt dupa chipul si asemanarea majoritatii alegatorilor. Basescu se inseala cand crede ca poporul e destept si alege bine. E cam invers. De decenii poporul alege demagogi si incapabili pe motiv ca vorbesc frumos, ca mint frumos. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:37
nu va mai vaetati atita, caci tot dragul vostru Basescu conduce ! nu mai e Boc, nu mai este Parlamentul majoritar PDL.ist ce era mai ceva ca Marea Adunare Nationala ; nu mai e nici MRU , este COABITAREA ! de ce nu va place , nu-i totaia ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:39
De la: _2148_, la data 2013-07-03 18:31:39De la: gabigabi2, la data 2013-07-03 15:46:28pai nu ti-ai facut-o deja cind ai aparut ca @gabigabi 3 si-n clipa aia ai devenit o persoana dubioasa ? si, daca nu ti-ai dat seama de asta, uite ca ti-am spus eu acum ca sa stii cum stai ! maica, mersic de obiectivitate ! sa fii sanatoasa !
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 15:11
Si presedintii sunt buni,la pensie "Ca muraturi de sfaturi",dar nu viciate(besinate)!.Ai pierdut?!,Nu-i nimic!,Mergi mai departe!.Mai infiintezi din umbra un partid,mai manipulezi doua pentru cuagulare,mai scoti urlatorii civici in piata cand simti nemultumirea naivitatii,si uite asa partidele au devenit busines!
|
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 07:12
De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 14:37:11nu va mai vaetati atita, caci tot dragul vostru Basescu conduce ! nu mai e Boc, nu mai este Parlamentul majoritar PDL.ist ce era mai ceva ca Marea Adunare Nationala ; nu mai e nici MRU , este COABITAREA ! de ce nu va place , nu-i totaia ? na, belea, ca i-am cobit Coabitarii ! aseara, don basel cel SUSPENDAT , a aruncat cu rahat in ventilator si l-a murdarit pe Pontiliiiica ! sa spun ca-mi pare rau ? sau sa spun ca ce-a catat aia a gasit , caci Nu a inteles ca Nu poti fi pretenar cu baselu' , el terminindu-si "prietenii " unul cite unul dupa ce-i foloseste !? zau daca nu-i adevarata vorba cu " fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur ! " si-n cazul asta, e mai bine sa-i fi dusman, ca poate mai ai o sansa de a scapa !
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 17:31
Eu am un mesaj pentru gabigabi2 : spre marea disperare a ta , draga mea Gabriela , te anunt ]n mod solemn ca Presedintele tuturor romanilor ESTE domnul Traian Basescu . Mare OM , mare caracter - DEMONSTRAT !!
... spre deosebire de cloaca ce se face ca guverneaza tara asta si pe care tu ii adulezi . Sunt sigur ca nu ti-ai reparat inca televizorul . Asa e ca e BLOCAT pe antena 3 ? Nu-mi raspunde , te rog ! Stiu deja raspunsul . In rest , numai de bine !!
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 17:38
CLOACA ? ai spus CLOACA ?
mei Adisor, cind REPETI ca un papagal ce spune IMPOSTORUL SEF , cel DEMIS LEGAL de poporul roman, m-ai las-o-n ma-sa de treaba cu A3 ca te faci de bacanie! mai bine du-te si fa o visinata , ca-i taman buna vremea ptr. asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 13:29
Sã nu îți închipui , Gabriela , cã eu ratez momentul muuult așteptat al recoltei vișinelor !!! Cã greșești . Dar la tine GREȘEALA este ceva cronic . Ai sperat cã animicfãcãtorii uslamiști o sã te ”scape” de Bãse . Pe tine , o asupritã a regimului draconic , în care deabea te zbãteai tu , o fatã muncitoare și la locul ei ... Numai cã maimuțoii ãștia te-au cucerit cu lozinca JOS BÃSESCU și atât . Nu cu vreo mãsurã ce îți asigura ție un trai bun . Te-au vrãjit niște penali și acum își fac încet și metodic mendrele lor . Ãlea personale . Pe tine , cetãțeancã de nãdejde , te-au cam uitat . Îi înțeleg , le este fricã de Justiție . Care Justiție ?? Aia pentru care s-a zbãtut Bãsescu sã fie LIBERà de politic . Nu zic acum cã te-ai fãcut de râs susținându-i orbește tu și alți ”înțelegãtori” ce fãceau valuri p`acilea , dar oricum de bine nu prea ...
Bravo ! Încã vãd cã mai speri ! Ce , nu știu . În curând patronul ”televizorului” pe care îl idolatrizezi la absolut , va intra în pușcãrie ! Culmea , pentru șantaj ! El , apãrãtorul oamenilor asupriți de regimul totalitar ... Cum am zis ... mã podidește mila !... Mã duc sã beau de necaz ... o vișinatã ! Mi-e nacaz sã vãd directorul și patronul antenelor ( nește oameni dã bine ) pe la DNA !...Și mai ales beau de necaz , cã Bãse i-a transmis lui Ponta cã el NU are nevoie sã se pregãteascã sã fie Premier , este deja pregãtit !! O sã beau un litru direct ! Deh , necaz mare !!
Jules Verne....
|
|
|
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 13:47
Un pesedist ... dat afarã :
”D-le Victor Ponta, românii v-au adresat întrebãri ºi prin urmare, vã solicitãm sã rãspundeþi la urmãtoarele: 1. Dacã în fragedã tinereþe, respectiv în anii ’90, aþi avut un comportament sadic faþã de tatãl dumneavoastrã (menþionat ºi de mama dumneavoastrã într-o scrisoare publicatã în presã), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dacã, în vara anului 1990, când aveaþi 18 ani, l-aþi bãtut bestial pe tatãl dumneavoastrã, rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sãnãtate ºi i-a grãbit decesul? 2. Dacã, dupã acest episod, aþi plecat intempestiv în Franþa, cu o geantã de voiaj, ºi dacã aþi locuit în Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui cãrturar Petre Pandrea ºi nepoata lui Lucreþiu Pãtrãºcanu, prietenã a mamei dumneavoastrã? Dacã aþi plecat de la aceasta neanunþat, cu douã geamantane, ºi dacã aþi dormit ulterior prin gãri ºi prin parcuri? Dacã aþi avut probleme cu poliþia francezã? Dacã aþi lucrat o lunã la un restaurant Mc’Donald’s ºi pentru ce motive aþi fost dat afarã? 3. Dacã aþi locuit ulterior la un anume Marin Bobeicã, ofiþer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, ºi dacã aþi întreþinut relaþii nefireºti cu acesta? 4. Dacã, dupã ce aþi devenit procuror, le-aþi sprijinit pe mama dumneavoastrã ºi pe o mãtuºã a dumneavoastrã, sã acapareze în mod fraudulos vila de la Poiana Þapului (Buºteni), moºtenitã de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia Pãtrãºcanu? 5. Dacã este adevãrat cã, în timp ce eraþi procuror la Parchetul de pe lângã Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, aþi soluþionat un singur dosar cu rechizitoriu ºi cã în acesta s-a pronunþat soluþie de achitare? 6. Dacã este adevãrat cã, în anul 1997, în timp ce eraþi procuror, aþi fost racolat în Serviciul de Informaþii Externe (SIE) de cãtre generalul Cornel Biriº ºi dacã aþi activat în unitatea deplin conspiratã denumitã “Umbre” sau H? Dacã aþi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror ºef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie? 7. Dacã este adevãrat cã, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurãmântului de cãtre primul guvern Ponta, festivitate care a început cu o întârziere de circa 15 minute faþã de ora anunþatã , aþi fost invitat de preºedintele Traian Bãsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat ºi la care aþi discutat cu ofiþerul de legãturã pe care l-aþi avut în timpul misiunii din Italia? 8. Dacã, în timp ce eraþi ºef al Corpului de control al primului ministru Adrian Nãstase, aþi încercat de mai multe ori sã-l determinaþi pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg ºi prieten, sã-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Judeþean Bihor, “vinovat” pentru cã l-a arestat, pentru contrabandã cu produse petroliere, pe fiul prefectului judeþului Bihor, Adrian Tarãu, cunoscut sponsor local al PSD? Dacã aþi contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum vã explicaþi cã mãtuºa la care acesta locuia a afirmat cã ultimele sale cuvinte, înainte de a se arunca în gol de pe clãdire, au fost “Câinele Ponta m-a ucis”? 9. Dacã aþi participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din Târgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastrã Cãlin Lemnaru, ºi la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucureºti, proprietatea prietenului dumneavoastrã Robert Negoiþã? 10. Care sunt motivele divorþului de prima soþie? De ce actualul socru Ilie Sârbu n-a acceptat timp de doi ani cãsãtoria dvs cu fiica sa Daciana? 11. Dacã la Târgu Jiu aþi întreþinut relaþii sexuale extraconjugale, în mod repetat, într-un apartament dintr-un bloc situat lângã Hotelul Ana, proprietatea aceluiaºi amic Cãlin Lemnaru, cu o membrã PSD (cu iniþialele I.V.) pe care aþi promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului Târgu Jiu? ªtiþi cã aþi fost monitorizat în legãturã cu aceastã relaþie de serviciul secret al Ministerului Administraþiei ºi Internelor (DGIPI)? Dacã nu ºtiþi, întrebaþi-l pe actualul ºef al Inspectoratului de Poliþie al Judeþului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci ºeful SIPI Gorj? 12. Dacã în acelaºi apartament aþi întreþinut relaþii sexuale extraconjugale, în mod repetat, cu o prostituatã minorã de lux, ai cãrei pãrinþi au formulat plângere penalã împotriva dumneavoastrã pentru infracþiunea de relaþii sexuale cu minore? Dacã ºtiþi cã aþi fost monitorizat de SRI în legãturã cu relaþiile sexuale cu prostituata minorã? Dacã nu ºtiþi, întrebaþi-l pe colonelul Cãtãlin Peptan, ºeful Direcþiei Judeþene Gorj a SRI în perioada respectivã? Dacã i-aþi solicitat naºului dumneavoastrã George Maior, directorul SRI, sã blocheze acest dosar? 13. Dacã, în calitate de deputat de Gorj, aþi intermediat încheierea unui contract bãnos între Complexul Energetic Turceni ºi cabinetul de avocaturã al prietenului dumneavoastrã Dan ªova, la care eraþi asociat? Care a fost valoarea totalã a acestui contract? 14. Dacã, împreunã cu amicul Dan ªova, i-aþi solicitat ºi aþi primit de la actualul preºedinte al Organizaþiei judeþene PSD ºi al Consiliului Judeþean Timiº, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direcþiei Regionale Banat Apele Române, suma de 50.000 de euro pentru a-l apãra pe fiul sãu vitreg într-un proces penal la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie, promiþându-i cã veþi rezolva cu preºedintele completului de judecatã? Fiind chestionat ulterior, judecãtorul în cauzã a afirmat cã nu aþi fãcut niciun demers în acest sens. 15. De ce nu recunoaºteþi plagiatul la lucrarea de doctorat “Curtea Penalã Internaþionalã”? Întâmplãtor, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Piteºti ºi Gheorghiþã Mateuþ de la Universitatea Babeº-Bolyai din Cluj-Napoca, au promis cã vor dezvãlui adevãrul. Aveþi demnitate, recunoaºteþi furtul ºi demisionaþi! 16. Dacã este adevãrat cã, cu o sãptãmânã înaintea referendumului pentru demiterea preºedintelui Traian Bãsescu din 29 iulie 2012, împreunã cu secretarul general Liviu Dragnea, le-aþi solicitat liderilor judeþeni ai PSD sã discute cu preºedinþii de secþii de votare sã raporteze la orele stabilite o prezenþã mai mare cu 25 de persoane decât cea realã, pentru a asigura astfel cvorumul de prezenþã la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dacã l-aþi menþionat în autodenunþul depus anul trecut la DNA, dupã începerea urmãririi penale împotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea târziu sã recunoaºteþi ºi sã demisionaþi! 17. Dacã ºi cu ce aþi fost ºi sunteþi ºantajat de preºedintele Traian Bãsescu? Care este motivaþia realã a pactului de coabitare încheiat cu acesta? 18. Cine v-a impus s-o numiþi pe Laura Codruþa Kovesi, fostul procuror general al României, în funcþia de procuror ºef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucureºti, pe care Kovesi l-a ajutat scãpându-l de rãspundere penalã pe fiul sãu minor, autorul real al accidentãrii mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact? 19. De ce v-aþi schimbat poziþia în problema exploatãrii gazelor de ºist din România de cãtre corporaþia americanã Chevron? 20. De ce v-aþi schimbat poziþia ºi v-aþi exprimat toleranþa faþã de cãsãtoriile între persoane de acelaºi sex? 21. De ce v-aþi schimbat poziþia în privinþa statului Kosovo, recomandând recunoaºterea independenþei acestuia de cãtre România? 22. Dacã aþi încheiat o înþelegere cu preºedintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arborãrii steagului secuiesc ºi lãrgirea autonomiei maghiarilor din aºa-zisul Þinut Secuiesc?” Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 13:52
Salut Adi!
Vad ca te aliniezi tuturor celor care intra aici special sa se adreseze Gabrielei. Nu inteleg asta, de ce trebuie sa ii spuneti ei, anume? Nu e mai cinstit sa anunti pur si simplu? ,,Il iubesc pe Basescu, il ador pe Basescu, Basescu este minunat, Basescu este genial, Basescu e unic si irepetabil!" ,,Il urasc pe Ponta, il urasc pe Voiculescu, il urasc pe..."oricine deranjeaza eroul national Altfel, bine, sanatos? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 14:00
De la: revenitu, la data 2013-07-06 13:47:13Un pesedist ... dat afarã : Cam ghiveci amestecat...dar destule la care vreau si eu sa stiu raspunsul. Cine e pesedistul? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 14:23
tot ce-a insirat pretenarul DEMISULUI pres. Bas' ,ce ocupa inca din 2009 , prin FRAUDA electorala ,scaunul Presedintelui Ro , astazi fiind un IMPOSTOR cu acte-n regula , este spus si spus si spus pina la saturatie de catre "independentul " colonel Turcescu si ciracii sai in "CLOACA" de la B1 !
culmea stupiditatii celor ce colporteaza aceste fapte si le transmit mai departe ca fiind Adevaruri Absolute , este ca, dupa ce insira fo 15-16 mizerii umane ce ar face oricind - fiecare-n parte , daca ar fi adevarate - obiectul unui dosar al procuraturii , se Intreaba timp Cu CE este santajat Ponta de catre Bas' destituitul ca sa aia ...ca sa ailalta ?! ei, chiar asa ? cu ce'o fi santajat ?
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:09
.Las-o moale Revenitule, si tu dar si Gabi, Ingrid, Silviu, si toti ceilalti care v/ati impartit pe caprarii si ati sustinut gogoritele politice ale tuturor fostilor activistio/nkvd-isti postdecembristi.
Traian Basescu nu este mai breaz, este unul dintre ei , un fost , care a incercat sa se pocaiasca dar n-a reusit deoarece tocmai cei pecare i-a ridicat din anonimat si se baza pe ei, inclusiv numerosi indivizi dubiosi de prin camarila personala, l-au tradat. Daca n-ar fi mimat numai, apararea si servirea intereselor generale ale populatiei si daca le-ar fi explicat, comunicat , pe intelesul vulgului, al pulimii, acestia l-ar fi sustinut orbeste, deoarece au nevoie de un tatuc, care sa-I conduca, sa le ofere indicatii pretioase, sau sa le rezolve vreo problema locativa si distribuie o butelie pentru nevoi speciale, ca de aer. Cum dracul sa renasca Romania , sa iasa din criza, sa se reduca deficitul fondului de pensii, sa se reindustrializeze tara , daca majoritatea retardata voteaza de fiecare data toate lichelele smecheroase investindu-le sa-o reprezinte atat pe ea cat si iluzoriile interesele sociale pe care lichelele politice le promit acestei majoritati oligofrene in campaniile electorale? Asa s- a reusit de aceasta iresponsabila majoritate retarda sa se depopuleze Romania de o forta de munca profesionalizata si de valori intelectual/umane tinere, 25-40 de ani, votand si rotind de peste doua decenii aceleasi lichele politice pe care le-a instruit, promovat si propus electoratului romanesc, partidul unic ,in frunte carora s-a instalat, ultimul pe lista si cu voia dumneavoastra, postdecembristul nkvd-ist/ internationalist. Ion Iliescu. Lasati-o cu totii jos si aerati-o , ca s-a-mputit rau de tot situatia, citesc stiri in media: bac-procuratura-politie-elevi fraudaci-profesori mituiti etc., impresia? Prosti cu duiumul, corupti, hoti, si impostori in productie de serie nelimitata etc. Powa! Aia nu ma este tara, este balamuc si haos imediat invecinat cu lumea a IV-a, Darfur. In final, trage apa si deca-se ! final countdown at the end ro., all go west, westerly ! www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw&gl=DE www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M The rest, are dreams, or... There are only two global problems of humanity, energy and education. Energy is the basis of material existence and education as social. They must be resolved. The rest is speculation, business Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:21
si tu unde te situezi : in afara vulgului, deasupra lui ? pe ce se intemeiaza aceasta convingere a ta ?
daca-n mai ' 90 participarea la vot a fost de aproape 100 %, n-au votat si INTELIGENTELE atunci si tinerii, dar si cei ca mine care aveau Atunci 42 ani , INCLUSIV TU si familia ta ? eu si altii ca mine, cum ar trebui sa-ti multumesc ptr. ce ai votat si apoi, ptr. ca nu ti-a placut ce-a iesit, ti-ai pus coada pe spinare si te-ai carat ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:23
@1075, uite asta era o postare ok daca te abtineai de la vesnicul tau obicei de a te referi la forumistii prezenti - de parca ei ar fi la manse.
In cazul meu, daca ti-as pastisa stilul, as scrie doua pagini inversunate in care te-as acuza de fel de fel de trasaturi de caracter umilitoare, si in incheiere te-as soma ultimativ sa-mi arati o sigura postare in care am sustinut eu pe cineva - ca sa-ti probezi spusele. N-am nevoie, eu stiu exact ce-am sustinut si admit ca te-au luat tastele pe dinainte. Cum ziceam, in afara de primul alineat si sfarsitul in limbi straine, postarea este cam in asentimentul meu, chiar e disperata situatia si nu intrevad nici o iesire, nici in cazul in care se prezinta la vot numai cetateni de IQ 130 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:37
De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:21:02 exact ! ...din primele ore banuiam, apoi urmatoarele 90 de zile mi-au confirmat impresiile, a urmat votul orbului, si 13-15, specialistii romani nu mai erau buni, veneau frantzujjjjii lui Roman, care au facut kkt-ul praf / jdemii de $ aruncati in vant, deja pregateam bagajele, la un an si x luni, va salutam din otopeni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:38
din pacate, pe masura ce trece timpul si-mi arunc privirea inapoi, incercind sa-mi dau seama unde si cind s-a gresit, imi dau seama ca Nici Atunci si nici Acum , NU am avut nici-o ALTERNATIVA la esalonul 2-3 PCR ce a acaparat PUTEREA si ce a inceput Iliescu a Definitivat Basescu !
si asa-mi explic de ce "eminenta cenusie " a PSD .ului NU a vociferat in nici-un fel nici la alianta facuta cu PDL in 2009 si nici la Coabitarea de acum ,cu Base' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:40
De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:37:51De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:21:02 si spre care zari de soare pline, te-ai indreptat atunci, straine ? P.S dar, de unde bani nu te mai intreb ca, vorba milionarului american : nu ma-ntrebati ziaristilor, CUM am facut primul milion, in rest e ok ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:46
De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:40:15De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:37:51De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:21:02 intr/acele acele zari spre care ati vandut capete cu 5-7-15mii dm / buc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:49
De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 Daca asa vezi lucrurile, atunci am vandut cu totii adica si tu, ca nu plecasesi inca atunci cand se petreceau aceste vanzari. Dar vai, cum ai putut sa faci asa ceva????
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:53
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 poate sunt chiar eu, unul dintre cei vanduti, precupeato. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:57
De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 In 90-91? Poate nu. De ce ma faci precupeata? te-am jignit cu ceva sau modul meu de adresare este subcultural? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:02
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 cu ceva timp inainte de 89, dar am preferat sa raman si sa fiu lasat inpace, da! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:12
De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 ...ciudat. Daca ar fi asa, asta ar insemna ca esti o persoana matura, cu o experienta de viata care nu reiese din felul in care scrii. Asta nu este o jignire ci o parere. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:17
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:12:39De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 poate ca eram numai cativa anisori, sa spunem 3- 5-7 ani, nici nu doresc sa rezulte, sau sa reiasa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:28
De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:17:13Ma gandeam ca asa vei raspunde si imi scot palaria in fata discernamantului pe care il aveai la acea varsta - dupa cum ai scris la ora 15.37.De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:12:39De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 Hai sa ne oprim aici, ce voiam sa spun este ca ar fi mai corect sa renunti la fraze in care ne acuzi de soarta Romaniei pe astia cativa de pe aici. Dupa cum poate ai observat, suntem la fel de dezgustati de ceea ce se intampla. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:40
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 mai, da' de ce te miri ? cind ai un IQ ~300- 500 si peste te consideri supra-om si restu' neimportant ! mirarea lui cred ca-i vine din supararea noastra ca nu-i acceptam magariile verbale....dar, de'ar fi numa' alea...ca offff, cum i-e gindul, asa-i si vorba ce-l exprima !dar, da-l in saracie de nebun ! cu cit il bagam in seama mai mult, cu atit i se urca la cap ! mi-au placut pozele, mai cu seama aia in care o impung pe Galina cu degetul ! saracuta de ea...norocul ei ca nu s-a lasat speriata prea usor !
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:57
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:28:20De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:17:13Ma gandeam ca asa vei raspunde si imi scot palaria in fata discernamantului pe care il aveai la acea varsta - dupa cum ai scris la ora 15.37.De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:12:39De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 aici m-a incuiat, caci nu mai inteleg nimic : zice ca a fost vindut ca fiind o inteligenta si-i tare suparat pe acest fapt ; dar inainte de a fi "vindut" si-a facut bagajul dupa mai - iunie 90 si tot facindu-si bagajul care a durat 1 an si ceva, si-a dat seama ca-i cazul sa se care , a terminat de facut bagajul si s-a dus la Otopeni ! nu stim unde , nici cu ce si nici citi ani are ! car' va sa zica : nu are vreo 52-55 ani acum si nici catre Austria nu s-a dus si nici cine banuiesc eu ca e, nu e, domne' ! apoi, zice ca , de fapt , s-a gindit inca de dinainte de dec. 89 sa plece , dar e clar : trebuia sa -l voteze mai intii pe I. Ratiu, sa-si faca bagajul si p'orma s-o tuleasca .... la urmatoarea postare i se pare ,insa, ca a spus prea mult si zice ca poate avea atunci doar 3-5-7 an totusi !e bun omu' nost ' ....ne .buna sunt eu ca -mi pun mintea cu el , asta-i clar ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 17:03
nu exista un asemenea indice IQ 300,500, faci pe proasta sau chiar esti.
"magariile"? iar incepi!? care magarii, acela in care tastam: l0 si in care aveam unghii sau urechi lungi? si-apoi, expresiile licentioase nu sunt expresiile pe care tu si celalalt user le intelegeti foarte bine sensul, nu sunteti voi doi cei care ati insultat si jignit continuu iar eu v-am suportat toate abjectiile, adresate in cascada, voi aveti impresia ca nu pot sa cobor si sa va raspund similar? te-neli cucoana, te fac ca pe-o albie de porci, imediat, daca-mi soliciti o asemenea terapie, sa zici merci ca nu suntem in plin ev mediu, ca- l vedeai si strangeai pe black, grobianul tau de serviciu,din colbul ulicioarei pe care resedinta.iar tu il boceai si-acum... ai inteles!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 17:07
De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 16:57:01 las-o balta, analiza ta, tot o zeama chioara cu chervar uscat, stai jos ca n-ai inteles nimic, Ionele draga. mai bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

tau, 1705 !
Si uite-asa , de la regimul proprietatii , care urmeaza sa fie schimbat , am intrat in balarii . Merci , madam' ca mi-ai spus dumneata cum stau da' sa stii ca oricum stateam bine merci !
Iti par dubioasa pentru ca nu stii dumneata cine sunt , cu ce ma ocup sau cu cine ma plimb , ca sa ai ce barfi la o sueta . Nu ca as fi clona nu stiu cui , cati de pe aici nu aveti clone ?
mei Adisor, cind REPETI ca un papagal ce spune IMPOSTORUL SEF , cel DEMIS LEGAL de poporul roman, m-ai las-o-n ma-sa de treaba cu A3 ca te faci de bacanie!
) pe la DNA !...
totusi !