Info
x
Basescu
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:13
De la: 9am131669, la data 2013-07-04 09:07:46Ast�zi se �mpline�te un an de la declan�area celei mai grave crize constitu�ionale prin care a trecut Rom�nia de la revolu�ie �ncoace. �in minte ca azi, era �ntr-o mar�i. De acelasi autor Comisia lui Crin insult� aritmetica pe banii no�tri Cazul Becali. Unde au gre�it Victor Babiuc �i Dumitru Cioflin� Constitu�ia hazlie �nc� de diminea��, ceea ce p�rea o banal� sesiune extraordinar� a Parlamentului, cu o ordine de zi anost� �i plin� de tehnicalit��i, a �nceput s� livreze �tiri din ce �n ce mai interesante. Avocatul Poporului a fost demis. Pre�edintele Senatului a fost demis. Urmeaz� s� fie demis� �i pre�edintele Camerei Deputa�ilor. Ce naiba se �nt�mpl�? Pe la pr�nz, �i face apari�ia la Parlament �i premierul Ponta �i e �ntrebat �i el dac� �tie ce naiba se �nt�mpl�. Cu inocen�� adolescentin�, care avea s� se dovedeasc� mincinoas�, el spune c� nu �tie nimic, c� el are doar de prezentat Parlamentului ce ispr�vi a f�cut la Bruxelles, la Consiliul European la care s-a dus peste capul pre�edintelui B�sescu �i al Cur�ii Constitu�ionale. P�n� seara, dirty-job-ul din Parlament era gata. Senatul era deja preluat de Crin Antonescu, Camera Deputa�ilor de Valeriu Zgonea, iar Avocat al Poporului devenise Valer Dorneanu. Urma dirty-job-ul Guvernului. O mic� preg�tire de artilerie avusese loc, ce-i drept, cu c�teva zile �nainte, dar nimeni nu-i b�nuise semnifica�ia profund�: pe 27 iunie, Guvernul adoptase o ordonan�� de urgen�� prin care trecea Monitorul Oficial din subordinea Camerei Deputa�ilor �n cea a Executivului. A doua zi diminea��, miercuri, Ponta minte din nou: �Guvernul pe care �l conduc nu va �ntreprinde nici act care s� afecteze independen�a �i activitatea Cur�ii Constitu�ionale�. �l �ntreprinde o or� mai t�rziu, prin ordonan�� de urgen��. Curtea Constitu�ional� pierde dreptul de a mai judeca hot�r�rile Parlamentului � deci inclusiv cele din ziua precedent�, prin care erau revoca�i �efii Camerelor �i Avocatul Poporului. Ordonan�a se public� imediat �n Monitorul Oficial, �naintea hot�r�rilor din Parlament, astfel �nc�t s� fie aplicabil� �i acestora din urm�. Planificare ceas, la minut �i secund�. Pentru ca dup� �nc� o zi, joi seara, guvernul s� dea ultima lovitur� legislativ�, tot prin ordonan�� de urgen�� publicat� instantaneu: abrogarea cvorumului de participare la referendum. Noul avocat al Poporului anun�� c� nu are de g�nd s� atace nici una din ordonan�ele de urgen�� proasp�t adoptate, a�a c� vineri, suspendarea pre�edintelui �i convocarea referendumului de demitere devin o simpl� formalitate. Cele petrecute �n intervalul 3-6 iulie au fost primii pa�i, cruciali, din evenimentele care au �nsemnat criza constitu�ional� de anul trecut. F�r� ei, f�r� ambuscada impecabil organizat� �n tandem de Parlament �i de Guvern, nimic din ceea ce a urmat nu ar mai fi fost posibil s� se �nt�mple. Unii uit� acest lucru esen�ial �i �ncearc� s� rescrie istoria, c�ut�nd �n Dic�ionarul Explicativ al Limbii Rom�ne defini�ia exact� a sintagmei �lovitur� de stat�. �i pentru c� anul trecut nu a ie�it armat� �n strad�, deci lipse�te unul dintre elementele constitutive ale defini�iei din DEX, ne prezint� evenimentele drept o frumoas� �i tragic� lupt� �ntre democra�ia reprezentat� de ei �i diktatura reprezentat� de ceilal�i. Nici internetul nu era �n DEX acum 20 de ani, dar asta nu l-a �mpiedicat s� existe. Pu�ini dintre autorii tentativei de lovitur� de stat parlamentar� sau, dac� vre�i, ai puciului e�uat � c�ci asta g�sesc eu c� a fost � �n�eleg acum, la distan�� de un an, �n ce aventur� sinistr� s-au b�gat. Iar unul dintre cei care �n�eleg pare a fi �nsu�i Victor Ponta. Chiar l-a� �ntreba, �n speran�a unui r�spuns sincer: cu mintea de acum, dar �ntorc�ndu-se �n timp cu un an, ce ar face �n diminea�a zilei de 3 iulie 2012? Ca si Ceausescu, totul in numele poporului. Daca nu eram in EU aia eram. Nu ca acum am duce-o mai bine din cauza UE ... dar eram si mai praf. Cel putin inca 10 ani vom mai trage ponoasele pentru faptele celor doi si a clicii lor. SI inca 20 ca sa inteleaga cei multi pe cine au ales si cui i-au dat puterea. Dar, cei doi, sunt dupa chipul si asemanarea majoritatii alegatorilor. Basescu se inseala cand crede ca poporul e destept si alege bine. E cam invers. De decenii poporul alege demagogi si incapabili pe motiv ca vorbesc frumos, ca mint frumos. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:37
nu va mai vaetati atita, caci tot dragul vostru Basescu conduce ! nu mai e Boc, nu mai este Parlamentul majoritar PDL.ist ce era mai ceva ca Marea Adunare Nationala ; nu mai e nici MRU , este COABITAREA ! de ce nu va place , nu-i totaia ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 14:39
De la: _2148_, la data 2013-07-03 18:31:39De la: gabigabi2, la data 2013-07-03 15:46:28pai nu ti-ai facut-o deja cind ai aparut ca @gabigabi 3 si-n clipa aia ai devenit o persoana dubioasa ? si, daca nu ti-ai dat seama de asta, uite ca ti-am spus eu acum ca sa stii cum stai ! maica, mersic de obiectivitate ! sa fii sanatoasa !
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Iulie 2013, ora 15:11
Si presedintii sunt buni,la pensie "Ca muraturi de sfaturi",dar nu viciate(besinate)!.Ai pierdut?!,Nu-i nimic!,Mergi mai departe!.Mai infiintezi din umbra un partid,mai manipulezi doua pentru cuagulare,mai scoti urlatorii civici in piata cand simti nemultumirea naivitatii,si uite asa partidele au devenit busines!
|
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 07:12
De la: gabigabi2, la data 2013-07-04 14:37:11nu va mai vaetati atita, caci tot dragul vostru Basescu conduce ! nu mai e Boc, nu mai este Parlamentul majoritar PDL.ist ce era mai ceva ca Marea Adunare Nationala ; nu mai e nici MRU , este COABITAREA ! de ce nu va place , nu-i totaia ? na, belea, ca i-am cobit Coabitarii ! aseara, don basel cel SUSPENDAT , a aruncat cu rahat in ventilator si l-a murdarit pe Pontiliiiica ! sa spun ca-mi pare rau ? sau sa spun ca ce-a catat aia a gasit , caci Nu a inteles ca Nu poti fi pretenar cu baselu' , el terminindu-si "prietenii " unul cite unul dupa ce-i foloseste !? zau daca nu-i adevarata vorba cu " fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur ! " si-n cazul asta, e mai bine sa-i fi dusman, ca poate mai ai o sansa de a scapa !
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 17:31
Eu am un mesaj pentru gabigabi2 : spre marea disperare a ta , draga mea Gabriela , te anunt ]n mod solemn ca Presedintele tuturor romanilor ESTE domnul Traian Basescu . Mare OM , mare caracter - DEMONSTRAT !!
... spre deosebire de cloaca ce se face ca guverneaza tara asta si pe care tu ii adulezi . Sunt sigur ca nu ti-ai reparat inca televizorul . Asa e ca e BLOCAT pe antena 3 ? Nu-mi raspunde , te rog ! Stiu deja raspunsul . In rest , numai de bine !!
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2013, ora 17:38
CLOACA ? ai spus CLOACA ?
mei Adisor, cind REPETI ca un papagal ce spune IMPOSTORUL SEF , cel DEMIS LEGAL de poporul roman, m-ai las-o-n ma-sa de treaba cu A3 ca te faci de bacanie! mai bine du-te si fa o visinata , ca-i taman buna vremea ptr. asta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 13:29
S� nu �ți �nchipui , Gabriela , c� eu ratez momentul muuult așteptat al recoltei vișinelor !!! C� greșești . Dar la tine GREȘEALA este ceva cronic . Ai sperat c� animicf�c�torii uslamiști o s� te �scape� de B�se . Pe tine , o asuprit� a regimului draconic , �n care deabea te zb�teai tu , o fat� muncitoare și la locul ei ... Numai c� maimuțoii �știa te-au cucerit cu lozinca JOS B�SESCU și at�t . Nu cu vreo m�sur� ce �ți asigura ție un trai bun . Te-au vr�jit niște penali și acum �și fac �ncet și metodic mendrele lor . �lea personale . Pe tine , cet�țeanc� de n�dejde , te-au cam uitat . �i �nțeleg , le este fric� de Justiție . Care Justiție ?? Aia pentru care s-a zb�tut B�sescu s� fie LIBER� de politic . Nu zic acum c� te-ai f�cut de r�s susțin�ndu-i orbește tu și alți ��nțeleg�tori� ce f�ceau valuri p`acilea , dar oricum de bine nu prea ...
Bravo ! �nc� v�d c� mai speri ! Ce , nu știu . �n cur�nd patronul �televizorului� pe care �l idolatrizezi la absolut , va intra �n pușc�rie ! Culmea , pentru șantaj ! El , ap�r�torul oamenilor asupriți de regimul totalitar ... Cum am zis ... m� podidește mila !... M� duc s� beau de necaz ... o vișinat� ! Mi-e nacaz s� v�d directorul și patronul antenelor ( nește oameni d� bine ) pe la DNA !...Și mai ales beau de necaz , c� B�se i-a transmis lui Ponta c� el NU are nevoie s� se preg�teasc� s� fie Premier , este deja preg�tit !! O s� beau un litru direct ! Deh , necaz mare !!
Jules Verne....
|
|
|
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 13:47
Un pesedist ... dat afar� :
�D-le Victor Ponta, rom�nii v-au adresat �ntreb�ri �i prin urmare, v� solicit�m s� r�spunde�i la urm�toarele: 1. Dac� �n fraged� tinere�e, respectiv �n anii �90, a�i avut un comportament sadic fa�� de tat�l dumneavoastr� (men�ionat �i de mama dumneavoastr� �ntr-o scrisoare publicat� �n pres�), care era imobilizat la pat din cauza unui cancer chinuitor? Dac�, �n vara anului 1990, c�nd avea�i 18 ani, l-a�i b�tut bestial pe tat�l dumneavoastr�, rup�ndu-i un picior, fapt care i-a agravat starea de s�n�tate �i i-a gr�bit decesul? 2. Dac�, dup� acest episod, a�i plecat intempestiv �n Fran�a, cu o geant� de voiaj, �i dac� a�i locuit �n Paris la doamna Nadia Marcu Pandrea, fiica marelui c�rturar Petre Pandrea �i nepoata lui Lucre�iu P�tr�canu, prieten� a mamei dumneavoastr�? Dac� a�i plecat de la aceasta neanun�at, cu dou� geamantane, �i dac� a�i dormit ulterior prin g�ri �i prin parcuri? Dac� a�i avut probleme cu poli�ia francez�? Dac� a�i lucrat o lun� la un restaurant Mc�Donald�s �i pentru ce motive a�i fost dat afar�? 3. Dac� a�i locuit ulterior la un anume Marin Bobeic�, ofi�er acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, �i dac� a�i �ntre�inut rela�ii nefire�ti cu acesta? 4. Dac�, dup� ce a�i devenit procuror, le-a�i sprijinit pe mama dumneavoastr� �i pe o m�tu�� a dumneavoastr�, s� acapareze �n mod fraudulos vila de la Poiana �apului (Bu�teni), mo�tenit� de doamna Nadia Marcu Pandrea de la familia P�tr�canu? 5. Dac� este adev�rat c�, �n timp ce era�i procuror la Parchetul de pe l�ng� �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie, a�i solu�ionat un singur dosar cu rechizitoriu �i c� �n acesta s-a pronun�at solu�ie de achitare? 6. Dac� este adev�rat c�, �n anul 1997, �n timp ce era�i procuror, a�i fost racolat �n Serviciul de Informa�ii Externe (SIE) de c�tre generalul Cornel Biri� �i dac� a�i activat �n unitatea deplin conspirat� denumit� �Umbre� sau H? Dac� a�i fost trimis la specializare antimafia �n Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror �ef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie? 7. Dac� este adev�rat c�, �n data de 7 mai 2012, �naintea depunerii jur�m�ntului de c�tre primul guvern Ponta, festivitate care a �nceput cu o �nt�rziere de circa 15 minute fa�� de ora anun�at� , a�i fost invitat de pre�edintele Traian B�sescu �ntr-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a �nm�nat �i la care a�i discutat cu ofi�erul de leg�tur� pe care l-a�i avut �n timpul misiunii din Italia? 8. Dac�, �n timp ce era�i �ef al Corpului de control al primului ministru Adrian N�stase, a�i �ncercat de mai multe ori s�-l determina�i pe procurorul Cristian Panait, care v-a fost coleg �i prieten, s�-l aresteze pe procurorul Alexandru Lele de la Parchetul Jude�ean Bihor, �vinovat� pentru c� l-a arestat, pentru contraband� cu produse petroliere, pe fiul prefectului jude�ului Bihor, Adrian Tar�u, cunoscut sponsor local al PSD? Dac� a�i contribuit la sinuciderea procurorului Panait? Cum v� explica�i c� m�tu�a la care acesta locuia a afirmat c� ultimele sale cuvinte, �nainte de a se arunca �n gol de pe cl�dire, au fost �C�inele Ponta m-a ucis�? 9. Dac� a�i participat la orgii sexuale la Hotelul Ana din T�rgu Jiu, proprietatea prietenului dumneavoastr� C�lin Lemnaru, �i la Hotelul Rin Gran Hotel din Bucure�ti, proprietatea prietenului dumneavoastr� Robert Negoi��? 10. Care sunt motivele divor�ului de prima so�ie? De ce actualul socru Ilie S�rbu n-a acceptat timp de doi ani c�s�toria dvs cu fiica sa Daciana? 11. Dac� la T�rgu Jiu a�i �ntre�inut rela�ii sexuale extraconjugale, �n mod repetat, �ntr-un apartament dintr-un bloc situat l�ng� Hotelul Ana, proprietatea aceluia�i amic C�lin Lemnaru, cu o membr� PSD (cu ini�ialele I.V.) pe care a�i promovat-o anul trecut viceprimar al municipiului T�rgu Jiu? �ti�i c� a�i fost monitorizat �n leg�tur� cu aceast� rela�ie de serviciul secret al Ministerului Administra�iei �i Internelor (DGIPI)? Dac� nu �ti�i, �ntreba�i-l pe actualul �ef al Inspectoratului de Poli�ie al Jude�ului Gorj, Viorel Salvador Caragea, care era atunci �eful SIPI Gorj? 12. Dac� �n acela�i apartament a�i �ntre�inut rela�ii sexuale extraconjugale, �n mod repetat, cu o prostituat� minor� de lux, ai c�rei p�rin�i au formulat pl�ngere penal� �mpotriva dumneavoastr� pentru infrac�iunea de rela�ii sexuale cu minore? Dac� �ti�i c� a�i fost monitorizat de SRI �n leg�tur� cu rela�iile sexuale cu prostituata minor�? Dac� nu �ti�i, �ntreba�i-l pe colonelul C�t�lin Peptan, �eful Direc�iei Jude�ene Gorj a SRI �n perioada respectiv�? Dac� i-a�i solicitat na�ului dumneavoastr� George Maior, directorul SRI, s� blocheze acest dosar? 13. Dac�, �n calitate de deputat de Gorj, a�i intermediat �ncheierea unui contract b�nos �ntre Complexul Energetic Turceni �i cabinetul de avocatur� al prietenului dumneavoastr� Dan �ova, la care era�i asociat? Care a fost valoarea total� a acestui contract? 14. Dac�, �mpreun� cu amicul Dan �ova, i-a�i solicitat �i a�i primit de la actualul pre�edinte al Organiza�iei jude�ene PSD �i al Consiliului Jude�ean Timi�, Titu Bojin, pe-atunci directorul Direc�iei Regionale Banat Apele Rom�ne, suma de 50.000 de euro pentru a-l ap�ra pe fiul s�u vitreg �ntr-un proces penal la �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie, promi��ndu-i c� ve�i rezolva cu pre�edintele completului de judecat�? Fiind chestionat ulterior, judec�torul �n cauz� a afirmat c� nu a�i f�cut niciun demers �n acest sens. 15. De ce nu recunoa�te�i plagiatul la lucrarea de doctorat �Curtea Penal� Interna�ional�? �nt�mpl�tor, profesorii de drept care v-au absolvit, Dumitru Diaconu de la Universitatea din Pite�ti �i Gheorghi�� Mateu� de la Universitatea Babe�-Bolyai din Cluj-Napoca, au promis c� vor dezv�lui adev�rul. Ave�i demnitate, recunoa�te�i furtul �i demisiona�i! 16. Dac� este adev�rat c�, cu o s�pt�m�n� �naintea referendumului pentru demiterea pre�edintelui Traian B�sescu din 29 iulie 2012, �mpreun� cu secretarul general Liviu Dragnea, le-a�i solicitat liderilor jude�eni ai PSD s� discute cu pre�edin�ii de sec�ii de votare s� raporteze la orele stabilite o prezen�� mai mare cu 25 de persoane dec�t cea real�, pentru a asigura astfel cvorumul de prezen�� la vot? Cum se traduce penal acest fapt? Dac� l-a�i men�ionat �n autodenun�ul depus anul trecut la DNA, dup� �nceperea urm�ririi penale �mpotriva lui Liviu Dragnea pentru instigare la fraudarea referendumului? Nu este prea t�rziu s� recunoa�te�i �i s� demisiona�i! 17. Dac� �i cu ce a�i fost �i sunte�i �antajat de pre�edintele Traian B�sescu? Care este motiva�ia real� a pactului de coabitare �ncheiat cu acesta? 18. Cine v-a impus s-o numi�i pe Laura Codru�a Kovesi, fostul procuror general al Rom�niei, �n func�ia de procuror �ef al DNA? Cumva, un fost ambasador al SUA la Bucure�ti, pe care Kovesi l-a ajutat sc�p�ndu-l de r�spundere penal� pe fiul s�u minor, autorul real al accident�rii mortale a chitaristului Teo Peter de la Compact? 19. De ce v-a�i schimbat pozi�ia �n problema exploat�rii gazelor de �ist din Rom�nia de c�tre corpora�ia american� Chevron? 20. De ce v-a�i schimbat pozi�ia �i v-a�i exprimat toleran�a fa�� de c�s�toriile �ntre persoane de acela�i sex? 21. De ce v-a�i schimbat pozi�ia �n privin�a statului Kosovo, recomand�nd recunoa�terea independen�ei acestuia de c�tre Rom�nia? 22. Dac� a�i �ncheiat o �n�elegere cu pre�edintele UDMR, Kelemen Hunor, privind permisivitatea arbor�rii steagului secuiesc �i l�rgirea autonomiei maghiarilor din a�a-zisul �inut Secuiesc?� Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 13:52
Salut Adi!
Vad ca te aliniezi tuturor celor care intra aici special sa se adreseze Gabrielei. Nu inteleg asta, de ce trebuie sa ii spuneti ei, anume? Nu e mai cinstit sa anunti pur si simplu? ,,Il iubesc pe Basescu, il ador pe Basescu, Basescu este minunat, Basescu este genial, Basescu e unic si irepetabil!" ,,Il urasc pe Ponta, il urasc pe Voiculescu, il urasc pe..."oricine deranjeaza eroul national Altfel, bine, sanatos? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 14:00
De la: revenitu, la data 2013-07-06 13:47:13Un pesedist ... dat afar� : Cam ghiveci amestecat...dar destule la care vreau si eu sa stiu raspunsul. Cine e pesedistul? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 14:23
tot ce-a insirat pretenarul DEMISULUI pres. Bas' ,ce ocupa inca din 2009 , prin FRAUDA electorala ,scaunul Presedintelui Ro , astazi fiind un IMPOSTOR cu acte-n regula , este spus si spus si spus pina la saturatie de catre "independentul " colonel Turcescu si ciracii sai in "CLOACA" de la B1 !
culmea stupiditatii celor ce colporteaza aceste fapte si le transmit mai departe ca fiind Adevaruri Absolute , este ca, dupa ce insira fo 15-16 mizerii umane ce ar face oricind - fiecare-n parte , daca ar fi adevarate - obiectul unui dosar al procuraturii , se Intreaba timp Cu CE este santajat Ponta de catre Bas' destituitul ca sa aia ...ca sa ailalta ?! ei, chiar asa ? cu ce'o fi santajat ?
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:09
.Las-o moale Revenitule, si tu dar si Gabi, Ingrid, Silviu, si toti ceilalti care v/ati impartit pe caprarii si ati sustinut gogoritele politice ale tuturor fostilor activistio/nkvd-isti postdecembristi.
Traian Basescu nu este mai breaz, este unul dintre ei , un fost , care a incercat sa se pocaiasca dar n-a reusit deoarece tocmai cei pecare i-a ridicat din anonimat si se baza pe ei, inclusiv numerosi indivizi dubiosi de prin camarila personala, l-au tradat. Daca n-ar fi mimat numai, apararea si servirea intereselor generale ale populatiei si daca le-ar fi explicat, comunicat , pe intelesul vulgului, al pulimii, acestia l-ar fi sustinut orbeste, deoarece au nevoie de un tatuc, care sa-I conduca, sa le ofere indicatii pretioase, sau sa le rezolve vreo problema locativa si distribuie o butelie pentru nevoi speciale, ca de aer. Cum dracul sa renasca Romania , sa iasa din criza, sa se reduca deficitul fondului de pensii, sa se reindustrializeze tara , daca majoritatea retardata voteaza de fiecare data toate lichelele smecheroase investindu-le sa-o reprezinte atat pe ea cat si iluzoriile interesele sociale pe care lichelele politice le promit acestei majoritati oligofrene in campaniile electorale? Asa s- a reusit de aceasta iresponsabila majoritate retarda sa se depopuleze Romania de o forta de munca profesionalizata si de valori intelectual/umane tinere, 25-40 de ani, votand si rotind de peste doua decenii aceleasi lichele politice pe care le-a instruit, promovat si propus electoratului romanesc, partidul unic ,in frunte carora s-a instalat, ultimul pe lista si cu voia dumneavoastra, postdecembristul nkvd-ist/ internationalist. Ion Iliescu. Lasati-o cu totii jos si aerati-o , ca s-a-mputit rau de tot situatia, citesc stiri in media: bac-procuratura-politie-elevi fraudaci-profesori mituiti etc., impresia? Prosti cu duiumul, corupti, hoti, si impostori in productie de serie nelimitata etc. Powa! Aia nu ma este tara, este balamuc si haos imediat invecinat cu lumea a IV-a, Darfur. In final, trage apa si deca-se ! final countdown at the end ro., all go west, westerly ! www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw&gl=DE www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M The rest, are dreams, or... There are only two global problems of humanity, energy and education. Energy is the basis of material existence and education as social. They must be resolved. The rest is speculation, business Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:21
si tu unde te situezi : in afara vulgului, deasupra lui ? pe ce se intemeiaza aceasta convingere a ta ?
daca-n mai ' 90 participarea la vot a fost de aproape 100 %, n-au votat si INTELIGENTELE atunci si tinerii, dar si cei ca mine care aveau Atunci 42 ani , INCLUSIV TU si familia ta ? eu si altii ca mine, cum ar trebui sa-ti multumesc ptr. ce ai votat si apoi, ptr. ca nu ti-a placut ce-a iesit, ti-ai pus coada pe spinare si te-ai carat ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:23
@1075, uite asta era o postare ok daca te abtineai de la vesnicul tau obicei de a te referi la forumistii prezenti - de parca ei ar fi la manse.
In cazul meu, daca ti-as pastisa stilul, as scrie doua pagini inversunate in care te-as acuza de fel de fel de trasaturi de caracter umilitoare, si in incheiere te-as soma ultimativ sa-mi arati o sigura postare in care am sustinut eu pe cineva - ca sa-ti probezi spusele. N-am nevoie, eu stiu exact ce-am sustinut si admit ca te-au luat tastele pe dinainte. Cum ziceam, in afara de primul alineat si sfarsitul in limbi straine, postarea este cam in asentimentul meu, chiar e disperata situatia si nu intrevad nici o iesire, nici in cazul in care se prezinta la vot numai cetateni de IQ 130 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:37
De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:21:02 exact ! ...din primele ore banuiam, apoi urmatoarele 90 de zile mi-au confirmat impresiile, a urmat votul orbului, si 13-15, specialistii romani nu mai erau buni, veneau frantzujjjjii lui Roman, care au facut kkt-ul praf / jdemii de $ aruncati in vant, deja pregateam bagajele, la un an si x luni, va salutam din otopeni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:38
din pacate, pe masura ce trece timpul si-mi arunc privirea inapoi, incercind sa-mi dau seama unde si cind s-a gresit, imi dau seama ca Nici Atunci si nici Acum , NU am avut nici-o ALTERNATIVA la esalonul 2-3 PCR ce a acaparat PUTEREA si ce a inceput Iliescu a Definitivat Basescu !
si asa-mi explic de ce "eminenta cenusie " a PSD .ului NU a vociferat in nici-un fel nici la alianta facuta cu PDL in 2009 si nici la Coabitarea de acum ,cu Base' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:40
De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:37:51De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:21:02 si spre care zari de soare pline, te-ai indreptat atunci, straine ? P.S dar, de unde bani nu te mai intreb ca, vorba milionarului american : nu ma-ntrebati ziaristilor, CUM am facut primul milion, in rest e ok ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:46
De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:40:15De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:37:51De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 15:21:02 intr/acele acele zari spre care ati vandut capete cu 5-7-15mii dm / buc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:49
De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 Daca asa vezi lucrurile, atunci am vandut cu totii adica si tu, ca nu plecasesi inca atunci cand se petreceau aceste vanzari. Dar vai, cum ai putut sa faci asa ceva????
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:53
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 poate sunt chiar eu, unul dintre cei vanduti, precupeato. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 15:57
De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 In 90-91? Poate nu. De ce ma faci precupeata? te-am jignit cu ceva sau modul meu de adresare este subcultural? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:02
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 cu ceva timp inainte de 89, dar am preferat sa raman si sa fiu lasat inpace, da! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:12
De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 ...ciudat. Daca ar fi asa, asta ar insemna ca esti o persoana matura, cu o experienta de viata care nu reiese din felul in care scrii. Asta nu este o jignire ci o parere. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:17
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:12:39De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 poate ca eram numai cativa anisori, sa spunem 3- 5-7 ani, nici nu doresc sa rezulte, sau sa reiasa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:28
De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:17:13Ma gandeam ca asa vei raspunde si imi scot palaria in fata discernamantului pe care il aveai la acea varsta - dupa cum ai scris la ora 15.37.De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:12:39De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 Hai sa ne oprim aici, ce voiam sa spun este ca ar fi mai corect sa renunti la fraze in care ne acuzi de soarta Romaniei pe astia cativa de pe aici. Dupa cum poate ai observat, suntem la fel de dezgustati de ceea ce se intampla. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:40
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 mai, da' de ce te miri ? cind ai un IQ ~300- 500 si peste te consideri supra-om si restu' neimportant ! mirarea lui cred ca-i vine din supararea noastra ca nu-i acceptam magariile verbale....dar, de'ar fi numa' alea...ca offff, cum i-e gindul, asa-i si vorba ce-l exprima !dar, da-l in saracie de nebun ! cu cit il bagam in seama mai mult, cu atit i se urca la cap ! mi-au placut pozele, mai cu seama aia in care o impung pe Galina cu degetul ! saracuta de ea...norocul ei ca nu s-a lasat speriata prea usor !
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 16:57
De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:28:20De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:17:13Ma gandeam ca asa vei raspunde si imi scot palaria in fata discernamantului pe care il aveai la acea varsta - dupa cum ai scris la ora 15.37.De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 16:12:39De la: -1075-, la data 2013-07-06 16:02:42De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:57:07De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:53:11De la: _Ingrid, la data 2013-07-06 15:49:11De la: -1075-, la data 2013-07-06 15:46:03 aici m-a incuiat, caci nu mai inteleg nimic : zice ca a fost vindut ca fiind o inteligenta si-i tare suparat pe acest fapt ; dar inainte de a fi "vindut" si-a facut bagajul dupa mai - iunie 90 si tot facindu-si bagajul care a durat 1 an si ceva, si-a dat seama ca-i cazul sa se care , a terminat de facut bagajul si s-a dus la Otopeni ! nu stim unde , nici cu ce si nici citi ani are ! car' va sa zica : nu are vreo 52-55 ani acum si nici catre Austria nu s-a dus si nici cine banuiesc eu ca e, nu e, domne' ! apoi, zice ca , de fapt , s-a gindit inca de dinainte de dec. 89 sa plece , dar e clar : trebuia sa -l voteze mai intii pe I. Ratiu, sa-si faca bagajul si p'orma s-o tuleasca .... la urmatoarea postare i se pare ,insa, ca a spus prea mult si zice ca poate avea atunci doar 3-5-7 an totusi !e bun omu' nost ' ....ne .buna sunt eu ca -mi pun mintea cu el , asta-i clar ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 17:03
nu exista un asemenea indice IQ 300,500, faci pe proasta sau chiar esti.
"magariile"? iar incepi!? care magarii, acela in care tastam: l0 si in care aveam unghii sau urechi lungi? si-apoi, expresiile licentioase nu sunt expresiile pe care tu si celalalt user le intelegeti foarte bine sensul, nu sunteti voi doi cei care ati insultat si jignit continuu iar eu v-am suportat toate abjectiile, adresate in cascada, voi aveti impresia ca nu pot sa cobor si sa va raspund similar? te-neli cucoana, te fac ca pe-o albie de porci, imediat, daca-mi soliciti o asemenea terapie, sa zici merci ca nu suntem in plin ev mediu, ca- l vedeai si strangeai pe black, grobianul tau de serviciu,din colbul ulicioarei pe care resedinta.iar tu il boceai si-acum... ai inteles!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 17:07
De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 16:57:01 las-o balta, analiza ta, tot o zeama chioara cu chervar uscat, stai jos ca n-ai inteles nimic, Ionele draga. mai bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

tau, 1705 !
Si uite-asa , de la regimul proprietatii , care urmeaza sa fie schimbat , am intrat in balarii . Merci , madam' ca mi-ai spus dumneata cum stau da' sa stii ca oricum stateam bine merci !
Iti par dubioasa pentru ca nu stii dumneata cine sunt , cu ce ma ocup sau cu cine ma plimb , ca sa ai ce barfi la o sueta . Nu ca as fi clona nu stiu cui , cati de pe aici nu aveti clone ?
mei Adisor, cind REPETI ca un papagal ce spune IMPOSTORUL SEF , cel DEMIS LEGAL de poporul roman, m-ai las-o-n ma-sa de treaba cu A3 ca te faci de bacanie!
) pe la DNA !...
totusi !