back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 17:20

bineinteles ca Nu exista IQ de ~300- 500 , cognitivule si doar m-am ris de tine dar nici tu nu depasesti veun 84 max 90 , caci ai mintea ferferita facuta !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 17:29

De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 17:20:19bineinteles ca Nu exista IQ de ~300- 500 , cognitivule si doar m-am ris de tine dar nici tu nu depasesti veun 84 max 90 , caci ai mintea ferferita facuta !

m-ai confundat cu do-n Florea, numai el putea tine la usa o asemenea podoaba.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 18:16

confundat- neconfundat, asta e presupunerea ta ! CERT este ca TU NU te prinzi nici cind omul e ironic si nici cind e sarcastic sau doar glumeste !
halal sa-ti fie cognitivu' , pupa-ti-as mintea aia neteda !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 18:27

De la: gabigabi2, la data 2013-07-06 18:16:38

pupa-ti-as mintea aia neteda !

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2013, ora 21:16

Huliganii cu pãr alb

Huliganii cu pãr alb au apãrut în ianuarie 2012, au fost scoși din papuci și pijamale, adunați de prin parcuri unde chibițau vreun joc de table, de prin ștrandurile cu intrare gratuitã pentru pensionari, din mijloacele de transport gratuite pentru pensionari și din stațiunile gratuite pentru pensionari. Li s-a amintit cã crapã de foame, cã li se desființeazã smurdul și salvarea și nu vor mai avea pe cine sã cheme când au diaree sau colici biliare dupã ce se-ndoapã ca porcii dupã post. Le-au arãtat vinovatul și i-au invitat sã-l scuipe în orice ocazie, indiferent ce face, bine sau rãu și ei au consimțit bucuroși cã li se oferise în sfârșit ocazia la care tânjiserã în dictaturã dar în secret deplin, sã schimbe țara. Și-au îndesat protezele în gurã, au învãțat sloganurile pe de rost, cã huiduielile le știau deja, au luat banul și s-au pus pe treabã.

Voiculescu a decis cã armata lui are nevoie de un lider și l-a însãrcinat pe Dogaru sã mâne trupele de hodorogi pârțâiți în luptã. Moșii și-au îndesat cozoroace pe capetele seci sã nu-i batã soarele-n neuronul încã zglobiu, iar doamnele și-au pus pãlãrii cu panglici înflorate, semn de distincție și respectabilitate, asta pânã și-au deschis gurile știrbe și și-au vãrsat veninul de nãpârci idioate, blestemând și înjurând ca ultimul birjar. Și-au înmuiat labele proletare în piscina vilei Dante și-au porcãit-o pe Ioana Bãsescu pe stradã. Au țipat cã au muncit o viațã-ntreagã de s-au rupt frecând strungurile prin uzine, plimbând hârtii prin instituții, dând cu subsemnatul pe la Secu. Militarii în rezervã au suferit cel mai mult, ei având de luptat prin crâșme, umilind soldații prin cazãrmi, bãtându-și nevestele și copiii acasã. Le-a fost atât de greu toatã viața încât acum la bãtrânețe, s-au decis în sfârșit sã trãiascã tinerește, luând frâiele democrației în mâini și dând cu ea de pãmânt.

Rușine n-au. Au pierdut-o demult de pe vremea când se cãlcau în picioare la cozi la parizer, aclamau și aplaudau familia Ceaușescu, își turnau vecinii care primeau strãini în vizitã. Au mai lãsat din ea dupã 89 la cozile pentru bilete de tratament, unde se luptau pe viațã și pe moarte, la cele pentru alimente gratuite pe care le cãrau cu taxiul, la pupãri de moaște, la sarmale. Luptele lor sunt totale: iau sarmaua, sau mor, iau biletul de tratament, sau mor, pup moaștele, sau mã ia dracul. Ei urãsc pe toatã lumea: pe tineri cã-s frumoși și-n putere, pe bogați pentru cã au bani, pe sãraci cã-s proști, pe copii cã-s obraznici. Îl iubesc doar pe poștaș cã le-aduce pensia și pe Voiculescu cã le dã bani și ocazia, mijloacele de a-și manifesta ura.

În condiții normale ar putea pãrea niște bunici cumsecade care tocmai și-au pus nepoțeii la culcare, i-au învelit cu dragoste și le-au spus povești. Doar cã ei nu știu povești pentru cã n-au citit în viața lor o carte, nu și-au pus nepoții în pãtuț pentru cã probabil nici fiii sau fiicele nu-și lasã copiii pe mâna lor. În condiții normale, pãrul alb ar fi dovada înțelepciunii, a unei vieți din care ai învãțat ceva, a respectabilitãții. În toate culturile, seniorii sunt respectați și ascultați. La noi, seniorii protestatari de ocazie nu sunt altceva decât țoapele, curvele, turnãtorii, cizmele, foștii activiști de partid care au îmbãtrânit degeaba și-au trecut prin viațã ca gâsca prin apã, având o singurã grijã, sã le fie mațul plin.

Azi s-au dus sã scuipe și sã huiduie o pereche de tineri cãsãtoriți, cu nerușinare de derbedei fãrã cãpãtâi. S-au dus sã-și verse veninul acumulat la antena 3 unde-și trãiesc viețile inutile, jalnica existențã de nevertebrate mereu flãmânde, dupã care cu siguranțã mulți dintrei ei, se vor duce pioși mâine la bisericã unde popi burdihãnoși le vor ierta cu mãrinimie orice pãcat contra unei sume modice ruptã din tainul murdar primit de la stãpânul Voiculescu… Și dacã le spui cã-s neam de slugã și le bați obrazul, te scuipã și cer respect.

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 09:28

tzuguiato, esti bolnava de ura ptr. ca DERBEDEUL - SEF , dovedit ca IPOSTOR a fost refuzat d'un popor si asta nu puteti voi ierta !
sa-ti fie de bine si, sunt convinsa la felul in care poti Adula un om ca, si pe Ceausescu l-ai iubit la fel de mult , iar contradictia intre aceasta nebuneala a voastra si batutul cu caramida in pieptul Democratiei , ar fi de'adreptul hilara ,daca n-ar fi inspaimintatoare !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 11:42

da, are dreptate, reforma armatei si a industriei militare ti-a cam diminuat fondul de pensii, Gabi, deficitul acelui fond a luat amploare in momentul in care acesti pensionari militari, de lux, au fost pensionati la varste fragede, 45-50 de ani, salarii compensatorii cu duiumul si pensii in cuantum privilegiat, fara sa fi cotizat vreodata la acest fond de pensii, fara sa i purtat vreun razboi pe care sa-l fi si , culmea,castigat, dar politrucii ii folosesc ca masa de manevra ordonata si intocmai executanta o ordinului primit din cea mai rosie zona politica romaneasca, acel nucleu dur de fosti comunisti politruci ajunsi astazi democrati de culise care isi promoveaza propiile lichele politice pentru a-si atinge scopurile economice, militarii pensionari fiindu-le arma si scut.

A propos, Gabi, syii care este diferenta intre o pensie a unui pensionar de lux militar si cea a unui palmas care a cotizat la fondul de pensii 40 de ani?

In momentul de fata Romania are doua armate, a militarilor pensionari, si o armata care lupta in teatrele de operatiuni nato, pentru primii, acei burtosi hraniti pe la popotele armatei, participanti activi pe la tot felul de chiolhanuri ostasesti, imbracati, cazati, etc pe cheltuiala palmasilor, n-am decat un sentiment de greata amestecat cu dispret, pentru cei care lupta efectiv, Gabi, efectiv, in teatrele de operatiuni militare nato, ii salut cu respect si le doresc : cat mai multe misiuni indeplinite fara victime sau raniti in randurile lor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 15:43

ok, sunt de acord , dar asta NU are nici-o legatura cu postarea @tzuguiatei , care musteste a ura !

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2013, ora 18:53

Scrisoarea lui Ghișe cãtre camaradul Crin
Scunpul meu camarad de luptã,

âncep cu tradiționalul strigãt de bãtãlie ”Jos Bãsescu, jos tiranul !”, țipãt ce ne-a unit destinele într-un mod indestructibil, ireversibil end meni mor. Dragul meu tovarãs de front, iubite combatant, sunt profund îngrijorat (aim uorid) de apatia ce te-a cuprins de când cu ziua naționalã (neșãnãl dei av Ameriuca ) care s-a ținut la Dã embasi av Iunaitid Steiț. Dupã cum vezi, nu mã pot abține sã nu vorbesc cu tine în limba multiubitului Șecspir, autor de succes la vremea lui, care a scris proverbul internațional ”Tubi or not tubi”, ca în vremurile bune când mata erai interimar și zburdam amândoi fericiți prin grãdina Raiului, Cotroceniului. Sper ca aceste amintiri sã nu-ți tulbure somnicul de amiazã, cã Dumnezeu din ceruri și eu știm câtã nevoie ai de el, mai ales dupã dã hiumilieșãn pe care ai trãit-o cu digniti, cu mãreție aj putea spune, când mamelucul ãla de american s-a învârtit pe lânga matale fãrã sã dea noroc. Am observat cât de trist erai, cu tot zâmbetul larg pe care l-ai afișat, însã doar eu și (poate) d-na Adina, știam câtã durere se ascunde în spatele lui.

Bãt dã maiti GOD e sus și vede toate nedreptãțile. Fii sigur, șefu, cã l-a vãzut și pe așa zisul tãu prieten Ponta când s-a dus sã se tragã-n pozã cu mamelucul și nevastã-sa, fãrã sã te ia de mânuțã cum aș fi fãcut eu care mi-aș fi descheiat nasturii de la cãmașã și aș fi lãsat sã se vadã inscripția de pe tricoul meu feimãs pe care scrie ”Nihil Sine Crin”. Mi l-am fãcut chiar în dimineața aceea, în speranța cã pot trece de paznicii de la Embasi, dar in zadar m-am travestit pe rând în clownul McDonalds, în Statuia Libertãții, în Batman și Superman, în Larry King și în disperare de cauzã în Hillary Clinton, cã tot n-am putut intra. Fac dãm ol, șefu! Fac dãm și dã-i dracului ! Pe noi ne așteaptã un viitor împreunã, cã eu unul, șefu, nu mã las de mata nici mort. Mi-am mai cumpãrat o duzinã de tricouri care abia așteaptã sã fie inscripționate cu chipul tãu drag . Mi-am comandat și niște cãmãși cu capse ca sã pot sã le deschei mai rapid în caz cã sunt gaborii prin preajmã, așa cã evriting iz andãr control.

Dragã șefu, raza mea de soare, mai sanșain, mai reinbou… Aș vrea sã-ți fac o mãrturisire despre o fantezie de-a mea, dar sã nu mã-nțelegi greșit… sã cauți pe iutub clipul cu Zorba Grecu când danseazã pe plajã cu șefu-sãu. Ziceam cã eu sunt Zorba și mata ești șefu și ziceai: Tici mi tu dens ! Io, fericit, ziceam: Dens? Caman mai boi ! (scuze șefu c-am zis ”boi”, dar așa zice Zorba, nu e vina mea). Te iau și te dansez de-ți trece toate supãrãrile și râdem amândoi pe plajã cu nisipu-n pantofi, dar nu ne pasã. Ailaviu șefu , nu fi supãrat. Americanii ie cea mai nașpa nație de pe pãmânt, de aia nu te-nțelege ei și de aia te amenințã cu dã steit dipartmãnt. Lasã, șefu, cã ajungi matale prezidãnt și le arãți tu cu cine n-a vrut sã deie noroc.

Ân În âncheiere aj mai avea decât o rugãminte la matale… Când te face ãștia șefu la stat, mã pui pe mine președinte la Senat ? Sau mãcar sã mã pui în locul lui Zgonea care și-a cam luat nasul la purtare și nu m-a lãsat sã mã revolt la ultima ședințã, ba mai mult, m-a trimis fãrã pic de respect la locul meu în salã, motivând cã n-am știu nu știu ce drac de numãr de articol la care voiam sã depun amendament, de parcã asta conteazã în lupta noastrã împotriva tiranului demis de șaptemilioanepatrusute de români și parcã pe vremea tovarãșului m-ar fi pus cineva sã țiu minte toate notele informative despre trãdãtorii de neam pe care leam l-eam scris la viața mea.

Te poooop șefu și ARFU, dacã mai ți minte jargoanele din armatã, he, he, he…

Cu drag, al tãu divoutid Ionel :XO:XO

P.S. Jos Bãsescu, HUO!

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 10:35

De la: 9am131669, la data 2013-07-07 18:53:36Scrisoarea lui Ghișe cãtre camaradul Crin
Scunpul meu camarad de luptã,

âncep cu tradiționalul strigãt de bãtãlie ”Jos Bãsescu, jos tiranul !”, țipãt ce ne-a unit destinele într-un mod indestructibil, ireversibil end meni mor. Dragul meu tovarãs de front, iubite combatant, sunt profund îngrijorat (aim uorid) de apatia ce te-a cuprins de când cu ziua naționalã (neșãnãl dei av Ameriuca ) care s-a ținut la Dã embasi av Iunaitid Steiț. Dupã cum vezi, nu mã pot abține sã nu vorbesc cu tine în limba multiubitului Șecspir, autor de succes la vremea lui, care a scris proverbul internațional ”Tubi or not tubi”, ca în vremurile bune când mata erai interimar și zburdam amândoi fericiți prin grãdina Raiului, Cotroceniului. Sper ca aceste amintiri sã nu-ți tulbure somnicul de amiazã, cã Dumnezeu din ceruri și eu știm câtã nevoie ai de el, mai ales dupã dã hiumilieșãn pe care ai trãit-o cu digniti, cu mãreție aj putea spune, când mamelucul ãla de american s-a învârtit pe lânga matale fãrã sã dea noroc. Am observat cât de trist erai, cu tot zâmbetul larg pe care l-ai afișat, însã doar eu și (poate) d-na Adina, știam câtã durere se ascunde în spatele lui.

Bãt dã maiti GOD e sus și vede toate nedreptãțile. Fii sigur, șefu, cã l-a vãzut și pe așa zisul tãu prieten Ponta când s-a dus sã se tragã-n pozã cu mamelucul și nevastã-sa, fãrã sã te ia de mânuțã cum aș fi fãcut eu care mi-aș fi descheiat nasturii de la cãmașã și aș fi lãsat sã se vadã inscripția de pe tricoul meu feimãs pe care scrie ”Nihil Sine Crin”. Mi l-am fãcut chiar în dimineața aceea, în speranța cã pot trece de paznicii de la Embasi, dar in zadar m-am travestit pe rând în clownul McDonalds, în Statuia Libertãții, în Batman și Superman, în Larry King și în disperare de cauzã în Hillary Clinton, cã tot n-am putut intra. Fac dãm ol, șefu! Fac dãm și dã-i dracului ! Pe noi ne așteaptã un viitor împreunã, cã eu unul, șefu, nu mã las de mata nici mort. Mi-am mai cumpãrat o duzinã de tricouri care abia așteaptã sã fie inscripționate cu chipul tãu drag . Mi-am comandat și niște cãmãși cu capse ca sã pot sã le deschei mai rapid în caz cã sunt gaborii prin preajmã, așa cã evriting iz andãr control.

Dragã șefu, raza mea de soare, mai sanșain, mai reinbou… Aș vrea sã-ți fac o mãrturisire despre o fantezie de-a mea, dar sã nu mã-nțelegi greșit… sã cauți pe iutub clipul cu Zorba Grecu când danseazã pe plajã cu șefu-sãu. Ziceam cã eu sunt Zorba și mata ești șefu și ziceai: Tici mi tu dens ! Io, fericit, ziceam: Dens? Caman mai boi ! (scuze șefu c-am zis ”boi”, dar așa zice Zorba, nu e vina mea). Te iau și te dansez de-ți trece toate supãrãrile și râdem amândoi pe plajã cu nisipu-n pantofi, dar nu ne pasã. Ailaviu șefu , nu fi supãrat. Americanii ie cea mai nașpa nație de pe pãmânt, de aia nu te-nțelege ei și de aia te amenințã cu dã steit dipartmãnt. Lasã, șefu, cã ajungi matale prezidãnt și le arãți tu cu cine n-a vrut sã deie noroc.

Ân În âncheiere aj mai avea decât o rugãminte la matale… Când te face ãștia șefu la stat, mã pui pe mine președinte la Senat ? Sau mãcar sã mã pui în locul lui Zgonea care și-a cam luat nasul la purtare și nu m-a lãsat sã mã revolt la ultima ședințã, ba mai mult, m-a trimis fãrã pic de respect la locul meu în salã, motivând cã n-am știu nu știu ce drac de numãr de articol la care voiam sã depun amendament, de parcã asta conteazã în lupta noastrã împotriva tiranului demis de șaptemilioanepatrusute de români și parcã pe vremea tovarãșului m-ar fi pus cineva sã țiu minte toate notele informative despre trãdãtorii de neam pe care leam l-eam scris la viața mea.

Te poooop șefu și ARFU, dacã mai ți minte jargoanele din armatã, he, he, he…

Cu drag, al tãu divoutid Ionel :XO:XO

P.S. Jos Bãsescu, HUO!

m-ai pierdut de la primul cuvint, Tzuguiatooooo ! cind iti Incepi "cuvantarea " cu i din a , nici nu mai are rost sa citesc mai departe !
hai, pa !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 11:27

My Countdown Countdown

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 22:21

Saptamana trecuta am vazut cum Ponta a blocat o ancheta privind mita la BAC.
O interventie brutala in treburile justitiei. Evidenta !
Se sufoca cineva de indignare ?
Propune cineva sa fie suspendat pentru grave ingerinte ale guvernului in Puterea Judecatoreasca ?
O grava incalcare a Constitutiei !

Datatorii de mita sunt infatisati ca niste bieti copilasi neprihaniti.
Ponta a luat apararea corupatorilor !
A tinerilor necinstiti si a parintilor lor necinstiti.
Le-a luat apararea alegatorilor lui si ai USL ?
Eu cred ca da !
Voi ce credeti ?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 23:23

Meschin mai poti sa fii, atunci cand interesul tau primeaza, soliciti solidaritatea celorlalti, insa, in momentul in care interesul socio-general primeaza, dintr-odata esti liberal si te desolizarizezi instant de cei care s-au solidarizat interesului tau.

Ce poti pretinde, unor impostori lipsiti de etica,principii, ideologie, competente, si in final, lipsiti de: CARACTER?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 09:28

De la: -1075-, la data 2013-07-08 23:23:30Meschin mai poti sa fii, atunci cand interesul tau primeaza, soliciti solidaritatea celorlalti, insa, in momentul in care interesul socio-general primeaza, dintr-odata esti liberal si te desolizarizezi instant de cei care s-au solidarizat interesului tau.

Ce poti pretinde, unor impostori lipsiti de etica,principii, ideologie, competente, si in final, lipsiti de: CARACTER?

Cu cine vorbiti, excelenta ?
Cu mine ?
Ori vorbiti singur, ca de obicei ?

Despre ce solidaritate vorbiti, excelenta, despre cea la care nu v-ati inghesuit sa participati ?
Dumneavoastra sunteti cel care-mi trimite, in privat, mesaje prin care ma injurati atat pe mine cat si pe cei morti din familia mea ?

Aveti, excelenta, o interpretare ciudata a libertatii de opinie. Cotoroanta este mult mai destupata decat dumneavoastra, serenisime, pentru ca ea, dupa ce m-am dus la ea sa-i multumesc, am descris in detaliu acest episod, m-a rugat sa-mi mentin stilu, ala pe care-l cred eu de cuviinta precum si modul de adresare cu privire la ea. Vedeti, excelenta, d-aia imi mentin parerile, bune sau cum or fi ele, nu dintr-o lipsa de solidaritate.
E, si cu solidaritatea asta, daca imi amintesc bine, nu eu am infiintat topicul pe tema cu lacrimi, deznadejde, speranta, ci o tipa Mary, am si cunoscut-o, pentru ca, pe vremea aia scriam, cum era si normal despre ce mi se intampla si asa au aparut persoane care au sarit sa o ajute pe sotia mea, cu ce au putut ele. Interesant a fost faptul ca, cu putine exceptii, ajutoarele au venit de la persoane cu venituri mici sau medii si nu de la personalitati de marca, cu venituri mari, asa cum pareti a fi dumneavoastra, excelenta ... Gabi-Cotoroanta este una dintre ele ... dar au mai fost si le-am mentionat, pe cele stiute, la vremea potrivita, in postarile mele. Le multumesc din nou acum ! Poate vei fi fost si tu, excelenta, printre ele, iar eu fac un pacat spunand acum ca habar nu ai despre ce vorbesti cand pronunti cuvantul solidaritate. Excelenta, daca nu ma insel, il folosesti ca pe o arma ... Ai un vocabular plin de epitete si alegorii, iti place, la nebunie, sa epatezi si nu te dai in laturi de la nici o marsavie ...
Te dai, de fapt, in laturi !
Puneti dumneavoastra accentul, excelenta !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 09:44

Vad ca, despre interventia lui Ponta pentru blocarea anchetei cu privire la mita de la BAC, nu vreti sa discutati ...
Dar despre cererea lui Becali de a fi liber din cand in cand, pentru afaceri, ce spuneti ?
Dar despre modul in care e tratat domnul puscarias Becali, ce spuneti ? Ca si Vantu ...
Boerul e boer, este, un stat care a fost furat serios de un individ veros, trebuie sa se poarte frumos cu hotul ... sa-i creeze conditii optime, altele decat ale celorlalti hoti de rand, evident.
Sau o fi de vina tot Basescu si guvernarea Boc ?
Te pomenesti ca Basescu o fi intervenit in favoarea lui Becali ...
De unde or fi stiind ziaristii cum o duce Becali in puscarie ?

Dar de calugarul ala care a dat 2.100 lei spaga pentru BAC, ce spuneti, amortitilor ?
Haios, nu ?
Intre cele 10 porunci nu este si "Sa nu dai spaga la BAC !", este ?
Deci e corect ... sa dai.

De ce or fi fost revoltati parintii aia cand a venit politia ?
Pun pariu ca directoarea va fi eliberata pe motiv ca nu a primit mita de la nimeni ! Corect ?
Corect ! Pai, cum sa primesti mita, daca nimeni nu ti-a dat-o ! Daca Ponta a blocat, mai bine zis, amanat, ancheta ? Si i-a mai si influentat pe procurori si politisti ... Adica politistii aia, cu sau fara mandate, citatii, cu ce o mai fi trebuit legal, se aflau acolo de capul lor .... Cine mai stie daca aveau sau nu aveau ?
Daca aveau, Ponta e un infractor si trebuie arestat pentru obstructionarea justiei.
Daca nu aveau, cum nimeni nu a fost sanctionat, Ponta trebuie sa demisioneze sau sa fie demis, pentru ca functionarii statului pe care-l gestioneaza el, au facut un abuz.

Ia, ziceti, sustinatori ai USL, cum e treaba ?

Sa fi facut Basescu asa ceva ... ce veselie ar fi fost pe voi ... mieluseilor.
Cam acum un an era vinovat si cand respira; era o incalcare grava a Constitutiei ...
Va mai amintiti ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 09:46

De la: 9am_1454, la data 2013-07-09 09:28:52
De la: -1075-, la data 2013-07-08 23:23:30Meschin mai poti sa fii, atunci cand interesul tau primeaza, soliciti solidaritatea celorlalti, insa, in momentul in care interesul socio-general primeaza, dintr-odata esti liberal si te desolizarizezi instant de cei care s-au solidarizat interesului tau.

Cu mine ?

In laturi, desigur! Exceleaza in acest domeniu. Tocmai ne-a numit tara ,,groapa de gunoi"

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 09:48

De la: 9am_1454, la data 2013-07-09 09:44:10Vad ca, despre interventia lui Ponta pentru blocarea anchetei cu privire la mita de la BAC, nu vreti sa discutati ...

Ia, tocmai voiam sa-ti raspund, dar vad ca vrei sa vorbesti cu sustinatorii USL

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 10:08

Cu mine ?

Despre ce solidaritate vorbiti, excelenta, despre cea la care nu v-ati inghesuit sa participati ?
Dumneavoastra sunteti cel care-mi trimite, in privat, mesaje prin care ma injurati atat pe mine cat si pe cei morti din familia mea ?

Aveti, excelenta, o interpretare ciudata a libertatii de opinie. Cotoroanta este mult mai destupata decat dumneavoastra, serenisime, pentru ca ea, dupa ce m-am dus la ea sa-i multumesc, am descris in detaliu acest episod, m-a rugat sa-mi mentin stilu, ala pe care-l cred eu de cuviinta precum si modul de adresare cu privire la ea. Vedeti, excelenta, d-aia imi mentin parerile, bune sau cum or fi ele, nu dintr-o lipsa de solidaritate.
E, si cu solidaritatea asta, daca imi amintesc bine, nu eu am infiintat topicul pe tema cu lacrimi, deznadejde, speranta, ci o tipa Mary, am si cunoscut-o, pentru ca, pe vremea aia scriam, cum era si normal despre ce mi se intampla si asa au aparut persoane care au sarit sa o ajute pe sotia mea, cu ce au putut ele. Interesant a fost faptul ca, cu putine exceptii, ajutoarele au venit de la persoane cu venituri mici sau medii si nu de la personalitati de marca, cu venituri mari, asa cum pareti a fi dumneavoastra, excelenta ... Gabi-Cotoroanta este una dintre ele ... dar au mai fost si le-am mentionat, pe cele stiute, la vremea potrivita, in postarile mele. Le multumesc din nou acum ! Poate vei fi fost si tu, excelenta, printre ele, iar eu fac un pacat spunand acum ca habar nu ai despre ce vorbesti cand pronunti cuvantul solidaritate. Excelenta, daca nu ma insel, il folosesti ca pe o arma ... Ai un vocabular plin de epitete si alegorii, iti place, la nebunie, sa epatezi si nu te dai in laturi de la nici o marsavie ...

.Cu militantii politici beduinule, cu acei postaci care sustin pana-n panzele albe un lider politic care a aruncat la gunoi cateva articole contitutionale in ceea ce priveste asigurarea de catre stat a unui nivel detrai decent tuturor cetatenilor romani, dreptul la o justitie impartiala, asigurarea educatiei, invatamantului si a sanatatii pentru toti cetatenii romani etc. pentru care voi militantii politici, liderul, cat si postacii, ati solicitat, v-a fost acordata si v-ati bazat pe solidaritatea multimii pentru a cuceri puterea, si dupa, ce s-o fi intamplat?
15 Mld.eoro fraudati din bugetul de stat anual, plus inca vreo 40Mld euro evaziune fiscala/an. totul numai pentru imbogatire personala si a camarilei,desolidarizandu-va de interesele celor ce s-au solidarizat interesului vostru de a cucerii puterea.

Nu trimit mesaje private nimanui si nici nu primesc, excelenta, daca am ceva de spus vreunui militant sau postac, o spun public. nu practic si n-am pracipat vreodata la barfa de pe la colturi, susanele , sau cleveteali ieftine, alt aluat si educatie, excelenta,in rest, sa fii sanatos excelenta,n-am ce sa-ti raspund deoarece ai interpretat eronat un mesaj conceput strict pentru tema topicului.

Cine te-njura in privat este vreun oligofren imbecilizat si las, excelenta.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 10:12

De la: _Ingrid, la data 2013-07-09 09:46:18

Cu mine ?

In laturi, desigur! Exceleaza in acest domeniu. Tocmai ne-a numit tara ,,groapa de gunoi"

daca nu te-ai tampit pana mai ieri, de astazi, iti sugerez sa contactezi urgent un psiholog, Ingrid .

de unde ai mai scos-o si p-asta?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 10:18

De la: 9am_1454, la data 2013-07-09 09:44:10Vad ca, despre interventia lui Ponta pentru blocarea anchetei cu privire la mita de la BAC, nu vreti sa discutati ...

am concluzionat, dar n-ai observat, excelenta, re, citez:

"Ce poti pretinde, unor impostori lipsiti de etica,principii, ideologie, competente, si in final, lipsiti de: CARACTER?"

ai grija, excelenta, superficialitatea romaneasca dauneza grav sanatatii mintale, excelenta, mai atent pe viitor, numai in cazul in care n-ai trecut clasa cu spaga vremii, cartusul de kent si cafeaua boabe la Kg.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 10:38

De la: -1075-, la data 2013-07-09 10:12:26

Cu mine ?

daca nu te-ai tampit pana mai ieri, de astazi, iti sugerez sa contactezi urgent un psiholog, Ingrid .

Wow!!! cum faci??? toate postarile in care te faci de cacao dispar!
I-ai raspuns lui Karpov, la ideea lui ca banii romanesti vor deveni tabla, fiindca vor fi inlocuiti de euro. Ai scris ca asta nu se va intampla, ca romanii ...nu stiu ce..si UE nu vrea tulburari sociale in groapa de gunoi.
Poate isi aminteste Black mai bine, ca el te si citase. A disparut si postarea lui, au disparut si cele in care te faceai de toata jena cu scaderea inteligentei dupa 50 de ani. Te raportezi singur pana dispar?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 11:14

De la: _Ingrid, la data 2013-07-09 10:38:22

I-ai raspuns lui Karpov, la ideea lui ca banii romanesti vor deveni tabla, fiindca vor fi inlocuiti de euro. Ai scris ca asta nu se va intampla, ca romanii ...nu stiu ce..si UE nu vrea tulburari sociale in groapa de gunoi.
Poate isi aminteste Black mai bine, ca el te si citase. A disparut si postarea lui, au disparut si cele in care te faceai de toata jena cu scaderea inteligentei dupa 50 de ani. Te raportezi singur pana dispar?

N-as crede, si nici n-ar putea cineva sa ma convinga de faptul ca mai sunteti intregi la minte vreunul dintre voi.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 11:25

De la: -1075-, la data 2013-07-09 11:14:16

N-as crede, si nici n-ar putea cineva sa ma convinga de faptul ca mai sunteti intregi la minte vreunul dintre voi.

Da, tipic! Limbricul nu are nicio urma de barbatie in el si nu este in stare sa isi asume propriile fapte.

Lucrurile asa au stat, cum ti-a spus Ingrid. Si pot sa iti repostez ce ai scris, chiar daca acum postarea ta nu mai exista, fiind stearsa de catre administrator. Numai ca... ghinion de nesansa, pentru ca te-am raportat administratorului pentru porcaria pe care ai scris-o!

Am tolerat multe, ti-am tolerat jignirile aduse mie, lui Gabi, lui Ingrid...si celorlalti, insa mizeria pe care ai scos-o a umplut paharul. Ce mai cauti pe un forum romanesc, daca tu consideri Romania groapa de gunoi?

-1075-

973 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2013, ora 20:33CITEAZA RASPUNDE

De la: KARP0V_, la data 2013-07-08 20:28:50
De la: -1075-, la data 2013-07-08 20:18:59
De la: Radu_b10, la data 2013-07-08 20:13:22
baiiii cred ca trebuie sa-i demonstrez eu sogorului care este influienta pararelismului sinelor de cale ferata asupra oului de gaina ca nu pricepe neam

bine ma, hai, demonstreaza, dar ai grija sa nu te lege aia de la diicot.

Nu il leaga. Pana face el projectul trecem la euro si atunci moneda in cauza devine tabla.

Do/n Karpov, vise! nu vor avea romaniii acest privilegiu, ar fi dezastru, tu ai impresia ca UE si-ar dori,sau doreste sa existe instabilitate sociala la gropa de gunoi?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 12:05

De la: Black_Friday, la data 2013-07-09 11:25:09

Da, tipic! Limbricul nu are nicio urma de barbatie in el si nu este in stare sa isi asume propriile fapte.

Lucrurile asa au stat, cum ti-a spus Ingrid. Si pot sa iti repostez ce ai scris, chiar daca acum postarea ta nu mai exista, fiind stearsa de catre administrator. Numai ca... ghinion de nesansa, pentru ca te-am raportat administratorului pentru porcaria pe care ai scris-o!

Am tolerat multe, ti-am tolerat jignirile aduse mie, lui Gabi, lui Ingrid...si celorlalti, insa mizeria pe care ai scos-o a umplut paharul. Ce mai cauti pe un forum romanesc, daca tu consideri Romania groapa de gunoi?

-1075-

973 mesaje

baiiii cred ca trebuie sa-i demonstrez eu sogorului care este influienta pararelismului sinelor de cale ferata asupra oului de gaina ca nu pricepe neam

Nu il leaga. Pana face el projectul trecem la euro si atunci moneda in cauza devine tabla.

Do/n Karpov, vise! nu vor avea romaniii acest privilegiu, ar fi dezastru, tu ai impresia ca UE si-ar dori,sau doreste sa existe instabilitate sociala la gropa de gunoi?

Acelasi raspuns primesti si aici,oligofrenule.

.Bai dobitoc brutablack, acuza-ma conform afirmatiilor explicite pe care le-am facut nu-mi atribui o interpretare eronata pe care o produce mintea ta de imbecil patentat, oligofrenule !
Asta ai dedus ca as fi afirmat eu in acel context ?
Bai retardule, tu nici cu google n-ai fost apt cognitiv sa poti descoperi sensul acronimului pe care l-am folosit, daramite sa mai poti fi apt cognitiv pentru a intelege sensul exact dintr-un dialog dintre 3 utilizatori.
Sictir, oligofrenbrutablack !

Deci, tu interpretezi aiuristic si Ingrid preia si acuza conform aiurelilor tale, bravos ! desteptilor fuduli.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 12:11

De la: Black_Friday, la data 2013-07-09 11:25:09

-1075-

973 mesaje

Citeaza din toate statisticile care ne arata ca am ajuns pe ultima pozitie la orice e in avantajul cetateanului si pe prima in ceea ce priveste viata grea ... din constructia numita UE.

Prin 2006, printr-o intamplare, eram intr-o sala vre-o 30 de insi si aveam discutii cu un consilier ministerial pe teme profesionale. Din toti cei prezenti, cand a venit vorba despre intrarea in UE, eu am fost singurul care a afirmat ca UE nu este o solutie pentru noi si ca ne va fi mai greu dupa intrarea in UE. Daca va amintiti nu s-a facut un referendum pe chestia asta, s-a presupus ca toata lumea vrea ... in mod eronat.
Ca si Moscova, odinioara, UE si-a insusit toate mijlocaele de productie care aduc profit frumos pentru ei, dupa care i-a pus pe pacalicii gen Nastase, sa semneze angajamente pentru Romania ca sa aduca preturile la nivelul din tarile lor in cca 10 ani, fara sa scoata o vorba despre salarii. Pentru salarii nu s-a facut nici un grafic de aducere la nivelul UE.
UE se face ca preseaza Romania in lupta impotriva coruptiei prin celebrele Rapoarte periodice despre starea Romaniei, MCM, in care consemneaza, mereu si mereu, aceleasi lucruri care, pentru noi au devenit banale. Pedepsesc poporul, desi stiu bine ca cetatenii romani nu se pot apara singuri impotriva mafiei organizate numita "partide politice".
In ciuda aparentei de democratie, UE nu se dovedeste un partener corect. Din pacate. La ei au fost baieti destepti care si-au dat seama ca, pentru cateva zeci de ani, cel putin, vor putea mulge tarile foste comuniste, linistiti, de toate bunurile pe care le au, pentru ca societatea comnuista nu avea cum sa nu lase urme in mintea oamenilor. Comunistii au reusit sa formeze omul nou !
Il vedem azi cum gandeste si cum voteaza ...
Sa ne intrebam de ce Elvetia nu a vrut sa intre in UE ? Si alte tari din Europa asta ...
De ce a trebuit sa intram noi in UE ? Pentru romani ? Asa am crezut, multi dintre noi ... S-a dovedit ca nu este asa.
Pentru ei !
Pentru ca sa nu cumva sa plateasca romanilor taxe vamale ...
Ei stiu ce este capitalismul !
Noi nu.

Are dreptate excelenta sa, suntem o groapa de gunoi, in principal din cauza noastra, dar si cu largul concurs al domnilor din UE.
Noi ne-am pus in fruntea noastra pe cei mai hoti si mai corupti dintre noi, iar lor le-a convenit chestia asta.

De ce sa ne mai zbatem cu referendumuri despre cati parlamentari sa avem, cate camere, presedinte, ce atributii sa aiba (in functie de cum il cheama) .... in situatia in care am ajuns, n-ar fi mai bine sa facem un referendum la care populatia romanesca sa raspunda la intrebarile:
1) Doriti desfiintarea integrala a parlamentului si aplicarea legislatiei de la Bruxelles pe teritoriul Romaniei ?
2) Doriti desfiintarea Presedintiei in Romania, atributiunile presedintelui sa fie preluate de Presedintele UE, oricare ar fi el, altul decat roman ?
3) Doriti desfiintarea intregii clase politice din Romania ?
4) Doriti ca Ministerul de Interne sa fie gestionat de catre guvernul Germaniei ?
5) Doriti ca Ministerul de Justitie sa fie gestionat de catre guvernul Germaniei ?
6) Doriti ca intreg guvernul Romaniei sa fie gestionat de catre guvernul Germaniei ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 12:43

Ponta a iesti azi sa ne explice cum ca el are salariul mai mic decat nu stiu ce secretar de stat care are regim de magistrat.
Ponta este nemultumit de salariu, nu ca ar fi mic, ci pentru ca mai exista altcineva care are un salariu mai mare ca el.

Care o fi productivitatea muncii pentru functia de prim-ministru ?
Cum s-o masura ?

Ieri vorbea despre plata profesorilor in functie de performante ...

Care ar fi preformantele pentru care sa fie platit un prim-ministru ?
Si cum ar trebui sanctionat pecuniar, daca nu are performante ?
Stie cineva ?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 12:56

Inainte de a vorbi despre el ca pmm, ar fi necesar sa vorbesti despre infractionalitatea intelectuala pe care a practicat-o.
A desemna, accepta numirea, si a semna un decret de investire in functie pentru asemenea personaj, restul, chiar nu mai conteaza, totul si orice poate fi, sau devenii, posibil .

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 13:08

De la: 9am_1454, la data 2013-07-09 12:11:16 sa raspunda la intrebarile:
1) Doriti desfiintarea integrala a parlamentului si aplicarea legislatiei de la Bruxelles pe teritoriul Romaniei ?
2) Doriti desfiintarea Presedintiei in Romania, atributiunile presedintelui sa fie preluate de Presedintele UE, oricare ar fi el, altul decat roman ?
3) Doriti desfiintarea intregii clase politice din Romania ?
4) Doriti ca Ministerul de Interne sa fie gestionat de catre guvernul Germaniei ?
5) Doriti ca Ministerul de Justitie sa fie gestionat de catre guvernul Germaniei ?
6) Doriti ca intreg guvernul Romaniei sa fie gestionat de catre guvernul Germaniei ?

1,2,3,4,5,6, Nu !

Asumati-va si Achitati-va onest obligatiile , sustineti principii si valorile real umane autohtone , solidarizati-va si luptati, chir si cu arma-n mana, pentru a va apara interesele, drepturile, si libertatea !
Altfel, acea identitae va disparea din diversitate.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 14:13

Mãi nea 1705 , tu ești prezent în țara sta , sau comentezi de-afarã ??? Cã nu îmțeleg . Dar pot spune ce am înțeles de la tine . Vrei schimbare , oameni noi , eventual o politicã nouã ... Ce faci TU în acest sens ? Cã eu fac . Nu pot spune ce , cã nu-mi stã în caracter lauda de sine . Dar FAC . NU numai tastez interminabil pe net ... Dacã TU și alții ca tine AR FACE ceva , un gest cât de mic , sã conteze pentru schimbarea mult visatã ... nu am avea timp sã cetuim pe acest forum ...Și eu și tu și 23 de milioane de români conteazã . Eu v-am mai spus pe-aici , e ușor a scrie ... când nimic nu ai a spune ! Sã critici stânga-dreapta , unde mai pui - cu aer dominant - , e cel simplu lucru din lumea asta . SÃ FACI e muuult prea greu . Și cu nemulțumirea generalã omniprezentã , chiar dacã te-ai apuca TU sã FACI ceva , te-ar podidi remușcarea în secunda doi . Gândesc cã de caracter , ești mai sensibil ... Pentru cã cei ce LUPTÃ , luptã cu pieptul afarã , indiferent de situație . Nu susțin aberații . Urmãresc exemple care au demonstrat cã dacã vrei , poți . Poți orice , cu singura condiție SÃ VREI .
De de-alde mãcãitori la lunã , eu am podul plin , așa cã pot sã-ți spun cu mâna pe inimã cã eu AM LASAT-O JOS demult ... cu scrisul . Am trecut la fapte .
Iar când o sã înțelegi cum funcționeazã un Stat în totalitatea lui și o sã îmi poți explica modalitatea în care te-ai gândit tu sã scapi de ”ãia vechi” , sã mai mi te adresezi . Pânã atunci , mai plimbã ... cã plictisești zãu . Iar urmãrind cele câteva postãri ale tale...apropos de politic pot spune cã tot discursu-ți devine o propagandã ieftinã de ... tãiat la câini !
Las-o jos cu engleza , cã mãcãne .

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2013, ora 14:20

Bine Adi!!! Hai sa te pup!

Prealuminatul zice ca e prin Germanica, de unde Romanica se vede ca o groapa de gunoi.

Pagini: << 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: