back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 >> Sari la pagina:

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 17:00

INTR-O FOTOGRAFIE,CE-A REFERITOARE LA C.F.R.-MARFA,PENTRU PRIVATIZARE ,FOTOGRAFIAT IMPREUNA CU PREMIERUL ,I-L VAD,IN POSTURA UMILA A CELUI DE CHELNER,OBSERV CA SERVETUL DE PE COT LIPSESTE DIN COSTUMATIE ,SI I-MI ADUC AMINTE DE O SCENA DE TEATRU ,UNDE UMILUL PERSONAJ ,SE INCLINA SI APOI LOVESTE -IMPREVIZIBIL !. PREFER MAJUSCULELE DEOARECE MI-E MAI USOR,DEOARECE PORT OCHELARI .I-MI CER SCUZE PENTRU INADVERTENTA !.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 17:02

Daca faceti cum am spus, puteti sa aruncati ochelarii si sa scrieti normal. Incercati, ce va costa?

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 17:37

IST,GOOD,OK !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2013, ora 17:42

Mda, multumesc!

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 August 2013, ora 09:03

Ingrid , o parere ceva ?
Ca de Gabriela eram lamurit .
Ei , ei care au PUTEREA in mana de un an , au tupeul sa zica "ii persecuteaza Base" . Halal ! Josnic mod e a reactiona fata in fata cu realitatea .
Adica usele , antenele lui felix , felix in persoana emana de jur imprejur doar nepurinta demonstrand astfel incapacitatea de raspundere in fata propriilor fapte , vorbe , gesturi . Toate intr-o nota mediocra si submediocra dar autoprezentate ca gesturi , vorbe si fapte "istorice"...

Apropos , ala cu parul lung de il sustineai tu sus si tare , e din usele sau din opozitie ?.... ca io nu pot sa ma pronunt !.... Si sunt in ceata .

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 1 August 2013, ora 09:15

Salut Adi!
Ai dreptate totala.
Cei care sunt contra lui Base, au si ei dreptate totala.
Ma bucur din suflet ca ii ancheteaza organele. Ca ii baga la diribau. Sa ii bage pe toti care au comis ceva.
Nu ma asteptam sa se indrepte ceva, nici nu s-a indreptat.
Iti vad activitatea pro prezidentiala, dar sa mor io daca te inteleg!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 August 2013, ora 09:19

De la: revenitu, la data 2013-08-01 09:03:16Ingrid , o parere ceva ?
Ei , ei care au PUTEREA in mana de un an , au tupeul sa zica "ii persecuteaza Base" . Halal ! Josnic mod e a reactiona fata in fata cu realitatea .
Adica usele , antenele lui felix , felix in persoana emana de jur imprejur doar nepurinta demonstrand astfel incapacitatea de raspundere in fata propriilor fapte , vorbe , gesturi . Toate intr-o nota mediocra si submediocra dar autoprezentate ca gesturi , vorbe si fapte "istorice"...

Apropos , ala cu parul lung de il sustineai tu sus si tare , e din usele sau din opozitie ?.... ca io nu pot sa ma pronunt !.... Si sunt in ceata .

de ce nu recunosti ca esti in ceata de ani si ani de zile , in ceea ce-l priveste pe dragu' de Bas' ?
da' uite, recunosc ca si eu am ajuns in ceata : DE CE naiba a mai fost un Referendum de demitere a dragului, daca don Ponta a jucat la doua capete si i-a oferit lui Bas' pampersul coabitarii tocmai cind se scapase pe el in usa garajului ?
USL este sau nu este-n Opozitia CUI ? ca a lui Basel, nu prea este !
atita doar ca don Base', conf. cu felul lui de'a fi, il toaca acum pe Ponta, ceea ce ma cam bucura , considerind ca si-o merita !
oare dupa atitia ani, NU STIA el ce va sa urmeze , revigorindu-l pe Bas' ? ce si-o fi inchipuit ? ca din recunostinta ca l-a salvat de la Demitere vor coabita intr-adevar , spre binele tzarii ? ha , inseamna ca nu-l cunoaste , desi ar fi trebuit !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 2 August 2013, ora 15:37

De la: gabigabi2, la data 2013-08-01 09:19:00

de ce nu recunosti ca esti in ceata de ani si ani de zile , in ceea ce-l priveste pe dragu' de Bas' ?
da' uite, recunosc ca si eu am ajuns in ceata : DE CE naiba a mai fost un Referendum de demitere a dragului, daca don Ponta a jucat la doua capete si i-a oferit lui Bas' pampersul coabitarii tocmai cind se scapase pe el in usa garajului ?
atita doar ca don Base', conf. cu felul lui de'a fi, il toaca acum pe Ponta, ceea ce ma cam bucura , considerind ca si-o merita !
oare dupa atitia ani, NU STIA el ce va sa urmeze , revigorindu-l pe Bas' ? ce si-o fi inchipuit ? ca din recunostinta ca l-a salvat de la Demitere vor coabita intr-adevar , spre binele tzarii ? ha , inseamna ca nu-l cunoaste , desi ar fi trebuit !
Foarte bine cum lucreaza ciurul istorie-i !.Din conflicte si contradictii de interese ,se mai curata de neghina societeatea ! Din asta ,poporul are de castigat !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 August 2013, ora 15:44

De la: valeriulivanov, la data 2013-08-02 15:37:43 Foarte bine cum lucreaza ciurul istorie-i !.Din conflicte si contradictii de interese ,se mai curata de neghina societeatea ! Din asta ,poporul are de castigat !

Bravo domnu'; Ivanov, vad ca se poate!!!
Succes in continuare!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 August 2013, ora 17:29

De la: valeriulivanov, la data 2013-08-02 15:37:43

Foarte bine cum lucreaza ciurul istorie-i !.Din conflicte si contradictii de interese ,se mai curata de neghina societeatea ! Din asta ,poporul are de castigat !

glumesti, nu-i asa ? "din conflicte si contradictii de interese " ai spus , dar n-ai zis de care Interese ? caci este vorba despre Interesele Lor, PERSONALE, care n-au nimic de'aface cu cele din care poporul ar avea, intr-adevar, de cistigat ! si-mi pare chiar rau, dar nu numai ca nu se curata societatea de neghina ci, s-a infestat detot , toata !

JIROV91

234 mesaje

Postat pe: 3 August 2013, ora 07:20

De la: valeriulivanov, la data 2013-08-02 15:37:43

Foarte bine cum lucreaza ciurul istorie-i !.Din conflicte si contradictii de interese ,se mai curata de neghina societeatea ! Din asta ,poporul are de castigat !www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/negresa-v...

La Referendum Parlamentul trebuia sa-l demita pe ripcigos,dar Ponta a fugit la un bordel din Belgia si sub euforia curvelor a telefonat neghiobului care face pe presul la camera depravatilor,sa nu-l demita pe ripcigos,ca plingea Eba in poala nevesti lui Ponta

PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 August 2013, ora 07:46

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 5 August 2013, ora 15:24

Gluma cu O.Z.N.-urile,in urma consumului -"Bahic",a dat rezultate!.Imediat,"Baietii-inteligenti ",s-au gandit ca sa achizitioneze niste harburi de F 16,de la Portughezi ,cum au luat si fregatele de la Englezi ,cu toate ca au Mig.29 ,echivalentul lui F.16 !.A m-ai fost pe vremea lui Karol o afacere falimentara de harburi,numita "Afacerea-Skoda "!.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 August 2013, ora 22:00

Ce faceti aici ? Tot pe Basescu ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 August 2013, ora 22:14

De la: broscuta_super_verde, la data 2013-08-06 22:00:58Ce faceti aici ? Tot pe Basescu ?
Broscutaaaa!!!

Nu mai e subiect fierbinte Basescu...a cazut in dezinteres total! Mai vine Adi din cand in cand cu cate-o osana, in rest, basistii se bucura ca ne-am luat-o cu coabitarea!

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 August 2013, ora 10:44

Impozit forfetar??? Parca a mai pus un premier impozit forfetar! Si ca bonus impozite agricole,pe chirii,pe membrii familiei care nu au loc de munca ........! TRAIASCA DEMOCRATIA IN FRUUNTE CU COALITIA DE STANGA-DREAPTEA,PITICOT SI NU TE SUPARA FRATE........!
Ar trebui sa-i cer iertare lui Brucan cu al lui ,,stupid people''! L-am injurat dar avea dreptate!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 13:15

De la: _Ingrid, la data 2013-08-06 22:14:24
De la: broscuta_super_verde, la data 2013-08-06 22:00:58Ce faceti aici ? Tot pe Basescu ?
Broscutaaaa!!!

Nu mai e subiect fierbinte Basescu...a cazut in dezinteres total! Mai vine Adi din cand in cand cu cate-o osana, in rest, basistii se bucura ca ne-am luat-o cu coabitarea!

nu se bucura, Ingrid ! nu vezi ca tot suparati sunt, desi guvernul Ponta Duce la indeplinire Exact maretele planuri de dezvoltare ale super- premierului bas/ boc ? nici asa nu le place , de unde eu deduc faptul ca nici atunci nu erau de acord , dar cum sa fi recunoscut atunci ca-i o aiureala ce mai mult ne-ngroapa decit ne scoate la suprafata , dar acum au pe cine sa dea vina ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 13:18

ce mai faci, frumusica mea ? esti bine ? ma bucur ca ai mai trecut pe la noi sa vezi care-i starea noastra de spirit ! ....dupa cum vezi, ne luptam , in continuare, cu morile de vint !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 August 2013, ora 14:11

Vezi Gabi ca daca ascultati inainte de alegeri si nu se mai vota in masa cu USL sau PDL acum o duceam la fel de prost dar macar nu mai aveai baroni si aroganti! Sau poate o duceam mai bine!
De ce nu iesi in Piata Universitatii????Tu si cei care au votat USL-ul???

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 14:23

D-l Bas ",este suparat ca "Premierul ",nu s-a prezentat la raport-ordin !?.Pai,daca e acum devalizat !.Poporul i-a dat o data increderea si sansa de reprezentare !.Acum ,poporul dezamagit si pacalit ,in disperare i-a dat sansa de reprezentare "Premierului ! ".

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 August 2013, ora 14:58

De la: valeriulivanov, la data 2013-08-07 14:23:42 D-l Bas ",este suparat ca "Premierul ",nu s-a prezentat la raport-ordin !?.Pai,daca e acum devalizat !.Poporul i-a dat o data increderea si sansa de reprezentare !.Acum ,poporul dezamagit si pacalit ,in disperare i-a dat sansa de reprezentare "Premierului ! ".

Iar Premierul repezinta poporul de la Miami ,in schimbul increderii ,,boborului'' ,,Premierul'' returneaza taxe si impozite asa cum promitea inainte de a veni la putere pe la A3!!!! ? !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 15:25

De la: sirboby, la data 2013-08-07 14:11:08Vezi Gabi ca daca ascultati inainte de alegeri si nu se mai vota in masa cu USL sau PDL acum o duceam la fel de prost dar macar nu mai aveai baroni si aroganti! Sau poate o duceam mai bine!
De ce nu iesi in Piata Universitatii????Tu si cei care au votat USL-ul???

ma bucur sa te revad, Sirule, caci asta inseamna ca esti inca viu....si eu la fel , mersic !
dar ce -mi spui ? ca nu mai aveam baroni si aroganti ? moiiii, da' Videanu, Blaga, Udrea, Cocos, Cezar Preda, Sulfinica sau madam Macovei, Andreea Vass si multi-multi altii, ce erau , INGERI ?
chiar nu intelegi ca-s legati intre ei prin Interesele financiare pe care le au si cearta pe doctrinele de partid este doar ptr. Fraierii ca noi ?
chiar n-ai inteles asta ? nici dupa Referendumul de anul trecut si Impunerea de dinafara a lui Bas si reinstalarea lui la Cirma , sustinuta si de USL., nu ti-au deschis ochii asupra jocului facut de ei , impotriva INTERESULUI REAL al Romaniei , jefuita ca-n codru cu acte-n regula ?
de fapt, tu ce vrei, ca eu tot n-am inteles ?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 August 2013, ora 15:56

Sunt viu si nevatamat ! Multumesc ma bucur ca esti pe baricadele virtuale....! AI CITIT CU ATENTIE CE AM SCRIS EU???
Nu trebuia votat nici cu PDL nici cu USL! Nu o baga pe aia cu nu aveai cu cine...........sa traiesti din imprumuturi FMI si BEC nu iti trebuie multa minte!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 16:07

De la: sirboby, la data 2013-08-07 15:56:27 Sunt viu si nevatamat ! Multumesc ma bucur ca esti pe baricadele virtuale....! AI CITIT CU ATENTIE CE AM SCRIS EU???
Nu trebuia votat nici cu PDL nici cu USL! Nu o baga pe aia cu nu aveai cu cine...........sa traiesti din imprumuturi FMI si BEC nu iti trebuie multa minte!!!!

pai, eu stiu asta si tu stii si multi stiu ca daca te imprumuti mereu- mereu si n-ai de unde da inapoi datoria ramii in fundul gol, dar tu nu vezi ca NIMENI dintre cei Indrituiti sa duca o politica economica sanatoasa, NU o face ? ca nu are nimeni nici-o solutie si ne balacim in apa statuta ?
dar CU CINE vrei tu sa faci ceva, cind TOTUL este in mina lui Bas, care Asculta si indeplineste ordinele de Afara , in Dauna Ro ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 August 2013, ora 16:10

esti venit Acasa in concediu, de ai timp de net ?
dar, reiau : CU CINE VREI TU sa revigorezi Romania ? si cum ? da o solutie cit de mica, ptr. ca eu nu mai vad nici-o raza de lumina !

JIROV91

234 mesaje

Postat pe: 7 August 2013, ora 19:04

De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 16:10:25 esti venit Acasa in concediu, de ai timp de net ?
dar, reiau : CU CINE VREI TU sa revigorezi Romania ? si cum ? da o solutie cit de mica, ptr. ca eu nu mai vad nici-o raza de lumina !

Deratizatorii au cazut la pace si au plecat la mare,
A esit paduchele din nou la plimbare

Din 2004 incoace Base a distrus economia nationala si principalele capacitati de productie,acum vrea materiale indigene
www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-vrea-materiale-romanest...

PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 August 2013, ora 21:53

De la: 9am_2411, la data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY :
BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape.
Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.
Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!

AAAAJUTOOOOOOOOOOOOOOORRRR , SARITI OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC
OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM !
SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI ! [/quote]

Ai inteles gresit, nu sunt bombe cu Tic-Tac, ci cu Rudotel. Cred ca ti-ar trebui una de cateva megatone ca sa te calmeze.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 August 2013, ora 07:01

De la: Black_Friday, la data 2013-08-07 21:53:50
De la: 9am_2411, la data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY :
BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape.
Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.
Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!

AAAAJUTOOOOOOOOOOOOOOORRRR , SARITI OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC
OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM !
SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !

Ai inteles gresit, nu sunt bombe cu Tic-Tac, ci cu Rudotel. Cred ca ti-ar trebui una de cateva megatone ca sa te calmeze. [/quote]

ce faci , cum merge , ca vad ca esti mai rarut printre noi ?!

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 8 August 2013, ora 13:33

Legitimitatea D-lui Bas",raportata la popor ?!,.Dupa ce a fost parasit de poporul adus in pragul disperarii sociale,popor amagit,pacalit,tinut in incultura si mizeria sociala din cauza salariilor mici,"ACUM DE DUPA CORTINA,TRAGE SFORIILE,SI STRIGA:STATUL DE DREPT!?-BOALA SCENARITA ?! "

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 August 2013, ora 15:04

e multa Ticalosie si ,om mai ascuns, perfid si periculos decit el, inca n-am vazut si Totul pus in Slujba PUTERII sale !
Interesul National?
pffff, vorba poetului :
i'o vorba doar de dinsii inventata
ca cu ai putere sa ne tina-n lant !

Pagini: << 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: