back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 August 2013, ora 23:36

Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : ............................................... .................................................. .................................................. .................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ............................................... .................................................. .................................................. ................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Jules Verne....
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 August 2013, ora 23:37

De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 18:49:03
De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 13:02:13
De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 09:57:40
De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 08:36:48
De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 08:27:04Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc.
Foarte multi romani au asa ceva, dar se plang mereu ca o duc prost, ca nu exista patura sociala de mijloc. Sincer, n-am vazut atata ipocrizie in toata lumea asta. Si, ce-i mai grav, cei mai inversunati dusmani ai sistemului nu fac altceva decat sa spumege de furie din comoditatea fotoliului, tastand aprig keyboard-ul laptopului.
Am spus-o de nenumarate ori si o mai spun o data: m-am saturat de Romania (vorba lui Gherman) !

Vant in pupa! Daca te-ai saturat de Romania de ce mai scrii pe un forum romanesc? Nu crezi ca si asta este o forma de ipocrizie? Daca as fi in situatia sa nu mai suport nimic legat de Romania, m-as duce unde as vedea cu ochii si as rupe orice legatura cu trecutul. Nu as mai intra zilnic pe un forum al romanilor doar ca sa ma lamentez si sa subliniez cat de bun sunt eu si cat de mult nu ma merita tara.

Yellow Monday, ce-are sula cu prefectura? Se pare ca citesti postarile cu ochii larg inchisi. D-astia asemeni tie, care doar latra de dupa gard, pisat in nadragi si fara reactie in viata reala, sunt satul.
Eu sunt deschis discutiilor, dar nu-mi pune vorbe nerostite in gura. Alta data, abtine-te de la a face remarci la adresa mea, doar de dragul bagarii in seama. Get a real life, dude!

Esti nesimtit, ca orice latrau bun de gura care stie doar sa injure si sa aiba pretentii ca Tara sa-i dea ceva. Dar tu ce faci bai gura mare pentru Tara? Cat de bun esti tu? Fapte, nu vorbe!

Si fraiere, nu Tara este vinovata. Poate doar populatia ce vremelnic o ocupa, dar asta e alta discutie. Ne lamentam si injuram scrasnind din dinti, considerand ca toti ceilalti sunt vinovati iar noi neprihaniti. Toti injuracii astia care isi arata muschii pe net si urla in gura mare cat sunt ei de buni si ce rau o duc din cauza altora, nu sunt decat niste loaze. Pun pariu ca si tu esti o fleasca de om, doi la punga dar tare firoscos pe net.
Inainte sa ma mai categorisesti pe mine in fel si chip, afla ca nu dau doi bani pe tine. Eu am fost in strada atunci cand tu te jucai cu puta in tarana. si ce s-a schimbat? Nimic! Am stigat in Piata impotriva lui Iliescu si am facut ce mi-a stat in putere, luptand pentru PNT, PNL, Conventia Democrata. Au ajuns la putere si au facut la fel ca Iliescu si ai lui. Pentru ce sa mai lupt? Nu mai exista un popor, ci o populatie. Si inca nu am pierdut totul. Mai avem sa ne pierdem si Tara. Atunci cand strainii sunt cu ochii pe noi si vor sa ne dezbine si sa ne separe, numai idiotii le fac jocul smiorcaindu-se ca s-au saturat de Romania. Suntem in pericol sa pierdem Ardealul, dar noi ne kakam pe noi ca ne-am saturat de Romania....

Nu mai votez decat atunci cand o sa am ceva de votat, cand se va ridica o forta care sa vrea curatarea neamului si ridicarea Romaniei. Dar nu imi injur Tara si nu spun ca m-am saturat de ea.
Si maine as putea sa ma mut din Romania. Am oferta de job in Germania, dar nu plec. Nu plec pentru ca nu ma leaga nimic de locurile alea. As putea sa traiesc mai confortabil acolo, dar nu sunt de-al lor si nu voi fi niciodata. Totdeauna voi fi un Auslander. Cat voi trai voi fi roman, cu bune si cu rele. Si decat Auslander in Germania, mai bine roman pe pamanturile astea
Asa ca nu-mi da tu mie lectii.[/quo

Bai, sudist muritor de foame, iti meriti soarta. Am reusit, prin cateva randuri postate aici, sa scot din tine tigania caracteristica miticilor jegosi. Frustratu' pulii!
P.S. Din secunda asta esti ignorat, cioara borata!

Domnule Kronstadt nu ma intereseaaza disputa dvs dar vreau sa va reamintesc ca voi ,,ne-miticii" in 1918 a-ti cerut liber si nesiliti de nimeni Unirea! Si va rog sa faceti diferenta intre TARA si clasa politica popor etc. Nu mai injurati Tara ca nu muntii (printer care si frumosul munte Tampa)nu au gresit cu nimic! Nici apele nici padurile etc.
Va salut!

Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 10 August 2013, ora 23:57

De la: El_Cinque, la data 2013-08-08 21:33:35Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu :
.......................................................................................................................................................................
In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc .
Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! !
Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! !
......................................................................................................................................................................
JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Madam' , cred ca-i cazul sa te prezinti de urgenta la un psihiatru pana nu este prea tarziu ! Da' ai grija sa nu-l tratezi dumneata cu vreo bila de cauciuc din greseala !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 00:00

De la: revenitu, la data 2013-08-10 23:36:34Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : ............................................... .................................................. .................................................. .................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ............................................... .................................................. .................................................. ................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Se semneaza El_Cinque .
Atat pot , atat scriu !
Dumnezeu sa ii aiba in paza pe toti ! Dar unii poate au uitat ca trebuie sa mai dea si socoteala ...
Pacat ! ... parca asa se spune in cercurile superioare ...
Si ne mai miram cine conduce Romania ...
Nu va mai mirati .
Eu un singur lucru as face in tara asta : as merge mai departe !
Daca tot am impanzit , sa impanzesc pana la capat .
Doar-doar s'or musca buzele dusmanii ...

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

85 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2013, ora 09:26

OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU !JOS NAZISMUL BASIST! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !
...........................................................
Cetateni, abuzurile bestiei horthyste Black_Friday nu mai contenesc! Criminalii sadici si-au extins teroarea fara masura, terorizind psihic si ucigand cu bestialitate fiinte nevinovate ! Cerem ca autoritatile statului sa ia masuri, serviciile de paza sa intervina pentru stoparea abuzului din partea animalelor basist-naziste care au impanzit tara si spatiul virtual !
Ucigasii ataca ziua in amiaza mare, si numai faptul ca sunt posesoare de pistol cu CO2 m-a salvat ieri la ora pranzului! Am fost atacata in fata magazinului de catre doi cetateni solizi, blonzi, foarte asemnatori la fizic si comportament verbal cu bestia sangeroasa Black_Friday! M-am aparat cu toate puterile ranind la cap unul dintre animalele horthyst-basiste si pe celalalt fugarindu-l cu ajutorul unor oameni de bine aflati in preajma !
Politia se declara in continuare neputincioasa in fata atacurilor banditesti ale animalelor scelerate, spionilor ucigasi, in pofida apelurilor mele disperate!
............................................................
OPRITI TEROAREA BASISTA ! ALUNGATI TERORISTII FASCIST-BASISTI DE PE ACEST FORUM, DIN SPATIUL VIRTUAL, SI DINTRE NOI, OAMENII MUNCII !
Cetateni, fiti precauti si vigilenti in fata atacurilor fizice dar si spihologice ale basistilor ! De cand am un conflict verbal pe acest forum cu vampirul horthyst Black_Friday telefonul meu are mii de apeluri anonime, in special noaptea, stresandu-ma enorm iar calculatoarele, indeosebi cel de la birou,se defecteaza fara motiv punandu-ma sub o sarcina psihica uriasa !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 09:27

OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU !JOS NAZISMUL BASIST! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !
Cetateni, abuzurile bestiei horthyste Black_Friday nu mai contenesc! Criminalii sadici si-au extins teroarea fara masura, terorizind psihic si ucigand cu bestialitate fiinte nevinovate ! Cerem ca autoritatile statului sa ia masuri, serviciile de paza sa intervina pentru stoparea abuzului din partea animalelor basist-naziste care au impanzit tara si spatiul virtual !
Ucigasii ataca ziua in amiaza mare, si numai faptul ca sunt posesoare de pistol cu CO2 m-a salvat ieri la ora pranzului! Am fost atacata in fata magazinului de catre doi cetateni solizi, blonzi, foarte asemnatori la fizic si comportament verbal cu bestia sangeroasa Black_Friday! M-am aparat cu toate puterile ranind la cap unul dintre animalele horthyst-basiste si pe celalalt fugarindu-l cu ajutorul unor oameni de bine aflati in preajma !
Politia se declara in continuare neputincioasa in fata atacurilor banditesti ale animalelor scelerate, spionilor ucigasi, in pofida apelurilor mele disperate!
OPRITI TEROAREA BASISTA ! ALUNGATI TERORISTII FASCIST-BASISTI DE PE ACEST FORUM, DIN SPATIUL VIRTUAL, SI DINTRE NOI, OAMENII MUNCII !
Cetateni, fiti precauti si vigilenti in fata atacurilor fizice dar si spihologice ale basistilor ! De cand am un conflict verbal pe acest forum cu vampirul horthyst Black_Friday telefonul meu are mii de apeluri anonime, in special noaptea, stresandu-ma enorm iar calculatoarele, indeosebi cel de la birou,se defecteaza fara motiv punandu-ma sub o sarcina psihica uriasa !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 11:47

am venit cu deratizarea....dezinsectia si deparazitarea.....cine-i primu'....???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 11:55

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-11 11:47:37am venit cu deratizarea....dezinsectia si deparazitarea.....cine-i primu'....???

Florine si in "vichend" muncesti?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 12:08

De la: sandu60, la data 2013-08-11 11:55:21
De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-11 11:47:37am venit cu deratizarea....dezinsectia si deparazitarea.....cine-i primu'....???

Florine si in "vichend" muncesti?

daca interesu' national o cere.....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 12:08

De la: El_Cinque, la data 2013-08-11 09:27:00OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU !JOS NAZISMUL BASIST! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !

Sa mori tu? Cine naiba ar fi atat de tampit sa iti dea tie un permis de port-arma, cand ai atatea probleme la cutiuta cu maimute?

Ai fantezii cu indivivi blonzi, solizi? Nu or fi fost Comisaru si Seif, interlopii cu care ma amenintai tu?
Teroarea spihologica e de abia la inceput. O sa vezi alte efecte ale talentelor mele de spion. Peste vreo trei saptamani o sa vina toamna, tot datorita mie, ca daca nu eram eu venea primavara. Apoi deasupra blocului in care locuiesti o sa trimit norii si ploile....

Si inca ceva. Iti recomand ca incepand de luni pana miercuri sa nu iessi din casa fara o cratita solida pe cap, deoarece o sa trimit spre tine Perseidele. Daca nu ma crezi, uita-te pe cer in noptile astea si o sa te convingi.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 13:12

Domnul Black-Friday= Chuck Norris??

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 August 2013, ora 13:43

De la: sirboby, la data 2013-08-11 13:12:03 Domnul Black-Friday= Chuck Norris??

Nu vezi ca e dusa rau? Daca ea are fantezii cu mine, de ce sa o dezamagesc?
Ai grija sa nu intri si tu in vizorul ei ca mine si Revenitu, ca nu mai scapi....

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 07:40

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 07:40

De la: revenitu, la data 2013-08-11 00:00:20
De la: revenitu, la data 2013-08-10 23:36:34Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : ............................................... .................................................. .................................................. .................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ............................................... .................................................. .................................................. ................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Se semneaza El_Cinque .
Atat pot , atat scriu !
Dumnezeu sa ii aiba in paza pe toti ! Dar unii poate au uitat ca trebuie sa mai dea si socoteala ...
Pacat ! ... parca asa se spune in cercurile superioare ...
Si ne mai miram cine conduce Romania ...
Nu va mai mirati .
Eu un singur lucru as face in tara asta : as merge mai departe !
Daca tot am impanzit , sa impanzesc pana la capat .
Doar-doar s'or musca buzele dusmanii ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 09:32

aloooo ! 112 ? va rog, veniti repede ca avem o urgenta !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 09:39

De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:32:45aloooo ! 112 ? va rog, veniti repede ca avem o urgenta !

Persoana are interdictie la Spitalul 9, a imbolnavit grav cu nervii capului tot personalul.
Recomandam Balaceanca, pana isi revin cei de la 9

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 09:55

la inceput am banuit pe cineva
apoi, analizind ce scria, l-am banuit c-ar fi un el si nu o ea
acum cred ca nu-i nici-unul din cei 2 banuiti , caci totul este scris la Rece si cu intentie si nu-i o zargheala de om ciupit !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 12 August 2013, ora 12:47

De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 07:01:31
De la: Black_Friday, la data 2013-08-07 21:53:50
De la: 9am_2411, la data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY :
BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape.
Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.
Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!

AAAAJUTOOOOOOOOOOOOOOORRRR , SARITI OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC
OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM !
SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !

Ai inteles gresit, nu sunt bombe cu Tic-Tac, ci cu Rudotel. Cred ca ti-ar trebui una de cateva megatone ca sa te calmeze.
Ei,aici analizand cu spirit critic si la rece constat ca se trage un semnal panicat de alarma,in sensul,atentionarii nesimtitiilor,ca trebuie ca sa de-a inapoi ce au furat,si ca oricind in viata exista solutii la orice problema,si ca istoria se repeta ,iar nesimtitii nu au tras invatamintele cuvenite de la istorie !.

ce faci , cum merge , ca vad ca esti mai rarut printre noi ?! [/quote]

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 13:00

De la: _Ingrid, la data 2013-08-12 09:39:20
De la: gabigabi2, la data 2013-08-12 09:32:45aloooo ! 112 ? va rog, veniti repede ca avem o urgenta !

Persoana are interdictie la Spitalul 9, a imbolnavit grav cu nervii capului tot personalul.

LA SOCOLA MAI SUNT PATURI LIBERE....

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 18:55

Mã bucur cã s-a înțeles pânã la urmã demersul meu .
Eu de obicei ignor astfel de rebuturi ale societãții , ce trãiesc netulburați în propriul univers , șterși si plini de inhibiții ...
Eu mã bucur însã , cã existã libertate de opinie .
Așa poți face sigur și rapid , alegerea .

El cinciu` lu` pește prãjit , du-te tatã și trateazã-te .
Neapartament !

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 19:02

De la: revenitu, la data 2013-08-12 18:55:00Mã bucur cã s-a înțeles pânã la urmã demersul meu .
Eu de obicei ignor astfel de rebuturi ale societãții , ce trãiesc netulburați în propriul univers , șterși si plini de inhibiții ...

Neapartament !

Eu vreau sa stiu daca si tu esti o bestie blonda si musculoasa ca Black...tu erai al doilea care-a atacat-o, asa-i? nu mi-e clar de ce ati atacat, ati vrut sa-i luati camasa sau poseta?

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 19:03

Gabi , TB urcã în sondaje . Chiar și în ãlea comandate de idolul tãu felix și otilia ...
Auuu !
Asta chiar e sub centurã !

Eu dansez !!
Mai ales decând felix a depus mãrturii pe la DNA . Grav .
Și mai e un pic și e gata și vișinata !
De-aia nu l-au arestat pânã acum ... sã am și eu cu ce serba ! ...

”I-auzi brâuuuu
Trece râuuuuuuuu
Și fetița , potecuțaaaaa

I-auzi brââuu !!!

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 19:07

in ce spui tu e si o parte buna .
Partea cu visinata

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 19:08

De la: _Ingrid, la data 2013-08-12 19:02:11
De la: revenitu, la data 2013-08-12 18:55:00Mã bucur cã s-a înțeles pânã la urmã demersul meu .

Neapartament !

Eu vreau sa stiu daca si tu esti o bestie blonda si musculoasa ca Black...tu erai al doilea care-a atacat-o, asa-i? nu mi-e clar de ce ati atacat, ati vrut sa-i luati camasa sau poseta?

Normaly !!
Ai vãzut ce comentarii ? Ei , eu le-am copiat din comentariile fãcute la o pozã de a mea !...
și le-am postat pe unde am nimerit !...

Tre` sã recunocs cã e tare !! Da` tare rãu ... rãu !!!

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 19:09

De la: _Ingrid, la data 2013-08-12 19:07:33 in ce spui tu e si o parte buna .
Partea cu visinata

Mã asta apreciez !!!
Cã s-au gândit și la mine !!

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 21:23

AFARA CU AGENTII BASISTO-FASCISTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! RUSINE VUVUZELELOR TOCMITE, BESTII SECURISTE SCARBOASE SI CANTATOARE DE ODE PREZIDENTIALE ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI PARACIOSI !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Avertizez inca o data pe acesta cale ca sunt inarmata, chiar daca e vorba de un pistol cu bile de plastic si ca ucigasii platiti vor sfarsi, chiar mercenari de profesie de ar fi, cu pielea gaurita si pusa in bat ! ! ! !
Bestiile basist-horthyste nu mai cunosc frica nici rusine ! Animalele sadice ataca si terorizeaza zilnic acum, ziua in amiaza mare profitind de pasivitatea rusinoasa a concetatenilor nostri ! TALHARII BASISTI FUGARESC CETATENII PASNICI !
Atrag atentia ca nu voi ezita sa ma apar de aceste taratoare mizere cu parul, cutitul sau pistolul ! ! ! !
In fata atacurilor miselesti, banditesti de serpi mizeri portocalii, desi aceste agresiuni sunt comise intotdeauna in superioritatea numerica reusesc sa ma salvez !
Adaug si ca primesc in continuare amenintari cu bomba, prin telefon, din partea numitului terorist basist Black_Friday cel mai probabil, dar care ma sperie tot atat cat o vrabie in pom !
Am renuntat la a mai apela la organele de ordine, care in urma repetatelor mele sesizari din ultimele zile afiseaza indiferenta crasa sau probabil sunt la randul lor prizoniere ale sistemului repulsiv, oprimant, miselesc ai carui agenti de frunte sun Black_Friday si revenitu !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 12 August 2013, ora 21:25

AFARA CU AGENTII BASISTO-FASCISTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! RUSINE VUVUZELELOR TOCMITE, BESTII SECURISTE SCARBOASE SI CANTATOARE DE ODE PREZIDENTIALE ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI PARACIOSI !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Avertizez inca o data pe acesta cale ca sunt inarmata, chiar daca e vorba de un pistol cu bile de plastic si ca ucigasii platiti vor sfarsi, chiar mercenari de profesie de ar fi, cu pielea gaurita si pusa in bat ! ! ! !
Bestiile basist-horthyste nu mai cunosc frica nici rusine ! Animalele sadice ataca si terorizeaza zilnic acum, ziua in amiaza mare profitind de pasivitatea rusinoasa a concetatenilor nostri ! TALHARII BASISTI FUGARESC CETATENII PASNICI !
Atrag atentia ca nu voi ezita sa ma apar de aceste taratoare mizere cu parul, cutitul sau pistolul ! ! ! !
In fata atacurilor miselesti, banditesti de serpi mizeri portocalii, desi aceste agresiuni sunt comise intotdeauna in superioritatea numerica reusesc sa ma salvez !
Adaug si ca primesc in continuare amenintari cu bomba, prin telefon, din partea numitului terorist basist Black_Friday cel mai probabil, dar care ma sperie tot atat cat o vrabie in pom !
Am renuntat la a mai apela la organele de ordine, care in urma repetatelor mele sesizari din ultimele zile afiseaza indiferenta crasa sau probabil sunt la randul lor prizoniere ale sistemului repulsiv, oprimant, miselesc ai carui agenti de frunte sun Black_Friday si revenitu !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 August 2013, ora 07:29

De la: revenitu, la data 2013-08-12 19:03:32Gabi , TB urcã în sondaje . Chiar și în ãlea comandate de idolul tãu felix și otilia ...
Auuu !
Asta chiar e sub centurã !

Eu dansez !!
Mai ales decând felix a depus mãrturii pe la DNA . Grav .
Și mai e un pic și e gata și vișinata !
De-aia nu l-au arestat pânã acum ... sã am și eu cu ce serba ! ...

”I-auzi brâuuuu
Trece râuuuuuuuu
Și fetița , potecuțaaaaa

I-auzi brââuu !!!

daca asa zici tu, asa o hii !
si pina unde a crescut ca sa stiu de cit de sus va cadea-n cap, iarasi ?

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 13 August 2013, ora 12:26

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-12 13:00:29
De la: _Ingrid, la data 2013-08-12 09:39:20

LA SOCOLA MAI SUNT PATURI LIBERE....
TOTI CARE DERANJEAZA AVERIILE ILICITE SUNT DECLARATI ANORMALI,ADICA NEBUNI !.iNTR-O TARA CU CONRUPTIE GENERALIZATA ,ILICITUL ESTE NORMALUL , ,CINSTEA ESTE ANORMALUL !.

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 14 August 2013, ora 07:37

ANIMALELE HORTHYST-BASISTE SALBATICE NU AU NIMIC SFANT ! SA FIE PEDEPSITE LEPRELE TERORISTE, CU MAXIMA URGENTA ! ! ! ! !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
CETATENI, NU VA PIERDETI SPERANTA ! HAITA DE BESTII BASISTE VA FI ZDROBITA IN CURAND !
Banditii fascisti Black_Friday si revenitu , laolalta cu toata clica lor vor avea in curand pielea pusa in bat !
In sfarsit, un urma nenumaratelor mele sesizari disperate , in urma miselestilor amenintari cu bomba si nemernicelor atacuri ale haitei de bestii portocalii, organele de resort s-au sesizat si au inceput o ancheta !
Suntem convinsi ca latraii fascisti vor fi in curand la racoare, condamnati la temnita grea pentru terorism psihologic , amenintari si atacuri asupra oamenilor muncii !
Pana cand organele isi vor face datoria ramanem vigilenti, si aparam liberatatea de exprimare si liberatatile in general , aici pe forum cat si pe strada cu orice arme si mijloace fizice !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
NU LASATI TEROAREA NAZIST-BASISTA SA VA INTUNECE ZILELE, APARATI-VA , LUPTATI, IARA APARATI-VA SI IAR LUPTATI ! AFARA CU TERORISTII HORTHYSTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU !
JOS BESTIA BASISTA ! ! ! ! ! RUSINE SOBOLANILOR COLABORATIONISTI ! ! ! !

Pagini: << 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: