Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2013, ora 15:12
Noua stema a Romaniei
Purtatorul de cuvant al Parlamentului a anunțat astăzi hotârarea de a schimba stema. Noua stemă , înfățișând un PREZERVATIV , este considerată ca fiind mult mai reprezentativă pentru situația și performanța politică actuală. Prezervativul va simboliza inflația, oprirea producției, distrugerea generațiilor viitoare, protejarea unor capete tari și mânjite. De asemenea , el va da populației un sentiment de protecție, în timp ce aceasta va fi in continuare regulată !!!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 15:14
De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 07:01:31De la: Black_Friday, la data 2013-08-07 21:53:50De la: 9am_2411, la data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY : ce faci , cum merge , ca vad ca esti mai rarut printre noi ?! [/quote]Colaborationisto!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 August 2013, ora 15:30
De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 16:10:25 esti venit Acasa in concediu, de ai timp de net ? Pe acasa putin sau mai mult inca nu stiu ! S-ar gasi oameni dar in nici un caz cu PDL+USL ! Ceea ce m-ar bucura ar fi faptul ca voi sa iesiti in strada!(tu ,vasilica ochi de soim etc )care m-ati facut albie de porcii ca am gandit logic si am anticipat ,,binefacerile USL"! Astept! PS timp aveam si cand eram afara dar am renuntat! Va las sa da-ti cu capul de pragul de sus ca romanul nici atunci nu se invata minte!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 15:30
De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 16:10:25 esti venit Acasa in concediu, de ai timp de net ? Pe acasa putin sau mai mult inca nu stiu ! S-ar gasi oameni dar in nici un caz cu PDL+USL ! Ceea ce m-ar bucura ar fi faptul ca voi sa iesiti in strada!(tu ,vasilica ochi de soim etc )care m-ati facut albie de porcii ca am gandit logic si am anticipat ,,binefacerile USL"! Astept! PS timp aveam si cand eram afara dar am renuntat! Va las sa da-ti cu capul de pragul de sus ca romanul nici atunci nu se invata minte!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 August 2013, ora 16:06
De la: sirboby, la data 2013-08-08 15:30:09De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 16:10:25 esti venit Acasa in concediu, de ai timp de net ? da' stiu ca esti INCAPATINAT, nu gluma ! Omuuuuule , CU CINE ? cu Dan Diaconescu ? cu Vadim Tudor ? cu Gigi Becali ? CU CINEEEEEEE , ca ma aduci la disperare ? tu nu vrei sa Intelegi ca Tara asta e "vinduta" pe 3 lei ptr. Alte Interese decit ale romanilor si Bas' e garantul acelor interese , ca Spun asta de 5-6 ani , nu de ieri -alaltaieri !? a fost vizibil inca din 2009 cind presedintele a fost "hotarit " de Diaspora, iar acum la Referendum ne-a fost IMPUS Clar de catre axa USA- UE ! poti sa-l ai de candidat si pe Dumnezeu din cer , daca nu e-n cartile cui ne hotaraste soarta , NU se alege , iar romanii sunt atit de dezbinati incit nici nu isi are vreun rost sa iasa-n strada ....ca sa ceara CE ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 16:09
De la: Black_Friday, la data 2013-08-08 15:14:28De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 07:01:31De la: Black_Friday, la data 2013-08-07 21:53:50De la: 9am_2411, la data 2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY : Colaborationisto! [/quote]nu glumi cu lucruri sfinte ca musc ....mrrrrr ! Zuza poate spune orice mizerie , dar tu nu, ca doare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:16
De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 16:06:45De la: sirboby, la data 2013-08-08 15:30:09De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 16:10:25 esti venit Acasa in concediu, de ai timp de net ? Sigur ??????La bulgari de ce se poate? Romanii cauta scuze.......! Gata! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 85 mesaje Membru din: 8/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:19
Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu :
....................................................................................................................................................................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ...................................................................................................................................................................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! ! Raporteaza abuz de limbaj
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!
De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:20
Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu :
....................................................................................................................................................................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ...................................................................................................................................................................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! ! Raporteaza abuz de limbaj
2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí!
Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva.
Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data...
OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
|
|
Postat pe: 8 August 2013, ora 21:33
|
|
Postat pe: 9 August 2013, ora 16:31
De la: sirboby, la data 2013-08-08 21:16:39De la: gabigabi2, la data 2013-08-08 16:06:45De la: sirboby, la data 2013-08-08 15:30:09De la: gabigabi2, la data 2013-08-07 16:10:25 esti venit Acasa in concediu, de ai timp de net ? poi, nu ti-am spus ? ptr. ca suntem dezbinati si daca se aduna 3 oameni la un loc, fiecare Crede altceva decit celalalt ! unu strigaJos Basescu ; altu' zice Sus Base', altu' zbiara Hai Vadime; sau MRU ; sau Tomag , DD vad ca s-a rasuflat /expirat mai repede decit credeam ! deci : STIE romanu ' ce vrea , ca asta-i intrebarea ? cind o sa stim cu toti , o sa vedem si OMU' necesar ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 August 2013, ora 18:20
Eu stiu ce vreau! Asta va scriam si anul trecut dar tu,Vasilica ochi de soim etc. nu si nu.......! Ungaria si-a achitat datoria catre FMI si nu i-a bombardat nimeni ............! Bulgarii s-au revoltat impotriva politicienilor si nici pe aia nu i-a bombardat nimeni.....asa ca mai terminati cu politica noastra impusa de altii!
|
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 07:15
De la: sirboby, la data 2013-08-09 18:20:59Eu stiu ce vreau! Asta va scriam si anul trecut dar tu,Vasilica ochi de soim etc. nu si nu.......! Ungaria si-a achitat datoria catre FMI si nu i-a bombardat nimeni ............! Bulgarii s-au revoltat impotriva politicienilor si nici pe aia nu i-a bombardat nimeni.....asa ca mai terminati cu politica noastra impusa de altii! pai si eu Stiu ce vreau....si tu....si Vasilica ...si Silviu....da' fiecare Vrea Altceva, asta-i problema dezbinarii noastre....despre asta tot spun si tu, neam o tii de'a puia gaia ....cind 18 milioane de oameni vor dori acelasi lucru, se va implini....pina atunci ne certam pe strada, in piata ,acasa in familie chiar sau, pe forum !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 7/08/2013 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 August 2013, ora 08:27
Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc.
Foarte multi romani au asa ceva, dar se plang mereu ca o duc prost, ca nu exista patura sociala de mijloc. Sincer, n-am vazut atata ipocrizie in toata lumea asta. Si, ce-i mai grav, cei mai inversunati dusmani ai sistemului nu fac altceva decat sa spumege de furie din comoditatea fotoliului, tastand aprig keyboard-ul laptopului. Am spus-o de nenumarate ori si o mai spun o data: m-am saturat de Romania (vorba lui Gherman) ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 08:36
De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 08:27:04Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc. Vant in pupa! Daca te-ai saturat de Romania de ce mai scrii pe un forum romanesc? Nu crezi ca si asta este o forma de ipocrizie? Daca as fi in situatia sa nu mai suport nimic legat de Romania, m-as duce unde as vedea cu ochii si as rupe orice legatura cu trecutul. Nu as mai intra zilnic pe un forum al romanilor doar ca sa ma lamentez si sa subliniez cat de bun sunt eu si cat de mult nu ma merita tara. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2013, ora 09:04
De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 08:27:04Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc. pretenas...io urmaresc emisiunile lu' nenea gherman...si-mi place cum gandeste....el, la fel ca si mine a nuantat pozitia sa....io nu m-am saturat de romania ci de o parte a populatiei si de absolut toti politicienii care ne reprezinta-n parlament....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2013, ora 09:10
De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 07:15:18De la: sirboby, la data 2013-08-09 18:20:59Eu stiu ce vreau! Asta va scriam si anul trecut dar tu,Vasilica ochi de soim etc. nu si nu.......! Ungaria si-a achitat datoria catre FMI si nu i-a bombardat nimeni ............! Bulgarii s-au revoltat impotriva politicienilor si nici pe aia nu i-a bombardat nimeni.....asa ca mai terminati cu politica noastra impusa de altii! baietii care ne conduc destinele la ora actuala aplica cu sarg directiva 46 kgb....dezbina-i in cat mai multe tabere....intelectualii sa aiba salarii cat mai mici...incurajarea speculei, a mitei, a spagii...a coruptiei in general...in vremea lu' tablou' nu aveam decat un inamic ....familia ceasca de romania...acum avem dusmani impartiti in diverse tabere si fiecare dintre noi simpatizam cu una din ele.... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 09:57
De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 08:36:48De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 08:27:04Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc. Yellow Monday, ce-are sula cu prefectura? Se pare ca citesti postarile cu ochii larg inchisi. D-astia asemeni tie, care doar latra de dupa gard, pisat in nadragi si fara reactie in viata reala, sunt satul. Eu sunt deschis discutiilor, dar nu-mi pune vorbe nerostite in gura. Alta data, abtine-te de la a face remarci la adresa mea, doar de dragul bagarii in seama. Get a real life, dude! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 12:54
De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 07:15:18De la: sirboby, la data 2013-08-09 18:20:59Eu stiu ce vreau! Asta va scriam si anul trecut dar tu,Vasilica ochi de soim etc. nu si nu.......! Ungaria si-a achitat datoria catre FMI si nu i-a bombardat nimeni ............! Bulgarii s-au revoltat impotriva politicienilor si nici pe aia nu i-a bombardat nimeni.....asa ca mai terminati cu politica noastra impusa de altii! Intrebare :CE VREI TU GABI????SI ,daca citeste ,CE VREA VASILICA OCH DE SOIM??? In afara de monarhie cu misu I de bal-bal! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 13:02
De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 09:57:40De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 08:36:48De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 08:27:04Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc. Esti nesimtit, ca orice latrau bun de gura care stie doar sa injure si sa aiba pretentii ca Tara sa-i dea ceva. Dar tu ce faci bai gura mare pentru Tara? Cat de bun esti tu? Fapte, nu vorbe! Si fraiere, nu Tara este vinovata. Poate doar populatia ce vremelnic o ocupa, dar asta e alta discutie. Ne lamentam si injuram scrasnind din dinti, considerand ca toti ceilalti sunt vinovati iar noi neprihaniti. Toti injuracii astia care isi arata muschii pe net si urla in gura mare cat sunt ei de buni si ce rau o duc din cauza altora, nu sunt decat niste loaze. Pun pariu ca si tu esti o fleasca de om, doi la punga dar tare firoscos pe net. Inainte sa ma mai categorisesti pe mine in fel si chip, afla ca nu dau doi bani pe tine. Eu am fost in strada atunci cand tu te jucai cu puta in tarana. si ce s-a schimbat? Nimic! Am stigat in Piata impotriva lui Iliescu si am facut ce mi-a stat in putere, luptand pentru PNT, PNL, Conventia Democrata. Au ajuns la putere si au facut la fel ca Iliescu si ai lui. Pentru ce sa mai lupt? Nu mai exista un popor, ci o populatie. Si inca nu am pierdut totul. Mai avem sa ne pierdem si Tara. Atunci cand strainii sunt cu ochii pe noi si vor sa ne dezbine si sa ne separe, numai idiotii le fac jocul smiorcaindu-se ca s-au saturat de Romania. Suntem in pericol sa pierdem Ardealul, dar noi ne kakam pe noi ca ne-am saturat de Romania.... Nu mai votez decat atunci cand o sa am ceva de votat, cand se va ridica o forta care sa vrea curatarea neamului si ridicarea Romaniei. Dar nu imi injur Tara si nu spun ca m-am saturat de ea. Si maine as putea sa ma mut din Romania. Am oferta de job in Germania, dar nu plec. Nu plec pentru ca nu ma leaga nimic de locurile alea. As putea sa traiesc mai confortabil acolo, dar nu sunt de-al lor si nu voi fi niciodata. Totdeauna voi fi un Auslander. Cat voi trai voi fi roman, cu bune si cu rele. Si decat Auslander in Germania, mai bine roman pe pamanturile astea Asa ca nu-mi da tu mie lectii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 August 2013, ora 16:29
Capul plecat si acceptarea tacita a situatiei nu vor aduce niciodata o schimbare in bine pentru omul de rand , pentru politicieni poate fi un teren propice pentru cultivarea nesimtirii .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 16:36
din totdeauna si Istoria Sta Marturie, omul de rind a stat sub Vremi !
cine mai crede ....inca mai crede ca el - omul de rind- are vreo putere ca sa schimbe ceva, inseamna ca-i un mare naiv sau un idealist incurabil !VAX POPULI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 17:04
De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 16:36:22din totdeauna si Istoria Sta Marturie, omul de rind a stat sub Vremi ! Pai uite d'aia suntem noi un popor terminat , pentru ca acceptam tacit sa ne scriem testamentul ! Cu cat mai multi oameni de rand gandesc asa , cu atat le va fi mai bine celor ce fac politica . Masa de manevra usor de manipulat . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 17:13
De la: _2148_, la data 2013-08-10 17:04:58De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 16:36:22din totdeauna si Istoria Sta Marturie, omul de rind a stat sub Vremi ! ce s-a INTIMPLAT acum 1 an la Referendum, draga doamna ? a avut vreo Importanta votul celor 7.400 MILIOANE de CETATENI ai acestui Stat- asa zis Independent si Suzeran ? sau UE si SUA ti l-au IMPUS pe fata, fara rusine, fara nici macar a mai dori sa Mascheze in vreun fel Ingerinta in politica altui Stat , pe Base- GARANTUL intereselor lor in Ro ? daca pina anul trecut mai trageam si eu speranta - deh, ca spinul de barba - amagindu-ma ca NU se poate, comunitatea europeana nu va permite un asemenea Abuz de Putere, mi-a cazut cerul in cap si am plins de suparare, deznadejde si de neputinta , caci DEMOCRATIA s-a dovedit a fi o moneda calpa pusa-n circulatie de exact cei ce bat moneda pe ea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 18:09
De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 17:13:32De la: _2148_, la data 2013-08-10 17:04:58De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 16:36:22din totdeauna si Istoria Sta Marturie, omul de rind a stat sub Vremi ! Iti inteleg frustrarea , mai ales ca-i vorba de Basescu (toti ceilalti fiind niste ingerasi ) dar asta a fost o batalie pierduta datorata unei chichite legale (si ghici cine face legile ?) Dar hai sa-ti dau un exemplu cu omul de rand care a schimbat ceva si a facut ca acest referendum sa se organizeze !Ti-aduci aminte de cazul Raed Arafat ? De aici a inceput totul ! Daca lumea nu iesea in strada sa protesteze , acest referendum de care pomenesti nici macar n-ar mai fi avut loc , pentru ca el s-a organizat pe fondul nemultumirilor populatiei .Deci , in acest caz , omul de rand a reusit sa miste ceva . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 18:19
De la: _2148_, la data 2013-08-10 16:29:52Capul plecat si acceptarea tacita a situatiei nu vor aduce niciodata o schimbare in bine pentru omul de rand , pentru politicieni poate fi un teren propice pentru cultivarea nesimtirii . La cat de divizata este societatea de acum, ce sansa are un protest? Si daca ii dai pe unii jos, cine va urma la putere? Altii la fel? Nu a fost clar in cazul PDL vs USL? PDL trebuia sa plateasca si au cazut. A venit USL. S-a schimbat ceva? Nu se mai imprumuta la FMI? S-au creat locuri de munca? A crescut nivelul de trai? Nu, nu s-a schimbat nimic. Sunt toti o apa si un pamant. Aici ar trebui sa intervina societatea civila, ONG-uri, organisme neimplicate in politica, sa iasa in strada si sa scoata lumea din case, sa coaguleze un curent impotriva politicienilor care au distrus tara asta. Dar daca nici societate civila nu ai, ce mai ramane? In 1990 a exista Liga Studentilor care a generat scanteia. Apoi s-au alaturat intelectualii, a luat nastere Alianta Civica, Societatea Timisoara, etc. Acum nu mai exista nimic. Nimeni nu mai crede ca se mai poate schimba ceva. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 18:49
De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 13:02:13De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 09:57:40De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 08:36:48De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 08:27:04Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 18:59
De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 18:49:03De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 13:02:13De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 09:57:40De la: Black_Friday, la data 2013-08-10 08:36:48De la: Kronstadt, la data 2013-08-10 08:27:04Loc de munca, internet, libera exprimare, libera trecere a frontierei in spatiul UE, masina personala, casa proprietate personala, etc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 19:49
Uite ca primarii stiu sa protesteze si sa-si ceara drepturili
"Aproximativ 1.200 de primari se află în situație de incompatibilitate, din cauza prezenței în conducerea societăților comerciale aflate în subordinea lor, a anunțat pentru gândul Mariana Gâju, prim-vicepreședintele Asociației Comunelor din țară. Gâju, primar în comuna Cumpăna din județul Constanța, se află și ea în situație de incompatibilitate din cauza prezenței în SC RAJA Constanța. Potrivit acesteia, 80% dintre primarii incompatibilii sunt de la USL, iar 658 sunt incompatibili din cauza prezenței în societățile de Apă și Canal. Gâju a dezvăluit pentru gândul că, în pofida avizului negativ dat de Ministerul Justiției pentru modificarea legii 161/2003 care reglementează situația incompatibililor, vicepremierul Liviu Dragnea a înaintat Ministerului Justiției o nouă formă a actului normativ. Reprezentanții Asociației Comunelor din România vor veni la Guvern pe 20 august să protesteze pentru modificarea legii. În primă fază, sub forma unei delegații care să prezinte premierului și ministrului Justiției un Protest semnat de 2.800 de primari. Gâju a precizat pentru gândul că se poate ajunge și la proteste în stradă, dacă Guvernul nu va ține cont de problemele aleșilor locali. Premierul Ponta a recunoscut că există o problemă majoră cu aleșii locali declarați incompabitili de ANI și că se poate ajunge la alegeri parțiale în jumătate dintre localitățile țării. Primul-ministru a subliniat că va încerca să găsească o soluție. ANI a anunțat că până în prezent a găsit incompatibili apromativ 100 de primari și președinți de Consilii Județene, dar verificările sunt în curs de desfășurare.".....(sursa:Gandul ) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 August 2013, ora 23:29
De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 17:13:32De la: _2148_, la data 2013-08-10 17:04:58De la: gabigabi2, la data 2013-08-10 16:36:22din totdeauna si Istoria Sta Marturie, omul de rind a stat sub Vremi ! Gabi mai lasa-ne cu cel referendum degeaba! Si cu ,,7.400 milioane(?????) " ca s-a furat ca in codru! Dar nu asta e problema,problema e sa luam referendum-urile la rand! Daca tot bati moneda cu referendum-urile de ce nu iti intrebi alesii DE CE DRACU SUNT 600 DE PARLAMENTARI IN LOC DE 300?????????????Asta ca sa fim corecti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

[/quote]
o tii de'a puia gaia ....cind 18 milioane de oameni vor dori acelasi lucru, se va implini....pina atunci ne certam pe strada, in piata ,acasa in familie chiar sau, pe forum !
....inca mai crede ca el - omul de rind- are vreo putere ca sa schimbe ceva, inseamna ca-i un mare naiv sau un idealist incurabil !