vasiliscazacu
6 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 19:44
Monarhia reprezinta singura varianta viabila pentru demnitatea si bunastarea romanilor. Mai devreme sau mai tarziu, acest eveniment va avea sorti de izbanda.
v.cazacu
|
|
|
barsanromekk
6 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 20:32
buna,interesant si cred ca ar fi numai si numai benefic poporului,dar vati intrebat daca avem cu cine sa facem monarhie????????cu scirbosii astia de la guvernara nu cred sa intre vreun monarh la conducere,eu sper din toata inima,si sustin ideea dar sint prea putin,ne urez noroc,cu toate cas plecat cam de mult din tara.
|
Fosta membra 9am.ro
59 mesaje
Oras: Tecuci
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 20:43
Ideea unei monarhii nu este pe placul politicienilor. Din acest motiv nu se supune votului popular forma de guvernamant.
|
Fosta membra 9am.ro
666 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 21:28
De la: 1954ppll, la data 2009-06-27 20:43:21Ideea unei monarhii nu este pe placul politicienilor. Din acest motiv nu se supune votului popular forma de guvernamant. eu propun ca forma de guvernamant sa fie ... imparatie divina. ce zici ?!!
Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
|
|
|
9am052439
2 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 21:32
De acord cu tine
Gandeste-te, rogu-te, insa, pe care reprezentant al casei de Hohenzollern-Sigmaringen ai putea sa-l aduci la putere, sa conduca tara?!
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 21:35
De la: mytcor, la data 2009-06-25 21:06:46Alllooooo !....Republicanus, unde esti ?...
....sigur ai trecut in tabara monarhistilor, cu arme si bagaje !...n-asa ?..
ideea de egalitate sociala pe care o sustin nu o sa fie niciodata compatibila cu monarhia, deci stai linistit ca nu m-am mutat in tabara monarhistilor
Am fost foarte ocupat cu sesiunea, am avut 3 examene in ultima saptamana, azi am scapat.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 07:59
@amirale,esti p'aproape : Monarhia-i de Drept Divin !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 08:01
@bogdane,visezi inca ? ce-i aia "dreptate sociala " ? vise,maica,vise !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 12:27
De la: gabigabi, la data 2009-06-28 08:01:26@bogdane,visezi inca ? ce-i aia "dreptate sociala " ? vise,maica,vise !
....s-ar putea referii la egalitatea sociala de sanse ( teorie pura ) practic nula !...
...idealismul bata-l vina, idealismul stangist al tinerei generatii !...
...de fapt stimata d'na G. v-amintiti cine spunea. ~" pana la 25, stangist, pana la 35 centrist si-n rest liberal-corporatist" !...
Republicanus, sper c-ai reusit /bilantul examenelor sa treci si fodurile de protocol de la Moeciu !..
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 14:03
sunt și eu curioasă...
bogdan...care egalitate socială?
poate vrei să spui că ideea de * libertate* pe care care o susții nu e compatibilă cu monarhia....
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 16:16
De la: laura_bodogai, la data 2009-06-27 16:35:46
Exact ceea ce ti-am zis eu prima data trece prin parlament pentru a putea fi votata,cat despre seful de stat major presedintele nu poate sa prei aceasta functie, pt ca este un desemnat de ministerul apararii nationale,adica cineva care are pricepere in asa ceva..pai bineinteles ca ajung informatiile de la SRI si SIE la presedinte, pt ca este vorba de sigurantza nationala ,de fapt el face parte din comisia nationala, ii altceva...ai un consiliu care raspunde de asa ceva si cum spuneam, bineinteles ca ajunge si la presedinte si dupa aceea se cauta solutzii pt a putea fi rezolvate.
Pai si-n Spania trece prin parlament. Cat despre seful Marelui Stat Major nu il confunda cu comandantul suprem al fortelor armate. Primul e un militar si detine comanda tehnica a armatei, al doilea e presedintele, si ia toate deciziile politice privind strategia militara si armata. Apropo, ca uitasem, tot presedintele ii numeste prin decret pe generali si maresali.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 16:18
De la: gabigabi, la data 2009-06-28 07:59:39@amirale,esti p'aproape : Monarhia-i de Drept Divin !
Pe bune? De la Voltaire, nu mai e.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 17:09
si daca zice un singur om asta, se-ndeplineste ? s-ar putea ca deriva morala in care este lumea astazi, ajungind sa caute o noua ordine mondiala, sa provina si de la spusele unuia si altuia ; intrebarea este : de ce ne grabim sa credem ce demoleaza o idee,o structura si nu ce construieste si intareste o ordine statala ? ne place mai curind anarhismul ? haosul,ca ceva de la care poti incepe sa te reorganizezi intr-o alta forma ?pina acum s-a dovedit ca e tot mai rau,nu vrem sa invatam,nu-i asa ?
@mytcor ,iarta-ma : m-a lasat memoria ! nu-mi mai aduc aminte ! reaminteste-mi ,te rog !
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 19:22
bai, chiar n-am stare si rabdare sa va explic tuturor ce inseamna egalitate sociala (nush unde au citit unii, ori CHIORI ori rauvoitori, ca as fi zis "dreptate sociala" dar ma rog, trecem peste). Cine vrea sa caute ce-i aia egalitate sociala (evident, in viziune contemporana, nu e nimeni tampit sa sustina egalitatea comunista care vroia sa ne traga pe toti la indigo, sa fim identici) e netul plin de informatii. Si nu mai am rabdare sa va spun pentru a mia oara cat de GRESIT TOTAL si cat de MEDIEVAL si INPOIAT este ca anumite categorii sau familii sa fie privilegiate PRIN LEGE! Am spus lucrurile astea de nush cate ori, n-o sa le mai repet (iar).
Da mytcor, am reusit cu examenele, o sa am undeva in jur de 9 (sau un pic mai mult) media generala (asta din categoria lauda-ma gura  )
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 20:10
De la: Republicanus, la data 2009-06-28 19:22:43 bai, chiar n-am stare si rabdare sa va explic tuturor ce inseamna egalitate sociala (nush unde au citit unii, ori CHIORI ori rauvoitori, ca as fi zis "dreptate sociala" dar ma rog, trecem peste). Cine vrea sa caute ce-i aia egalitate sociala (evident, in viziune contemporana, nu e nimeni tampit sa sustina egalitatea comunista care vroia sa ne traga pe toti la indigo, sa fim identici) e netul plin de informatii. Si nu mai am rabdare sa va spun pentru a mia oara cat de GRESIT TOTAL si cat de MEDIEVAL si INPOIAT este ca anumite categorii sau familii sa fie privilegiate PRIN LEGE!.....
Oricum ai suci-o și ai învîrti-o, că o fi vorba de "dreptate socială", de "egalitate socială" tot un fel de abureală pentru tineriii entuziaști și mai ales naivi este. Așa ceva nu a fost, nu este și nu va fi pentru simplu motiv că nu există nici "perptuum mobile" și nici Sahara nu-i Lunca Dunării. Prin LEGE copilul Monicăi Columbeanu este favorizat față de majoritatea covărșitoare a copiilor născuți în aceeași țară și în aceeași zi cu el și pentru simplu fapt că ceilalți copii nu au dreptul să crescă și să se dezvolte într-o zonă curată și liniștită din pădurea Snagovului și altecîtele!.
Problema care trebuie rezolvată nu este cea legată dreptatea sau egalitatea socială ci problema EFICIENȚEI STATULUI printre altele și în zona păstrării unor Echilibre sociale, chiar minimale. Eu cred, chiar dacă mulți nu cred, că Europa modernă a arătat că așazisele forme de guvernare republicană au creat dezechilibre sociale (aproape) imposibil de suportat. Pentru mine este o constatre practică. Dar are și o explicație teoretică, chiar dacă am reduce-o la un minmum-minimorum: un Președinte se gîndește la viitoarele alegeri, un Rege la viitoarele generații. Evident, nici pe dedeparte lucrurile nu stau așa de simplu.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 21:37
De la: ioana_dark, la data 2009-06-28 14:03:26 sunt și eu curioasă...
bogdan...care egalitate socială?
poate vrei să spui că ideea de * libertate* pe care care o susții nu e compatibilă cu monarhia....
De la: Republicanus, la data 2009-02-06 00:38:20Asa ca fapt divers, Japonia nu e mare putere! E o mare putere economica intr-adevar, dar politica auto-impusa de izolationism nu-i confera statutul de actor international esential, spre deosebire de celalate state gen SUA, gen Franta, gen Rusia.
Argumentul meu suprem pentru republica este acela ca nu exista o singura persoana care poate concentra pe termen nedeterminat puterea. Presedintele serveste un mandat limitat, dupa care sunt alegeri iar daca poporul este de acord sa-i mai confere un mandat bine, daca nu, nu. Il injuram noi acuma pe Base ca incalca constitutia bla bla bla, dar la toamna sunt alegeri, putem sa-l dam jos. Daca ar veni un nou Carol II ca rege care incalca constitutia si isi concentreaza puterea pentru el, CE FACEM? Ca n-am avea la indemana nici un instrument sa-l dam jos, ar fi acolo pana cand da coltul,
Alt argument: dupa expirarea mandatului deci si a imunitatii, presedintele poate fi tras la raspundere inclusiv PENAL pentru ceea ce a facut, regele ar fi inviolabil. DE CE sa punem in fruntea tarii o persoana INVIOLABILA si INAMOVIBILA, asupra careia noi, populatia, n-am avea ABSOLUT nici un control?
Altceva? Daca mostenitorul tronului e debil mental, sa zicem... ala tot rege o sa ajunga, ce facem atunci? Sau daca e usor intarziat-mental, cum e Hohenzollern al nostru de exemplu, atunci va ajunge sub papucul unui smecheras de politician care-l va invarti cum vrea, din nou, PE VIATZA. Base acum o invarti el clasa politica pe deget, dar daca la toamna noi, poporul, hotaram sa-l dam jos clasa asta politica pe care a invartit-o pe degete o sa-l inghita nemestecat. Deci, presedintele are de cine sa se teama, regele nu ar avea.
Altceva? Monarhiile dupa cum am mai spus-o sunt simple RELICVE ale evului mediu, la fel ca familiile nobiliare/boieresti, ori aici dispare total ideea egalitatii de sanse, promovata si sustinuta puternic in toata Europa. Practic eu, ca si cetatean, n-as putea NICIODATA sa aspir la functia suprema in stat, pentru ca e rezervata unei "familii privilegiate". DE CE sa acorde poporul statut privilegiat unei familii, ca doar nu suntem in epoca intunecata. Sa nu spui "oricum ce sanse ai avea sa ajungi sef al statului?" mici, dar uita-te la exemplul Obama, gandeste-te ca segregarea rasiala s-a eliminat in SUA abia in anii 70, ce sanse avea atunci Obama sa ajunga vreodata presedinte? Cam la fel de mari cat am si eu si tu si noi toti care postam pe forum. Ai dat Japonia de exemplu. Japonia din punct de vedere social e blocata intr-un trecut distant, desi tehnologic si economic sunt poate cei mai avansati din lume. Japonia a inceput sa se deschida spre lume abia la inceputul secolului 20, abia atunci a fost abolit vechiul sistem cu samurai si soguni.
Sa nu-mi raspunzi cu tampitul "in romania oricum nu se respecta nimic din ce ai zis", pentru ca si daca ar fi monarhie, tot nu s-ar respecta, aici vorbim de calitatea oamenilor, mai ales a liderilor, care la noi e execrabila.
Hai, sa te aud pe tine cu argumentele pro-monarhiste. Ce-o sa-mi spui, ca monarhul o sa fie echidistant? Asta ar fi gluma secolului, ca stim din experientza ca nu-i asa. Ca o sa respecte constitutia spre deosebire de Base care a incalcat-o? Avem exemplul Carol II. Hai sa te aud.
Ioana alege de aici doar ceea ce se refera la egalitate sociala, adica faptul ca o familie(cea regala) nu are de ce sa fie privilegiata.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 21:50
mos mihaie, esti si mai si decat te credeam. pai arata-mi si mie legea in care scrie ca doar columbeanu are voie sa detina casa la snagov. sau ca doar copilul lu columbeanu are voie sa creasca in zona aia. ce dracu dom'le, ca tu o sucesti si o invartesti.
Vorbesti de naivitate, nu ti-e rusine, mos ipocrit ce esti, pai tu vii cu rahaturi de genul "regele se gandeste la generatiile viitoare" si imi zici mie ca sunt naiv? Esti de rasul c*rului! Poate o sa se gandeasca la generatiile LUI viitoare, la ordaslele lui (cum se gandeste Base la fii-sa), NAIVULE!
Arunci o bomba de genul "republicile din Europa au creat grave dezechilibre sociale", pai da exemple concrete bre, mos mihaie, in ce republica ce dezechilibru s-a creat, ca asa pot sa arunc si eu bombe despre orice oriunde si poate se gasesc destui creduli care sa le ia si de bune. Exemple concrete, nu "constatari practice" facute prin prisma unei idei arhaice si penibile, pe care o sustii cu fanatism. Iar faci "statistici" bazate pe fum si praf in ochi?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 21:57
Acum 60 ani marele actor Constantin Tanase avea un cuplet la adresa guvernantilor. Din nefericire este la fel de actual si azi si mi-e teama ca va mai fi inca multi ani de aici inainte in Romania. Spun asta cu regret. Chiar imi pasa de Romania si as vrea sa aud de bine pe acolo.
"Ne-am trezit din hibernare
Si-am strigat cat am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Si cu asta ce-am facut?
Am dorit, cu mic, cu mare,
Si-am luptat, cum am stiut,
S-avem noua guvernare?
Si cu asta ce-am facut?
Ca mai bine sa ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar traim in saracie?
Si cu asta ce-am facut?
Ia coruptia amploare,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Scoatem totul la vanzare?
Si cu asta ce-am facut?
Pentru-a castiga o piine,
Multi o iau de la-nceput,
Ratacesc prin tari straine?
Si cu asta ce-am facut?
Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decazut,
Cresc intruna taxe-accize?
Si cu asta ce-am facut?
Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte?
Si cu asta ce-am facut?
Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicand nu s-a vazut,
Tara-i plina de vedete?
Si cu asta ce-am facut?
Pleaca-ai nostri, vin ai nostri!
E sloganul cunoscut;
Iarasi am votat ca prostii.
Si cu asta ce-am facut?"
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
mihai5_2
291 mesaje
|
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 22:58
De la: Republicanus, la data 2009-06-28 21:50:23mos mihaie, esti si mai si decat te credeam. pai arata-mi si mie legea in care scrie ca doar columbeanu are voie sa detina casa la snagov. sau ca doar copilul lu columbeanu are voie sa creasca in zona aia. ce dracu dom'le, ca tu o sucesti si o invartesti.
Vorbesti de naivitate, nu ti-e rusine, mos ipocrit ce esti, pai tu vii cu rahaturi de genul "regele se gandeste la generatiile viitoare" si imi zici mie ca sunt naiv? Esti de rasul c*rului! Poate o sa se gandeasca la generatiile LUI viitoare, la ordaslele lui (cum se gandeste Base la fii-sa), NAIVULE!
Arunci o bomba de genul "republicile din Europa au creat grave dezechilibre sociale", pai da exemple concrete bre, mos mihaie, in ce republica ce dezechilibru s-a creat, ca asa pot sa arunc si eu bombe despre orice oriunde si poate se gasesc destui creduli care sa le ia si de bune. Exemple concrete, nu "constatari practice" facute prin prisma unei idei arhaice si penibile, pe care o sustii cu fanatism. Iar faci "statistici" bazate pe fum si praf in ochi?
E o hărmălaie în capul tău....Presupun că așa ai învățat să "gîndești" și să te exprimi acasă și la școală. Mă gîndesc ce fel de dascăli ai avut și ai?!! Dar mai milă mi-e de generația de elevi care va încăpea pe mîna ta și a altor asemenea. Cred și eu că faci alergie cînd întîlnești un om educat și civilizat și-ți vine să dai cu ceva în televizor cînd îl vezi și auzi pe Principe. Dar să-ți mai spun un secret: vulgaritatea nu ține niciodată loc de argument.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 01:16
De la: mihai5_2, la data 2009-06-28 22:58:24De la: Republicanus, la data 2009-06-28 21:50:23mos mihaie, esti si mai si decat te credeam. pai arata-mi si mie legea in care scrie ca doar columbeanu are voie sa detina casa la snagov. sau ca doar copilul lu columbeanu are voie sa creasca in zona aia. ce dracu dom'le, ca tu o sucesti si o invartesti.
E o hărmălaie în capul tău....Presupun că așa ai învățat să "gîndești" și să te exprimi acasă și la școală. Mă gîndesc ce fel de dascăli ai avut și ai?!! Dar mai milă mi-e de generația de elevi care va încăpea pe mîna ta și a altor asemenea. Cred și eu că faci alergie cînd întîlnești un om educat și civilizat și-ți vine să dai cu ceva în televizor cînd îl vezi și auzi pe Principe. Dar să-ți mai spun un secret: vulgaritatea nu ține niciodată loc de argument.
Educat?  asta a fost gluma secolului! HABAR NU AI, desi te dai mare informat aici 
Si sa-ti mai spun un mic secret, nu exista nici un principe in Romania mai, "educatu" lu peste, daca nu ma crezi, citeste constitutia si legislatia. Daca scoti ducumentele prafuite de prin 1923 esti si mai habarnist decat pari!
Las-o, mosule, nu vezi ca habar n-ai, vai de capu "educatilor" ca tine, cu tine nici macar n-ar discuta "dascalii" pe care i-am avut eu, ca habar nu ai!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 01:18
De la: mihai5_2, la data 2009-06-28 22:58:24De la: Republicanus, la data 2009-06-28 21:50:23mos mihaie, esti si mai si decat te credeam. pai arata-mi si mie legea in care scrie ca doar columbeanu are voie sa detina casa la snagov. sau ca doar copilul lu columbeanu are voie sa creasca in zona aia. ce dracu dom'le, ca tu o sucesti si o invartesti.
Va urmaresc pe toti pe aici, dar nu pre mi-am bagat nasul.
Dumnu Mihai,matale ai o mare problema.Rpublicanul e singurul care a vorbit cu argumente.si eu credeam inainte ca e nevoie de monarhie, dar vazand ce a scris el, mi-am dat seama ca e singrul care are dreptate.acum sustin in totalitate republica.
Matale ai un haos totatl in cap, esti un indoctrinat comunist, cu preconceptii si atotstiutor.habar n-am ce scoala ai matale (dar nu cred vre-o facultate), dar iti spun sigur ca un om care gandeste ca matale se numeste indobitocit.Cum sa ii dai unei singure familii, pe viata o tara.Matale te superi ca fata lu Columbeanu are Snagovu, dar nu ai nicio problema in a da o tara intreaga unui om.te contrazici in ultimu hal.si asta dovedeste indoctrinare comunista si imbecilitate.
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 04:29
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-29 01:18:14De la: mihai5_2, la data 2009-06-28 22:58:24De la: Republicanus, la data 2009-06-28 21:50:23mos mihaie, esti si mai si decat te credeam. pai arata-mi si mie legea in care scrie ca doar columbeanu are voie sa detina casa la snagov. sau ca doar copilul lu columbeanu are voie sa creasca in zona aia. ce dracu dom'le, ca tu o sucesti si o invartesti.
Dumnu Mihai,matale ai o mare problema.Rpublicanul e singurul care a vorbit cu argumente.si eu credeam inainte ca e nevoie de monarhie, dar vazand ce a scris el, mi-am dat seama ca e singrul care are dreptate.acum sustin in totalitate republica.
Matale ai un haos totatl in cap, esti un indoctrinat comunist, cu preconceptii si atotstiutor.habar n-am ce scoala ai matale (dar nu cred vre-o facultate), dar iti spun sigur ca un om care gandeste ca matale se numeste indobitocit.Cum sa ii dai unei singure familii, pe viata o tara.Matale te superi ca fata lu Columbeanu are Snagovu, dar nu ai nicio problema in a da o tara intreaga unui om.te contrazici in ultimu hal.si asta dovedeste indoctrinare comunista si imbecilitate.
Sa-mi spuna mie cineva la ora actuala in lume, pe plan economic vorbind,care tara este prima in lume din punct de vedere economic si forma de guvernamant este?Hai domnitza ca vad ca te umflii in pene,cat despre republici numai haos au lasat,uitati-va ce se intampla in Italia,Frantza,Romania si alte state si vezi ce haos sunt in tarile acestea,ce sa vorbim de tarile din Africa unde au dainuit Frantza, uitati-va ce saracie lucie e la ora actuala si uitati-va unde a fost monarhie si vedeti ce au lasat in urma,chiar si Angola unde au fost Spaniolii au lasat o tara care la ora actuala se lupta printre fruntasele continentului negru, pe plan economic.Uitati-va la monarhii ce civilizatii au lasat in urma, dar Republicile doar haos
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 04:43
De la: laura_bodogai, la data 2009-06-29 04:29:34
Sa-mi spuna mie cineva la ora actuala in lume, pe plan economic vorbind,care tara este prima in lume din punct de vedere economic si forma de guvernamant este?Hai domnitza ca vad ca te umflii in pene,cat despre republici numai haos au lasat,uitati-va ce se intampla in Italia,Frantza,Romania si alte state si vezi ce haos sunt in tarile acestea,ce sa vorbim de tarile din Africa unde au dainuit Frantza, uitati-va ce saracie lucie e la ora actuala si uitati-va unde a fost monarhie si vedeti ce au lasat in urma,chiar si Angola unde au fost Spaniolii au lasat o tara care la ora actuala se lupta printre fruntasele continentului negru, pe plan economic.Uitati-va la monarhii ce civilizatii au lasat in urma, dar Republicile doar haos
da un search pe google tanti sa vezi care e cea mai bogata tara din lume.
Cat despre porcariile pe care le-ai scris acolo, ma lasi masca
Publica si statistici sau ceva. nu te mai uita tu la nu stiu cine, ca nu esti tragatoarea de concluzii a lumii  .
monarhii au lasat in urma civilizatii???  ce e aia o civilizatie, dupa parerea ta.
si mai lucreza un puc si la romana pe care o vorbesti ca am vazut un dezacord pe acolo.si la cat de desteapta esti , cum naiba?
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 06:43
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-29 04:43:17De la: laura_bodogai, la data 2009-06-29 04:29:34
da un search pe google tanti sa vezi care e cea mai bogata tara din lume.
Cat despre porcariile pe care le-ai scris acolo, ma lasi masca
Publica si statistici sau ceva. nu te mai uita tu la nu stiu cine, ca nu esti tragatoarea de concluzii a lumii .
monarhii au lasat in urma civilizatii??? ce e aia o civilizatie, dupa parerea ta.
si mai lucreza un puc si la romana pe care o vorbesti ca am vazut un dezacord pe acolo.si la cat de desteapta esti , cum naiba? [/quote
ia uita-te tu si dupa aia imi zici s mie,ok pasarica
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 06:46
De la: aadnanaaa, la data 2009-06-29 01:18:14De la: mihai5_2, la data 2009-06-28 22:58:24De la: Republicanus, la data 2009-06-28 21:50:23mos mihaie, esti si mai si decat te credeam. pai arata-mi si mie legea in care scrie ca doar columbeanu are voie sa detina casa la snagov. sau ca doar copilul lu columbeanu are voie sa creasca in zona aia. ce dracu dom'le, ca tu o sucesti si o invartesti.
mai bine uita-te la tine cum scrii si dupa aia mai vorbim(desteptaciune intruchipata)
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 06:51
Dar catzi anisori ai copila?Cat despre cea mai bine situata tara din lume economic, spre cultura ta generala, e o tara cu forma de guvernamant care se numeste monarhie...aaaaa si daca tot faci corecturi prima data uita-te la matalutza sa vezi ce scrii si cum scrii.
|
laura_bodogai
160 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 06:57
Salut Republicane, scuze ca-ti spun,dar cu asemenea fenomene vrei sa faci Republica?Vorbesc de aceasta domnitza numita aadnanaa.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 09:50
ca sa-i spui unui monarhist convins ca-i un comunist indobitocit ,e culmea non-sensului ? mai curind voi,caci aveti un tipar comunitar in cap si , da : intre copilul nascut si crescut intr-o vila la Znagov si cel nascut in Ferentari,egalitatea de sanse este 0 ! ca si intre copilul de la oras si cel de la sat ! oare nu v-ati prins ca familia care te educa, cartierul in care cresti,orasul in care te nasti ....scoala -ca nu-i tot una sa inveti la Jean Monet si alta-n Militari,la Apusului - toate-toate astea iti dau ,din start,un avantaj urias ? si mai sunt si multe alte lucruri ,neimportante la prima vedere, care-i dau altuia o sansa in plus fata de tine ! ca frumusetea fizica,de ex. !
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 10:43
De la: gabigabi, la data 2009-06-29 09:50:48 ca sa-i spui unui monarhist convins ca-i un comunist indobitocit ,e culmea non-sensului ? mai curind voi,caci aveti un tipar comunitar in cap si , da : intre copilul nascut si crescut intr-o vila la Znagov si cel nascut in Ferentari,egalitatea de sanse este 0 ! ca si intre copilul de la oras si cel de la sat ! oare nu v-ati prins ca familia care te educa, cartierul in care cresti,orasul in care te nasti ....scoala -ca nu-i tot una sa inveti la Jean Monet si alta-n Militari,la Apusului - toate-toate astea iti dau ,din start,un avantaj urias ? si mai sunt si multe alte lucruri ,neimportante la prima vedere, care-i dau altuia o sansa in plus fata de tine ! ca frumusetea fizica,de ex. !
O sansa in plus??? si daca te nasteai columbeanu mai gandeai asa? si tu ai sansa sa te ridici si Columbeanu are sansa sa cada.sunt sanse egale.
dar sa dai o tara unei familii, atunci privilegiezi pe cineva pe viata prin lege.asta vrea sa spuna Republicanul prin egalitatea sociala.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 10:49
De la: laura_bodogai, la data 2009-06-29 06:51:25Dar catzi anisori ai copila?Cat despre cea mai bine situata tara din lume economic, spre cultura ta generala, e o tara cu forma de guvernamant care se numeste monarhie...aaaaa si daca tot faci corecturi prima data uita-te la matalutza sa vezi ce scrii si cum scrii.
am cati ani scrie la profilul meu ca am.si gramatica mea e impecabila. cat despre cea mai bogata tara din lume, chiar nu ma intereseaza ce e.ti-am zis unde sa cauti, nu ceri moca ca romanul.ca de asta suntem unde suntem.ca vreti voi moca tot.
|
|
|