Info
x
Monarhie sau republica?
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 11:23
De la: camioneros70, la data 2010-01-06 09:21:03Bai , nene , eu v-am mai spus !! Sunt persoane interesate sa vina regele !! Adica , regele , regina , printii si printesele + cativa loiali....Eh , la noi in romania mai sunt cativa loiali dar au de la 85 de ani in sus...HAAAAALLOOOOOOO !! Nu se aude !!! Imi vine cam greu sa cred ca cei ce posteaza pro monarhie , au aceasta varsta si satu pe forumu` asta ....Eu am peste 85 de ani ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 11:25
De la: Dorinel, la data 2010-01-06 11:23:58De la: camioneros70, la data 2010-01-06 09:21:03Bai , nene , eu v-am mai spus !! Sunt persoane interesate sa vina regele !! Adica , regele , regina , printii si printesele + cativa loiali....Eh , la noi in romania mai sunt cativa loiali dar au de la 85 de ani in sus...HAAAAALLOOOOOOO !! Nu se aude !!! Imi vine cam greu sa cred ca cei ce posteaza pro monarhie , au aceasta varsta si satu pe forumu` asta ....Eu am peste 85 de ani ... Scuze , atunci !!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 11:33
De la: gabigabi, la data 2010-01-05 17:17:58De la: 9am178165, la data 2010-01-05 13:37:21De la: Dorinel, la data 2010-01-05 12:38:31De la: 9am178850, la data 2010-01-05 12:10:41Ai gresit doar momentul .... Urmariti serialul ANIELA....si vedeti cultura,..industrie....viata a la roz.... Dar ati avut ocazia sa alegeti Republica sau Monarhie,...Daca ati uitat inseamna ca nu aveati dreptul la vot,..sau nu erati nascuti.... Mai putine usi inchise
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:31
ROMANIA? .MAI FOLOSIM STRUNGURI ?.../MAI BINE CU PASUL .../
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:34
De la: eugenb, la data 2010-01-06 08:50:32Domnule "mytcor" ai dovedit ca atunci cand ti se cere sa vii cu date concrete refuzi sa o faci pentru a nu dovedi ca dreptatea este de partea altuia. Daca citeai mai atent postarea mea anterioara vedeai ca erau si intrebari care se refereau la ... modul de a gandi sau la credinta dumitale. Asta deoarece si din raspunbsul la acele intrebari se poate afla de ce aveti o anumita parere, dar se vede ca nu stiati acest lucru. Mai invatati ! Si mai invatati ca nu tot ce scrieti (dumneavoastra) este automat si ... real. Cit priveste "educatia comunista" sunt nevoit sa va contrazic : Nu am fost membru de partid comunist si nici nu am de gand sa fiu, nici acum, membru al vreunui unui Partid. ....ești scuzabil Eugene. TOVĂRĂȘEILOR, văd că timpul a expirat, și, după cum era de așteptat v-ați fofilat de-așa manieră încât să transcedeți pentru încă o dată în ilegalitate, într-o zonă submersibilo-subversivă, v-ați ascuns precum potârnichile, no problem !... Atunci când o să vă ițiți la orizont, am pregătit pentru voi, documente PCR -ului. pe care le-ați tiparit conform comenzii de partid Nr. XXXXXX la Editura PXXR -1928. Vă atrag atenția, că lucrez cu materialul clientului, adică cu ceea ce vă aparține, dar se află în fondul arhivei documentaristice din cadrul Bibliotecii Academiei Roamâne secția Arhiva Istorică, cota A XvII- 3-37 inventariată la Nr. XXX122. Eugene, pt tine fac totuși o concesie, urmărește rezerva de AUR exprimată în TONE a ROMÂNIEI din ultimii 175 de ani, ...apoi mai vedem noi despre cine ce și cum discutăm, despre cine și cum a jefuit ROMÂNIA !... Hai curaj !.. date concrete, certificate stiințifico-economic vreau, nu vorbe ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:36
MA BUCUR CA NU AM TRAIT IN ACEA PERIOADA ..../CA SI PRITENI MEI DIN usa .../
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:40
De la: 9am104796, la data 2010-01-06 14:36:04MA BUCUR CA NU AM TRAIT IN ACEA PERIOADA ..../CA SI PRITENI MEI DIN usa .../Nici o grija, o traiti acum cu teroarea si regulile impotriva tero... Ca regulile vizeaza pe toti oamenii cuminti, ca cei necuminti le ocolesc. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:48
De la: 9am104796, la data 2010-01-06 14:36:04MA BUCUR CA NU AM TRAIT IN ACEA PERIOADA ..../CA SI PRITENI MEI DIN usa .../ ...el gringooooooo ! scoate-ți mânile din poznare că-ți roade șocâtele unghiile !...
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 15:08
De la: mytcor, la data 2010-01-06 14:48:42De la: 9am104796, la data 2010-01-06 14:36:04MA BUCUR CA NU AM TRAIT IN ACEA PERIOADA ..../CA SI PRITENI MEI DIN usa .../ Gringo ? Poate oberstumpfamfuhrer...!! Socatele maninca prod. carnoase nu ghips !!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 20:00
De la: 9am178850, la data 2010-01-06 11:33:03De la: gabigabi, la data 2010-01-05 17:17:58De la: 9am178165, la data 2010-01-05 13:37:21De la: Dorinel, la data 2010-01-05 12:38:31De la: 9am178850, la data 2010-01-05 12:10:41Ai gresit doar momentul .... cind,iubito,ca eu de la '48 incoace nu-mi aduc aminte sa fi fost vreun Referendum pe tema : Monarhie sau republica ?! aceasta intrebare Nu a fost pusa niciodata in mod Explicit ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 11:48
Domnule "mytcor" :
Nici acum nu ati devenit ... CREDIBIL prin cele care le afirmati (precizarile referitoare la Arhiva COMUNISTA sunt INCOMPLETE - PRECIZARILE SUNT NECESARE IN CE VA PRIVESTE pentru ca pana acum doar ati promis ca veniti cu date exacte, de faptul ca nu veniti cu NEGARE a celor despre care v-am solicitat precizari m-am lamurit, inseamna ca am DREPTATE astfel ca amenintarile dumneavoastra nu isi mai au rostul - recititi ce am afirmat eu anterior ca sa nu scapatri ceva din vedere. Se vede ca am dreptate si in ce priveste .... varsta pe care o "afisati" acum. Doamna "gabi" : Aveti dreptate ! Pana acuma nu s-a pus explicit intrebarea daca se doreste Monarhia ca varianta la Republica. Raporteaza abuz de limbaj |
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:58
De la: gabigabi, la data 2010-01-06 20:00:52De la: 9am178850, la data 2010-01-06 11:33:03De la: gabigabi, la data 2010-01-05 17:17:58De la: 9am178165, la data 2010-01-05 13:37:21De la: Dorinel, la data 2010-01-05 12:38:31De la: 9am178850, la data 2010-01-05 12:10:41Ai gresit doar momentul .... Dupa anii '90 ...cand s-a schimbat Constitutia.... Dar lipsa si abstinenta la vot va caracterizeaza pe toti .... si lipsa de informare....
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 14:23
De la: eugenb, la data 2010-01-07 11:48:13Domnule "mytcor" : D-le Eugen, indiferent cât de certificate academic ar fi răspunsurile mele la-ntrebările dv....și indiferent de veridicitatea, obiectivitatea și forța lor juridică pe care le-ar poseda, răspunsurile mele la-ntrebările formulate de căter dv, ar fi răspunsuri superflue pt. Dv. Dv. deja-l aveți !...atât răspunsurile acelor întrebări cât și convigerile derivate din spețele respective, le-ați primit, însușit și v-ați convins de autenticitatea lor în cadrul restrâns și organizat al cursurilor de propagandă anti-românească ce se preda și practica în carul internaționalei respective și-n rândurile acelei forțe conducătoare ale clasei muncitoare în aliianță cu țăranimea și intelectualitatea, recte activiști ai defuntului P.C.R....D-le Eugenb, ...n-așa ?.. așa că...vă rog să mă scuzați, în cazul dv. consider că ar fi pur și simplu, o pierdere de vreme. Vă recomand totuși pentru popria Dv. informare și confirmarea propriilor mele afirmatii documentele PCR .Ed. PCdR -1928... ale fondului 2 arhivă din cadrul bibliotecii academiei, secțiunea arhivă istorică ,cota A VIII -3,Nr.inentar.126. Aveți să găsiți aici, documentele programatice ale singurului partid comunist (de sorginte românească și majoritar multietnic) planetar, ce a luptat declarativ și faptic la dezmembrarea teritorială a statului suveran, unitar și indivizibil ....România.Succes, tuoarșe Eugenb. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 22:32
Intrebarile mele se refereau la .... Monarhie, dar se vede ca acest subiect va este necunoscut. Acum nu ma preocupa Istoria PCR asa cum va preoicupa pe dumneavoastra. Sa inteleg ca sunteti un "pui de comunist" care se da acuma ... monarhist ? Raspundeti la intrebari si incercati sa fiti ... CREDIBIL. Parerea mea o sa o aflati dupa aceea, asa incat nu va mai straduiti sa "aruncati pisica" ... ca este degeaba.
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 22:46
De la: eugenb, la data 2010-01-07 22:32:55Intrebarile mele se refereau la .... Monarhie, dar se vede ca acest subiect va este necunoscut. Acum nu ma preocupa Istoria PCR asa cum va preoicupa pe dumneavoastra. Sa inteleg ca sunteti un "pui de comunist" care se da acuma ... monarhist ? Raspundeti la intrebari si incercati sa fiti ... CREDIBIL. Parerea mea o sa o aflati dupa aceea, asa incat nu va mai straduiti sa "aruncati pisica" ... ca este degeaba. ...nu cumva cel care umblă cu pisica moartă din poatră-n poartă sunteți chiar Dv.?... în acel fond de arhivă, aveți să-i gasiți pe cei ce v-au mancurtizat și au luptat declarativ și faptic la dezmembrarea teritorială a REGATULUI ROMÂNIA. așa că...tuoarșu Eugen, nu vă ține cu mine folosindu-vă de metodele de dezinformare KGB-iste. ..informați-vă dacă doriți a purta un dialog al adevărului, v-am făcut și recomandări , dar se vede cale de-o poștă ca nu sunteți pregătit moral a recunoaște ilegalitățile săvârșite de către bolșevici împotriva intereselor românești. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 00:51
De la: mytcor, la data 2010-01-07 22:46:21Si cum crezi tu ca se pot repara acele ilegalitati azi ?De la: eugenb, la data 2010-01-07 22:32:55Intrebarile mele se refereau la .... Monarhie, dar se vede ca acest subiect va este necunoscut. Acum nu ma preocupa Istoria PCR asa cum va preoicupa pe dumneavoastra. Sa inteleg ca sunteti un "pui de comunist" care se da acuma ... monarhist ? Raspundeti la intrebari si incercati sa fiti ... CREDIBIL. Parerea mea o sa o aflati dupa aceea, asa incat nu va mai straduiti sa "aruncati pisica" ... ca este degeaba. Reagatul Roamniei pe langa ciopartirea lui de catre bolsevici ... a mai fost ciopartit si de catre nemti ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 01:11
''Români,
Dumnezeu mi-a dat o viață lungă. De Crăciun și Anul Nou, din țară sau din exil, m-am adresat de zeci de ori vouă, părinților și bunicilor voștri. Oricare a fost împrejurarea istorică prin care am trecut, am considerat că cea mai mare valoare a României sunteți voi, oamenii ei, de la cei mai mici până la cei mai în vârstă. Țara noastră a ajuns într-un punct important al istoriei ei. Suntem în NATO și în Uniunea Europeană, am atins un anume grad de democrație, libertate și prosperitate. Am început să cunoaștem, din nou, gustul dezvoltării și binefacerile ei. Alegerile libere sunt fundamentul democrației. Dar ele sunt utile doar dacă aduc o guvernare mai bună, pentru ca țara să se dezvolte. Criza economică, prezentă în întreaga lume, ne îngrijorează, de aproape doi ani încoace. Anul 2010 pare să aducă semne mai bune, iar o administrare competentă va putea feri țara de multe neajunsuri. Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credință și fără memorie. Cinismul, interesul îngust și lașitatea nu trebuie să ne ocupe viața. România a mers mai departe prin idealurile marilor oameni ai istoriei noastre. Ei toți au fost călăuziți de simțul datoriei, de curaj si de altruism. Vom pierde respectul și încrederea lumii față de România dacă vom continua să ne abatem de la aceste idealuri. Crăciunul și Anul Nou sunt ocazii în care familia fiecăruia se adună pentru a se bucura împreună de iubire, gânduri bune și grija unuia față de celălalt. Vă transmit tuturor afecțiunea mea și a Casei Regale. Familia mea a fost, în anul 2009, în prima linie a vieții publice, susținând sute de acțiuni în țară și în străinătate. Anul viitor vom fi prezenți în București și în întreaga țară, precum și în Europa și lumea întreagă, încercând să aducem un viitor mai bun românilor. Vom fi mereu alături de voi, păzind valorile Statului și ale națiunii noastre. Așa să ne ajute Dumnezeu! Mihai I Castelul Săvârșin, 26 decembrie 2009'' www.youtube.com/watch?v=MjQ-0Rh2y4s&feature=player_embedded Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 09:44
De la: mytcor, la data 2010-01-07 22:46:21 în acel fond de arhivă, aveți să-i gasiți pe cei ce v-au mancurtizat și au luptat declarativ și faptic la dezmembrarea teritorială a REGATULUI ROMÂNIA. Se pare ca sunteti stresat sa nu fiti divulgat de catre fosti "colegi" de Partid Comunist si de aceea "aruncati mereu pisica" la altii (Erati "student comunist" in momentul decembrie 1989 ?). V-am mai spus ca nu am fost "membru de Partid (Comunist)" si ca "botezarea" cu termenul "tovarase" este prost aleasa, dar asa cum termenul "tovarase" este acum "superflue", tot asa este si incercarea dumneavoastra de a schimba "directia" acestui topic. Faptul ca evitati sa raspundeti la intrebari simple (dar directe) ne arata cat de CREDIBIL sunteti dumneavoastra (indiferent care este parerea mea) in fata celor care iti citesc postarile. Daca doriti sa putem avea o baza comuna de discutie pe tema MONARHIE sau REPUBLICA ar trebui sa plecam de la originile MONARHIEI la noi, astfel ca este gresita abordarea ideii originei comuniste la noi, asa cum incercati dumneavoastra sa deturnati discutia. Daca mi-ati fi raspuns concret la toate intrebarile puse am fi putut sa discutam pe date concrete de la inceput si nu trebuia sa cautati atatea "scapari" de ele (la intrebari ma refer, binenteles). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 15:33
De la: eugenb, la data 2010-01-08 09:44:17De la: mytcor, la data 2010-01-07 22:46:21 în acel fond de arhivă, aveți să-i gasiți pe cei ce v-au mancurtizat și au luptat declarativ și faptic la dezmembrarea teritorială a REGATULUI ROMÂNIA. ...și care ar fi acele origini monarhice D-le Eugen b...care ar fi !?...în opinia dvs. evident . ...ochi și urechi sunt, s-auzim și să citim, aveți onoarea !..
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:20
Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc! De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34 De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06 De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi?????????? ... nici macar nu am injurat Pentru ca admin-ul sunt eu ..... Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ? Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai... Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale .... |
|
9am173019 299 mesaje Membru din: 12/11/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 14:36
REGELE MIHAI
UN MERCENAR SI TERORIST PRIVITI FILMELE SI PE URMA VORBITI RAZBOI TERORIST PE CALEA UNDELOR Mercenari, teroristi, comunisti, agenti secreti sprijiniti militar de SUA-ISRAEL, RUSIA, FRANTA si altele pentru actiuni teroriste, revolte populare si lovituri de stat. RADIO FREE EUROPE RADIO LIBERTY ARE TERRORIST WAR TERRORIST ON THE RADIO WAVES Mercenary, terrorists, communists, agents secret military support of the US-Israel, Russia, France and others for terrorist actions, popular revolts and coups. Radio Free Europe RADIO LIBERTY ARE TERRORIST www.youtube.com/watch?v=hc072wKlLyE www.youtube.com/watch?v=3nEjQLmd2mo www.youtube.com/watch?v=WV1uuoztlGw www.youtube.com/watch?v=0k0wxP30iEg www.youtube.com/watch?v=wICxTuaDLIs www.youtube.com/watch?v=Xpy4mqGykxM www.youtube.com/watch?v=4R3YWTv6kX0 www.youtube.com/watch?v=-Q-PbZCnHnI www.youtube.com/watch?v=B7CYWq1FwN0 www.youtube.com/watch?v=6xuyIZfOEdk www.youtube.com/watch?v=pJStE4cfeQE www.youtube.com/watch?v=EtK3Ms4yu30 www.youtube.com/watch?v=9q6KHLUKRUk 1.INTERNATIONAL TERRORIST PLOT Communist, torturers, mercenaries, terrorists, dissidents and agents of foreign governments organize and protect US-ISRAEL, GERMANY, RUSSIA, ITALY, UK, Japan, Holland and other plot for 20 years for looting and destruction of Romania. www.youtube.com/watch?v=ru2WYa9cdVo www.youtube.com/watch?v=ln-yuMhMRqA www.youtube.com/watch?v=IzO9BhealkU www.youtube.com/watch?v=3Phil9rp7UU www.youtube.com/watch?v=QvXPsQYNI_Q www.youtube.com/watch?v=9CT7sjCZ4MY www.youtube.com/watch?v=BHY1eA9_0CU www.youtube.com/watch?v=IIPivtX2UiY 2. Zionism WORLD APPEAL ROMANIA -Sionismul Mondial ataca Romania In 1989 Romania was the attention of international terrorist organizations and criminal Zionist Trilateral Commission and Bilderberg Group led by Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rothschild, Henry Kissinger and others. www.youtube.com/watch?v=3f-i2h8YZtU www.youtube.com/watch?v=QZKDMZGIQLg www.youtube.com/watch?v=2RnK3SQmg5Y www.youtube.com/watch?v=GpxtjZXAVc0 www.youtube.com/watch?v=dExS4VFGLII www.youtube.com/watch?v=1WzF9VJiVKM www.youtube.com/watch?v=bc1e_-1UmLI www.youtube.com/watch?v=09QBu4SH23Y 1.COMPLOT TERORIST INTERNATIONAL Comunisti, tortionari, mercenari, teroristi, disidenti si agenti straini organizati si protejati de guvernele SUA-ISRAEL, GERMANIA, RUSIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, OLANDA si altele comploteaza de 20 de ani pentru jefuirea si distrugerea Romaniei. www.disclose.tv/action/viewvideo/34801/INTERNATIONAL_TERRORIST_P... www.disclose.tv/action/viewvideo/34797/INTERNATIONAL_TERRORIST_PLOT/ www.disclose.tv/action/viewvideo/34795/INTERNATIONAL_TERRORIST_P... www.disclose.tv/action/viewvideo/34793/INTERNATIONAL_TERRORIST_P... 2.SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA In 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste internationale Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti. www.disclose.tv/action/viewvideo/33804/ www.disclose.tv/action/viewvideo/33803/ www.disclose.tv/action/viewvideo/33797/ www.disclose.tv/action/viewvideo/33795/ 3. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI International terrorist military attack against Romania In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI. Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman. www.disclose.tv/action/viewvideo/33149/International_terrorist_m... www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_... www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_... www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_... 4. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL State terrorism INTERNATIONAL TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNAT... www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNAT... 5. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE WAR AGAINST HUMAN BEINGS O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA www.disclose.tv/action/viewvideo/32598/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__I/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32597/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS_II/ www.disclose.tv/action/viewvideo/32596/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__III www.disclose.tv/action/viewvideo/32595/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__IV/ |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 14:41
De la: 9am173019, la data 2010-01-10 14:36:10REGELE MIHAI Brrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! Ce m-am infricosat!!!!!!!!!! Tipu` asta e tare la teoriile conspiratiilor!!!!!!!!!!!!!!! Las-o mai moale tata, c-o sa ajungi sa vezi extraterestrii!!!!!!!!!!!!!! |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:45
De la: 9am173019, la data 2010-01-10 14:36:10REGELE MIHAI ...Măi schijă, tu de unde ai mai apărut ?...a explodat ceva pe undeva și pe tine te-a exfuzat intr-o direcție greșită ?....Te-aștept să-mi dai replica flatulantă pe topicul cu aceeași temă, vezi că-i deschis pe "general" !...
|
patric_nastasy 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 16:13
De la: 9am178165, la data 2010-01-10 14:41:43De la: 9am173019, la data 2010-01-10 14:36:10REGELE MIHAI din cate se vede baiatul este foarte bine pus la punct si foarte bine informat...in schimb tu 9am178165, nu poti decat sa faci un comentariu de redus mintal...nu este o teorie a conspiratiei este realitatea pura..s-au intamplat aceste lucruri,se intampla in timp ce tu improsti cu noroi un Om care realizeaza ce se intampla in jurul sau..si numai el ,net-ul esti plin de romani deschisi la minte...iti doresc vizionare placuta la tv,vad ca net-ul nu te ajuta.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 16:29
De la: patric_nastasy, la data 2010-01-10 16:13:07Tu de unde ai mai rasarit ...?
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 18:49
De la: mytcor, la data 2010-01-09 15:33:32 ...și care ar fi acele origini monarhice D-le Eugen b...care ar fi !?...în opinia dvs. evident . Pai daca nu le cunoasteti ... de ce va mai dati ... monarhist ? Se strica orzul pe ... gaste degeaba ! Intai puneti-va la punct cu acest subiect si dupa aceea veniti cu raspunsurile solicitate, daca vreti ca sa continuam discutia. Deocamdata se pare ca sunteti ... "tufa de Venetia" in acest subiect. Spor la .... invatatura "micutule" ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 18:57
Poate Monarhia, ajuta Romania?
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 19:39
De la: eugenb, la data 2010-01-10 18:49:53De la: mytcor, la data 2010-01-09 15:33:32 ...și care ar fi acele origini monarhice D-le Eugen b...care ar fi !?...în opinia dvs. evident . Eugene, pentru a "n"-a oară dai dovadă că ești un decrepit abject lipsit de curaj și demnitate. la invitația pe care ți-am adresat-o, în termeni mai mult decât onorabili, ai ajuns să eviți un răspuns responsabil, mai mult decât atât, ați folosit la adresa mea și etichetări josnice !... cu alte cuvinte ad hominen, vă reprezintă această tehnică, ..n-așa?.. Hai sictir Eugene, să-ți fie rușine !....faci pe deșteptul dar, com-urile pe care le postezi tu pe-aici , și nu numai, nu fac decât să-ți descalifice aspirațiile intelectuale !... |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 20:56
De la: patric_nastasy, la data 2010-01-10 16:13:07De la: 9am178165, la data 2010-01-10 14:41:43De la: 9am173019, la data 2010-01-10 14:36:10REGELE MIHAI DACA SUFERI DE PARANOIA, DE AGORAFOBIE INCUIE-TE SCUMPULE IN CASA, AUZI "SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CARE URMARESTE COLONIZAREA EVREIASCA PLANETARA", NU MAI INVENTA CONSPIRATITE CRONICE. BRRRRRR, AM AUZIT CA IN 12.12.2012, VOM FI COLONIZATI DE MARTIENI, AI O CURSA PE O NAVA SPATIALA SPRE MARTE!!!!! DRUM BUN!!!!!!!!!!!! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 08:02
Sint pregatit ptr reintronarea mea
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|

, sa ne induca noua cum ca monarhia este viitorul... Asa crede si geoana saracu`,... ca el e viitoru` luminos al ......CUI????
...el gringooooooo ! scoate-ți mânile din poznare că-ți roade șocâtele unghiile !...
din cate se vede baiatul este foarte bine pus la punct si foarte bine informat...in schimb tu 9am178165, nu poti decat sa faci un comentariu de redus mintal...nu este o teorie a conspiratiei este realitatea pura..s-au intamplat aceste lucruri,se intampla in timp ce tu improsti cu noroi un Om care realizeaza ce se intampla in jurul sau..si numai el ,net-ul esti plin de romani deschisi la minte...iti doresc vizionare placuta la tv,vad ca net-ul nu te ajuta.