Info
x
Monarhie sau republica?
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:41
De la: dorutu, la data 2009-12-21 18:18:27Domnule sirboby Dorule ce e scris in prima parte a mesajului meu nu imi apartine,e un citat din Doamna (Domnisoara)!!!!!!!!!!!! Una din binefacerile Republicii(ca forma de guvernare) e ca poti vota cu cine vrei si cu cine te taie mintea! Daca eram o monarhie,ca-ti placea,ca nu trebuia sa-l accepti pe acel fiu de rege numai pentru faptul ca a iesit pe ,,teava,,tatalui sau! Asa ca.............! PS Poate din graba am uitat sa pun ghilimelele la citat! Iti recomand sa mai citesti odata ce am scris!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 23:28
Testamentul regelui Carol I
Carol I Importanta regelui Carol I in istoria Romaniei nu mai trebuie demonstrata. A fost un domnitor vrednic, comandant al ostirii romanesti pe campul de lupta, precum vitejii voievozi din timpurile noastre eroice, un foarte bun gospodar al tarii, si un ctitor de mari asezaminte culturale. Testamentul sau din 14/26 februarie 1899, din care prezentam aici cateva fragmente, arata un patriotism profund, un monarh in cautarea perfectiunii, un om de o inalta tinuta morala, pe care, vai, nu o vedem la actualii oameni politici ai Romaniei! Asadar, sa luam aminte! Testamentul meu, scris si iscalit de propria mea mana, la 14/26 februarie 1899, in capitala mea, Bucuresti. // Testamentul meu, scris de mine, in luna lui fevruarie 1899, pentru a fi publicat prin "Monitor" dupa moartea mea, cu rugamintea ca ultima mea vointa si dorinta sa fie urmate intocmai cum le-am descris aci, cu propria mea mana, fiind inca voinic si sanatos. Avand aproape 60 de ani, privesc ca o datorie, ca, sa ma hotarasc a lua cele din urma dispozitii. Alcatuind acest testament, gandesc inainte de toate la iubitul meu popor, pentru care inima mea a batut neincetat si care a avut deplina incredere in mine. Viata mea este asa de strans legata de aceasta de Dumnezeu binecuvantata tara, ca doresc sa-i las, si dupa moartea mea, dovezi vadite de adanca simpatie si de viul interes pe care le-am avut pentru dansa. Zi si noapte, m-am gandit la fericirea Romaniei, care a ajuns sa ocupe acum o pozitie vrednica intre statele europene, m-am silit ca simtamantul religios sa fie ridicat si dezvoltat in toate straturile societatii si ca fiecare sa indeplineasca datoria sa, avand ca tinta numai interesele statului. Cu toate greutatile pe care le-am intalnit, cu toate banuielile care s-au ridicat, mai ales la inceputul domniei mele, in contra mea, expunandu-ma la atacurile cele mai violente, am pasit fara frica si fara sovaire inainte, pe calea dreapta, avand nemarginita incredere in Dumnezeu si in bunul simt al credinciosului meu popor. Inconjurat si sprijinit de fruntasii tarii, pentru care am avut intotdeauna o adanca recunostinta si o vie afectiune, am reusit sa ridic, la gurile Dunarii si pe Marea Neagra, un stat inzestrat cu o buna armata si cu toate mijloacele, spre a putea mentine frumoasa sa pozitie si realiza odata inaltele sale aspiratiuni. Succesorul meu la tron primeste, ia dar o mostenire, de care el va fi mandru si pe care o va carmui, am toata speranta, in spiritul meu, calauzit fiind prin deviza: "Totul pentru tara, nimic pentru mine". Multumesc din suflet tuturor care au lucrat cu mine si care m-au servit cu credinta. Iert acelora care au scris si au vorbit in contra mea, cautand a ma calomnia sau a arunca indoieli asupra bunelor mele intentiuni. Trimitand tuturor o ultima salutare, plina de dragoste, rog ca si generatiile viitoare sa-si aminteasca din cand in cand de acela care s-a inchinat cu tot sufletul, iubitului sau popor, in mijlocul caruia el s-a gasit asa de fericit. Pronia cereasca a voit ca sa sfarsesc bogata mea viata. Am trait si mor cu deviza care straluceste in armele Romaniei: "Nihil sine Deo!" Doresc sa fiu imbracat in uniforma de general (mica tinuta, cum am purtat-o in toate zilele), cu decoratiile de razboi si numai Steaua Romaniei si Crucea de Hohenzollern, pe piept. Am ramas credincios religiunii mele, insa am avut si o deosebita dragoste pentru biserica rasariteana, in care scumpa mea fiica, Maria, era botezata. Binecuvantarea corpului meu se va face de un preot catolic, insa doresc ca clerul de amandoua bisericile sa faca rugaciuni la sicriul meu, care trebuie sa fie foarte simplu. (...) Coroana de otel, faurita dintr-un tun luat pe campul de lupta si stropit cu sangele vitejilor mei ostasi, trebuie sa fie depusa langa mine, purtata pana la cel din urma locas al meu si readusa apoi la palat. Sicriul meu, inchis, va fi pus pe afetul unui tun, biruit (daca se poate) la Plevna si tras de sase cai din grajdurile mele, fara valuri negre. Toate steagurile care au falfait pe campiile de bataie vor fi purtate inaintea si in urma sicriului meu, ca semn ca scumpa mea armata a jurat credinta steagului sau si sefului sau suprem, care prin vointa lui Dumnezeu, nu mai este in mijlocul credinciosilor sai ostasi. Tunurile vor bubui din toate forturile din Bucuresti, Focsani si Galati, ridicate de mine, ca un scut puternic al vetrei stramosesti, in timpuri de grele incercari, de care Cerul sa pazeasca tara. Trimit armatei mele, pe care am ingrijit-o cu dragoste si careia m-am inchinat cu toata inima, cea din urma salutare, rugand-o a-mi pastra o amintire calda. (...) Prin o buna gospodarie si o severa randuialla in cheltuieli, fara a micsora numeroasele ajutoate cerute din toate partile, averea mea a crescut din an in an, asa ca pot dispune astazi de sume insemnate, in folosul scumpei mele Romanii si pentru binefaceri. Am hotarat dar o suma de 12 milioane de lei, pentru diferitele asezaminte, noi fundatiuni si ca ajutoare. Aceasta suma va fi distribuita precum urmeaza: 1. La Academia Romana, sase sute mii de lei, capital pentru publicatiuni. 2. La Fundatiunea mea Universitara, pentru sporirea capitalului, sase sute mii de lei. 3. La Orfelinatul "Ferdinand" din Zorleni, langa Barlad, pentru sporirea capitalului, cinci sute mii de lei. 4. Pentru intemeierea unui internat de fete de ofiteri in armata mea, cu un institut de educatiune, cu un invatamant practic, la Craiova, doua milioane lei. 5. Pentru intemeierea unei scoli industriale la Bucuresti, trei milioane lei. (Urmeaza alte 12 legate). Inaltand rugaciuni fierbinti catre A-tot-Puternicul, ca sa ocroteasca de-a pururea Romania si sa raspandeasca toate harurile asupra scumpului meu popor, ma inchin cu smerenie inaintea vointei lui Dumnezeu si iscalesc cea din urma hotarare a mea. In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Facut la Bucuresti, la 14/20 februarie 1899. //CAROL// Am scris si iscalit cu propria mea mana acest testament, pe doua coale, formand opt pagini, legate cu fir rosu si am pus sigiliul meu. // CAROL// www.corneliu-coposu.ro/articol/index.php/1044_testamentul_regelu... |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 13:35
De la: dorutu, la data 2009-12-21 18:18:27Domnule sirboby nu te supara : daca ai fost CU ADEVARAT GOLAN ,ai fi inteles cine-i Basescu si nu l-ai fi votat ! |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 13:45
De la: mytcor, la data 2009-12-21 23:28:27Testamentul regelui Carol I |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 20:08
LA MULȚI ANI !... mulți ani MAI BUNI...
TUTUROR FORUMIȘTILOR 9AM !.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 21:31
La multi ani tuturor romanilor , un an nou mai bun si multa multa fericire !
Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
camila2_camila 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 14:40
n-au avut parte de dictaturi dar au avut repere morale care i-au tinut in viata au avut la cine sa se raporteze atunci cand cel de alaturi sufera ,le-a dat o speranta ca nenorocirea va trece ,pa cand acum la noi a murit speranta................
Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 19:59
LA MULTI ANI 2010
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 02:21
La multi ani si un rege dac si o regina chinezoaica. Ca sa ne stimuleze natalitatea. Sa dea exemplu.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
sigi 11 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 16:15
In Europa sunt 13 Monarhii si Principate si 14 Republici. Daca Romania ar redeveni monarhie constitutionala ar fi 14 monarhii si 13 republici. Si in urma acestui exemplu de urmat ar redeveni si altii monarhii si imperii. Chiar si francezii s-au saturat de republica lor, care ca si a noastra se ocupa mai mult cu furatul. Stramosii nostri au adus un rege strain numai dupa ce au trecut prin ce trecem si noi acum. Aducand iar pe tron familia regala a Romaniei am uni trecutul cu prezentul si cu viitorul. Si ne-am uni si noi in prezent, am renuntza la dezbinare. Unii nu-l accepta pe Duda, dar iata ca si Imparatul Japoniei s-a insurat cu fata unui om de afaceri, printzul Felipe al Spaniei s-a insurat cu o ziarista din Australia, etc... Vremurile s-au schimbat. Regele Carol al 2-lea a fost cel mai bogat, cel mai frumos, cel mai educat si cel mai pulos rege al Europei. Trebuie neaparat sa-l repunem in drepturi pe fiul sau Mihai. Daca nu-l punem noi i-l vor pune stapanii lumii, satui de tziganii, ungurii si jidanii care chipurile "conduc" Romania.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 19:03
IN PRIMUL RAND SUNT PENTRU MONARHIE CONSTITUTIONALA DEOARECE SUNT CONVINSA CA ASA S-AR PUTEA ASIGURA CEL MAI BINE NEVOIA DE STABILITATE, MONARHIA ESTE SIGURANTA SI STABILITATE.
ADMIT TOTUSI CA REPUBLICA PARLAMENTARA IN NICI UN CAZ PREZIDENTIALA SAU SEMIPREZIDENTIALA , POATE FI TOTUSI O OPTIUNE DEMNA DE LUAT IN CONSIDERARE, DEOARECE IN ACEASTA SITUATIE NU POATE FACE UN SINGUR OM PE NEBUNUL. CRED CA ROMANIA A SUFERIT DESTUL DIN CAUZA AUTOCRATIILOR SI SUFERA SI ASTAZI, CA SA MAI ACCEPT O SINGURA DECIZIE, O SINGURA OPINIE. NU EXISTA OMUL PROVIDENTIAL, EXISTA UN GRUP DE DECIZII, UN GRUP DE OPINII, UNDE NU EXISTA NUCIODATA UNANIMITATE( URASC ACEST CUVANT) CI DOAR MAJORITATE. IN CONCLUZIE, ROMANIEI I SE POTRIVESTE UN MONARH, APOI UN GUVERN UNDE PREMIERUL NU ESTE CONDUS DE NIMENI SI UN PARLAMENT PUTERNIC CARE CHIAR MUNCESTE ZI LUMINA IN COMISII SI IN PLEN ELABORAND LEGI PROGRESISTE, CARE PROMULGATE FIIND SUNT NEINTARZIAT PUSE IN APLICARE DE AUTORITATI. DECI SUNT PENTRU MONARHIA CONSTITUTIONALA!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 19:08
De la: 9am178165, la data 2010-01-02 19:03:09IN PRIMUL RAND SUNT PENTRU MONARHIE CONSTITUTIONALA DEOARECE SUNT CONVINSA CA ASA S-AR PUTEA ASIGURA CEL MAI BINE NEVOIA DE STABILITATE, MONARHIA ESTE SIGURANTA SI STABILITATE.si io achiesez la ideea de constitutionalitate !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 19:57
Se vede ca ati luat in calcul numai statele membre ale Uniunii Europene ( ex. www.ecb.europa.eu/euro/intro/html/map.en.html ) si nu le-ati in calcul si pe cele care n-au fost primite pana acum (va ieseau mai multe tari care sunt ... Republici). Asa se intampla cand vrei cu tot dinadinsul sa para ca ai dreptate ....
Numaratile din nou si faceti ... corectia care se impune, va rog ! Cat il priveste pe Mihai, el stie ca legal nu mai are dreptul sa se "inscauneze" in Romania pentru ca ... s ABDICAT in 1947, ca sa nu mai vorbim ca de fapt nici nu avea (tot legal) sa se declare Rege al Romanilor pentru ca RUDA (tot al lui) ABDICASE mai inaine. Dar se vede ca va place sa cititi numai ce va convine din ISTORIA ROMANILOR .... Mortu' de la groapa nu se mai dezgroapa ! Asa cum si Alexandru I Ioan Cuza a fost fortat sa ABDICE de catre asa-zisele "Partide Istorice", tot asa si Mihai a fost fortat sa ABDICE tot de niste "Partide Istorice" (ajutate de Partidul Comunist) .... Asa incat avem astazi o REPUBLICA, dar fara ... "PARTIDE ISTORICE", ci cu niste "fosti Comunisti" care si-au facut Partide. Liberalii sau Taranistii sunt "palide figuri" si nu pot fi luate in calcul in momentul actual. Din cauza ca Libaralii nu isi respecta Seful (unii dintre ei), iar Taranistii au fost "impastiati" de catre Basescu la alegerile trecute in doua "fractiuni" care isi abroga Partidul lui ... Coposu. Sarbatori fericite, in continuare (daca puteti - Guvernul lui Boc, supravegheat de Basescu, are "ganduri mari" cu "banii de la FMI" ...) ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 21:32
...D-lui Eugen b dar nu numai, adesez acest mesaj tuturor opozanților regimului monarhist de pe acest topic, tuturor susținătorilor înverșunați ai republicanismului din România.
A susține republicanismul românesc, -având în vedere de către cine și cum a fost instaurat în Romania,- denotă o crasă lipsa de patriotism din partea celor care nu fac altceva decât să manipuleze informațional o perioadă istorică cu vădită tendențiozitate, rea voință și dispreț total față de adevăratele repere morale ale societății românești și-n defavoarea adevarurilor istorice cât și direct în contra intereselor de neam și de țară ale românilor. Dacă toți acești indivizi ce susțin republicanismul românesc, ar face bine și ar posta adevărurile istorice privitoare la singurul partid politic din istoria umanității ce a militat declarativ și faptic în contra intreselor poporului Român și pentru dezmembrarea statului Român ca stat unitar și indivizibil, atunci altfel ar privi Românii actuala stare de fapt a REPUBLICII ROMÂNIA. Domnilor susținători ai republicanismului românesc ( strict românesc) de ce vă ascundeți în spatele monitoarelor sau TFT-urilor și nu postați aici pe acest topic ceea ce vă determină a susține atât de vehement valorile republicanismului românesc, sunteți voi cumva urmașii urmașilor bolșevici ce-au instaurat republicanismul în România la umbra tancurilor sovietice? Sunteți voi oare urmașii urmașilor, acelei supe nomenklaturiste a fostului P.C.R. ce prin orice mijloace, de la înființarea sa și până la scoaterea sa în afara legii și, chiar și după, luptă cu abnegație in defavoarea poporului Român, în contra Statului Român și chiar urmărește dezmembrarea sa teritorială ?... D-le Sirboy, aveați pe un alt topic laude la adresa unui ADEVĂRAT GENERAL al ARMATEI ROMÂNE din timpul celor din Dec. 1989, dacă-i așa cum spuneți, de ce nu i-ați rostit numele, vă este jenă? Nu merita acel GENERAL al ARMATEI ROMĂNE, favoarea din partea Dv. de a-i rosti numele având în vedere că nu a permis intrarea trupelor rusești pe TERITORIUL ROMÂNIEI în Dec. "89 ?... Am să-l numes eu în locul Dv. d-le Sirboy, Generalul ȘTEFAN GUȘĂ seful marelui stat major al ARMATEI ROMÂNE, D-le Sirboy., reproduc din memorie (aprox) " nu trece nimeni, dacă-i nevoie muriți toți pe brazdă "... Așa se face istorie domnilor, prin fapte nu prin vorbe , cât despre susținătorii republicanismului romanesc de paradă și fanfaronadă mediatică, am să-i invit a posta ADEVĂRUL, adevărul despre cum s-a instaurat republicanismul în România și de către cine. Aveți la dispoziție 3 zile să vorbiți, altfel va trebui să tăceți pentru todeauna. Un singur lucru-l uteți face-n viitor domnilor repubicaniști fervenți, să manipulați informația dar, de fiecare dată voi aduce în contra voastră ADEVĂRUL, ADEVĂRUL AȘA CUM A FOST !... Voi n-aveți decât o singură speranță, să reușiți o manipulare numai asupra acelor slab informați, numai pentru acei ce sunt rău voitori sau needucați, ori numai asupra celor ce sunt lipsiți de principii și-un caracter profund patriotic românesc , succes !... Eu, am să vă combat până-n pânzele albe și dincolo de ele !... v-aștept, 3 zile,...nu mai mult !... |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 21:38
De la: mytcor, la data 2010-01-02 21:32:06...D-lui Eugen b dar nu numai, adesez acest mesaj tuturor opozanților regimului monarhist de pe acest topic, tuturor susținătorilor înverșunați ai republicanismului din România.mytcor,fii si tu mai maleabil,daca n'are omu' panze,ca nu e toti marineri ca dictachiorubas
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 21:47
De la: florinpreda999, la data 2010-01-02 21:38:46De la: mytcor, la data 2010-01-02 21:32:06...D-lui Eugen b dar nu numai, adesez acest mesaj tuturor opozanților regimului monarhist de pe acest topic, tuturor susținătorilor înverșunați ai republicanismului din România.mytcor,fii si tu mai maleabil,daca n'are omu' panze,ca nu e toti marineri ca dictachiorubas Florinache, știi destul de bine că nu-mi plac atacurile ad hominem împotriva cuiva, indiferent cine ar fi acel cineva !...așa că, te rog ....dacă ai ceva de reproșat unui președinte fă-o , dar strict ăn ceea ce privește acele fapte și decizii ale sale ce-ți afectează direct nivelul tau intelectual și confortul traiului de zi-cu-zi !...în rest.... |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 21:32
Domnului "mytcor" :
M-ati facut sa rad (desi eram suparat din cauza unei probleme personale). Va credeti cumva ... intr-o Biserica (neortodoxa), cand Prelatul spune ca "sa vorbeasca cineva daca are ceva impotriva unei casatorii sau sa taca pentru totdeauna" ? S-ar putea sa vina mai tarziu raspunsul unor Forumisti din cauza ca au intrat tarziu pe acest topic, asa ca "amenintarea" nu mai are efect. - Mai intai ar trebui sa ne spuneti ce parere aveti dumneavoastra despre ABDICAREA lui Alexandru I Ioan Cuza. - A fost SILIT Alexandru I sa abdice sau nu ? - A ABDICAT Regele Carol al II-lea de "buna voie" sau nu ? - Despre cum a ABDICAT Mihai se cunoaste, dar este ABDICAREA sa similara cu ABDICAREA lui ... ALEXANDRU I sau nu ? - Sta scris in ACTELE Constitutiei vremii (si in cea din 1859, precum si in cea din 1866, precum si in cea din 1923, ca RENUNTAREA la TRONUL ROMANIEI impiedica reintoarcerea cuiva (din acea Casa Regala) fara sa se organizeze un REFERENDUM in care POPULATIA ROMANIEI sa hotareasca daca vrea sa aiba un PRESEDINTE sau un REGE la conducerea tarii ... sau nu ? Credeti ca puteti sa ne dati niste RASPUNSURI (documentate - asa cum va place) la intrebarile de mai sus ? Sau veti tacea in continuare ? Asa cum ati procedat si anterior ... Deocamdata (din 1989 si pana astazi) POPULATIA ROMANIEI NU A FOST DE ACORD cu schimbarea SISTEMULUI REPUBLICAN (daca o sa cautati in ARHIVA PERSONALA poate o sa gasiti ca a fost o ... "INCERCARE" pe timpul cand Taranistii aveau un CUVANT de spus, dar ... nu a reusit. . Asa ca inainte de a da ... VERDICTE FALSE ar trebui sa va puneti de comun de acord cu ISTORIA ROMANIEI pe care ... incercati sa o prezentati numai spre folosul dumneavoastra ! Oare ... nu asa au facut si COMUNISTI cand au falsificat istoria nationala ?! Se vede ca ati avut "profesori" Activisti Comunisti si de aceea pierdeti in credibilitate ... Pacat ! Se pare ca domnul "Sirboy" a punctat niste idei care nu v-au fost pe plac si de aceea il acuzati pe acest topic despre probleme discutate in alta parte. Daca era pusa problema ca Generalul Gusa a ... sustinut sau nu a sustinut Monarhia in acele vremuri se accepta afirmatiile facute de dumneavoastra acuma dar asa sunteti ... total " ". Mai multa ATENTIE, va rog ! Si inca ceva ! Daca dati exemple de ADEVARURI ADEVARATE am rugamintea sa postati si pe ce va bazati (idei personale sau DOCUMENTE - ce pot fi cercetate sau ... nu). Asta ca sa avem o baza de discutie ... CREDIBILA. |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 22:56
De la: mytcor, la data 2010-01-02 21:32:06...D-lui Eugen b dar nu numai, adesez acest mesaj tuturor opozanților regimului monarhist de pe acest topic, tuturor susținătorilor înverșunați ai republicanismului din România.STAI LINISTIT MYTCORAS CA LUMEA E LAMURITA IN PRIVINTA ADEVARURILOR SUSTINUTE DE TINE,MAI INCEARCA SI CU COLGATE
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 23:29
De la: florinpreda999, la data 2010-01-03 22:56:08De la: mytcor, la data 2010-01-02 21:32:06...D-lui Eugen b dar nu numai, adesez acest mesaj tuturor opozanților regimului monarhist de pe acest topic, tuturor susținătorilor înverșunați ai republicanismului din România.STAI LINISTIT MYTCORAS CA LUMEA E LAMURITA IN PRIVINTA ADEVARURILOR SUSTINUTE DE TINE,MAI INCEARCA SI CU COLGATE Cum sa faci sa te intelegi cu un prost 999florn Topic special pentru fazan,leapsa,popa prostu' si alte jocuri de societate 999florin Ce ati face daca ati mosteni un milion de euro? 999florin Muzica de petrecere,de pahar si inima albastra 999florin Inventatori celebri si de la cine au furat marea idee 999florin Totul despre sex 999florin Despre vise si interpretarea lor 999florin Nobel 2009: cat de aproape suntem de "tinerete fara batranete si viata fara de moarte 999florin Multumiri si nemultumiri 999florin Rest in peace n0riel 999florin Cine fura mai mult castiga 999florin Se inmultesc imbecilii 999florin Adevarata istorie a lumii si a romaniei sau cum sa nu devenim mancurti sau habarnisti 999florin 15ianuarie2009-159 de ani de la nasterea sfantului mihai eminescu,luceafarul spiritualitatii romanesti 999florin Puterea mintii 999florin Puterea gandului 999florin Cine esti in fata ta[sau cine te crezi] 999florin Ura,gandurile negre,stresul si tristetea ucid lent si sistematic 999florin Puterea privirii 999florin Protestez! vrea cineva sa auda?trebuie! 999florin Sugestia si autosugestia 999florin Trebuie sa ne formam o gandire de invingatori 999florin Verificati-va cunostintele de cultura generala 999florin A murit fostul presedinte al frf, mircea angelescu 999florin Adevarul despre isus,profetia lui mica si apolonius din tyana 999florin Bursa pariurilor 999florin Stresul micsoreaza ursii polari 999florin Dragoste sau instinct sexual 999florin La ce va uitati prima data la o femeie 999florin Despre nimic 999florin O privire de ansamblu asupra istoriei evreiesti 999florin Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile 999florin Cum sa-mi scot ciorapii din picioare 999florin Prezentarea islamului 999florin Sal 999florin Biblia ne invata:fiti betivi 999florin Constituirea asociatiei fumatorilor din romania 999florin Reclame, anunturi diverse 999florin Na hristosul,ia hristosul 999florin Iisus hristos-inventatorul stripteasului 999florin Ce este un foton 999florin Ce este un accelerator de particule 999florin Texte de agatat 999florin Nu va mai bateti joc de romania 999florin Politico incredibil 999florin Amintiri despre viitor 999florin E--vanghelia dupa marean 999florin Constiinta la bizoni 999florin Sa declaram razboi cancerului 999florin Deochiul-intre mit si realitate 999florin Cum ar trebui sa arate o zi perfecta din viata voastra 999florin Cum aveti grija de dumneavoastra 999florin Din intelepciunea populara- proverbe 999florin Maxime a la jiji 999florin A doua venire a lui isus hristos 999florin Moise - personaj de legenda,fictiune sau adevar 999florin Biblia ne invata:trebuie sa fim misogini 999florin Rugaciune pentrufasole,molan si varza sau cum putem depasi criza 999florin Jean calvin si reforma tarzie 999florin Stire bomba:chirurgii americani au descoperit la un pacient in timp ce-l operau,un vierme la creier 999florin Semnificatia unui studiu al religiilor in zilele noastre 999florin Remember toma caragiu 999florin Egiptenii- ,,un popor fascinat de moarte'' 999florin Aberatii,iubitele aberatii 999florin Scamatorii religioase,mistico-numerologice 999florin Dumnezeu si intermediarii 999florin Cautatorii prin gunoaie sau cum pot avea si gunoaiele viata lor 999florin Ce este o gaura neagra 999florin Putem citi si discuta biblia ca literatura indiferent daca dam sau nu crezare elucubratiilor din ea,ca sursa de a gandi rational si a trai omeneste 999florin Ce sunt mesonii 999florin Ce sunt barionii 999florin Ce reprezinta hadronii 999florin Ce reprezinta o cuanta 999florin Principiul pauli 999florin Ce reprezinta antimateria 999florin Remember laura stoica 999florin Romanta-gen muzical pe cale de disparitie 999florin ,,ceea ce conteaza cu adevarat este intuitia''-einstein 999florin In anturajul lui bacchus 999florin Asociatia forumistilor 9am 999florin Intrebare pentru cei neintrebati 999florin Mai exista ceva sfant in lume 999florin Mama personaj de povesti,mama cel mai iubit om din lume 999florin Zodiacul indian-un zodiac mai putin cunoscut 999florin Drumul catre reusita 999florin Falsuri si minciuni 999florin Totul despre moda 999florin Pentru ce si pentru cine scriu 999florin Puterea sugestiei 999florin Sa fie asa precum va este crezul 999florin Ne-ar trebui inca o revolutie,dar de data asta facuta de popor cu adevarat? 999florin Da.exista! 999florin Sa facem zilnic un calendar al celor mai importante evenimente petrecute in lume si la noi 999florin Romanul s-a nascut poet 999florin Perle din lucrarile elevilor 999florin Puterea vointei 999florin Amintiri din armata 999florin Ultimul sondaj i.r.s.a.c. 999florin Romanul si blonda din dreapta 999florin Padurea baciu si misterele ei 999florin Politica fricii,psihopolitica si spalarea creierelor 999florin Barbatii sunt precum pantofii 999florin E barbatul vietii tale? 999florin Cum sa-mi fac freza 999florin Criticul si scriitorul matei calinescu s-a stins din viata 999florin Cum sa imi cumpar pantaloni 999florin Ce trebuie sa mananc cand mi-e foame 999florin Topic pentru iubitoarele de telenovele 999florin Cine se crede intr-atat de smecher sa ma-nfrunte sa iasa pe interval 999florin Isus ne invata cum sa ne tragem de sireturi cu dumnezeu 999florin Biblia ne invata:bateti-va joc de painea noastra cea de toate zilele 999florin Biblia ne invata:fiti incestuosi 999florin Cum vad inteleptii din biblie frumusetea feminina 999florin Intrebarea unui copil catre un profesor de religie 999florin Biblia ne invata:fiti pacatosi ca tot in rai ajungeti 999florin Test de perspicacitate 999florin Test de inteligenta 999florin I-auziti cu ce se ocupa dumnezeu in manualele de religie-omoara copii 999florin Test de imaginatie 999florin Intrebare pentru cei culti 999florin Testul testelor 999florin Test de cultura generala 999florin Test de test 999florin Cat,cum si unde 999florin Intrebare intrebatoare 999florin Intrebare fara raspuns 999florin Test de incultura 999florin Domnul dumnezeu savaot este o pesonalitate complexa:hot,procuror,judecator,executor judecatoresc 999florin Ce mananca la scoala copilul tau 999florin Contradictii biblice: dumnezeu uita ce spune 999florin Crezi ca partenerul poate/ este un tata bun? 999florin Crezi ca partenerul este un tata bun? 999florin 1martie 999florin Cat de schimbator/oare si de chibzuit/a sunteti 999florin 8 martie 999florin Declaratia universala a drepturilor omului si cetateanului-art.10 si 11 999florin A murit ion dolanescu 999florin Il vei putea insela vreodata 999florin Dan puric- presedintele romaniei 999florin Avon- o companie pt.frumusetea doamnelor 999florin Ovidiu stoenescu -presedintele romaniei 999florin Fraierul fraierilor 999florin Emrreno,unde esti,ce-i cu tine,cine poate da informatii 999florin Topic special pentru fazan,leapsa,popa prostu' si alte jocuri de societate 999florin 999florin 999florin 999florin 999florin....etc...etc !... |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 23:34
si cam care-i treaba,am ajuns un clasic in viata si io nu stiu,mytcoras,vrei sa-mi faci o radiografie sau sa-mi dedici vreo carte???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 23:36
daca vrei sa fii corect pana la capat vezi ca mai e inca vreo suta si ceva de topice deschise de mine,inclusiv cele de pe primul cont cel cu florin_bad_boy ,spor la treaba !!!!
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 23:45
Eu , as fi vrut sa zic si io , ca omu` , ceva , ca dupa anu` nou , da` mai astept...sa se raceasca tevile...
PS. Cum zicea un cineva odata , CINE SE IUBESTE , SE TACHINEAZA....
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 13:19
De la: tudormihai_84, la data 2008-09-01 16:16:16Deschid aceasta tema de discutie nu din plictiseala ci pentru ca sunt foarte interesat de modul in care gandesc compatriotii mei. Sunt un sustinator al monarhiei. Am auzit din presa ca se doreste revizuirea constitutiei unde se va putea opta pentru revenirea la guvernarea monarhica sau ramanerea la republica. Si ce stii tu despre Monarhie???? Ai auzit macar cum arata ROMANIA dupa abdicarea Monarhiei???
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 18:45
De la: florinpreda999, la data 2010-01-03 23:36:00daca vrei sa fii corect pana la capat vezi ca mai e inca vreo suta si ceva de topice deschise de mine,inclusiv cele de pe primul cont cel cu florin_bad_boy ,spor la treaba !!!! Vai Florinache, ți-a scăpat porumbelul din colivia-ți colorată, dacă le-ai deconspira pe toate ce bine ți-ar sta !... numai că......asumarea a ce suntem și a tuturor celor ce spunem cu adevărat , ar deveni o insuportabilă povară pentru conștința multora dintre noi, ...n-așa, Florinache?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:49
eu ,monarhie , si nu numai eu , mai multi care nu au acces la net dar ne-au povestit macar din istoria aceea traita de ei...
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:57
De la: mytcor, la data 2010-01-04 18:45:28ce-s cu filozofelile astea de bagat in priza,ti s-au terminat bateriile sau ti s-au ars bujiile???De la: florinpreda999, la data 2010-01-03 23:36:00daca vrei sa fii corect pana la capat vezi ca mai e inca vreo suta si ceva de topice deschise de mine,inclusiv cele de pe primul cont cel cu florin_bad_boy ,spor la treaba !!!!
Albert Einstein
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 23:57
De la: 9am178850, la data 2010-01-04 13:19:07Arata ... parca sa zic .... exact ca dupa cel de-al doilea razboi mondial ....De la: tudormihai_84, la data 2008-09-01 16:16:16Deschid aceasta tema de discutie nu din plictiseala ci pentru ca sunt foarte interesat de modul in care gandesc compatriotii mei. Sunt un sustinator al monarhiei. Am auzit din presa ca se doreste revizuirea constitutiei unde se va putea opta pentru revenirea la guvernarea monarhica sau ramanerea la republica.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 00:19
De la: mytcor, la data 2010-01-02 21:32:06...D-lui Eugen b dar nu numai, adesez acest mesaj tuturor opozanților regimului monarhist de pe acest topic, tuturor susținătorilor înverșunați ai republicanismului din România. Bună seara !...TOVĂRĂȘEILOR, văd că timpul a expirat, și, după cum era de așteptat v-ați fofilat de-așa manieră încât să transcedeți pentru încă o dată în ilegalitate, într-o zonă submersibilo-subversivă, v-ați ascuns precum potârnichile, no problem !... Atunci când o să vă ițiți la orizont, am pregătit pentru voi, documente PCR -ului. pe care le-ați tiparit conform comenzii de partid Nr. XXXXXX la Editura PXXR -1928. Vă atrag atenția, că lucrez cu materialul clientului, adică cu ceea ce vă aparține, dar se află în fondul arhivei documentaristice din cadrul Bibliotecii Academiei Roamâne secția Arhiva Istorică, cota A XvII- 3-37 inventariată la Nr. XXX122. Pe mâine !...
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 00:33
De la: camioneros70, la data 2010-01-04 23:49:14eu ,monarhie , si nu numai eu , mai multi care nu au acces la net dar ne-au povestit macar din istoria aceea traita de ei... Anghelache și tu ?...au să facă ceștia hematoame pe scoarța gândelului dacă insiști, așa că; fă-ți plinul și rămâi pe poziții !
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 00:34
De la: florinpreda999, la data 2010-01-04 23:57:27De la: mytcor, la data 2010-01-04 18:45:28ce-s cu filozofelile astea de bagat in priza,ti s-au terminat bateriile sau ti s-au ars bujiile???De la: florinpreda999, la data 2010-01-03 23:36:00daca vrei sa fii corect pana la capat vezi ca mai e inca vreo suta si ceva de topice deschise de mine,inclusiv cele de pe primul cont cel cu florin_bad_boy ,spor la treaba !!!! ...mai știi ?!...posibil !...
|
|
|

". Mai multa ATENTIE, va rog !