back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi un al iii-lea razboi mondial?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 02:02

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-21 01:07:48
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-21 01:04:52 Dora, unii nu vor decat sa fii de-acord cu propriile lor pareri, formate habar n-am cum ori de nu stiu unde inspirate; daca ii contrazici, se supara si cer... suzeta!
:
sml-happy0065:

9am016446

8 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 12:26

Ce intelegeti prin cuvantul "neinvincibili" ? Ati auzit de "negarea negatiei" , sau in termeni matematici de afirmatia "minus cu minus fac plus" (in operatiile de multiplicare - inmultire)?
Eu inteleg ca ati afirmat, volens nolens, ca totusi rusii se cred "vincibili", adica de invins. Si atunci, ce doriti totusi sa afirmati ?

dyno2dark

16 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 14:41

dora...am vazut intru-un comentariu aceasta comparatie de care am zis mai sus(nu neaparat unul de al tau sa stii)da-mi ocazia sa-l caut si o sa iti arat k?mersi mult....si pentru "unii" care cam schioapata la principiul pe care chiar ei il promoveaza gen aducerea de argumente,atunci cand se vad in pana reactioneaza prin clasicele jigniri care nu au de a face cu topicul si demonstreaza cat de limitat e omul cateodata...nu ma cobor la nivelul tau nu meriti:))imi permit sa zic astea este vreo restrictie undeva?cei ca tine sirius sunt cei credeti ca stiti tot dar defapt nu stiti nimic...ce era greu sa zici da ma omule uite eu cred asta fiindca e asa,daca puteam sa te contrazic o faceam daca nu jos palaria...dar nu suntem romani si ne mancam intre noi ca foamea e mare si nu exista spirit competitiv trebuie sa o dam in jigniri ca asa se rezolva totul....EPIC FAIL

sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 19:20

Dyno, sezi bland, nu m-am dat la tine si nici n-aveam de gand sa te jignesc, nu-mi sta in caracter; nu l-am apostrofat dupa cum merita nici pe-un individ care face valuri pe toate forumurile postand intr-adevar tampenii si-mproscand si injurii in toate partile - de-altfel la acela se referea treaba cu suzeta si nu la tine, ai reactionat "intepat" nemotivat. N-am pretins ca stiu tot, doar cu cinci minute mai mult decat tine; ce argumente mai vrei? Ti-am sugerat niste titluri de lucrari ale unor autori care nu scriu nici sf., nici romane, cauta si vezi interviul dat de Jimmy Carter la sfarsitul anilor `80 - cunoaste efectele unei explozii nucleare mai bine decat multi altii care o pot doar presupune, intrucat profesia lui de baza este fizician atomist, el fiind unul dintre cei chemati la dezastrul de la Three Miles Island; la fel, vezi interviul acordat tot catre sfarsitul anilor `80 de R. Reagan si M. Gorbaciov, cu prilejul vizitei lui Reagan la Moscova. Nu trebuie sa ma crezi, citeste, vezi, documenteaza-te; poate asa o sa-ntelegi de ce afirm ca traim in plin razboi.

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 01:09

Am senzaia, sirius drag, c te lupi cu morile de vnt; pe vremea comunitilor, nu prea aveau oamenii cum s se informeze, dar acum, n epoca internetului, numai cine NU VREA nu gsete informaii. n loc s caute singuri, ca s tie ce viitor i ateapt, prefer s atace pe cei ce au aflat i ncearc s deschid ochii i altora. Cei ce fac glume pe aceast tem, nu ar mai face dac ar ti c suntem n al 11-lea ceas... peste 3-4 ani, o s le nghee zmbetul pe fa. Spuneai ntr-un loc, c-i merit soarta ignoranii care nu vor s vad, s aud, s tie... Da, dar din pcate ei ne oblig s le mprtim i noi soarta cumplit pe care o pregtesc acele mini diabolice pt omenire, cci ignoranii sunt cel puin 90%. i noi o meritm, chiar dac suntem informai i ncercm s le artm i altora care e de fapt realitatea?!? De fapt noi ar trebui s fim suprai pe acei orbi prin voia lor (nu din natere), pe noi trebuie s ne indigneze ignorana i indolena lor. i cnd colo, tot ei fac gur, de parc i-a lovit cineva la trtcu. Ce bucurie pe capul sionitilor, cnd vd ct de muli sunt cei ce-i sprijin, fr s-i dea mcar seama...
Pt cei ce nu au gsit nc aceste documentare, le postez aici:
video.google.com/videoplay?docid=230199065448731761&hl=ro Big Picture
earhiva.info/endgame/ - Grupul Bilderberg, guvernul mondial din umbr.
video.google.co.uk/videoplay?docid=6592355148420454993 cum acioneaz sionitii.
saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-l... - despre 11 septembrie
...iar protocoalele, aici: www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio...
Mai nti ar fi firesc s se informeze, nu-i aa... i abia pe urm s-i dea cu prerea, mie aa mi se pare normal. S-auzim de bine!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 13:43

Ai dreptate, 9am; incercarea de-a trezi la realitate adormitii seamana tot mai mult cu o lupta cu morile de vant. Si-asta fiindca marea majoritate, cum bine-ai sesizat, isi dau aere de atotstiutori, dezvolta "doct" cate-o idee pescuita din nu stiu ce "ape tulburi" (tot din bostanul unui "destept mondial") transformand-o intr-o poliloghie interminabila - in fapt, un monolog, fiinca-i place sa se-auda vorbind, nu conteaza ce, sa fie acolo... iar cand nu-l mai asculta nimeni, din plictiseala, ori din greata fiindca scoate pe gura niste aberatii de turbeaza si cainii, ipochimenul pleaca si el, extrem de satisfacut ca... s-a impus prin "intelighentia"-i fara de pereche!!! Si sa te feresti a-l contrazice, ca face mai multe spume decat o-ntreaga fabrica de detergenti! Da` eu tot ii contrazic si tot le postez cate-un citat ori fragment din documente de care nu vor sa afle! Ori crapa fierea-n ei de li se revarsa veninu`, ori baga la cap ca realitatea nu-i zeama aia calduta in care se scalda precum ramatoru`-n mocirla, ci exact aia de care nu vor sa stie, ca-i ia cu frig pe sira spinarii numa` la gandu` ca s-ar putea sa se adevereasca!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 03:30

Terminati cu idioteniile astea cu al treilea razboi mondial. Asta a fost evitat de mult. Vine primavara, mai iesiti din internet. Si din scenarii negre.
NU VA FI NICI MACAR AMENINTARE DE RAZBOI CALD.
Ala rece se fisie cu criza asta, dar va ramine un fis.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 13:16

Inseamna ca perceptiile sunt cam alterate, pt. cei ce nu simt sau nu citesc si ce-au scris, comentat si demonstrat cam de mult altii mai bine informati decat noi si care sunt din "sistem"

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 14:01

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-31 13:16:16 Inseamna ca perceptiile sunt cam alterate, pt. cei ce nu simt sau nu citesc si ce-au scris, comentat si demonstrat cam de mult altii mai bine informati decat noi si care sunt din "sistem"

Summit-uri / 2009

On Finance and Business

................................................................................................................

Implications

The political repercussions of the crisis have been considerable. The crisis has

undermined the perceived advantage of open financial and capital markets. In the

past, there has been significant evidence demonstrating the generally positive roles of

privately-owned financial institutions and market competition in promoting growth and

security. However, in view of the financial crisis, the general view about the

relationship between governments and financial markets is changing. Pervasive

market failures and the resulting global economic decline have highlighted the value

of domestic and global regulatory systems that limit systemic risk and that provide for

more adequate supervision of private market participants. Government intervention in

the financial institution sector has affirmed and expanded political expectations of the

role of government in finance.

.........................................................................................................................

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 16:38

Cei care nu au cunoscut "razboiul economic" al inceputului de deceniu 9, cunosc acum ce vor ei si ce simt ei ptr a se echilibra fata de acei oameni care au fost in ultimul hal nedreptatiti.
Le doresc echilibru cit mai bun in viata.
Oricum, sa tina bine minte ce spun eu acum
ROMINIA ESTE FERITA DE MULTE RELE. ADICA ACEASTA TARA IN CARE S-AU NASCUT SI EI, NU SISTEMUL, CI OAMENII.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:35

Romania, ferita de rele? Crezi?! Mai citeste ce-i scris in "Romania, ca o prada..."!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 00:46

De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-02 20:35:22 Romania, ferita de rele? Crezi?! Mai citeste ce-i scris in "Romania, ca o prada..."!

Nu conteaza ce cred eu. Intreaba-i pe cei care au acum razboi pe teritoriul lor sau au avut in ultimii 20 ani. Parerea lor conteaza mai mult decit a mea si a oricui care nu a cunoscut razboiul, cald sau rece.

Aceiasi care veneau cu zvonuri inainte de 1990 sint acum cu tot felul de scenarii idioate. Sa se duca pe fronturi aiurea sa se vindece de ele.

Nu am de gind sa citesc scenarii de genul asta. Cei care fac scenarii pe negativ sa-si faca un control medical amanuntit sau sa se duca pe fronturi unde vor ei.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:07

Al III-lea razboi mondial ar insemna de altfel ultimul razboi mondial. Dupa aceea nu stiu cine ar mai ramane, nu stiu cine ar mai putea supravietui si daca da, atunci ne-am arunca inapoi pe scara evolutiei la concurenta cu cine stie cine ar mai supravietui din regnul animal, probabil din oceane si mari. Este greu de evaluat daca mediul rezultat va mai permite supravietuirea vreunei specii superioare pe scara evolutiei animale. Am avea de fapt sfarsitul lumii. Oricum, pasi spre sfarsit am inceput deja, dar poate ar mai dura sau mai stii, poate ar mai veni mintea la cap unuia, suficient de puternic, sa poata stavili distrugerea terei. Oricum cu si fara un razboi mondial omenirea a inceput deja, un mare regres moral care se va reflecta pe nivelul economic si social catre distrugere. Semnele pe care cu totii le vedem astazi, cei care disting o perioada mai mare de ani si pot compara dinamica mediului natural si moral, semne care arata clar directia spre care mergem - spre cimitir. Ca vom merge unii la pas, altii cu caruta, altii cu taxiul, depinde de fiecare dintre noi si de noi toti ca sa ne oprim si sa schimbam directia. Cine stie, cine stie ! Ce conteaza daca va fi sau nu va fi al III-lea razboi mondial caci deplasarea catre sfarsit a inceput deja. D-stra nu o simtiti ? Logos.

igradu

8 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:16

Singurul lucru bun ar fi un razboi asa o sa incurajam consumul si prostia din societate.Oricum perioada actuala este dominata de lupte pentru putere conflicte si politica fara sens.
Intr-un razboi iti vezi adversarul, lupti pentru o cauza buna s-au rea pe cind acum luptam aiurea noi cu nu stiu cine si nici nu stiu pentru ce .
Clar un razboi ne-ar trezi la realitate.

Gabryel06

6 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 12:35

Daca va fi un al treilea razboi mondial nu va fi din cauza petrolului ca sunt destule resurse alternative, cel mai probabil va fi din cauza "teroristilor" .

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 12:59

De la: nastasemihail, la data 2009-03-31 03:30:01Terminati cu idioteniile astea cu al treilea razboi mondial. Asta a fost evitat de mult. Vine primavara, mai iesiti din internet. Si din scenarii negre.

Cine vorbea de "idioenii"... S vedem ce vei mai spune peste 2-3 ani... dac ai fi informat, dac le-ai fi citit protocoalele, nu ai mai spune c e vorba de un "fs"... De ignorani i indoleni au ei nevoie pentru a-i pune n aplicare planurile diabolice... i se pare c turma e foarte mare...
S auzim i de bine...

9am023185

198 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 13:07

De la: Gabryel06, la data 2009-04-04 12:35:10Daca va fi un al treilea razboi mondial nu va fi din cauza petrolului ca sunt destule resurse alternative, cel mai probabil va fi din cauza "teroristilor" .

Te neli... "terorismul" e una dintre diversiuni... pe net gseti informaii, totul e s vrei...
Citete:
www.geocities.com/viata.spirituala/protocoalele_inteleptilor_sio...
...vizioneaz:
saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-l...
video.google.com/videoplay?docid=230199065448731761&hl=ro
video.google.co.uk/videoplay?docid=6592355148420454993
earhiva.info/endgame/
mdzr.blogspot.com/2009/02/codex-alimentarius-2.html
... i apoi mai vorbim. S-auzim de bine!

romeo_namaila

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 18:07

suntem mult prea maturi pentru un al treilea razboi mondial. nu se poate face o comparatie cu anii 44

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:14

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

mlteodorescu

1 mesaj
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 23:49

Vanga: Al treilea rzboi mondial ncepe n 2010

O celebr clarvztoare din Bulgaria a mai prezis, pe lng conflictul de anul viitor,
accidentul submarinului Kursk, venirea lui Obama la Casa Alb i criza economic.

O nou conflagraie mondial - purtat dup toate regulile impuse de un armament sofisticat,
un preedinte de culoare pentru Statele Unite, atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001
i multe alte evenimente care au schimbat faa lumii se regsesc n viziunile babei Vanga,
cea care a fost denumit i Nostradamus din Est. Se spune c dup profeiile btrnei
se ghida i Gorbaciov n deciziile pe care le lua, afirm scriitorul autohton Pavel Pavlov,
n cartea pe care i-a dedicat-o prezictoarei.

Ultimul preedinte va fi negru

Venirea la conducerea SUA a unui preedinte de culoare va coincide cu o criz economic major,
iar America se va prbui att de la sud, ct i de la nord, a prezis Vanga.
Dar vorbele sale nu sunt att de recente ca ale altor prezictori. Cu puin timp
naintea morii sale, pe 11 august 1996, Regina vrjitoarelor - aa cum este numit
i acum de bulgari - a fcut aceast afirmaie ocant pentru toate mediile de informare n mas.

Vorbele sale nu au fost uitate ns, blogurile internauilor din estul Europei
readucnd profeia n actualitate n 2008, cu puin timp nainte de alegerile
prezideniale din SUA. Mai mult, clarv- ztoarea a spus c omul negru va fi ultimul
preedinte din istoria Americii, pentru c, pe perioada domniei sale, SUA se vor diviza
n mai multe ri independente.
O alt viziune a Vangi ar urma s se adevereasc anul viitor. Prezicerea este una mult
mai dureroas dect criza economic. n 2010 este debutul celui de-al treilea rzboi
mondial, care va ncepe n noiembrie i se va termina n octombrie 2014. Se va desfura,
la nceput, cu arme convenionale, ca apoi s aib loc atacuri cu arme nucleare i chimice,
spre final, indic profeia bulgroaicei.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 17:59

Ia spune, vezi vreun matur prin politica mondiala actuala? Ori e plina planeta cu imbecili plini de ifose care-si trag cu stangu`-n dreptu` la orice pas si striga in gura mare ca li s-a pus piedica? Ar fi mai sanatos dac-ati ochi "papusarul" ce trage sforile tuturor marionetelor care-si zic mari sefi de state si-si ranjesc dintaria pe ecrane, pe cand - in fapt - au un ham si niste darlogi de mai mare rasu`!!!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:00

RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:05

MOARTE CRETINILOR DE POPI!

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:06

Si prezicatorii de "prapastii" asijderea; pt. cine a urmarit serialul "24", alegerea lui Obama nu mai constituia o surpriza, doar i se facuse o "imagine" inca din 2006, da` hamu` si darlogii-s valabili si-n cazu` lui!!!

Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:08

RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!

Calatorul

68 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 22:21

Mai Freddy....nu cumva ai fost calugar????.Si ti-au spart aia rozeta??? Asta da razboi...dar "spiritual"...!!!!....Ai grije la dinti!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 05:04

De la: 9am023185, la data 2009-04-04 12:59:31
De la: nastasemihail, la data 2009-03-31 03:30:01Terminati cu idioteniile astea cu al treilea razboi mondial. Asta a fost evitat de mult. Vine primavara, mai iesiti din internet. Si din scenarii negre.

Cine vorbea de "idioenii"... S vedem ce vei mai spune peste 2-3 ani... dac ai fi informat, dac le-ai fi citit protocoalele, nu ai mai spune c e vorba de un "fs"... De ignorani i indoleni au ei nevoie pentru a-i pune n aplicare planurile diabolice... i se pare c turma e foarte mare...
S auzim i de bine...

Eu stiam ca ptr razboi e nevoie de barbati gata de lupta, nu de indolenti. E aiurea ce spui. Vezi inceputurile tuturor razboaielor. Razboaiele nu incep la o bere. Se termina la o bere.
Daca vorbesti de razboi gata gata sa inceapa nu avem cum sa auzim de bine, razboinico.

9am031078

64 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 14:42

Ar fi cea mai mare idiotenie , urmarile unui razboi mondial desfasurat acum nu pot fi anticipate , este posibil ca si cei care si-au facut buncare sa nu beneficieze de protectia lor pana cand pamantul va mai putea oferi din nou conditii de viata . Sigur ca neprevazutul poate sa-si spuna cuvantul , daca o astfel de decizie va putea fi luata de vreun descreerat , atunci garantat distrugerea vietii pe pamant , va fi totala. Asa ca luati aminte cei ce propavaduiti razboiul ca fiind solutia pentru revigorarea economiei mondiale , nu mai apucati as va burdusiti buzunarele din specula , nemunca , inselatorii etc.

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:08

Mai mari intelepti, cine v-a spus ca razboiul e doar ala care se vede ori se-aude? Luati-i la poceala pe ai de v-au mintit asa frumos; exista si-un alt tip pe care-ar fi trebuit sa-l simtiti cu prisosinta ori macar ar fi trebuit sa va puna pe ganduri evenimentele pe care le traim de cam multi ani. Dar... de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere, nu-i asa? Doare mintea daca faceti niste analize mai reci si obiective, doare cand ganditi? Deh, o sa doara mai rau daca n-o faceti mai curand!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 20:18

De la: 9am031078, la data 2009-04-16 14:42:18Ar fi cea mai mare idiotenie , urmarile unui razboi mondial desfasurat acum nu pot fi anticipate , este posibil ca si cei care si-au facut buncare sa nu beneficieze de protectia lor pana cand pamantul va mai putea oferi din nou conditii de viata . Sigur ca neprevazutul poate sa-si spuna cuvantul , daca o astfel de decizie va putea fi luata de vreun descreerat , atunci garantat distrugerea vietii pe pamant , va fi totala. Asa ca luati aminte cei ce propavaduiti razboiul ca fiind solutia pentru revigorarea economiei mondiale , nu mai apucati as va burdusiti buzunarele din specula , nemunca , inselatorii etc.
Cate minute de pace cunosti tu ca au existat in istoria omenirii? M-am amuzat copios!Shalom!

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului va fi un al III-lea razboi mondial?
Mergi la: