Info
x
Va fi un al iii-lea razboi mondial?
|
9am005350 47 mesaje Membru din: 5/03/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 14:13
De la: FICABUONA, la data 2009-08-03 18:47:47De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 14:20:05Pina la confirmarea sau infirmarea vreunui razboi mondial, nu mai exista nici un conflict intre state. In afara de atentatele din orient, care sint o forma de revolta nu de razboi.Cum nu exista conflict,cind se scola cocoselul nu intra in pasarica si incepe lupta ? Mda... Maimutzele ma rezuma totulla mancare si la sex... Oamenii isi pun probleme existentiale... Da` cred ca s-ar gasi voluntari sa rezolve si problema ta... Numai sa ii imbeti bine daca nu e foto al tau... :)) |
|
cifobrien 128 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 14:08
India,China,Israel,Pakistan,Anglia,Franta,SUA,Rusia, Corea de nord si probabil si alte state au arme nucleare ,care le pot folosi ,daca nu la inceputul razboiului cel putin la sfarsit in cazul unei infrangeri iminente ,deci acum ganditi-va cine mai are tupeul sa inceapa un razboi mondial?
Poate nemtii ca ei au ceva experienta in domeniu
|
|
iskander 9 mesaje Membru din: 30/12/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 12:58
Rusia are o putere militara imensa , pana se mobilizeaza americanii si cu tarile nato , Rusia poate distruge lumea cu potentialul militar pe care il are , si doamne fereste sa se intample sa se puna Rusii pe razboi , si app la Romania tot timpul am fost cum nu a trebuit , cand trebuia sa ne aliam cu europa si americanii , noi ne-am aliat cu rusii , acuma cand trebuie sa ne aliem cu rusii , noi ne aliem cu americanii si europa
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 23:49
Ne-am aliat intotdeauna cu cine trebuie. Si ne aliem cu cine trebuie. Dovada...existam ca stat intre state care ne-au fost ostile in situatii de conflict generalizat, fara sa avem aliati de nadejde, ca alte state medii.
Rusia nu e atit de puternica cum vrea sa para. Rusia a invins, mai ales in perioada moderna doar cind s-a mobilizat cu motivatie puternica. Acum nu are. Si oricum nici o putere mondiala nu se compara cu NATO. Daca NATO isi paraseste aliatii in caz de atac, se termina cu toate statele, respective. Fiindca sint state mici si medii, ca noi. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 23:54
de ce NATO nu face fata in Irak ? daca sunt asa de puternici, Romania nu sa aliat niciodata cu cine trebuie , si asta o dovedeste pozitia pe care o avem de codasi ai Europei .
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 23:54
Cea mai mare putere militara este in NATO. Consta in inteligenta in special. Armamente inteligente si instructaj facut cu capul nu cu gura. Nu se compara nici o armata cu aceasta uniune de state.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 23:57
iti spun un singur cuvant referitor la armament : kalasnikov
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 23:59
De la: iskander, la data 2009-12-30 23:54:08de ce NATO nu face fata in Irak ? daca sunt asa de puternici, Romania nu sa aliat niciodata cu cine trebuie , si asta o dovedeste pozitia pe care o avem de codasi ai Europei .Fiindca NATO nu are sistem de lupta cu eliminarea inamicului in orice situatie. Cei de acolo sint fara scrupule. Nu sintem deloc codasi ai Europei. Mai urmareste relatarile aliatilor despre modul de comportare al militarilor romini si mai lasa propaganda idiotilor la adresa noastra. Daca iti dau niste moduri in care relateaza despre noi sau relatau unii pe toate domeniile, ti se face parul maciuca. Niste lichele. Nu te lua dupa astfel de perversi. Cauta sa vezi EXACT REALITATEA. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 00:06
raman la parerea ca Rusii sunt cei mai puternici , pt ca sunt condusi de un singur om , cand acel om zice azi distrugem America , aia fac toti
dar in cazul Americii , presedintele e doar o marioneta care trebuie sa ceara o gramada de aprobari pt orice actiune , priveste lucrurile in profunzime . Romnaia este zero pe orice domeniu , in afara de sport unde mai misca cativa gen Bute , in rest zero , acuma am vazut ca avem si comisar european la Agricultura , dar noi nu avem agricultura :)) , am pus-o pe Elena Udrea la administratrea fondurilor Europene , sa poata face mult bine PDL-ului , ce suntem ? nimic , mergem din rau inspre mai rau Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 00:24
De ce nu te duci tu pe front sa cunosti botezul focului sa te lamuresti cum e cu puterea si cu micimea Rominiei si puterea nu stiu carei tari si dumnezei oameni. Serios, te lamuresti. Si mai cistigi si bani. Si nu mai duci dorul razboiului.
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 00:41
nu ma intelege gresit , nu vreau nici un razboi , daca ai citit primul post la aceasta rubrica am zis: ,,doamne fereste sa se puna rusii pe razboi" , doar zic ca niciodata Romania nu a fost unde trebuie , si ca rusii au o putere militara mult mai mare decat NATO , atat , cred ca ai viziuni , oricum imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 00:45
si in fond e un forum unde imi exprim parerile personale
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 05:20
Rusii au fost invinsi in yugoslavia. Ca asta a fost. Fara lupta la sol. Si asta spune multe despre ei. Sint slabi. Doar cind sint atacati la ei acasa sint puternici. dar cind ataca , nu.
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 17:07
istoria nu e aceiasi la infinit , iar rusii sunt capabili sa invete din greseli:P
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 03:13
De la: iskander, la data 2010-01-01 17:07:14istoria nu e aceiasi la infinit , iar rusii sunt capabili sa invete din greseli:PTocmai au fost invinsi si ptr prima data in istorie, dupa un conflict nu s-au mai extins. Urma toata yogoslavia sa fie terenul lor. Nu a fost sa fie. Si nici noi. Le-a fost ras apetitul de expansiune teritoriala. In rest numai de bine de ei. Chiar si cu gazul. Mie-mi place de ei, dar sa-i vizitez la ei acasa, ca turist si ei la fel. Nu-mi plac, "mijloacele" cu care fac ei turism. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:50
De la: , la data 2008-09-05 10:50:39Cred ca va fi........ Cel mai sigur va fi razboiul de sub plapuma,mai ales cind esti cu doua blonde ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 12:27
Iskander , tata , Kalasnikov , rusi , razboi ...tu chiar sti despre ce vorbesti sau iei lumea la misto` pe forum...? Ai participat vreodata , la un conflict armat , iar viata ta depindea de cit de bun a fost armurierul inamicilor tai ?? Daca da , povesteste-ne si noua , nu de alta , da` sa nu murim prosti si neiluminati de tine , noi astia debusolatii !! Tu , un initiat in ale armatei , un strateg al razboaielor , un armurier fara cusur , zi-ne si noua cum e atmosfera in razboi si...apropos, daca rusii ne vor accepta ca aliati , ne vor ierta vreodata ca nu le-am dat voie sa treaca prin romania la o data anume cand rusii voiau sa raspunda cu forta intr-un anume conflict (sti despre ce vorbesc ??) ?? Iar tu , un erudit al armatei rusesti , sti cumva de ce rusii nu au mai calcat vreodata prin Romania cu armata ?? Ca circula un zvon , in armata romana ?? Tu il cunosti zvonul asta ???
Si nu mai sta asa crispat in fata calculatorului , mai dezmorteste-te si tu , zau , sa nu faci carcei.... ...
|
9am065790 25 mesaje Membru din: 2/06/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 12:47
Evenimente posibile in 2010
activitate solara maxima; apar procese de fermentare si framntare a populatiei, a popoarelor si ideilor; Umanitatea va deveni mai agresiva si mai agitata ca efect al activitatii solare crescute. Numarul sinuciderilor, infarcturilor si accidentelor vasculare cerebrale vor creste permanent. ca urmare a dezastrelor naturale, vor exista in lume aproximativ 50 de milioane de refugiati; nceputul perioadei de 200 de ani de criz? ecologica; nceputul perioadei de 10 ani a declinului moralitatii si a constiintei religioase traditionale; startul de redresare economica n Rusia si Belarus; formarea de noi teorii economice si politice, care va schimba viata omenirii n viitor; umilirea geniilor singuratice, nasterea de idei promitatoare n principal n echipe de cercetare; inundatii devastatoare n Asia de Sud-Est; descoperirea dovezilor stiintifice imbatabile care vor demonstra existenta sufletului dupa moarte; respingere finala a ideii de clonare umana; monitorul calculatorului se va muta direct pe retina, iar imaginea va fi perceputa ca una absolut reala; internetul se va muta direct n creierul uman. Omul va avea posibilitatea sa-si conecteze creierul la internet, la un server. Nu peste foarte mult timp, se vor dezvolta psihotehnici care vor permite un fel de ,,internet intre creierele oamenilor (exista deja ncercari n aceasta directie n Rusia si Ucraina, exista si oameni capabili sa stapneasca aceste psihotehnici). divulgarea secretelor OZN-urilor; sosirea n masa a strainilor din spatiu. |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 12:56
De la: 9am065790, la data 2010-01-04 12:47:30Evenimente posibile in 2010 Oreste , in fata dumneavoastra noi ne inclinam...da` , pe noi ne interesa 2010 ci nu 2012...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:59
De la: iskander, la data 2010-01-01 17:07:14istoria nu e aceiasi la infinit , iar rusii sunt capabili sa invete din greseli:P sincer sa fiu , am picat pe spate, dupa ce ti-am citit asertiunile despre strategia razboiului. mi-am zis fericit ca in sfarsit a aparut un tip superinteligent pe ast forum. cu sigurantza ca eshti unul din urmashii lui sun tzu (chinezoiu' ala cu arta razboiului!). brava moncher ! te mai ashteptam ! (apropo, ce liceu ai terminat ?).
si electronica !
|
|
9am054563 22 mesaje Membru din: 18/05/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 18:07
Da va fi al -3-lea razboi mondial,cind incepe? Cind va muri papa Benedic al -xvi-lea,se va numii un nou papa.Acesta va fi asasinat de cineva din orientul apropiat si din acel moment va incepe al -3-lea razboi mondial care va tine 27 ani.ASA A PREZIS NOSTRADAMUS,mai departe nu pot spune,va doresc sanatate si fericire tuturor.
|
dirlo1964 167 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Medias |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 20:26
Sunteti pe o pista falsa!Al treilea razboi modial nu foloseste nici un fel de arma!Al treilea razboi mondial a inceput deja!Este un razboi dus cu mijloace financiare si resurse energetice!Deocamdata totul se desfasoara in sistemul financiar mondial sub un aparent calm!
Liderul lumii este acum China,secondata de Rusia!USA si Europa pierd teren in favoarea Canadei si Braziliei !
|
cvicat 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 21:51
De la: dirlo1964, la data 2010-01-04 20:26:29Sunteti pe o pista falsa!Al treilea razboi modial nu foloseste nici un fel de arma!Al treilea razboi mondial a inceput deja!Este un razboi dus cu mijloace financiare si resurse energetice!Deocamdata totul se desfasoara in sistemul financiar mondial sub un aparent calm! RIGHT! exact! bravo! ....iar noi, locuitorii Romanikai ,vom sta impasibili ca de obicei si ne vom astepta cuminti obstescul sfarsit, ca de.....am fost carne de tun de cand ne stim. Sa gasim solutii? Sa ne cerem drepturile inainte de a fi prea tarziu? Sa facem intr-adevar o revolutie? NEEEAAHHH, nici gand, da-i fratioare inainte cu gratare incinse, mititei, berica la rece, manele si zero tv. "Traiasca "spiritul strabunilor daci! Offf
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 00:48
Dacii nu aveau mici. Aveau carne de animale salbatice. Ca erau din belsug. si oricum aia erau mai curajosi decit semenii nostrii. Dar cum spunea cineva care a fost in Bosnia. Mai bine lipsa de curaj decit razboi. Parerea lui.
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 11:15
Din pacate sansele izbucnirii celui de al treilea razboi mondial in urmatorii maxim trei ani , sunt de 90 % . Cauza radacina o constituie dictatul din Terra Nova impus Marii Britani de catre SUA , in timpul celui de al doilea razboi mondial . Dictatul a fost rezultatul operatiunii servicilor secrete sovietice , denumita " the lion " .
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 16:45
De la: dirlo1964, la data 2010-01-04 20:26:29Sunteti pe o pista falsa!Al treilea razboi modial nu foloseste nici un fel de arma!Al treilea razboi mondial a inceput deja!Este un razboi dus cu mijloace financiare si resurse energetice!Deocamdata totul se desfasoara in sistemul financiar mondial sub un aparent calm! ba pushcarie (matale eshti in poza,nu ?). io cred ca ai vrut sa spui p*zda falsa shi nu...pista falsa ! ca voua pushcariashilor numa' aia va lipseshte acolo... deci matale zici ca ca rezbelu asta este aparent calm...adica cum vine asta ? explica-mi shi mie ca io nu intzeleg...adica cand trage alaltu' cu tunu shi caldarea de plumb topit io sa stau calm , shi sa nu-i dau la tzurloaie , lu' ala beligerantu ' ? apoi, zici ceva de china,ioropa,canada etc etc...vorbeshti de fotbal, nu ? oricum, m-am cracanat de ras la teoriile voastre cu shi despre al 3-lea razboiu' mondialu'...ma simt umilit cat de deshteptzi suntetzi totzi, unu shi unu ...
si electronica !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:54
De la: AZAZEL, la data 2010-01-04 15:59:02De la: iskander, la data 2010-01-01 17:07:14istoria nu e aceiasi la infinit , iar rusii sunt capabili sa invete din greseli:P Vai...tare faza cu liceul!!! Azazel...fr tine forumul sta n-ar avea nici un farmec!!! Jur!
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 03:33
In scrierile malgase spune pina la al saptelea ca va fi, dupa care se va trece la mincare second-hand.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 03:35
Oricum razboaiele nu pot fi oprite. Au tendinta de a umple gaurile existentiale. Cele din creier.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:03
De la: nastasemihail, la data 2009-12-30 23:59:10De la: iskander, la data 2009-12-30 23:54:08de ce NATO nu face fata in Irak ? daca sunt asa de puternici, Romania nu sa aliat niciodata cu cine trebuie , si asta o dovedeste pozitia pe care o avem de codasi ai Europei .Fiindca NATO nu are sistem de lupta cu eliminarea inamicului in orice situatie. Cei de acolo sint fara scrupule. NATO e asa o alianta militara la vrajeala , care nu se traduce in fapte decat pentru interesele mai marilor din aceasta alianta . Codasi ai Europei siguri suntem , relatarile aliatilor sunt umflate si cosmetizate , asta e precis . Doamne fereste de vreun conflict , ca ne dau bataita si bulgarii , asa in pas de defilare . Armata romana are cateva unitati de elita , cu militari foarte bine instruiti , dar cum e zicala aia , cu o floare nu se face primavara . Oricum pregatirea militarilor care participa la misiunile internationale e incomparabil superioara celei pe care o au militarii de rand . Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. i vei cunoate adevrul, iar adevrul v va face liberi.
|
|
|
|

...