Info
x
Va fi un al iii-lea razboi mondial?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2009, ora 04:57
Niste previziuni care apartin unui american prin 1982-1984.
-85-86 - se va renunta la notiunea de comunism -o scurta perioada de pace - (se pare ca a fost perioada 90 prima jumatate a anului) -91 - arabii vor face atentate in Europa de vest. Vor ocupa practic Europa de vest. Rusii se vor oferii sa salveze practic acea parte. Dar dupa un timp isi vor da toti seama ca au ocupat ei toata Europa. -va trece ceva timp pina ce americanii vor realiza acest lucru. -Vor ataca brusc Rusia. -Va fi un razboi clasic. Vreo zece ani. Rusia va fi infrinta. -Va incepe un razboi albi-galbeni. Se va termina in coada de peste. Fara invinsi si invingatori. -Toata aceasta stare de razboi va dura 22-27 ani. - Nu-mi apartin aceste previziuni. Seamana f mult cu ceea ce a fost dupa al doilea razboi. Razboiul rece Rusia-SUA. Razboaiele cu Coreea si Vietnam pot fi asimilate cu partea albi-galbeni. Care au tinut impreuna cam pina prin 1972-1975. Singurul element care arata ca e ceva actual si neconsumat, este datarea lui 1991. Care chiar a fost cu arabii dar nu cu invadare ci cu amenintare. Acela a fost momentul cind s-a evitat al 3 lea razboi mondial. Toti analistii de toate felurile au cazut de acord ca s-a evitat atunci in mod real acest macel. Mai ramine doar elementul Coreea. Eu am urmarit aceste date si se pare ca in 1991 s-a rupt filmul si nu se va mai respecta decit termenul de 22-27 ani. Dupa aceasta data va incepe reorganizarea intregii omeniri de pe alte baze. Undeva se spunea ca se poate evita acel razboi. Si se pare ca s-a evitat, fiindca a depins de oameni nu de alte forte, externe oamenilor. Acesta e motivul ptr care spun ca nu va mai fi razboi mondial.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 03:25
De la: 9am013721, la data 2009-05-04 11:03:23buna cine a citit cartea lui nustradamus etc .Buna ceam pierdut daca nam citit cartea etc.asa e tarile sau gandit doar la ei nu si la popoare etc da nu vedem decat coada calului etc nu stiam ca unde merge cainele merge si pisica sau invers etc.multumesc de lamuriri etc te pupa tata mai vorbim s.a.m.d. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 07:18
Va fi un al iii-lea razboi mondial? da,da,va fi si al patrulea si al cincilea si multe razbeluri intre roze si multe razboaie de tesut,sunteti obsedati de razboaie,de crime,de apocalipse?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 07:21
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-02 07:18:05Va fi un al iii-lea razboi mondial? da,da,va fi si al patrulea si al cincilea si multe razbeluri intre roze si multe razboaie de tesut,sunteti obsedati de razboaie,de crime,de apocalipse? Am impresia ca tu est obsedat de chestii malefice. Eu am demonstrat ca nu va mai fi, dar daca mai sint multi ca tine, sigur va fi.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 07:25
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-06-02 07:18:05Va fi un al iii-lea razboi mondial? da,da,va fi si al patrulea si al cincilea si multe razbeluri intre roze si multe razboaie de tesut,sunteti obsedati de razboaie,de crime,de apocalipse? Citeste cu atentie demonstratia si mai si gindeste cind postezi. Dar e cam greu cind vrei sa faci punctaj. Vezi ca asta e un topic serios nu sa-l iei tu in bataie e joc. Pe de o parte ne servest cu mizeriile alea de executii, iar pe de alta desfintezi o demonstratie ca nu mai e posibil un razboi mondial, facind pe sfintul. ESTI JALNIC DE ILOGIC.
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 20:15
Pentru ca sa disparem noi, nu ne trebuie un al III - lea razboi mondial. Noi am pierdut competitia si pierdem in continuare competitia cu popoarele din jur dar si cu fortele noastre interioare care se sting din ce in ce mai mult. Acum totul depinde de timp. Eu asa simt cum se misca implacabil trenul extinctiei noastre. Dar totodata as dori atat de mult ca sa nu fie adevarat... incat tot sper sa ma contraziceti, sper sa-mi dovediti ca ma insel, ca ne vom trezi la timp si ne vom scula in picioare... inainte de a ne prabusi de tot. Macar pentru nepoti daca pentru copii nostri ... am pierdut orice sansa. Gigi.
|
|
poinar_daniel 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 15:42
Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place.
Singura ntrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept....eu sper sa nu avem parte de un mega conflict. In epoca moderna politicul si economicul se misca in functie de finante banci . Strict si nu invers . Si tot ce se dezvolta , toate inventiile ce se pun in practica sunt incorporate in sistem , daca sistemul le accepta . Daca nu , ele parca nici n-ar exista. Economia globala este condusa de ca. 100 oameni -se decide dintr-un singur centru de putere ocult, ce reuneste elitele planetei - Fratia Bilderberg...ar fi multe de spus! |
|
poinar_daniel 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Iunie 2009, ora 15:51
dar sa nu uit de ce am intrat -DA va fi un razboi 100%...parerea mea
|
|
|
|
|
arthur_wagner 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 09:32
sa ne fereasca dumnezeu sa se super rusia cu adevarat ganditi-va ce aliati ar putea avea in primul rand , ma refer la china, coreea si rusia este o forta militara de temut a fost si va fi mereu si eu cred ca ameriacanii si-ar lua plasa rau de tot , by the way asta este parerea mea
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:15
oamenii trebuie in sfarsit sa inteleaga ca sunt proprii stapani. Ca ei se pot conduce singuri, fara a fi sclavii guvernelor, a unor anumite
familii, a bancilor, ca nu depind de nimeni si de nimic. Acum este momentul in care trebuie sa ne trezim si sa incepem sa simtim, sa ne luam in maini fraiele propriilor vieti. Nu mai trebuie sa ne Iasam influentati de altii. Nu mai trebuie sa inghitim intoxicarile zilnice. Acum e clipa noastra,nu trebuie s-o ratam!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 16:43
chiar daca vorbim despre niste pareri diferite sintem f buni prieteni:mai omule te iei dupa ziare americane????ce e cu tine??la cata bonba are rusul,americanu..sa o frece 27 d ani???asa si fara razboi in 10 nu mai e nik p aci!!tu nu ai auzit ca fenomenul d incalzire globala nu mai poate fi oprit...?
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 16:46
Aderp..BA DA o sa o ratam!!majoritatea au mentalitate d sclavi si se vor comporta ca atare,ceilalti vor fugi in zone pustii..planeta asta nu va mai fi asa in 4 ani,va veni sfirsitul,iad,rai...
|
|
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 16:48
pt poinar daniel:in poza e un tanar dar ai o judecata p care nu o au nici batranii!am facut parte din armata si sant o groaza d sefi care au dileli cu razboiu si l noi dar mai ales in tarile nato
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 19:04
Rusia? Membra a tratatului de la Varsovia? Doamne in ce an traiesti fetita?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 13/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 22:44
In mod normal,violenta apare numai atunci cand dispare ratiunea.Daca analizam focarele de conflict existente vom constata ca beligerantii au intotdeauna religii diferite,asa ca nu este exclus ca molima sa se intinda mai ales ca saracia e amplificata si de actuala criza economica,iar daca aceasta se va amplifica,pot apare adevarate dezastre in acest sens.Sa speram ca va invinge totusi ratiunea.
|
|
alextane 1 mesaj Membru din: 8/06/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 16:52
da, este iminent acest razboi. mai multe argumente gasiti aici:
bl000g.wordpress.com/2009/05/24/halucinant-razboi-in-balcani-toa... |
|
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 01:45
De la: arthur_wagner, la data 2009-06-12 09:32:20sa ne fereasca dumnezeu sa se super rusia cu adevarat ganditi-va ce aliati ar putea avea in primul rand , ma refer la china, coreea si rusia este o forta militara de temut a fost si va fi mereu si eu cred ca ameriacanii si-ar lua plasa rau de tot , by the way asta este parerea mea Cind eram student imi aduc aminte ca un coleg cu un altul discutau mai mult de electronica. La un moment dat unul din ei a spus ceva asemanator, cu rusii cum ca sa ne ierte. Eu m-am infuriat destul de tare, pe motiv ca noi rominii chiar nu le datoram acestor giganti teritorial, nimic. Aveam dreptul la propria dezvoltare si nu era nevoie sa le dam lor socoteala de alegerile tarii noastre ca dezvoltare. Se pare ca a inteles destul de bine mesajul. El era italian-rus-romin. Si eram prieteni. In fata mea el nu a mai venit cu astfel de aberatii. Rusii sint oameni cumsecade cind stau in banca lor, nu a altora. Cind le dai nas, e chestia aia cu Ivan pe divan. Li s-a cam dat mult nas, de au ajuns sa le fie frica de ei aiurea la cam multi. Sint o natie normala, ca toate natiile si asa trebuie sa fie.
|
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 14:40
eu cred ca al3-lea razboi mondial va fi ,si care va dura 27 de ani cu venirea antichristului din orientul mijlociu .
dar va incepe cu moartea pape-i etc . americani au investit in armata de 5 ori mai mult decat alte 5 state membre bine dezvoltate . rusia se afla pe locul 3 in dezvoltare militara . pe locul 2 este japonia . la care germania din 1998 nu a mai investit nimic in armata . romania nici nu poti sa gandesti ca nu are nici macar 1% din investitie in armata va fi jale . de noi , cu ce ne putem mandri noi soldati bine pregatiti nu avem doamne in momente de lupta cine va lupta bunicul .??????????? armata ca , si aparare ar fi trebuit sa se sacrifice mai mult guvernu roman sa nasca sisteme de angajari chiar bine instruiti bine platiti etc . oricum cred ca dumnezeu va fi cu noi chiar si atunci in momente de cumpana dar mai cred ca dumnezeu nu va distruge pamantul pentru ca a promis dupa noe cand a nascut un alt popor el nu va mai distruge pamantul etc . eu mi-am dat parerea ,si las pe ce-i care cunosc mai bine interesele romaniei pt armata si aparare . numai bine
cristal
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 15:02
ba prostilor!va fi urmator scenariu:rusia+china contra ocident sua eu canada!preimele doua super puteri nu vor mondializare! adica stergrea identitatii nationale si pierderea resurselor etc! si cum sunt americani de baga nasul peste tot sa faca bani,la un moment dat sigur li se va da o palma grea de tot si li se va spune baieti ciocul mic ca acum noi facem cartile!
|
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:20
Doamne fereste,dar e vrajala
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:49
Chiar ne aflam intr-un razboi parsiv si anume Razboiu economic.Care chiar facevictime prin saracie mizerie si stres
|
|
fejer_csaba 3 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 23:39
join zeitgeist movement!
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 05:24
In al 6-lea razboi mondial, comandantul celei mai puternice armate care a existat vreodata, catre ultimii militari:
Vino ma in fata, ca doar nu o sa strig la tine peste colegul tau din fata....
|
|
9am085340 3 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 06:01
Foarte corect ''Invazia minoritatilor strainie ne ocupa si pe noi Bastinasi??si atunci????
Antony Costa;
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 11:20
exista si prezicerile unei bulgaroaice, Vanga, pe numele ei.....le-am citit si eu pe net, mi s-a ridicat parul in cap.....ceea ce noi intuim, conform evidentelor, ea a prezis, dupa care s-a stins, acum vreo 3-4 ani. a fost contemporana cu toate evenimentele secolului 20 si savantii au apucat sa o studieze si sa-i consemneze viata. exista site-uri pe net despre ea, cititi-le si voi si mai putem comenta dupa aceea.
|
|
9am016446 8 mesaje Membru din: 19/03/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:03
Rusii se cred "neinvincibili" ? Stapaniti bine limba romana ?
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 17:53
De la: 9am044905, la data 2009-07-02 11:20:28 exista si prezicerile unei bulgaroaice, Vanga, pe numele ei.....le-am citit si eu pe net, mi s-a ridicat parul in cap.....ceea ce noi intuim, conform evidentelor, ea a prezis, dupa care s-a stins, acum vreo 3-4 ani. a fost contemporana cu toate evenimentele secolului 20 si savantii au apucat sa o studieze si sa-i consemneze viata. exista site-uri pe net despre ea, cititi-le si voi si mai putem comenta dupa aceea. Si s-au adeverit mai multe. Unele sint subiective. dar daca esti atent si alea sint adevarate.
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 17:54
De la: nastasemihail, la data 2009-07-01 05:24:54In al 6-lea razboi mondial, comandantul celei mai puternice armate care a existat vreodata, catre ultimii militari:
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:16
aderp.. mai citeste si tu ceva destept nu numai "clik"
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:22
da in f mare parte ai inteles f bine despre ww3!numai ca tie iti este si normal frica si speri ca sa ocoleasca romanica!!primele state distruse total vor fi:turcia,austria si ungaria!!pai daca e nato cotra rusia unde e romania,numai daca trec cu armatele p teritoriul nostru ne sterg d p harta,cum sa aiba mila Dumnezeu d noi cand santem fruntasi la toate relele:nr 1 la avorturi...?
|
|
|
|