Info
x
Va fi un al iii-lea razboi mondial?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:46
De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-07-04 13:16:59aderp.. mai citeste si tu ceva destept nu numai "clik"Care aderp?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 15/07/2009 |
Postat pe: 3 August 2009, ora 14:13
Da, Doamne fereste-ne de moarte ca o incercare grea tot vom avea.Toate manastirile vorbesc de razboiul din 2012, omul de rind isi da seamna cite rele s-au adunat in lume de la ultima conflagratie, dar aceasta din urma va aprinde cerul, deci vremea suspinelor se apropie...este cineva care traieste in lume sa nu zica ca semnele vremii sunt chiar in desfasurare? nu vedeti cite crime si violente a acumulat planeta, un exemplu graitor e cita ura poate sa existe intre oamenii din generatii diferite. Exemple sunt peste tot, unde vezi, mereu, mereu tinerii mintind sau batjocorind oameni mai invirsta.Traim intr-o lume f. decazuta, asa ca razboiul e inevitabil, lasat de SUS.
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 14:20
Pina la confirmarea sau infirmarea vreunui razboi mondial, nu mai exista nici un conflict intre state. In afara de atentatele din orient, care sint o forma de revolta nu de razboi.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
9am074895 28 mesaje Membru din: 14/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 14:26
De la: AnaUk, la data 2008-09-26 13:15:53Nu stiu ce sa zic... dar acu parca mi seface tare frica... Poate chiar aveti dreptate... Va fI UN RAZBOI! Eu planuiam sa mai stau vreu 7-8 ani in Anglia unde sunt acu de 4 ani.. si unde am crezut ca merg sa strang bani,...dar nu am facut-o! Acu, mi-e tare dor de casa, de prieteni de parinti...chiar si mama e placata si ea in lata tara, tot sa stranga bani.. doar tata sta bine mersi acasa, dar el e Bolnav, saracul... nu zic nimic... Incerc in zadar sa strang bani aici printre straini si nu pot! Profesor am fost dar a devenit foooarte greu sa predai in Anglia ... copii nu mai au respect, consuma droguri, au cutite, injura si vorbesc urat cu profesorii... poate e mai rau ca in tara... sau dupa atatia ani de la rev rom. parca i-am ajuns si noi din urna la rele pe englezi!.. |
|
FICABUONA 13 mesaje Membru din: 3/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:47
De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 14:20:05Pina la confirmarea sau infirmarea vreunui razboi mondial, nu mai exista nici un conflict intre state. In afara de atentatele din orient, care sint o forma de revolta nu de razboi.Cum nu exista conflict,cind se scola cocoselul nu intra in pasarica si incepe lupta ?
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:50
De la: FICABUONA, la data 2009-08-03 18:47:47De la: nastasemihail, la data 2009-08-03 14:20:05Pina la confirmarea sau infirmarea vreunui razboi mondial, nu mai exista nici un conflict intre state. In afara de atentatele din orient, care sint o forma de revolta nu de razboi.Cum nu exista conflict,cind se scola cocoselul nu intra in pasarica si incepe lupta ? Ai scapat....de razbel...
|
|
alexandru_revnic 115 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 17 August 2009, ora 23:09
DA, PENTRU CA A FOAST PLANIFICAT DE CATRE ILUMINATI, IN ANUL 1897 LA FRANKFURT PE MAIN. DOUA S-AU CONSUMAT. |
|
Queen 2 mesaje Membru din: 17/08/2009 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 12:18
Este deja, dar e psihologic....
|
|
|
|
|
nicoleB 1 mesaj Membru din: 30/06/2009 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 14:50
Razboiul este inceput demult. Este un razboi cu zambetul pe buze, sa-i zicem "cu diplomatie". Criza economica este o dovada a razboiului existent, gripa aviara, porcina... si cele ce vor mai apare sunt tot dovezi ale acestui razboi. Orice vaccin cu anticorpi are ca efect autodistrugerea sistemului imunitar. Scapi de asa zisa gripa porcina si te trezesti cu fel de fel de anomalii , cancere si imbolnaviri stupide. Oamenii au evoluat, nu mai sunt la stadiul de animalut care e bolnav si moare natural. Asa ca...suntem ajutati sa facem aceasta selectie naturala. La fel si cu virusul HIV. Multi stim deja ca exista antidot dar oare de ce a ramas secret acest lucru si se doreste sa ramana asa? Pe langa toate astea ... Ne mai omoram si intre noi pentru ca psihicul cedeaza primul la conditiile de stres si nesiguranta.
Noi suntem prea mici poate sa luam decizii mari dar cartile sunt jucate la nivel inalt. Ce putem face? Sa asistam la spectacol? In primul rand sa incercam sa mai credem inca in instinctele noastre si sa nu ne lasa condusi precum turmele de media. Succes! |
|
DECEBAL 30 mesaje Membru din: 17/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 August 2009, ora 16:40
eu cred ca al treilea razboi se desfasoara sub ochii nostrii !!!pentru ca acum razboul este altfel:terorism., crime comandate,boli care nu au fost niciodata si nu sunt vindecabile ,reapar ciumele ,holera ,etc, virusi fabricati,accidente de tot soiul,sinucideri datorita stresului si altor factori,razboiul psihologic care este dovedit ca exista si este alimentat de noi constient sau nu,catastrofe meteo ,catastrofe aviattice si ..cate si mai cate ,medicamente si alimente infestate sau cu continut daunator vietii umane menit sa distruga fiinta umana incet dar sigur si lista ar putea contunua ....va mai trebuie un alt razboi?
?eu zic ca este suficient ce se intampla acum..PACE SI SANATATE VA DORESC LA TOTI CITITORII!! |
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 18 August 2009, ora 18:54
De la: nicku, la data 2009-08-18 16:40:28eu cred ca al treilea razboi se desfasoara sub ochii nostrii !!!pentru ca acum razboul este altfel:terorism., crime comandate,boli care nu au fost niciodata si nu sunt vindecabile ,reapar ciumele ,holera ,etc, virusi fabricati,accidente de tot soiul,sinucideri datorita stresului si altor factori,razboiul psihologic care este dovedit ca exista si este alimentat de noi constient sau nu,catastrofe meteo ,catastrofe aviattice si ..cate si mai cate ,medicamente si alimente infestate sau cu continut daunator vietii umane menit sa distruga fiinta umana incet dar sigur si lista ar putea contunua ....va mai trebuie un alt razboi? Ai pus punctul pe I ... unii nu vor nicicum sa inteleaga, ca nu mai e nevoie de arme clasice, caci se folosesc metode subtile... Felicitari ! Dar, s-auzim si de bine !
|
|
Postat pe: 19 August 2009, ora 02:33
De la: Queen, la data 2009-08-18 12:18:47Este deja, dar e psihologic....Astia sint speriati de bombele vazute la filme. Ei vorbesc de unul cald. Acum este, sau de-abia s-a terminat unul economic. Si ca in orice razboi, pierd cu totii. Se cunoaste deja, ce a mai ramas dupa asta economic. Cel psihologic a inceput demult, cu ideologiile. Dar s-ar putea sa mai fie o faza. Ca vad ca unii nu inteleg mai nimic din viata.
|
|
Fosta membra 9am.ro 30 mesaje Membru din: 11/05/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 16:00
da intre femei si barbati !!!noi lucru,copii mincare ,curatenie si ei???m,acar de ne-ar duce in concediu asa ca rasplata!!Nici la lucru nu-s grozavi..II "INPUSCAM"DAR NU PE TOTI!!IS SCUTITI CEI CE STAU LA CRATITA!!ce ziceti fetelor ???
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 16:03
cit sa mai rezistam fetelor??ei munai la s..x se gindesc!!bine ca e criza si stau pe acasa ca de nu ori is in bar,ori pe centura
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 14:24
ASTA ESTE REALITATEA! UITATE AICI SI VEI INTELEGE DACA YOU KNOW US
www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/18872.html www.youtube.com/watch?v=Ayzp9RwqPRE&feature=related www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw DOAMNE FERSETE DAR NU VA GANDITI LA RAZBOI DACA TOT TE GANDESTI EL VA FII PT CA IL CONSTIENTIZEZI! SI SA INVENTAT BOMBA ATOMICA NU NE PERMITEM END OF WORLD!ORICUM LUCRURILE STAU CAM ASA SE INFIINTEAZA UNIUNEA ASIATICA INDIA+CHINA+RUSIA+JAPONIA CARE A VOTAT DE CURAND PARTIDUL DE DINAINTE DE RAZBOI SI ASTA E NU CONDUCE NIMENI VA FII DOAR MACEL SI SE UITA DE UMANITATE LIBERTATE DINCAUZA UNORA CARE NU AU CE FACE VOR DIN MAI MULT SI MAI MULT SAU UITATE LA ABIS SI EL VA PRIVII SPRE TINE!FUK NEW WORLD ORDER!
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 14:26
ASTA ESTE REALITATEA! UITATE AICI SI VEI INTELEGE DACA YOU KNOW US
www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/18872.html www.youtube.com/watch?v=Ayzp9RwqPRE&feature=related www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw DOAMNE FERSETE DAR NU VA GANDITI LA RAZBOI DACA TOT TE GANDESTI EL VA FII PT CA IL CONSTIENTIZEZI! SI SA INVENTAT BOMBA ATOMICA NU NE PERMITEM END OF WORLD!ORICUM LUCRURILE STAU CAM ASA SE INFIINTEAZA UNIUNEA ASIATICA INDIA+CHINA+RUSIA+JAPONIA CARE A VOTAT DE CURAND PARTIDUL DE DINAINTE DE RAZBOI SI ASTA E NU CONDUCE NIMENI VA FII DOAR MACEL SI SE UITA DE UMANITATE LIBERTATE DINCAUZA UNORA CARE NU AU CE FACE VOR DIN MAI MULT SI MAI MULT SAU UITATE LA ABIS SI EL VA PRIVII SPRE TINE!FUK NEW WORLD ORDER
|
|
9am131431 1 mesaj Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:03
bravo
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 02:19
Imi joaca ochii in cap
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 04:48
Nu vor mai fi razboaie.
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 10:00
acum noi ne aflam in iuresul unui razboi economic .Am pierdut acest razboi pe mana noastra. Nu mai avem nimic,nu mai producem nimc ,cumparam totul de la ei.Asta cum se cheama?
M
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 13:23
De la: 9am096416, la data 2009-09-10 10:00:15acum noi ne aflam in iuresul unui razboi economic .Am pierdut acest razboi pe mana noastra. Nu mai avem nimic,nu mai producem nimc ,cumparam totul de la ei.Asta cum se cheama? Ne-am...tinut loc de dusmani...asa se cheama.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 13:27
Nu trebuiau lichidate multe capacitti de ptoductie. Ci doar sigilate, inghetate. Au facut partial, dar nu s-au tinut de ceea ce incepusera. Acum e nevoie sa se ia de la zero. Oricum de industrie e nevoie. Ce era asa de greu de inteles de cei care au condus.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 13:29
la ce te referi...la cel dintre femei si barbati?
|
|
9am043133 20 mesaje Membru din: 2/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 22:25
Ce sa fie asa greu de inteles ca ei au vrut asa ceva . daca inainte de 89 vindeau tara pentru un radio casetofon si un pachet de cafea azi vand tara pentru un mic cont in bancile din strainatate. Cum spuneau persoanele dinaintea mea am fost si santem intr-un razboi economic dar va veni si cel cu arme clasice si arme modernizate ,dar lumea nu va pieri caci mai urmeaza o faza ca sa piara lumea si anume faza asa zisei democratii cand nimeni nu va mai asculta de nimeni si nimeni nu va mai putea mentine ordinea fireasca intr-un stat daca va mai exista si acesta.
|
|
liapetcu 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 16:57
De la: 9am043133, la data 2009-09-13 22:25:31 Ce sa fie asa greu de inteles ca ei au vrut asa ceva . daca inainte de 89 vindeau tara pentru un radio casetofon si un pachet de cafea azi vand tara pentru un mic cont in bancile din strainatate. Cum spuneau persoanele dinaintea mea am fost si santem intr-un razboi economic dar va veni si cel cu arme clasice si arme modernizate ,dar lumea nu va pieri caci mai urmeaza o faza ca sa piara lumea si anume faza asa zisei democratii cand nimeni nu va mai asculta de nimeni si nimeni nu va mai putea mentine ordinea fireasca intr-un stat daca va mai exista si acesta. [/quote |
|
liapetcu 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 16:58
De la: liapetcu, la data 2009-09-14 16:57:00De la: 9am043133, la data 2009-09-13 22:25:31 Ce sa fie asa greu de inteles ca ei au vrut asa ceva . daca inainte de 89 vindeau tara pentru un radio casetofon si un pachet de cafea azi vand tara pentru un mic cont in bancile din strainatate. Cum spuneau persoanele dinaintea mea am fost si santem intr-un razboi economic dar va veni si cel cu arme clasice si arme modernizate ,dar lumea nu va pieri caci mai urmeaza o faza ca sa piara lumea si anume faza asa zisei democratii cand nimeni nu va mai asculta de nimeni si nimeni nu va mai putea mentine ordinea fireasca intr-un stat daca va mai exista si acesta. [/quote |
|
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 01:40
De la: 9am043133, la data 2009-09-13 22:25:31 Ce sa fie asa greu de inteles ca ei au vrut asa ceva . daca inainte de 89 vindeau tara pentru un radio casetofon si un pachet de cafea azi vand tara pentru un mic cont in bancile din strainatate. Cum spuneau persoanele dinaintea mea am fost si santem intr-un razboi economic dar va veni si cel cu arme clasice si arme modernizate ,dar lumea nu va pieri caci mai urmeaza o faza ca sa piara lumea si anume faza asa zisei democratii cand nimeni nu va mai asculta de nimeni si nimeni nu va mai putea mentine ordinea fireasca intr-un stat daca va mai exista si acesta. La un moment dat se gindeau cum sa desfiinteze agricultura din curtile oamenilor. Iar in caz de criza cum e acum am muri efectiv de foame.
|
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 09:14
Auzi faza...cica America sufera....isi pierde puterea mondiala, in fata la U.E. ! De frica, astia ataca tarile din afara ei...care anume ?... alea mai bogate....sti tu care...un WTC, un Sadam, etc...si se rezolva cu motivul....au incercat si cu Vietnamul ...ma rog, ai prins ideea. Acum, a venit criza, si Obama, cica ar fi un fanatic, si nu va permite asta. SUA, pierde teren, U.E. recupereaza, Rusia stagneaza. Un al treilea razboi mondial ? Cand se vor invoca motive, ca una din tarile Uniunii Europene, ori Rusia ataca in mod direct SUA. Fi atent la stiri, nu ca nu ar mai fi aparut mici astfel de discutii.....doar ca nu s-au "materializa"....
Ce mai debiteaza unii betivi, in barurile de pe Lipsani la 11 seara.....
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 03:24
Bine ca betivii aia de pe Lipscani nu au scapat pe forumuri. Ca plecam noi.
|
|
9am005350 47 mesaje Membru din: 5/03/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 14:08
Da! Va fi! Problema e doar timpul... Semnele exista deja: intoleranta de la nivel de indivizi pana la nivel de etnii si state, criza economica...
|
|
|
|

bravo