back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi un al iii-lea razboi mondial?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:38

De la: Dorulet, la data 2009-05-03 23:31:08 Auzi New Age, dar de ce nu te duci tu pe topicul cu "islamismul" s te uii la nite clipuri postate de Darkone?! Ce zici?!
Pe urm s vii la mine s-mi spui cum ar trebui tratai teroritii!!!!
Ok?!

Daca nu depasim odata faza cu, cea facut sau mai face nu stiu cine, in nulmele religiei si nu numai, nu facem altceva decat sa ne ingropam in mocirla si sa ne furam la nesfarsit caciula.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:39

Daca nu depasim odata faza cu, cea facut sau mai face nu stiu cine, in numele religiei si nu numai, nu facem altceva decat sa ne ingropam in mocirla si sa ne furam la nesfarsit caciula.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
21goot

103 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:03

buna cine a citit cartea lui nustradamus etc .
eu cred ca toate tarile europene sau gandit doar la ei etc nu si la popoare
acum cu criza asta cine a gresit nu tot de la euro iar romani sant asa afamati de bani ca nu vad calul doar coada lui etc . asa mergem inainte
pt guvernanti , totul este ok unde merge cainele merge si pisica sau invers etc
nato .nato noi romania dupa 89 am intrat foarte repede in nato nu eram pregatiti si drept spus nici acum etc .
speram ca dumnezeu va fi alaturi de noi
ciao romania

cristal
mykaela_1690

1 mesaj

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 16:39

bun postul tau

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 18:57

De la: 9am013721, la data 2009-05-04 11:03:23buna cine a citit cartea lui nustradamus etc .
acum cu criza asta cine a gresit nu tot de la euro iar romani sant asa afamati de bani ca nu vad calul doar coada lui etc . asa mergem inainte
nato .nato noi romania dupa 89 am intrat foarte repede in nato nu eram pregatiti si drept spus nici acum etc .
ciao romania

io am citit cartea(previziunile) lui NOSTRADAMUS (tu ai scris nustradamus ,dar sunt convins ca ai tastat gresit fara voie!)...
chestii discutabile !
care criza fata mea ? ca birturile sunt pline de romanasi de dimineata pana seara tarziu . shi beu shi beu !!!!!!!!!
noi n-am fost pregatiti nici macar pt.tratatul de la varsovia...dara-mi -te pt.nato ...eventual prospatura pt.carne de tun...n-ai vazut ce ieftin se vand flacaii nostri in irak,afganistan etc ? si apoi cica sunt eroi nationali...au mierlit-o pt.patrie,popor,presedinte etc. eu zic; pt.un pumn ...amarat de...dolari ! vae victis !
auzi la ea...dumnezeu alaturi de noi...care dumnezeu ...care noi ?
the future of Romania (adica in traducere libera: "te futura of romanie !"

si electronica !
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 5 Mai 2009, ora 19:04

De la: AZAZEL, la data 2009-05-05 18:57:32
De la: 9am013721, la data 2009-05-04 11:03:23buna cine a citit cartea lui nustradamus etc .
ciao romania

io am citit cartea(previziunile) lui NOSTRADAMUS (tu ai scris nustradamus ,dar sunt convins ca ai tastat gresit fara voie!)...
chestii discutabile !
care criza fata mea ? ca birturile sunt pline de romanasi de dimineata pana seara tarziu . shi beu shi beu !!!!!!!!!
noi n-am fost pregatiti nici macar pt.tratatul de la varsovia...dara-mi -te pt.nato ...eventual prospatura pt.carne de tun...n-ai vazut ce ieftin se vand flacaii nostri in irak,afganistan etc ? si apoi cica sunt eroi nationali...au mierlit-o pt.patrie,popor,presedinte etc. eu zic; pt.un pumn ...amarat de...dolari ! vae victis !
auzi la ea...dumnezeu alaturi de noi...care dumnezeu ...care noi ?
the future of Romania (adica in traducere libera: "te futura of romanie !"

Chiar aa Azazel...zi-le c le zici bine i cu mult umor...ca de obicei!!!!

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
sirius_zegetina

808 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 19:29

Azazele tata, nu pot decat sa te si sa-mi salt clopu`! Tre` sa zic c-ai 1000% dreptate! Cat despre Nostradamus... bleojdea ochii prin stele in loc sa-si vada de Rifca lui si din toate cate le balmajea... doar s-o nimeri cate ceva sa fie si cum le "vedea" el; iar daca nu, ii cine se opinti sa le faca taman asa, credibile!

21goot

103 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2009, ora 14:27

scuze da omul mai poate si gresi etc .
dar eu cred ca noi vb despre tema daca va fi un razboi
si nici decum despre om vodca sau rom -care beau de dimineata .
cu aceasta cultura sau ce doriti sa spuneti ca cu asemenea persoane nu se face nimic etc
eu asteptam un raspuns mult mai comunicativ in sensul tari ,
ce credeti voi despre cum va fi romania de maine etc
iar despre acesti eroi -a fost decizia lor sa moara pentru iliescu si basescu si pt tara plina de imoralitati
fantezi etc
acel pamant este blestemat de dumnezeu nu va fi pace .se omoara intre dar nici ei nu stiu de ce ? .
pe mine ma intereseaza tara rom ce se va intampla nu irakul si alte state etc .
da cu nato in spate etc .
si sa rasp domnului care a zis de fanteziile lui nostradamus -
tot ce este cu 6 .-9 -si iar anul care va fi 66 si intors si invers sant ani cu multa saracie peste tot in lume . etc
santem o tara plina de probleme -saracie .somaj criza economica pt guvernanti si pt isarescu care doreste sa salvezele bunurile tuturor guvernatilor nu se gandeste la popor etc .
care leu domnilor moneda noastra trebuie sa dispara vine euro -asta ne-am dorito nu etc -
eu cand merg acasa aud tarani cum vb de euro ca , si de paine au si uitat de leu ....-rusine de flamanzi pe valuta au fost capabili rom sa vand si patria -
eu am realizat ca romania pana azi a fost aleasa din taran in frunte cu iliescu etc .
de maine ce veti alege ce veti face daca nu dorim realitatea si prezentu etc .
eu imi cer scuze pt deranj si pt scris etc .
eu sant emigrant , dar din vina cu-i etc . trebuia sa plec din tara pt un trai mai bun etc .
iar hotul rom peste hotare este patron in rom cu multa rusine in europa . acesta este rezultatul rom pt aceasta este ce este in romania de dupa 89 ca nu am fost capabili sa gandim pozitiv .
va multumesc
ciao rom

cristal
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2009, ora 20:03

Mai 9 am, emigrant ori ba, asta nu scuza scrierea si nici exprimarea mai proasta decat a unui copil din clasele primare; lasa-te de bazaconii cu 6 si 9 ca nu da nimeni nici o para chioara pe cifrele astea, is trancaneli de "glumeti" scapati din greseala de la balamuc. Si, ducandu-te "dincolo", ai gasit pe strada multi caini cu covrigi in coada plimbandu-se ? Ori din covrig a ramas numa` gaura, ca restu` l-au halit maidanezii? Ce-i in Romania se vede, nu-ti trebe ochelari; romanii care mor prin Irak ori prin alte zone de conflict, n-au murit nici pt. Iliescu, nici pt. Basescu, ci pt. ca idiotii au urlat in gura mare ca "vrem in NATO", de parca l-am vrea pe mos Craciun! NATO e o gaura imensa in bugetul oricarui stat, iar noi n-aveam ce cauta nici in pactul asta, nici in Golf, nici in Bosnia, nici in Kosovo, Afghanistan ori Irak; armata ar fi trebuit sa-si pastreze statutul, nu s-avem una "de profesionisti", adica de mercenari. Nici mortii nostri - cu tot regretul pt. familiile indoliate - nu-s eroi si nici mortii altor natiuni nu-s; au plecat acolo pt. solda si nu din alte convingeri. Iar razboi nu mai trebe sa fie, ca ESTE cam de multa vreme, chiar daca nu-i la vedere; si, ca sa aiba habar aia de nu s-au dumirit pan` amu cum sta treaba , le dau spre "cujetare" cateva citate din "Arta razboiului", poate fac legatura intre ce-a scris Sun Tzu in urma cu mai bine de 2500 de ani si cu ce se-ntampla-n lumea asta de vi se pare ca s-a intors cu fundu`-n sus de ceva timp:
"Pentru a fi eficient si-nvingator intr-un razboi, nu-l purtati cu armele, la vedere; corupeti conducatorii inamici ori inlaturati-i prin orice mijloc. Puneti in locul celor drepti si cu dragoste de neam, altii - slabi, viciosi, santajabili, plecati voua; e mai lesne si nu costa mult, poporul va lua mereu exemplul conducatorilor si-l veti cuceri simplu, fara lupta. Semanati dezbinarea, semanati ura in randul populatiei demonizandu-i zeii si impuneti-va zeii vostri, chiar daca sunt o scorneala si nici macar voi nu credeti in ei..."
"Cei ce sunt experti in arta razboiului supun armata inamica fara lupta. Ei cuceresc orasele fara a le asedia si doboara un stat fara operatiuni prelungite".
"Intreaga arta a razboiului este bazata pe inselatorie".
"Cand armata se va angaja in campanii indelungate, resursele statului nu vor fi suficiente".
"In razboi, cea mai buna politica este sa cuceresti statul intact; distrugerea lui reprezinta ultima solutie".
"Cea mai rea politica este aceea de a ataca orasele. Nu ataca orasele decat atunci cand nu mai ai alta solutie convenabila".
E nevoie de vreunul sa traduca regulile astea, ori incepeti sa vedeti si sa pricepeti ca se aplica intocmai de multa vreme? Ca razboaiele, ori conflictele zonale nu-s decat abureala buna sa abata atentia de la general la particular?

b_ej_2004

2 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 14:37

mai mult ca sigur

21goot

103 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 18:20

buna .
eu incerc sa scriu abureli am scris si eu parerea mea pt asta este acest forum etc .
apoi eu nu am lasat nici un covrig pe nici o strada etc
sant emigrat pt mine nu pt tine etc .
am dreptul sa gresesc ca , si multi alti aici nimeni nu este corect etc .
gresesc chiar ce-i care au facut facultatea de litere cum ar fi jurnalisti --da !
scuze si tu ai scris o frumoasa fabula , ...
eu sant femeie -tu esti barbat este normal sa sti mai multe despre razboaie sau despre tratate nato etc .
dar nu-i cinstit sa sari repede in cap
eu sant romanca sant mandra si astept mereu vacanta sa merg acasa sa stau cu familia
dar noi romani santem buni filozofi ::! ok . o zi buna tuturor
ciao

cristal
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 19:34

Esti romanca???!!! Hai, ca-i de coma!!! Asa scrie si gandeste o romanca, fie ea si emigranta? Astea nu-s greseli, asta-i necunoasterea elementara a limbii, iar cunoasterea unei limbi si exprimarea corecta, acordul dintre subiect si predicat se-nvata in clasele primare; si-apoi, nici nu-ntelegi macar corect ce posteaza altii. Cunoasterea unui subiect nu tine de gen ori de sex; si eu sunt femeie, numai ca asta nu-nseamna sa fiu habarnista si sa n-am idee pe ce lume traiesc. Iar tu, in Occidentul ala, unde nu-i atata saracie - cica - precum in Romania, te-ai imbogatit ori ai uitat doar sa vorbesti si sa scrii romaneste? Ca la asta m-am referit cand te-am intrebat "daca-i gasit acolo caini cu covrigi in coada" si nu c-ai lasat tu vreun covrig ce stiu eu pe-unde... era tare greu de priceput, nu?! Deh, e cam ca-n bancul ala: "unde dai si-unde crapa"!!!

casatopnord

53 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 08:51

POATE IN MINTEA CELUI CE INTREABA E RAZBOI CU NEURONI , CHIAR DORESTI ASA CEVA .

cifobrien

128 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 14:52

toata lumea e speriata de razboi ,da va intreb si io :cand drak a fost pace pe pamantu asta?

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 15:03

Niciodata!!!

udrescuovidiu

1 mesaj
Postat pe: 23 Mai 2009, ora 23:28

dupa unele calcule mai recente in ultimii 2000 de ani au fost doar 4 (patru ) ani de pace pe pamant , adica s-au luat dupa documente si din data de.. pina la data de ...a fost razboi in zona cutare , si s-a adunat calendaristic perioadele in care nu este mentionat nici un conflict armat la nivelul planetei noastre . specia umana este o specie razboinica prin esenta , care lupta pentru a avea mai mult , din ce in ce mai mult , ceea ce este bine pentru ca am evoluat si stapanim o planeta ( deocamdata ) , ce este rau este ca ne luptam intre noi ....
cei interesati de subiectul ' cel de al III-lea razboi ' pot studia Geopolitica care este o stiinta , o disciplina de granita intre istorie ,geografie ,economie , politica , sociologie si stiintele militare .
Geopolitica ofera cateva teori interesante , nu prezice razboaie .
razboi mondial categoric nu , razboaie locale da .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 06:07

De la: cifobrien, la data 2009-05-21 14:52:42toata lumea e speriata de razboi ,da va intreb si io :cand drak a fost pace pe pamantu asta?

Ieri a fost.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
cifobrien

128 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:41

se poate traii si in pace nu suntem razboinici prin esenta noastra ganditi-va tinerii care lupta in razboi, cati dintre ei ar face-o daca ar avea de ales ,vorbesc de soldatu de rand nu de generalii care stau la cartieru general.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 14:52

De la: cifobrien, la data 2009-05-25 14:41:57se poate traii si in pace nu suntem razboinici prin esenta noastra ganditi-va tinerii care lupta in razboi, cati dintre ei ar face-o daca ar avea de ales ,vorbesc de soldatu de rand nu de generalii care stau la cartieru general.

Pi acum nu mai eti obligat s faci armat!!! Acum se nroleaz doar cei care doresc s urmeze o carier militar! Deci "tinerii care lupt n rzboi" chiar au de ales! Nimeni nu-i mpinge de la spate!!! O fac pentru c aa vreau ei......mai precis pentru bani!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:28

Abia astept .... ...indiferent de motive...un astfel de reazboi va fii inevitabil....sper sa fie acuuum

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 16:37

De la: vladidec, la data 2009-05-26 16:28:58Abia astept .... ...indiferent de motive...un astfel de reazboi va fii inevitabil....sper sa fie acuuum

Dup poza de la avatar...vd c ai i intrat "n pielea" personajului principal din cel de-al II-lea rzbel mondial...
Dar te ntreb...eti pregtit s i pierzi?!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 17:04

De la: Dorulet, la data 2009-05-26 16:37:47
De la: vladidec, la data 2009-05-26 16:28:58Abia astept .... ...indiferent de motive...un astfel de reazboi va fii inevitabil....sper sa fie acuuum

Dup poza de la avatar...vd c ai i intrat "n pielea" personajului principal din cel de-al II-lea rzbel mondial...
Dar te ntreb...eti pregtit s i pierzi?!

DAAAAAAA......MACAR MOR INCERCAND CEVA.....DECAT LA 80 DE ANI CU PLOSCA DUPA MINE....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
21goot

103 mesaje

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 18:24

BUNA SIRIUS MERSI DE FILOZOFIA TA STI SATI DA-I TALENTELE PE FORUM
UITE CUM STA TREABA EU VB 3 LIMBI NU MA DAU IN VANT NICI NU FAC PREDICI PE FORUM ETC :
DAR CUM LA NOI IN ROMANIA SANT CA-M MULTI FILOZOFI ASA SI TRAIUL DIN TARA ESTE ETC
EU VB CUM VAD EU ROMANIA DIN AFARA ETC
ACUM TU ESTI CA ; SI NOUA CANDIDATA EUROPARLAMENTARA DIN PARTEA PSD A RECITAT O FRUMOASA POEZIE CRED CA NOAPTEA NU A DORMIT ; CA SA POATA FILOZOFIA EI SA O TRANSMITA MULTORA ROMANI
STIMATA DOAMNA EUROPA RADE DE NOI NU SANTEM CAPABILI SA NE SCHIMBAM CULTURA SE RAMANE TOT CU BUZILE IN FATA CASEI
CUM DORIM O SCHIMBARE IN ROMANIA DACA NU AVEM CU CINE ETC
DESPRE AL TREI-LEA RAZBOI POT SA SPUN CA VA VENI CAND O SA VREA DUMNEZEU ETC
SI DUPA CUM AVEM NOI TRATATELE CU RUSIA CAM AM TREBUI SA AVEM FRICA ETC :
NU CRED CA ARE ROST SA VB DESPRE LUCRURI LA CARE NICI NU VREAU SA MA GANDESC

NU CREDEAM CA AVEM ASA DE MULTI TOCILARI
O ZI BUNA TUTUROR
CIAO

cristal
sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 11:55

Mersi de parere, fato, esti gramada-mare; in afara de "si etc", nu esti in stare sa alcatuiesti o fraza din care sa priceapa trei cuvintele nici macar un mocofan cu 4 clase; daca vorbesti si limbile celelalte precum romana, e limpede... Europa sa rada mai intai de propriii analfabeti ca are mai mult decat destui, de "super-cultura" ei cu farfuze destolite, s.a.m.d., apoi sa se uite si-n ograda altora. Cu exemplare ca tine prin Occident, nici nu-i de mirare daca ne vad aia de dincolo ca pe papuasi... cum deschideti gura, cum va zboara stolu` de grauri...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 04:58

Si eu nu suport hainele murdare pe mine. Poate sa inceapa vreun razboi de la asta>

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am043771

1 mesaj
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 13:46

Da, va fi surprinzator de repede si ca obiect. Motivele deja principale se arata :situatia inarmarii IRANULUI, precum si situatia din peninsula COREEANA .Se pare ca fara acestea alimenteaza la nesfirsit alte conflicte , din pen Sinai, Afganistanul. Un eventual razboi ar scoate imediat econommia mondiala din criza, prin avintul unor ramuri industriale si deschiderea unor surse de materii prime sau piete de desfacere daca nu cadea comunismul in EUROPA CRIZA ECONOMICA pe tapet de multnu numai in EUROPA .

sirius_zegetina

808 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 15:23

Un razboi "cald" n-ar scoate din criza decat industria de armament si-nzestrare a armatelor; se poarta un altfel de razboi, cum naiba nu-l simtiti si nu va ganditi la altul decat la cele clasice?!

liapetcu

11 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 16:39

De la: mytcor, la data 2008-09-08 21:30:44...Suntem deja in plin razboi mondial !....financiar, economic, etc. !...

da ai dreptate ,astazi razboiulu nu se mai poarta cu pusca ,sunt mijloace mult mai subtile.

borshradu

10 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Mai 2009, ora 17:17

Modul de polarizare a fortelor economico-militare din intreaga lume, suprapunerea zonelor de influenta, lupta acerba si nemiloasa pentru resurse, toate la un loc duc ciclic lumea in pragul unui cataclism armat.
Criza financiara, criza economica ce a urmat, ascensiunea fara precedent a Chinei (putere nucleara), refacerea potentialuluim militar al Rusiei, criza petrolului, ambitiile Iranului ca si portstindard al islamismului, fierberea militara din Orientul Miljlociu in mijlocul caruia se afla Israelul (putere nucleara nedeclarata), toate astea si multele altele similare la un loc arata ca intreaga lume este in fierbere, ca armele zanganesc, dar inca nu este gasit motivul unei inclestari. Amintiti-va de agresiunea Rusiei asupra Georgiei, de dispretul aratat intregii Europe de catre Rusia in problema Transnistreana, de inconstienta Occidentului fata de dezmembrarea fara noima a Iugoslaviei, de aparitia unui stat musulman in inima Europei crestine (Bosnia) si acuma Kosovo, tot musulman.
Vedem un Occident excedat de respectarea propriilor legi privind drepturile omului si autodeterminarea, in lupta cu restul lumii unde nu conteaza valorile astea. Sa privim China, apoi lumea islamica in general, Rusia, fostele state sovietice mai putin balticii, intreaga Africa, America Latina, unde pe libertatile umane face pipi orice reprezentant al statului. Acum lumea este si in pragul unei crize alimentare mondiale, adica foamete, schimbari climatice, poluare cum nimeni nu si-a inchipuit, criza financiara mondiala, criza economica naucitoare.
Analizati si asamblati toate aceste focare si zone de tensiune si veti vedea ca razboiul daca nu e deja pierdut, atunci inseamna ca inca se duce, iar de pierdut va pierde sigur civilizatia umana reprezentata de Occident. Punem pariu... Am timp sa astept 20 de ani.

Mult pot putzini buni impreuna !!!
Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 23:10

De la: Silvalencia, la data 2008-09-07 15:58:05s-ar putea sa izbucneasca un al 3 lea razboi mondial...sau poate ca acum este la stadiul de inceput...deoarece sunt presiuni foarte mari intre SUA(NATO) si Rusia(membra a pactului de la varsovia),.se pare ca rusii se cred neinvincibili si ca sunt si mai puternici decat americanii,dar eu cred ca in cazul in care rusia ar mai face vreo greseala( sa atace cu forte militare tari care vor sa adere la NATO)atunci eu cred ca americanii se vor supara si vor incepe sa faca ceea ce au facut si cu irakienii si probabil ca de partea SUA in razboi ar mai intra si toate tarile membre NATO sau poate partial...si atunci rusii pe cine vor avea aliati??? ca nimeni nu se baga in alianta cu rusii pentru ca nu este razboiul lor...si nu au de ce sa se alieze cu RUSIA..

sal pt rusi o sa intervina chinezii

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului va fi un al III-lea razboi mondial?
Mergi la: