Info
x
Va fi un al iii-lea razboi mondial?
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:30
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-18 15:25:07Ovidiu 31, deja au nceput s ne rreasc.....vizioneaz i tu filmuleul sta de vreo 10 minute i ascult ce spune femeia asta.......eu l-am vzut ieri diminea i i spun sincer c mi-a tiat toat pofta de a mai mnca ceva...
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:33
si mai spunem ca suntem copii lui Dumnezeu...
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:38
De la: ovidiu31, la data 2009-02-18 11:19:57terminati cu tampeniile cu Romania tinut ales/protejat etc etc....terminati cu tampeniile legate de biserici,testamente si biblii....incetati sa va mai spurcati/muscati unu pe altu precum cainii turbati...nu va mai dati in stamba,fiecaruia ii va veni randul sub o forma sau alta sa constate....REALITATEA crunta de zi cu zi....la ea uitati-va....eu vad ca mi-a fost concediata nevasta,vad ca am rate de platit si nu am cu ce,vad ca in situatia mea sunt inca multe mii poate sute de mii sau chiar milioane de oameni...eu vad ca situatia nasoala devine pe zi ce trece si mai nasoala...vad ca oameni in curand or sa sara precum fiarele unul la gatul celuilalt (voi deja ati inceput-o verbal)...vad ca s-au inmultit crimele ,jafurile,violurile...
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:39
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:45
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-18 15:38:50De la: ovidiu31, la data 2009-02-18 11:19:57terminati cu tampeniile cu Romania tinut ales/protejat etc etc....terminati cu tampeniile legate de biserici,testamente si biblii....incetati sa va mai spurcati/muscati unu pe altu precum cainii turbati...nu va mai dati in stamba,fiecaruia ii va veni randul sub o forma sau alta sa constate....REALITATEA crunta de zi cu zi....la ea uitati-va....eu vad ca mi-a fost concediata nevasta,vad ca am rate de platit si nu am cu ce,vad ca in situatia mea sunt inca multe mii poate sute de mii sau chiar milioane de oameni...eu vad ca situatia nasoala devine pe zi ce trece si mai nasoala...vad ca oameni in curand or sa sara precum fiarele unul la gatul celuilalt (voi deja ati inceput-o verbal)...vad ca s-au inmultit crimele ,jafurile,violurile... ne rezumam viata la stagiul de animal, care se calca in picioare pentru o coaja de paine???
Omerta Vision
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:11
Eu am inteles ca merg toti chinezii in America ca au dat o mina de ajutor la falimentul bancilor americane si acum trebuie sa-i tina .La noi in Romania vor fugi toti din Italia,Germania,Anglia,Franta ,Olanda si restul ca se desprinde o falie si se separa din nou continentele
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 19:51
mamaaaa,atunci sa vezi inghesuiala si batalie ptr.haleala si de va urca si nivelul oceanului planetar cu vreo 7 m ,asa cum s-a estimat,atunci sa te tii : care pe care !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 19:56
De la: cordeluta, la data 2009-02-18 17:11:34Eu am inteles ca merg toti chinezii in America ca au dat o mina de ajutor la falimentul bancilor americane si acum trebuie sa-i tina .La noi in Romania vor fugi toti din Italia,Germania,Anglia,Franta ,Olanda si restul ca se desprinde o falie si se separa din nou continentele Dragu...n-ai neles bine! Nu se desprinde falia ci se ciocnete....adictelea continentele se strng s formeze un singur mare continent, dar asta se va ntmpla treptat, cam ntr-un milion de ani.... Las geologia....ocup-te de altceva, c nu te prinde...
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
|
|
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 23:33
Nu rideti de cordeluta ca mare dreptate are.In vestul tarii deja sint localitati detinute de alte neamuri,iar pe 27 septembrie 2009 se anunta ceva catastrofal
|
|
ovidiu31 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 10:11
pana la catastrofe murim de foame,va zic eu.
mai tineti minte expresia "codru-i frate cu romanul"? daca mai ramane vre-un codru netaiat poate ca acolo o sa mai fie vreo sansa de scapare. Teorii conspirationiste sunt garla,filme,articole de ziar etc etc....toti le aducem in fata...insa pe nici unul din voi nu vad sa scrie ceva legat de felul cum am putea scapa de o eventuala catastrofa sau nenorocire.
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 10:43
cEA MAI MARE CATASTROFA ESTE CA romanul ,A UITAT SA FACA AGRICULTURA,A UITAT SA MUNCEASCA,A UITAT SA FIE CINSTIT SA NU FURE SA NU MINTA ,SA NU FIE EGOIST-prefera sa mearga in occident sa invete aceste uitari.Nu ar fi o nenorocire dar cind se intoarce in tara ceva mai batrin si ramolit -cica nu are noroc in viata
|
|
cEA MAI MARE CATASTROFA ESTE CA romanul ,A UITAT SA FACA AGRICULTURA,A UITAT SA MUNCEASCA,A UITAT SA FIE CINSTIT SA NU FURE SA NU MINTA ,SA NU FIE EGOIST-prefera sa mearga in occident sa invete aceste uitari.Nu ar fi o nenorocire dar cind se intoarce in tara ceva mai batrin si ramolit -cica nu are noroc in viata
|
|
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 10:44
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 10:44
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:20
mama ,mama,ce teatru,doamne cine-si bate joc de ROMANIA ?
|
|
inmandi 58 mesaje Membru din: 11/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:24
cred ca bateti cimpii,nu sinteti in stare sa faceti o discutie pe o tema vine un deraiat si intreaba altceva
|
|
inmandi 58 mesaje Membru din: 11/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:25
cumintica ,dupa poza nu prea pari cumintica
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:46
va fi razboiul femeilor caontra barbatilor care se masturbeaza in baie si lasa femeile sa se chinuiasca cu vibratoarele
|
|
freepilot08 2 mesaje Membru din: 29/11/2008 |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:52
al treilea razboi....nu fiti copii....poate doar pe pc..si...nu credeti ca va depaseste subiectul?..vorbiti despre femei...
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:54
De la: cumintica, la data 2009-02-19 21:46:50va fi razboiul femeilor caontra barbatilor care se masturbeaza in baie si lasa femeile sa se chinuiasca cu vibratoarele Fat, tu tot blond platinat ai rmas....
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 21:55
De la: freepilot08, la data 2009-02-19 21:52:20al treilea razboi....nu fiti copii....poate doar pe pc..si...nu credeti ca va depaseste subiectul?..vorbiti despre femei... Mai caut....aici se vorbesc lucruri serioase. Despre femei caut pe alt topic.
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 07:08
Va fi razboiul celor dusi cu pluta si ingusti la minte
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:30
De la: buldogul, la data 2009-02-19 10:43:46
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:31
taticu',cea mai mare catastrofa nu e ce aberezi talica pe acolo,mata esti cea mai mare catastrofa,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:32
De la: cumintica, la data 2009-02-19 21:46:50va fi razboiul femeilor caontra barbatilor care se masturbeaza in baie si lasa femeile sa se chinuiasca cu vibratoarele
|
|
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:32
da' pe centura ai incercat?
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:49
Al treilea razboi mondial a inceput imediat dupa terminarea celui de-al doilea; incepand cu vara (august) 1945, cine poate afirma c-a fost pace? In primul rand, testul (pe viu, nu simulat) pe o multime de oameni, mai intai la Hiroshima (9 aug.), iar la doua zile diferenta (11aug.) la Nagasaki, n-a fost efectuat in scopul "incheierii mai rapide a razboiului, cu mai putine victime", ci pt. a se cunoaste exact noul potential de lupta avut la dispozitie, avantaje, dezavantaje, efecte secundare, durata acestora in timp, s.a.m.d. Daca a crezut careva gogorita cu "incheierea mai rapida"... sa viseze linistit - visele sunt inca neimpozabile! Iar testele "pasnice" efectuate incepand din 1949, anul realizarii primei bombe cu hidrogen, au avut exact acelasi scop. Daca mai exista naivi care sa-si inchipuie ca va exista un razboi tip "The day after", li se poate ura "somn usor"! se pot culca linistiti; nu se vor trezi niciodata deasupra capului cu vreo "super-fortareata" zburatoare, nici cu vreun "Stealth" bombardier care sa ne lase drept cadou vreun "ou" ce ne face direct umbre. De ce credeti ca NORAD-ul a luat masura suplimentara de securitate in privinta lansarilor de rachete cu incarcatura nucleara? Asa, ca sa se afle-n treaba? Nu se poate lansa nicio astfel de racheta daca la pupitrul de comanda nu sunt doi operatori care, simultan, sa introduca cate-o cheie de dezactivare a sistemului de securizare, sa primeasca un cod ce le este predat in acel moment si nici o secunda mai devreme, sa roteasca simultan cheia si sa apese simultan butonul de start. Asta tocmai ca vreunuia "dus cu pluta" sa nu-i vina nastrusnica idee sa riposteze fiindca a vazut pe radar un ... atac al unui stol de pasari! (nu-i ironie, s-a intamplat in "locanta" amintita si era sa iasa un taraboi generalizat). Indiferent ce crize vor mai fi, razboi mondial cu "sperietoarea" numita armament nuclear nu se va purta; respectivele "scule" vor ramane si-n continuare depozitate in silozurile lor, in majoritate subterane. Argumente pro: aratati-mi un singur imbecil care sa nu cunoasca riscurile utilizarii acestui tip de armament; un razboi se poarta pt. cucerire - teritorii, tehnologie, instalatii industriale folosibile imediat dupa conflict, terenuri, spatiu vital - restul motivelor enuntate de-obicei in cadru oficial si mai ales, in scop electoral, e gargara cu pioneze menita sa faca capu` mare tugulanului naiv. Ori, daca se foloseste armament nuclear, dupa cat timp invingatorii ar putea lua in stapanire teritoriul vizat? Unde-i avantajul? Presupunand ca mai raman invingatori, fiindca sunt destule tari care nu vor sta cu mainile incrucisate asteptand sa fie rase! Vor riposta cu-aceeasi moneda; si-atunci? Norocul celor care-au fost facuti postere de la bun inceput, ca restul supravietuitorilor de moment... vai de capul lor! Nu stiti ce-nseamna boala radiatiei, cum se manifesta si modul "inestetic" in care te "curata" dupa un oarecare timp? Cine invinge si cu ce profit? Credeti ca cineva poarta un razboi de-amoru` artei fara sa ia in calcul profitul? Razboaiele zonale de azi, de ce se poarta numai cu armament clasic, cand cel nuclear se afla la indemana? Fiindca in razboiul din ex Yugoslavia s-au folosit doar gloante continand uraniu saracit si care-a fost rezultatul? Exact acelasi ca si in cazul primului razboi din Irak, in care s-a folosit acelasi tip de armament, adica imbolnavirea grava a combatantilor in egala masura cu imbolnavirea victimelor - asa numitul "sindrom al Golfului", respectiv "sindromul yugoslav". In plus, avantajele razboiului "clasic" sunt mari si numeroase; profita en-gros si rapid producatorii de armament si echipamente militare, furnizorii de combustibili pt. nave, aeronave, tancuri, etc., producatorii de alte materiale consumabile in razboi - medicamente, uniforme, mijloace de comunicatii, corturi, camioane, etc. si nu in ultimul rand, profita zdravan bancherii care imprumuta partile beligerante sau speculeaza starile conflictuale la bursa. Razboiul va continua si se va purta tot asa cum se poarta de vreo 30 de ani incoace - psihotronic (cine vrea sa se "cultive" in acest sens are de unde, va dau trei titluri "Razboiul psihotronic" de Emil Strainu, " Arta razboiului psi" si "Atacul psi" - ambele de Ovidiu-Dragos Argesanu, restul vi le puteti gasi si singuri), prin "bombardament" cu unde ELF, prin manipulare indusa de mass-media sau "zvonaci" platiti, prin religie, prin agenti patogeni "scapati accidental" de prin laboratoare - mai ales americane, sindromul "anxietatii de antrax" cuprinzandu-i acut dupa ce li s-au "furgasit" cateva fiole etanse cu doar cativa ani in urma, pana atunci ei fiind singurii "producatori ai virusului" - dar nimeni nu i-a atacat cu propria "arma" ("zvonacii" trebuie si ei sa traiasca!), prin... Iar celor care viseaza "razboaie" prin paturi, bai sau alte "stabilimente", le fac o propunere: sa-si deschida propriul forum cu subiectul ales in care-si pot salta poalele peste cap ca la usa cortului si-si pot arata "sculele din dotare" in toata splendoarea lor! Noi, ceilalti, promitem solemn sa nu ne varam nasul si sa nu-i deranjam cu comentarii nepotrivite cu subiectul "academic" dezbatut de ei!!!
|
|
dr_lecter8606 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:00
bai nene...tu esti sanatos sau ai sidromul capului de stanca?
|
|
dr_lecter8606 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 16:01
ma refeream la florin cel rau si...boy(u)
|
|
|
|

Al treilea razboi mondial a inceput imediat dupa terminarea celui de-al doilea; incepand cu vara (august) 1945, cine poate afirma c-a fost pace? In primul rand, testul (pe viu, nu simulat) pe o multime de oameni, mai intai la Hiroshima (9 aug.), iar la doua zile diferenta (11aug.) la Nagasaki, n-a fost efectuat in scopul "incheierii mai rapide a razboiului, cu mai putine victime", ci pt. a se cunoaste exact noul potential de lupta avut la dispozitie, avantaje, dezavantaje, efecte secundare, durata acestora in timp, s.a.m.d. Daca a crezut careva gogorita cu "incheierea mai rapida"... sa viseze linistit - visele sunt inca neimpozabile! Iar testele "pasnice" efectuate incepand din 1949, anul realizarii primei bombe cu hidrogen, au avut exact acelasi scop. Daca mai exista naivi care sa-si inchipuie ca va exista un razboi tip "The day after", li se poate ura "somn usor"! se pot culca linistiti; nu se vor trezi niciodata deasupra capului cu vreo "super-fortareata" zburatoare, nici cu vreun "Stealth" bombardier care sa ne lase drept cadou vreun "ou" ce ne face direct umbre. De ce credeti ca NORAD-ul a luat masura suplimentara de securitate in privinta lansarilor de rachete cu incarcatura nucleara? Asa, ca sa se afle-n treaba? Nu se poate lansa nicio astfel de racheta daca la pupitrul de comanda nu sunt doi operatori care, simultan, sa introduca cate-o cheie de dezactivare a sistemului de securizare, sa primeasca un cod ce le este predat in acel moment si nici o secunda mai devreme, sa roteasca simultan cheia si sa apese simultan butonul de start. Asta tocmai ca vreunuia "dus cu pluta" sa nu-i vina nastrusnica idee sa riposteze fiindca a vazut pe radar un ... atac al unui stol de pasari! (nu-i ironie, s-a intamplat in "locanta" amintita si era sa iasa un taraboi generalizat). Indiferent ce crize vor mai fi, razboi mondial cu "sperietoarea" numita armament nuclear nu se va purta; respectivele "scule" vor ramane si-n continuare depozitate in silozurile lor, in majoritate subterane. Argumente pro: aratati-mi un singur imbecil care sa nu cunoasca riscurile utilizarii acestui tip de armament; un razboi se poarta pt. cucerire - teritorii, tehnologie, instalatii industriale folosibile imediat dupa conflict, terenuri, spatiu vital - restul motivelor enuntate de-obicei in cadru oficial si mai ales, in scop electoral, e gargara cu pioneze menita sa faca capu` mare tugulanului naiv. Ori, daca se foloseste armament nuclear, dupa cat timp invingatorii ar putea lua in stapanire teritoriul vizat? Unde-i avantajul? Presupunand ca mai raman invingatori, fiindca sunt destule tari care nu vor sta cu mainile incrucisate asteptand sa fie rase! Vor riposta cu-aceeasi moneda; si-atunci? Norocul celor care-au fost facuti postere de la bun inceput, ca restul supravietuitorilor de moment... vai de capul lor! Nu stiti ce-nseamna boala radiatiei, cum se manifesta si modul "inestetic" in care te "curata" dupa un oarecare timp? Cine invinge si cu ce profit? Credeti ca cineva poarta un razboi de-amoru` artei fara sa ia in calcul profitul? Razboaiele zonale de azi, de ce se poarta numai cu armament clasic, cand cel nuclear se afla la indemana? Fiindca in razboiul din ex Yugoslavia s-au folosit doar gloante continand uraniu saracit si care-a fost rezultatul? Exact acelasi ca si in cazul primului razboi din Irak, in care s-a folosit acelasi tip de armament, adica imbolnavirea grava a combatantilor in egala masura cu imbolnavirea victimelor - asa numitul "sindrom al Golfului", respectiv "sindromul yugoslav". In plus, avantajele razboiului "clasic" sunt mari si numeroase; profita en-gros si rapid producatorii de armament si echipamente militare, furnizorii de combustibili pt. nave, aeronave, tancuri, etc., producatorii de alte materiale consumabile in razboi - medicamente, uniforme, mijloace de comunicatii, corturi, camioane, etc. si nu in ultimul rand, profita zdravan bancherii care imprumuta partile beligerante sau speculeaza starile conflictuale la bursa. Razboiul va continua si se va purta tot asa cum se poarta de vreo 30 de ani incoace - psihotronic (cine vrea sa se "cultive" in acest sens are de unde, va dau trei titluri "Razboiul psihotronic" de Emil Strainu, " Arta razboiului psi" si "Atacul psi" - ambele de Ovidiu-Dragos Argesanu, restul vi le puteti gasi si singuri), prin "bombardament" cu unde ELF, prin manipulare indusa de mass-media sau "zvonaci" platiti, prin religie, prin agenti patogeni "scapati accidental" de prin laboratoare - mai ales americane, sindromul "anxietatii de antrax" cuprinzandu-i acut dupa ce li s-au "furgasit" cateva fiole etanse cu doar cativa ani in urma, pana atunci ei fiind singurii "producatori ai virusului" - dar nimeni nu i-a atacat cu propria "arma" ("zvonacii" trebuie si ei sa traiasca!), prin... Iar celor care viseaza "razboaie" prin paturi, bai sau alte "stabilimente", le fac o propunere: sa-si deschida propriul forum cu subiectul ales in care-si pot salta poalele peste cap ca la usa cortului si-si pot arata "sculele din dotare" in toata splendoarea lor! Noi, ceilalti, promitem solemn sa nu ne varam nasul si sa nu-i deranjam cu comentarii nepotrivite cu subiectul "academic" dezbatut de ei!!!