Info
x
Va fi un al iii-lea razboi mondial?
|
firanmarian 7 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 06:03
decat sa vorbitzi degeaba
parerea mea,ca al treilea razboi mondial a inceput demult,de cand gazele is pe terminare cel mai bine se vede in 2008-2009,or lovit cu duma ca e criza mondiala asa ca putetzi lua criza asta mondiala ca pe al treilea razboi
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 06:27
De la: firanmarian, la data 2009-02-10 06:03:08decat sa vorbitzi degeaba Cind noi dirdiiam de frig in case la 0-13 grade, altii rideau de noi prin Europa. O sa mai vedem a data cum a fost in deceniul 8.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
fejer_csaba 3 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 11:51
dat fiind faptele e iminenta izbucnirea razboiului dar tot omul sarac va trage la greu , noi suntem simplii pioni pe o tabla de sah gigant numit {pamint}jucatorii sunt in umbra si nicicum divine ci oameni simplii cu idei malefice daca pionii nu iau atitudine am pus-o fratilor rau de tot !
|
|
antoaneta_marinescu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:27
al treilea razboi mondial ar fi si ultimul ...........pt omenire, ia ganditi-va cati nebuni exista si cati virusi extem de usor accesibili exista. cred ca traim cel mai sensibil moment din istoria omenirii...............
|
|
antoaneta_marinescu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 14:39
cum au inceput ultimele 2 razboaie si care a fost de fapt cauzele reale ale acestora? Intamplari nefavorabile de fatada , iar cauzele reale a fost...........surpriza .bani, puterea , lacomia. dar pentru acele timpuri era mai bine se puteau lupta intre tari pe un anumit teren in anumite limite, dar ce te faci azi cand virusache numai limite nu au .........sau te pomeni ca exista vreo granita care sa-i opreasca daca vreun nebun considera ca el e mai lacom decat altul? de ce nu va puneti problema asa........ sau altfel vreun guvern mai mare sau mai mic decide ca tara vecina e mai bine sa fie a lui si brusc in razboiul dintre ele conflictul escaladeaza ..si totul se duce de rapa. ECHILIBRU PLANETAR E TARE SENSIBIL IN VREMURILE ASTEA.
|
|
feedere38 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 03:20
sa ne fereasca d-zeu de vreun razboi,dar tare mie frica ca s-ar putea sa avem parte in viitorul apropiat.In loc sa invatam din greseli,facem tocmai invers,facem greseala si apoi invatam.Cu toti stim ca moda vestimentara revine la o anumita perioada,sa dea domnul ca istoria sa nu se repete.Ar trebui sa ne dea de gandit,numai la cat sa investit in armament si arme de distrugere in masa.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:29
Da, va fi, dar intre natura si noi, ca n-am stiut cum sa o pastram., si ea se razbuna !
Ticu
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:36
@ticu,nu stiu daca "razbuna" este cuvintul potrivit ....mai curind as zice ca nu ne mai suporta ! cam tot asa cum, daca-as fi napadita de paduchi, as face tot posibilul sa scap de ei,caci ma-nbolnavesc !
|
|
|
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 20:36
Pamintul nu mai supurta nici plugul,au fost citeva zile frumoase si am vrut sa intorc pamintul ca este reavan,dar se aude un geamat din adincuri,un vuiet.Ma gindeam ca inainte de cutremur se aude asa,m-am trintit la pamint sa ascult cu urechea,parca circulau tancurile cu senile.Se va reaseza pamintul,au tot sapat dupa petrol,dupa carbune,dupa minereuri si au lasat grote precum cariile unde a navait apa care erodeaza si ea,pina ajunge la stratul fierbinte de lava,se vor produce explozii,surpari in adincuri.Se apropie data suprapunerii sistemului solar peste centrul Galaxiei si nu stim ce urmari va avea,ciclul se repeta de 2 ori in interval de 25000 de ani terestrii care echivaleaza cu un an galactic,clima se va schimba radical peste aproximativ32 de luni si va fi foamete la nivel mondial,Romania daca nu va reface sistemul de irigatii ca inainte de 1989 ,va importa masiv grine daca va avea de la cine.Doar aceasta parte de Est va mai fi posibila de locuit,Romania,Bulgaria si partea europeana a Turciei in rest
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 14:41
De la: gabigabi, la data 2009-02-16 15:36:51@ticu,nu stiu daca "razbuna" este cuvintul potrivit ....mai curind as zice ca nu ne mai suporta ! cam tot asa cum, daca-as fi napadita de paduchi, as face tot posibilul sa scap de ei,caci ma-nbolnavesc !sml-happy0065: Da , e bine zis , din pacate unii nu vad si continua cu distrugerea naturii, cu ei trebuie sa ne razboim .
Ticu
|
|
ovidiu31 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:16
In opinia mea se intrunesc toate premisele unui nou razboi mondial,criza financiara,saracie,foamete,datorii,falimente,rasism,autonomii teritoriale...priviti cu atentie la perioada interbelica,studiati situatia de dinainte de 1917 voi chiar nu observati similitudini?!
Imi e greu sa cred ca circa 2 ani o sa o tinem asa ca in momentul de fata,imi e greu sa cred ca marea masa de oameni vor accepta pur si simplu sa moara de foame si sa se zbata in chinurile saraciei si a nevoilor.imi e greu sa cred ca miliardarii de carton se vor resemna sa piarda averile si sa stea sa se uite pur si simplu cum totul se face praf si pulbere. e evident desi ne e greu sa recunoastem ca istoria se repeta,e evident ca trebuie o schimbare (insa suntem pregatiti sa platim pretul ei?) este linistea aparenta dinaintea unei mari furtuni ce va zgudui omenirea. |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:34
De la: mirceascalat, la data 2008-12-21 02:06:17Daca nu sunteti atenti la Vremuri, atunci aflati ca Suntem in al III-le razboi mondial.
Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
|
|
petreditulescu 16 mesaje Membru din: 5/12/2008 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:03
Al treilea razboi mondial a inceput pe 8 august 2007 si s-a terminat pe 9 august 2007. Americanii au vrut sa-faca cu ajutorul chinezilor care ami au inca oameni cu capacitati PSI. Ai americanilor au fost omariti pe 11 sept 2001 la Pentagon. In aug 2007 li s-a interzi da catre cea de-a treia fota sa mai faca orice fel de razboi. Asa ca cei care doreau sa castige o gramada mare de bani din razboaie si-au cerut drepturile si le-au si capatat. 700 mld USD da la amricani si alte sume prin diverse tari. Si cotinua sa ceara si sa obtina bani : inca 850 mld USD aprobati de senatul american, etc. Chiar si pentru Romania, Austri a inceput sa faca scandal ca li se duce tara de rapa daca nu obtinem bani de la FMI ca sa sprijinim bancile Austriece de la noi.
Deci raspunsul este NU VA FI UN AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, dar o sa pla tim o gramada de bani pentru asta, daca nu ne hotaram sa-i exterminam pe cei care nii cer pe gratis, pentru ca zic ei, li se cuvin de drept! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:05
De la: petreditulescu, la data 2009-02-17 18:03:41Al treilea razboi mondial a inceput pe 8 august 2007 si s-a terminat pe 9 august 2007. Americanii au vrut sa-faca cu ajutorul chinezilor care ami au inca oameni cu capacitati PSI. Ai americanilor au fost omariti pe 11 sept 2001 la Pentagon. In aug 2007 li s-a interzi da catre cea de-a treia fota sa mai faca orice fel de razboi. Asa ca cei care doreau sa castige o gramada mare de bani din razboaie si-au cerut drepturile si le-au si capatat. 700 mld USD da la amricani si alte sume prin diverse tari. Si cotinua sa ceara si sa obtina bani : inca 850 mld USD aprobati de senatul american, etc. Chiar si pentru Romania, Austri a inceput sa faca scandal ca li se duce tara de rapa daca nu obtinem bani de la FMI ca sa sprijinim bancile Austriece de la noi.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:12
bai,nene,unde dracu'cititi voi prostiile astea,de unde va luati voi informatiile mai copii?chiar asa de spalate aveti creierele incat nu mai puteti deosebi adevarul de minciuna?cum puteti crede ca americanii s-au luptat cu chinezii si paranormalii americani au fost lichidati in marea duda din septembrie nu stiu care an,de cine si de ce si mai ales cum?chiar intr-atat de dobitoci sa fiti,sa puneti botu' la toate otravurile lansate de cei care va vor prosti si fericiti ca-i aveti de stapani?s-auzim numai de bine!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
petreditulescu 16 mesaje Membru din: 5/12/2008 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:19
Tu daca nu te pricepi de ce te bagi ? ca ta afli intreaba si sa creda lumea ca existi ? Sau stii tu cum a fast mai bine ca altii ! Iar creierul spalat e al tau ca nu mai contine nici o informatie reala ! DEh - creiere Albe !
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:20
De la: petreditulescu, la data 2009-02-17 18:19:26Tu daca nu te pricepi de ce te bagi ? ca ta afli intreaba si sa creda lumea ca existi ? Sau stii tu cum a fast mai bine ca altii ! Iar creierul spalat e al tau ca nu mai contine nici o informatie reala ! DEh - creiere Albe !
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:22
mai bine ca altii nu stiu daca stiu,deoarece nu sunt eu buricul pamantului sau nepotul lui mafalda,nici macar ruda cu mama omida,dar ce pot afirma cu tarie ca stiu mult mai bine decat tine,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:28
din amalgamul de informatii pe care le-ai insirat mai sus se poate deduce ca in creierul tau este un ghiveci bine garnisit cu cate putin din orice,dar nu spui nimic credibil si coerent asa ca mai viziteaza si talica un pic sanatoriul de la predeal sau socola si poate acolo vei gasi oameni dispusi sa inteleaga ceva din salata orientata a lui talica care miroase de la o posta ori a ceva indefinibil,semn ca e de rau pt.persoana lu'mata ori a incercare puerila de manipulare,s-auzim numai de bine!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 10:00
Cine sa mai faca razboi?BOSUL a facut atac de cord si nimeni u stie cifrul si nici statul in care are visteria.Problema este foarte grava si America peste 2 ani va fi o amintire.In rest tarile europene vor sucomba economic,dar erxista sansa sa se salveze pe spatele ROMANIEI ,singura zona geografica care nu va fi puternic afectata de cutremur,asa ca nu va vindeti terenul si casele ca va fi jale mare.
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 11:19
terminati cu tampeniile cu Romania tinut ales/protejat etc etc....terminati cu tampeniile legate de biserici,testamente si biblii....incetati sa va mai spurcati/muscati unu pe altu precum cainii turbati...nu va mai dati in stamba,fiecaruia ii va veni randul sub o forma sau alta sa constate....REALITATEA crunta de zi cu zi....la ea uitati-va....eu vad ca mi-a fost concediata nevasta,vad ca am rate de platit si nu am cu ce,vad ca in situatia mea sunt inca multe mii poate sute de mii sau chiar milioane de oameni...eu vad ca situatia nasoala devine pe zi ce trece si mai nasoala...vad ca oameni in curand or sa sara precum fiarele unul la gatul celuilalt (voi deja ati inceput-o verbal)...vad ca s-au inmultit crimele ,jafurile,violurile...
vad ca suntem pe un butoi cu pulbere ce sta sa explodeze si ca va fi vai si amar de omenire cand va face bum... ah...si raspunsul meu DA (este imperios/e un rau necesar) un Razboi care sa faca curatenie in mocirla umana in care ne scaldam,sa ne mai rareasca ca suntem prea multi. |
|
Moonwalker 8 mesaje Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 11:26
Exact...scurt si la obiect...ai perfecta dreptate Ovidiu...si crede-ma ...mi-e frica de ce se va intampla cand butoiul va face bum
|
|
Moonwalker 8 mesaje Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 11:30
[Si dupa cum bine stie toata lumea, dupa o perioada de criza urmeaza un razboi mondial...ganditi_va ce arme detin anumite puteri mondiale care abia asteapta sa le testeze...ca niste copii care si au primit jucaria...si nu mai e mult pana atunci...si nu mi-e de mine...nu-mi place sa ma vait...dar mi-e frica de ce am sa vad in jurul meu...
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 12:13
De la: Moonwalker, la data 2009-02-18 11:30:32[Si dupa cum bine stie toata lumea, dupa o perioada de criza urmeaza un razboi mondial...ganditi_va ce arme detin anumite puteri mondiale care abia asteapta sa le testeze...ca niste copii care si au primit jucaria...si nu mai e mult pana atunci...si nu mi-e de mine...nu-mi place sa ma vait...dar mi-e frica de ce am sa vad in jurul meu... Mi bieic, trezete-te! Rzboiul de azi, nu mai este unul cu arme atomice, este un rzboi al diplomaiei. Acest rzboi este unul demografic, economic i psihologic. Nu vine nici un nene s arunce cu bomba....iar dac ar veni, ce te face s crezi c vei mai apuca s vezi ceva n jurul tu?
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 12:15
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-17 18:12:06bai,nene,unde dracu'cititi voi prostiile astea,de unde va luati voi informatiile mai copii?chiar asa de spalate aveti creierele incat nu mai puteti deosebi adevarul de minciuna?cum puteti crede ca americanii s-au luptat cu chinezii si paranormalii americani au fost lichidati in marea duda din septembrie nu stiu care an,de cine si de ce si mai ales cum?chiar intr-atat de dobitoci sa fiti,sa puneti botu' la toate otravurile lansate de cei care va vor prosti si fericiti ca-i aveti de stapani?s-auzim numai de bine! Ai mare dreptate Florin....
|
|
flora2907 6 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 12:32
De la: partidul1, la data 2008-09-08 10:37:06 |
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 12:33
De la: Silvalencia, la data 2008-09-07 15:58:05s-ar putea sa izbucneasca un al 3 lea razboi mondial...sau poate ca acum este la stadiul de inceput...deoarece sunt presiuni foarte mari intre SUA(NATO) si Rusia(membra a pactului de la varsovia),.se pare ca rusii se cred neinvincibili si ca sunt si mai puternici decat americanii,dar eu cred ca in cazul in care rusia ar mai face vreo greseala( sa atace cu forte militare tari care vor sa adere la NATO)atunci eu cred ca americanii se vor supara si vor incepe sa faca ceea ce au facut si cu irakienii si probabil ca de partea SUA in razboi ar mai intra si toate tarile membre NATO sau poate partial...si atunci rusii pe cine vor avea aliati??? ca nimeni nu se baga in alianta cu rusii pentru ca nu este razboiul lor...si nu au de ce sa se alieze cu RUSIA.. corekt
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 12:37
De la: mytcor, la data 2008-09-08 21:30:44...Suntem deja in plin razboi mondial !....financiar, economic, etc. !... ASA E
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:16
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-18 12:13:18 Daca imi permiti completez,un razboi al infometarii populatiei pentru a ii determina sa iasa pe strazi si a pune oamenii in situatia de a crea haos si anarhie pentru ca uciderea lor sa fie justificata si legala pe o parte....pe cealalta parte sa-i impinga pe oameni sa isi puna singuri capat zilelor...si daca nici asa nu se va putea atunci ne vor/vom intoxica incet si sigur cu diversi virusi sau chimicale....scenarii sunt sute poate chiar mii...unele mai blande altele mai dure. nu sunt un pesimist,dar nu pot sa ma abtin sa nu spun ca se simte se vede ca traim vremuri de cumpana si ca vor deveni si mai grele,pentru simplul fapt ca ale noastre capete luminate stapanii lumii,Ei,ocultii, ziceti cum vreti voi sa le spuneti sunt depasiti de ceea ce se petrece.DA cu toti banii si cu toate resursele lor eu cred ca sunt depasiti...au incercat si incearca reconstructie,au incercat infuzii de capital pentru a sustine economiile americii si a celorlalte asa zis tari puternice..si cand or vedea ca e degeaba...vor incepe sa ne "rareasca". Probabil ca unii ma vor denigra,altii vor fi de acord cu ceea ce am scris aici...ce va fi insa nu stiu nici eu si nimeni din voi...ceea ce insa vad in jur ma pune in situatia sa ma astept la tot ce poate fi mai rau in urmatoarele luni maximum 1 an. |
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:25
Ovidiu 31, deja au nceput s ne rreasc.....vizioneaz i tu filmuleul sta de vreo 10 minute i ascult ce spune femeia asta.......eu l-am vzut ieri diminea i i spun sincer c mi-a tiat toat pofta de a mai mnca ceva...
www.youtube.com/watch?v=lDX52pEC7_w&feature=related
|
|
|
|

Da, va fi, dar intre natura si noi, ca n-am stiut cum sa o pastram., si ea se razbuna !
Pamintul nu mai supurta nici plugul,au fost citeva zile frumoase si am vrut sa intorc pamintul ca este reavan,dar se aude un geamat din adincuri,un vuiet.Ma gindeam ca inainte de cutremur se aude asa,m-am trintit la pamint sa ascult cu urechea,parca circulau tancurile cu senile.Se va reaseza pamintul,au tot sapat dupa petrol,dupa carbune,dupa minereuri si au lasat grote precum cariile unde a navait apa care erodeaza si ea,pina ajunge la stratul fierbinte de lava,se vor produce explozii,surpari in adincuri.Se apropie data suprapunerii sistemului solar peste centrul Galaxiei si nu stim ce urmari va avea,ciclul se repeta de 2 ori in interval de 25000 de ani terestrii care echivaleaza cu un an galactic,clima se va schimba radical peste aproximativ32 de luni si va fi foamete la nivel mondial,Romania daca nu va reface sistemul de irigatii ca inainte de 1989 ,va importa masiv grine daca va avea de la cine.Doar aceasta parte de Est va mai fi posibila de locuit,Romania,Bulgaria si partea europeana a Turciei in rest
Cine sa mai faca razboi?BOSUL a facut atac de cord si nimeni u stie cifrul si nici statul in care are visteria.Problema este foarte grava si America peste 2 ani va fi o amintire.In rest tarile europene vor sucomba economic,dar erxista sansa sa se salveze pe spatele ROMANIEI ,singura zona geografica care nu va fi puternic afectata de cutremur,asa ca nu va vindeti terenul si casele ca va fi jale mare.
merita sa vizionati pe;