Info
x
Emigrarea - pro sau contra?
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 05:41
Ministrul Emigrarilor din Canada este prieten cu mine.
Au discutat in guvern ca sa nu mai aduca emigranti din Europa. Romanii care mai sint pe aici sint cu contract de lucru pe 2 ani. Totusi, romanilor le-a mers vestea ca sint foarte harnici, si mai folosesc si capul la lucru. Asa ca sintem apreciati. Am lucrat in USA un an, unde am avut afacerea mea, si in Canada de cind ma stiu. Cine munceste reuseste! Cei care vin cu permis de lucru, si nu sint casatoriti au sanse sa ramina, prin casatorie. NU VA PIERDETI TINERETEA-N ROMANIA! E ULTIMUL TREN PENTRU VOI! |
|
9am109678 49 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:21
Cu mine e prieten ministrul ploilor,zapezilor si intemperiilor naturale!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:24
De la: 9am109678, la data 2010-02-05 14:21:41 Cu mine e prieten ministrul ploilor,zapezilor si intemperiilor naturale!Fii atent poti face guturai sau si mai rau, te poate lua vantul....
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 14:36
De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-05 05:41:59Ministrul Emigrarilor din Canada este prieten cu mine. TRAIASCA PRIETENIA
|
9am_anonim 126 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 02:42
phoenixmission.org/web/index.php?option=com_content&view=article...
Ne-ati tradat, emigrantilor! Ba v-am salvat, nefericitilor! Un publicat de Romania Libera si Phoenix Magazine din Arizona. Wednesday, 23 December 2009 de Ștefan N. MAIER, SUA Așadar, ne-ați trădat, emigranților! Ați plecat din România în căutarea libertății, a unui trai decent și a fericirii NUMAI PENTRU VOI. Ne-ați lăsat fără inteligența și fără priceperea voastră, fără forța care s-ar fi putut aduna AICI și nu ACOLO pentru construirea unei lumi mai bune. V-ați construit case, v-ați găsit slujbe, v-ați aciuiat la sânul generos al unor societăți care v-au dat o pâine și v-au ridicat. Iar noi am rămas singuri cu comunismul românesc, singuri cu anticomunismul românesc, singuri cu politicianismul de ev mediu al tuturor acestor partide, partidulețe și politicieni care nu urmăresc decât interese strict legate de mațul lor personal. Am rămas singuri cu proștii ăștia de colegi de muncă fără altă preocupare decât de a se mânca la nesfârșit între ei, într-o societate care ar fi trebuit să renască, nu să moară progresiv, după Decembrie 1989, adică exact acum 20 de ani. Am rămas în blocurile noastre insalubre, dintre care peste o jumătate ar trebui darâmate și reconstruite din cauza afecțiunilor cauzate de cutremure, gândaci, ploșnițe, igrasie, manele, îmbătrânire naturală... Am rămas marginali într-o lume marginală. Ne-ați trădat, emigranților, dar asta n-ar fi nimic încă, dacă nu v-ați fi trădat și pe voi înșivă! V-ați lăsat în urmă părinți, copii, frați, cei mai buni prieteni, profesori, oameni pe care i-ați iubit, locuri dragi, gusturi și mirosuri, imagini și sunete. Ați lăsat în urmă morminte care au început să intre în paragină sau au fost vandalizate. V-ați lăsat zecile, sutele, miile de cărți care v-au format dar nu au mai avut loc în geamantanele voastre mici de fugari. V-ați găsit scuze și consolări pentru toate acestea. Ne-ați trădat și continuați zilnic să ne trădați dându-ne sfaturi sau îndemnându-ne de la distanța și confortul mediului în care trăiți, criticându-ne des și chiar bucurându-vă parcă de necazurile noastre, care nu vin decât să justifice o dată în plus faptul că, din punctul vostru egoist de vedere, ați luat cea mai bună decizie când ați decis să plecați. Iar recent ne-ați decis si președintele prin votul vostru, punănd cireașa pe tort. Sau, poate, chiar mai bine zis, bomboana pe coliva... Ba v-am salvat, nefericiților! Ne-am construit case fără să fie nevoie să furăm, muncind onest, ne-am găsit slujbe fără să fie nevoie să ne prostituăm, ne-am integrat în societăți care i-au apreciat pe cei mai buni dintre noi și ne-au făcut loc în primele linii, urmându-ne, nu dându-ne în cap, așa cum eram obișnuiți ori de căte ori încercam să facem ceva bun in România. Ați rămas cu politicienii pe care-i meritați, pentru că ei s-au ridicat dintre voi și cu sprijinul vostru, nu sunt extratereștri. Colegii voștri de muncă sunteți voi înșivă. Blocurile în care locuiți, paraziții, marginalitatea, vă aparțin. Le aveți cum le întrețineți. N-am lăsat nimic în urmă care am fi putut lua cu noi, iar pe cei dragi și apropiați i-am ajutat cum nimeni n-ar fi îndrăznit să viseze măcar că i-am fi putut ajuta, rămânând în România. Banii trimiși de noi și cheltuiți de ei pe produse și servicii au ținut în viață o economie care ar fi fost altfel în cădere liberă, echilibrând ani de zile balanța de plăți a țării. Medicamentele plătite de noi au salvat nenumărate vieți omenești, cheltuielile noastre ca turiști în țara din care a trebuit să plecăm pentru a ne trăi viața au reprezentat și vor reprezenta mulți ani de acum încolo o pâine pentru voi. Căci dacă nu venim noi să revedem imagini, să reascultăm sunete, să ne bucurăm de gusturile și mirosurile copilăriei, adolescenței ori tinereții noastre, câți turiști credeți că ar prefera Romănia unor destinații unde ospitalitatea nu e doar o poveste pentru pionieri și uteciști, prețurile sunt suportabile și veceurile utilizabile? Am plecat cu geamantane mici nu pentru că n-am fi vrut să luăm cărțile dragi cu noi, ci pentru că am plecat în necunoscut! Dar ce bine vă pare cănd ne vedeți revenind cu geamantane mari, pline de cadouri și atenții, prin care încercăm, umili, să ne cerem iertare pentru bunăstarea noastră îndepărtată și pentru anii în care nu ne-am văzut... Continuăm să vă împărtășim din experiența noastră pentru ca și voi să încercați să faceți ceva acolo unde sunteți, pentru a fi mai liberi și pentru a vă realiza, descotorosindu-vă de minciună, comunicănd direct, cu răspundere și onoare, renunțănd la individualismul anarhic atât de copios exploatat de găștile care vă conduc și reușesc să vă fure, cum spunea cineva, și banii pe care nu-i aveți. Ascultați și citiți limba română vorbită de noi, urmăriți cum ținem în viață tradițiile românești autentice, în mod neostentativ și în armonie cu cele ale popoarelor care ne-au primit cu brațele deschise și veți înțelege că în timp ce cultura voastră devine din ce în ce mai imitativă și mai subțire, noi suntem de fapt cei care o mai ținem în viață așa cum am moștenit-o și așa cum am crezut în calitățile ei universale. Cât despre președintele care v-a ieșit, oricare s-ar fi ales viața voastră ar fi fost aceeași, să nu vă faceți iluzii. Preocupați-vă de fericire NUMAI PENTRU VOI , lăsând apa vieții voastre să învârtă roata morii voastre și vă va fi mai bine și fiecăruia dar și tuturor. Învățați asta de la noi și salvați-vă, cum și noi am învățat pe unde am ajuns, și suntem mult mai bine decât dacă am fi rămas fiecare în mahalaua lui. De ceva timp îmi umbla obsesiv în minte titlul acestui articol. În fine m-am decis să aștern și ideile care veneau sub el. Firește, subiectul e mult mai complex și mai nuanțat, de la caz la caz. Cititorul va trage singur linia introspectivă" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 02:53
De la: 9am_anonim, la data 2010-02-06 02:42:42phoenixmission.org/web/index.php?option=com_content&view=article...www.youtube.com/watch?v=QtG7Wa188dg Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 10:06
NIMENI NU A TRADAT PE NIMENI / ESTE SUFICIENT SA TE UITI LA RADACINA SI SA VEZI ADEVARATA SUBSTANTA A ROMANULUI/ A REUSIT SA TRAIASCA PESTE SECOLE CU TOATE NATIIILE CE L-AU SUBJUGAT .BATJOCORIT CALCAT IN PICIOARE/
CIND A AVUT IN PREAJMA PATRIOTI ADEVARATI A RENASCUT /IN REST A INTRAT IN TACERE SI CONSERVARE NE TREBUIE FIBRA DE REVOLTATI NU O AVEM NICI PE CEA DE LUPTATORI NU O AVEM ./ ASTEPTAM UN MOMENT PRIELNIC PENTRU A RENASTE CU DEMNITATE/ EMIGRANTI ROMANI NU VA UITATI ORIGINEA SI TARA STRABUNA CHIAR DACA UNI ARUNCA CU LATURI /ACEEA SINT ADEVARATIII APATRIZI/ ROMANE FIII DESTEPT/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Copilasa 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 11:27
De la: 9am_anonim, la data 2010-02-06 02:42:42phoenixmission.org/web/index.php?option=com_content&view=article... Toate bune si frumoase, autorul acestui articol are talent, scrie o fabula miscatoare, care ramâne însa o FICTIUNE. Este nu numai NEADEVARAT, chiar PERICULOS, pentru România si români sa se creada ca în tara totul este "rahat" iar în afara tarii curge 'lapte si miere". Chestia asta cu tarile "civilizate, care primesc cu bratele deschise pe emigranti, dându-le sanse, o viata mai buna, respectându-i", etc. este CEL MAI NEADEVARAT LUCRU pe care l-am constatat în ultimii 20 de ani. Mai terminati cu GOGORITA reusitei in strainatate. Nimeni nu asteapta pe nimeni cu bratele deschise nicaieri ! Alte tari primesc români strict din INTERES? pentru ca au nevoie de materie cenusie gratuita (formata pe banii invatamântului românesc), de competente exceptionale (cum numai oamenii din Est au), de brate semi-gratuite de munca, care sterg la fund pe cei de acolo pentru 2 bani pe an. Asa zisul "confort" material este platit cu UMILINTE, precaritate, instabilitate, RASISM, si cu bani putini (fata de calificare, cantitatea de munca, etc.) Nu mai raspânditi astfel de idiotii ! Iluziile astea au distrus deja zecii de mii de vieti. Oameni care si-au vândut si parasit totul in tara si au plecat la "pomul laudat cu sacul". Sa mearga fiecare sa se convinga de "raiul" de dincolo - dar nu cu ochi de turist ! Lasati florile si luminile înselatoare si vedeti adevarata viata a emigrantului in Occident. Credeti ca acolo ati putea "arunca asa cu rahat " in tara respectiva imediat ce nu va convine ceva - cum faceti in România ?! Lasati vaicarelile si puneti mâna sa schimbati lucrurile acasa ! România are nevoie de RESPONSABILITATE, SIMT CIVIC si DISCIPLINA. Succes si clarviziune tuturor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
un_pnl_ist 1 mesaj Membru din: 23/11/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 12:46
Draga Copilasa,
Imi permit sa te completez: Romania mai are nevoie de la cetatenii ei si de CHEF DE MUNCA si MAI PUTZINE AERE. Toti romanii se viseaza manageri, indiferent de studii, experienta si putere de munca. Romania e plina de oameni care nu vor decat sa stea si sa aiba ce cheltui din adolescenta pana dupa pensie. Nu vom reusi niciodata sa traim in Romania ca acei romani care s-au realizat peste hotare decat muncind cel putin 50% din cat o fac ei. Pentru ca ei muncesc inzecit fata de cat o faceau in tzara. Mediul de acolo ii fortzeaza sa faca acest lucru. Cei care reusesc sa munceasca in acest ritm sunt si cei pe care ii vedem realizatzi. De ceilalti ( foarte multzi si ei dealtfel ) nu mai auzim prea des, nu vrea nimeni sa ii vada sa inteleaga de ce li s-a intamplat aceasta nenorocire de a se fi intors dupa ce si-au cheltuit putzinii bani si nu putzinii ani pentru a se realiza afara, crezand ca e mai usor decat in tzara. VA UREZ .... SPOR LA MUNCA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Copilasa 80 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 13:41
De la: un_pnl_ist, la data 2010-02-06 12:46:41Draga Copilasa, Da este adevarat. Vorbind de emigrantii "realizati", asta depinde de ceea ce intelege fiecare prin "realizare" : bani ?, siguranta locului de munca ? respect si pozitie in societate ? împliniri individuale, etc. etc. (?) Sunt de acord cu faptul ca românii din Occident muncesc de zece ori mai mult decât acasa. Din cauza obligatiilor din tara respectiva, dar si pt ca vor cu orice pret sa reuseasca, sa-si justifice plecarea, si nu în ultimul rând, pt ca sunt prada iluziilor de reusita in Occident. Iluzia Occidentului perfect. Animati de aceste vise si sperante muncesc românasii nostri de se rup si respecta cu strictete si in tacere toate regulile si restrictiile care li se impun cu sutele. Unde sunt vremurile unde racneau ei in România si injurau tot ce le iesea in cale (?). O data trecuti de frontiera, românii devin alti oameni, invata ce este ordinea, respectul, adevarata munca. Nu mai chiulesc, mint sau fura. De ce aceasta enorma schimbare in strainatate si nu in tara ? Probabil frica ! Pt mine aceasta atitudine cameleonica ramâne un mister. Voi ce credeti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 13:44
Radita...astazi te felicit ca ai emigrat si cauti alti doritori de emigrage. te felicit....
La orele 4si 50 min cineva a intrat in spatiul de deasupra apartamentului meu...asa zisa ...'spalatorie', cu cheie,..lacatul l-am gasit pe pozitie,..ca a intrat nu este nimic nu avea ce sa fure,..dar a trantit ceva ,..ceva asa de puternic ca a vibrat bucataria,..de a smuls aproape stecherul de la centrala,..si tencuiala din jurul tevii de gaze a cazut ...nimic la prima vedere... 1- teava putea fi fisurata,..prin ea trece gaze 2- centrala mea a inceput sa lucreze pe avarie,..noroc ca am vazut la timp si am reglat-o Vecinii care au cheie nu au intrat zic ei...Responsabilul de scara mi-a cerut cheia seara la ora 20-21 si a scos ce mai era inauntru,..vecina habar nu avea, dar cu o saptamana sau dou disparuse lantul si lacatul .... Platim politie ??? De Ce??/ La primul telefon au refuzat sa vina... La al doilea telefon s-au prezentat doi si dupa ce au privit,..dupa ce le-am explicat...au plecat... Cel ce mi-a inregistrat CI, dupa ce i-am explicat ca ma intereseaza doar cine si de ce o face??? in tacere... Al doilea care a urcat un etaj pe jos si tot timpul a vorbit la telefon mi-a spus sunati cand auziti zgomot.,..sau trimiteti barbatul in hol. Si pentru ca nu am ...a fost superb,..Atunci...ca sa mai vorbim... Nu stiam ca in ROMANIA este o crima sa nu fii casatorita,..sa nu ai un concubin macar.... Este ceva nou. Platim Politia sa se comporte ca atare... Sunt foarte ocupati... Nu era un caz de urgenta au catadicsit ei... Sarea blocul sarea,...Ei si ce??? Chema pompierii chema ambulata si ...cateva cadavre...cativa raniti,..cativa intoxicati.... Platim ce nu trebuie...si intrun sondaj am laudat un politist care tocmai prinsese un delincvent.... Am ajns mai rau decat am crezut ca se va ajunge vreodata....
|
je_eduard 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:05
Tare mai sunteti naivi! Cei care au plecat din Romania au plecat pentru ca urasc POPORUL ROMAN. Asa cum si tu urasti mizeria umana care de care te lovesti in iecare zi... esti totusi prea infumurat si prea patruns de prostia asta nemernica numita PATRIOTISM. Idioticus penibilus... UBI BENE IBI PATRIAM!
Tantalaii ca tine imi fac scarba si mai tare si realizez de ce urasc natia asta de penali! Poporul roman va avea parte de viitorul pe care il merita. ZERO! Natie de prosti, laudarosi fara motiv, lingai, paraciosi, lenesi si fara pic de respect pentru ceilalti! Mi-e scarba de voi! DE AIA AM PLECAT! PROSTOVANILOR! RAMANETI IN URMA SI LINGETI WC-URILE ALTORA! Turci, rusi, americani sau UE-isti... nu conteaza! Va meritati soarta cu varf si indesat! MERGETI SI VOTATI PE ALTII CARE SA FURE NON-STOP! TANTALAILOR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:10
PARDON, diaspora a avut un cuvant important de spus la ultimele alegeri. Deja ati uitat?
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 14:50
De la: je_eduard, la data 2010-02-06 14:05:40Tare mai sunteti naivi! Cei care au plecat din Romania au plecat pentru ca urasc POPORUL ROMAN. Asa cum si tu urasti mizeria umana care de care te lovesti in iecare zi... esti totusi prea infumurat si prea patruns de prostia asta nemernica numita PATRIOTISM. Idioticus penibilus... UBI BENE IBI PATRIAM! Mai mult kăkat ca tine nu poate mânca nimeni!!!!! De-aia ai plecat...că e mai dulce kăkatul pe care-l mănânci de la străini...și linsul în c'r...este mai sărat...n'așa?! Acolo poți lenevii cât vrei? Mă îndoiesc...sclavule!!! ...să știi că și tu provoci silă...mai multă decât orice "manelist penal" !!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:14
De la: Dorulet, la data 2010-02-06 14:50:29De la: je_eduard, la data 2010-02-06 14:05:40Tare mai sunteti naivi! Cei care au plecat din Romania au plecat pentru ca urasc POPORUL ROMAN. Asa cum si tu urasti mizeria umana care de care te lovesti in iecare zi... esti totusi prea infumurat si prea patruns de prostia asta nemernica numita PATRIOTISM. Idioticus penibilus... UBI BENE IBI PATRIAM! Dar cine esti tu merituosule si ce-ai realizat ? Hai, umilleste-ne cu ceea ce esti tu, oriunde ai fi!
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:48
De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-05 05:41:59Ministrul Emigrarilor din Canada este prieten cu mine. LA CUM TE EXPRIMI TU LIBER , BĂI ȚĂRANE , NU ADUCI NICI PE DEPARTE CU UNUL CE ARE MĂCAR UN PRIETEN !!! ȘI VRAJA ASTA IEFTINĂ CĂ E "ULTIMUL TREN " , E VALABILĂ NUMAI PENTRU TINE !!! CĂCI DA , LA MUNCILE DE JOS , DE UNDE FACI PARTE CU CINSTE ȘI ONOARE , DA , O FI ULTIMUL TREN... DAR NU ABURI LUMEA !! VALOAREA , "LOCUL UNU " , NICIODATĂ NU O SĂ AIBE INTERDICȚIE NICĂIERI !!! OAMENII ADEVĂRAȚI ȘI VALOROȘI AU LOC IN LUMEA ASTA LARGĂ , INDIFERENT DE RESTRICȚII SAU CHESTII DE GENUL ĂSTA !! DAR TU , UN OM ATÂT DE " UMBLAT " ... SIGUR NU AI DE UNDE SĂ ȘTI !!! AȘA CĂ NU MAI MÂMCA CĂCAT PE NET , CĂ NU O SĂ TE CREADĂ NIMENI ... ... ȘI CÂND O SĂ VREI ADRESA UNEI ROMÂNCE ADEVĂRATE , CE LUCREAZĂ ÎN GUVERNUL CANADIAN , TOCMAI LA SERVICIUL - EMIGRĂRI - ... SĂ-MI SPUI BĂI INTELIGENTULE , CĂ ȚI-O DAU ...FĂRĂ RANCHIUNĂ ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Selectiva 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:52
De la: un_pnl_ist, la data 2010-02-06 12:46:41Draga Copilasa, Sunt de acord cu punctul dvs de vedere in totalitate.
Raporteaza abuz de limbaj
"First, God created idiots. That was just for practice. Then He created school boards."
Mark Twain
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 15:59
De la: je_eduard, la data 2010-02-06 14:05:40Tare mai sunteti naivi! Cei care au plecat din Romania au plecat pentru ca urasc POPORUL ROMAN. Asa cum si tu urasti mizeria umana care de care te lovesti in iecare zi... esti totusi prea infumurat si prea patruns de prostia asta nemernica numita PATRIOTISM. Idioticus penibilus... UBI BENE IBI PATRIAM! TE-AM BĂLĂCĂRIT , PREȚ DE DOUĂ MESAJE FOARTE LUNGI ... DAR NU M-AU PUBLICAT !!! ADEVĂRUL ESTE , CĂ LA CUM TE-AM FĂCUT ACOLO , NICI EU NU MĂ PUBLICAM !!!! TU PRIETENE , DACĂ O SĂ-ȚI MAI PERMIȚI VREODATĂ SĂ ARUNCI GUNOAIE , CA MESAJUL ANTERIOR, PE ACEST FORUM ... EU O SĂ AM GRIJĂ SĂ TE "OMENESC" CUM SE CUVINE LA ROMÂNI...PERMANENT !!!!... NU TE MAI ÎNJUR , CĂ TE-AM ÎNJURAT DESTUL ... ȘI M-AM RĂCORIT !! EȘTI UN JEG UMAN , CE NU AI MAI AVEA LOC PRINTRE CEI CU CARE AI CRESCUT , CĂCI SUNT SIGUR , CĂ DACĂ , CUNOSCUȚILOR( APROPO', AI VREUNUL ??? ), LE-AI POVESTI IDEILE TALE , NU AI MAI AVEA CE CĂUTA ÎNTRE EI ! ORICUM , LOCUL TĂU ESTE LA GRĂDINA ZOOLOGICĂ !! ȘI STI DE CE ?? CĂ TU EȘTI ANIMAL RAR , BĂI PARAMECIULE NEDOSPIT !!! HAI SICTIR SI B....-AȘ ÎN ORIGINI !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:03
De la: camioneros70, la data 2010-02-06 15:48:43POT confirma in cunostinta de cuza si nepotul meu lucreaza in cadrul guvernului canadian, Au emigrat acum 20 de ani cu familia Si aici aveau studii superioare dar au trebuit s-o ia de la munca de jos, a trebuit sa mai faca o facultate si sa si munceasca S-au realizat, sunt multumiti dar nu stiu cat a meritat sacrificiul Si noi cei ramasi nu ne putem plange, suntem multumiti cu ce am realizat atat pentru noi cat si pentru copil. SI NU AM FOST SILITI SA FACEM COMPROMISURI. Emigrarea e pentru cei asemeni copacilor ce se adapteaza usor la transplantat si la medii diferite, dar cei mai putin adaptabili, daca ii dezradacinezi~~~ se usuca... Plecati cei ce doriti dar ganditi-va in prealabil cantariti bine.De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-05 05:41:59Ministrul Emigrarilor din Canada este prieten cu mine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:25
De la: Copilasa, la data 2010-02-06 13:41:07De la: un_pnl_ist, la data 2010-02-06 12:46:41Draga Copilasa, Stimata Copilasa, Iaca ce cred eu.... Toate bune si frumoase, autorul acestui articol are talent, scrie o fabula miscatoare, care ramâne însa o FICTIUNE. Este nu numai NEADEVARAT, chiar PERICULOS, pentru România si români sa se creada ca în tara totul este "rahat" iar în afara tarii curge 'lapte si miere". Chestia asta cu tarile "civilizate, care primesc cu bratele deschise pe emigranti, dându-le sanse, o viata mai buna, respectându-i", etc. este CEL MAI NEADEVARAT LUCRU pe care l-am constatat în ultimii 20 de ani. Felul in care scrie (autorul articolului, Stefan N Maier) da opinii pro si contra ceea ce inseamna GANDIRE si lasarea la latitudinea cititorului sa alega ce I se pare mai potrivit cu sine. Cred ca experienta ta negativa te face sa orbesti si sa refuzi exemplele reusite in care oamenii pot fi multumiti de decizia luata si fericiti in tara care i-a adoptat. E rahat in tara o recunosc si romanii ce locuiesc in Ro si cei din afara si cei straini de natia noastra. Asa ca rezolvarea problemei vine din recunoasterea ei, nu din negare. Mai terminati cu GOGORITA reusitei in strainatate. Nimeni nu asteapta pe nimeni cu bratele deschise nicaieri ! Alte tari primesc români strict din INTERES? pentru ca au nevoie de materie cenusie gratuita (formata pe banii invatamântului românesc), de competente exceptionale (cum numai oamenii din Est au), de brate semi-gratuite de munca, care sterg la fund pe cei de acolo pentru 2 bani pe an. Activismul (tau) furibund si indemnurile patriotard-rasuflate dauneaza grav sanatatii (mentale). E foarte adevarat ca cei ce primesc forta de munca isi protejeaza piata fortei de munca si e normal fiecare tara sa is idea joburile preferential locuitorilor EI. De ce sa ii acuzam ca se protejeaza? Ce ne impiedica pe noi romanii sa nu facem la fel?Ne impiedica competitivitatea pe pietele externe? Cand am aderat la UE, Romania a semnat ca intelege si accepta ca intrarea in UE nu da drept egal membrilor si ca fiecare stat are politici individuale prin care isi protejeaza piata fortei de munca, asa ca sa nu blamam ce nu ne-a interesat sa citim si sa ne informam. Daca doar forta de munca necalificata si neinstruita sau cei care au preferat mortii de foame in Romania (chiar si cei asa zis calificati in Ro) sa o dea pe munca de jos f grea si dificultatile colaterale in statele ce au emigrat, nu inseamna neaparat ca merita pusi la stalpul infamiei. Reusita unor romani e variabila, asa cum ai subliniat. Fiecare are valori mai mult sau mai putin ridicate, dar perceptia dvs personala nu o poate subsumeze pe cea a multora ca sa discutati atat de vehement in numele unei multimi ca si cum ati sti mai bine ca toata lumea cine si de ce pleaca si din ce ratiuni. E bine sa va ganditi si la stratificarea sociala un pic cand faceti o analiza si sa intelegeti de ce ponderea celor cu burta goala ingroasa randurile emigrantilor. O data trecuti de frontiera, românii devin alti oameni, invata ce este ordinea, respectul, adevarata munca. Nu mai chiulesc, mint sau fura. De ce aceasta enorma schimbare in strainatate si nu in tara ? Probabil frica ! Pt mine aceasta atitudine cameleonica ramâne un mister. Romanii ca si alte nationalitati au comportament adaptativ. De aceea sunt capabili sa se adapteze locurilor si legilor. Si in Romania ar respecta legea daca asta ar invata de mici. Doar ca de mici, romanii invata ca una e teoria si alta e practica(asta invata din scoala si din familie) si picatura chinezeasca cum ca legea e facuta sa fie eludata iar statul e facut sa fie furat e cea care schimba definitiv si iremediabil un comportament societal normal intr-unul deviant de masa. Daca legea si felul ei de aplicare determina frica si educa cu forta, poate ca asta e un alt mod de a privi legislatia romaneasca ca masura coercitiva de inregimentare a maselor. Suna dur si totalitar dar fara lege nu se poate. Romanii aleg sa munceasca in afara (si) pt ca au instincte primare de supravietuire, dincolo de nevoia de a urca pe scara ierarhica sociala prin recunoastere, etc. PS: De departe, ai un stil dispretuitor de a judeca oamenii de oriunde ai fi. Poti avea opinii si fara sa-I faci pe ceilalti sa se simta prost si judecati si pusi la zid. Nu e nimic rau sa ai alta opinie, dar e civilizat sa ai alta atitudine. Pentru desi se vede ca esti un om educat si care gandeste, atitudinea iti strica firmamentul. In opinia mea. Raporteaza abuz de limbaj
"First, God created idiots. That was just for practice. Then He created school boards."
Mark Twain
|
|
stefan_p85 10 mesaje Membru din: 4/02/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:44
Nu va mai plangeti ca ne pleaca oamenii in strainatate. Foarte bine si tot respectul pentru ei. Ce vreti sa faca, sa stea sa-si bata joc ai nostri de ei aici in tara sau sa stranga vreo cativa ani din dinti acolo si sa fie multumiti? Nu vedeti in ce hal am ajuns? Si asta nu e tot- o sa vedeti cum o sa fie mai tarziu.
Daca toti am avea rude primari si senatori am sta cuminti acasa, vedeti realitatea si nu mai dati cu presupusul ce ar trebui sa faca. E vorba de supravietuire in toata jungla asta de lume.
|
stefan_p85 10 mesaje Membru din: 4/02/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:53
Tare mai sunteti naivi! Cei care au plecat din Romania au plecat pentru ca urasc POPORUL ROMAN. Asa cum si tu urasti mizeria umana care de care te lovesti in iecare zi... esti totusi prea infumurat si prea patruns de prostia asta nemernica numita PATRIOTISM. Idioticus penibilus... UBI BENE IBI PATRIAM!
Tantalaii ca tine imi fac scarba si mai tare si realizez de ce urasc natia asta de penali! Poporul roman va avea parte de viitorul pe care il merita. ZERO! Natie de prosti, laudarosi fara motiv, lingai, paraciosi, lenesi si fara pic de respect pentru ceilalti! Mi-e scarba de voi! DE AIA AM PLECAT! PROSTOVANILOR! RAMANETI IN URMA SI LINGETI WC-URILE ALTORA! Turci, rusi, americani sau UE-isti... nu conteaza! Va meritati soarta cu varf si indesat! MERGETI SI VOTATI PE ALTII CARE SA FURE NON-STOP! TANTALAILOR! Ai perfecta dreptate, in schimb nu trebuia sa vb atat de urat fata de ai tai. In cazul tau sunt mii dar nu avem unde sa plecam asa ca mai gandeste putin inainte sa vorbesti. Isi merita soarta pentru n'spe mii de lucruri gresite pe care le-au facut, dar asta o sa ne distruga pe noi astia tineri. Poti sa ma injuri daca nu am zis ceva bun. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 16:53
De la: stefan_p85, la data 2010-02-06 16:44:19Nu va mai plangeti ca ne pleaca oamenii in strainatate. Foarte bine si tot respectul pentru ei. Ce vreti sa faca, sa stea sa-si bata joc ai nostri de ei aici in tara sau sa stranga vreo cativa ani din dinti acolo si sa fie multumiti? Nu vedeti in ce hal am ajuns? Si asta nu e tot- o sa vedeti cum o sa fie mai tarziu.Nu se plange nimeni ca pleaca oamenii in strainatate la munca dar ne miram cum de acolo accepta atatea compromisuri doar de dragul banilor, cum de acolo pot fi disciplinati si sa-si vada de munca , pe cand aici fug de munca. Traim intr-o tara libera si fiecare e liber sa experimenteze. Raporteaza abuz de limbaj |
|
onlyme 40 mesaje Membru din: 3/12/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 17:41
PENTRU TOTI "PATRIOTII"
STRAINII N-AU NEVOIE DE MATERIE CENUSIE GRATIS, FORMATA DA "INVATAMANTUL " ROMANESC! AU NEVOIE DE OAMENI CARE-SI DORESC SA MUNCEASCA, SA-SI CASTIGE PAINEA CINSTIT! MATERIA AIA CENUSIE NU MI-A FORMAT-O INVATAMANTUL ROMANESC, CARE A AJUNS DE TOATA JENA! MI-AM FORMAT-O SINGURA, CA M-A DUS "CREIERUL" SI AM AVUT VOINTA SA PUN MANA PE CARTE SI SA FAC MEDITATII PARTICULARE IN CARE SA INVAT CE-AR FI TREBUIT SA MA INVETE PROFESORII LA SCOALA SI NU I-AU INTERESAT! ASTA A PATIT SI FIICA MEA IN LICEU, IN ROMANIA! AM PLATIT LA MEDITATII DE NU MAI STIAM IN BUZUNARE SA MA SCOTOCESC, CA LA SCOALA ERA JALE SI N-AR FI PUTUT SA TREACA DE BACALAUREAT CU CE FACEA LA ORE! AR TREBUI SA FITI CINSTITI CU VOI INSIVA CA INVATAMANTUL DIN ROMANIA NU MAI ESTE CE A FOST! ERA MAI BUN , MAI DE CALITATE PE VREMEA LUI CEAUSESCU! ACUM ABSOLVI O FACULTATE CU SPAGA SI APOI TE DAI MARE "SPECIALIST". TE IMBOLNAVESTI, MERGI LA MEDIC SI ALA SAU AIA FACE EXPERIMENTE PE TINE CA A ABSOLVIT FACULTATEA CU MEDIA 5, DAR E DITAMAI DOCTORUL!! AM AVUT O COLEGA IN ROMANIA CARE AVEA 2 FACULTATI SI ERA UN FEL DE SECRETARA BUNA LA TOATE CA DE UN JOB CALIFICAT IN DOMENIUL EI NU AVEA LOC DE PILE! ASTA OFERA ROMANIA "MATERIEI CENUSII" EDUCATE! UN MARE NIMIC! CUMNATA MEA ARE FACULTATE SI NU SE POATE ANGAJA NICI MACAR VANZATOARE CA E "SUPERCALIFICATA"! SI CE FACE? STA SI MOARE DE FOAME IN CASA CU UN COPIL SI ASTEAPTA SA-I DEA PARINTII CEVA BANI DIN PENSIA LOR DE MIZERIE CA SA AIBE CE MANCA! FASOLEA SI CARTOFUL AU DEVENIT MANCAREA DE BAZA A ROMANULUI DE RAND! CAND ARE O BUCATA DE CARNE IN OALA E DEJA OSPAT! VOTATI IN CONTINUARE SPAGARII SI INCULTII SA VA CONDUCA! SA NU CUMVA SA AVETI ATITUDINE LA NICI O ALEGERE PARLAMENTARA SAU PREZIDENTIALA! SI NU-I MAI INJURATI PE CEI CARE AU AVUT CURAJUL SA ISI IA SOARTA IN MAINI SI SA FACA CEVA PENTRU EI SI COPII LOR! CEI CARE AU PLECAT SI NU S-AU "REALIZAT" SUNT SINGURII VINOVATI DE SOARTA LOR! AU VENIT IN STRAINATATE CU MENTALITATEA ROMANEASCA SI AU PRIMIT UN MARE FLIT! STATI SI "RESPECTATI" LEGILE DIN ROMANIA! SI MAI FACETI CEVA IMPRUMUTURI PE LA BANCI SA AVETI BANI DE SPAGI CA SA REALIZATI CEVA IN VIATA VOASTRA! PENTRU CA ASTA E ROMANUL DIN ROMANIA! UN SPAGAR, UN PROFITOR, SA-MI MEARGA MI-E BINE CA RESTUL NU CONTEAZA! IAR TEORIILE ALEA DE PATRIOTI INFLACARATI MAI LASATI-LE PENTRU COPIII DE GRADINITA! DACA ATI AVEA SANGE IN VENE ATI FACE CEVA CU ADEVARAT CONSTRUCTIV IN ROMANIA, NU NUMAI BALACARELI PE FORUM IMPOTRIVA CELOR CARE SI-AU LUAT LUMEA IN CAP DE "BINELE" DIN ROMANIA. NOI SUNTEM CEI CARE AM AVUT SI AVEM CURAJ! NOI SUNTEM SUPRAVIETUITORII, IAR VOI SUNTETI SCLAVII! NOI STIM PENTRU CE MUNCIM SI PENTRU CE EXISTAM! VOI NU STITI! VA COMPLACETI IN ACEEASI MIZERIE DE 20 DE ANI SI AVETI GURA MARE PE INTERNET CA AICI NU VA "TAXEAZA" NIMENI, NU RISCATI SA VA PIERDETI SLUJBELE, "POZITIILE" IN "SOCIETATE"! DATI-I INAINTE CA NUMAI GURA E DE VOI! TOT CE SPUNETI EXPRIMA FRUSTRARILE PE CARE LE AVETI IN ROMANIA SI DE CARE NU VA PUTETI DEBARASA DECAT ASA! NU AVETI CURAJ! VA ASTEPT LA O BERE IN STRAINATATE, CA MUNCESC SI IMI PERMIT!
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 18:15
De la: onlyme, la data 2010-02-06 17:41:49PENTRU TOTI "PATRIOTII" Geaba ai idei daca forma prezentata e execrabila! Ai invatat acolo in strainatate sa sintetizezi si sa fii la obiect si sa respecti si sa nu dispretuiesti oamenii indiferent de ce aleg/pot in viata sa faca? Culmea e ca iti dau dreptate(in marea majoritate a ideilor), dar ma sufoca metoda pumnului in ochi, adica majusculele modul lamentabil de scriere/prezentare a ideilor tale. Lasa pe altii sa iti laude ideile, prezinta-ti punctul de vedere calm si frumos. Tot acolo ajungi. Ba mai curand, mai ai sanse ca ideile tale sa fie si citite, daca asta e scopul tau. Nu exista bunul suprem in afara Ro si nici in Ro. Sunt limite peste tot. Cred ca realismul de a prezenta si bune si rele fara sa ne atacam si jignim ne va inalta ca fiinte umane. Succes in rafinarea de prezentare, onlyme! Raporteaza abuz de limbaj
Mark Twain
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 18:18
Stimata doamna multumim, si noi muncim in tara si ne permitem de asemenea
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 18:53
De la: onlyme, la data 2010-02-06 17:41:49PENTRU TOTI "PATRIOTII" Ești o nesimțită și nu înțeleg de ce trebuie să "țipi" ostentativ, pentru că asta înseamnă când folosești doar litere mari! 1. Și eu trăiesc în România și nu sunt sclava nimănui, poate doar a propiilor mele vicii, dar toți suntem... 2. Și fiica mea învață în sistemul de învățământ românesc și văd că se descurcă foarte bine, fără să dau șpagă sau să-i iau vreun profesor în particular...Dacă aveți copii incapabili să înțeleagă ce se predă la școală sau care nu sunt interesați să învețe, nu este vina profesorilor! Este nevoie și de muncitori, nu numai de cei cu studii superioare! 3. Povestea cu prietena cu 2 facultăți care nu-și gasește loc de muncă compatibil cu studiile ei...este o gogoriță. A făcut 2 facultăți dar este capabilă doar de a fii o simplă secretară! Când ești capabil, avansezi, mai ales în sectorul privat!!! Pentru cumnată deasemenea este valabil același răspuns!!! 4. Poate că nu trăiesc în lux și opulență, dar dacă vreau să beau un vin bun, îmi permit, nu de alta, dar nu-mi place berea! 5. Faptul că ai plecat să trăiești în altă parte, nu înseamnă că ai dreptul să jignești pe cei care rămân, în țară chiar dacă nu au "neamuri" în Guvern... 6. În România, NU AI INTERNET GRATIS !!! Ești prost informat/ă!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 20:47
De la: onlyme, la data 2010-02-06 17:41:49PENTRU TOTI "PATRIOTII" Nu te-ai format în România ??... dar unde paștele mă-tii ai făcut școala generală , tu loază ??? Cine dracului te-a format ca om în viață , până la 18 ani ?? Nu vezi ce aberații îți ies din gură ???...Ai făcut și meditații ????? Și tot așa proastă ești ??? Tu , mucuoaso , ce "prestezi" , dincolo , că la cum te exprimi în revolta nanocreierului tău , mai sus de "centură" nu te ridic ... Tu faci cinste țării ăsteia pe care o renegi în scârbă ???? Sunt sigur că așa îți respecți și părinții , depravato care ești pe persoană fizică... Ai curajul și prostia necesară , să ne spui nouă pe forum că ești o supraviețuitoaree ???? Și cărui cataclism datorăm această cinste și onoare ?? Extirparea blondelor ??? Eradicarea prostiei până la exterminare ?? Un singur lucru pot să-ți spun , cu mâna pe inimă : mesajul tău a provocat puternic .... o senzație de vomă PS. Oricum , te înțelegem ... nu ești tu de vină... Părinții tăi sunt... că nu te-au stârpit din fașă ... Hai eject și dă-te-n ....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Slobozia |
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 01:12
niciunde-n lume nu exista cinste fara interes.
niciunde-n lume cei care muncesc cu adevarat au indeajuns. niciunde-n lume nu exista doar curatenie. niciunde-n lume exista doar uscaturi. niciunde-n lume doar romanii sunt cei rai sau cei buni. nu toti romanii, cum nu toti strainii, care-au plecat, au reusit. nu toti romanii, cum nu toti strainii, care-au ramas, au ramas saraci. nu toti romanii, cum nu toti strainii, au atata rautate in suflete incat sa jigneasca in halul in care s-a jignit aici... pacat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 01:15
De la: bejan_marcel, la data 2010-02-07 01:12:18niciunde-n lume nu exista cinste fara interes. ooof....cata dreptate ai! Raporteaza abuz de limbaj
Mark Twain
|
|
|
|

Mă îndoiesc...sclavule!!!
AM AVUT O COLEGA IN ROMANIA CARE AVEA 2 FACULTATI SI ERA UN FEL DE SECRETARA BUNA LA TOATE CA DE UN JOB CALIFICAT IN DOMENIUL EI NU AVEA LOC DE PILE! ASTA OFERA ROMANIA "MATERIEI CENUSII" EDUCATE! UN MARE NIMIC! CUMNATA MEA ARE FACULTATE SI NU SE POATE ANGAJA NICI MACAR VANZATOARE CA E "SUPERCALIFICATA"!
SI CE FACE? STA SI MOARE DE FOAME IN CASA CU UN COPIL SI ASTEAPTA SA-I DEA PARINTII CEVA BANI DIN PENSIA LOR DE MIZERIE CA SA AIBE CE MANCA! FASOLEA SI CARTOFUL AU DEVENIT MANCAREA DE BAZA A ROMANULUI DE RAND! CAND ARE O BUCATA DE CARNE IN OALA E DEJA OSPAT! VOTATI IN CONTINUARE SPAGARII SI INCULTII SA VA CONDUCA! SA NU CUMVA SA AVETI ATITUDINE LA NICI O ALEGERE PARLAMENTARA SAU PREZIDENTIALA! SI NU-I MAI INJURATI PE CEI CARE AU AVUT CURAJUL SA ISI IA SOARTA IN MAINI SI SA FACA CEVA PENTRU EI SI COPII LOR! CEI CARE AU PLECAT SI NU S-AU "REALIZAT" SUNT SINGURII VINOVATI DE SOARTA LOR! AU VENIT IN STRAINATATE CU MENTALITATEA ROMANEASCA SI AU PRIMIT UN MARE FLIT! STATI SI "RESPECTATI" LEGILE DIN ROMANIA! SI MAI FACETI CEVA IMPRUMUTURI PE LA BANCI SA AVETI BANI DE SPAGI CA SA REALIZATI CEVA IN VIATA VOASTRA! PENTRU CA ASTA E ROMANUL DIN ROMANIA! UN SPAGAR, UN PROFITOR, SA-MI MEARGA MI-E BINE CA RESTUL NU CONTEAZA! IAR TEORIILE ALEA DE PATRIOTI INFLACARATI MAI LASATI-LE PENTRU COPIII DE GRADINITA! DACA ATI AVEA SANGE IN VENE ATI FACE CEVA CU ADEVARAT CONSTRUCTIV IN ROMANIA, NU NUMAI BALACARELI PE FORUM IMPOTRIVA CELOR CARE SI-AU LUAT LUMEA IN CAP DE "BINELE" DIN ROMANIA. NOI SUNTEM CEI CARE AM AVUT SI AVEM CURAJ! NOI SUNTEM SUPRAVIETUITORII, IAR VOI SUNTETI SCLAVII! NOI STIM PENTRU CE MUNCIM SI PENTRU CE EXISTAM! VOI NU STITI! VA COMPLACETI IN ACEEASI MIZERIE DE 20 DE ANI SI AVETI GURA MARE PE INTERNET CA AICI NU VA "TAXEAZA" NIMENI, NU RISCATI SA VA PIERDETI SLUJBELE, "POZITIILE" IN "SOCIETATE"! DATI-I INAINTE CA NUMAI GURA E DE VOI! TOT CE SPUNETI EXPRIMA FRUSTRARILE PE CARE LE AVETI IN ROMANIA SI DE CARE NU VA PUTETI DEBARASA DECAT ASA! NU AVETI CURAJ! VA ASTEPT LA O BERE IN STRAINATATE, CA MUNCESC SI IMI PERMIT!