Info
x
Emigrarea - pro sau contra?
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 18:31
....din stalul unui siplu spectator, urmăresc de ceva vreme acest topic, d-acea n-am să fac altceva decât s-aduc în atenția voastră o simplă remarcă.
....în urma postării acelui articol : "Ne-ati tradat, emigrantilor! Ba v-am salvat, nefericitilor! "din site-ul"phoenixmission.org/web/index.php?option=com_content&view=article..." de către @9am_anonim...pe care-l anunț pe această cale că mi-a cam dispărut din lista de prieteni (nu cunosc motivul )...acel linck, mi-a stârnit curiozitățile-mi !.... Nu, nu pentru a-l inspecta interogativ, nici măcar pentru a verifica sursele sale de informare,ci din cu totul alt motiv, pur și simplu,... am dorit să observ cine-s cei ce se interesează d-acest site după această postare a respectivului articol pe un forum public românesc, n-am făcut altceva decât a urmării vreme de vreo 3 ore traficul live al acelui site. Surpriza ?!...imensă !...mdeeee-h ...curiozitatea-mi bat-o vina !.... Chiar mi-ar plăcea, ca unii dintre voi să faceți un exercițiu foarte simplu: Câți dintre voi, cunosc organigrama politică a statului Român, dar pe cea administrativă, construite de către statul românesc postdecembrist ?... Atunci când aveți să admirați cele două aspecte-n toată splendoarea lor, cred c-aveți să realizați și mărimea butoiului cu pulbere pe care s-a calat acest stat postdecembrist, dacă nu cumva s-a calat chiar pe-o bombă atomică ce așteaptă dintr-un moment în altul să-i expire timpul p-acel cadran de countdown !... |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 18:35
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
CAMELEONII 164 mesaje Membru din: 12/02/2010 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 18:39
De la: Copilasa, la data 2010-02-12 17:20:37De la: 9am_anonim, la data 2010-02-11 17:45:27De la: Copilasa, la data 2010-02-06 11:27:07De la: 9am_anonim, la data 2010-02-06 02:42:42phoenixmission.org/web/index.php?option=com_content&view=article... Romanii care au plecat in Occident dupa 1990 ,au adus progres ,au impulsionat economiile tarilor unde au ajuns sa lucreze.Nu acelasi lucru se poate spune de romanii care vor sa plece in Ocident in prezent,nu mai au meserie ,nu mai au pregatire ,studiile nu mai sint nici macar la nivelul celor 8 clase din perioada de pina in 1989. Asa ca inainte sa vinati ciiniii cu covrigii in coada ,luatio in Romania in serios,vin vremuri cind veti regreta ca ati dispretuit melegul natal ,ca nu ati depus interes sa invatati o meserie ,facultatea fara meserie este FACULTATIVA Raporteaza abuz de limbaj
Traian Băsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor să meargă în 29 iulie la vot indiferent de modul în care aleg să voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 18:51
De la: NICE, la data 2010-02-12 18:39:15
Raporteaza abuz de limbaj |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 21:33
De la: mytcor, la data 2010-02-12 18:51:06De la: NICE, la data 2010-02-12 18:39:15 In privinta studiilor chiar ai dreptate insa in privinta celor care trag foloase de pe urma unei meserii in Romania, nu prea. Noi nu dorim sa aducem progres strainatatii, nu ne dispretuim tara, dar daca tot nu stim meserie la nivelul "pretentiilor" angajatorilor din Romania, cel putin sa scoatem bani cat mai multi, din ceea ce stim, acolo unde se poate. Eu sunt nedumerita de faptul ca munca noastra e apreciata de straini dar nu si de romani, Iar daca e apreciata atunci de ce, in Romania, nu e platita macar la jumatate din valoarea la care e platita in stainatate? Cred ca romanii indiferent de meseria si de studiile lor s-au cam saturat sa lucreze In tara lor remunerati ca sclavii. Daca cineva m-ar intreba de ce plec sa lucrez in strainatate i-as raspunde ca am un vis pe care n-as putea sa-l realizez cu banii castigati in Romania nici dupa 50 de ani de munca daramite dupa iesirea din facultate. Cei ce raman aici ar trebui sa inteleaga un lucru, banii romanilor plecati sa munceasca acolo nu numai ca sustin economia romaneasca, cand se intorc aici, dar o si dezvolta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 23:31
De la: florinpreda999, la data 2010-02-12 10:02:32 Oameni buni,fac un apel disperat la bunavointa dumneavoastra,UN OM--------SILVIU BUCUR,traieste printre noi si are un mare necaz,sotia sa este bolnava de boala secolului----CANCERUL,are nevoie de sprijinul nostru neconditionat,cine poate,cine vrea,haideti sa incercam sa-l ajutam,atat moral,dar mai ales financiar,VA ROG DIN SUFLET si VA MULTUMESC !!! SILVIU NE TRANSMITE LA RUGAMINTEA NOASTRA de a incerca sa strangem niste bani in contul lui pentru Elena: ,,Sa incercam, nu stiu cum se va face dar iti dau contul meu de la BCR: 4689180210060000203 iar seria cardului se termina in 2217 titular fiind Bucur Constantin Silviu. Multumesc oricum, eu sunt sceptic, dar asta poate si pentru ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa fac. Silviu'' Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 13:27
De la: mytcor, la data 2010-02-12 18:51:06De la: NICE, la data 2010-02-12 18:39:15 Corect,acum s-a umplut pamintul de curve,meserie veche cunoscuta in toata lumea,romanii de inainte de 1989 mai si munceau
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
onlyme 40 mesaje Membru din: 3/12/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 16:33
De la: SCONCSUL, la data 2010-02-13 13:27:46De la: mytcor, la data 2010-02-12 18:51:06De la: NICE, la data 2010-02-12 18:39:15 Daca tot esti asa de destept fa o apreciere si la adresa barbatilor. Astia ce meserie practica? De "peshte" pentru "meseriasele" de curve? Sau poponari? |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 17:24
De la: NICE, la data 2010-02-12 18:39:15De la: Copilasa, la data 2010-02-12 17:20:37De la: 9am_anonim, la data 2010-02-11 17:45:27De la: Copilasa, la data 2010-02-06 11:27:07De la: 9am_anonim, la data 2010-02-06 02:42:42phoenixmission.org/web/index.php?option=com_content&view=article...
|
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 17:27
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-12 23:31:33 Puneți-mă la curent și pe mine vă rog , pe privat cu evoluția problemei lui Silviu... Încerc să ajut financiar !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_anonim 126 mesaje Membru din: 2/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 20:06
Copilaso, ideea este foarte simpla, mai citeste odata ca am scris acolo.
Parerea lui Stefan Maier nu este una singulara. Exista o mare difertenta de perceptie asupra fenomenului migratiei in viziunea celor ramasi in tara si in viziunea emigrantului roman. De asemenea, functie de tara adoptiva, exista parea pro sau contra a cetatenilor din tara adoptiva. Ca sa ai o imagine de ansamblu asupra subiectului, trebuie sa detii toate elementele, adica sa citesti presa romaneasca, presa romanilor din diaspora si presa straina. Parerea lui Maier nu este una singulara pentruc a am intalnit aceleasi idei in articole publicate de alte nume grele ale condeiului romanesc, in ziare din Belgia, Germania, Canada, Australia, USA, Franta s.a.m.d. Cei pe care i-am citat acolo au suficient creier si experienta pentru a compara cele doua lumi, fara subiectivisme radicale sau cenzura. A doua idee era sa mai cititi si presa din afara tarii, pentru ca in Romania sunteti "intoxicati" adesea cu ajutorul mass mediei, detinuta intr-un procent covarsitor de moguli. Chiar si traducerile unor articole sunt complet aiurea. Iti dau un exemplu, marea vedeta Inna care a fost prezentata drept cea mai bine vanduta cantareata romanca in 2009 este un mare rahat. Cineva are interesul sa o faca mare vedeta pe matracuca asta care face play back la greu si vorbeste engleza de te dor urechile ( a se vedea pe youtube interviul pe care l-a acordat in Ungaria anul trecut!) Despre aceasta pseudo-vedeta, Inna si piesa ei de succes "Hot" (un fel de house amestecat cu dance), mass media romaneasca "intoxica" poporul, in mod voit, cu informatii gresite. Vor sa o faca vedeta cu orice pret. S-a scris despre ea ca ar fi ocupat locul 1 in Billboard sau ca se afla in top pe BBC Radio. Orice om cu IQ mai mare de 80 poate cauta pe net si vede ca sunt minciuni sfruntate. In Billboard apare o oarecare Inna Mazel cu un album din 1996, fara nici un fel de rating, doar postat acolo, iar pe BBC Radio apare Inna din Romania cu niste informatii copiate de pe Wikipedia, unde au fost incarcate (cel mai probabil) de catre un fan sau consilier de imagine. Deci, uneori presa din Romania minte cu nerusinare, naiba stie din ce motive, dar in orice caz, dezinformeaza grav. Ganditi logic! Ce interes are un Voiculescu, Vantu sau Sarbu (mari patroni d eteleviziuni) sa va spuna adevarul gol-golut??? Ei au afaceri cu unii si cu altii, deci promoveaza ceea ce le convine. presa din Romania este aservita unor interese meschine, intr-un procent covarsitor. Mytcor, credeam ca te-ai suparat pe mine si m-ai sters din lista de prieteni. Ti-am trimis o alta invitatie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 20:32
Dorulet, ceea ce tot repeti tu pe aici (si vorbesti singura pentru ca majoritatea nu intelege), a spus Octavian Paler extrem de frumos:
« Un om normal are o singura patrie ; celelalte sunt tzari ! »
|
Selectiva 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Februarie 2010, ora 21:22
De la: 9am_anonim, la data 2010-02-15 20:06:22Copilaso, ideea este foarte simpla, mai citeste odata ca am scris acolo.
"First, God created idiots. That was just for practice. Then He created school boards."
Mark Twain
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 23:47
Scrisoare deschisa
Presedintelui Romaniei Traian Basescu, Primului ministru Emil Boc, Ministrului Justitiei Catalin Predoiu, Procurorului General Laura Codruta Kovesi. La 20 de ani de la Revolutie nu se cunoaste adevarul despre evenimentele acelor zile si despre autorii crimelor. Este o realitate dureroasa ce nu poate fi ocolita si care trebuie confruntata neintarizat, cu vointa, curaj si onestitate. Lacatul totalitar pus pe documente trebuie sfaramat. Este o chestiune presanta pentru sanatatea democratiei romanesti. Ne adresam Dvs in conditiile in care, in urma alegerilor parlamentare si prezidentiale intreaga putere de decizie si actiune se afla in miinile dvs. Desi mai sint doi ani si jumatate pina la prescrierea faptelor de omor din timpul Revolutiei, anchetele din dosarele aflate la Parchetul General treneaza si documentele din aceste dosare nu sint accesibile -contrar dispozitiei CEDO- nefiind desecretizate in totalitate. Dincolo de procedura din fata CEDO si de solutiile juridice, este nevoie ca opinia publica din Romania sa afle adevarul despre cei care au ordonat uciderea a peste 1000 de oameni in decembrie 1989 si despre cei care au executat acest ordin. Domnule Presedinte, Domnule Prim-ministru, ati cistigat alegerile vorbind si despre necesitatea reformarii statului. Credeti ca o astfel de reforma poate avea loc in conditiile in care istoria recenta ramine neelucidata, vinovatii nepedepsiti si adevarul nestiut? Credeti ca este posibila vreo reforma, orice reforma, fara ca Justitia sa se pronunte asupra crimelor si vinovatiilor trecutului? Daca da, este mai bine sa spuneti clar opiniei publice acest lucru, iar daca nu, trebuie sa va puneti in acord vorbele cu faptele. Condamnarea comunismului, act pe care l-am salutat si pe care il sustinem in continuare, ramine unul pur declarativ daca nu este urmat de actiuni concrete. Atit condamnarea comunismului, cit si reforma statului risca sa se transforme in demagogie daca nu veti intreprinde acele actiuni care sa le dea consistenta. In plus, va atragem atentia domnule Presedinte, domnule PrimMinistru, domnule Ministru al Justitiei si doamna Procuror General, ca faptele din dosarele Revolutiei se vor prescrie in timpul mandatelor dumneavoastra in situatia in care nu veti actiona pentru rezolvarea lor. Cu alte cuvinte, veti ramine in istorie in aceasta ipostaza, iar in manuale si carti va scrie ca sub guvernarea si mandatul dumneavoastra vinovatii au scapat judecatii si adevarul a ramas nedescoperit. Niciun argument, indiferent de natura lui, nu va sta in picioare in fata acestei realitati. Din nefericire, pata din activitatea si viata dumneavoastra va fi intr-o cu mult mai mare masura o pata in istoria Romaniei. Ea vi se va datora in exclusivitate daca nu veti da curs urmatoarelor solicitari: 1. Finalizarea anchetelor si trimiterea in judecata a celor vinovati, incepind cu crimele din decembrie 1989 din Bucuresti unde numarul victimelor este cel mai mare, precum si organizarea activitatii de judecata astfel incit sa existe solutii de condamnare a celor vinovati in cel mai scurt timp. 2. Desecretizarea completa a tuturor actelor din dosarele Revolutiei si transmiterea acestora catre Asociatia 21 Decembrie 1989, precum si desecretizarea si publicarea oricaror alte documente referitoare la represiunea din decembrie 1989. Pe linga adevarul judiciar (oricum incert in acest moment) romanii trebuie sa afle adevarul istoric. Nimic bun si in nici un caz un stat modern si democratic nu se poate construi pe lipsa adevarului. Nici o lege nu poate justifica "secretizarea" unor informatii care vizeaza omorul, tortura si alte infractiuni. CSAT are puterea sa decida acest lucru, asa cum a decis desecretizarea si transmiterea a peste doua milioane de dosare la CNSAS, la initiativa dvs, dle Presedinte. 3. Pedepsirea prin eliminarea din profesie a magistratilor care au tergiversat ancheta. Potrivit rezumatului faptelor descris de CEDO si aflat pe website-ul acestei institutii, in dosarele Revolutiei procurorii au lucrat numai in 1997-2000 si 2005-2007, rezultind ca peste 11 ani nu s-a lucrat in aceste dosare. Cei vinovati trebuie sa plece din justitie si din sistemul public si sa raspunda pentru complicitatea lor cu criminalii. 4. Votarea in Parlament a Legii Lustratiei, blocata in legislatura precedenta. Aveti majoritatea parlamentara necesara sa faceti acest lucru. Nu in ultimul rind, Dvs aveti si raspunderea pentru viata lui Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, care dupa 74 de zile de greva a foamei in toamna anului 2009, a reintrat in greva foamei pe 12 ianuarie 2010 si o continua si in prezent, pentru a determina autoritatile sa predea toate copiile de pe actele din dosarele Revolutiei. Actiunea lui Teodor Maries este pentru toti cetatenii Romaniei care vor sa afle adevarul, inclusiv pentru Dvs. 15 februarie 2010 Membri de onoare ai Asociatiei 21 Decembrie 1989: Monica Macovei, Ana Blandiana, Vladimir Tismăneanu, Sorin Ilieșiu, Valeriu Stoica, Radu Filipescu, Andreea Pora, Doina Jela, Rodica Culcer, Romulus Rusan, Mihai Șora, Ion Caramitru, Florian Mihalcea, Octav Bjoza, Stephane Courtois, Dennis Deletant, Stefana Bianu, Nicolae Prelipceanu, Liviu Antonesei, Ioan Stanomir, Petre Mihai Bacanu, Ștefan Niculescu Maier, Petru Clej, Steven Bonica, Cristinel Dumitrescu, Ana Țuțuianu, Camelia Doru, Răzvan Savaliuc, Ilinca Diaconu, Ion Ioan, Gheorghe Chioaru, Nicolae Ștefănescu Drăgănești, Neagu Djuvara. Alte personalități: Magda Cârneci, Stere Gulea, Lucia Hossu-Longin, Ion Mihai Pacepa, Constantin Răuță, Virgil Țârău, Antonie Popescu, George Costin, Radu Chiriță, Adrian Cioflâncă, Daniela Soros, Romeo Moșoiu, Traian Orban, Dan Călinescu, Lidia Gheorghiu Bradley, Marius P. Clonda. Urmatoarele 37 organizatii civice si sindicale: Societatea Timișoara, Florian Mihalcea Președinte Blocul Național al Revoluționarilor 1989, George Costin Președinte executiv Asociația 21 Decembrie 1989, Carmen Alexandrescu și Gabriel Hârtopanu Vicepreședinți Seniorii Ligii Studenților din Universitatea București 1990, Antonie Popescu, Romeo Mosoiu, Marius P.Clonda Asociația Revoluționarilor fără Privilegii - Radu Filipescu, Ion Caramitru Fundația Memorialul Durerii, Lucia Hossu-Longin Președinte Consiliul Mondial Român, Ștefana Bianu - Vicepreședinte Memorialul Revoluției 16-22 Decembrie 1989 Timișoara, dr.Traian Orban - Președinte Fundația Culturală Timpul, Iași, Liviu Antonesei Președinte Fundația Culturală Memoria filiala Argeș, prof.univ.Ilie Popa - Președinte Fundația Icar, Dr. Camelia Doru Președinte Grupul de acțiune Noii Golani Romanian-American Network Inc. NGO - Chicago, SUA - Steven V. Bonica - Președinte Asociația Cives, Ioan Roșca Președinte Fundatia Națională pentru Românii de Pretutindeni, Daniela Soros - Vicepreședinte Asociația Românilor din Australia, Mihai Maghiaru Președinte Organizația luptătorilor pentru apărarea drepturilor omului, I.Leșu - Președinte Sindicatul Național al Țăranilor și al Proprietarilor Români, Dan Drăghici Președinte Asociația Europeană a Cadrelor Didactice Secțiunea Națională România, prof.univ.dr. Florin-Cristian Gheorghe Președinte Asociația Scriitorilor Români și Germani din Bavaria, Radu Bărbulescu Președinte Association Culturelle et Amicale Roumaine, Gabriel Penciu Președinte LAlliance Belgo-Roumaine, Bruxelles, Ecaterina Evanghelescu Președinte Organizația Neguvernamentală Ecomondia, prof.dr.Alexandru Ionescu Președinte Consiliul Român American, Neculai Popa - Președinte Asociația Copiilor Revoluției, Cătălin Giurcanu Președinte Asociația Adevăr și Dreptate, Nicolae Bănuțoiu Președinte Asociația Apolitică Societatea Târgoviște, Ilie Petre Știrbescu Președinte Fundația Redarea Istoriei, jurist Păun Gabriel Virgil Președinte Fundația Ioan Bărbuș, Anca Maria Cernea - Președinte Federația națională Omenia a Pensionarilor (peste 1.000.000 de membri), dr.ing.Gheorghe Chioaru Președinte Grupul văduvelor de eroi martiri Federația sindicală Solidaritatea Virgil Săhleanu a siderurgiștilor din România Fundația Națională a Revoluției din Decembrie 1989 Timișoara, Pompiliu Alămorean Președinte Sindicatul Solidaritatea al siderurgiștilor Galați, Ilinca Diaconu - Președinte Sindicatul Solidaritatea Hunedoara Sindicatul ALRO Slatina, Ion Ioan Președinte www.revista22.ro/scrisoare-deschisa-7628.html Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 00:06
Romania: '89 Revolution Files Will Be Declassified
The Defense Ministry will declassify 8,000 secret documents relating to the 1989 anti-Communist revolution. New York Times Tuesday, February 16, 2010 Raporteaza abuz de limbaj |
|
GIONBAS 14 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 02:36
De la: onlyme, la data 2010-02-13 16:33:16De la: SCONCSUL, la data 2010-02-13 13:27:46De la: mytcor, la data 2010-02-12 18:51:06De la: NICE, la data 2010-02-12 18:39:15 Barbatii plecati in strainatate ? vai de mama lor! stau cu caciula in mina la coltul strazii sa se indure cineva sa le ofere 2- 3 ore de munca,hamalic,spalat geamuri ,curatat balegarul la vite,etc.ca mai sint si pesti care exploateaza proastele aduse din Romania ,ar trebui sa dea de gindit amatorilor
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 02:48
Eu am facultativul de a-i antrena pe altii. Se pune? Ca altceva decit sa-i irit pe altii pina se pun pe treaba nu mai am. Daca nu ma sculta o incurca...fac mincarime numai cind dau de mine. Ori in realitate ori pe net. pe toti ii enervez. Ori treaba, ori....mincarime. Uite ca m-a apucat si pe mine. Noapte buna.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
GIONBAS 14 mesaje Membru din: 17/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 02:55
De la: nastasemihail, la data 2010-02-17 02:48:46Eu am facultativul de a-i antrena pe altii. Se pune? Ca altceva decit sa-i irit pe altii pina se pun pe treaba nu mai am. Daca nu ma sculta o incurca...fac mincarime numai cind dau de mine. Ori in realitate ori pe net. pe toti ii enervez. Ori treaba, ori....mincarime. Uite ca m-a apucat si pe mine. Noapte buna. Ai dreptate,topic slab de comentarii ,cred ca ma mut pe unul italian ca aia sint mai vorbareti,noapte buna! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 03:00
Sa nu uiti sa le spui ca esti italian, nu romin.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 09:55
De la: mytcor, la data 2010-02-16 23:47:31Scrisoare deschisa Raporteaza abuz de limbaj |
|
Rosalie 225 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 10:50
Sunt PRO , si chiar am s-o fac...
Chiar daca am muncit , am invatat si am reusit sa am un job bun si mi-am asigurat un trai decent .... Mi-e sila de ce-i aici .... Zicea cineva foarte bine " tara noastra e frumoasa, pacat ca-i locuita"..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 11:15
De la: Rosalie, la data 2010-02-17 10:50:57Sunt PRO , si chiar am s-o fac... inseamna ca esti foarte norocos su norocoasa,... sau ai mancat ceva mul;t cand erai micut...de-ai ajunss aco;o de ti-e bine
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 11:18
De la: 9am045616, la data 2010-02-17 11:15:17De la: Rosalie, la data 2010-02-17 10:50:57Sunt PRO , si chiar am s-o fac... Norocoasa e corect spus! Nu am mancat insa cand eram micuta .dar luand in considerare situatia de aici de la noi, da, pot spune ca-s intradevar norocoasa Dar sincer, chiar vreau sa plec ...si am s-o fac cat se poate de repede
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 22:56
De la: Dorulet, la data 2010-02-12 12:40:43Well, Pacepa oricum am încerca s-o dregem și s-o dăm cotită...rămâne UN TRĂDĂTOR !!!!! Dora, eu am cateva remarci referitor la Pacepa. Eu inteleg ca Pacepa a fost tradator, dar a tradat comunismul si pe Ceausescu. Ai citit "Orizonturi rosii"? Cei care au citit-o au raspunsul la toate nelamuririle. Cartea nu este disponibila nici acum in Romania, dupa 20 de ani de la asa zisa cadere a comunismului si mai bine de30 de ani de la tradarea lui Pacepa. Probabil ca Romania inca mai are un sistem represiv si de dezinformare suficient de bine pus la punct, incat sa nu se afle punctul de vedere al tradatorului, sa nu razbata ceea ce nu trebuie sa se stie. E un joc d eputere si interese. Uite ce am gasit intr-un ziar romanesc editat in diaspora: duminică, 21 iunie 2009 "Fata in fata cu generalul Ioan Mihai Pacepa" "In 1978 cand a parasit DIE (Departamentul de Informatii Externe) erau in Securitate circa 15,000 de ofiteri operativi, fiecare erau obligati sa aibe 50 de informatori si 50 de colaboratori. Adunati cifrele acestea si reprezinta aproape 1,500,000 de oameni care au slujit Securitatea." declara realizatoarea Lucia Hossu Longin ( celebra prin realizarea serialului Momorialul dureii ) intr-un interviu de la TVR, despre generalul Ioan Mihai Pacepa, cu care a reusit sa stea de vorba in luna februarie in Miami, Florida. Pacepa a fost seful adjunct al Securitatii din Romania si consilier al lui Ceausescu, care in '78 a tradat sistemul comunist si-a cerut azil politic in SUA. Era cel mai inalt oficial din Securitatea comunista din blocul estic care trecea de partea americanilor. Realizatoarea de televiziune a stat trei zile si-a discutat cu Pacepa ore intregi intr-un interviu care a fost transpus intr-o carte intitulata "Fata in fata cu generalul Ioan Mihai Pacepa" iesita de curand pe piata. Povestea va fi se pare ecranizata si intr-un film de televiziune. Intalnirea se pare ca a fost posibila, din spusele doamnei Longin, dupa o verificare minutioasa facuta de FBI, care probabil vroiau sa se asigure ca nu exista nici un pericol la adresa lui Pacepa. "Generalul Pacepa are o alta identitate, dupa trei operatii pe care le-a suferit. Este un om care traieste in Statele Unite. Nu stiu in ce stat. E un barbat fermecator, arata ca la 50 de ani desi are 82 de ani. Este zvelt si este imaginea unui spion. Are memorie exceptionala, inteligenta, sclipire, putere de rezistenta, pentru ca interviul acesta a fost foarte greu de realizat." declara realizatoarea. Aceasta se pare ca a folosit doar inregistrari audio, deoarece nu are voie sa-i divulge imaginea fetei, aceasta fiind considerata secret de stat in Statele Unite. © Posted by Marian Petruța at 6/21/2009 La urma urmei cu ce e mai rau Pacepa decat Iliescu, de exemplu? De cine se teme? Cine-l cauta ca sa-l omoare? Ca doar Iliescu nu se teme de nimeni,desi toata lumea stie ca e scolit la Moscova, ca a chemat minerii in Bucuresti sa dea jos guvernul si sa snopeasca in bataie studentii. Teroristii de la Revolutie nu s etem, nu-i cauta nimeni. De ce oare? Dupa parerea mea, generalul Pacepa este departe de a fi un erou national, a fost lacheul lui Ceausescu, dar la un moment dat a luat decizia corecta si a iesit din sistem. Ce variante de iesire din sistem avea el? Sa fuga din Romania si sa tradeze sau sa se impuste, asa cum a facut generalul Milea la revolutie. Tradarea lui Pacepa a fost unul dintre pionii principali care au contribuit la caderea comunismului. El a cerut azilul politic in SUA in 1978, iar americanii au aflat cu aceasta ocazie, de la el, informatii valoroase, o buna parte din adevarul despre opresiunea din Romania si metodele securitatii. In America au mai ajuns si altii, in acea perioada si dupa, disidenti si oameni de cultura care au vorbit despre dictatura comunista de la Bucuresti si au militat pentru inlaturarea dictatorului de la putere. Comunismul a cazut in '89 Asta inseamna ca "idiotii"(asa ne poreclea Ceausescu) s-au trezit si au realizat cu ajutorul lui Pacepa, Europei Libere, Vocii Americii, disidentilor etcetera cat de bolnav este regimul lui Elena si Nicolae Ceausescu. Si cum scrie Mytcor mai sus, sa nu uitam ca tot criminali sunt si cei care au omorat oameni la revolutie si uite ca mai este putin si aceste crime vor fi prescrise fara sa aflam cine au fost teroristii, unde sunt ei acum si daca am scapat sau nu de umbra rosie a imperiului sovietic. Pana la urma accesul la informatie inseamna putere. pacepa avea tunci puterea, cei care sunt acum la conducerea tarii au puterea si pt. mine est eevident ca n-au interesul ca noi, prostimea sa stim adevarul. Povestea lui Pacepa este exact ca si povestea revolutiei si cea a comunismului, are si fata si revers. Ceea ce se stie in Romania este doar un aspect al problemei si cred ca cineva are interesul sa se stie doar atat, sa ramana in ceata, exact asa cum este acum: Pacepa=tradator. Adevarul este undeva la mijloc, asta e parerea mea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 09:44
De la: Rosalie, la data 2010-02-17 11:18:54De la: 9am045616, la data 2010-02-17 11:15:17De la: Rosalie, la data 2010-02-17 10:50:57Sunt PRO , si chiar am s-o fac... UN INSOTITOR????....CEVAAA....
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 11:04
De la: Dorulet, la data 2010-02-07 19:26:41Deci sistemul nostru de învățământ este după unii dintre cei ce emigrează de tot rahatul...atunci cum vă explicați asta????!!! Cei mai buni matematiceni. Cei mai buni fiziceni Cei mai buni medici Elevii din ROMANIA care au plecat indiferent in ce tara au fost trecuti cu o clasa sau doua mai sus decat erau in ROMANIA. Parintele motorului cu reactie a fost Hary Coanda,roaman de origine dar recunoscut in Franta. Primul avion .din lume...inginer Traian Vuia Primul pilot din lume...Aurel Vlaicu Si lista poate fi largita.. Nu stiu daca ultimile modificari din invatamant se mai ridica la nivelul invatamantului din trecut. Oameni inteligenti. Specialisti inteligenti avem. DAR SA NU UITAM CRIZA ECONOMICA ESTE IN INTREAGA LUME. Unde vreti sa emigrati????
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 11:11
De la: 9am178850, la data 2010-02-18 11:04:35SA EMIGRAM INAINTE CACI INAINTE ERA MAI BINE DUPA CUM AI EXEMPLIFICAT SI TUDe la: Dorulet, la data 2010-02-07 19:26:41Deci sistemul nostru de învățământ este după unii dintre cei ce emigrează de tot rahatul...atunci cum vă explicați asta????!!!
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 11:36
De la: SCONCSUL, la data 2010-02-13 13:27:46iti faci reclama sauuuuDe la: mytcor, la data 2010-02-12 18:51:06De la: NICE, la data 2010-02-12 18:39:15
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 11:56
De la: 9am045616, la data 2010-02-18 09:44:16De la: Rosalie, la data 2010-02-17 11:18:54De la: 9am045616, la data 2010-02-17 11:15:17De la: Rosalie, la data 2010-02-17 10:50:57Sunt PRO , si chiar am s-o fac... :))))))) fara insotitor! :)))))))))))
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 15:57
Anonim , rescrierea dosarelor doldora de criminali , mă refer la revoluția română din '89 , nu este o așa mare problemă !! Important este , că noi deja știm cine au fost !! ASTA CONTEAZĂ !!
Restul e can-can , mai mult sau mai puțin politic !!!
|
|
|

.
...nici măcar n-ar trebui menționat, pe nicăieri!
Cel mai bun matematician al lumii e român