Info
x
Firme tepare
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 10:43
mai fratilor am o ideee geniala sa facem o banca de date uin fel de lista neagra de tepari cu taote datele eu fac siteul si sa fie accesibil pentru public dar trebuie introduse numai date verificabile eventual foto si altele si e un fel de lista publica neagra de frme si persoane cu foto si tot ce trebuie eventual inrefgistrari vocale si altele asemenea , adrese date etc.si ne scoatem
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 15:47
fewfgv5zhbtz
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:49
IHM Total Consult, firma cu sediul in Timisoara si filiala in Bucuresti este o tzeapa de la A la Z. Tzepuieste pe toata lumea: clienti, angajati, furnizori!!!! Feriti-va de ea, caci la inceput da impresia de firma serioasa, dar dupa aceea patronii de acolo au obiceiul sa uite sa plateasca. O firma cu oameni din Timisoara dar cu mentalitati din Turcia!!!!
|
|
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 17:50
IHM Total Consult, firma cu sediul in Timisoara si filiala in Bucuresti este o tzeapa de la A la Z. Tzepuieste pe toata lumea: clienti, angajati, furnizori!!!! Feriti-va de ea, caci la inceput da impresia de firma serioasa, dar dupa aceea patronii de acolo au obiceiul sa uite sa plateasca. O firma cu oameni din Timisoara dar cu mentalitati din Turcia!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 17:04
De la: ecologos23, la data 2008-09-05 10:43:02mai fratilor am o ideee geniala sa facem o banca de date uin fel de lista neagra de tepari cu taote datele eu fac siteul si sa fie accesibil pentru public dar trebuie introduse numai date verificabile eventual foto si altele si e un fel de lista publica neagra de frme si persoane cu foto si tot ce trebuie eventual inrefgistrari vocale si altele asemenea , adrese date etc.si ne scoatem Cand este gata ? |
|
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 12:33
de acord, dar trebuie facut pe categorii(domenii) de activitate a firmelor, si tipuri de tzepe( financiar, fara carte munca, nerespectari contract de munca, e.t.c.), firmele sa fie ordonate alfabetic nu dupa data la care au fost denuntate ,pt a putea verifica usor
|
|
domnul_jan 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 21:47
www.desprefirme.com
Un site despre firmele mari din tara, pareri si impresii scrise de fosti si actuali angajati. |
|
mihaid1977 58 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 19:30
ei, si la mine RDS mai are unele mici defecte, pica netul o data sau de 2 ori pe luna; au fost si 2 luni cand nu a picat niciodata telefonul mi l-au dat, functioneaza binisor, insa ei nu au calitatea vocala asa ca la connex sau orange, deoarece transmit pachetele la o calitate audio mai mica; in schimb: 8 centi/ minut cu orice retea mobila 500 minute gratis in reteaua rds ( fara costuri abonament )eu zic ca e bine pt romania
|
|
|
|
|
monica_paus 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Septembrie 2008, ora 08:26
Daca vreti sa luati sigur TEAPA, cumparati de la magazinul online QUICKMOBILE.RO!! Am luat un telefon mobil in valoare de aprox. 800 lei si dupa 3 luni s-a defectat. Firma are sediul in Baia Mare, nu are reprezentanta in Bucuresti. Asadar, mi s-a spus la telefon, asa cum de altfel scria si in certificatul de garantie) sa trimit prin curierat coletul cu telefonul defect urmand cca firma sa il repare si sa mi-l inapoieze. A, expedierea si trimiterea inapoi se faceau pe banii mei! De cateva luni nu mai stim nimic de telefon, l-a inghitit pamantul: ba nu raspund la telefon, ba isi muta sediul, ba sunt in concediu, ba persoana cu care vorbesc e nou angajata si nu ma poate ajuta!! Si asta de cateva luni!! Deci, nu cumparati de la firma asta ca va luati o mare teapa!!
|
|
Razzy 2 mesaje Membru din: 15/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 17:08
Eu am luat teapa de la PREMIUM IMOBILIARE SRL cu aproximativ 2000 Euro comisioane neplatite.
|
|
vasyy1971 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 10:32
Sunt de acord cu tine, hai sa facem ceva .Cel putin pe net sa tragem cateva semnale.ASTEPT IDEI EU SUBSCRIU LA ORICE IDEE CONSTRUCTIVA
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 16:35
gata nene vin in tara si o fac eu si sa vedem unde o punem pe ce server a unei firme de itnernet care sa nu ne traga teapa!!!da bagati si voi pe baza de chitanta banuti de gazduire pe timp mai mare, eu platesc sase luni.Toate tepele le trecem acolo am si eu destule ca experinta.
|
|
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 22:54
De la: ecologos23, la data 2008-10-03 16:35:38gata nene vin in tara si o fac eu si sa vedem unde o punem pe ce server a unei firme de itnernet care sa nu ne traga teapa!!!da bagati si voi pe baza de chitanta banuti de gazduire pe timp mai mare, eu platesc sase luni.Toate tepele le trecem acolo am si eu destule ca experinta. ha ha ha ha........ dar sunt si site-uri care ofera gazduire gratis |
|
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 16:27
De la: mihaid1977, la data 2008-10-04 22:54:16De la: ecologos23, la data 2008-10-03 16:35:38gata nene vin in tara si o fac eu si sa vedem unde o punem pe ce server a unei firme de itnernet care sa nu ne traga teapa!!!da bagati si voi pe baza de chitanta banuti de gazduire pe timp mai mare, eu platesc sase luni.Toate tepele le trecem acolo am si eu destule ca experinta. da asa este ai dreptate |
|
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 19:46
AM LUAT TEAPA;; cu un aragaz; de la firma ;Amica; luat cu peste ;;800;roni acum 3ani!Am zis ;imi iau unul scump, asa o sa fie de calitate! Cand l-am spalat cu solutie m-i s-a dus ;smaltul alb, de pe partea de sus, arzatoarele, s-au ruginit, la fiecare spalare, Capacul deasupra fiind de sticle s-a rupt,,,ce mai???;;UN ARAGAZ, MAI MIZER, N-AM VAZUT IN VIATA, MEA;! Eu desteapta, nu m-am trezit sa le pun aragazul in cap; pana s-a terminat ;garantia si ma spal pe cap cu el! Mizerabilii, vand ;gunoaie;!;;; RUSINE, FIRMEI ;AMICA;;! NU CUMPARATI CA-I MARFA DE ;;2 LEI;;!!!!
|
|
cosmin2u2002 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 18:21
Firma ROM MAN POWER SRL din Bucuresti este campioana la tzepe!!!Printre cei fraieriti m-am numarat si eu...am luat tzeapa de cca 1000 de euro acum cativa ani pt un contract ce pare a fi legal dar care este facut de fapt in asa fel incat sa NU poti face nimic...cel mult ii pooti da in judecata si cu sigurata vei pierde pt ca au bani f multi si avocati f buni....asa cei interesati sa pllece *afara*....sa se fereasca ca de racu' de aceasta firma sau acolitii lor...precum firmele Proton din Iasi sau altele din Romania care lucreaza cu SC ROM MAN POWER SRL BUCURESTI.....
Cat despre munca in Danemarca unde ma aflu momentan si unde am gasit singur job pe net.......iarasi grija mare pt ca este o tara unde se trage tzeapa la greu....si ma refer la danezi....sunt tzepari la greu aici.....f rar poti avea incredere sa gasesti o firma serioasa. |
|
rodax_ro2 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 20:28
Toti vor sa traga tunuri, sa nu existe nimeni care sa-i traga la raspundere pentru magariile care le fac cu salariatii, dar te intrebi, de unde atatia bani sa mentina o firma cu tzepele pe care le trag?
|
|
pana_ionel2006 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 12:16
Eu am luat teapa de firma STEFALEXRAL SRL MALINI,sat Malini,judetul Suceava cu 178 milioane lei vechi.A ridicat bustean de stejar de la mine,a garantat cu bilet la ordin care mi-a fost refuzat pentru incapacitate de plata.A vandut marfa,n-o mai are ...dar nici banii....
|
|
adria_mihai 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:26
Foarte buna ideea, vin si eu cu 2 exemple: CITY LINK, din Ilfov si MAKIDA SRL din Ploiesti, monumente de nesimtire. Inchiriaza utilaje si refuza sa plateasca, cu contracte semnate, cu facturi primite pe semnatura .....
Greu de definit nesimtirea din capul lor, fugiti de ei ca de dracu ....... |
|
adria_mihai 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 14:35
De acord cu tine, subscriu si te sustin .....
contacteaza-ma sa vedem ce putem face, mai sunt initiative, dar nu foarte bine conturate.... |
|
florinagatea 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 16:02
Un alt exemplu ...adica firma de la care am luat tzapa ....ONE PRODUCTION Alba Iulia...careia i-am intentat proces pt neplata salarului si eliberarea cartii de munca. Am castigat dupa un an...sentinta inrevocabila si definitiva. Crede cineva ca mi-am vazut banii? Gresit. Nimic, nici un banut. Astel...pe baza nerespectarii unei decizii judecatoresti...ajungem in penal. Jur ca nu cedez. Am uitat: mai au sa-mi dea vreo 4000 de ron din drepturi de autor. Am sa mai deschid un proces.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 16:52
poate este unul dintre cei care dau tepe !
|
|
enescu_c 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 15:15
TU MAI INVATA LIMBA ROMANA PANA SA POSTEZI MESAJE...
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 23:10
De la: ecologos23, la data 2008-09-05 10:43:02mai fratilor am o ideee geniala sa facem o banca de date uin fel de lista neagra de tepari cu taote datele eu fac siteul si sa fie accesibil pentru public dar trebuie introduse numai date verificabile eventual foto si altele si e un fel de lista publica neagra de frme si persoane cu foto si tot ce trebuie eventual inrefgistrari vocale si altele asemenea , adrese date etc.si ne scoatem[/quote |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 23:18
ha ha ha! acelasi lucru l-am patit si eu tot cu un aragaz doar cu diferenta ca eu l-am cumparat de la rombiz iar primul calculator cumparat de la mediagalaxy am luat o teapa de nici nu va puteti imagina. l-am cumparat destul de scump acum 3 ani (23.000.000 erau ceva banuti) si cand am ajuns acasa mi-a mers exact 3 zile. cand l-am dus inapoi imi spune ca nu de la ei l-am cumparat. cu factura in mana si cu certificatul de garantie emis de ei l-am dus acasa si am cautat pe cineva care sa stie sa il repare. dupa reparatie m-a mai tinut inca un an.
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 23:42
da.......... eu nu sunt fata, dar, oricum, stiu ca aragazul nu se spala cu solutie detartranta aceasta curata totul foarte bine, insa, datorita acidului continut in ea( ca sa dizolve piatra), la spalari repetate , sau contact indelungat...........se dizolva si smaltul..........oricat de calitativ ar fi el......... nu mai cumparati calculatoare de la firme gen " mediagalaxy, cora ...etc" ei , ca sa iasa la pret pun componente numai cu o generatie in urma fata de ce se gaseste pe piata, si numai marci slabe calitativ ( asrock, ecs) care au mari sanse de a ceda repede; sursa de alimentare va fi cea care da tonul dezastrului cel mai bine este sa va faceti calc singuri, sau un prieten care se pricepe...... insa si aici e mare necaz cu garantia pe componente............... in romania garantia e bataie de joc, cam la orice..............unele firme care se respecta, si-au infiintat reprezentante aici, si chiar poto spera la o reparatie in garantie.......... |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 22:40
Oa ce initiativa! incurajez acest topic...
|
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 16:57
daca doriti sa stiti firmele care dau tzepe, va puteti inscrie pe www.antitepari.ro/
|
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 16:59
intrati pe www.antitepari.ro/
|
|
ivan_lidia_anca 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 16:06
Firma tzepara:S.C CAMPEAN CONSTRUCTII S.R.L alias HOTEL ROYAL PLAZA TIMISOARA!
AVIZ AMATORILOR CARE VOR SA SE ANGAJEZE ACOLO! |
|
|
|

)