back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Radare ilegale

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

Unkle

50 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 09:15

Judecatoria Urziceni a anulat o amenda pentru viteza pe motiv ca politistii au folosit un radar ilegal In sfarsit se face ceva si in privinta asta!! Si mai mult, sentinta ar putea duce la anularea a zeci de mii de contraventii pentru depasirea vitezei legale!! Da' daca deja am platit amenda ? Any way...Nu ne mai trageti pe dreapta!!

iulidan2

156 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 30 Iulie 2008, ora 15:56

credeti ca e singurul radar ilegal ?

yux_mm

2 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 10:09

Am inteles ca radarele trebuie sa fie in legalitate, dar de ce soferii trebuie sa depaseasca viteza legala, astfel incat sa ii prinda radarele ilegale? Cine raspunde la intrebare are 10 puncte de la mine.

gigicu77

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 14:46

Ok, dar ce reprezinta un radar ilegal? trebuie sa fie in miscare? trebuie sa fie omologat? si cum ne dam seama ca un radar e omologat? il intrebam pe nenea politistul: "auzi, bre, dar radarul... e omologat?" ca nu cred ca ar mai arata vreo indulgenta (in caz ca ar fi avut de gand sa arate) in acest caz.

badita_marian

60 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 14:52

-catre, yux...
-crezi ca are voie cineva sa depaseasca viteza legala indiferent cine este sau in ce situatie se gaseste!???
-mai studiati legea...
-toti trebuie s-o respecte chiar si masinile POLITIEI...ETC.. au dreptul numai la circulatie libera si deschisa, prioritara, dar nu sa depaseasca viteza legala pe acel sector de drum....
-mai aveti ceva de comentat!???

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 16:18

Nu sunt adeptul celor care circula peste limita legala de viteza pe drumuri europene care este de 110 km/h , insa nu pot sa suport umilinta din partea politistilor care posteaza radare ilegale si bine face justitia ca incearca sa opreasca aceste abuzuri ale politistilor. Te minunezi cind vezi masini ale politiei comunitare ca circula cu girofaruri aprinse , deoarece sunt intr-un flagrant abuz in serviciu si mai grav cind vezi masini ale politiei rurale ca stau la pinda la soseua europeana pe relatia Focsani-Buzau-Urziceni-Bucuresti , deoarece sunt intr-o totala incalcare a legii. Codul de procedura penala , confera competenta materiala si competenta teritoriala , in conformitate cu O.U.G.195/2002 , art.2 :
-Indrumarea ,supravegherea , controlul respectarii normelor de circulatie pe drumurile publice se fac de catre politistii rutieri din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane , care are obligatia sa ia masuri legale in cazul in care constata incalcari ale acestora.
Deci cei care trebuie sa aplice legea sa faca bine si sa nu o faca dupa urechea muzicala a nimanui cum si participantii la trafic sunt obligati sa cunoasca si sa se conformeze acelorasi reguli stipulate in CODUL RUTIER. Altfel disciplina rutiera ramina doar un deziderat si o vorba in vint cu toate ca este inscrisa in documente oficiale.

Nick_mnt07

8 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2008, ora 18:26

Chiar asa,are dreptul Politia Rurala sa te opreasca,asa,ca au ei chef?Pararea mea e ca stau la plesneala,de numa-numa...daca te gasesc si oleak mai slab(chiar si de inger)pregatit,s-au scos...cica e control de rutina... Iar apropos de radare ilegale,din cate am auzit(nu sunt foarte sigur totusi),cica atunci cand te prind din miscare(si tu si ei),n-ar prea fi in regula...in sensu' ca nu-s calibrate ,omologate...Si, chiar asa,NU NE MAI TRAGETI PE DREAPTA ,DEGEABA!

petrovanster

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 17:23

In codul rutier zice ca o astfel de constatare se face de catre un poilitist folosind mijloace omologate si verificate metrologic. Partea cu metrologia ii mai dubioasa.. Practic un astfel de radar poate sa nu functioneze la fel in conditii meteo diferite precum si in cazul in care drumul pe care se face constatarea este in rampa sau in panta sau are denivelari. Teoretic radarele trebuie calibrate la mediul in care se face masuratoarea. Practic nu!
Stiu un caz concret (eram in dreapta soferului): coboram o pasarela, la capatul acesteia statea un echipaj de politie intr-un logan cu radar. Acestia ne opresc, si pe inregistrare ne arata ca aveam 135 km/h. Nu aveam mai mult de 70 km/h. Soferul cere sa vada toata portiunea in care apare in dreptul radarului. Prima secunda in care apare masina in inregistrarea radarului apare cu 135 kmh, in cadrul urmator (undeva la 0.5 - 1s mai tarziu), masina are 60 (si un pic) km/h. Era imposibil pentru o masina sa incetineasca in halul acesta (mai ales k era un cielo de 7-8, cam rablagit, folosit in deplasari destul de frecvente).
Nu sunt deacord cu vitezele excesive si vreau ca politia sa reuseasca sa domoleasca tampitii care gonesc pe drumuri, dar sa se faca masuratori corecte!
Oricum, in primul rand trebuie sa scada coruptia din randul politiei rutiere, ca sa se si dea amenzi celor care merita, nu celor care nu dau o "atentie".
Parerea mea personala e ca radarele montate in cutiutele de pe marginea drumului sunt cea mai buna solutie la aceste problema.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 18:28

petrovanster:"Parerea mea personala e ca radarele montate in cutiutele de pe marginea drumului sunt cea mai buna solutie la aceste problema" ....asa cum e si in occident.

mihaidiaconescu74

18 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 19:49

draga mea!daca esti sofer din intamplare ai sa-mi dai drptate si sunt perfect de acord cu tine in privinta vitezei.acum in momentul de fata asistam la o vanatoare de soferi vitezomani..acum i-ti dau un exemplu...la o limitare de viteza de 30 km/h..cu c viteza ai merge in afara localitatii?

nicufinte

5 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 22:59

sal.da asa este cu totii ar trebui sa respectam si sa circulam cu viteza legala.dar chiar crezi ca politistii o respecta?chiar daca sunt cu masinile personale.in dreptul filmarii se scrie coleg.pentru ca asa merge treaba in romania.legile sunt facute pentru oamenii de rand.din pacate.

necunoscut

20 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 17:24

ati naste sotia si trebuie sa fi si tu ,te cheama sefu antr-un sfert de ora,ai pierdut mai mult timp cu amanta si tr. sa ajungi acasa,deranjat la burta,O MARE GRESALA foarte obosit dupa drum si gonesti spre casa,nu mai vrei sa stai an coloana,te crezi ZMEU la volanul masini ca de are MULTI CAI SUBT CAPOTA ,te agaseaza 2 tipi de langa masina ta facandu-ti semne obscene si vrei sa scapi de ei

c_vasile

11 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 17:26

Oameni buni, consider că puneți greșit centrul de greutate pe această problemă.
Deci, poliția folosește radare ilegale. Cei ce au câștigat procese, desființând procesele verbale încheiate de poliție, ar trebui să meargă mai departe și să depună plângeri penale împotriva polițistului ce a întocmit procesul verbal pentru înșelăciune (prezentarea ca fiind reală a unei situații ireale deoarece nu poate fi dovedită, aducând astfel foloase necuvenite statului, implicit polițistului) și împotriva șefului lui pentru abuz în funcție (prin ordinul dat subordonatului să iasă cu radarul deși știe că este ilegal).
Numai așa putem scăpa de oamenii fără de lege care sunt puși să vegheze la respectarea legii.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 22:09

ai dreptate

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 22:42

banceanuvasile,
spui "Nu sunt adeptul celor care circula peste limita legala de viteza pe drumuri europene care este de 110 km/h , "
Bre, parca e de 100 pe drumurile europene si expres in afara localitatii si 90 pe DN. Si 130 pe autostrazi. Sau nu ?

Acum nu e momentul !
gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 12:57

politia rurala este politie rurala! te poate opri daca are motive intemeiate sa o faca dar nu te poate sanctiona la OUG 195/ 2002. daca in apropierea localitatilor de frontiera va opreste politia de frontiera si in urma unor constatari ramaneti fara certificatul de inmatriculare sa nu va mire. POLITIA DE FRONTIERA are dreptul sa faca asta, dar numai la o anumita distanta de cativa km de locul frontierei de stat. politia comunitara iarasi este pe langa subiect. mai nou, sunt pusi sa dirijeze traficul rutier insa NUMAI ATAT. nu au drept de sanctiune la regimul circulatiei pe drumurile publice cum de altfel nici POLITIA nu are. singura competenta pe aceasta tema este fara doar si poate POLITIA RUTIERA. radarul este amplasat si folosit numai de POLITIA RUTIERA.

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 13:05

sunt anumite reguli care se respecta atunci cand se foloseste aparatul radar. niciun politist nu va folosi acest echipament de capul lui cum dealtfel nimeni nu va face asta in anumite conditii meteo cum ar fi ploaie, ceata, ninsoare si asa mai departe. problema consta in faptul ca aparatura este veche si nu este vina politistului. el asta are, cu asta lucreaza! asa ca... sa nu se mai revolte lumea pe tema asta. respecta ce trebuie sa respecti si sa vedem ce politist se ia de tine degeaba.

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 13:16

mergi tu cu scuze de genul asta la politistul care te opreste ptr viteza si ai sa vezi ca-l lasa rece! pe filmul respectiv care inregistreaza ceea ce ai facut tu ca sofer, apare o data si o ora. aia nu poate fi stearsa. aia ramane si se trece intr-un registru la isirea din program. daca tu figurezi cu 110 km/h in localitate pe film, in dreptul tau va figura inevitabil retinerea permisului de conducere. cum poate politistul respectiv sa justifice, in raport, pe care la randul lui il inainteaza celor mai mari ca el, un avertisment in cazul tau, ceea ce determina ca a fost baiat bun si te-a lasat sa pleci? ca ti-a nascut sotia? ca te cheama seful? ca te alerga smecherii? crede-ma ca lucrul asta NU SE INTAMPLA!
deci...

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 13:45

pe drumurile national europene sau cele expres, limita maxima de viteza este de 100 km/h. nu 110 cum spui tu. 110, este viteza maxima legala cu care poate circula un incepator ce detine permisul de conducere de mai putin de un an de zile, pe autostrada. hai sa iti spun ceva apropo de ce spui tu referitor la abuzurile pe care le vezi in trafic din partea politistilor. in supravegherea traficului rutier, politistilor le este, printre altele, interzis :
-incalcarea fara motiv a oricaror regului de circulatie
-folosirea in exces ori abuziva a mijloacelor de avertizare sonora si luminoasa
-folosirea telefonului mobil de catre conducatorul autovehiculului politiei cand se afla in miscare cu exceptia celor cu dispozitive tip \\'maini libere\\\", si sunt obligati sa poarte centura de siguranta pe tot timpul deplasarii cu autovehiculul politiei.
nu compara POLITIA COMUNITARA (care se subordoneaza primariilor si nu are nici in clin nici in maneca cu ministerul internelor) si POLITIA RURALA, cu POLITIA RUTIERA.
politistii comunitari sunt fostii gardieni publici care se cred zmeii zmeilor si au impresia ca daca procedeaza asa ii vede si pe ei lumea ca fac si dreg, si politia rurala ori de la vreo sectie amarata de provincie, care din lipsa de ocupatie, mai face pe politia rutiera. fa diferenta intre aceste aspecte si ai sa vezi ca lucrurile stau altfel. rar ai sa vezi politisti de la POLITIA RUTIERA trecand pe rosu, incalcand flagrant regulile de circulatie fara motiv intemeiat, varbind la telefon ostentativ in vazul lumii si fara a purta centura de siguranta. sa iti spun motivul? sunt monitorizati la randul lor ptr a fi un exemplu pozitiv participantilor la trafic si vai de curul lor daca sunt prinsi facand altfel. nu mai zic daca fac abuzuri la regimul circulatie cam ce patesc. asa ca... cealalta categorie de politisti, au alte atributii si alte deprinderi. este bine insa sa nu faci ce face popa ci ce spune el sa faci!.

c_vasile

11 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 10:27

GABI SA STI CA AM VAZUT NU O DATA POLITIA STAND CU RADARUL PE TIMP DE PLOAIE IN JUD. VRANCEA

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 14:17

ok! cred, insa trebuie stiut o treaba legat de masinile care au montate aparate radar. in general sunt autoturisme neinscriptionate care la randul lor sunt scoase in trafic in misiune insa aparatura de pe ea nu este folosita decat atunci cand se actioneaza la radar. in rest, sunt masini ale politiei care fac patrulare. nu poti demonta radarul de pe masina dupa bunul plac ptr a iesi cu ea. o iei asa cum este ea cu tot ce are montat. daca vezi o masina a politiei, galbena, care are dispozitiv radar pe bord, trasa pe dreapta, pe timp de ploaie cu doi militieni in ea, sa stii ca aia nici decum nu aplica sanctiuni pentru viteza. pur si simplu stau in ea. NU SE FOLOSESC IN CONDITII METEO NEFAVORABILE! asta este deseori o confuzie. ti-o spun din cunostinta de cauza. eu insami sunt militian de circulatie dar in bucuresti.
din lipsa de autoturisme, sunt scoase pe teren toate, indiferent ca au sau nu radar, si de aici si confuzia asta. stau la panda cu radarul pe ploaie. GRESIT!

c_vasile

11 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 19:28

OK și atunci de ce mă atenționeaă detectorul de radar ?

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 14:29

eu iti spun ce se intampla si cum se procedeaza din punct de vedere legal. ce fac altii, asta nu mai tine de mine si nu ma pot pronunta eu referitor la modul de comportare si conduita celor din provincie, si aici nu vreau sa par rautacios sau nesimtit, dar fiecare judet isi are tabieturile lui care difera de cele ale capitalei. (vorbesc strict numai de politia rutiera)
din punct de vedere legal nu este corect cum de altfel; nu este moral sa abuzezi de chestia asta si sa ii dai in goarna pe timp de ploaie ca nu te ia radarul. in primul rand gandeste-te la tine, la viata ta si a celor de langa tine, si in ultimul rand la politist, radar si amenda. daca tu mori, pe politist il ddoare undeva, intocmeste niste acte, face niste masuratori, cheama IML-ul si gata, pe cand familia ta si cei apropiati tie, raman cu sechele mari datorita prematurei tale disparitii intr-un mod cat se poate de stupid. ASTA VREA POLITIA SA INTELEAGA LUMEA!

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 23:46

Stie cineva sa-mi spuna ce se va intampla daca ii prezint politistului care m-a oprit pentru depasire de viteza (desi nu sant convinsa ce viteza aveam, deoarece circulam la distanta relativ mica in coloana cu alte masini), actele masinii, permisul de conducere si buletinul de identitate toate din Ungaria, si am refuzat sa semnez procesul verbal???
Era la iesirea din Tg. Mures spre Cluj. Politistul m-a oprit, mi-a cerut actele si m-a lasat balta, spunand ca se va intoarce, deoarece era ocupat cu alte masini. Nu am mai rezistat si am plecat la toaleta pana la restaurantul de vizavi, si cand m-am intors avea procesul verbal pregatit...
Rafuzand sa-l semnez, din mai multe motive, din care unul a fost faptul ca la intrebarea cum imi poate demonstra ca circulam cu viteza peste legal, mi-a spus ca asta-i treaba lor, si a refuzat categoric sa-mi arate asa zisele filme...
A oprit un motociclist care venise ulterior) si pe care l-a pus sa semneze ca martor, desi el nici nu era de fata cand m-a oprit, venise mult mai tarziu, dupa ce eu am refuzat sa semnez procesul verbal...

favorita nr.1
gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 21:44

hai sa te lamuresc eu cu cate ceva legat de subiectul cu refuzul semnarii proceselor verbale. orice politist este obligat ca atunci cand o persoana nu doreste sa semneze procesul verbal, sa opreasca un martor care la randul sau este legitimat si trecut in acel proces verbal ca martor ASISTENT, adica el asista la faptul ca cel sanctionat NU DORESTE SA SEMNEZE PROCESUL VERBAL, si nu ca MARTOR OCULAR, adica cel care a vazut ce a facut acea persoana pentru care este sanctionata. el nu stie de ce nu vrei sa semnezi procesul verbal ptr ca politistul nu ii spune. ii spune doar ca tu nu vrei sa semnezi. asa este procedura. in cazul asta procesul verbal ramane la politist, nu vei primi nicio copie, dar vei primi amenda acasa.
daca faci contestatie la cele intamplate, politia iti va arata filmul dar numai in instanta. cand te-a oprit nu s-a comunicat prin statie viteza de deplasare cu care ai fost depistata si ora? tu nu stii cu ce viteza ai circulat in acele momente cu aproximatie? o proba morala o poti avea tu pentru ca daca se dovedeste ca nu ai dreptate pierzi timpul degeaba prin instanta. parerea mea!

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 16:42

Dar tu raspunde:unde se duc banii de la amenzi?de ce nu sant sosele{ce sant din platina}daca masinile prind repede 200 km/h de ce nu sant autostrazi?de ce nu sant poduri peste strazi[pt pietoni]sau tu esti militian?

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 18:20

nu este vina politiei ca nu sunt strazi si locuri de parcare. toate astea tin de primarie, de administratorii drumurilor sau ministerul transporturilor. ce treaba are politia cu asta? asa ca o mica paranteza ca nu trebuie sa fii militian sa iti dai seama de asta, dar unora nu le prea merge mintea ci doar piciorul pe pedala de acceleratie. ca de, daca E smecheri.
altceva? intrebari mai ai de genul asta?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 21:58

Mai nene Gabi Prund, te-au angajat astia sa ti cursuri pe tema asta ?
Ai reusit sa ma enervezi cu ultimul post. Ca politia n-are treab ca drumurile sunt cu gropi ca oriunde vrei sa te opresti n-ai voie, ... a dracului politie e facuta numai sa chinuie cetateanul nu sa-l ajute. De ce nu amendati frate si administartiile locale pentru calitatea drumurilor pentru gropile din carosabil ? Parca aveti dreptul asta, dupa codul rutier, nu ?
Pe noi cine mama dracului ne apara, ca doar noi va platim salariile la toti ? Ti se cam pare ca esti smecher si le sti pe toate dar uiti ca NOI ITI PLATIM SALARIUL nu numai ca sa ne amendezi, sa pazesti dunga continua, sa te pitesti in masini cu radarul acolo unde e drumul mai liber si lipsit de pericole, ca o mare jigodie, si cate altele ... Ma refer acum la politistul rutier nu la tine anume. E admirabil ca-ti aperi tagma dar te rog sa crezi ca nici noi nu injuram chiar degeaba la politisti ... N-om fi noi soferii usa de biserica, dar nici politistii nu-s Maica Tereza. Ai putea sa fi mai respectuos cu cei care te platesc ...si mai obiectiv. Pe mine ma intereseaza sa ne povestesti din interiorul politiei, nu sa ne bestelesti ca pe niste scolari, ca nu avem batistuta, ca nu ne-am taiat unghiutele ... Intelegi, sau te dai politist ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 22:05

Apropos, am fost la primarie sa-i intreb cum se face ca n-am voie sa opresc in orasul meu exact acolo unde am treaba: sa-mi platesc telefonul, curentul, aia, aia, ... si mi-au spus ca asa le-a RECOMANDAT ... cine crezi matae ? POLITIA ! Exact, Politia aia minunata si corecta de care ne povestesti mataluta cu atata foc ...
Mai usurel, prietene, ca nu tine. Ai si tu oarece dreptate dar si eu ...
Oricum s-au facut progrese si au cam disparut militienii aia bortosi si increzuti. Astia de acum sunt mai politicosi si au inceput sa nu mai opreasca doar asa ca se plictisesc si vor sa se alfabetizeze citind literele din permise si buletine (CI).
Chiar, poti sa-mi explici de ce mama dracului trebuie sa prezint doua acte care-mi confirma identitatea ? Si permisul de conducere si cartea de identitate ? Ce, permisul nu mi l-au dat in baza cartii de indentitate ? Ia sa te aud ... ca vad ca le sti pe toate ...

Acum nu e momentul !
gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 15:05

ok! vad ca tii mortis sa afli ceva ce ar trebui sa stie toata lumea. daca mergi la "noul cod rutier" asa zisa OUG 195/2002, vei constat ca la art. 98. (5) sunt stipulate in mod expres clasele de sanctiuni si catre cine sunt aplicate.daca mergi la ART. 105 din acelasi "nou cod rutier" vei avea surpriza sa gasesti exact ceea ce ai afirmat mai devreme referitor la amenzile pe care esti tu asa sigur ca NU SUNT aplicate. mai mergi dumneata la ART.3 (1) si (2) din regulamentul de aplicare al OUG 195/2002 si vezi ce scie acolo. la fel, la ART. 5, tot din OUG 195/ 2002/ (2) / (6) / (7) / (8) / (9) si vei intelege. se face o mare confuzie si un tam-tam pe tema ca NOI ITI PLATIM SALARIUL. in primul rand prietenul meu, ca NU TU SI NIMENI ALTCINEVA imi platiti mie salariul ci statul. eu am un contract de munca incheiat cu statul, in baza unor prevederi, si nu fac altceva decat sa aplic ceea ce STATU' CERE sa aplic. si eu la randul meu platesc imopzite catre stat ca si tine (NU IMI DA NIMENI NIMIC DE POMANA. ai stat vreodata in strada sa te injure toti idiotii pentru te miri ce si sa inghiti metrii cubi de noxe? crezi ca-i usor? vezi politistul in strada si ce zici, A! freaca duda. este? ei, te asigur eu ca nu-i cum crezi tu) asa ca te rog frumos. nu putem stimate domn sa facem fiecare cum ne taie capul fara a tine cont de anumite reguli. ( eu unul sunt obligat sa tin cont de foarte multe ) nu eu le-am facut. de ce lumea nu intelege asta? nu eu fac si desfac locurile de parcare. nu eu, dau autorizatii de constructie si reparatie asupra unui drum public cum de allfel nu eu sunt obligat sa il si semnalizez. este treaba primariei si a firmelor care se ocupa de asta. eu, si nu eu personal ci politia, nu face decat sa aplice sanctiuni CONFORM LEGII stimabile. nu am inventat eu reguli acasa si vin sa le aplic dupa bunul meu plac. stii foarte bine cum se castiga licitatiile si mai ales cum se lucreaza in romania, asa ca... mergi mataluta INAPOI LA PRIMARIE, IN ORASUL TAU, si intreba-l pe primar de ce nu sunt drumuri, locuri de parcare si de ce nu poti opri acolo unde AI TU NEVOIE, la telefon, si asa mai departe. sa vedem cam ce raspuns vei primi.
referitor la actele de indentitate pe care ai impresia ca politistul ti le solicita abuziv, ia vezi ce zice OUG195/2002 ART. 147, 1. NU LE CERE POLITISTUL CA ASA VREA EL. noi respectam niste acte normative in vigoare. neoficial, cate amenzi ai primit tu ca nu ai avut buletinul la tine si numai permisul? nu sunt politistii chiar asa de salbatici. si noi suntem oameni si stim ca TOTI suntem supusi greseleii si nu omoram pe nimeni. sunt politisti gretosi pentru ca sunt si multi cetateni gretosi care au impresia ca agentii sunt niste jeguri, (ca o paranteza, majoritatea agentilor tineri care ii vezi tu pe strada au studii superioare, deci... mai cunosc si ei catr ceva) ca daca te-a oprit face un abuz enorm si se comporta cu el ca si cu ultimul om. pai ala cum sa nu te controleze la sange si sa nu te ierte chiar daca ai comis ceva ptr care ti-ar putea da avertisment. nu le stiu pe toate dar ca sofer pot vorbi si eu ce nu imi convine. TU, POTI VORBI CA POLITIST CE NU ITI CONVINE? POTI FACE DIFERENTA INTRE ACETSE DOUA LUCRURI? daca da, convinge-ma!

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Radare ilegale
Mergi la: