back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Radare ilegale

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 21:35

Probabil nu vrei sa stii ca majoritatea amenzilor se dau pentru depasiri de cca.20Km la ora. Si penalizarea se face la 4 puncte, cind in fond legea pervede amenda la peste 21 Km. Adica depasirea trebuie sa fie de 21-30 Km.
Ceea ce face ca 50Km + 20 Km = 70Km valoare mai mica decit 50+21=71Km.
In afara de aceasta aparatele de masurare au o toleranta rpin constructie, deci o eroare de masurare care este de pina la 3 Km.
Fapt este ca si atunci cind mergi regulamentar aceste aparate te pot inregistra ca ai depasit viteza legala, far sa poti riposta.
Nu intotdeauna este vorba de vitezomani!

costydim

7 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:51

pentru ca sunt idioti si pentru ca fac pe desteptii pe grozavii se dau mari si se cred ce-i mai importanti. daia depasesc vteza legala. cand astfel de oameni nu vor mai conduce, atunci viteza legala va fi respectata.

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:13

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 18:49

De la: costydim, la data 2009-04-04 15:51:51pentru ca sunt idioti si pentru ca fac pe desteptii pe grozavii se dau mari si se cred ce-i mai importanti. daia depasesc vteza legala. cand astfel de oameni nu vor mai conduce, atunci viteza legala va fi respectata.

Ai Ccondus vreodata un autoturism ?

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 23:32

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

andorciprian

10 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 20:44

pentru faptul ca numerosi indivizi cu rabe autocamioane invechite incepatori persoane in virsta la volan conduc cu 50 km/ora daca intelegi si daca ai permis si tu trebuieste sa-ti faci treaba in cele 8 ore contractuale nu in 12 sau 16 si acest lucru te obliga sa depasesti daca stii ce inseamna si nu vorbesc de 50 de km/ora in oaras ci in afara orasului mai apoi statul se obliga prin lege sa mentina in buna stare carosabilul lucru pe care nul face ci mai mult sta la pinda sai buzunareasca pe fraerii platitori de taxe impozite rovignete asigurari si alte cele asadar daca ai timp cit china dute tu constant cu 50 in oras ca nu o sa poti si cu 90 in afara !mai apoi ca tot dai 10 puncte care nu trebuieste la nimeni probabil lucrezi in politie si iti face placere sa dai puncte omiti un aspect important si anume sa raspunzi tu la el- CITI DINTRE CEI DIN TRAFIC RESPECTA VITEZA MINIMA LEGALA? DE CITE ORI PINA ACUM AI VAZUT POLITIE OCUPINDUSE DE ACEST ASPECT?
CARE ESTE MAI IMPORTANTA ZICI TU VITEZA MINIMA LEGALA ADICA INOFENSIVA SAU EFICIENTA ECONOMIC CA SA ITI SI EXPLIC SAU CEA PENALIZABILA SAU LETALA! ACUM SA-TI RASPUND EU CA INCALCAREA VITEZEI MINIME LEGALE DUCE LA ACCIDENTE RUTIERE CATASTROFALE PRIN OBLIGARAEA PARTICIPANTILOR LA TRAFIC SA INCALCE ACEASTA VITEZA DIN CAUZA DRUMURILOR SUPRAAGLOMERATE SI PLINE DE GROPI A STATULUI ROMAN CARE DA BANII DE ROVIGNETE PE PENSII SALARIILE BUGETARILOR DATORII EXTERNE INCLUSIV SALARIILE LOR SI DE DRUMURI II DOARE IN DOSUL COTULUI! ASA CA NU MAI DA PUNCTE VEZITI DE TREABA TA CA VIATA-I INSELATOARE FRATE!

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 09:18

Super tabere!
Intra pe www.taberelemele.ro

tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:48

De la: flaviapopcj, la data 2009-04-10 09:18:31Super tabere!
Intra pe www.taberelemele.ro

Dute-n pustiu cu taberele tale cu tot aici se discuta despre RADRE ILEGALE.

9am039449

1 mesaj
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 20:33

in romanica eista o multitudine de radae ilegale ale militiotilor
am castigat de cel putin cinci ori confruntarea cu ei in mijlocul strazii, pentru ca nu au putut sa-mi dovedeasca ce cauta in locul respectiv, daca au delegatie de la sefii lor, omologarea aparatului, si alte multe chestii pe care unii le stiu iar altii, mai fraieri, le inghit si platesc amenzile pentru ca unii sa-si ia salariile ca au facut norma la amenzi sau mai multi sunt fii, nepotii, sau... ale maharilor care te sfidaeza pentru ca ai o masina mai veche sau mai putin performanta

sa auzim nuami de bine

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:15

Ce-o fi mai facand Gabi Prund ?
O mai citi macar ?

Acum nu e momentul !
tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:32

De la: andorciprian, la data 2009-04-09 20:44:02pentru faptul ca numerosi indivizi cu rabe autocamioane invechite incepatori persoane in virsta la volan conduc cu 50 km/ora daca intelegi si daca ai permis si tu trebuieste sa-ti faci treaba in cele 8 ore contractuale nu in 12 sau 16 si acest lucru te obliga sa depasesti daca stii ce inseamna si nu vorbesc de 50 de km/ora in oaras ci in afara orasului mai apoi statul se obliga prin lege sa mentina in buna stare carosabilul lucru pe care nul face ci mai mult sta la pinda sai buzunareasca pe fraerii platitori de taxe impozite rovignete asigurari si alte cele asadar daca ai timp cit china dute tu constant cu 50 in oras ca nu o sa poti si cu 90 in afara !mai apoi ca tot dai 10 puncte care nu trebuieste la nimeni probabil lucrezi in politie si iti face placere sa dai puncte omiti un aspect important si anume sa raspunzi tu la el- CITI DINTRE CEI DIN TRAFIC RESPECTA VITEZA MINIMA LEGALA? DE CITE ORI PINA ACUM AI VAZUT POLITIE OCUPINDUSE DE ACEST ASPECT?
CARE ESTE MAI IMPORTANTA ZICI TU VITEZA MINIMA LEGALA ADICA INOFENSIVA SAU EFICIENTA ECONOMIC CA SA ITI SI EXPLIC SAU CEA PENALIZABILA SAU LETALA! ACUM SA-TI RASPUND EU CA INCALCAREA VITEZEI MINIME LEGALE DUCE LA ACCIDENTE RUTIERE CATASTROFALE PRIN OBLIGARAEA PARTICIPANTILOR LA TRAFIC SA INCALCE ACEASTA VITEZA DIN CAUZA DRUMURILOR SUPRAAGLOMERATE SI PLINE DE GROPI A STATULUI ROMAN CARE DA BANII DE ROVIGNETE PE PENSII SALARIILE BUGETARILOR DATORII EXTERNE INCLUSIV SALARIILE LOR SI DE DRUMURI II DOARE IN DOSUL COTULUI! ASA CA NU MAI DA PUNCTE VEZITI DE TREABA TA CA VIATA-I INSELATOARE FRATE!

Ai pus punctul pe I.
De curand am plecat la Buc si 45km i-am parcurs in....75de minute ( din cei 45 35km erau DN iar 10 localitati) si am ajuns plin de nervi si cu mari dureri de cap, si stamac de ce? pt ca nu puteam sa "inaintez" din cauza a 3idioti cu rable si un mos senil. Mosul primu cu loganu ( costant cu 45km/h) "calare pe volan si cu ochelari grosi cat casa poporului" si boii cu rable inmatriculate in Bulgaria ( un opel si 2bmw) care ai dracu mergeau bara la bara.
Unde sunt politistii care i-au dat mosului permis de conducere? dar cele 3 rable de ce sunt lasate pe drumurile patriei?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 17:24

De la: tanasegheorghe99, la data 2009-05-09 16:32:47
De la: andorciprian, la data 2009-04-09 20:44:02pentru faptul ca numerosi indivizi cu rabe autocamioane invechite incepatori persoane in virsta la volan conduc cu 50 km/ora daca intelegi si daca ai permis si tu trebuieste sa-ti faci treaba in cele 8 ore contractuale nu in 12 sau 16 si acest lucru te obliga sa depasesti daca stii ce inseamna si nu vorbesc de 50 de km/ora in oaras ci in afara orasului mai apoi statul se obliga prin lege sa mentina in buna stare carosabilul lucru pe care nul face ci mai mult sta la pinda sai buzunareasca pe fraerii platitori de taxe impozite rovignete asigurari si alte cele asadar daca ai timp cit china dute tu constant cu 50 in oras ca nu o sa poti si cu 90 in afara !mai apoi ca tot dai 10 puncte care nu trebuieste la nimeni probabil lucrezi in politie si iti face placere sa dai puncte omiti un aspect important si anume sa raspunzi tu la el- CITI DINTRE CEI DIN TRAFIC RESPECTA VITEZA MINIMA LEGALA? DE CITE ORI PINA ACUM AI VAZUT POLITIE OCUPINDUSE DE ACEST ASPECT?

Ai pus punctul pe I.
De curand am plecat la Buc si 45km i-am parcurs in....75de minute ( din cei 45 35km erau DN iar 10 localitati) si am ajuns plin de nervi si cu mari dureri de cap, si stamac de ce? pt ca nu puteam sa "inaintez" din cauza a 3idioti cu rable si un mos senil. Mosul primu cu loganu ( costant cu 45km/h) "calare pe volan si cu ochelari grosi cat casa poporului" si boii cu rable inmatriculate in Bulgaria ( un opel si 2bmw) care ai dracu mergeau bara la bara.
Unde sunt politistii care i-au dat mosului permis de conducere? dar cele 3 rable de ce sunt lasate pe drumurile patriei?

Mai fratele meu , dupa ce ca te cheama Tanase, mai esti si Gheorge !...

Pe drumurile pubice AU DREPTUL sa circule si sa conduca un autovehicol, de la cei de peste 18 ani si pan' la orice varsta-i permite sanatatea, Da ?....

Daca tu consideri ca arunci pisica pe seama babelor si-a mosilor din trafic si nu vezi necesarul dotarilor din punct de vedere rutier al unei infrastructuri statale, atunci esti de toata jena.

...pana una alta ne-ai spus ca respectivii conduceau pe un drum public un autovehicol conform regimului de viteza legala, in rest, omiti sa spui ca in Ro lipsesc categoriile de drum necesar strict necesar desfasurarii unui trafic confortabil si-n limitele legalitatii rutiere cat si a unui plan sistemic aplicat in vederea desfasurarii unui transport general rational ( marfa, calatori / sistem integrat : feroviar, rutier, aero, fluvial, naval)

Ce-v-as pune eu pe voi TIR-istii cu masinile pe CFR marfa si v-as tranzita Ro. de nu v-ar merge fulgii. asta-i pentru TIR-isti lui cartof prajit, care habar n-au ca patronii isi asigura autocamioanele si marfa transportata iar de ei ii doare undeva daca-si "rup gatul" incalcand R.de C sau fereasca Cel de sus au prob. si-mai-si....

ziua buna, rabdare si tutun !...pan' ai vostrii guvernanti vor reusi ceva-n domeniu .

tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:50

De la: mytcor, la data 2009-05-09 17:24:45
De la: tanasegheorghe99, la data 2009-05-09 16:32:47

Ai pus punctul pe I.

Mai fratele meu , dupa ce ca te cheama Tanase, mai esti si Gheorge !...

Pe drumurile pubice AU DREPTUL sa circule si sa conduca un autovehicol, de la cei de peste 18 ani si pan' la orice varsta-i permite sanatatea, Da ?....

Daca tu consideri ca arunci pisica pe seama babelor si-a mosilor din trafic si nu vezi necesarul dotarilor din punct de vedere rutier al unei infrastructuri statale, atunci esti de toata jena.

...pana una alta ne-ai spus ca respectivii conduceau pe un drum public un autovehicol conform regimului de viteza legala, in rest, omiti sa spui ca in Ro lipsesc categoriile de drum necesar strict necesar desfasurarii unui trafic confortabil si-n limitele legalitatii rutiere cat si a unui plan sistemic aplicat in vederea desfasurarii unui transport general rational ( marfa, calatori / sistem integrat : feroviar, rutier, aero, fluvial, naval)

Ce-v-as pune eu pe voi TIR-istii cu masinile pe CFR marfa si v-as tranzita Ro. de nu v-ar merge fulgii. asta-i pentru TIR-isti lui cartof prajit, care habar n-au ca patronii isi asigura autocamioanele si marfa transportata iar de ei ii doare undeva daca-si "rup gatul" incalcand R.de C sau fereasca Cel de sus au prob. si-mai-si....

ziua buna, rabdare si tutun !...pan' ai vostrii guvernanti vor reusi ceva-n domeniu .

1) Nu sunt TIR-ist. ( tot respectul pt conducatorii de autotrenuri alias TIR, pt ca au viata de caine) Iar la capitolul (Ce-v-as pune eu pe voi TIR-istii cu masinile pe CFR marfa si v-as tranzita Ro) face dovada cat de neindemanatic poti fi ca sofer daca nu poti depasi un TIR si ca atare iti exprimi frustrarile fata de tiristi.
2) Pana la a face guvernantii ceva mai trebuie sa curga multaaaaaaaaaaa apa .
3) Iti doresc din tot sufletul sa fii pus in postura de a a parcurge 500Km , si cand mai ai de mers 15-20 km pana acasa sa nu poti inainta din cauza altor conducatori auto.Dupa mai discutam.
Personal eu cred ca si tu esti SOFER DE DUMINICA care merge cu 50km/k indiferent de drum ( DN, DJ, ..) altfel cel putin te abtineai de la comentarii inutile.Cel mai bine mergi cu trenul.
Acum sa revenim ONtopic
Cate radare ilegale "ai incalecat ", si cam pe unde sunt ele amplasate/mascate.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Mai 2009, ora 10:20

Mi-am spus, de ce sa nu respect viteza legala si aici in tara mea asa dupa cum am facut afara ?
Zis si facut !
Am rulat cu 50-60 in localitati (n-am fost foarte strict, sub 60).
Am incurcat pe foarte multi, m-au injurat multi....
Si ce daca.... Raspunderea e ceva individual. Eu imi fac treaba mea.
Aia grabitii nu merg nici la vot. Si cand le spun sa mearga la vot si sa nu-i mai voteze pe cei care nu au facut autostrazi, tot ma-njura. Tot pe mine ma injura. Ei sunt grabiti ... au afaceri, au treburi ....
Multi soferi romani considera ca timpul de deplasare cu masina ar trebui sa fie ... zero. Multi invoca faptul ca se deplaseaza foarte incet. Asa, si ? Nu se deplaseaza toti incet ? multi cred ca ceilalti sunt niste prosti care pot sta in coloana, iar ei, niste oameni de mare valoare ... nu trebuie sa stea in coloana. Ei au treaba, ceilalti n-au. Stiti cu cine sunt ei prieteni buni ? Cu domnii politisti ! D-aia si scapa mereu ! Daca politistii i-ar da de pamant n-ar mai fi chestiile astea ... Responsabilitatea le revine in exclusivitate politistilor, nu altcuiva.
Vad o disputa intre doi soferi...
Ca nu sunt autostrazi si sosele ca-n alte tari ....
Asa, si ce ? Daca nu sunt trebuie sa ne omoram pe sosele intre noi, care pe care, pentru ca guvernantii nu inteleg cat sunt de importante caile rutiere sa le modernizeze ?
Eu cred ca s-ar circula mult mai simplu daca toti ar respecta regulile de circulatie.
Dar cum nu gandim toti la fel ....

M-am intrebat la ce sunt buni polititstii in trafic si n-am reusit sa inteleg.
Cred ca la .... nimic.
De ani de zile atarna langa dunga continua si cu radarul pititi pe unde-i taie capul si numarul accidentelor n-a scazut. Doar averile lor au crescut ...
Pe langa echipajele lor de politie trec linistiti carutasii, biciclistii, caruturile de butelie cu saci de faina, tot ce vrei se ce nu vrei .... si ei nu reactioneaza in nici un fel ... ei au un singur inamic, soferul.
Au vandut permise ale mortii. Ei le-au vandut foarte usor si acum este infinit mai greu sa fie retrase aceste pasapoarte pentru moarte.
Ce autoritate mai poate avea politia in ochii oricarui cetatean dupa o poveste ca asta ?
In ce fel au dat ei socoteala ?
Pana acum in nici un fel !
Cum a fost posibil ca sa se intampla asta ani la rand ? Ce sistem de protectie interna are politia ? Cati au fost platiti degeaba de s-a putut intampla asa ceva ? Vor plati vreodata despagubiri mostenitorilor celor care au fost asasinati pe sosele din cauza acestior nemernici ?
Exista stat de drept in tara noastra ?
Dupa cum s-a comportat politia se pare ca nu prea....
De povestea cu camerele privatizate, de amenzile date soferilor si banii insusiti de firme private cu complicitatea politiei ... doamne cat de prost pare sa fie statul roman ... cat de usor poate fi jefuit el de oricine are suficient tupeu ...

Acum nu e momentul !
9am097860

3 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 20:54

asa cum ei ne pacalesc pe noi asa ii pacalim si noi pe ei. legea de aia e facuta sa o mai si incalci... dar cu o oarecare limita

9am093660

2 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 22:28

persoanele care paf parte din politia comunitara sunt fara studii\9scoala de politie) ci angajati in a efectua paza comunitara in nici un caz in a se deda la "militianism". in consecinta nu au nici o traba cu circulatia rutiera.

callingcard

13 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 09:12

Poate sa justifice prin faptul ca 2 secunde mai tirziu acelasi radar arata masina cu 60 km/h, ceea ce naste dubiu rezonabil in privinta calibrarii aparatului, si datoria militianului este SA NU INSELE. Asadar daca are un dubiu in privinta calibrarii aparatului trebuie sa verifice ca ala a fost calibrat.

In plus, orice dubiu profita faptuitorului, iar in cazul cu variatiei de viteza de la 120 la 60, e chiar un dubiu foarte important.

in dreptul tau va figura inevitabil retinerea permisului de conducere. cum poate politistul respectiv sa justifice, in raport, pe care la randul lui il inainteaza celor mai mari ca el, un avertisment in cazul tau, ceea ce determina ca a fost baiat bun si te-a lasat sa pleci? ca ti-a nascut sotia? ca te cheama seful? ca te alerga smecherii? crede-ma ca lucrul asta NU SE INTAMPLA!
deci...

9am109645

1 mesaj
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 11:11

da, trebuie sa aiba acte pt. acel radar mobil, iar legea, ca cetetean, imi permite sa le cer sa le vad.in plus, tre sa fie 3 politisti ,din care unul se ocupa in mod special de radar. in ceea ce priveste anularea p.v. de sanctionare si contraventie de catre instante e veche. bucuresti-ul si instantele din localitatile din jur le anuleaza demult.judecatorii din provincie sunt mana in mana cu politia si le anuleaza mai greu.

danut_mircea

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:14

bah astia micii, nenea poliziotto le cam stie si ve spune pe sleau. cam tot ce a spus este adevarat si daca nu aveti un minim de cunostinte privind circulatia pe drumurile publice lasati-o balta. daca va opreste un flacau de la circulatie care stie ati udat pampersul.
sorry

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 23:32

Am fost foarte curios sa citesc toate opiniile acestei teme si nu a fost in zadar timpul alocat.
Sunt de acord si cu gabi si cu atotputernicul si cu mytcor, toti erau de aceeasi parte , dar nu pe aceeasi lungime de unda.
eu am permis de aproape 2 ani si conduc intensiv de 3 luni. La inceput mergeam legal, nu depaseam limitele, insa ma cam saturasem sa fac de la Braila la Tecuci aproape 2 ore, din cauza localitatilor inlantuite(ar trebui sa fie limita la 70, ca sa putem merge cu 80) din jud Galati. Pana la urma am observat ca politie si posibil radare ( nu folosesc detector) erau doar in Sendreni, in rest doar de la rurala care erau probabil doar ca sperietori.
in astea 3 luni am facut o singura greseala mai grava, veneam de pe bvd Iancu de HD-Piata Victoriei sa ajung in Romana. In Victoriei, dupa un km facut in jur de 30 minute (nu exagerez, m-am uitat la ceas), am ajuns la ultimul semafor, plecasera toti, era galben, si am zis sa nu mai stau inca cine stie cat si sa ma si blochez intersectia cu o masina in plus, am trecut pe GALBEN, nu pe rosu, apoi am mers pana in Romana in care trebuia sa fac stanga si ma opreste un politist de la rutiera pe motocicleta , imi spune ca de ce nu am stat ca el la rosu in victoriei, eu i-am spus ca era galben, mai face si misto de mine ca nu stiu sa mint, ma ameninta mai politicos ca -mi ia permisul , am tacut am asteptat sa vad ce face, si a continuat drumul si am scapat (daca am gresit evident). Am aflat ulterior ca daca nu te opreste in intersectie unde ai gresit sau daca nu are dovada clara ca am trecut pe ROSU, si nu pe galben, nu avea ce sa-mi faca. Daca imi lua permisul si era pe drept asta era, am gresit, platesc, insa nu pe nedrept.
La capitolul viteza, recunosc ca imi place, de asta nu am vrut sa-mi iau masina cu multi CP ca tin la viata mea si la cei care sunt in masina cu mine, in localitati mai merg cu 90, in special cand plec la Bucuresti (prin loc ca Lanurile, Valea Canepii, Iazu, uneori si Viziru si Insuratei), dar sa am pe cineva in fata.
E adevarat ca au interzis avertizarile luminoase (flash-urile) ? Eu oricum avertizez luminos chiar si la 100 de m de masina politiei ca nu mi se pare corect sa stai sa prinzi la radar si sa lasi carutele pe DN.
Apropo loganul galben cu nr BR-03-VYI are radar, am mers dupa el prin oras si mi-a placut ca nu depasea 50km/h.

Regret ca traiesc in Romania
floreia

1 mesaj
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 18:16

Esti cumva blonda naturala sau numai oxigenata ? (la par nu la creier)

cristittolea

3 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:49

soferii trebie sa depaseasca viteza legala pentru ca tu esti atat de PROASTA incat, daca ar conduce legal i-ar prinde prostia ta din urma ...ce zici primesc 20 pct. nu de amenda combinate cu penalizare + mana pe picior + pupat + se lasa ca drum de sera la pat cu asternuturi calde... ...dormi in cisme draga...

dorutu

52 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 15:10

De la: cristittolea, la data 2009-10-02 10:49:34soferii trebie sa depaseasca viteza legala pentru ca tu esti atat de PROASTA incat, daca ar conduce legal i-ar prinde prostia ta din urma ...ce zici primesc 20 pct. nu de amenda combinate cu penalizare + mana pe picior + pupat + se lasa ca drum de sera la pat cu asternuturi calde... ...dormi in cisme draga...

Dragul meu sofer .
De ce tre sa fi atat de nesimtit?Si eu sunt sofer,,,si chiar de multi ani cred ca de mai multi ani dact ai tu,,si asta dupa limbajul folosit, dar pun si eu o intrebare,,,,,De ce tre sa fugiti pe sosele mereu,de ce tre sa nu mai respectati nici o regula de circulatie?de ce tre sa fiti in trafic asa de nesimtiti?de ce?de ce?sunt multe de ce-uri ce vi le pot adresa dar ma deranjez degeaba ,,,voi atat stiti,atat va duce mintea,sunteti mult prea limitati in gandire ,,voau va urez accidente usoare ,,,caci accidentele de voi sunt provocate,,
Pacat de voi.

9am_18922

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2016, ora 19:15

Adevarul este ca esti agramat, incult si prost gramada. Inainte sa vii sa postezi comentarii de acest gen, ai minima decenta sa inveti sa folosesti limba romana fara sa te faci de ras. Ceea ce ai postat tu, este o incomensurabila lipsa de respect si bun simt vis-a-vis de vei pe care ii jignesti si fata de cei care urmaresc acest forum. Cu alte cuvinte: mars inapoi la scoala, jigodie.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Radare ilegale
Mergi la: