Info
x
Radare ilegale
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:46
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-26 10:12:20Nu sunt in competitie cu Mytcor sau cu altcineva. @Atotputernicul ..subscriu in totalitate si fara nici un fel de rezerva !... si pentru ca @ obliografic a inteles in sfarsit ceea ce dorim, am sa-i raspund intr-un mod mai putin impersonal cu toate ca-mi parasesc stilul preferat. @obliografic, legislatia rutiera a unui stat trebuie sa indeplineasca in integralitatea ei conditiile de constitutionalitate, sa fie logica, adaptata la conditiile de infrastructura rutiera a acelui stat , iar cuantumul amenzilor pentru diferitele incalcari ale legislatiei rutiere sa aiba un cuantum raportat la puterea de cumparare a cetateanului, cond. auto amator sau profesionist. Cum poti vorbi despre asa ceva in conditiile legislatiei rutiere din Ro.,...atunci cand legislatia rutiera a fost intocmita ilogic, neconstitutional ..( nu-i cazul sa exemplific aici )..este innaintata ministrului, ministrul o innainteaza comisiilor de avizare ( din care fac parte ...???? ?)..apoi este votata de catre parlament si trimisa insotita de catre " norme de aplicare " ( la ce-ar mai fi nevoie si de astea nu stiu ...de fapt stiu dar prefer sa tac ! )...apoi ajunge pemana agentului si el n-are ce face decat sa se conformeze. daca ar fi numai atat si tot ar fi bine numai ca de aici incep abuzurile. Formele fiind multiple, in Ro se speculeaza orice chichita a legislatiei s-asta cu rea credinta din partea politiei rutiere la care se raspunde cu aceeasi rea credinta a cetateanului " smecer de Ro"...iar noi cei onesti si responsabili n-avem altceva de facut decat a ne trage singuri suturi in fund !... Altfel ar sta lucrurile daca legislatia rutiera ar fi astfel alcatuita incat sa tina cont de conditiile sus amintite iar din comisia de intocmire si redactare a legii sa faca parte;adevaratii participanti la traficcu-o exp. de peste 20 ani (efectiv), politisti,juristi,sociologi,psihologi.medici.urg. ....s-atunci am vedea ; Lege si Ordine pe arterele rutiere din Ro !... O seara placuta tuturor !...inclusiv lui @Gabiprud. |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:54
mytcor, eu am inteles perfect la ce te referi, chiar as da o teme la ce ai scris tu, citez:
"""""""""""""""""" Formele fiind multiple, in Ro se speculeaza orice chichita a legislatiei s-asta cu rea credinta din partea politiei rutiere la care se raspunde cu aceeasi rea credinta a cetateanului " smecer de Ro"...iar noi cei onesti si responsabili n-avem altceva de facut decat a ne trage singuri suturi in fund !... """"""""""""""""""""""""""""""" Foarte multe legi sunt preluate din afara si adaptate la sistemul romanesc, am citit cateva din afara si sunt chiar asemanatoare cu ele numai ca au facut ceva modificari ca sa nu sune ca originalul?????????????? Atot......... nu facea altceva decat sa acuze inloc sa vada mai degraba cauzele care a determinat sa se ajunga aici. Referitor la tema mai reciteste si trage te rog singur concluzii, aici ai spus un mare adevar, dar totusi de ce noi romanii speculam tot felul de chichite????????????
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 22:47
...."
Atot......... nu facea altceva decat sa acuze inloc sa vada mai degraba cauzele care a determinat sa se ajunga aici. "... @obliografic, nu poti fundamenta concluzi-ati de mai sus !... @atotputernicul n-a facut altceva decat sa expuna si argumenteze o mentalitatea generala ce domneste in cadrul politiei rutiere (si nu numai)in relatia autoritatilor vs cetatean. Indiferent de innaltul profesinalism si onestitate d-lui tanar agent rutier iesit de pe bancile academiei, mentalitatea retrograda a sistemului in care-si desfasoara activitatea-l va inghitii fara o reformare riguroasa a sistemului, florile, indiferent cat de frumoase ar fi, se ofilesc !.. ce ne lipseste si unora si altora ? -educatia -cultura -etica -rigoarea -respectul reciproc -profesionalismul -onestitatea - - ...mentalitatea. atunci cand am vazut pe Realitatea. net un agent al politiei rutiere pe care superorul sau i-a ordonat testarea alchoolemiei cu aparatul etilotest in fata camerelor de TV si a unui "smecher de Ro",......iti spun sincer @obliografic, mi-a fost jena ca sunt ROMAN !... acelas sentiment il incerc si in cazul in care vad ca un agent al pol. rut. conduce autoturismul din dotare cu semn. lum. si sirena in func.pe contrasens provocand un accident in care-i moare persoana cercetata, iar purtatorul de cuvant incearca musamalizarea faptei colegului sau si a imprejurarilor in care el a comis accidentul. o seara buna!...obliografic |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:03
Atot......... nu facea altceva decat sa acuze inloc sa vada mai degraba cauzele care a determinat sa se ajunga aici. "...
@obliografic, nu poti fundamenta concluzi-ati de mai sus !... De la: Atotputernicul, la data 2008-11-03 21:58:43Mai nene Gabi Prund, te-au angajat astia sa ti cursuri pe tema asta ?
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:06
o seara buna mytcor
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:34
@obliografic,...
nu fa decupaje,... analizeaza contextual si fa-o la rece !... cu bine !.. |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:36
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:49
Adica citeste tot si de la unul si de la celalat, fara presupunerea initiala ca unul e ala raul si celalalt e ala bun ... !
Acum nu e momentul !
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:06
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-27 12:49:06Adica citeste tot si de la unul si de la celalat, fara presupunerea initiala ca unul e ala raul si celalalt e ala bun ... ! Atot.........., am citit tot ce ai postat, de aia mi-am amintit ce ai afirmit la data respectiva ( urmaresc subiectul ), si chiar imi place, nu-mi place cand se arunca cu noroi intr-o persoana si ne batem cu pumnii in piept ca noi suntem cei mai cinstiti pamanteni. Sincer de cate ori ai dat spaga la politai, ma refer la circulatie. Eu unul recunosc ca am dat, si eu eram cel vinovat. Dar nu uita un lucru ( care este de fapt definitia unui forum ), toti avem drepturi egale pe acest forum. Sloganurile unui forum sunt: - nimeni nu s-a nascut invatat; - intreaba civilizat si ti se va raspunde; - formuleaza intebarile cat mai clar; - nu fi agresiv; - incearca sa fi cat mai deschis; - toti userii au aceleasi drepturi; Concluzii Forumul este un loc in care poti sa afli raspunsuri la intrebarile care te framanta. Forumul este un mod de ati promova munca. Forumul este un schimb de experiente. Forumul este un loc in care poti sa cunosti oamnei care au aceleasi pasiuni ca si tine. Forumul este un loc in care ideile tale pot capata contur. Forumul este o scoala gratuita in care poti fi profesor si elev in acelasi timp. Forumul este o comunitate de oameni. FORUMUL ESTE UN MOD DE VIATA PE INTERNET!!!
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:41
E uite ca eu nu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste regulile astea.
Ma sperii. Mie mi se pare ca forumul este ceva unde totul este permis, ca fiecare poate sa spuna orice-i trece prin cap, in orice mod gaseste el de cuviinta ca s-ar face cel mai bine inteles. Nimeni nu este profesorul cuiva ! Nimeni nu este elevul cuiva ! Nimeni nu trebuie sa se teama de nimeni ! Mi se pare ca forumul este libertatea absoluta ! Nu inteleg de ce se simt unii atacati daca sunt injurati ? Va spun de ce ? Pentru ca doar aici pot reactiona, aici pot protesta, aici li se ia apararea de catre altii. Dar daca li se intampla asta pe strada, intr-o situatie completa, mai au acelasi comportament "demn" ? Nu ! Nicidecum. Pe strada nu mai au "opinii", nu mai reactioneaza. Acolo, unde agesorul este in carne si oase, omul nostru se face mic si se uita-n alta parte. Nu mai are nici o vitejie. Are alta treaba .... Observ pe multi care-si exercita orgoliul pe forum in loc sa ignore pur si simplu o opinie pe care el o considera in total dezacord cu a lui. Si trec la atac la baioneta, fara sa-si mai aduca aminte macar despre ce tema era in discutie... Sunt insi care se joaca de-a cenzorii, care au preluat moda tocatului de vorbe de la televizor. Ei nu spun nimic, dar ii toaca pe cei care, bine sau rau, dezbat ideea pusa in discutie fara sa-si spuna propria opinie cu privire la ideea despre care e vorba. Am mai constatat ca multi, in special femei, nu spun ce gandesc ci ceea ce cred ei ca se cuvine despre tema pusa in discutie. Ce da bine. Asa este si in viata. Putini spun adevarul, majoritatea merg pe conveniente. Cel mai bune exemplu sunt injuraturile. Cati reactioneaza relaxat la o injuratura, cu detasare, chiar cu amuzament ? Foarte putini. In schimb, mai toti, se umfla-n pene, se basica, se dau de ceasul mortii, vorbesc despre educatie, civilizatie .... devenind ridicoli, penibili. De cate ori m-a injurat cineva, primul lucru la care m-am gandit a fost daca nu cumva are dreptate... Mai stii, mi-am zis, ia sa mai citesc odata ce am scris acolo, poate e asa cum zice asta ... poate are el dreptate. Recitesc si vad ca ar putea sa aiba dreptate din anumite puncte de vedere, dar, ia sa vedem, pot fi combatute ? Sunteti din cei care ma tot criticati ca sunt agresiv, ca injur pe unul si pe altul, dar vin acum si va intreb: De ce credeti ca nu l-am atacat niciodata pe Mytcor, sau pe Maria Oprea (pe care am si cunoscut-o personal), sau pe altii asemenea lor ? Si sunt diferente evidente intre posturile mele si ale lor .... Oblio mi-a fost simpatic, si-mi este, datorita unor posturi de bun simt. De cateva zile, am o disputa cu el pentru ca l-a apucat mila de un politist caruia nu-i prea era clar care este diferenta intre ce pot face eu si ce poate face un politist pentru ca pe sosele sa nu mai fie smecheri.... Foarte bine, omul lupta pentru parerile lui. La fel fac si eu... Am vazut-o pe Dagaio cu posturi de absolut bun simt legate de tot felul de teme ... in afara de discriminarea femeii. Acolo isi pierde uzul ratiunii. Nu mai vede, nu mai aude. Parca iti vine s-o starnesti tot timpul pentru amuzament. Lyly, la fel, cu patania ei ... imi pare rau pentru ea, dar nu mai vreau sa citesc la infinit acelasi lucru si nici nu inteleg ce spera sa obtina de la noi in rezolvarea problemei ei. Pur si simplu trec peste posturile ei ... La fel ca peste ale lui HomeMarcel cu avorturile. Asta este... Este rau ca spun ce gandesc ? Sunt frustrat, depresiv, .... alea, alea, doar pentru ca spun ce gandesc ? Si daca ar fi asa, ce ar fi, la ce ar ajuta ? Sa vedem cati se vor repezi cu eticheta ...
Acum nu e momentul !
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:50
nu cunosc subiectul
|
|
Kenny 230 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 19:49
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-27 20:41:15E uite ca eu nu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste regulile astea. Ati cam deviat toti de la subiect si v-ati cam pierdut in polemici si detalii. Se incepuse de la ideea ca in sfarsti a fost arsa politia pentru abuzuri. S-a ajuns la injuraturi si flegme pro si contra gaborilor. Ce se intampla in realitate nu are nici o legatura cu ce ar trebui sa se intample daca iei ad literam legile, oricare ar fi ele. Totul se rezuma la muschiul de bugetar, pe numele sau gabor contra muschiului de sofer Q7, X5 sau alte masinute devenite sistem de referinta in ultimul timp. Mai exact se rezuma la ce-i da gaborului ca rezultat in momentul in care isi pune intrebarea "si daca ma iau de cine nu trebuie?". Obiectivitatea, impartialitatea, sunt cuvinte care stau foarte bine in dictionar. Si doar acolo. Asta cu teoreticul politist ideal se aplica la noi cam tot atat cat se aplica fizica fara frecari. Adica deloc. E fix ca atunci cand ii tai fata unuia in trafic: se uita si el ce masina ai, cam cum arati, cam cat de mare esti si daca-i da cu virgula nu zice nici pis. Daca se simte el in siguranta, mama ce zmeu e la injurat femei in Peugeot 206. "Siguranta si incredere". Fix frectie. "A fost amendat radarul !!!" - Reactia: "Moama, ce bine le-au facut ! Le-au aratat ei lor." "Judecatoarea care conducea beata nu va fi pedepsita"- Reactia: "Asa, si ce credeati ca o sa se intample? Pai e judecatoare frate, ce poti sa-i faci?" Traim in Romania. La noi e altfel.
Vanity, definitely my favorite sin.
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 20:00
Multumesc pentru completari.
Motivul pentru care nu-i inghit pe politisti este tocmai asta. Nu sunt in stare sa rezolve nimic cand au de-a face cu un Q7 sau X5 cum bine ai zis, dar isi exerseza muschii si refuleaza frustrarile pe cine n-are pe nimeni, sau e mai fraierut. Nu primesc lectii de educatie rutiera de la astfel de politisti.... nu-i suport.
Acum nu e momentul !
|
|
ioanadaniela_munteanu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 16:36
Da-mi o adresa de mail si-ti trimit tot ce am eu referitor la asta (util pt. contestatii)
O vitezomana "coltoasa" |
|
ioanadaniela_munteanu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 16:38
ioanadaniela.munteanu@yahoo.com
Am uitat asta. Coltoasa cu multe viteze. |
|
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 06:50
Ma gandesc acum ca bietul Gabi Prund e ocupat cu filtrele astea ca sa-i prinda pe hotii de arme.
Daca n-ar fi fost de ocupat ne-ar tine o morala despre educatia noastra precara si despre faptul ca daca n-am fi atat de necivilizati, n-ar fi mai aparut raketul ala cu pistolul care a impuscat doi oameni mortal .... Raketul ala pe care l-au eliberat un judecator si un procuror si pe care vajnica politie l-a "cautat" de vreo noua luni de i-a venit rau si pe care, minune, l-a gasit imediat in timp ce facea cumparaturi, foarte linistit, impreuna cu un prieten, intr-un supermarket. Eu unul, ma simt foarte vinovat ca n-am facut nimic in aceasta privinta. Sper ca si multi dintre dumneavoastra. Evident ca suntem niste needucati. Fac un apel la cei care se simt educati sa se mobilizeze, sa-si lase slujbele, casele, familiile si sa dea dovada de spirit civic, sa ia pozitie impotriva smecherilor de pe sosele, sa pazeasca depozitele de munitie ca sa nu se intample cine stie ce pe acolo. Si sa se lupte cu hotii ... cu raketii ... Pentru ca politistii nostri sunt ocupati sa ne faca morala, sa ne traga de urechi .... au alta treaba, sunt filozofi. Frumos este ca au si sustinatori ... externi.
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 15:06
Au inceput sa instaleze radare fixe, de exemplu pe ruta Bacau -Focsani Bucuresti si pe ruta Piatra Neamt -Bacau! astea-s legale?se spune ca iti vine plicul acasa cu poza si amenda.dar daca nu esti acasa nu au voie ( sau nu valabil,pentru ca trebuie sa semnezi!) sa o lase la cuitie! Niste nenorociti!
Oare functioneaza 24 din 24? |
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:43
Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa
dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta. Politistul se apropie de masina si spune: - Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci. Tipul se gandeste putin si raspunde: - Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:57
De la: stolerulucian, la data 2009-02-02 15:06:07Au inceput sa instaleze radare fixe, de exemplu pe ruta Bacau -Focsani Bucuresti si pe ruta Piatra Neamt -Bacau! astea-s legale?se spune ca iti vine plicul acasa cu poza si amenda.dar daca nu esti acasa nu au voie ( sau nu valabil,pentru ca trebuie sa semnezi!) sa o lase la cuitie! Niste nenorociti! Da, sunt legale, dacă înainte ești avertizat că intri într-o zonă cu radare. Da, funcționează 24 de ore din 24. Și Între Turda și Cluj-Napoca sunt radare fixe și mulți au mușcat-o!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
olio_g 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:53
salutare,
Am si eu o prb cu politia rutiera.Lucrez in zona Baneasa mai exact pe bd Ficusului.Dupa summitul din luna aprilie s-au prins baietii aia destepti de la politie ca cei care fac stanga pe ficusului venind de pe aerogarii din directia pod Baneasa incalca regulamentul.Cum?incercand bietii oameni sa vireze la stanga in conditiile unui trafic infernal si miilor de masini care vin de pe dn1. Baietii stau ascunsi pe ficusului se uita la semafor si in fereastra de 4-5 secunde care apare intre semafoare perioada in care cei care vor sa vireze fac tot posibilul sa intre pe strada apare EL ..politistul si opreste 5-10 masini.3pct amenda si o luna permis suspendat ca ai trecut pe rosu.Dar ce dracu nu stati voi in intersectie sa dirijati intersectia si sa ajutati soferii si stati ascunsi pe stradute ?.Va credeti Robin Hood ,Toma Alimos ? in perioada aprilie -iunie au stat in fiecare zi acolo.Eu estimez ca au ridicat peste 3000 de permise .Eu am fost unul dintre ei... |
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 00:04
Ce oameni rai sunteti ...
Cum puteti sa vorbiti despre niste politisti educati si bine intentionati care vor sa va educe, sa va faca un bine, sa fie ordine si disciplina. Cu cine vreti voi sa faca ordine si disciplina ? Cu sefii lor ? Doamne fereste !
Acum nu e momentul !
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 09:05
as dori ca politia romana sa o lase mai moale cu circulatia si sa-si incordeze muschii in cazul dublului asasinat din brasov , in cazul disparitiei de arme si mai cu seama asupra clanurilor tiganesti care tind sa fie mai puternice chiar decat politia.
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:11
nu cred
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 21:06
Un sofer ajunge cu masina pe malul unui rau si-l intreaba pe un politist, care pescuia, daca-i adanca apa. Acesta-i raspunde ca nu-i adanca. Soferul intra atunci cu masina-n apa, se scufunda,
abandoneaza masina, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai: - Tu-ti mama ta de prost, ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa mainec! - Pe onoarea mea, acum 10 minute era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pana-n piept!...
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
CEZAR18 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 23:56
MAI FRATILOR,EU ASI VREA SA MERG CU MASINA VREO 750 KM CU UN POLITIST LA VOLAN,SA-LVAD CU CE VITEZA MERGE SI CAND AJUNGE LA DESTINATIE CU STRAZILE DIN ROMANIA.IN OCCIDENT SE RESPECTA VITEZA LEGALA,DAR NU MERGI 1 KM SI INTRI IN LOCALITATE,MAI MERGI 2 SI IAR INTRI...MAI BINE LE-AR DA NISTE LOPETI MILITISTILOR CARE STAU LA VANATOARE, SA MAI ASTUPE GROPILE...SI SA MAI INVETE REGULAMENTUL NOU...
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:45
si ce daca!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:47
De la: CEZAR18, la data 2009-02-03 23:56:12MAI FRATILOR,EU ASI VREA SA MERG CU MASINA VREO 750 KM CU UN POLITIST LA VOLAN,SA-LVAD CU CE VITEZA MERGE SI CAND AJUNGE LA DESTINATIE CU STRAZILE DIN ROMANIA.IN OCCIDENT SE RESPECTA VITEZA LEGALA,DAR NU MERGI 1 KM SI INTRI IN LOCALITATE,MAI MERGI 2 SI IAR INTRI...MAI BINE LE-AR DA NISTE LOPETI MILITISTILOR CARE STAU LA VANATOARE, SA MAI ASTUPE GROPILE...SI SA MAI INVETE REGULAMENTUL NOU... |
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:47
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:49
singurele comentarii adevarate de pe acest topic sunt ale lui oblio,nea siviu si mytcor,restul ori nu spun mare lucru ori bat apa-n piua,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 00:20
Gabi, nu esti suparat pe bancurile cu politai??????????
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
|
|