back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Radare ilegale

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

gabi_prund

87 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:25

Pentru toate nemulțumirile legate de autoritatea statului roman și de neplăcerile cauzate de către acesta cetățenilor lui, vă rog să îl acționați în judecată, atât pe el cât și instituțiile lui care vă aduc atingere în una din valorile fundamentale ale vieții și integrității dumneavoastra! Eu nu pot răspunde pentru lucruri care mă depășesc cu mult! Referitor la planul de amenzi, garantez eu că nu există și este mai puțin interesant dacă mă crede cineva sau nu, și ca să nu aplici nicio sancțiune înseamna că tu ca polițist ai mers cu ochii închiși pe stradă, pentru că altfel, crede-mă că nu ai avea procese-verbale la tine pentru câte sancțiuni ai putea aplica și mai ales la câte se închid ochii, fără șpaga pe care toata lumea o crede un fel de biblia poliției. Radarul, normal și de drept, nu are cum să ți se arate ție înregistrarea video, cu viteza pe care ai avut-o în momentul depistării de aparatul radar. Pentru că, acel aparat, nu radarul, aparatul video, are o casetă care la rândul ei are o cursivitate a înregistrării cu dată, oră, minut și secundă și orice modificare a acestora, care se poate face și prin derularea înainte sau înapoi, pentru a-i arata celui în cauză înregistrarea, poate compromite întreaga casetă prin suprapunerea sau ștergerea acelor înregistrări și de aici apar problemele în instanță în caz că acest lucru, și anume viteza, poate fi contestată. Dacă operatorul radar îți arată ție înregistrarea, el umbă la acea cursivitate și automat, dacă primește ceva de la tine, o poate și șterge. ÎNTELEGEȚI? Deasta nu se arată nimănui acea înregistrare pentru a nu exista nicio bănuiala ca s-ar altera acele probe! Am observat o treabă de când sunt în Poliție și anume că FOARTE MULȚI CETĂȚENI NU CUNOSC LEGEA. Știu, este un război continuu între polițiști și cetațeni pe tema asta. Așa va fi mereu! Atât timp cât vor exista vitezomani, și atât timp cât există limită de viteză în localități sau pe anumite sectoare de drum, vor exista și sancțiuni, sancționați și așa mai departe. Pe lângă aceștia vor exista ca în orice război și victime colaterale. Adică, persoane care de felul lor nu ies din viteaza legală, dar în acel moment depășesc și ei cu 15 km viteza legală și spre ghinionul lor au fost înregistrate de radar și sancționate. La radar, se dau și multe avertismente. Așa că... nu este dracul chiar așa negru! Datele pe care le invoci în ceea ce privește amenzile și toate sumele respective, adresează-te unui jurist sau cuiva care cunoaște astfel de lucruri. Cu mine te cerți degeaba pentru că NU ĂSTA ESTE DOMENIUL MEU și anume să contabilizez toate aceste date. Eu sunt în stradă pentru a constata și sancționa ilegalitățile făptuite de cetățeni. Că mai greșesc și eu este adevărat dar nimeni nu-i perfect! Amenda s-a mărit nu că așa a vrut Poliția ci pentru că așa a vrut STATUL! Mai precis, un punct amendă este 10% din salariul minim pe economie. Ei, de la 1 ianuarie, acest salariu a crescut de la 540 de lei la 600 de lei. Poate ca nu observi dar trăim într-o societate care nu-i perfectă nici în America darămite la noi. Spui ca cetățeanul se apară și cu arma în mâna în America? Păi în America dacă sughiți în fața polțistului ala te împușcă, nu discuta cu tine. La noi, te fac pâna și popii cu ou și cu oțet că ai indrăznit să îl oprești la radar. Se grebea să ducă pe mitropolit acasă și vezi Doamne te-ai pus tu in calea lor. Tu, adică dracul de milițian. Adevăratele probleme sunt undeva sus și de acolo trebuie schimbat ceva. Legea să fie lege și pusă în aplicare! Dacă nu se face așa, vor exista discuții de genul ăsta mult timp de acum incolo. Tu le știi pe ale tale și eu pe ale mele.

gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:44

Dacă eu am numai cei 7 ani de acasă și acea educație precară despre care vorbești, de ce îmi mai oferia atât de multă atenție și spui cu atât patos tot felul de "nedreptăți" pățite de tine și Mytcor, și că Miliția face și drege? Ai conform legii, posibilitatea sș reclami, să faci contestații, să mergi în instanță și câte și mai câte pârghii cu care să îți demonstrezi nevinovăția! Nu tratez pe nimeni ca pe niște puștani și mă minunez că în ciuda vârstei unora, tot se complac într-o anumită situație și nu văd realitate de lângă ei. O țin ca surda pe mormânt cu corupția din Poliție! Frate! Dacă vezi așa ceva, I-A MĂSURI TU CA ȘI CETĂȚEAN! Există DNA, DGA, DGIPI și multe altele. Ai să îmi invoci mentalitate de milițian, pregătirea precară și educația minimă. Eu nu fac decât să îmi mențin ideea referitoare la mentalitatea nostră de romani! Pentru nemulțumirile alimentate de Poliție vis-a-vis de persoanele domniilor voastre, adresați-vă vă rog forurilor superioare! Dacă vă credeți atât de pregătiți și eu unul nu mă pot ridica la nivelul acesta, nu aveți decât să vă spuneți oful acelora care "sunt în măsură să vă răspundă". Toate cele bune!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 11:33

D'le Gabiprud, n-am avut niciodata probleme cu polotia rutiera desii posed de ani buni permis de conducere.
Am condus atat in Ro cat si in U.E. dar n-am platit vr-o amenda pentru incalcarea unei reguli de circulatie sau pentru incalcarea regimului legal in ceea ce priveste viteza de deplasare a autovehicolelor.
Totdeauna mi-am respectat ca pe mine insumi partenerii de trafic, de la patrupedele ce traverseaza accidental o artera rutiera pana la pietoni ori TIR-isti inclusiv pe agentul politiei rutiere, (pe care in dobitocia mea inca doresc a-l considera -pe el OMUL in uniforma de la rutiera- un partener ce-mi asigura prin complementaritate alaturi de proria-mi responsabilitate, siguranta in trafic.)

Dl. Silviu are dreptate in tot ceea ce a incercat a va spune, desi cred ca-l judecati gresit si-l considerati un opzant feroce, pot sa va pun ca putini sunt pe aceste topicuri cei ce stiu a critica la modul constructiv asa cum o face Dl. Silviu.

In fond cred ca-i dau dreptate atunci cand spune c-ar trebuii a ne vedea de vietile noastre, am sa procedez asa dupa cum a spus dar nu inainte de a va posta cateva versuri.

Daca noi n-am reusit mare lucru poate vor reusii ele s-o faca.

Anti-daca
de Kostas Varnalis

De poti sa faci pe prostul cand altul te repede-
Facand-o pe desteptul, si cu-n cuvant nu-l certi;
De nu te-ncrezi in nimeni, si nimeni nu te crede;
De-ti poti ierta pacatul,dar altora nu-l ierti;

De nu amani o clipa un rau sa-l implinesti
Si daca minti mai tare cand altii nu spoun drept;
De-ti place in iubire cu ura sa izbesti
Si totusi iti pui masca de sfant si de-ntelept;

De te tarasti ca viermii si-n visuri nu-ti iei zborul
Si numai interesul il pui la rang de tel;
De parasesti invinsul si treci cu-nvingatorul
Si-i vinzi, fara sfiala ,pe amandoi la fel;

De rabzi sa-ti afli scrisul si spusa talmacita
Drept adevar, sa-nsele multimea oarba, si
Cand vorbele si fapta in vant ti-s risipite,
Tu dandu-le la dracu poti altele scorni

De poti sa faci intr-una dintr-un castig o mie
Si patria pe-o carte s-o vinzi la primul semn;
De nu-ti platesti banutul luat ca datorie
Dar tu sa fi platitul gasesti ca-i drept si demn;

De poti sa-ti storci si gandul,si inima, si nervii
Imbatranite-n rele, sa faca rele noi
Si sub nehotarare plecandu-te ca servii
Cand toti striga-"'nainte !" ,tu doar sa strigi "'napoi!";

Daca stand in multime te-mpaunezi semet,
Dar langa cel puternic ingenunchezi slugarnic
Si pe dusmani sau prieteni, tratandu-i cu dispret,
Te faci ca tii la dansii, dar te inseli amarnic!

Daca nu pierzi momentul sa faci oriunde-un rau
Si-n umbra lui te-nlinisti, ca-n umbra unui pom
Al tau va fi Pamantul cu tot prisosul sau;
Vei fi-ntre Domni, Intaiul, dar niciodata OM

O zi buna D'le Gabi....

D'lui Silviu ii doresc tot ceea ce-mi doresc si pentru mine ...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:48

Mulțumesc Mytcor,
M-aș fi mirat să priceapă Gabi ceva. Sunt trist pentru că am avut dreptate.
Pare citit dar nu înțelege lucruri simple.
El crede că șmecherii șoselelor citesc posturile lui moralizatoare ...
Crede că noi îi suntem dușmani. Nu e în stare să-i identifice aliații și, ca atare, îi respinge. De aceea e mereu sigur. Dacă mi-ar sta în putere l-aș da afară din poliție pentru simplul motiv că nu înțelege care e rostul lui. Ca multă lume, de altfel ...
El numește o eventuală nedreptațire a unui om "victimă colaterală" ...
Viața îi va arăta acestui arogant cam ce gust are victima colaterală atunci când va fi una. După cum gândește, are șanse mari să fie.
Ideea asta stupidă cu cetățeanul care ar trebui să facă și să dreagă, să ia poziție să se lupte cu infractorii, cu indisciplinații am mai auzit-o la pramatia de Ion Iliescu. O chestie pur proletară, demagogică și profund încurajatoare de inactivitate din partea celor plătiți să mențină ordine si disciplina...
Această ideea denotă jigodismul celor care o clameaza pentru că are ascunsă în ea neputința individului de a se lupta cu un sistem inerțial care nu reacționează la solicitarea cetăteanului dar este sensibil la corupție pentru că numai aceasta este profitabilă. Politia este un instrument al statului. Al oricărui stat. De coerciție. Ea este în slujba cetățeanului onest, corect și cinstit care-și vede de treaba lui. La noi nu prea se întâmplă asta.
Gabi a aflat de la tine că în Statele unite cetațeanul are dreptul prin constituție de a lupta înclusiv cu mână armată, împotriva statului, împotriva acelor reprezentanți ai statului care nu-i mai apără sau îi ingrădesc liberatatea.
Dar Gabi a reținut exclusiv numai ce crede el că e relevant: că polițistul poate să-l împuște pe cetațean.... N-a reținut faptul că cetățeanul are dreptul să lupte cu arma în mână pentru libertatea sa. Pentru că nu înțelege.
În fine, o să-l ignor pe Gabi pentru că el nu înțelege, pur și simplu nu înțelege.
După părerea mea Gabi nu reprezintă viitorul poliției ci trecutul ei.

Altminteri cred că ar fi vremea să trecem la altă temă.
Părerea mea despre tine este reciprocă. Te prețuiesc cel mai mult dintre toți cei care scriu pe forumuri și cred că ești deasupra mea ... Ar fi bine să fi mai tânăr decât mine pentru că doi moși n-o să facă cine știe ce brânză.
aștept cu nerăbdare să ne întâlnim și sper să nu fiu nevoit să fac 1000 de km pentru asta în loc de 20.
Salut !

Acum nu e momentul !
gabi_prund

87 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 19:34

Cu părere de rau observ că sunt judecat înainte de a fi cunoscut sau înainte ca cineva să știe ceva despre mine! Este o grabă nejustificată în a face asta, din parte unor persoane care până la urma urmei nu le cunosc și nu le înțeleg frustrarea referitoare la cele relatate de mine. Voi, tu și Mytcor, aveți impresia că facem parte din doua tabere diferite. Nimic mai neadevărat. Suntem cetățenii aceleiași țări și suferim toți din cauza aceleași probleme. Eu nu sunt dușmanul nimănui și nu înțeleg din ce cauză sunt privit așa. Mă rog! Probabil că nu am să aflu niciodată dar asta este cu totul altă problemă. Eu am zis de mult să ne vedem fiecare de treburile noastre că nu vom ajunge niciodată la un consens datorită subiectivismului cu care facem referire la toate cele puse în discuție, dar abia acum aflați și voi asta. Târziu dar totuși nu chiar atât de târziu. Nu înțeleg lucrurile simple? Probabil, dar de felul meu nu sunt deloc o persoană sofisticată ori complicată, din contră. Oricum, e bine că terminăm oarecum amiabil această discuție pentru că altfel nu vom face decât să ne contrazicem la nesfârșit și nu vom câștiga niciodată respect inpunându-ne punctul de vedere. Eu, am și n-am dreptate, voi aveți și n-aveți dreptate. Asta este viața! Nu le poți știi pe toate cum dealtfel, nu poți fi plăcut și apreciat de toata lumea. Este imposibil! Un an nou fericit și lipsit de probleme de orice fel, cu atât mai mult cu Poliția, de orice natură ar fi ea.

grigserbu

3 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 23:46

Urmaresc de ceva timp dialogul dintre Gabi versus Atotputernicul si Mytcor.
Fac foarte multi km, am intalnit in diferite ipostaze agentii de circulatie, am platit multe amenzi cand nu cred ca era cazul (sau nu asa de mari).
Parera mea pesonala este ca Gabi e unul dintre politistii educati care poate purta o discutie civilizata si care are niste principii care sunt ok.Sigur, cand a fost atacat in mod foarte direct si violent a raspuns la fel.
Nu trebuie sa ne vanam greselile de ortografie unul altuia, absolut toti le facem, din graba sau atingem 2 taste din greseala. Imi cer scuze de pe acum pentru ale mele dar eu scriu extrem de rar pe forumuri.
Am mai scris ceva inainte dar nu cred ca s-a postat, cum spuneam fac foarte rar acest lucru si ating tastele aiurea, poate o sa reiau cu alta ocazie.
Toate cele bune tuturor

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:41

Nu cred că are rost să mai continuăm. Este clar că ne pierdem vremea cu nenea politistul care n-a prea înțeles mai nimic din ce i s-a spus și mai vrea să fie judecat, vezi domne, numai după ce-l cunoștem personal, ca și cum asta n-ar fi valabil și pentru noi, ca și când el ne-ar cunoaște personal ....
În fine, i s-au treminat cuvintele și e foarte bine că e înpăciuitor ...
Sper ca posturile lui moralizatoare, cu caracter general, să fie citite de drebedeii șoselelor și acestora să le crape obrazul de rușine ... deși am motive suficiente să mă îndoiesc de asta. Rămâne ca domnul Gabi să facă aceste corecții la bunul simț apicând legea împotriva lor când îi va prinde că au încâlcat legea și cred că o va face ..... El este singurul dintre noi trei, aflați în oarecare dispută, care chiar poate face ceva împotriva celor despre care vorbește, deși nu prea pare să înțeleagă acest lucru deși i l-am repetat de mai multe ori. Cu referire la polițiști, nu neapărat la persoana lui.

În fine, povestea a durat cam mult și s-a cam spus ce era de spus. Nici eu nu văd nici un motiv pentru a rămâne în dispută cu Gabi, așa că îi doresc să fie sănătos să poată face ce pretinde aici și să fie fericit și mulțumit în viața sa personală.

Acum nu e momentul !
fspinu

4 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 10:24

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:56

De la: gabi_prund, la data 2008-10-25 13:05:11sunt anumite reguli care se respecta atunci cand se foloseste aparatul radar. niciun politist nu va folosi acest echipament de capul lui cum dealtfel nimeni nu va face asta in anumite conditii meteo cum ar fi ploaie, ceata, ninsoare si asa mai departe. problema consta in faptul ca aparatura este veche si nu este vina politistului. el asta are, cu asta lucreaza! asa ca... sa nu se mai revolte lumea pe tema asta. respecta ce trebuie sa respecti si sa vedem ce politist se ia de tine degeaba.

Sa vezi cu ce veselie faceau baietii poze (cu tehnica de ultima ora - camera pe trepied si toate alea), pe o picla de nu-ti vedeai degetele daca intindeai mina. Citi crezi ca au contestat procesul verbal? Nu sint adeptul vitezei, dar nici ei sa nu stea dupa curbe prin boscheti, in capat de panta sau tot felul de locuri cu dichis. POLITIA nu-i platita sa faca doar coercitie, primul rol e preventia, dar pentru asta chiar trebuie sa-ti pese, sa muncesti.... Daca ei sint nesimtiti, ce? noua trebuie sa ne fie rusine ca, daca aveam 61 inlocalitate sa contestam pv-ul? Sa fie in regula ei prima data si dupa aia sa-mi ceara mie. Si desigur, asta nu trebuie sa fie scuza pentru toti dobitocii care se pun si ne pun in pericol.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 22:33

Dragi soferi nu va mai certati degeaba, cand o sa invatam sa sa respectam regulile de circulatie si viteza legala ca cei din afara eu va garantez ca o sa dispara cei de la circulatie, asa ca toata vina este a noastra iar ei profita de noi.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 05:58

De la: obliografic, la data 2009-01-22 22:33:41Dragi soferi nu va mai certati degeaba, cand o sa invatam sa sa respectam regulile de circulatie si viteza legala ca cei din afara eu va garantez ca o sa dispara cei de la circulatie, asa ca toata vina este a noastra iar ei profita de noi.

Nu zau ?
Atunci de ce n-am vazut un politist prin tot occidentul, cale de 6000 de km ?
De ce sa nu dispara ei de pe sosele intai ?
Ce rost au acesti paraziti pe sosele, din moment ce carutele nu dispar cu nici un chip, biciclistii sunt pe oriunde vrei si nu vrei, tata Floarea cu carutul de butelie vine linistita pe carosabil de la moara .... pietonii umbla barambura, iar soferii smecheri fac ce poftesc ?
Sa iasa la produs ?
La cine se reped baietii astia din toti cei pe care i-a insirat aici ? Numai la soferi !
Cunosteti un caz de pieton amendat intre prietenii dumneavoastra apropiati ?
Sa fim seriosi ...
Nu fac decat bani pentru ei. Asta este povestea simpla si trista ...

Acum nu e momentul !
quasar

73 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 06:12

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-24 05:58:53
De la: obliografic, la data 2009-01-22 22:33:41Dragi soferi nu va mai certati degeaba, cand o sa invatam sa sa respectam regulile de circulatie si viteza legala ca cei din afara eu va garantez ca o sa dispara cei de la circulatie, asa ca toata vina este a noastra iar ei profita de noi.

Nu zau ?
Ce rost au acesti paraziti pe sosele, din moment ce carutele nu dispar cu nici un chip, biciclistii sunt pe oriunde vrei si nu vrei, tata Floarea cu carutul de butelie vine linistita pe carosabil de la moara .... pietonii umbla barambura, iar soferii smecheri fac ce poftesc ?
Sa iasa la produs ?
La cine se reped baietii astia din toti cei pe care i-a insirat aici ? Numai la soferi !

Sa fim seriosi ...

Domne,eu am cautat sa tot iti caut scuze,dar dai dovada de o prostie rarisima,imcearca totusi sa te detasesi unpic de probleme personale,incearca sa vezi lucrul de ansamblu,altfel o sa ramai mereu un om carcotas si vesnic nemultumit de viata,iti dau o solutie.........................iesi de pe forum sau citeste si nu mai posta sau.............spanzurate
Decizia sta in manutele tale

afara este trist si cenusiu.........
quasar

73 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 06:14

Apropo vezi ca am gresit o litera undeva-candva,mananco si aceea sa iti fie ultima inpartasanie off

afara este trist si cenusiu.........
andorciprian

10 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:44

stampila primariei nui tot una cu coada vacii asa ca atentie! ce ii ilegal ii ilegal!!!

andorciprian

10 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:50

ia zi!:cu mintea ta cea luminata crezi cumva ca politia monitorizeaza viteza minima legala?
ca multi sa nu le zic animale abia de tin volanul in mina si fac coloane ca nesimtitii!! cucoana numai cei ce-si duc viata pe drumuri stiu ce sint alea reguli!! ia vezi la viteza minima legala la coloane de masini si la cei ce risca depasindule!!!

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:46

SI CE DACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AMENDA LA TOTI!!!!!!!!!!!!!!!TRAIASCA POLITIA SI RADARELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eastside

179 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:56

De la: pusy_55, la data 2009-01-24 14:46:07SI CE DACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AMENDA LA TOTI!!!!!!!!!!!!!!!TRAIASCA POLITIA SI RADARELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:52

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-24 05:58:53

Nu zau ?
Sa iasa la produs ?
Sa fim seriosi ...

Cred ca mai degraba ai un fix cu aceasta persoana Atot.........., nu ai citit atent ce am scris ( sau mai bine nu cred ca ai inteles de fapt)

Ai zis ca ai facut 6000 de km nu stiu unde ca din cate ai scris pana acum ai afirmat ca ai fost de 2 ori afara odata pana in austria unde sunt pana la 1200 km ( cand stateai devorba cu romanca care era femeie de servici si odata in ungaria unde sunt cam 800-900 , nu stiu cum ai facut adunarea ),si nu ai vazut un politist cred ca din cauza geamurilor fumurii

Afara sunt politai diferenta este ca traficul este supravegheat de camere si sunt si radare, dar acolo unde exista limitari de viteze in general se respecta, si afara sunt razii ca si la noi ma refer la autostrazi ( roagate sa nu mergi odata in spania si prinzi o razie facuta de Guarda Civila ca esti scos din masina cu mainele pe capota si esti cautat din cap pana in picioare sau in Italia sa prinzi o razie la Guarda de Finanate aici sa vezi ce frumos este ca si in spania un soldat sta indreptat cu arma spre tine cu tiava in jos si la fel esti cautat) si sa stii ca sunt normale nimeni nu se supara si nu injura politia si pe strazi mai laterale sunt posturi de politie si fac razii stau si ei cu camere de filmat si aparate foto in locuri unde nu se acorda prioritate numai ca baietii nu te opresc astia cu aparatele iti trimit poza acasa cu amenda si asta este.

Daca ar disparea ei primii din strada credema ca nu ai mai avea curaj sa iesi pe strada cum sar circula.
Si afara se merge cu bicicleta pe carosabil nu sunt carute ca de sunt mai evoluati ca noi
Cunosc multi pietoni amendati domnule draga dar pietonul daca ar avea constiinta nu ar trebui sa traverseze pe unde nu trebuie.

Stii care este problema dumitale daca ai stat o viata in tara si ai fost odata sau de doua ori afara te crezi super de sofer si cinstit , nu ai cum sa faci o conparatie cum se comporta politia afara si la noi in tara, fiindca ai mers numai pe autostrada, dar daca stai mai mult si ai sa circuli toata ziua cum o fac eu ai sa vezi ca si aici sunt controale si radare numai ca diferenta este ca conducatorii auto 95 % din ei respecta regulile de circulatie
Si am vazut astea si in alte tari , daca vrei iti descriu

Hai sa respectam regulile de circulatie , sa ne respectam intre noi ca soferi nu sa ne injuram pe geam cand cineva greseste, sa nu ne mai dam grande cu depasiri care ar putea periclita viata altor persoane, sa respectam limitele de viteza impuse in zone cu risc, sa nu mai iesim pe strada cu tot felul de fanfare sau trambite date la maxim si cu ochelari fumurii ca suntem smecheri, si ai sa vezi atunci ce bine va fi si ce se va subtia controalele si radarile din strada.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
gaby_bare

4 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:17

mie mi se pare ca 50 la ora e totusi e prea incet sa mergi prin localitate La 250-350 cat fac pe zii n-as mai avea timp sa lucres nimicaasa ca pana in 70 /ora poti evita orce accident(in conditi normale)

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 21:49

daca limita e de 50 ai o marja legala de 10 km deci poti merge cu 59, eu am portiuni de drum cu limitare de 50 si este pe o lungime de 6 km si nu cred ca sunt mai mult de 10 case, eu fac si 30 sau 45 de minute o distanta de 16 km ( ma refrer afara eu in momentul acesta nu sunt in tara ), dar nu am ce sa fac astea sunt legile si observ ca le repecta mai toti , rar cate o masina sau doua pe saptamana trece mai in viteza, iar atata tipm cat noi nu avem autostrazi e cam dificil nu avem ce sa facem, pe autostrada aceiasi distanta o parcurg in 14 minute.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:12

Atot.............., nu ai inteles un lucru, natia de roman este cea mai parsiva putini mai sunt oameni de onoare.
Prostii suntem noi nu ei politaii ei sunt baieti destepti, findca noi suntem cei care incalcam regulile,umblam fara documente, fara centura, fara revizii, cu capul plin de bautura, noi depasim pe dunga continua, noi circulam cu 150 km la ora prin localitate, nu ei, iar ei daca au prins gainusa pacat sa no arda, bravo lor daca suntem fraieri, dar ia hai sa ne purtam civilazati si sa respectam regulile de circulatie sa vadem atunci ce se mai intampla.

Regulament afara nu la noi in tara ( italia )
Copii pana la 25 kg trebuie sa aiba scaun ajutator daca vrei sa circule cu masina, diagonala de la centura poate sal sugrume in cazul unui accident
( amenta 500 euro si permisul suspendat 30 de zile )
Conducerea unui auto de 8+1 pentru transport de persoane fara atestat de la directia de politie amenda 1.000 de euro si suspendare 90 de zile permis
Consumul de alcool pana la 0.5 se suspenda permisul 90 de zile si amenda ?? ( adica un pahar de bere de 250 ml )

Sunt mai aspre legile afara decat la noi

Asa ca nu te supara pe mine dar am vazut ca ti sa pus pata pe Gabi si el pare un om de treaba si incearca saracul sa ne explice ca nu toti sunt la fel, exact asa cum incerci tu sa te disculpi si sa afirmi ca esti un sofer cinstit si corect si nu toti sunt la fel. Oare nu te-ai intrebat daca si omul asta este corect si nu ar trebui sai bagam pe toti in aceiasi oala.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:16

Atot.............., nu ai inteles un lucru, natia de roman este cea mai parsiva putini mai sunt oameni de onoare.
Prostii suntem noi nu ei politaii ei sunt baieti destepti, findca noi suntem cei care incalcam regulile,umblam fara documente, fara centura, fara revizii, cu capul plin de bautura, noi depasim pe dunga continua, noi circulam cu 150 km la ora prin localitate, nu ei, iar ei daca au prins gainusa pacat sa no arda, bravo lor daca suntem fraieri, dar ia hai sa ne purtam civilazati si sa respectam regulile de circulatie sa vadem atunci ce se mai intampla.

Regulament afara nu la noi in tara ( italia )

Copii pana la 25 kg trebuie sa aiba scaun ajutator daca vrei sa circule cu masina, diagonala de la centura poate sal sugrume in cazul unui accident
( amenta 500 euro si permisul suspendat 30 de zile )

Conducerea unui auto de 8+1 pentru transport de persoane fara atestat de la directia de politie amenda 1.000 de euro si suspendare 90 de zile permis

Consumul de alcool pana la 0.5 se suspenda permisul 90 de zile si amenda ?? ( adica un pahar de bere de 250 ml )
Conducerea unui auto cu o sarcina mai mare cu 50 kg decat cea pentru care esti autorizat in permisul de conducere suspendare 30 de zile si amenda 250euro ( ex. daca in permis esti autorizat cu cat B pentru 3.500 kg. si auto are in certificatul de imatriculare 3.550 kg, sunt care au in certificat 3.800 )

Sunt mai aspre legile afara decat la noi

Asa ca nu te supara pe mine dar am vazut ca ti sa pus pata pe Gabi si el pare un om de treaba si incearca saracul sa ne explice ca nu toti sunt la fel, exact asa cum incerci tu sa te disculpi si sa afirmi ca esti un sofer cinstit si corect si nu toti sunt la fel. Oare nu te-ai intrebat daca si omul asta este corect si nu ar trebui sai bagam pe toti in aceiasi oala.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 22:20

Imi cer scuze pentru faptul ca sa dublat mes.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 01:58

E posibil ca Gabi sa fie un tip de treaba.
Dar prea ne facea morala si parca nu meritam. Nu ma regaseam intre cei la care se referea. Si e treaba lui sa-i puna la punct pe zurbagii. Nu a mea sau a ta. Noi nu raspundem decat pentru ce facem noi, fiecare dintre noi. El trebuie sa si faca ce spune si sa-i apere in acest fel pe cei corecti. Asta a fost povestea.
Dar s-a descurcat singur .... Ce treaba ai tu sa-i iei apararea. Esti vreun cavaler ratacitor ?
Foarte frumos din partea ta. Nu sunt in dezacord cu ce ai spus. Se pare ca tu ai ceva de zis despre postul meu ...
Ai dat exemple de cum au tratat italienii anumite aspecte in materie de legislatie. Ti se pare ca la noi e mult altfel. Nu e la fel privind masa maxima autorizata ?
Eu respect prevederile astea.
Cand mi-am luat Saranul m-am bucurat ca trage 2000 de kg dar mi-a trecut repede pentru ca nu pot trage cu el o rulota mai grea de 1030 kg masa max. autorizata, pentru ca depasesc 3500 kg si-mi trebuie permis pentru 7,5 tone....
Am si o remorcuta cu autofranare cu care-mi fac o multime de treburi. Imi platesc toate taxele, asigurarile la toate belelele astea auto. .... Merg relativ corect, nu beau cand ma urc la volan... nu-mi propun sa impresionez pe nimeni cand ma urc la volan. Pentru mine masina e doar un mijloc de transport , o chestie cu care imi fac viata mai usoara, nu mai complicata.
D-aia sunt si asa de-al dracului cu politistii. Pentru ca nu-i dau de pamant pe smecherii soselelor. Pentru ca de aia ii platesc, eu si ceilalti fraieri din tara asta. Ce spui tu si Gabi Prund este poezie curata .... sa facem , sa fim disciplinati, sa devenim mai asa si pe dincolo .... bla, bla, bla, poezie.
Tu ai spus ce fac politistii aia de pe afara, de prin Italia, Spania si de prin alte parti ....
Ai nostri de ce nu fac ? Ce-i tine ?
Ti se pare ca italienii, spaniolii si altii cand vin aici la noi si vad ca e sat fara caini, unii dintre ei nu devin niste jigodii de soferi cum sunt deja destui pe aici ? De ce crezi ?
De ce crezi ca zmeii, smecherii astia de la volan de pe la noi, cand ies afara devin mielusei ? Din cauza a ceea ce ai spus !
Prietene, crede-ma, nu-ti sunt inamic, sustinem acelasi lucru in moduri diferite.
Mai citeste posturile mele si ale lui Gabi.
Mie nu mi se pare corect ca un politist sa nu realizeze ca eu il platesc. Evident nu numai eu. Si cand spun asta vreau mai mult respect de la el, nu sa faca sluj in fata mea. Sa se poarte ca politistii adevarati, cu respect, ferm ... nu de parca i-ar fi bagat marfa la magazinul de sclavi de pe mosia lui tac-su ...
mai gandeste-te ....
Eu unul nu mai vreau sa-i vad pe strada pe astia cata vreme isi mentin apucaturile pe care le au acum.
Vad ca despre carutele mele si ce am mai scris, n-ai suflat o vorba. Probabil ca nu ti le mai amintesti daca oi fi plecat de mult din tara.
Politistii italieni sunt politisti numai pentru soferi sau pentru toti ?
Stii ca politistii din Iasi au vandut si ei permise ale mortii ? Si mai peste tot, in mai toate judetele s-a intamplat asta, la scara mai mare sau mai mica.
Si vrei sa am o atitudine dragalasa cu cei care-si spun "politisti" si care-mi explica ca nu sunt toi la fel ?
Daca ti-a ucide o ruda apropiata un nemernic d-asta care si-a cumparat permis de la un "politist", nevasta, copilul, ai fi tot atat de vajnic aparator al politistilor. Ti-ar mai pasa ca Gabi Prund e un tip de treaba ?

Noapte buna, prietene, imi plac posturile tale, le apreciez, dar nu sunt de acord cu toate ideile tale .... ca aici.
Din pacate "civilizatia" se obtine cu parul pana se ajunge la civilizatie.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 02:07

A, noi mai avem un obicei prost: cand e vorba ca si la noi sa faca politistii ce fac cei de afara, sarim ca arsi ca ne ingradeste libertatea. Afara acceptam si ii si admiram, nu cracnim, nu suflam, suntem mielusei si mai vorbim si despre civilizatie, dar cand este vorba sa aducem civilizatia aia si la noi, nu se poate, pentru ca, n-are cine s-o aplice si nici pe cine.
E o chestie de atitudine.
Am vazut multi parliti care vin din Italia si trebuie sa se fuduleasca si ei cu masinile, da parca noi n-am avea masini ca ale lor. Nici nu pot sa-ti povestesc ce scene poti sa vezi de la baietii astia ...

Acum nu e momentul !
eastside

179 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 12:12

Hai ca-ti zic eu despre carutele tale... Spre deosebire de alte posturi, aici se pare ca stii sa ai si dreptate. Intimplator sau nu, am in anturaj si prieteni politisti (absolventi de drept sau alte specializari care ii califica). Legea spune ca pe de la drumurile nationale in sus, biciclistii, carutasii etc, n-au ce cauta pe-acolo. De acord? Aceeasi lege proasta din Ro, ii da dreptul aluia sa circule... Daca nu sint drumuri secundare ce face? Raspunsul politistului : de ce sa ma trezesc miine cu un dosar pentru abuz? Si de ce sa trebuiasca sa-mi caut servici dupa aia?
Exista politisti jegosi la greu, dar legiuitorul are alte preocupari. Nu cumva trebuie sa fim atenti in alta parte in tot acest timp...?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 14:34

Deci cu mine poate sa faca abuz, ca-i vine lui mai simplu ...
Cine e el sa judece daca exista drumuri secundare ?
Cand e vorba de soferi, nu judeca, ca merge prin gropi, ca soseaua e plina de dungi continui unde trebuie si unde nu trebuie, el are un singur inamic: soferul !
E, uite, pe astia ii injur eu. Pe astia ii detest ! Si tocmai astia vin sa ne faca "educatie". Pentru ca e mai simplu asa .... Dupa capul lor, in afara de soferi, toti celelti participanti la trafic pot face ce doresc, pentru ca n-au acte la ei sau pot pretinde ca n-au acte, si orice ar face ei, se gaseste o modalitate de a-l face responasbil numai pe unul singur: soferul.
Ca la romani !
Nu sunt avocatul panaramelor de soferi care fac tot felul de tampenii de te doare capul, dar repet, vina apartine politistilor pentru ca nu-si fac treaba. Ba mai si gandesc si cand gandesc astia ... e jale.
Zici ca sunt absolvenit de drept ... cu atat mai rau. Daca nici de la astia cu studii superioare nu te poti astepta la o alta gandire, la cine sa te mai astepti ?
Te apuca scarba cand vezi atata neputinta.
Toti critica, toti vad, toti dau din gura, dar nimeni nu pare dispus sa faca nimic si toti au o justificare, o explicatie care-i plaseaza in afara raspunderii. Totdeauna sunt de vina altii...
Curat, murdar !

Acum nu e momentul !
eastside

179 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 16:02

Amice, conduc de 10 ani si, din pacate, stiu foarte bine despre ce vorbesti. Ideea era ca, si ca politist, iti cam vine sa-ti bagi picioarele cind vezi ca zilnic ti se da peste bot (a se vedea cazurile in care ala e pila nu stiu cui, aia e nevsta lu' nu stiu care samd). Nu sint avocatul niciunui politist. Cei pe care ii cunosc se gindesc serios sa se apuce de alta meserie. Nu mai departe de miercuri am depus contestatie impotriva unui proces verbal, cica mergeam cu viteza, eu fiind echipat cu detector de radar si ii mai si vazusem de hat departe, ca e locul lor acolo. Am cerut sa vad inregistrarea si nu exista. Am cerut toate documentele lui si ale aparatului radar si au facut bube .. Si cum n-or sa poata aduce nici in instanta cele cerute probabil ca se va anula amenda. Nu mi-e de 120 de lei, mi-e de principiu. Dar pierd timp, si asta nu-l gasesti de cumparat. Cei mai multi dintre jegosii astia se bazeaza pe faptul ca marea majoritate nu-i combate in niciun fel. E tara pe care o meritam...
Dispun de suficienta luciditate sa-ti dau si dreptate atunci cind ai. Ce vreau sa sustin aici e ca cei care fac legile, daca nu-s in stare sa le gindeasca ei, macar sa dea copy-paste de la nemti, de exemplu.
Desi daca e sa scoata arma vreun politist la mine, as vrea ca si ala sa fie tot neamt....

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 19:07

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-25 02:07:25A, noi mai avem un obicei prost: cand e vorba ca si la noi sa faca politistii ce fac cei de afara, sarim ca arsi ca ne ingradeste libertatea. Afara acceptam si ii si admiram, nu cracnim, nu suflam, suntem mielusei si mai vorbim si despre civilizatie, dar cand este vorba sa aducem civilizatia aia si la noi, nu se poate, pentru ca, n-are cine s-o aplice si nici pe cine.

E o chestie de atitudine.

Am vazut multi parliti care vin din Italia si trebuie sa se fuduleasca si ei cu masinile, da parca noi n-am avea masini ca ale lor. Nici nu pot sa-ti povestesc ce scene poti sa vezi de la baietii astia ...

Te rog sa recitesti ultimul mesaj adresat tie, poate ai sa intelegi exact ce am vrut sa spun. Diferenta in ce scrii tu si ce scrie mytcor e de la cer la pamant.

P.S. Nu am masina proprietate personala aici unde ma aflu si nici in tara sunt mai parlit si nu am bani suficienti sa-mi cumpar o masina .( circul cu masina de servici )

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:12

Nu sunt in competitie cu Mytcor sau cu altcineva.
Si eu apreciez in mod deosebit cum scrie Mytcor.
Si cum scrii tu, Oblio.
Daca o sa recitesti si tu o sa constati ca nu am ceva de impartit cu tine ci cu politstii care nu-si face treaba.
Eu conduc de 20 de ani si am vazut destule.
Am si doua masini. Imi platesc tot ce e de platit dar evident, circul cu una dintre ele, dupa nevoi.
Mersul pe strada devine tot mai greoi si cred ca din cauza politiei care nu-si prea face treaba dar si a legislatiei si a modului ei de aplicare.
Mytcor citeaza, e impersonal.
Eu spun ce gandesc si ce vad, ce ma taie capul.
Dar, amandoi sustinem cam acelasi lucru in moduri diferite.
Cel putin asa inteleg eu ...
Inteleg ca tu conduci mai mult prin Italia cu masina de serviciu iar in tara deloc ...
Nu cred ca sunt motive sa ne luam in coarne .
Sa fii sanatos !

Acum nu e momentul !
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Radare ilegale
Mergi la: