Info
x
Dragostea: mit sau realitate
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 21:07
In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra?
|
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 22:35
exista circumstante, exista atractie, exista intelegere, exista ratiune.
acum, depinde ce intelegi prin "dragoste" fiindca e relativ. eu de exemplu nu ma astept sa simta fluturasi sau sa se "ude" direct cand ma vede. ma astept sa ma sustina, sa ma asculte, sa`mi mai calce si mie o camasa eventual , chestii marunte, daca te referi la miticii "fluturasi" atunci cu tristete in suflet te anunt ca e la fel de adevarat ca Mos Craciun. Da... stiu... si eu am fost distrus cand am aflat de Mosu`
Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 11:13
Exista, dar e doar in capul nostru...
De ce??? Pentru ca orice s-ar spune un sentiment nu este palpabil. Poti sta langa un om care iti face toate poftele, te tine in puf, iti spune zilnic ca te iubeste si la un moment dat se intoarce impotriva ta de nu mai stii nici ce sa zici, nici ce sa faci Asta-i realitatea! Fiecare simte iubirea in felul lui, iar pentru ca doua persoane sa fie cu adevarat compatibile si fericite impreuna (eu cred atat in vorba aceea cu "cine se-aseamana se-aduna", dar si in "contrastele se atrag") trebuie sa fie intre ei un fel de complementaritate in gesturi si cuvinte. Daca mie imi place sa gatesc, lui sa-i placa sa spele vasele. Daca mie imi place sa ma dau in tiribombe in parcul de distractii, lui trebuie sa-i placa adrenalina sau sa iasa in parc etc. Daca mie imi place in pat sa fiu mai inventiva, el sa fie deschis la nou. Sau daca mie imi plac filmele psihologice sa-i placa si lui thriller's sau daca avem opinii diferite sa ne acceptam viziunile si sa le luam ca atare. Nimeni nu te poate convinge, chiar daca are dreptate si tu nu, ca ceea ce spui este incorect. Basically, sa ne placa cum ne iubim unul pe celalalt... daca unul prefera sa ia rolul "protectorului" (chit ca e femeia, chit ca e barbatul) si unul pe cel al "protejatului" (cu aceeasi mentiune), daca se simt confortabil in postura asta si nu o ia nici unul razna ca vrea sa schimbe rolurile, atunci au sanse mari sa le mearga bine impreuna si sa existe iubire. Eu stiu la ce te referi tu mai exact Nu mai exista intensitate in sentimente sau nebunia aia, sau oameni care sa se lase pur si simplu iubiti si sa iubeasca fara restrictii sau indoieli... Suntem prea cosmopoliti si nici nu mai credem in vorbe de iubire, care au totusi un farmec aparte, si parca nici nu mai putem creea atmosfere feerice in cuplu. S-a redus totul la bani, mancare, utilitati, timp, frustrari, nevoi, jocuri ale mintii, jocuri de putere, minciuni "nevinovate" etc. Si...? Sentimentul acela unde mai e de fapt? Iti spun eu unde: in FILME!!! Atat! Stii e amuzant... ca invatam din filme si jocuri video cum sa ne omoram unii pe altii, cum sa facem bani repede si usor, dar niciodata nu ne retin atentia scenele care ne invata sa iubim. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 43 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 08:01
De la: angel_demon10, la data 2008-12-04 11:13:50Exista, dar e doar in capul nostru... Trist, dar adevarat. Bun comentariul...valabil pentru tendintele generale ale societatii din zilele noastre. Dar, cred ca depinde de fiecare daca alege sa-si inhibe sentimentele, sa-si puna masca "mondena" SAU alege sa TRAIASCA CU ADEVARAT acceptand riscurile unei iubiri intense, pure. Pt ca, ce e mai frumos decat emotiile, pulsul accelerand cand 2 indragostiti doar se ating si se contopesc intr-un moment de dragoste, cand vine valul si ii ia(nici un tzunami nu e atat de puternic :D), cand doar te gandesti la persoana iubita si te surprinzi cu un zambet ce-ti lumineaza fatza, iar in secunda urmatoare telefonul suna si e chiar ea, cand fiecare gaseste libertatea prin celalalt, conexiunea, feelingul. Bineinteles si reversul medaliei e pe masura. In concluzie, parerea mea este ca dragostea poate sa fie si realitate, dar nu pentru oricine. Trebuie sa stii ce sa faci cu ea, cum sa traiesti iubind, sa nu-ti pierzi capul, sa ramai cu picioarele pe pamant, sa ramai intr-un ECHILIBRU, sa nu ajungi sa depinzi de partener, de dragoste..sa nu uiti sa respiri pentru ca, pana la urma, doar fara aer nu se poate trai, dar trebuie sa constientizezi asta. Cel mai potrivit smiley... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Azgard 657 mesaje Membru din: 28/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 09:29
Mda ,interesante pareri ,as putea as mai adug si eu la ideia generala . Da e adevarat ca in ziua de azi , superficialul conduce , ca e usor sa fi luat de valul noului si sa zbori din floare in floare . Dar consider totusi ca dragostea adevarata inca mai exista , acum sa nu fie incurcata cu cea la prima vedere(care este defapt un fel de atractie foarte puternica ) .Acuma foarte multi fac marea greasela sa considere ca bani sunt cei mai importanti , si incearca sa isi cumpere parteneri ,fie prin cadouri ,etc fie incercand sa ii indeplineasca toate dorintele .Dar nu asta este important , spre exemplu afli ca fata vrea ceva anume , nu il dai atuni cand il vrea , chiar daca te roaga foarte mult , il dai atunci cand se asteapta mai putin...si asta o sa ii placa mai mult
.In marea majoritata a relatilor , nu prea exista echilibru, unul il place /iubeste mai mult decat celalat si se implica prea mult ,iar din pacate aicia apare o problema, apare riscul sa il sufoce pe celalalt .Cateodata e bine sa zici hai sa o luam putin mai incet , ca avem tot timpul din lume .Eu consider ca exista inca iubire , dar e mult mai greu de obtinut, pentru ca exista mult mai multa libertate .Iar daca iti gasesti cu adevarat o dragoste in lumea asta , fi sigur ca e una puternica care o sa dureze mult . Nu sunt de acord cu existenta alesului/alesei ..., consider ca exista foarte multi potentiali care sa devina alesul/aleasa ... Si ce consider eu cel mai important, e sa fi tu insusi , cu toate defectele tale (in momentul respectiv), (nimeni nu e perfect ) nu incerca sa te ascunzi sa minti sa pretinzi ca esti alta parsoana .Caci nu o sa fim iubiti de toata lumea niciodata , dar o sa fim iubiti de cei ce se potrivesc cu noi si daca te ascunzi in spatele unei masti , acei oameni poate o sa treaca pe langa tine fara sa te observe .Toti evolueaza , si incearca sa devina mai buni, sau mai rai , dar in prezent , esti cea ce esti si nu merita sa te dai altceva decat ceea ce esti. sunt foarte multe de spus pe subiectul asta .....
burn baby, burn ...
|
|
lucianospaleti 30 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 10:44
mai exista cuvantul dragoste
?!!,,,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 12:21
De la: lucianospaleti, la data 2008-12-09 10:44:44mai exista cuvantul dragoste da. in dictionar, la litera D. Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 13:49
as vrea sa va raspund, dar ma abtin!
altadata..mai bine..
|
|
|
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:21
din punctul meu de vedere cuvantul exista exact cum a spus raducu la litera d in dictionar ....si exista si dragostea dar este foarte bine ascunsa de invidie, gelozie, rautate, sub tone de farduri(la femei) sau muschi(la barbati)
(daca ar fi invers ar fi rau ) tot ceea ce putem face este sa incercam sa o gasim sa dam mastile deoparte si sa ne uitam cu ochii deschisii in toate colturile intunecate
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:25
ce comentarii am azi
cred ca mi se trage de la faptul ca ascult radio romantic
|
parisx 26 mesaje Membru din: 2/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 15:35
De la: dasca777, la data 2008-12-03 21:07:07In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra? Si eu am impresia ca femeile vor doar sex si bani.Se grabesc sa ajunga in pat , nu mai vor sa fie rugate, curtate.... Nu se mai bucura de o floare .... Daca cadoul e mai iefin , simbolic , se simt pacalite... Totul are pret.... Si ...nu le mai e rusine daca le ceri altceva ... Si apoi , dupa ce s-au oferit pe tava se asteapta sa stai langa ele, sa le respecti , iubesti.Pentru ce ? Pentru ca s-au grabit sa se distreze cu tine , un necunoscut , fara sa le pese de impresia pe care au creat-o? Uf! Barbatii nu sunt animale, fetelor!Purtati-va cuviincios si veti fi respectate. Hai ca m-am plictisit... bye! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 16:51
De la: parisx, la data 2008-12-09 15:35:17De la: dasca777, la data 2008-12-03 21:07:07In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra? auzi mai , daca ai fost de acord sa o cumperi nici tu nu esti mai breaz
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:01
De la: angel_demon10, la data 2008-12-04 11:13:50Exista, dar e doar in capul nostru... cum sa nu fie sentimentele palpabile ? ba sunt si cum dragostea face parte dintre ele este si ea la fel de reala , o atingere mai usoara , dar este tie nu ti s-a intamplat niciodata sa ... cum sa zic ... sa inspiri pe cineva ( in sensul biologic de inspiratie expiratie ) ? sa simti cum te umple , sa-i simti gustul apoi in cerul gurii , sa simti cum il integrezi in tine ? restul sunt mizerii de-ale vietii , am sa ma repet viata este o calatorie nu o destiantie , de aceea asemenea momente trebuie pastrate cu grija , gasesti oare perle peste tot ? uite eu cred , cu toata fiinta mea chiar daca ai sa razi de mine , eu cred in dragoste , in viata , in bucuriile mari si mici ale ei , cred in zane ( tilincuta esti salvata ) cred in dragoni , in mos craciun , mos nicolae , iepurasul de paste si in toate acele lucruri numite "imaginare" care fac viata magica
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:09
De la: gabi8ma, la data 2008-12-09 17:01:58De la: angel_demon10, la data 2008-12-04 11:13:50Exista, dar e doar in capul nostru... da, gabi, am cunoscut pe cineva asa... care m-a umplut din toate sensurile imaginabile si inimaginabile... timp de 4 luni de vis... apoi... buf! end of story! si-a tras-o cu alta no comment
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:19
deci e real , nu 4 luni a fost realitatea ta zilnica ? ca n-a mers din pacate asta e altceva
|
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 21:15
De la: dasca777, la data 2008-12-03 21:07:07In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra? Desi s-a mentionat mai sus ceva despre dragoste la prima vedere nu ma pot abtine sa nu spulber conceptul (unul din hobby-urile mele). "Dragoste la prima vedere" de fapt e "Atractie la prima vedere"! DE CE ? Daca iubesti o persoana iubesti mai mult DECAT aspectul ei : personalitatea, inteligenta s.a.m.d. Apoi cand e "la prima vedere" se presupune DOAR aspect si ATAT. Dasca situatia ta este ceva in genul : ai informatia corecta dar nu stii cum sa te folosesti de ea. Sa-ti zic o vorba originala auzita de la taicamiu : "Decat sa vezi viata roz fara sa-ti dai seama ca este defapt neagra mai bine stii ca e neagra si iti pui ochelari cu lentile roz". Amuzant stiu! si pe mine ma pufnitul rasul la analogia asta dar se potriveste perfect in situatia ta (culmea si eu o aplic, e convenabila de cele mai multe ori). Apoi despre dragoste stie toata lumea ca e foarte greu de obtinut dar nu imposibil. Ai vazut tot felul de statistici despre cate cupluri reusite sunt si chestii de genul asta, nu prea incurajator dar asta e. Din ce cauza? Aici e cu "dute-vino", sufletul unui om nu e ceva "uniform" 2 persoane INTOTDEAUNA or sa se cupleze din urma unui interes fie el sex, suport emotional, bani, imagine, etc. Cum toata lumea a auzit de concepte de genul : ambitie, dorinta, nevoie si altele si cum orice om este egoist intr-o masura mai mica sau mai mare (fara vrajeli de genul egoism inexistent, toti il au, este ca o axioma pe care poate o sa o demonstreze cineva in viitor) exact aceste concepte fac ca orice persoana sa-si urmeze propriul interes (e ceva complet normal si natural, ca si instinctul de supravietuire de reproducere s.a.m.d.) De aceea in majoritatea cuplurilor 1 iubeste si celalalt isi urmeaza interesul. Daca nu vrei sa fii cel care iubeste atunci urmeazati interesul si fii cel iubit (ar trebui sa fie perfect pt tine) si in timp ai sa iubesti si tu pt ca nu recunosti dar vrei sa iubesti (nu te minti de unul singur). Daca ai sa o tii tot asa cu gandirea negativista o sa te ingropi de unul singur asa ca nu-ti mai face griji ca te ingroapa vreo femeie. Mai ai si 1 mare defect esti o persoana inteligenta pt ca reusesti sa-ti dai seama de situatie dar alta axioma ar fi ca cei mai fericiti oameni sunt prostii. (unii nu vad la 2 metrii in fata din cauza ca au "o dragoste perfecta"). Vorbe, proverbe sunt cu miile dar iti mai zic 1 singur lucru : ORICARE persoana este iubita cu adevarat macar 1 data in viata fara ca sa isi dea seama de asta. (norocul tau daca se intampla cand ai sa fii bunic )Toate cele bune!
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 22:40
De la: DMark, la data 2008-12-09 21:15:43De la: dasca777, la data 2008-12-03 21:07:07In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra? punct ochit punct lovit mai esti asa de realist ca m-ai facut sa plang ... urat
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 22:45
ai dreptate..am pus topicul asta cu un motiv...timp de 3 zile am facut o statistica pe tema asta pe un nr de oameni(cam 100) si am obeservat ceva..majoritatea dintre ei spun ca la inceputul relatiei a fost dragoste cu nabadai,sa zic asa,dar cand relatia a devenit mai serioasa,cu trecerea timpului,unii chiar s-au casatorit,si am aflat ca dragostea aia de la inceput a disparut,acum e mai mult intelegere,fara fluturasi in stomac,declaratii de dragoste,ci pur si simplu oamenii sunt fericiti ca au numai ocazia de a fi impreuna si ca sa citez pe unu: "sunt fericit ca seara tin in brate o femeie nu o perna",ce e si mai ciudat e ca maoritatea au recunoscut ca secretul dragostei lor e intelegerea,faptul ca isi pot impartasi problemele si se pot ajuta reciproc si plictiseala de singuratate,poate chiar frica de ea....asta e partea pozitiva...acum partea negativa...la suferintele din dragoste majoritatea au raspuns ca toate suferintele au si parti pozitive ,devii mai puternic ,dar faptul ca persoana s-a despartit de aia/ala..au ajutat-o sa-si cgaseasca pe actuala(ul)..o mica parte din ei au raspuns ca din cauza persoanei de sex opus au decis sa ramana singuri si unul a zis ca vrea sa se faca , calugar..ideea in mare pe cre majoritatea au spus-o e ca dragostea nu poate fi inteleasa,planificata,sau sa dispara ca asa vrei u ,se poate atenua in timp si doar daca gasesti alta persoana,...dragostea e ca mancarea..daca ti-e foame si nu ai un fel incerci altul ,poate iti place,oricum ideea e sa scapi de foame....nu-s f plastic in exprimari,dar intelegeti ideea...pe scurt...nu cred in dragoste nebuna sau la prima vedere..dar probabil dragostea e acel lucru,sentiment,persoana...sau ce o fi...care te face sa mai evadezi din lumea reala ,in cand in cand,intr-o alta lume,majoritatea spun ca e mai buna...poate mai buna ,poate mai rea,nush sigur...domeniul asta mai trebuie cercetat..
p.s.majoritatea tinerilor nu cred in ea..se bazeaza mai mult pe sex...cei ce cred in ea sunt ,in general, cu varsta min 30 ani...asta e doar o statistica a mea si trebuie tratata ca atare,,nu spun ca e adevar universal ...e doar o parere personala Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 22:58
stii tu cum vad eu dragostea ?
na ca nnu gasesc o exprimare, deci persoana pe care o iubesti te umple din toate punctele de vedere si tot timpul , chiar daca nu esti langa ea observi anumite gesturi expresii sau fraze la alte persoane care iti aduc in permanenta aminte de ea , iar cand esti langa parca se arginteaza aerul si gasesti in intalnirea aia totul si fluturasi , si sperante , si declaratii de dragoste te ameteste si nu te mai saturi , atunci cand aceasta persoana dispare , dispare si o parte din tine , de aceea procesul de vindecare sa zic asa e f greu , pt ca prima data trebuie sa te reconstruiesti pe tine si apoi sa incepi sa-ti cauti jumatatea , iar asta poate dura si o viata intreaga
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 23:00
De la: dasca777, la data 2008-12-09 22:45:52ai dreptate..am pus topicul asta cu un motiv...timp de 3 zile am facut o statistica pe tema asta pe un nr de oameni(cam 100) si am obeservat ceva..majoritatea dintre ei spun ca la inceputul relatiei a fost dragoste cu nabadai,sa zic asa,dar cand relatia a devenit mai serioasa,cu trecerea timpului,unii chiar s-au casatorit,si am aflat ca dragostea aia de la inceput a disparut,acum e mai mult intelegere,fara fluturasi in stomac,declaratii de dragoste,ci pur si simplu oamenii sunt fericiti ca au numai ocazia de a fi impreuna si ca sa citez pe unu: "sunt fericit ca seara tin in brate o femeie nu o perna",ce e si mai ciudat e ca maoritatea au recunoscut ca secretul dragostei lor e intelegerea,faptul ca isi pot impartasi problemele si se pot ajuta reciproc si plictiseala de singuratate,poate chiar frica de ea....asta e partea pozitiva...acum partea negativa...la suferintele din dragoste majoritatea au raspuns ca toate suferintele au si parti pozitive ,devii mai puternic ,dar faptul ca persoana s-a despartit de aia/ala..au ajutat-o sa-si cgaseasca pe actuala(ul)..o mica parte din ei au raspuns ca din cauza persoanei de sex opus au decis sa ramana singuri si unul a zis ca vrea sa se faca , calugar..ideea in mare pe cre majoritatea au spus-o e ca dragostea nu poate fi inteleasa,planificata,sau sa dispara ca asa vrei u ,se poate atenua in timp si doar daca gasesti alta persoana,...dragostea e ca mancarea..daca ti-e foame si nu ai un fel incerci altul ,poate iti place,oricum ideea e sa scapi de foame....nu-s f plastic in exprimari,dar intelegeti ideea...pe scurt...nu cred in dragoste nebuna sau la prima vedere..dar probabil dragostea e acel lucru,sentiment,persoana...sau ce o fi...care te face sa mai evadezi din lumea reala ,in cand in cand,intr-o alta lume,majoritatea spun ca e mai buna...poate mai buna ,poate mai rea,nush sigur...domeniul asta mai trebuie cercetat.. cu toate ciudateniile incepi sa devii simpatic , ai un spirit de observatie f bun si capacitate de sinteza ...super
|
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 23:15
De la: dasca777, la data 2008-12-09 22:45:52ai dreptate..am pus topicul asta cu un motiv...timp de 3 zile am facut o statistica pe tema asta pe un nr de oameni(cam 100) si am obeservat ceva..majoritatea dintre ei spun ca la inceputul relatiei a fost dragoste cu nabadai,sa zic asa,dar cand relatia a devenit mai serioasa,cu trecerea timpului,unii chiar s-au casatorit,si am aflat ca dragostea aia de la inceput a disparut,acum e mai mult intelegere,fara fluturasi in stomac,declaratii de dragoste,ci pur si simplu oamenii sunt fericiti ca au numai ocazia de a fi impreuna si ca sa citez pe unu: "sunt fericit ca seara tin in brate o femeie nu o perna",ce e si mai ciudat e ca maoritatea au recunoscut ca secretul dragostei lor e intelegerea,faptul ca isi pot impartasi problemele si se pot ajuta reciproc si plictiseala de singuratate,poate chiar frica de ea....asta e partea pozitiva...acum partea negativa...la suferintele din dragoste majoritatea au raspuns ca toate suferintele au si parti pozitive ,devii mai puternic ,dar faptul ca persoana s-a despartit de aia/ala..au ajutat-o sa-si cgaseasca pe actuala(ul)..o mica parte din ei au raspuns ca din cauza persoanei de sex opus au decis sa ramana singuri si unul a zis ca vrea sa se faca , calugar..ideea in mare pe cre majoritatea au spus-o e ca dragostea nu poate fi inteleasa,planificata,sau sa dispara ca asa vrei u ,se poate atenua in timp si doar daca gasesti alta persoana,...dragostea e ca mancarea..daca ti-e foame si nu ai un fel incerci altul ,poate iti place,oricum ideea e sa scapi de foame....nu-s f plastic in exprimari,dar intelegeti ideea...pe scurt...nu cred in dragoste nebuna sau la prima vedere..dar probabil dragostea e acel lucru,sentiment,persoana...sau ce o fi...care te face sa mai evadezi din lumea reala ,in cand in cand,intr-o alta lume,majoritatea spun ca e mai buna...poate mai buna ,poate mai rea,nush sigur...domeniul asta mai trebuie cercetat.. Zi sincer... a scris altcineva in locul tau? Nu par a fi vorbele tale, DAR daca totusi ai scris tu cu manuta ta, te felicit! Ai inceput sa intelegi, continua sa zgarii suprafata si vei invata sa fii mai multumit de sine, de cei din jur, si eventual... si cum sa le ocolesti pe piti. Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 23:28
buey Dl. DMark,
numa cuvinte de lauda! ca bine zici si dreptate ai in ce spui mai sus! si @Dasca, e cat se poate de adevarata afirmatia ta... o iau la rand cu generatiile....... dar cred ca timpul ar avea si el impact major in toata treaba cu nabadaii dragostei..
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 00:18
nu te stresa greenie:P...revin la vechile obiceiuri,nu de alta,dar daca mai contiunui asa s-ar putea sa creada si lumea ca devin normal,poate mai inteligent,doamne fereste sa se intample asta ....nu mai am cu cine sa ma cert si ce fac...sa ma plictisesc? niciodata....viol,bautura si violenta...trebuie sa ma mai injure lumea ca in dragoste fara cearta nu poate exista impacarea si stiti ca ea e mai dulce dupa o cearta:p si in plus fara cearta ar fi monotonie...asa si eu daca nu ma cert pe aici ma plictisesc...apropoo nu faceti dragoste cu animale(animale adevarate,...nu e o injuratura sau o aluzie)...poate au boli:P...iar am luat-o razna...ma distrez la nebunie:))...si da eu am facut sondajul si eu am scris mai devreme:))
|
parisx 26 mesaje Membru din: 2/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 08:52
Dasca, esti tare! Esti un adevarat barabat, dar chiar daca armura pe care ai imbracat-o pare foarte rezistenta, tot se va gasi o tipa cu ochii verzi care sa patrunda la inimioara ta, ai grija !
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 10:27
dasca,
ai un umor iesit din comun! dar ZAU ca nu stiu inca despre ce chestionare vorbesti acolo... un fel de oracol si noi sa completam in el???
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 12:04
De la: gabi8ma, la data 2008-12-09 17:19:39deci e real , nu 4 luni a fost realitatea ta zilnica ? ca n-a mers din pacate asta e altceva exact, dragostea exista, dar pentru un timp... exista de la sine... apoi trebuie s-o faci sa mearga... nu ca nu a mai rezistat... inca rezista... barely! dar... e acolo... cumva...
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 12:32
De la: angel_demon10, la data 2008-12-10 12:04:30De la: gabi8ma, la data 2008-12-09 17:19:39deci e real , nu 4 luni a fost realitatea ta zilnica ? ca n-a mers din pacate asta e altceva o singura intrebarea vreau sa pun: daca ar fi asa de usor de gasit ar mai fi asa dulce?
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 12:50
De la: nick_titi, la data 2008-12-10 12:32:16De la: angel_demon10, la data 2008-12-10 12:04:30De la: gabi8ma, la data 2008-12-09 17:19:39deci e real , nu 4 luni a fost realitatea ta zilnica ? ca n-a mers din pacate asta e altceva DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 13:04
ce daaaaaaaaaaaa?
|
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 13:07
De la: nick_titi, la data 2008-12-10 13:04:19ce daaaaaaaaaaaa? daca ar fi usor de gasit ar fi la fel sau chiar mai dulce... am traii cu torii imbatati de dulceata iubirii peste tot... ce hippy suna!
|
|
|

, chestii marunte,
Atat!
.In marea majoritata a relatilor , nu prea exista echilibru, unul il place /iubeste mai mult decat celalat si se implica prea mult ,iar din pacate aicia apare o problema, apare riscul sa il sufoce pe celalalt .Cateodata e bine sa zici hai sa o luam putin mai incet , ca avem tot timpul din lume .
(daca ar fi invers ar fi rau
) tot ceea ce putem face este sa incercam sa o gasim sa dam mastile deoparte si sa ne uitam cu ochii deschisii in toate colturile intunecate
) cred in dragoni , in mos craciun , mos nicolae , iepurasul de paste si in toate acele lucruri numite "imaginare" care fac viata magica