Info
x
Dragostea: mit sau realitate
|
ivanlucianlaurentiu 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 14:44
de acord cu voi.....oare de ce apare acea monotonie....dupa casatorie??....
|
|
ivanlucianlaurentiu 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 14:48
De la: Immortal, la data 2008-12-09 08:01:11De la: angel_demon10, la data 2008-12-04 11:13:50Exista, dar e doar in capul nostru... ai mare dreptate.....violenta e pe primul loc la Tv...si conversatiile vulgare....chiar asa de bine se vinde..sau asa mare atentie trebuie acordata acestor batai de joc???... Raporteaza abuz de limbaj |
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:06
De la: berila, la data 2008-12-19 11:32:27Alo alo! da ...cum adik pe incercate
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:40
Din cauza crizei financiate poate se vor casatori si femeile din dragoste....he
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 22:47
uitati dragoste: guta si minune sus in copac...se pupau se f.taceau,limbi in fund ei isi dadeau,/vine si daniela styorfi ca vampiru dupa prada,sa suga si ea din pwla copiilor de pe strada,/se iubesc,se f.tacesc,ei banii ii cantaresc/.vai dar ca o stafie apare dimmu borgir,in mana cu un...potir/plin cu sange de manelist inchegat si facut chist/ii omoara pe toti trei si apoi face susu pe ei..the end...are ceva rima...sex si viol....sunt f revoltat cu manelele astea siropoase...
i-as impusca pe toti...moarte lui guta,sa il fta James Hetfield(solistul de la metallica)...unde il doare mai tare,,,,as face o bomba atomica ,as pune manelistii intr-o naveta cu bomba si i-as arunca in spatiu si as declansa bomba sa crape tti...ftuii mortii mamii lor ...m-am calmat sry ...am asc 2 h manele,taraf si etno...are efectu asta asupra mea,....iar spun sry
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:22
De la: dasca777, la data 2008-12-19 22:47:24uitati dragoste: guta si minune sus in copac...se pupau se f.taceau,limbi in fund ei isi dadeau,/vine si daniela styorfi ca vampiru dupa prada,sa suga si ea din pwla copiilor de pe strada,/se iubesc,se f.tacesc,ei banii ii cantaresc/.vai dar ca o stafie apare dimmu borgir,in mana cu un...potir/plin cu sange de manelist inchegat si facut chist/ii omoara pe toti trei si apoi face susu pe ei..the end...are ceva rima...sex si viol....sunt f revoltat cu manelele astea siropoase... de ce ai ascultat daca nu iti plac ? Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 00:22
De la: nick_titi, la data 2008-12-19 17:06:32De la: berila, la data 2008-12-19 11:32:27Alo alo! te oferi cumva ?
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 10:51
De la: gabi8ma, la data 2008-12-20 00:22:33De la: nick_titi, la data 2008-12-19 17:06:32De la: berila, la data 2008-12-19 11:32:27Alo alo! esti cam departe dar daca treci pe aici daca nu...
|
|
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 12:03
De la: gabi8ma, la data 2008-12-20 00:22:00De la: dasca777, la data 2008-12-19 22:47:24uitati dragoste: guta si minune sus in copac...se pupau se f.taceau,limbi in fund ei isi dadeau,/vine si daniela styorfi ca vampiru dupa prada,sa suga si ea din pwla copiilor de pe strada,/se iubesc,se f.tacesc,ei banii ii cantaresc/.vai dar ca o stafie apare dimmu borgir,in mana cu un...potir/plin cu sange de manelist inchegat si facut chist/ii omoara pe toti trei si apoi face susu pe ei..the end...are ceva rima...sex si viol....sunt f revoltat cu manelele astea siropoase... am avut niste treaba si ala asc numai asta...asta e...de nevoie...si am avut o criza Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:26
De la: dasca777, la data 2008-12-20 12:03:58De la: gabi8ma, la data 2008-12-20 00:22:00De la: dasca777, la data 2008-12-19 22:47:24uitati dragoste: guta si minune sus in copac...se pupau se f.taceau,limbi in fund ei isi dadeau,/vine si daniela styorfi ca vampiru dupa prada,sa suga si ea din pwla copiilor de pe strada,/se iubesc,se f.tacesc,ei banii ii cantaresc/.vai dar ca o stafie apare dimmu borgir,in mana cu un...potir/plin cu sange de manelist inchegat si facut chist/ii omoara pe toti trei si apoi face susu pe ei..the end...are ceva rima...sex si viol....sunt f revoltat cu manelele astea siropoase...
|
|
boros_silviu 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:56
Exista, dar e doar in capul nostru... De ce??? Pentru ca orice s-ar spune un sentiment nu este palpabil. Poti sta langa un om care iti face toate poftele, te tine in puf, iti spune zilnic ca te iubeste si la un moment dat se intoarce impotriva ta de nu mai stii nici ce sa zici, nici ce sa faci Asta-i realitatea! Fiecare simte iubirea in felul lui, iar pentru ca doua persoane sa fie cu adevarat compatibile si fericite impreuna (eu cred atat in vorba aceea cu "cine se-aseamana se-aduna", dar si in "contrastele se atrag") trebuie sa fie intre ei un fel de complementaritate in gesturi si cuvinte. Daca mie imi place sa gatesc, lui sa-i placa sa spele vasele. Daca mie imi place sa ma dau in tiribombe in parcul de distractii, lui trebuie sa-i placa adrenalina sau sa iasa in parc etc. Daca mie imi place in pat sa fiu mai inventiva, el sa fie deschis la nou. Sau daca mie imi plac filmele psihologice sa-i placa si lui thriller's sau daca avem opinii diferite sa ne acceptam viziunile si sa le luam ca atare. Nimeni nu te poate convinge, chiar daca are dreptate si tu nu, ca ceea ce spui este incorect. Basically, sa ne placa cum ne iubim unul pe celalalt... daca unul prefera sa ia rolul "protectorului" (chit ca e femeia, chit ca e barbatul) si unul pe cel al "protejatului" (cu aceeasi mentiune), daca se simt confortabil in postura asta si nu o ia nici unul razna ca vrea sa schimbe rolurile, atunci au sanse mari sa le mearga bine impreuna si sa existe iubire. Eu stiu la ce te referi tu mai exact Nu mai exista intensitate in sentimente sau nebunia aia, sau oameni care sa se lase pur si simplu iubiti si sa iubeasca fara restrictii sau indoieli... Suntem prea cosmopoliti si nici nu mai credem in vorbe de iubire, care au totusi un farmec aparte, si parca nici nu mai putem creea atmosfere feerice in cuplu. S-a redus totul la bani, mancare, utilitati, timp, frustrari, nevoi, jocuri ale mintii, jocuri de putere, minciuni "nevinovate" etc. Si...? Sentimentul acela unde mai e de fapt? Iti spun eu unde: in FILME!!! Atat! Stii e amuzant... ca invatam din filme si jocuri video cum sa ne omoram unii pe altii, cum sa facem bani repede si usor, dar niciodata nu ne retin atentia scenele care ne invata sa iubim. mare dreptate mai ai....nu cred ca mai e de adaugat nik Raporteaza abuz de limbaj |
|
yoana_u 50 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:40
De la: dasca777, la data 2008-12-03 21:07:07In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra? eu cred ca e realitate. dar ... nu vine cat ai bate din palme. Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 19:41
dasca777 pe 2008-12-03 21:07:07
In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra? sunt de acord cu tine. păcat că ești misogin.... că avem multe păreri asemănătoare despre diverse lucruri din jurul nostru. vorbind, așa, în general și urmărind ce ai mai scris și cu alte ocazii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:59
De la: dana06, la data 2008-12-20 19:41:20dasca777 pe 2008-12-03 21:07:07 mai am si tendinte de criminal...dar nu vreau sa ma laud...sa imi afisez toate caliatile:P...o sa incerc sa iti explic...in trecut oamenii foloseau un scut sa se apere,,,scutul mai e folosit si in zilele noastre,metaforic vorbind, dar un scut te apara sa nu fii ranit...al meu se cheama misogin,,,ceea ce realizez e ca dupa scut sunt si eu om...sper sa nu stric scutul...mi-e frica sa fiu vulnerabil Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 11:10
mai am si tendinte de criminal...dar nu vreau sa ma laud...sa imi afisez toate caliatile:P...o sa incerc sa iti explic...in trecut oamenii foloseau un scut sa se apere,,,scutul mai e folosit si in zilele noastre,metaforic vorbind, dar un scut te apara sa nu fii ranit...al meu se cheama misogin,,,ceea ce realizez e ca dupa scut sunt si eu om...sper sa nu stric scutul...mi-e frica sa fiu vulnerabil
știu foarte bine despre ceea ce vorbești. și eu folosesc un scut, evident tot pentru a nu mai fi rănită. din păcate, nu știu dacă tu realizezi sau nu, tot noi suntem niște victime: ale lor, ale noastre. scutul nu ne scapă de suferințe. este doar o iluzie. și o știi prea bine. în spatele scutului, care ne apără doar de privirile indiscrete, suntem noi, plângând, suferind, neînțelegând unde am greșit sau de ce ni se întâmplă tocmai nouă. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 16:39
De la: dana06, la data 2008-12-21 11:10:51mai am si tendinte de criminal...dar nu vreau sa ma laud...sa imi afisez toate caliatile:P...o sa incerc sa iti explic...in trecut oamenii foloseau un scut sa se apere,,,scutul mai e folosit si in zilele noastre,metaforic vorbind, dar un scut te apara sa nu fii ranit...al meu se cheama misogin,,,ceea ce realizez e ca dupa scut sunt si eu om...sper sa nu stric scutul...mi-e frica sa fiu vulnerabil stiu...urasc sa spun asta...dar ai dreptate...nu-mi place sa dau dreptate fem:P...am gasit si un fel de solutie...ma bag in problemele altora ,incerc sa le rezolv...asa uit de ale mele...stiu ca exista ink..dar uit...daca devin vulnerabil,,,sa zicem ca nu mai vreau sa trec odata prin ce am trecut,,,ma gandesc de ce mie,,,la toate intrebarile,,dar sdcutul ma face sa uit,,,macar pe moment...par mai puternic macar:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
m_trei_ics 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 20:40
da... interesant sb ... exista dragostea doar in filme pt k doar akolo vrei u sa o vezi ... hai sati dau o "tema" pt aksa:incearca sa iesi seara in parcuri,pe strazi... ai sa vezi oameni care se tin de mana... nu conteaza la ce se gandesc(sex cum ziceai u sau celalalt baiat),pt k la inceput orice ar fi fost tot dragoste a fost...ai sa vezi copii care se joaca impreuna sa stii k tot dragoste e , vei vedea pasari si in general animale, care stau impreuna pe langa foame si instinct le mei uneste dragostea...problema noastra a oamenilor e k reusim sa kautam dragostea akolo unde n-o s-o gasim niciodata...ar fi mai ok sa nu mai intrabam de ea si sa o lasam sa vina singura.papa
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 08:54
stiu...urasc sa spun asta...dar ai dreptate...nu-mi place sa dau dreptate fem:P...am gasit si un fel de solutie...ma bag in problemele altora ,incerc sa le rezolv...asa uit de ale mele...stiu ca exista ink..dar uit...daca devin vulnerabil,,,sa zicem ca nu mai vreau sa trec odata prin ce am trecut,,,ma gandesc de ce mie,,,la toate intrebarile,,dar sdcutul ma face sa uit,,,macar pe moment...par mai puternic macar:P
mi-am imaginat că îți va fi greu să-mi dai dreptate. tocmai de aceea ți-am spus că-mi pare rău că ai devenit misogin, pentru că probabil îți va fi greu să comunici cu mine, pentru că sunt femeie. totuși, măcar nu generaliza. sau fă abstracție că sunt femeie, chiar dacă doar pentru a putea vorbi din când în când. eu citesc ce se scrie pe forumuri, dar nu prea îmi dau cu părerea. decât să intru în polemici.... mi se pare că-mi irosesc energia aiurea. te pup. și sper să nu te deranjeze dacă-ți voi ura un Crăciun fericit și un An nou așa cum ți-l dorești! pup! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 14:40
De la: dana06, la data 2008-12-22 08:54:54stiu...urasc sa spun asta...dar ai dreptate...nu-mi place sa dau dreptate fem:P...am gasit si un fel de solutie...ma bag in problemele altora ,incerc sa le rezolv...asa uit de ale mele...stiu ca exista ink..dar uit...daca devin vulnerabil,,,sa zicem ca nu mai vreau sa trec odata prin ce am trecut,,,ma gandesc de ce mie,,,la toate intrebarile,,dar sdcutul ma face sa uit,,,macar pe moment...par mai puternic macar:P la fel...un an nou fericit si sarbatori fericite te pup Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 16:42
Există dragoste dar pt. o singură persoană .trebuie s-o găsești
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 11:55
De la: iosifmircea, la data 2008-12-25 16:42:40Există dragoste dar pt. o singură persoană .trebuie s-o găsești ha , ai pus degetul pe rana scurt , dar mai departe .... iti spun eu , o gasesti , si pe urma o incasezi si te saturi de dragoste ca de mere acre
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 18:36
De la: gabi8ma, la data 2008-12-26 11:55:00De la: iosifmircea, la data 2008-12-25 16:42:40Există dragoste dar pt. o singură persoană .trebuie s-o găsești ba nu a pus deloc degetul pe rana eu nu cred ca exista dragoste doar pentru o singura persoana, nu cred ca putem fii atat de rigizi incat sa putem iubi doar persoana care are toate calitatiile de pe lista din mitea noastra.... nu vreau sa cred asa ceva
|
cristi_crainiciuc 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 18:36
draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat...
a fost totul roz destul de mult timp... am fost plecat cu serviciul departe vreo 4-5 luni...am trecut ..si acu a plecat ea si nu am putut sa mai trecem peste faptul de a nu fi impreuna...deci nu va recomand sa plecati pt prea mult timp de langa persoana iubita... dragostea trebuie alimentata...nu e posibil la dstanta ...
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 00:02
De la: CristiC84, la data 2008-12-27 18:36:27draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat... lasa, voi barbatii in general nu stiti sa va reveniti dupa o relatie................ pff........ ce subiect bun as trage din asta... dupa rev, sa ne cada bine cozonacul. la urma urmei, dragostea mit sau realitate??? fiecare si'o face cu mana lui, cum vrea el sa fie, fie adevar, fie o relatie bazata pe o minciuna frumos mascata cu un fel de "lasa ca nu e ea asa grozava, nu e ea ce mi'am dorit, dar merge, ca deh... mi'e greu sa gasesc o alta, si poate o sa fie mai rau" si te resemnezi aiurea in tramvai...
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 00:08
De la: nick_titi, la data 2008-12-26 18:36:14De la: gabi8ma, la data 2008-12-26 11:55:00De la: iosifmircea, la data 2008-12-25 16:42:40Există dragoste dar pt. o singură persoană .trebuie s-o găsești stii cineva zicea ca iubim doar o data in viata , restul sunt umbre ale primei iubiri da stiu ca tu vrei cu minim 2 si de asta insisti pe mai multe , am mai zis eu ca esti tu un vanticel cam nebunatic de vrei sa ajungi cam peste tot , si printr-o ironie anul viitor sper sa te indragostesti nebuneste ( si sa fii iubit bineinteles ) si atunci sa iti apara oportunitatile cu mai multe ... si tu sa refuzi ....
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 00:10
De la: Greenie, la data 2008-12-29 00:02:16De la: CristiC84, la data 2008-12-27 18:36:27draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat... de ce esti supa ? cred ca sarbatorile astea n-au priit nimanui
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 01:42
De la: gabi8ma, la data 2008-12-29 00:10:09De la: Greenie, la data 2008-12-29 00:02:16De la: CristiC84, la data 2008-12-27 18:36:27draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat... ah nu, sarbatorile au decurs normal. n'am nimic cu ele, cum nici ele n'au nimic cu mine hahaha dilema mea e de mult asta :)) si ma doare pe mine sa recunosc asta, dar vad multa prostie din partea unora, si din ce in ce mai des.. as putea defini in multe randuri asta.... dar n'ar fi corect fatza de topic...si de timpul ramas pe anul asta. incepem anu cu dreptu?
|
nadi 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 04:17
"Dragostea este indelung rabdatoare,
este plina de bunatate, dragostea nu invidiaza, nu se umfla de mindrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se minie, nu se gindeste la rau. Nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, Acopera totul, crede totul, nadajduieste totul sufera totul, Dragostea nu va pieri niciodata..." Raporteaza abuz de limbaj |
|
balanel19cm 7 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 12:44
O laie.
|
zumzetalbastru 147 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 13:27
Uite am gasit o definitie a iubirii, dupa mine iubirea sinonim cu dragoste deci sunt pe aceeiasi lungime: Love = Joy+Acceptance ... dragostea exista, si mi se pare absurd sa cred ca doar odata in viata iubim ... iubim de mai multe ori, iar faptul ca pana la urma ramanem cu o singura persoana este doar o coincidenta ...
Dragostea din filmele romantice, da e ceva frumos, dar nu e realist, dragostea in zilele noastre e legata de mai multe, felul in care persoana respectiva te face sa te simti, siguranta pe care ti-o ofera, fizicul, discutiile purtate, bani ... toate fac parte din conceptul de iubire, iar daca una din cele de mai sus dispare, automat dispare si dragostea ... Poate in adolescenta iubim mult mai inflacarat, si pe deoparte mi se pare normal, dar pe masura ce ne maturizam, si sentimentul asta se maturizeaza. Sa spunem ca la un moment dat am iubit pe cineva, atat de mult incat universul meu se invartea in jurul ei, nu imi imaginam cum ar fi sa nu mai fie langa mine, de fapt nici nu mi-am pus problema asta ... dar la un moment dat s-a intamplat, ce am simtit in acel moment? pai m-am simtit exact ca un pc care este programat sa faca ceva (de exemplu o defragmentare), si deodata este resetat ... a durat putin pana am realizat ce s-a intamplat (practic era momentul pana la intrarea propriu-zisa in windows, acel loading), dar apoi nu stiam ce trebuie sa fac si a trebuit sa o iau de la capat (reinceperea defragmentarii) ... incet incet am ajuns unde am fost intrerupt ... apoi m-am reindragostit, si acum pot sa spun ca iubesc, nu e aceiasi iubire si asta nu pentru ca nu mai sunt capabil de aceea iubire, ci pentru ca m-am maturizat ... Ce vreau sa spun de fapt, chiar daca suntem raniti la un moment dat, timpul face ca aceea suferinta sa treaca, si odata cu trecerea timpul suntem din nou capabili sa iubim ... Si ca sa raspund la topic, da dragostea exista, dar depinde foarte mult cum o intelegem ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Atat!
i-as impusca pe toti...moarte lui guta,sa il fta
...am asc 2 h manele,taraf si etno...are efectu asta asupra mea,....iar spun sry
daca nu...