back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dragostea: mit sau realitate

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 19:14

De la: daria_ta, la data 2009-03-09 10:00:47
De la: dasca777, la data 2009-03-09 09:51:50
De la: daria_ta, la data 2009-03-08 17:30:52
De la: DMark, la data 2009-03-08 01:38:57
De la: daria_ta, la data 2009-03-02 14:06:37
De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P

Daca iti iei o nevasta pe care o iubesti, esti fericit, pt ca dragostea exista! Daca iei una pe care nu o iubesti, inseamna ca ori esti fraier, ori materialist!In niciun caz filosof...
Dragostea, trecatoare sau nu, functie de noroc, daca o intalnesti, e o realitate, daca nu...inseamna doar ca nu ai intalnit INCA persoana potrivita, cea care sa te doara doara doar cand o privesti, sa te mangaie doar cu gandul, sa te faca sa simti ca nu poti exista dincolo de ea...

Neeeaaaaa a zis-o bine ca e filozof....
"fraier ori materialist" ai gandit-o prea rapid si prea simplu, necesita o gandire mai profunda sa-ti dai seama de ce e filozof.......

"Bai sa fie!"...zicea filosoful...He, he, he! Ca si cand casatoria ar fi o simpla filosofie...O fi, ca prea spuneti cu foc! Aveti insa grija sa nu va ardeti cu atata filosofie!

definitia dragostei: ma "ca cai " in fundul curtii/galben ca gaina/ si cu-n somoiog de paie ma stergea Maria...sau ceva de genu

dasca, ma provoci sa vorbesc prostii!!! Daca somoiogul de paie este aprins, ce te faci?!
Si sa stii ca nu era "ca gaina" ci "ca lamaia"

nu am mai auzit melodia de mult timp,mai gresec...asta e...suntem confrati:d

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 20:14

De la: dasca777, la data 2009-03-10 19:14:28
De la: daria_ta, la data 2009-03-09 10:00:47
De la: dasca777, la data 2009-03-09 09:51:50
De la: daria_ta, la data 2009-03-08 17:30:52
De la: DMark, la data 2009-03-08 01:38:57
De la: daria_ta, la data 2009-03-02 14:06:37
De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P

Daca iti iei o nevasta pe care o iubesti, esti fericit, pt ca dragostea exista! Daca iei una pe care nu o iubesti, inseamna ca ori esti fraier, ori materialist!In niciun caz filosof...
Dragostea, trecatoare sau nu, functie de noroc, daca o intalnesti, e o realitate, daca nu...inseamna doar ca nu ai intalnit INCA persoana potrivita, cea care sa te doara doara doar cand o privesti, sa te mangaie doar cu gandul, sa te faca sa simti ca nu poti exista dincolo de ea...

Neeeaaaaa a zis-o bine ca e filozof....
"fraier ori materialist" ai gandit-o prea rapid si prea simplu, necesita o gandire mai profunda sa-ti dai seama de ce e filozof.......

"Bai sa fie!"...zicea filosoful...He, he, he! Ca si cand casatoria ar fi o simpla filosofie...O fi, ca prea spuneti cu foc! Aveti insa grija sa nu va ardeti cu atata filosofie!

definitia dragostei: ma "ca cai " in fundul curtii/galben ca gaina/ si cu-n somoiog de paie ma stergea Maria...sau ceva de genu

dasca, ma provoci sa vorbesc prostii!!! Daca somoiogul de paie este aprins, ce te faci?!
Si sa stii ca nu era "ca gaina" ci "ca lamaia"

nu am mai auzit melodia de mult timp,mai gresec...asta e...suntem confrati:d

Vrei sa iti cant o melodie noua?! Ia asculta:

"M-a facut mama oltean, mai!
Confrate cuuu-un moldovean, mai!"!!!

Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
GEKADOS

134 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 14:36

e greu de zis daca mai exista cred ca intr-o relatie ca sa existte dragoste tre sa fie sinceri unu cu altu si sa existe acea puritate sufleteasca de care are nevoie omul.ne amagim cu tot ce ne inconjoara este multe iluzie in jurul nostru dar noi nu o vedem sau nu vrem s-o vedem.e greu sa fii sincer cu o persoana si sai vorbesti din inima cu sinceritate privind-o in ochi.parerea mea ca daca ai fi izolat pe o insula de mic si nu inti in contact cu lumea reala departe de intrigi si invidii si interese materiale,poti cu adevarat sa ai o poveste de dragoste curata sincera fara sa fii tentat de lucruri ce nu le stii ce nu le vezi ce nu exista pentru tine,doar asa poti fi inocent un lucru esential intr-o dragoste adevarata..

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:08

De la: dasca777, la data 2008-12-03 21:07:07In zilele noatre putina lume mai crede in dragoste.Stiu ca e ciudat venind de la mine un misogin.NU imi place sa ma exprim prea mult dar am ajuns sa cred ca nu mai exista dragoste in lume.Intre un baiat si o fata e numai sex,despartiri si trebuie sa ne prefacem intr-una sa nu pierdem pe cel drag.Exista dragoste sau doar noi credem ca exista ?ne mintim sau fiecare are prpria lui vizune despre dragoste?exista o aleasa ,un ales sau sunt doar mituri si tot ce facem e sex si suntem un el de animale ce doar vrem sa ne relaxam si sa ne perpetuam specia? care e parerea voastra?

Ce iti pasa de parerea celorlalti, dasca?

Important este ceea ce simti TU!

Stii, uneori oamenii frumosi sunt luati drept ''usori''. Suferi cumva de acest handicap?

Sau daca ai avut o suferinta sufleteasca simti ca ''ti s-au innecat TOATE corabiile'' si nu-ti mai ajunge nici una la tarm?
NU te teme, accepta situatia, dasca!
Vei fi placut surprins sa afli intr-o buna zi contrariul

Ai si alte lucruri mai bune de facut in viata, decat sa te amarasti cu NIMICURI! DA, nimicuri! Nimicnicia unora, imaturitatea altora, prostie ... IA TOTUL IN VIATA ASA CUM TI SE OFERA. Vrea cineva sa vada si dincolo de cortina - OK, else ... C'est La Vie!

Fiecare lucru isi are timpul sau!

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 11:19

SI, mai este ceva, dasca - DRAGOSTEA nu este TOTUL, chiar totul! NU, caci ce te faci daca ... se indragosteste ''prostuta'' de altcineva, la un moment dat ...???

DRAGOSTEA este ESENTA, dar depinde si de omul care ti-o ofera sau ti-o provoaca! CARACTERUL/omul este de asemenea foarte important.

De IUBIT, iubim cu to(n)tii! Daca NU DUREAZA acea dragoste, depinde de fiecare dintre noi insa - de caracterul, sau experienta noastra ... De aceea este buna adesea si DUREREA. Ea ne da adevarata valoare a lucrurilor si a faptelor noastre.

Fii optimist, nu dispera!
Orice lucru isi are VREMEA SA! ti-o spune o batranica ...
Bucurate deci chiar si de aceasta SUFERINTA/LIPSA; fii RECUNOSCATOR pentru TOT!

Sincer iti spun, MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU pentru toate, si, pur si simplu, cere-i sa te ierte pentru nerecunostinta ta!
Cu cat esti mai sincer ...
... vei vedea ceea ce vei afla.

paskl

5 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 18:45

Exista dragoste si tine doar 3 luni dupa care este obisnuinta credeti-ma sau mai bine zis incercati si o sa va dati seama .Trebuie sa fi inteligent sa duci o dragoste multi ani trebuie sa aduci tot timpul ceva nou si asta cu lupta

rommel_nets

1 mesaj
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 01:33

dragostea exista, e o chestie in 2, si dureaza atat cat dureaza ((1 ora, un an, o viata))...mai mult de cat dureaza , e japca

cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 18:37

depinde ce intelegem prin cuvantul dragoste...daca prin dragoste intelegem sacrificiu,umilinta,devotament pentru celalalt atunci cred ca gasesti mai greu asa ceva...daca prin dragoste intelegi sex si razbunare,orgolii atunci clar gasesti asa ceva la orice colt de strada :)

Add1cT3d

87 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:24

Nu stiu ce sa zic, e delicata intrebarea asta.

Eu unul iubesc, iubesc o fata care m-a lasat dupa 3 ani de clipe frumoase si clipe mai putin frumoase. (m-am gandit mult timp daca nu-i cumva o obsesie, insa, a trecut destul timp de la despartire si inca simt multe pentru ea)

Deci cei dragostea?

Parerea mea, si doar parerea mea:

- dragostea este atunci, cand ai face orice pentru cealalta persoana (la modu' orice, chiar sa-ti daruiesti viata pentru ea...daca ar trebuii)

- dragostea este... un drog....un drog al sufletului

- dragostea adevarata e unica si nu vine de doua ori...totusi dragostea nu este doar vis si suflet, din dragoste te schimbi, fizic si psihic

- prin dragoste parca vezi lumea cu alti ochi, vezi lucruri minunate, pe langa care treceai poate zilnic si nu le vedeai. Lumea e mai buna, florile miros parca mai tare, pasarile canta mai frumos. Dragostea e cel mai puternic "drog"!

Dragostea este ceva UNIC.

O seara buna.

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 20:38

pentru cine nu a cunoscut-o ramane un mit...
pentru cei care au cunoscut-o... indiferent cum s-a sfarsit! - ramane o ralitate... am fost acolo! sunt zeu..nu conteaza pentru cat timp...

Iubirea este un exil al omului in lume
S_renata2000

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 11:16

intrebarea era daca exista dragoste nu in ce se transforma in timp. si da, ea exista si este prezenta atunci cand te face sa pluetsti si scoate din tine ce ai mai bun te face sa fi mai bun si sa uiti ca lumea asta e mult prea reala si rea pentru a gazdui o astfel de relatie si ca in curand toate grijile si problemele au sa o spulbere incet incet...

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 11:27

De la: GEKADOS, la data 2009-06-25 14:36:37e greu de zis daca mai exista. cred ca intr-o relatie ca sa existte dragoste tre sa fie sinceri unu cu altu si sa existe acea puritate sufleteasca de care are nevoie omul.ne amagim cu tot ce ne inconjoara este multe iluzie in jurul nostru dar noi nu o vedem sau nu vrem s-o vedem.e greu sa fii sincer cu o persoana si sai vorbesti din inima cu sinceritate privind-o in ochi.parerea mea ca daca ai fi izolat pe o insula de mic si nu intri in contact cu lumea reala departe de intrigi si invidii si interese materiale,poti cu adevarat sa ai o poveste de dragoste curata sincera fara sa fii tentat de lucruri ce nu le stii ce nu le vezi ce nu exista pentru tine,doar asa poti fi inocent un lucru esential intr-o dragoste adevarata..
e greu sa fii sincer...
uneori e dureros...
dar din aceasta durere se inalta frumusetea...
si puritatea...
te purifici de toate mizeriile...

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 08:49

raspuns :DA. si chiar la prima vedere, chiar fara sex, fara remuscari si tine un timp ca orice boala mai grava, chiar poate recidiva de mai multe ori.
De la: S_renata2000, la data 2009-12-14 11:16:55intrebarea era daca exista dragoste nu in ce se transforma in timp. si da, ea exista si este prezenta atunci cand te face sa pluetsti si scoate din tine ce ai mai bun te face sa fi mai bun si sa uiti ca lumea asta e mult prea reala si rea pentru a gazdui o astfel de relatie si ca in curand toate grijile si problemele au sa o spulbere incet incet...

analizez, judec si dau verdicte
INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 09:41

De la: PARANOIA, la data 2009-11-18 16:24:32Nu stiu ce sa zic, e delicata intrebarea asta.

Eu unul iubesc, iubesc o fata care m-a lasat dupa 3 ani de clipe frumoase si clipe mai putin frumoase. (m-am gandit mult timp daca nu-i cumva o obsesie, insa, a trecut destul timp de la despartire si inca simt multe pentru ea)

Deci cei dragostea?

- dragostea este atunci, cand ai face orice pentru cealalta persoana (la modu' orice, chiar sa-ti daruiesti viata pentru ea...daca ar trebuii)

- dragostea adevarata e unica si nu vine de doua ori...totusi dragostea nu este doar vis si suflet, din dragoste te schimbi, fizic si psihic

- prin dragoste parca vezi lumea cu alti ochi, vezi lucruri minunate, pe langa care treceai poate zilnic si nu le vedeai. Lumea e mai buna, florile miros parca mai tare, pasarile canta mai frumos. Dragostea e cel mai puternic "drog"!

cata dreptate ai, omule!
cu asta ramanem...
cu amintirea.. nu de fapt cu trairea asta...
pentru ca nu toti au sansa sa intalneasca dragostea...
esti un norocos omule!
daca te-a facut sa vezi lucrurile alea minunate...
multumeste-i...
ti-a aruit tot ce se putea...
acum le mai vezi ?

ad01ri

5 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 14:25

..da este realitate ... cel putin pentru mine si...

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 14:28

De la: ad01ri, la data 2009-12-16 14:25:13..da este realitate ... cel putin pentru mine si...

.... si mi-i de ajuns!....

misu568_yuppy

1 mesaj
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 23:14

Si animalele au acest sentiment doar ca ele nu isi iau angajamente pe termen lung: atunci cand apare un alt mascul mai puternic femela se cupleaza cu el dar numai daca nu are pui ce necesita ingrijire(deoarece noul mascul nu ii agreeaza), caz in care aceasta nu accepta si iese urat pentru ca fireste isi iubeste puii.
Oamenii isi iau angajamente pe viata doar de forma pentru ca in realitate se intampla exact ca si in cazul animalelor: apare unu' mai "bazat"(cu mai multi bani de exemplu) esti liber sa o iei de la capat(daca mai ai moral), daca ai copii cu femeia respectiva atunci te mai suporta cativa ani de dragul lor. Nu e nici un mister faptul ca daca nu ai nimic altceva de oferit decat dragoste(cat de multa) mai devreme sau mai tarziu tot cu ochii in soare vei ajunge. Solutia este sa ramai toata viata un "bazat"(la un moment dat ai fost din moment ce s-a cuplat cu tine) iar dragostea va continua sa existe. Nu confunda cu materialismul, banii erau doar un exemplu si nu inseamna putere pentru toata lumea! Success!

INSOL_V_ENTUL

553 mesaje

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 14:32

Solutia este sa ramai toata viata un "bazat"(la un moment dat ai fost din moment ce s-a cuplat cu tine) iar dragostea va continua sa existe.

si "bazatii" au problemele lor...
si ei pot cunoaste o Cenusereasa!!!

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 15:10

DRAGOSTEA nu ar mai fi un MIT, DACA:

daca ne-am intreba pe noi insine, foarte sincer, DACA NE VEDEM SI PESTE 50 ANI ALATURI DE ACEA PERSOANA pe care ''pretindem ca o iubim.
Din moment ce raspunsul ar fi
DA!
atuncea mitul DRAGOSTEI ar deveni O REALITATE;
dar din moment ce noi insine suntem doar si numai doar niste RASFATATI, dornici mereu de alt ceva, ceva nou, ceva diferit, sau ceva TOT TIMPUL FRAGED, TANAR, etc ... cui si ce aveti/avem a reprosa???

Atunci cand iti poti imagina acea persoana grasa, diforma, carunta, acoperita de riduri ... insa cu acelasi ZAMBET radiind DRAGOSTRE, atunci stii sigur ca o/il vei IUBI etern

Si Dumnezeu iti va salasui in inima, si nicicand singur nu te vei simti - ORICE SE VA INTAMPLA!

yuppy005317

15 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 12:56

De la: PARANOIA, la data 2009-11-18 16:24:32Nu stiu ce sa zic, e delicata intrebarea asta.

Deci cei dragostea?

O seara buna.

Minunat!!! Superb spus!! Esti in stare sa faci tot pentru cel de langa tine, oferi tot ce poti si chiar si ce nu poti pana nu mai ramane nimic din tine si la sfarsit te trezesti singur (pentru ca nu a fost suficient cat ai oferit). Dar cu tine cum ramane?
Cam asta am patit si eu, dar dupa 4 ani. Cum ma simt acum? Pai singura, fara vlaga si simt ca nu mai am nimic de oferit pentru ca tot ce am avut mai bun i-am oferit lui, iar el le-a luat s-a bucurat de ele si apoi a plecat. Pur si simplu!! In situatia asta tind sa-i dau dreptate lui Dasca, dragostea e o porcarie, o simt pe pielea mea.
Dragostea e atunci cand sunt doi care isi impartasesc acest sentiment unul altuia si cum acest lucru nu prea il intalnesti (ma refer aici si la ce vad prin jurul meu)e evident pentru mine ca dragostea e rodul frumoasei noastre imaginatii.

Add1cT3d

87 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 23:34

De la: INSOL_V_ENTUL, la data 2009-12-15 09:41:49
De la: PARANOIA, la data 2009-11-18 16:24:32

cata dreptate ai, omule!
cu asta ramanem...
cu amintirea.. nu de fapt cu trairea asta...
pentru ca nu toti au sansa sa intalneasca dragostea...
esti un norocos omule!
daca te-a facut sa vezi lucrurile alea minunate...
multumeste-i...
ti-a aruit tot ce se putea...
acum le mai vezi ?

[quote]
Minunat!!! Superb spus!! Esti in stare sa faci tot pentru cel de langa tine, oferi tot ce poti si chiar si ce nu poti pana nu mai ramane nimic din tine si la sfarsit te trezesti singur (pentru ca nu a fost suficient cat ai oferit). Dar cu tine cum ramane?
Cam asta am patit si eu, dar dupa 4 ani. Cum ma simt acum? Pai singura, fara vlaga si simt ca nu mai am nimic de oferit pentru ca tot ce am avut mai bun i-am oferit lui, iar el le-a luat s-a bucurat de ele si apoi a plecat. Pur si simplu!! In situatia asta tind sa-i dau dreptate lui Dasca, dragostea e o porcarie, o simt pe pielea mea.
Dragostea e atunci cand sunt doi care isi impartasesc acest sentiment unul altuia si cum acest lucru nu prea il intalnesti (ma refer aici si la ce vad prin jurul meu)e evident pentru mine ca dragostea e rodul frumoasei noastre imaginatii.

Pot spune ca da...pot spune ca nu...mi-a rupt ceea ce aveam mai sfant in mine...SUFLETUL. Acum intru intr-o relatie doar pentru "omorarea" timpului, distractie si sex. Am intalnit o fata speciala dupa relatia asta de 3 ani, este draguta,desteapta,formidabila...este ceea ce imi doream de mic...insa nu ma mai pot implica...nu stiu sa zic exact ce am...doar ca nu-mi trezeste nici un sentiment puternic...nu fluturasi...nimic...si am refuzat-o pentru deoarece eu ma simt "mort" si decat sa-i "distrug" si eu sufletul cum a facut cineva cu mine prefer sa NU, nu sunt genul sa-si bata joc de o alta persoana care nu merita chestia asta. Eu practic acum refuz viata...si stiu asta.

P.S. :TOO MUCH LOVE WILL KILL YOU EVERYTIME - la concluzia asta am ajuns eu.

Daca dragostea este reciproca atunci totul este un paradis/RAI, cand unul doar primeste (si tot el spune ca am intrat in "monotonie") iar celalalt doar ofera (si incearca tot timpul altceva, ca celalalt sa nu mai o arda "monoton")pai dragostea atunci va provoca foarte multa suferinta depinde cand "hotul" se va satura de "fraier" ... cu cat mai repede cu atat mai bine pentru "fraier".

Monotonia practic este atunci cand nu-ti mai pasa de cealalta persoana, cand devii egoist cand nu stii sa iubesti sau refuzi iubirea. Practic si logic si cum vrei sa o iei si langa o groapa de gunoi gasesti ceva de facut ca sa fie frumos.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 13:19

intotdeauna unul va iubi mai mult si unul mai putin

yuppy005317

15 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 15:42

De la: dasca777, la data 2010-01-11 13:19:20intotdeauna unul va iubi mai mult si unul mai putin

Atunci prefer sa fiu cea care iubeste mai putin.

Fosta membra 9am.ro

500 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 21:59

De la: yuppy005317, la data 2010-01-11 15:42:09
De la: dasca777, la data 2010-01-11 13:19:20intotdeauna unul va iubi mai mult si unul mai putin

Atunci prefer sa fiu cea care iubeste mai putin.

crezi ca e dupa tine?

words!
gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 20:27

iubeste , nu iubeste , bleah , astea sunt prostii , serios , povesti de adormit copii , esti bun pana si-a atins scopul pe urma ceau calul ( incepe sa te caute la dinti ) si de fiecare data iti spui acu o iau in freza ultima data ... pana chiar ti se intampla , adica devii indiferent ; dragostea :mit sau realitate , raspunsul meu : un mit , o himera , ca atlantida

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 20:31

De la: gabi8ma, la data 2010-01-12 20:27:53iubeste , nu iubeste , bleah , astea sunt prostii , serios , povesti de adormit copii , esti bun pana si-a atins scopul pe urma ceau calul ( incepe sa te caute la dinti ) si de fiecare data iti spui acu o iau in freza ultima data ... pana chiar ti se intampla , adica devii indiferent ; dragostea :mit sau realitate , raspunsul meu : un mit , o himera , ca atlantida

asa au zis si de mine, ca sunt prea bun pentru a fi adevarat. si s-au inselat

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 20:36

De la: Haps, la data 2010-01-12 20:31:44
De la: gabi8ma, la data 2010-01-12 20:27:53iubeste , nu iubeste , bleah , astea sunt prostii , serios , povesti de adormit copii , esti bun pana si-a atins scopul pe urma ceau calul ( incepe sa te caute la dinti ) si de fiecare data iti spui acu o iau in freza ultima data ... pana chiar ti se intampla , adica devii indiferent ; dragostea :mit sau realitate , raspunsul meu : un mit , o himera , ca atlantida

dragule tu intotdeauna o sa ramai in top

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:36

De la: gabi8ma, la data 2010-01-12 20:36:39
De la: Haps, la data 2010-01-12 20:31:44

dragule tu intotdeauna o sa ramai in top

eu ma iubesc:))...si cateodata de mai multe ori pe zi=))

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:38

De la: dasca777, la data 2010-01-14 10:36:10

eu ma iubesc:))...si cateodata de mai multe ori pe zi=))

Iar asta e o realitate, nu un mit!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2010, ora 20:27

Palmele ti-au transpirat, inima-ti bate puternic, si rasuflarea ti s-a oprit in piept?
Nu e Dragoste, e Placere.

Nu poti sa-ti desprinzi ochii si mainile de pe cel drag, am dreptate?
Nu e Dragoste, e Pofta.

Il doresti pentru ca stii ca este acolo?
Nu e Dragoste, e Singuratate.

Esti acolo, pentru ca el vrea sa fii?
Nu e Dragoste, e Loialitate.

Ii asculti confesiunile, deoarece nu vrei sa-l ranesti?
Nu e Dragoste, e Mila.

Esti impreuna cu el doar pentru ca privirea lui te face sa tresari un pic?
Nu e Dragoste, e Infatuare.

Ii ierti greselile pentru ca tii la el?
Nu e Dragoste, e Prietenie.

Ii spui ca el este cel la care te gandesti toata ziua?
Nu e Dragoste, e Minciuna.

Esti dispus sa dai lucrurile tale preferate pentru ca el sa se simta bine?
Nu e Dragoste, e Caritate.

Inima ta e plina de durere atunci cand el este trist?
Atunci e Dragoste.

II accepti greselile pentru ca ele fac parte din felul lui de a fi?
Atunci e Dragoste.

Plangi pentru durerea lui chiar daca el este puternic?
Atunci e Dragoste.

Ochii lui iti vad adevarata inima, si iti atinge sufletul asa de adanc incat te doare?
Atunci e Dragoste.

II vei da inima ta, viata ta, moartea ta?
Atunci e Dragoste.

Acum, daca Dragostea e dureroasa, si ne tortureaza, oare de ce Iubim?
De ce Dragostea este tot ce cautam in viata?

...

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Dragostea: mit sau realitate
Mergi la: