Info
x
Dragostea: mit sau realitate
|
KNIGHT_31 944 mesaje Membru din: 3/02/2015 Oras: Alba-Iulia |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 14:04
De la: S_renata2000, la data 2009-12-14 11:16:55intrebarea era daca exista dragoste nu in ce se transforma in timp. si da, ea exista si este prezenta atunci cand te face sa pluetsti si scoate din tine ce ai mai bun te face sa fi mai bun si sa uiti ca lumea asta e mult prea reala si rea pentru a gazdui o astfel de relatie si ca in curand toate grijile si problemele au sa o spulbere incet incet... IMI PLACE CUM GINDESTI
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 14:09
De la: KNIGHT_31, la data 2010-03-15 14:04:03De la: S_renata2000, la data 2009-12-14 11:16:55intrebarea era daca exista dragoste nu in ce se transforma in timp. si da, ea exista si este prezenta atunci cand te face sa pluetsti si scoate din tine ce ai mai bun te face sa fi mai bun si sa uiti ca lumea asta e mult prea reala si rea pentru a gazdui o astfel de relatie si ca in curand toate grijile si problemele au sa o spulbere incet incet... Doar ca ar trebui mai mult optimism!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 19:43
De la: daria_ta, la data 2010-03-15 14:09:20De la: KNIGHT_31, la data 2010-03-15 14:04:03De la: S_renata2000, la data 2009-12-14 11:16:55intrebarea era daca exista dragoste nu in ce se transforma in timp. si da, ea exista si este prezenta atunci cand te face sa pluetsti si scoate din tine ce ai mai bun te face sa fi mai bun si sa uiti ca lumea asta e mult prea reala si rea pentru a gazdui o astfel de relatie si ca in curand toate grijile si problemele au sa o spulbere incet incet... si silicoane
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Rorry 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 07:28
Exista.
/Rorry
|
|
Fosta membra 9am.ro 1302 mesaje Membru din: 1/01/2010 |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 20:52
Exista, dar trebuie sa ai curaj, sa o traiesti, sa te bucuri de ea, sa nu-ti fie frica ca pici de "fraiera".
cine spune ce-i normalitatea?
|
|
GeorgianaG 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 11:13
Trist, dar adevarat. Bun comentariul...valabil pentru tendintele generale ale societatii din zilele noastre. Dar, cred ca depinde de fiecare daca alege sa-si inhibe sentimentele, sa-si puna masca "mondena" SAU alege sa TRAIASCA CU ADEVARAT acceptand riscurile unei iubiri intense, pure. Pt ca, ce e mai frumos decat emotiile, pulsul accelerand cand 2 indragostiti doar se ating si se contopesc intr-un moment de dragoste, cand vine valul si ii ia(nici un tzunami nu e atat de puternic :D), cand doar te gandesti la persoana iubita si te surprinzi cu un zambet ce-ti lumineaza fatza, iar in secunda urmatoare telefonul suna si e chiar ea, cand fiecare gaseste libertatea prin celalalt, conexiunea, feelingul. Bineinteles si reversul medaliei e pe masura. In concluzie, parerea mea este ca dragostea poate sa fie si realitate, dar nu pentru oricine. Trebuie sa stii ce sa faci cu ea, cum sa traiesti iubind, sa nu-ti pierzi capul, sa ramai cu picioarele pe pamant, sa ramai intr-un ECHILIBRU, sa nu ajungi sa depinzi de partener, de dragoste..sa nu uiti sa respiri pentru ca, pana la urma, doar fara aer nu se poate trai, dar trebuie sa constientizezi asta. Cel mai potrivit smiley... [/quote] e frumos ce zici tu, "Nemuritorule", insa mai greu este sa gasesti acea persoana care sa isi asume aceleasi "riscuri" pe care ti le-ai asuma si tu si sa sa arunce, head first, in sentimente atat de profunde. am descoperit cu stupoare ca mai sunt foarte putini oameni care sunt incercati de sentimente de iubire, de afectiune, de moralitate, de "responsabilitate emotionala", majoritatea ne-am pierdut aceste calitati care pana ala urma ne fac oameni, ne diferentiaza de animalele care "iubesc" numai conditionat... si trist este ca acele putine persoane foarte rar se intalnesc intre ele.... Raporteaza abuz de limbaj
"Nobody dies virgin; life fucks us all."
|
|
earth_node 55 mesaje Membru din: 27/01/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:01
Chiar daca n-am citit toate comentariile, DA, exista dragoste ! Noi suntem cei care alegem si ne multumim cu o parte din intreg de dragul unor comoditati. Ascultati-va simturile si aflati cat de profund iubiti... Eu stiu ca dragostea e motivul pentru care imi doresc sa ajung mai repede acasa, pentru care mancarea are gust atat de bun, pentru care zambesc - doar eu stiu care e motivul - si tot ce fac e firesc, nimic nu e greu de obtinut cand iubesti !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 40 mesaje Membru din: 23/03/2010 |
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 09:02
Cum am mai raspuns si in alt topic,
dragostea,interpretarea ei difera de la o varsta la alta, din acest motiv nu o sa gasim o definitie,fiecare are propria definitie,in fct de trairile pe care le'a avut
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and consciencious stupidity.”
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 15:24
De la: simona33, la data 2010-04-04 09:02:33Cum am mai raspuns si in alt topic, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 15:28
dragostea e la fel la orice varsta iti garantaz suferi la fel de mult daca iubesti la fel cum toate simturile o iau razna poate dupa 50 nu mai ai chef de nimic ,e aiurea ca cei ce iubesc cu adevarat sunt cei mai expusi sa sufere pt ca simt ei e real fata de cei ce se lasa dusi doar de pasiune sau hormoni
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 Aprilie 2010, ora 15:35
De la: simona33, la data 2010-04-04 09:02:33Cum am mai raspuns si in alt topic, daca ar fi sa dau o definitie a dragostei...jur k as alegeo pe a ta...am citit si restu opinilor si nu am vaz decat bla bla... :)) sunt de acord k tn in totalitate bv :) Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|