Info
x
Dragostea: mit sau realitate
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:23
De la: Greenie, la data 2008-12-29 01:42:51De la: gabi8ma, la data 2008-12-29 00:10:09De la: Greenie, la data 2008-12-29 00:02:16De la: CristiC84, la data 2008-12-27 18:36:27draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat... buuuuuuuuun acum ma vizezi pe mine ?
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 21:47
De la: gabi8ma, la data 2008-12-29 20:23:00De la: Greenie, la data 2008-12-29 01:42:51De la: gabi8ma, la data 2008-12-29 00:10:09De la: Greenie, la data 2008-12-29 00:02:16De la: CristiC84, la data 2008-12-27 18:36:27draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat... huh?nu m'am referit la nimeni de aici, nu ma bag in vietile voastre si in alegerile pe care le luati, faceti ce vreti. nu ma bag. haha eu ma refeream la ale mele pasarici de pe creier......pfff... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 22:50
lasa ca eu am un stol mare si bine conturat ....stii ce am observat ? ca altii au tendinta sa ne ierte mai repede decat ne iertam noi pe noi insine
nu mai fii supa , trece ....
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
alinparaschiv84 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 07:16
Dragostea cu siguranta nu e mit. E chiar realitate. Dar in foarte multe cazuri exista dragoste doar dintr-o singura directie. Daca ambele persoane iubesc na...o relatie perfecta. Dar trebuie sa stii sa si intretii dragostea pt ca ea sa nu treaca.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:44
De la: Florin_T, la data 2008-12-18 08:35:51 Adevarul este aproape intotdeauna la mijloc. Cu toti trebuie sa fim intelepti, intelegatori... O mare problema este neancrederea in celalalt, daca nu stii sa-i inspiri incredere nu tine nimic... Raporteaza abuz de limbaj
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
adivesa 54 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:42
De la: berila, la data 2008-12-03 22:35:09exista circumstante, exista atractie, exista intelegere, exista ratiune. Deci chiar nu inteleg ce vrei sa insinuezi cu Mosu'?! :D Raporteaza abuz de limbaj |
|
adivesa 54 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 15:11
De la: VirtLoop, la data 2008-12-29 13:27:49Uite am gasit o definitie a iubirii, dupa mine iubirea sinonim cu dragoste deci sunt pe aceeiasi lungime: Love = Joy+Acceptance ... dragostea exista, si mi se pare absurd sa cred ca doar odata in viata iubim ... iubim de mai multe ori, iar faptul ca pana la urma ramanem cu o singura persoana este doar o coincidenta ... Bravo, ca bine ai mai zis-o! As vrea sa adaug un fapt legat de acest topic: o sa vedeti ca daca intrebati acelasi numar de baieti si de fete daca cred in dragoste, fetele vor raspunde mai adesea ca ele nu cred(!), in vreme ce vor fi mai multi baieti care cred in asta. Oarecum surprinzator, deoarece contrazice definitia nescrisa a femeii, care ar trebui sa fie dragastoasa, calda, intelegatoare si mai stiu eu ce, cand colo - ele nu cred in dragoste, ci in BMW! :O Ori manifesta o obiectivitate socanta, atipica si nepotrivita femeilor! O sa inchei aici, ca ma lansez in discutii prea ample si oarecum off topic :P Bottom line: dragostea exista si imi pare rau pentru cei (mai ales cele) care nu au avut norocul/nu au meritat sa o cunoasca. Ea vine in primul rand din interior, si daca acolo bate vantul...nu va asteptati la sentimente forte! :)) Acum trebuie sa ma duc sa dau o defragmentare... :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:43
De la: adivesa, la data 2009-01-08 15:11:27Bravo, ca bine ai mai zis-o! As vrea sa adaug un fapt legat de acest topic: o sa vedeti ca daca intrebati acelasi numar de baieti si de fete daca cred in dragoste, fetele vor raspunde mai adesea ca ele nu cred(!), in vreme ce vor fi mai multi baieti care cred in asta. Oarecum surprinzator, deoarece contrazice definitia nescrisa a femeii, care ar trebui sa fie dragastoasa, calda, intelegatoare si mai stiu eu ce, cand colo - ele nu cred in dragoste, ci in BMW! :O Ori manifesta o obiectivitate socanta, atipica si nepotrivita femeilor! O sa inchei aici, ca ma lansez in discutii prea ample si oarecum off topic :P cred ca prea multi baieti se agata de anumite tipuri de fete care ii duc la concluzia ca toate fetele sunt F*cked up.. eu cred ca nu apelati la segmentul potrivit de gagici. Dragostea (pe care o numiti voi, aia din povesti) exista foarte rar. Dragostea reala e un sac mare de respect si de grija pentru celalalt. Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
|
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 22:50
pe la sfarsitul lunii imi vine fetita:D...iar o sa fiu amant...da ,dragostea nu e un mit:d
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:39
De la: dasca777, la data 2009-01-08 22:50:03pe la sfarsitul lunii imi vine fetita:D...iar o sa fiu amant...da ,dragostea nu e un mit:d deci o sa avem ocazia de a citi postarile unui indragostit ? abia astept sa vad , mi te si imaginez cu declaratii ametitoare de dragoste in timp ce cu piciorul inchizi usa de la debara din care sta gata sa cada un topor insangerat ... si tu cu fraze de genul "inima mea , dragostea mea , lumina ochilor mei
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:44
De la: gabi8ma, la data 2009-01-08 23:39:08De la: dasca777, la data 2009-01-08 22:50:03pe la sfarsitul lunii imi vine fetita:D...iar o sa fiu amant...da ,dragostea nu e un mit:d ceva de genu de fapt...mai simplu: fa,stai capra,stai cal,stai bursuc,stai gasca,rata,tigru cu 3 picoare,si tot asa,rinocer cu tentacule de caracatita,tot felul de pozitii,nu o omor,nu imi chinui amanta:d Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:51
si al meu MIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI
juca teatru la orange :)))) PE BUNE!!!!! ITI JUR DASCA!!!!! TI'O JUR CA AM SA TE FUR!
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 16:44
ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net?
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:27
De la: radhookoo, la data 2009-01-09 16:44:46ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net? ha ha ha ha ha ha...
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:31
De la: radhookoo, la data 2009-01-09 16:44:46ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net? nush daca sunt crapati,retardati,sariti de pe fix,nebuni,psihopati,violatori,criminali....de toate..dar crapati nu am auzit..orice e posibil Raporteaza abuz de limbaj |
|
rosela 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:52
Foarte adevarat ai grait...si atunci ce ne ramine ,rutina zilelor cotidiene???Lipsa de comunicare ,dezinteresul fatza de celalat este substituit prin ore intregi cu amicii ,statul in fatza televizorului...sau cu un prezumtiv amant sau prezumtiva amanta pt. reglare hormonala !Fiecare isi alege sa isi traiasca viatza ,ce-i drept,cum apuca,nu cum ar vrea de cele mai multe ori!
rosela
|
|
cojocvasilica 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 21:41
CORECT,lucrurile sunt simple.Oamenii sunt complicati sau cei care complica...
|
DizzyBoy 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:22
Cred in dragoste...si mai ales, cred in dragoste la prima vedere...
|
Marius-Vlad 8 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:28
nu exista dragoste,la inceput e sex si nebunie apoi obisnuintza si intervine si respectul,si cum trece timpul e din ce in ce mai mult respect,in concluzie NU EXISTA DRAGOSTE si oricate exemple ar fi ele tot rau se termina,nu am citit nici un comentariu de al vostru dar imi permit sa spun aceste lucruri,deoarece nu mai cred in asa ceva si puteti spune ca sufar sau alte prostii dar parerea mea nu se schimba deloc si nici nu se v-a schimba
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:55
De la: radhookoo, la data 2009-01-09 16:44:46ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net? Dupa un studiu amanuntit al anatomiei am descoperit k toate fetele sunt crapate undeva... deci fii mai spcific rhadokoo:P Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 01:46
am cam mit-uit dragostea....
david...romantic incurabil
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 22:31
De la: Marius-Vlad, la data 2009-01-28 00:28:07nu exista dragoste,la inceput e sex si nebunie apoi obisnuintza si intervine si respectul,si cum trece timpul e din ce in ce mai mult respect,in concluzie NU EXISTA DRAGOSTE si oricate exemple ar fi ele tot rau se termina,nu am citit nici un comentariu de al vostru dar imi permit sa spun aceste lucruri,deoarece nu mai cred in asa ceva si puteti spune ca sufar sau alte prostii dar parerea mea nu se schimba deloc si nici nu se v-a schimba Mai Vlad gresesti... exista dragoste, dar daca aceasta este parerea ta... esti liber sa simti ce "simti" Raporteaza abuz de limbaj
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
Marius-Vlad 8 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 15:38
crezi tu ,floralex,ca exista?sau e euforia de "moment"?sa fim realisti si sa nu ne imbatam cu prea multe iluzii
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 21:52
De la: Marius-Vlad, la data 2009-01-30 15:38:30crezi tu ,floralex,ca exista?sau e euforia de "moment"?sa fim realisti si sa nu ne imbatam cu prea multe iluzii Nu ne imbatam cu iluzii, ideea e sa intalnesti DRAGOSTEA si ... stii tu... sunt acele sentimente atat de puternice incat te doare sufletul cand esti departe de... fara plictis.. sfaturi... fiecare isi traieste viata si simte in aceeasi masura in care lupta pentru... spera..
|
|
pearl_seeker 61 mesaje Membru din: 29/01/2015 |
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:23
"Ninge fara mila, cu vinovatie
Ca o inculpare, ca un martor mut. Ninge ca o nunta, ninge si sfasie, Se faramiteaza ultimul salut. Vai de noi femeie, ninge-a despartire, Vom pleca departe unde-avem de mers. Ninge sa desparta gheata si iubire, Oarbe felinare trec spre Univers. Ninge sfant si pagan, Numai ochii ne raman, Despartirea s-o mai vada. Ca in rest, noi ne-am stins Si-am ajuns de-atata nins Niste oameni de zapada. Ninge peste buze, ninge peste pleoape, Ninge peste ingeri, ninge peste vai. Ninge peste clopot, ninge peste ape, Ninge incredibil peste ochii tai. Ninge ca-n Esenin si-n poema rusa, Ninge fantomatic si bacovian. Ninge ca sunt rece, ninge ca esti dusa, Ninge ca la moartea ultimului an. Ninge sfant si pagan, Numai ochii ne raman, Despartirea s-o mai vada. Ca in rest, noi ne-am stins Si-am ajuns de-atata nins Niste oameni de zapada....." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:56
dragoste exista,doar ca tine putin si putini o gasesc:P
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 07:58
De la: dasca777, la data 2009-02-24 15:56:54dragoste exista,doar ca tine putin si putini o gasesc:P Buna dimineata!Hmmm...ce subiect...si mai ales venind de la dasca! Mi se pare mie sau seamana putin a tristete, a melancolie?!
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
chandramuki_md 173 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 08:28
Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc !
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 08:31
De la: chandramuki, la data 2009-02-25 08:28:36Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc ! Hei, la care dintre ele te referi, ca nu stiu unde sa o caut? Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
adrianrachieru 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:18
Ziua,uite si eu paici si va citeam comentariile;Na,despre ca sa vb si copiii in ziua de astazi,despre un subiect amplu si fara margini deocamdata in capul nostru,nui asa?Caci dak vb despre Dragoste,trebuie sa vb si despre"perifericele" angrenate de acest sentiment si tot asa.Cat despre ce spui tu Gabi....ffffff adevarat,bun exemplu itzi sunt ,si eu in acest moment sunt intr-o continua refacere.O intrebare aveam,chiar crezi ca e posibil sa dureze si o viatza intreaga?La mine a trecut un an si tot nasol e si nu vreau sa crec ca-mi vor mai trebui vreo 50,:(,:(.In fine,presupun ca totzi prezentzi aici ,care vb despre toate aceste sentimente,sper ca atzi avut parte si nu vb doar "ca sau ce" credetzi despre,altfel suntetzi doar niste copilasi plini de dorintze de exprimare si visatori...aviz acestora,va rog sa nu mai postatzi dak acesta este adevarul...Fericire...Cius.
|
|
|

a fost totul roz destul de mult timp... am fost plecat cu serviciul departe vreo 4-5 luni...am trecut ..si acu a plecat ea si nu am putut sa mai trecem peste faptul de a nu fi impreuna...deci nu va recomand sa plecati pt prea mult timp de langa persoana iubita...
dragostea trebuie alimentata...nu e posibil la dstanta ...
Abia acum am vazut si eu discutia asta. Parerea mea: dragoste exista. Clar exista. Nu am experimentat-o dar am vazut atatea cazuri incat m-am convins. As putea sa dau exemple multe, insa cei care nu cred in dragoste (pot sa spun ca nici eu nu cred cu adevarat din moment ce nu am avut parte de ea, deci n-am simtit-o) ar spune ca sunt alte lucruri la mijloc cum ar fi mila, compatimirea, remuscarile si acestea ar fi motivele pt care acei oameni sunt cum sunt si stau impreuna de atata vreme si se ajuta reciproc chiar daca unul e paralitic din copilarie sau nu are maini sau sau sau...etc
, chestii marunte,
mi te si imaginez cu declaratii ametitoare de dragoste in timp ce cu piciorul inchizi usa de la debara din care sta gata sa cada un topor insangerat ...