back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dragostea: mit sau realitate

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:23

De la: Greenie, la data 2008-12-29 01:42:51
De la: gabi8ma, la data 2008-12-29 00:10:09
De la: Greenie, la data 2008-12-29 00:02:16
De la: CristiC84, la data 2008-12-27 18:36:27draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat... a fost totul roz destul de mult timp... am fost plecat cu serviciul departe vreo 4-5 luni...am trecut ..si acu a plecat ea si nu am putut sa mai trecem peste faptul de a nu fi impreuna...deci nu va recomand sa plecati pt prea mult timp de langa persoana iubita... dragostea trebuie alimentata...nu e posibil la dstanta ...

lasa, voi barbatii in general nu stiti sa va reveniti dupa o relatie................

pff........ ce subiect bun as trage din asta... dupa rev, sa ne cada bine cozonacul.
la urma urmei, dragostea mit sau realitate???
fiecare si'o face cu mana lui, cum vrea el sa fie, fie adevar, fie o relatie bazata pe o minciuna frumos mascata cu un fel de "lasa ca nu e ea asa grozava, nu e ea ce mi'am dorit, dar merge, ca deh... mi'e greu sa gasesc o alta, si poate o sa fie mai rau"
si te resemnezi aiurea in tramvai...

de ce esti supa ? cred ca sarbatorile astea n-au priit nimanui

ah nu, sarbatorile au decurs normal. n'am nimic cu ele, cum nici ele n'au nimic cu mine hahaha

dilema mea e de mult asta :))
si ma doare pe mine sa recunosc asta, dar vad multa prostie din partea unora, si din ce in ce mai des..
as putea defini in multe randuri asta.... dar n'ar fi corect fatza de topic...si de timpul ramas pe anul asta.

incepem anu cu dreptu?

buuuuuuuuun acum ma vizezi pe mine ?

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 21:47

De la: gabi8ma, la data 2008-12-29 20:23:00
De la: Greenie, la data 2008-12-29 01:42:51
De la: gabi8ma, la data 2008-12-29 00:10:09
De la: Greenie, la data 2008-12-29 00:02:16
De la: CristiC84, la data 2008-12-27 18:36:27draostea..exista...zic eu..si o zic dupa o despartire dureroasa...de care inca nu sunt vindecat... a fost totul roz destul de mult timp... am fost plecat cu serviciul departe vreo 4-5 luni...am trecut ..si acu a plecat ea si nu am putut sa mai trecem peste faptul de a nu fi impreuna...deci nu va recomand sa plecati pt prea mult timp de langa persoana iubita... dragostea trebuie alimentata...nu e posibil la dstanta ...

lasa, voi barbatii in general nu stiti sa va reveniti dupa o relatie................

pff........ ce subiect bun as trage din asta... dupa rev, sa ne cada bine cozonacul.
la urma urmei, dragostea mit sau realitate???
fiecare si'o face cu mana lui, cum vrea el sa fie, fie adevar, fie o relatie bazata pe o minciuna frumos mascata cu un fel de "lasa ca nu e ea asa grozava, nu e ea ce mi'am dorit, dar merge, ca deh... mi'e greu sa gasesc o alta, si poate o sa fie mai rau"
si te resemnezi aiurea in tramvai...

de ce esti supa ? cred ca sarbatorile astea n-au priit nimanui

ah nu, sarbatorile au decurs normal. n'am nimic cu ele, cum nici ele n'au nimic cu mine hahaha

dilema mea e de mult asta :))
si ma doare pe mine sa recunosc asta, dar vad multa prostie din partea unora, si din ce in ce mai des..
as putea defini in multe randuri asta.... dar n'ar fi corect fatza de topic...si de timpul ramas pe anul asta.

incepem anu cu dreptu?

buuuuuuuuun acum ma vizezi pe mine ?

huh?
nu m'am referit la nimeni de aici, nu ma bag in vietile voastre si in alegerile pe care le luati, faceti ce vreti. nu ma bag. haha

eu ma refeream la ale mele pasarici de pe creier......pfff...

Raporteaza abuz de limbaj
gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 22:50

lasa ca eu am un stol mare si bine conturat ....stii ce am observat ? ca altii au tendinta sa ne ierte mai repede decat ne iertam noi pe noi insine

nu mai fii supa , trece ....

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
alinparaschiv84

13 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 07:16

Dragostea cu siguranta nu e mit. E chiar realitate. Dar in foarte multe cazuri exista dragoste doar dintr-o singura directie. Daca ambele persoane iubesc na...o relatie perfecta. Dar trebuie sa stii sa si intretii dragostea pt ca ea sa nu treaca.

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:44

De la: Florin_T, la data 2008-12-18 08:35:51 Abia acum am vazut si eu discutia asta. Parerea mea: dragoste exista. Clar exista. Nu am experimentat-o dar am vazut atatea cazuri incat m-am convins. As putea sa dau exemple multe, insa cei care nu cred in dragoste (pot sa spun ca nici eu nu cred cu adevarat din moment ce nu am avut parte de ea, deci n-am simtit-o) ar spune ca sunt alte lucruri la mijloc cum ar fi mila, compatimirea, remuscarile si acestea ar fi motivele pt care acei oameni sunt cum sunt si stau impreuna de atata vreme si se ajuta reciproc chiar daca unul e paralitic din copilarie sau nu are maini sau sau sau...etc
Asa cum a spus un tanar mai sus..si cum ar spune majoritatea baietilor, fetele de azi sunt nu prea, ba chiar foarte avide dupa bani, urmaresc doar partea mateiala. Ai masina, casa si un cont gras..te-ai aranjat! Uneori nici nu-mi vine sa ma uit pe strada la o domnisoara frumoasa pt ca stiu din start ca nu s-ar uita la mine, nu pt ca nu as fi atractiv pt ea, ci pur si simplu pt ca nu pot s ii indeplinesc "conditiile".
In fine, nici baietii nu sunt usa de biserica, asta e clar..va atatia obsedati de sex, in autobus, in tramvai, pe strada, oriunde m-as duce si orice as face sunt peste tot. Am vazut deunazi niste tipi de clasa a 9-a cred ca erau, care vorbeau cu niste fete de parca acestea erau carpele lor..si se dadeau stilati si manierati si cu bani multi, dar de fapt era vai d mama lor..
In final as vrea sa dau doar un mic sfat..stiu ca nu sunt eu in stare sa dau sfaturi, asadar nu trebuie ascultat, insa fetele ar trebui sa se uite si la sufletul unui baiat, daca il intalneste si il place, nu doar la bani, masina, etc, pt ca de aici urmeaza toata partea in care un baiat sau mai multi se revolta pt felul in care au fost tratati, desigur pt baieti sa o lase mai moale cu impresiile si cu scenografia, toti ce-i care se dau mai smecherasi aceia sunt de fapt vai de mama lor si daca ar fi sa il pui sa faca ceva brav, singurul lucru pe care ar sti sa il faca ar fi sa isi etaleze lista cu foste, spre satisfactia audientei, crezand el.
Toate cele bune!!!

Adevarul este aproape intotdeauna la mijloc.
Cu toti trebuie sa fim intelepti, intelegatori...
O mare problema este neancrederea in celalalt, daca nu stii sa-i inspiri incredere nu tine nimic...

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
adivesa

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 14:42

De la: berila, la data 2008-12-03 22:35:09exista circumstante, exista atractie, exista intelegere, exista ratiune.
acum, depinde ce intelegi prin "dragoste" fiindca e relativ.
eu de exemplu nu ma astept sa simta fluturasi sau sa se "ude" direct cand ma vede. ma astept sa ma sustina, sa ma asculte, sa`mi mai calce si mie o camasa eventual , chestii marunte,

daca te referi la miticii "fluturasi" atunci cu tristete in suflet te anunt ca e la fel de adevarat ca Mos Craciun.
Da... stiu... si eu am fost distrus cand am aflat de Mosu`

Deci chiar nu inteleg ce vrei sa insinuezi cu Mosu'?! :D

adivesa

54 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 15:11

De la: VirtLoop, la data 2008-12-29 13:27:49Uite am gasit o definitie a iubirii, dupa mine iubirea sinonim cu dragoste deci sunt pe aceeiasi lungime: Love = Joy+Acceptance ... dragostea exista, si mi se pare absurd sa cred ca doar odata in viata iubim ... iubim de mai multe ori, iar faptul ca pana la urma ramanem cu o singura persoana este doar o coincidenta ...

Dragostea din filmele romantice, da e ceva frumos, dar nu e realist, dragostea in zilele noastre e legata de mai multe, felul in care persoana respectiva te face sa te simti, siguranta pe care ti-o ofera, fizicul, discutiile purtate, bani ... toate fac parte din conceptul de iubire, iar daca una din cele de mai sus dispare, automat dispare si dragostea ...

Poate in adolescenta iubim mult mai inflacarat, si pe deoparte mi se pare normal, dar pe masura ce ne maturizam, si sentimentul asta se maturizeaza.

Sa spunem ca la un moment dat am iubit pe cineva, atat de mult incat universul meu se invartea in jurul ei, nu imi imaginam cum ar fi sa nu mai fie langa mine, de fapt nici nu mi-am pus problema asta ... dar la un moment dat s-a intamplat, ce am simtit in acel moment? pai m-am simtit exact ca un pc care este programat sa faca ceva (de exemplu o defragmentare), si deodata este resetat ... a durat putin pana am realizat ce s-a intamplat (practic era momentul pana la intrarea propriu-zisa in windows, acel loading), dar apoi nu stiam ce trebuie sa fac si a trebuit sa o iau de la capat (reinceperea defragmentarii) ... incet incet am ajuns unde am fost intrerupt ... apoi m-am reindragostit, si acum pot sa spun ca iubesc, nu e aceiasi iubire si asta nu pentru ca nu mai sunt capabil de aceea iubire, ci pentru ca m-am maturizat ...

Ce vreau sa spun de fapt, chiar daca suntem raniti la un moment dat, timpul face ca aceea suferinta sa treaca, si odata cu trecerea timpul suntem din nou capabili sa iubim ...

Si ca sa raspund la topic, da dragostea exista, dar depinde foarte mult cum o intelegem ...

Bravo, ca bine ai mai zis-o! As vrea sa adaug un fapt legat de acest topic: o sa vedeti ca daca intrebati acelasi numar de baieti si de fete daca cred in dragoste, fetele vor raspunde mai adesea ca ele nu cred(!), in vreme ce vor fi mai multi baieti care cred in asta. Oarecum surprinzator, deoarece contrazice definitia nescrisa a femeii, care ar trebui sa fie dragastoasa, calda, intelegatoare si mai stiu eu ce, cand colo - ele nu cred in dragoste, ci in BMW! :O Ori manifesta o obiectivitate socanta, atipica si nepotrivita femeilor! O sa inchei aici, ca ma lansez in discutii prea ample si oarecum off topic :P
Bottom line: dragostea exista si imi pare rau pentru cei (mai ales cele) care nu au avut norocul/nu au meritat sa o cunoasca. Ea vine in primul rand din interior, si daca acolo bate vantul...nu va asteptati la sentimente forte! :))
Acum trebuie sa ma duc sa dau o defragmentare... :))

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:43

De la: adivesa, la data 2009-01-08 15:11:27Bravo, ca bine ai mai zis-o! As vrea sa adaug un fapt legat de acest topic: o sa vedeti ca daca intrebati acelasi numar de baieti si de fete daca cred in dragoste, fetele vor raspunde mai adesea ca ele nu cred(!), in vreme ce vor fi mai multi baieti care cred in asta. Oarecum surprinzator, deoarece contrazice definitia nescrisa a femeii, care ar trebui sa fie dragastoasa, calda, intelegatoare si mai stiu eu ce, cand colo - ele nu cred in dragoste, ci in BMW! :O Ori manifesta o obiectivitate socanta, atipica si nepotrivita femeilor! O sa inchei aici, ca ma lansez in discutii prea ample si oarecum off topic :P
Bottom line: dragostea exista si imi pare rau pentru cei (mai ales cele) care nu au avut norocul/nu au meritat sa o cunoasca. Ea vine in primul rand din interior, si daca acolo bate vantul...nu va asteptati la sentimente forte! :))
Acum trebuie sa ma duc sa dau o defragmentare... :))

cred ca prea multi baieti se agata de anumite tipuri de fete care ii duc la concluzia ca toate fetele sunt F*cked up..

eu cred ca nu apelati la segmentul potrivit de gagici.

Dragostea (pe care o numiti voi, aia din povesti) exista foarte rar. Dragostea reala e un sac mare de respect si de grija pentru celalalt.

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 22:50

pe la sfarsitul lunii imi vine fetita:D...iar o sa fiu amant...da ,dragostea nu e un mit:d

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:39

De la: dasca777, la data 2009-01-08 22:50:03pe la sfarsitul lunii imi vine fetita:D...iar o sa fiu amant...da ,dragostea nu e un mit:d

deci o sa avem ocazia de a citi postarile unui indragostit ? abia astept sa vad , mi te si imaginez cu declaratii ametitoare de dragoste in timp ce cu piciorul inchizi usa de la debara din care sta gata sa cada un topor insangerat ... si tu cu fraze de genul "inima mea , dragostea mea , lumina ochilor mei

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:44

De la: gabi8ma, la data 2009-01-08 23:39:08
De la: dasca777, la data 2009-01-08 22:50:03pe la sfarsitul lunii imi vine fetita:D...iar o sa fiu amant...da ,dragostea nu e un mit:d

deci o sa avem ocazia de a citi postarile unui indragostit ? abia astept sa vad , mi te si imaginez cu declaratii ametitoare de dragoste in timp ce cu piciorul inchizi usa de la debara din care sta gata sa cada un topor insangerat ... si tu cu fraze de genul "inima mea , dragostea mea , lumina ochilor mei

ceva de genu de fapt...mai simplu: fa,stai capra,stai cal,stai bursuc,stai gasca,rata,tigru cu 3 picoare,si tot asa,rinocer cu tentacule de caracatita,tot felul de pozitii,nu o omor,nu imi chinui amanta:d

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:51

si al meu MIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI
juca teatru la orange

:))))

PE BUNE!!!!! ITI JUR DASCA!!!!! TI'O JUR CA AM SA TE FUR!

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 16:44

ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net?

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:27

De la: radhookoo, la data 2009-01-09 16:44:46ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net?

ha ha ha ha ha ha...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:31

De la: radhookoo, la data 2009-01-09 16:44:46ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net?

nush daca sunt crapati,retardati,sariti de pe fix,nebuni,psihopati,violatori,criminali....de toate..dar crapati nu am auzit..orice e posibil

rosela

2 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:52

Foarte adevarat ai grait...si atunci ce ne ramine ,rutina zilelor cotidiene???Lipsa de comunicare ,dezinteresul fatza de celalat este substituit prin ore intregi cu amicii ,statul in fatza televizorului...sau cu un prezumtiv amant sau prezumtiva amanta pt. reglare hormonala !Fiecare isi alege sa isi traiasca viatza ,ce-i drept,cum apuca,nu cum ar vrea de cele mai multe ori!

rosela
cojocvasilica

82 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 21:41

CORECT,lucrurile sunt simple.Oamenii sunt complicati sau cei care complica...

DizzyBoy

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 17:22

Cred in dragoste...si mai ales, cred in dragoste la prima vedere...

Marius-Vlad

8 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:28

nu exista dragoste,la inceput e sex si nebunie apoi obisnuintza si intervine si respectul,si cum trece timpul e din ce in ce mai mult respect,in concluzie NU EXISTA DRAGOSTE si oricate exemple ar fi ele tot rau se termina,nu am citit nici un comentariu de al vostru dar imi permit sa spun aceste lucruri,deoarece nu mai cred in asa ceva si puteti spune ca sufar sau alte prostii dar parerea mea nu se schimba deloc si nici nu se v-a schimba

rap_boy

573 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:55

Dupa un studiu amanuntit al anatomiei am descoperit k toate fetele sunt crapate undeva... deci fii mai spcific rhadokoo:P

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 01:46

am cam mit-uit dragostea....

david...romantic incurabil
Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 22:31

De la: Marius-Vlad, la data 2009-01-28 00:28:07nu exista dragoste,la inceput e sex si nebunie apoi obisnuintza si intervine si respectul,si cum trece timpul e din ce in ce mai mult respect,in concluzie NU EXISTA DRAGOSTE si oricate exemple ar fi ele tot rau se termina,nu am citit nici un comentariu de al vostru dar imi permit sa spun aceste lucruri,deoarece nu mai cred in asa ceva si puteti spune ca sufar sau alte prostii dar parerea mea nu se schimba deloc si nici nu se v-a schimba

Mai Vlad gresesti... exista dragoste, dar daca aceasta este parerea ta... esti liber sa simti ce "simti"

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
Marius-Vlad

8 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 15:38

crezi tu ,floralex,ca exista?sau e euforia de "moment"?sa fim realisti si sa nu ne imbatam cu prea multe iluzii

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 21:52

De la: Marius-Vlad, la data 2009-01-30 15:38:30crezi tu ,floralex,ca exista?sau e euforia de "moment"?sa fim realisti si sa nu ne imbatam cu prea multe iluzii

Nu ne imbatam cu iluzii, ideea e sa intalnesti DRAGOSTEA si ... stii tu... sunt acele sentimente atat de puternice incat te doare sufletul cand esti departe de... fara plictis.. sfaturi... fiecare isi traieste viata si simte in aceeasi masura in care lupta pentru... spera..

pearl_seeker

61 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:23

"Ninge fara mila, cu vinovatie
Ca o inculpare, ca un martor mut.
Ninge ca o nunta, ninge si sfasie,
Se faramiteaza ultimul salut.

Vai de noi femeie, ninge-a despartire,
Vom pleca departe unde-avem de mers.
Ninge sa desparta gheata si iubire,
Oarbe felinare trec spre Univers.

Ninge sfant si pagan,
Numai ochii ne raman,
Despartirea s-o mai vada.
Ca in rest, noi ne-am stins
Si-am ajuns de-atata nins
Niste oameni de zapada.

Ninge peste buze, ninge peste pleoape,
Ninge peste ingeri, ninge peste vai.
Ninge peste clopot, ninge peste ape,
Ninge incredibil peste ochii tai.

Ninge ca-n Esenin si-n poema rusa,
Ninge fantomatic si bacovian.
Ninge ca sunt rece, ninge ca esti dusa,
Ninge ca la moartea ultimului an.

Ninge sfant si pagan,
Numai ochii ne raman,
Despartirea s-o mai vada.
Ca in rest, noi ne-am stins
Si-am ajuns de-atata nins
Niste oameni de zapada....."

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:56

dragoste exista,doar ca tine putin si putini o gasesc:P

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 07:58

De la: dasca777, la data 2009-02-24 15:56:54dragoste exista,doar ca tine putin si putini o gasesc:P

Buna dimineata!
Hmmm...ce subiect...si mai ales venind de la dasca! Mi se pare mie sau seamana putin a tristete, a melancolie?!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
chandramuki_md

173 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 08:28

Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc !

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 08:31

De la: chandramuki, la data 2009-02-25 08:28:36Rog pe toti cei care au citit sau vazut lunga mea postare anterioara sa nu o ia in seama. A fost o prostie. Multumesc !

Hei, la care dintre ele te referi, ca nu stiu unde sa o caut?

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
adrianrachieru

6 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:18

Ziua,uite si eu paici si va citeam comentariile;Na,despre ca sa vb si copiii in ziua de astazi,despre un subiect amplu si fara margini deocamdata in capul nostru,nui asa?Caci dak vb despre Dragoste,trebuie sa vb si despre"perifericele" angrenate de acest sentiment si tot asa.Cat despre ce spui tu Gabi....ffffff adevarat,bun exemplu itzi sunt ,si eu in acest moment sunt intr-o continua refacere.O intrebare aveam,chiar crezi ca e posibil sa dureze si o viatza intreaga?La mine a trecut un an si tot nasol e si nu vreau sa crec ca-mi vor mai trebui vreo 50,:(,:(.In fine,presupun ca totzi prezentzi aici ,care vb despre toate aceste sentimente,sper ca atzi avut parte si nu vb doar "ca sau ce" credetzi despre,altfel suntetzi doar niste copilasi plini de dorintze de exprimare si visatori...aviz acestora,va rog sa nu mai postatzi dak acesta este adevarul...Fericire...Cius.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Dragostea: mit sau realitate
Mergi la: