Info
x
Dragostea: mit sau realitate
|
laura_v_7 5 mesaje Membru din: 17/02/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:43
Imposibil sa nu cunosti raspunsul deja... cauta in interiorul tau si vezi, e acolo. Din moment ce tot ceri o parere, uite cum filtrez eu subiectul: termenul "dragoste" se ramifica in dragoste parinteasca, amicala si erotica. Pentru a putea spune "iubesc" e necesara incununarea acestori trei esente ale dragostei, pana la urma si cel mai filozofic termen are o demonstratie in plan real, prin stiintele exacte. Deci, deschide ochiii si fii mai increzator! Numai bine!
|
|
SLY 202 mesaje Membru din: 25/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 13:29
De la: dasca777, la data 2009-02-24 15:56:54dragoste exista,doar ca tine putin si putini o gasesc:P ....bravoooo dragostea kiar exista......insa toti o gasim ....dar toti.....numai ca ne ferim de EA ....fugim, ca nu cumva sa suferim.....si atunci cand kiar o simtim......ne place si suntem euforici......nu mai luptam pt ea ........sa o mentinem in inimile noastre....si ea se stinge....de aceea tine putin......nu ca ea nu ar vrea sa ramana in noi..... Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 17:31 Citeaza Raspunde De la: radhookoo, la data 2009-01-09 16:44:46 ba... am eu senzatia sau de niste ani de zile gasesti doar oameni crapati pe net? nush daca sunt crapati,retardati,sariti de pe fix,nebuni,psihopati,violatori,criminali....de toate..dar crapati nu am auzit..orice e posibil ....daca este asa tu ce cauti pe net.???? esti cumva unul dintre ei????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
meraioana 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:08
mit...din nefericire vremea cavalerilor si a domnitelor a trecut si am ramas cu o forma stramba de asa numita "iubire"
|
crscentru 2 mesaje Membru din: 21/01/2009 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:08
|
corinaluciamartin 57 mesaje Membru din: 15/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 18:28
Daca si asta e mit atunci ce mai e realitate? Exista atitea feluri de dragoste, ca nu inteleg intrebarea....dragoste de parinti?, dragoste de copiii?. iubim natura, iubim animalele,iubim viata,succesul...iubim muzica ,banii si multe altele. Vreu sa va spun ca si cei care se considera ,,durul si aceea iubesc ceva, puterea.
|
dada85 34 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:15
si daca dragostea e un mit devenit realitate
?....chiar daca nu mai exista domnitele si cavalerii din secolele trecute, ce?...fiecare secol are minunile lui la capitolul dragoste; daca acum 200 ani exista porumbei pentru a trimite scrisori, acum exista telefonul mobil, mai rapid, mai eficace; chiar daca nu mai exista romatismul din povesti, desi nu cred ca a existat decat in acolo, sa fim sinceri acum cine mai apreciaza la adevarata valoare o poezie, un cantec ?....raspunsul.. probabil ca nimeni..exista dragostea adevarata si nu, nu avem doar un suflet pereche pe lume, deci putem sa gasim jumatatea care implineste atat sufleteste cat si fizic ...
|
ioio_infi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:47
![]() MIT !!!
|
ioio_infi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:49
MIT !!!
|
|
|
|
talossmn 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 00:35
DRAGOSTEA: e basm si "basm"!
|
xx2xx 8 mesaje Membru din: 5/09/2008 |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 03:49
m-am uitat dintr-o curiozitate perversa dupa ce am scris comentul pt subiect, la unde se ajunge cu subiectul acesta si cum era si de asteptat s-a ajuns unde trebuia. vad atatia barbati care au ceva de spus, fiecare o parere, fiecare un of de spus, fiecare o existenta de explicat in cateva cuvinte, iar femeile care rsp, ori ii fac prosti, ori ii fac porci si pt ce?? pt ca ele au impresia ca vor doar sex. am impresia din ce in ce mai mult ca am ajuns sa gandim atat de mult incat femeile au devenit atat de ignorante incat au impresia ca noi chiar decat sex vrem. ma amuza ingrozitor. dar ma face sa plang cel mai mult.cate lucruri spun barbatii despre femei si cate spune ele despre noi. nu mai e nimic de spus. subiectul s-a pierdut undeva pe drum in acest razboi.
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 10:26
De la: andrush, la data 2009-02-25 19:15:05si daca dragostea e un mit devenit realitate Hei, mergi pe forumul "poezie" si vei vedea cati sunt cei care inca mai apreciaza poezia, frumosul...vei intalni acolo oameni sensibili si care sigur sunt in stare de sentimente curate, puternice! Tu din care categorie faci parte? Cand ai citit ultima oara o poezie???
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:42
De la: daria_ta, la data 2009-02-26 10:26:49De la: andrush, la data 2009-02-25 19:15:05si daca dragostea e un mit devenit realitate eu ma refeream la romantismul poeziilor din dragostea care chiar exista, nu la cei ce citesc poezii pentru simpla lor placere sau cumva doar in cercurile de poeti se citesc aceste opere literare? ..ultima poezie citita a fost "Cerca y alejos" a lui Gabriel Celaya,dar nu asta are vreo relevanta...topicul e "dragostea:mit sau realitate" ..eu doar am spus ca poate fi un mit devenit realitate atunci cand cu adevarat iti doresti sa se intample....
|
Sor_Flore 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:24
Dragoste e atunci cand faci orice pentru celalalt, chiar daca doare chiar daca celalalt nu intelege pe moment ca ce faci pentru el e bine. Daca te raneste, daca doar profita de tine si tu tot poti sa-l indragesti, sa-o indragesti, sa il/o iubesti, sa faci totul pentru el/ea inseamna ca ai gasit dragostea, pentru ca dragostea se afla mai intai in tine, in noi si apoi in afara noastra. Daca doua persoane doar stau impreuna si pe langa asta mai fac sex nu e dragoste, e viata la comun si in rest nu se accepta, nu indragesc calitatile si defectele celuilalt, nu isi ofera libertatea da trai cum doreste fiecare, de a fi cine este fiecare si pe langa se mai si mint, nu e dragoste e trai la comun...Dragostea exista si peste tot in jurul nostru numai ca cei care nu o vad sunt orbi, dragostea nu e mit, e realitate, depinde daca vreti sa o creati, sa o traiti sa o simtiti, ea este si bucurie si durere, si zbor si cadere...
|
cojocvasilica 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:35
Dragostea este un complex amorfozat care in egocentrul pseudoindvidualitatii provoaca sentimentul.... Mai bine ar fii sa ne fu...tem.
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:21
De la: andrush, la data 2009-02-26 15:42:30De la: daria_ta, la data 2009-02-26 10:26:49De la: andrush, la data 2009-02-25 19:15:05si daca dragostea e un mit devenit realitate Offf!!!...E greu de inteles, mai ales la varste fragede, ca a ta! "Romantismul poeziilor din dragostea care chiar exista"...da, oamenii citesc pentru simpla lor placere, dar numai oamenii romantici, sensibili citesc poezii, din acest motiv am facut trimitere la topicul "poezii"! Numai cei romantici, sensibili pot trai intens o iubire, care nu vine neaparat dintr-un mit numai pt ca isi doresc sa se intample!Tu ai impresia, vezi poezia "Luceafarul", ca daca iti doresti "cu adevarat" ca un "luceafar bland" sa coboare incet, alunecand pe-o raza, chiar se va intampla? Totul e un simbol, si atat! Iar iubirea...e reala pt fiecare! Ca unii nu recunosc...e optiunea lor! Tie iti doresc sa cunosti iubirea sincera, curata, sa nu ramai cu convingerea ca e doar un mit!
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 22:48
Nu-mi place Luceafarul, nu cred in ce descrie poezia respectiv a...cred in dragoste ; ea nu este doar un mit ...
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:10
daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P
|
Mariah7 109 mesaje Membru din: 10/02/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 12:06
nu numai in dictionar...exista in in viata noastra...dc crezi oare ca avem numai o inima?....eu cred ca exista dragostea chiar daca nu am intalnit-o...si mai cred in ales...acum fiecare cu parerea lui...unii gresim din multe puncte de vedere:la varstele sub 25 de ani vrem distractie si dupa aceea ne gandim la dragostea adevarata,si cateodata e prea tarziu
;P.S.are dreptate angel in unele chestii...traim intr-o generatie cam naspa din unele puncte de vedere ...nu cred ca o sa mai stam ca bunici nostri pana la adanci batraneti cu sotul/sotia...
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:06
De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P Daca iti iei o nevasta pe care o iubesti, esti fericit, pt ca dragostea exista! Daca iei una pe care nu o iubesti, inseamna ca ori esti fraier, ori materialist!In niciun caz filosof... Dragostea, trecatoare sau nu, functie de noroc, daca o intalnesti, e o realitate, daca nu...inseamna doar ca nu ai intalnit INCA persoana potrivita, cea care sa te doara doara doar cand o privesti, sa te mangaie doar cu gandul, sa te faca sa simti ca nu poti exista dincolo de ea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 22:51
De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P Să sfințești cu mii de lacrimi un instinct atît de van Ce se-abate și la păsări de vreo două ori pe an? ................................................ Ce? Cînd luna se strecoară printre nouri, prin pustii, Tu cu lumea ta de gînduri după ea să te ații? Să aluneci pe poleiul de pe ulițele ninse, Să privesti prin lucii geamuri la luminile aprinse Și s-o vezi înconjurată de un roi de pierde-vară, Cum zîmbește tuturora cu gîndirea ei ușoară? S-auzi zornetul de pinteni și foșnirile de rochii, Pe cînd ei sucesc musteața, iară ele fac cu ochii? Cînd încheie cu-o privire amoroasele-nțelegeri, Cu ridicula-ți simțire tu la poarta ei să degeri? Pătimaș și îndărătnic s-o iubești ca un copil Cînd ea-i rece și cu toane ca și luna lui april? Încleștînd a tale brațe toată mintea să ți-o pierzi? De la creștet la picioare s-o admiri și s-o desmierzi Ca pe-o marmură de Paros sau o pînză de Corregio, Cînd ea-i rece și cochetă? Ești ridicul, întelege-o Da visam odinioară pe acea ce m-ar iubi, Cînd aș sta pierdut pe gînduri, peste umăr mi-ar privi, Aș simți-o că-i aproape și ar ști c-o înțeleg Din sărmana noastră viață, am dura roman întreg N-o mai caut Ce să caut? E același cîntec vechi, Setea liniștei eterne care-mi sună în urechi; Dar organele-s sfărmate și-n strigări iregulare Vechiul cintec mai străbate cum în nopți izvorul sare. P-ici, pe colo mai străbate cîte-o rază mai curată Dintr-un Carmen Saeculare ce-l visai și eu odată. Altfel șuieră și strigă, scapără și rupt răsună, Se împing tumultuoase și sălbatece pe strună, Și în gîndu-mi trece vîntul, capul arde pustiit, Aspru, rece sună cîntul cel etern neisprăvit Unde-s șirurile clare din viața-mi să le spun? Ah! organele-s sfărmate și maestrul e nebun!
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:38
De la: daria_ta, la data 2009-03-02 14:06:37De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P Neeeaaaaa a zis-o bine ca e filozof.... "fraier ori materialist" ai gandit-o prea rapid si prea simplu, necesita o gandire mai profunda sa-ti dai seama de ce e filozof.......
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 01:56
despre ce se mai vorbeste pe aici oameni buni?????
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 08:39
De la: Greenie, la data 2009-03-08 01:56:54despre ce se mai vorbeste pe aici oameni buni????? nik...doar e plictiseala...devine plict siteul:))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:30
De la: DMark, la data 2009-03-08 01:38:57De la: daria_ta, la data 2009-03-02 14:06:37De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P "Bai sa fie!"...zicea filosoful...He, he, he! Ca si cand casatoria ar fi o simpla filosofie...O fi, ca prea spuneti cu foc! Aveti insa grija sa nu va ardeti cu atata filosofie!
|
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 09:51
De la: daria_ta, la data 2009-03-08 17:30:52De la: DMark, la data 2009-03-08 01:38:57De la: daria_ta, la data 2009-03-02 14:06:37De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P definitia dragostei: ma "ca cai " in fundul curtii/galben ca gaina/ si cu-n somoiog de paie ma stergea Maria...sau ceva de genu
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 10:00
De la: dasca777, la data 2009-03-09 09:51:50De la: daria_ta, la data 2009-03-08 17:30:52De la: DMark, la data 2009-03-08 01:38:57De la: daria_ta, la data 2009-03-02 14:06:37De la: dasca777, la data 2009-02-28 20:10:01daca iti iei o nevasata ce o iubestei,esti fericit,daca nu,esti filozof:P...asa e si cu dragostea...e o realitate trecatoare,ne indragostim doar daca vrem...nu e forever,pt unii e doar mit...dragoste nu exista,noi creem dragoste..daca putem...ne amagim..asta e...mai bn o clipa de amagire intr-o viata de "ca cat"..decat deloc:P dasca, ma provoci sa vorbesc prostii!!! Daca somoiogul de paie este aprins, ce te faci?! Si sa stii ca nu era "ca gaina" ci "ca lamaia"
|
|
dianaiuliana 11 mesaje Membru din: 5/03/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 10:14
De la: dasca777, la data 2008-12-09 22:45:52ai dreptate..am pus topicul asta cu un motiv...timp de 3 zile am facut o statistica pe tema asta pe un nr de oameni(cam 100) si am obeservat ceva..majoritatea dintre ei spun ca la inceputul relatiei a fost dragoste cu nabadai,sa zic asa,dar cand relatia a devenit mai serioasa,cu trecerea timpului,unii chiar s-au casatorit,si am aflat ca dragostea aia de la inceput a disparut,acum e mai mult intelegere,fara fluturasi in stomac,declaratii de dragoste,ci pur si simplu oamenii sunt fericiti ca au numai ocazia de a fi impreuna si ca sa citez pe unu: "sunt fericit ca seara tin in brate o femeie nu o perna",ce e si mai ciudat e ca maoritatea au recunoscut ca secretul dragostei lor e intelegerea,faptul ca isi pot impartasi problemele si se pot ajuta reciproc si plictiseala de singuratate,poate chiar frica de ea....asta e partea pozitiva...acum partea negativa...la suferintele din dragoste majoritatea au raspuns ca toate suferintele au si parti pozitive ,devii mai puternic ,dar faptul ca persoana s-a despartit de aia/ala..au ajutat-o sa-si cgaseasca pe actuala(ul)..o mica parte din ei au raspuns ca din cauza persoanei de sex opus au decis sa ramana singuri si unul a zis ca vrea sa se faca , calugar..ideea in mare pe cre majoritatea au spus-o e ca dragostea nu poate fi inteleasa,planificata,sau sa dispara ca asa vrei u ,se poate atenua in timp si doar daca gasesti alta persoana,...dragostea e ca mancarea..daca ti-e foame si nu ai un fel incerci altul ,poate iti place,oricum ideea e sa scapi de foame....nu-s f plastic in exprimari,dar intelegeti ideea...pe scurt...nu cred in dragoste nebuna sau la prima vedere..dar probabil dragostea e acel lucru,sentiment,persoana...sau ce o fi...care te face sa mai evadezi din lumea reala ,in cand in cand,intr-o alta lume,majoritatea spun ca e mai buna...poate mai buna ,poate mai rea,nush sigur...domeniul asta mai trebuie cercetat.. am ramas socata....esti un fenomen....la suprafata vrei sa arati ca esti altcineva decat esti tu cu adevarat.chiar nu mi-am inchipuit asa ceva.Super am ramas fara cuvinte.... Daca vrei o sa ma cert cu tine in continoare: ce iti venii cu statisticile, esti la sociologie??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 10:21
De la: dianaiuliana, la data 2009-03-09 10:14:56De la: dasca777, la data 2008-12-09 22:45:52ai dreptate..am pus topicul asta cu un motiv...timp de 3 zile am facut o statistica pe tema asta pe un nr de oameni(cam 100) si am obeservat ceva..majoritatea dintre ei spun ca la inceputul relatiei a fost dragoste cu nabadai,sa zic asa,dar cand relatia a devenit mai serioasa,cu trecerea timpului,unii chiar s-au casatorit,si am aflat ca dragostea aia de la inceput a disparut,acum e mai mult intelegere,fara fluturasi in stomac,declaratii de dragoste,ci pur si simplu oamenii sunt fericiti ca au numai ocazia de a fi impreuna si ca sa citez pe unu: "sunt fericit ca seara tin in brate o femeie nu o perna",ce e si mai ciudat e ca maoritatea au recunoscut ca secretul dragostei lor e intelegerea,faptul ca isi pot impartasi problemele si se pot ajuta reciproc si plictiseala de singuratate,poate chiar frica de ea....asta e partea pozitiva...acum partea negativa...la suferintele din dragoste majoritatea au raspuns ca toate suferintele au si parti pozitive ,devii mai puternic ,dar faptul ca persoana s-a despartit de aia/ala..au ajutat-o sa-si cgaseasca pe actuala(ul)..o mica parte din ei au raspuns ca din cauza persoanei de sex opus au decis sa ramana singuri si unul a zis ca vrea sa se faca , calugar..ideea in mare pe cre majoritatea au spus-o e ca dragostea nu poate fi inteleasa,planificata,sau sa dispara ca asa vrei u ,se poate atenua in timp si doar daca gasesti alta persoana,...dragostea e ca mancarea..daca ti-e foame si nu ai un fel incerci altul ,poate iti place,oricum ideea e sa scapi de foame....nu-s f plastic in exprimari,dar intelegeti ideea...pe scurt...nu cred in dragoste nebuna sau la prima vedere..dar probabil dragostea e acel lucru,sentiment,persoana...sau ce o fi...care te face sa mai evadezi din lumea reala ,in cand in cand,intr-o alta lume,majoritatea spun ca e mai buna...poate mai buna ,poate mai rea,nush sigur...domeniul asta mai trebuie cercetat.. Ia uiteeeeeeee!!!!!!! Se pare ca si tu ai mai multe "concurente"!!! Hei, sa nu cumva sa nu ma invitati la nunta! Vin la toti!
|
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 00:10
De la: dianaiuliana, la data 2009-03-09 10:14:56De la: dasca777, la data 2008-12-09 22:45:52ai dreptate..am pus topicul asta cu un motiv...timp de 3 zile am facut o statistica pe tema asta pe un nr de oameni(cam 100) si am obeservat ceva..majoritatea dintre ei spun ca la inceputul relatiei a fost dragoste cu nabadai,sa zic asa,dar cand relatia a devenit mai serioasa,cu trecerea timpului,unii chiar s-au casatorit,si am aflat ca dragostea aia de la inceput a disparut,acum e mai mult intelegere,fara fluturasi in stomac,declaratii de dragoste,ci pur si simplu oamenii sunt fericiti ca au numai ocazia de a fi impreuna si ca sa citez pe unu: "sunt fericit ca seara tin in brate o femeie nu o perna",ce e si mai ciudat e ca maoritatea au recunoscut ca secretul dragostei lor e intelegerea,faptul ca isi pot impartasi problemele si se pot ajuta reciproc si plictiseala de singuratate,poate chiar frica de ea....asta e partea pozitiva...acum partea negativa...la suferintele din dragoste majoritatea au raspuns ca toate suferintele au si parti pozitive ,devii mai puternic ,dar faptul ca persoana s-a despartit de aia/ala..au ajutat-o sa-si cgaseasca pe actuala(ul)..o mica parte din ei au raspuns ca din cauza persoanei de sex opus au decis sa ramana singuri si unul a zis ca vrea sa se faca , calugar..ideea in mare pe cre majoritatea au spus-o e ca dragostea nu poate fi inteleasa,planificata,sau sa dispara ca asa vrei u ,se poate atenua in timp si doar daca gasesti alta persoana,...dragostea e ca mancarea..daca ti-e foame si nu ai un fel incerci altul ,poate iti place,oricum ideea e sa scapi de foame....nu-s f plastic in exprimari,dar intelegeti ideea...pe scurt...nu cred in dragoste nebuna sau la prima vedere..dar probabil dragostea e acel lucru,sentiment,persoana...sau ce o fi...care te face sa mai evadezi din lumea reala ,in cand in cand,intr-o alta lume,majoritatea spun ca e mai buna...poate mai buna ,poate mai rea,nush sigur...domeniul asta mai trebuie cercetat.. am terminat electrotehnik....cateodata si inginerii mai au suflet..dar sa trecem la pb serioase...b.S.R...biserica satanista romana...asaat da sub...Satana sa va vegheze in fiecare seara sa fie in visurile voastre si in sufletele voastre ....termin k ma sperii si pe mine:PRaporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 17:18
De la: dasca777, la data 2009-03-10 00:10:30De la: dianaiuliana, la data 2009-03-09 10:14:56De la: dasca777, la data 2008-12-09 22:45:52ai dreptate..am pus topicul asta cu un motiv...timp de 3 zile am facut o statistica pe tema asta pe un nr de oameni(cam 100) si am obeservat ceva..majoritatea dintre ei spun ca la inceputul relatiei a fost dragoste cu nabadai,sa zic asa,dar cand relatia a devenit mai serioasa,cu trecerea timpului,unii chiar s-au casatorit,si am aflat ca dragostea aia de la inceput a disparut,acum e mai mult intelegere,fara fluturasi in stomac,declaratii de dragoste,ci pur si simplu oamenii sunt fericiti ca au numai ocazia de a fi impreuna si ca sa citez pe unu: "sunt fericit ca seara tin in brate o femeie nu o perna",ce e si mai ciudat e ca maoritatea au recunoscut ca secretul dragostei lor e intelegerea,faptul ca isi pot impartasi problemele si se pot ajuta reciproc si plictiseala de singuratate,poate chiar frica de ea....asta e partea pozitiva...acum partea negativa...la suferintele din dragoste majoritatea au raspuns ca toate suferintele au si parti pozitive ,devii mai puternic ,dar faptul ca persoana s-a despartit de aia/ala..au ajutat-o sa-si cgaseasca pe actuala(ul)..o mica parte din ei au raspuns ca din cauza persoanei de sex opus au decis sa ramana singuri si unul a zis ca vrea sa se faca , calugar..ideea in mare pe cre majoritatea au spus-o e ca dragostea nu poate fi inteleasa,planificata,sau sa dispara ca asa vrei u ,se poate atenua in timp si doar daca gasesti alta persoana,...dragostea e ca mancarea..daca ti-e foame si nu ai un fel incerci altul ,poate iti place,oricum ideea e sa scapi de foame....nu-s f plastic in exprimari,dar intelegeti ideea...pe scurt...nu cred in dragoste nebuna sau la prima vedere..dar probabil dragostea e acel lucru,sentiment,persoana...sau ce o fi...care te face sa mai evadezi din lumea reala ,in cand in cand,intr-o alta lume,majoritatea spun ca e mai buna...poate mai buna ,poate mai rea,nush sigur...domeniul asta mai trebuie cercetat.. Uite ce mica e lumea!!! Sa traiesti "confrate"!!!
|
|
|
|

?....chiar daca nu mai exista domnitele si cavalerii din secolele trecute, ce?...fiecare secol are minunile lui la capitolul dragoste; daca acum 200 ani exista porumbei pentru a trimite scrisori, acum exista telefonul mobil, mai rapid, mai eficace; chiar daca nu mai exista romatismul din povesti, desi nu cred ca a existat decat in acolo, sa fim sinceri acum cine mai apreciaza la adevarata valoare o poezie, un cantec ?....raspunsul.. probabil ca nimeni..exista dragostea adevarata si nu, nu avem doar un suflet pereche pe lume, deci putem sa gasim jumatatea care implineste atat sufleteste cat si fizic ...

MIT !!!
..ultima poezie citita a fost "Cerca y alejos" a lui Gabriel Celaya,dar nu asta are vreo relevanta...topicul e "dragostea:mit sau realitate" ..eu doar am spus ca poate fi un mit devenit realitate atunci cand cu adevarat iti doresti sa se intample....