Info
x
Dragostea: mit sau realitate
|
verona_380 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:17
E clar MIT! Realitate este atunci cand ti se pare ca ai gasit-o intr-un om care iti ia mintile.... dar atunci e doar oarba! Asa ca, revin, e MIT!!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:30
Nu are cum sa existe ceva in ce nu crezi, Mos Craciun nu mai exista pentru multi dintre noi, dar el este cu totul alta poveste. Totusi el nu a "murit" inca, noi suntem cei care il tinem in viata (noi cei care nu credem).
S-a spus mai devreme ca pentru a avea parte de dragoste, pentru a te bucura de ea, trebuie sa crezi in DRAGOSTE, in acel sentiment uneori "pasager". Dragostea exista intotdeauna, dar nu-si face simtita prezenta in fiecare clipa. Traiesti alaturi de o persoana, la inceput e "dragoste cu nabadai" cum s-a mai spus, mai apoi intervine rutina, iar la final "intelgerea". Multi numesc asta moartea unui sentiment desi e doar atenuarea lui. La inceputul relatiei crezi in dragoste pentru ca te surprinde fiecare gest pe care celalalt il face pentru tine, orice sacrificiu ti se pare un miracol si te consideri privilegiat ca ai parte de cineva care sa faca asa ceva pentru tine. Apoi cu timpul incepi sa te obisnuiesti cu "miracolele", uiti ca gestul conteaza, ca primeaza "calitatea" si nu "cantitatea" si incepi sa ignori sacrificiile facute in numele tau, areti indiferenta si raspunzi nemultumit si lipsit de entuziasm. E normal ca dupa toate astea celalalt sa se simta "singur" si sa isi piarda increderea. Eu spun ca dragostea trebuie "reinventata/reinviata" in fiecare clipa. Nu suntem perfecti si nici macar constanti. Asadar cum am putea pastra pentru totdeauna "flacara aprinsa"? Toti gresim, toti avem lipsuri si asta e un lucru pe care atat noi cat si partenerul trebuie sa-l constientizam. E neplacut sa te intorci acasa si sa gasesti o persoana rece si indiferenta, te sperie si crezi ca s-a schimbat sau devi suspicios si iti imaginezi tot felul de lucruri neplacute (te gandesti ca nu te mai iubeste, ca vrea altceva, ca poate chiar a gasit altceva), nu incerci (sau nu reusesti) sa comunici ceea ce simti/gandesti sau poate ca nu gasesti intelegere si rabdare de partea cealalta si crezi ca totul e gata, ca a sosit "sfarsitul".Da suntem animale, stim asta inca de prin clasele primare (atunci cand te invata la Biologie regnurile animale si vegetale). Totusi WTF, suntem animale dotate cu intelect, ratiune, putere de cunoastere si intelegere, numiti-o cum vreti. Eu zic sa ne para bine ca nu suntem plante, asadar sa gandim si sa ne comportam ca atare si sa renuntam la "fotosinteza noastra cea de toate zilele". Ai dreptul sa te simti jignit, ai dreptul sa fi suparat, dar si celalat are dreptul de a primi un raspuns (feedback) pentru actiunile sale. Comunicarea si intelegerea sunt solutia de a reinvia dragostea (as numi-o mai mult amplificare decat reinviere), daca ceva ce a existat vreodata pur si simplu nu mai exista, inseamna ca nu a existat niciodata. Si ca sa nu par a fi prea misogin sau prea feminist, daca cineva crede si militeaza pentru egalitatea sexelor, egalitate de drepturi, atunci WTF de ce sa nu fie si egalitate de obligatii, de ce sa se simta fetele mai ofensate decat baietii (de ce ele sunt intotdeuna ele cele care sufera mai mult, valabil si in situatia inversa, stim ca sunt si astfel de baieti) ? Suntem aceleasi fiinte pana la urma. Sper sa nu fi plictisit pe nimeni, nu mai spun decat atat: sa comunicam si sa ascultam ceea ce ni se comunica, sa ne intelegem cu totii (fete si baieti) .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:33
dragostea nu e nici una nici alta : e doar o reactie chimica (in corpurile noastre) care se declanseaza in apropierea unelor persoane compatibile din anumite puncte de vedere cu noi.lasand la o parte explicatia oarecum tehnica dragostea este o realitate (cam innabusita in zilele noastre de capitalismul prezent peste tot).ce ? vreti sa ziceti ca n-ati iubit pe nimeni sau nu cunoasteti niste oameni care intr-adevar se iubesc ? de existat exista...dar asta nu inseamna ca dureaza o vesnicie
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
braindead 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:43
Nu exista dragoste, exista doar nevoia de a avea ceva ce iti place. In realitate suntem intodeauna singuri!
|
alina_purcelea 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:06
realitate.
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:07
si oscarul meeeeeeeeerge laaaaaaaaaaaa...
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
ifgod_ss 4 mesaje Membru din: 30/04/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:08
Dragostea exista... A fost demonstrat stiintific.
Dar daca, macar , ne gandim la in anevoiosul proces al iubirii s-ar putea sa
FloW®
|
|
cristi210284 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:14
acum depinde ce fel de om e si ce fel de dragoste....
|
|
|
|
bewareofdummasses 127 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:19
la 21 de ani si in spate cu o relatie de trei ani care s'a dus pur si simplu pe copca in mai putin de o luna, inca mai cred ca exista.
uitandu'ma in urma, mi'am dat seama de un lucru: nu exista relatii esuate - doar lucruri care n'au sanse sa mearga de la bun inceput, fara sa fie vina nimanui, sau oameni care gresesc. oricum.. la ce ne asteptam? sa simtim fizic cum ne strapunge sageata lui cupidon?.. sa avem fluturi, coropisnite si alte coleoptere in stomac?.. lucrurile mici care se intampla in jurul nostru au o importanta mai mare decat ne place sa credem. nu stiu.. voi nu ati ramas niciodata in minte cu o imagine anume?.. nu v'a fost dor de cineva fara sa'l/s'o fi cunoscut de mult timp?.. eu inca mai cred ca viata asta e faina, daca mai tii ochii beliti, sa vezi ce se intampla in jurul tau Raporteaza abuz de limbaj |
|
pavvn 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Iasi |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:32
Salut! Oameni buni, desi sexul se incadreaza in categoria nevoilor fiziologice, reprezinta o pierdere de timp. Suntem condusi de cele mai multe ori de un instinct animalic. Cand o sa-l depasiti, va veti da seama de asta. Eu mi-am schimbat radical parerea despre sex. Cat despre dragoste, ea exista, eu am trait o frumoasa poveste de dragoste in studentie. Pot sa spun multe despre dragoste,dar nu am timp. Esential e ca dragostea sa se infiripe intre doi oameni (de preferinta, de sex opus :) ) care sa aiba oarecum aceleasi obiective, idealuri, scop in viata. In caz contrar, dragostea are consecinte negative pe termen lung. Aici pot da numeroase exemple. Va voi explica detaliat la OTV, va voi anunta cand e emisiunea cu mine. Incercati sa fiti fideli, priviti casatoria ca pe un act sfant, nu comiteti adulter, nu sunt Mesia, cititi Biblia ( cumparati-o daca nu o aveti) si mai cititi regulat Decalogul. Si lasati prostiile...vedeti-va de cariera si nu va mai lasati asa mult condusi de placere trupeasca si de instinctul animalic care va guverneaza de cele mai multe ori viata. Va spun din experienta, desi nu sunt nici afemeiat, nici misogin: Sexul excesiv duce la dependenta exact ca tigarile, drogurile, cafeaua etc. Eu am un cu totul alt mod de a privi lucrurile,uneori nu ma pot integra in societate, mai ales ca m-am nascut pe aceeasi data cu Albert Einstein (14 martie). Tot Domnia sa afirma: "Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim." Repet , sa va fie teama de Dumnezeu, incercati sa traiti in reverenta fata de El si nu mai pierdeti vremea cu subiecte cel mai des legate de sex.Stiu ce spun, in ultimii 8 ani am stat numai printre femei.Mentionez, sunt barbat, am 23 de ani, Ionut numele meu. Succes tuturor! Dumnezeu sa va binecuvanteze!
|
chandramuki_md 173 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:47
dragii mei, la cele patru decenii ale mele, va pot spune cu mana pe inima ca dragostea exista. eu am cunoscut-o la 18 ani si este langa mine in fiecare clipa. am avut bucurii dar si necazuri, zile bune si mai putin bune, dar nu m-a parasit niciodata, a fost vesnic in umbra mea. este motivul pentru care am o casnicie frumoasa si un copil reusit.
cei care au avut deziluzii in dragoste probabil ca sunt sceptici cand citesc aceste randuri. de aceea ma simt datoare sa va spun ca dragostea adevarata exista, trebuie sa aveti rabdare s-o asteptati. este bine si frumos sa o gasesti cand esti foarte tanar....dar nici mai tarziu nu e tocmai rau sa dai de ea. fiecare dintre noi avem undeva jumatatea care ne completeaza perfect, mai trebuie s-o si intalnesti. va doresc din inima s-o gasiti. sarbatori fericite si sa va aduca mosul dragostea visata anul asta....sau in anii viitori
|
drene 11 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 11:53
dragostea.............un mit asa ceva nu exista decat in mintea noastra bolnava
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 12:06
dr.ene, eu ma consider o persoana cu o minte sanatoasa intr-un corp sanatos. poate mai racesc cateodata, poate mai am o durere de cap, de, asa ca omu...dar nu esti bolnav daca iubesti. de fapt, stiintific s-a dovedit, ca dragostea este catalizatorul procesului de vindecare in cazul multor afectiuni. in sanul familiei te refaci mult mai bine decat daca stai intr-un salon de spital.
iti doresc toate cele bune! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 12:13
De la: braindead, la data 2008-12-18 10:43:22Nu exista dragoste, exista doar nevoia de a avea ceva ce iti place. In realitate suntem intodeauna singuri! Daca sufletul tau simte, atunci exista dragoste... Si nu suntem singuri, intotdeauna exista un inger cu noi, fericiti ce suntem ... si nu realizam. Raporteaza abuz de limbaj
"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
|
|
cirnarurodica 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 12:32
Dragostea exista... este in noi, traim cu ea si iese la suprafata atunci cand este chemata.. de o alta dragoste... la fel de puternica cu cea din interiorul fiecaruia... Principalul este sa-ti dai seama cand... Cand?... Atunci cand a venit acea dragoste... potrivita tie...trebuie sa o simti... sa o mirosi... sa-i simti... chimismul... Atunci trbuie sa stii cum sa o opresti... sa o pastrezi... sa o cuceresti... sa o dezmierzi... sa o alungi... sa o rechemi... sa n-o ranesti... sa nu o minti... sa nu o umilesti... s-o cresti... s-o intelegi...sa o accepti... s-o daruiesti...sa nu o sufoci... sa nu o omori...
Atunci cand iubesti pe cineva... din tot sufletul tau... trebuie sa-l accepti asa cum este... cu cele bune si cele rele ale lui... ale ei... trebuie sa-l intelegi si sa-l accepti... trebuie sa vorbesti... tot... despre tot... trebuie sa spui ce-ti place sau ce nu-ti place si inca intr-un mod care sa inlature reactiile neplacute... trebuie sa fii normal... tu... fiecare din noi...si chiar daca ar fi sa mai gatiti... din cand in cand... ganditi-va cat de placut este ... s-o ai alaturi de tinepe cea pe care te-ar ajuta sa tai... de exemplu ceapa... cu cutitul tinut de mainile tale... pe mainile ei... Oricum... daca intalniti dragostea... aceea care exista... in fiecare din noi... n-o lasati sa treaca... sa plece... luptati-va sa o pastrati.... pentru ca momentele ce vor sa vina... vor fi furtuni de sentimente...naucitoare... vii.. de neuitat... Ma iertati... ca m-am bagat ca o muscuta in lapte... sunt ... femeie... si am vazut ca este necesar sa intervin...
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 13:34
nu stiu,,,incerc sa aflu parerea oamenilor,multi maI experimentati ca mine la cap asta: dragoste...sa vad daca oare se mai merita sa lupti sa o gasesti,sa o pastrezi sau e doar simpla obisnuinta a nosatra cu partenerul,stai cu el/ea...de plictiseala,din obisnuinta...sau pt ca stii ca e mai specia(a) ca altii/altele..vreau sa vad daca nu am ajuns cumva ca niste animale ...ne ftem sa avem copii sa ducem rasa mai departe si atat...am vazut cazuri la ambeel sexe in care oamenilor le era frica a nu aiba urmasi...asa cas e cuplau cu oricine numai pt copil..oare am ajuns asa de rau?...sunt multi oameni care au suferit,s-au siucis...etc din dragoste...oare nu putem trai fara asa ceva?..noi facem blocuri,animalele au vizuini,noi muncim pt bani sa mancam,sa ne imbracam...etc...animalele vaneaza,au blana...ne asemanam cu animalele,,,dar oare mai aveam acea ratiune?..unele animale raman cu un partener toata viata,altele au mai multi part...ca si oamenii...se spune ca ne deosebim de animale ca avem ratiune,,vreau sa vad cum se manifesta ratiunea asta a noastra in dragoste...sau la capitolul dragoste suntem tot niste animale,,vrem numai uramsi si sex,,,sau e mai mult sau ne mintim noi si atunci devenim ca animalele ,cel putin la cap dragoste..
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 14:59
am crezut ca am gasit dragoste vreo 4 ani m-am amagit
nu exista acum - e doar interes inimi ranite si suflete pustii Raporteaza abuz de limbaj
„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
|
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:08
delu2001ro , dragostea exista....e dupa colt...asteapta si va veni. nu o cauta, te cauta ea pe tine. nu dispera , esti foarte, foarte tanar. EA(cea care te-a amagit) nu te-a meritat, nu te supara pe toate fetele bune. balta e maaaaare si peste este destul
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:56
De la: pavvn, la data 2008-12-18 11:32:22Salut! Oameni buni, desi sexul se incadreaza in categoria nevoilor fiziologice, reprezinta o pierdere de timp. Suntem condusi de cele mai multe ori de un instinct animalic. Cand o sa-l depasiti, va veti da seama de asta. Eu mi-am schimbat radical parerea despre sex. Cat despre dragoste, ea exista, eu am trait o frumoasa poveste de dragoste in studentie. Pot sa spun multe despre dragoste,dar nu am timp. Esential e ca dragostea sa se infiripe intre doi oameni (de preferinta, de sex opus :) ) care sa aiba oarecum aceleasi obiective, idealuri, scop in viata. In caz contrar, dragostea are consecinte negative pe termen lung. Aici pot da numeroase exemple. Va voi explica detaliat la OTV, va voi anunta cand e emisiunea cu mine. Incercati sa fiti fideli, priviti casatoria ca pe un act sfant, nu comiteti adulter, nu sunt Mesia, cititi Biblia ( cumparati-o daca nu o aveti) si mai cititi regulat Decalogul. Si lasati prostiile...vedeti-va de cariera si nu va mai lasati asa mult condusi de placere trupeasca si de instinctul animalic care va guverneaza de cele mai multe ori viata. Va spun din experienta, desi nu sunt nici afemeiat, nici misogin: Sexul excesiv duce la dependenta exact ca tigarile, drogurile, cafeaua etc. Eu am un cu totul alt mod de a privi lucrurile,uneori nu ma pot integra in societate, mai ales ca m-am nascut pe aceeasi data cu Albert Einstein (14 martie). Tot Domnia sa afirma: "Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim." Repet , sa va fie teama de Dumnezeu, incercati sa traiti in reverenta fata de El si nu mai pierdeti vremea cu subiecte cel mai des legate de sex.Stiu ce spun, in ultimii 8 ani am stat numai printre femei.Mentionez, sunt barbat, am 23 de ani, Ionut numele meu. Succes tuturor! Dumnezeu sa va binecuvanteze! ionutz, mascul de 23 de ani, viril, usor influentabil de Biblie, nascut pe 14 martie 1985, nu? un peste intelgent, caracteristica principala este pasiunea si efervescenta, dar aceste doua trasaturi vor fi canalizate intr-un sens negativ, catre razbunare si presiuni asupra altor persoane. DAR esti o zodie de apa, prin urmare, tu ca varsator ai sexualitatea cea mai scazuta. Acest fenomen este provocat de structura ta psihica permanent oscilanta intre respectul si dispretul fata de sex. deasemenea, ai o psihologie mai labila, specifica semnelor de aer, privesti sexul ca pe un pacat al tineretii. Cu timpul, pacatul sexual devine obisnuinta, facandu-l de forma. Nu e de mirare ca femeile probabil te cam ocolesc. Acest lucru te intristeaza, pentru ca le tratezi intotdeauna cu gentilete si respect, fiind cel mai dispus de a fi un sot ideal care stie sa-i creeze sotiei confortul material. iti place sa faci dragoste des, dar nu esti in stare sa provoaci femeia. Datorita acestor neimpliniri, ai tendinta de a-ti reprima afectiunea. INSPAIMANTATOR, NU?? vrei sa continui? te salut, toate bune PAWN! All my to you!!A. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:58
De la: Rage, la data 2008-12-18 10:30:36 Nu are cum sa existe ceva in ce nu crezi, Mos Craciun nu mai exista pentru multi dintre noi, dar el este cu totul alta poveste. Totusi el nu a "murit" inca, noi suntem cei care il tinem in viata (noi cei care nu credem). wow, felicitari! tocmai ai trecut testul! (kiddin-habar n'am care test)cati ani ai? Raporteaza abuz de limbaj |
|
tpm 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 17:56
se spun aici atatea lucruri interesante (pacat ca nu am timp sa citesc chiar tot) incat mi se pare ca , daca mai spun si parerea mea, e banal;ma regasesc in mai toate comentariile de aici. paradoxul este ca subiectul chiar e inepuizabil....;oricum , as avea ceva de adaugat: fiecare perioada a vietii are , ca sa zic asa, "dragostea ei",nu?
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:28
De la: tpm, la data 2008-12-18 17:56:44se spun aici atatea lucruri interesante (pacat ca nu am timp sa citesc chiar tot) incat mi se pare ca , daca mai spun si parerea mea, e banal;ma regasesc in mai toate comentariile de aici. paradoxul este ca subiectul chiar e inepuizabil....;oricum , as avea ceva de adaugat: fiecare perioada a vietii are , ca sa zic asa, "dragostea ei",nu? oricum toate perioadele din viata mea au avut o constanta... iubirea fata de mine!
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
florinaneamtu 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:54
De la: Haps, la data 2008-12-18 11:07:55si oscarul meeeeeeeeerge laaaaaaaaaaaa... la...
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 20:21
De la: radhookoo, la data 2008-12-18 19:28:57De la: tpm, la data 2008-12-18 17:56:44se spun aici atatea lucruri interesante (pacat ca nu am timp sa citesc chiar tot) incat mi se pare ca , daca mai spun si parerea mea, e banal;ma regasesc in mai toate comentariile de aici. paradoxul este ca subiectul chiar e inepuizabil....;oricum , as avea ceva de adaugat: fiecare perioada a vietii are , ca sa zic asa, "dragostea ei",nu? aici ai dreptate...totusi e un moment cand nu ma iubesc...atunci cand ma trezesc din betie,ma doare capul si put...atunci nu prae imi vine sa ma iubesc...in rest e k,,,totusi prea multa iubire de sine strica:)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
ak446 59 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 20:42
Din pacate e adevarat ,fiecare isi cauta jumatatea "perfecta" prins incerca si a incerca...." pina la dinci batrineti
|
allegro_tsk 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 01:02
cred k orice om ar trebui sa fie constient de faptul k dragostea si dumnezeu EXISTA.....NU SE POATE SA NU CREDETI IN ASTFEL DE CHESTII....altfel spsus , care va sunt principiile ce va guverneaza viata , atitudinea daca nu dragostea? !!poate k eu sunt un caz ceva mai " fericit " din punct de vedere sentimental....aceste intrebari va vin in minte deoarece : - aveti prea multe pretentii ridicate de voi insiva ; -nu va respectati nici pe voi , k sa nu mai discut de persoana de langa voi ;-a , si inca ceva!!! e bine k exista " TENTATII " ele trebuie sa fie constante pentru a va aprecia mult mai mult partenerul de viata...pt k doar el este alaturi de tine in momente mult prea neplacute , doar el incearca sa te consoleze , doar el incearca sa-ti faca viata ceva mai usoara , cu alte cuvinte , DRAGOSTEA exista oameni buni , numai k trebuie sa deschideti ochii k sa vedeti asta....
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 01:18
nimeni n-a spus ca dragostea nu exista , ba din contra , numai ca doare , doare al naibii de rau
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
emy_g 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 06:16
problema e ca multi nu stiu ce vor,se plictisesc repede....le place distractia,cred ca viata nu poate fi traita altfel...si nu ii deranjeaza sa ii calce pe altii in picioare,nu au sentimente...omul se diferentiaza de animale tocmai prin sentimente,ratiune,trairi...in momentul cand nu te intereseaza de cel de langa tine,nush cat te mai poti numi om...si totusi,multi sunt asa.ne place sa ne complicam viata...mai trist este faptul ca nu ii apreciem pe cei care merita,pe cei care sunt sinceri si se daruiesc usor(sentimental vorbind)deoarece sta in natura noastra sa vanam,sa luptam pt ceea ce dorim...atunci cand obtinem ceva foarte usor,nu are nici o importanta,ne plictisim repede si cautam altceva...ar mai fi de adaugat...dar ma opresc aici! sarbatori fericite! un An Nou mai bun in care toate dorintele sa se indeplineasca!
|
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 10:32
De la: Greenie, la data 2008-12-18 15:56:23De la: pavvn, la data 2008-12-18 11:32:22Salut! Oameni buni, desi sexul se incadreaza in categoria nevoilor fiziologice, reprezinta o pierdere de timp. Suntem condusi de cele mai multe ori de un instinct animalic. Cand o sa-l depasiti, va veti da seama de asta. Eu mi-am schimbat radical parerea despre sex. Cat despre dragoste, ea exista, eu am trait o frumoasa poveste de dragoste in studentie. Pot sa spun multe despre dragoste,dar nu am timp. Esential e ca dragostea sa se infiripe intre doi oameni (de preferinta, de sex opus :) ) care sa aiba oarecum aceleasi obiective, idealuri, scop in viata. In caz contrar, dragostea are consecinte negative pe termen lung. Aici pot da numeroase exemple. Va voi explica detaliat la OTV, va voi anunta cand e emisiunea cu mine. Incercati sa fiti fideli, priviti casatoria ca pe un act sfant, nu comiteti adulter, nu sunt Mesia, cititi Biblia ( cumparati-o daca nu o aveti) si mai cititi regulat Decalogul. Si lasati prostiile...vedeti-va de cariera si nu va mai lasati asa mult condusi de placere trupeasca si de instinctul animalic care va guverneaza de cele mai multe ori viata. Va spun din experienta, desi nu sunt nici afemeiat, nici misogin: Sexul excesiv duce la dependenta exact ca tigarile, drogurile, cafeaua etc. Eu am un cu totul alt mod de a privi lucrurile,uneori nu ma pot integra in societate, mai ales ca m-am nascut pe aceeasi data cu Albert Einstein (14 martie). Tot Domnia sa afirma: "Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim." Repet , sa va fie teama de Dumnezeu, incercati sa traiti in reverenta fata de El si nu mai pierdeti vremea cu subiecte cel mai des legate de sex.Stiu ce spun, in ultimii 8 ani am stat numai printre femei.Mentionez, sunt barbat, am 23 de ani, Ionut numele meu. Succes tuturor! Dumnezeu sa va binecuvanteze! ok. mesaj receptionat. zis si facut!!
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 11:32
Alo alo!
Ce atata apetit scazut la varsatori?
What's cookin`, good lookin`?
|
|
|
|

Toti gresim, toti avem lipsuri si asta e un lucru pe care atat noi cat si partenerul trebuie sa-l constientizam. E neplacut sa te intorci acasa si sa gasesti o persoana rece si indiferenta, te sperie si crezi ca s-a schimbat sau devi suspicios si iti imaginezi tot felul de lucruri neplacute (te gandesti ca nu te mai iubeste, ca vrea altceva, ca poate chiar a gasit altceva), nu incerci (sau nu reusesti) sa comunici ceea ce simti/gandesti sau poate ca nu gasesti intelegere si rabdare de partea cealalta si crezi ca totul e gata, ca a sosit "sfarsitul".
.
to you!!