Info
x
Iohannis
|
EGAL__ 164 mesaje Membru din: 9/11/2014 |
Postat pe: 1 Decembrie 2014, ora 18:52
Sa mai zica cineva ca Iohannis nu e bassist
www.9am.ro/comunitate/9am_4565/poze/show/1/18950/Sa-mai-zica-cin...
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 1 Decembrie 2014, ora 19:04
Avem un nou topic cu ocazia instalarii noului presedinte? Felicitari pentru initiativa!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2014, ora 19:16
Da, tot spun unii ca Iohannis e basist. Si iata ca am gasit dovada!!
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2014, ora 19:19
Pana la urma au dreptate si gurile rele!
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2014, ora 19:22
Sa le vezi (gurile rele!) cum apar mintenash pe aciciuca!
Profit pana atunci de linistea topicului! fr.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 07:55
De la: 9am_4565, la data 2014-12-01 18:52:57Sa mai zica cineva ca Iohannis nu e bassist parca si acoperitul descoperit auto-denuntat Turcescu Robert , cinta la acelasi "instrument " , nu?!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 07:57
"gurile rele" spun adevarul si d'aia devin rele ptr. cei carora nu le pasa de Adevar, asa ar trebui sa intelegem ?
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 09:28
De la: gabigabi2, la data 2014-12-02 07:57:30 "gurile rele" spun adevarul si d'aia devin rele ptr. cei carora nu le pasa de Adevar, asa ar trebui sa intelegem ? Vom trai si vom vedea. Parca asa a zis si orbul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 09:34
Turcescu a incercat ,,Marea Eurovisionului cu degetul pe cand Herr Johannis va incerca pe pielea noastra...Sa ne pastram optimismul! Putea fi si mai rau!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 10:32
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 09:28:01De la: gabigabi2, la data 2014-12-02 07:57:30 "gurile rele" spun adevarul si d'aia devin rele ptr. cei carora nu le pasa de Adevar, asa ar trebui sa intelegem ? Aham, pentru ca avem constiinta treaza! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 10:35
Daca un politician va dezamagi poporul romn, care l-a ales, acelasi popor romn il va elimina!
De azi inainte, poporul romn are nevoie de politicieni care sa il reprezinte pe EL, in integralitatea si in puritatea sa de OM cu DREPTURI traind intr-o tara LIBERA , unde JUSTITIA cantareste just si pedepseste aspru pe toti cei care indraznesc sa se abata de la reguli! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 10:40
Sa va spun un ADEVAR?
Nu am votat pentru prezidentialele romnesti dupa anul 2000. La niciun scrutin nu m-am prezentat! Scuzele acceptate tuturor celor ce ati indraznit sa concluzionati concluzii eronate, lipsite de fundament real, in ceea ce ma priveste! Cele rele sa se spele, treaca de la mine! Va iert dar nu va pot uita! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 11:20
De la: Musetel, la data 2014-12-02 10:40:39Sa va spun un ADEVAR? Asadar, sa intelegem ca nu te preocupa politica? Ocupatia ta de baza e plantele medicinale si mrodeniile . (musetel, dafin...) Plafar scrie pe ecusonul tau! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 13:02
CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A ROMANIEI VA HOTARA IN IANUARIE ADEVARATUL PRESEDINTE,ACEASTA
IN URMA DELIBERARII INTEGRITATII-IOHANIS SI A RELIGIEI NATIONALE,PE A CAREI BIBLIE PRESEDINTELE TREBUIE CA SA JURE-DREPT !.
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 14:49
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 11:20:23De la: Musetel, la data 2014-12-02 10:40:39Sa va spun un ADEVAR? ehehe, la cite a scris ea pe aici, cine ce sa mai creada ? e dupa cum ii vine toana si depinde cui ii raspunde la postare ! oricum, mi-a placut mult postarea de mai de sus cu " de azi inainte ..." nush ce va face poporul roman nemultumit de presedintele ce nu-l respecta....blablabla , de unde se vede ca e priceputa nu numai la ierburi, dar si la lozinci d'alea utecistele , ca pe vremuri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 15:40
Cine-si mai aminteste de lozincile utrciste?!! A trecut multa vreme de atunci si s-au uitat...
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 15:44
De la: valeriulivanov, la data 2014-12-02 13:02:00CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A ROMANIEI VA HOTARA IN IANUARIE ADEVARATUL PRESEDINTE,ACEASTA Iohannis poate jura pe constitutie! Si pe Biblie daca doreste doar e tot crestin. Iliescu s-a declarat liber cugetator adica ateu si nimeni nu i-a contestat juramantul pe Biblie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:20
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 11:20:23De la: Musetel, la data 2014-12-02 10:40:39Sa va spun un ADEVAR? Ma implic , pentru ca imi pasa, in mai multe domenii! Plantele nu este o ocupatie, stii? Dar oare de ce ma enervezi si tu? Hai, mai bine te las io! Cauta alt interlocutor sa ii aplici chestionarul! Numa' bine!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:24
De la: gabigabi2, la data 2014-12-02 14:49:59De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 11:20:23De la: Musetel, la data 2014-12-02 10:40:39Sa va spun un ADEVAR? Vai, desteptaciunea pamantului! Cata logica ai in gandire! Ptiu, sa nu te deochi madame! Nici macar nu prinsei utcismu' vost! Io sunt pui mic da' mai iute! Probleme? Stii ce va face poporu' romn? Va lupta pt drepturile sale! Dar TU ce vei face? Probabil vei sta la balcon sa admiri cum ceilalti lupta si pt tine!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:27
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 15:40:58Cine-si mai aminteste de lozincile utrciste?!! A trecut multa vreme de atunci si s-au uitat... cine are virsta potrivita , nu le-a uitat ! si nici nu-i prea usor de uitat, intrucit ele aveau un anume stil festivist ; cu multe laude in cuvinte pompoase si gaunoase de orice continut ; cu increderi exprimate in dragul conducator , a carui minte luminata ne calauzeste ca un far ! chiar nu -ti mai aduci aminte ? pacat, ca daca memoria noastra colectiva- dar si personala - ar functiona mai bine, am descoperi cu stupoare citi semeni d'ai nostri practica acel limbaj de lemn , cu adresa precisa catre PUTEREA si mai marii zilei si, descoperindu-le apetenta catre Obedienta si Oportunism, i-am fi ejectat dintre noi ! .... ma rog, DACA am fi putut, dar uite ca nu se poate si ei sunt cu noi, printre noi si nu se pot dezbara de acele tare de caracter ce ne produc noua, tuturor, atita rau !
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:28
Oh, admirati-o pe madame Julieta, asteptand sa se schimbe ceva in tara!
Oh, ce pacat ca Romeo nu poate fi reincarnat, nu-i asa? Ce mumos ar manui telepatic el masa de oameni inspre bine!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:30
Gabitza, uitasi draga me' sa plantezi niscaia unda telepatica in ajunu' Sfantului andrei ca sa iasa azi conducatoru' perfect pt poporu' romn?
Da' se poa', mama, tu, care le poci pe toate a le efectua ?
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:32
Nu imi scrieti , am iesit!
Sanatate si ne-om ceti la data viitoare!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:34
De la: Musetel, la data 2014-12-02 16:24:50De la: gabigabi2, la data 2014-12-02 14:49:59De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 11:20:23De la: Musetel, la data 2014-12-02 10:40:39Sa va spun un ADEVAR? logica mea e beton armat, a ta e doar nisip si asta ptr. ca : ghinion de nesansa, Musetelule ! " pionerii de azi, utecistii de miine " si, chiar daca in ' 90 n-aveai virsta sa te faca utecista si erai doar pioniera si vreo comandanta de detasament , cu felul lozincar in care te exprimi, ai fi ajuns departe ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:46
De la: Musetel, la data 2014-12-02 16:30:36Gabitza, uitasi draga me' sa plantezi niscaia unda telepatica in ajunu' Sfantului andrei ca sa iasa azi conducatoru' perfect pt poporu' romn? ieftina ironie si ataci tocmai in ceea ce , zici tu, ca ai crede ! poi, unde ti-e admiratia in puterea unei Rugaciuni si convingerea ca exista telepatie si, mai ales Credinta !" Julieta " n-a asteptat in balcon in dec. 89 ci, a iesit in strada impotriva comunismului, ceea ce Nu te-ncinta deloc asta si nici nu-ti trezeste vreo admiratie baaa , din contra , intrucit spuneai ca erau niste derbedei, ceva , aia de'au iesit atunci , in 89 si acu' huruzesc pe banii statului, recomandind sa intre controlul DNA si peste ei si sa se termine si cu asta !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:49
De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 15:44:48De la: valeriulivanov, la data 2014-12-02 13:02:00CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE A ROMANIEI VA HOTARA IN IANUARIE ADEVARATUL PRESEDINTE,ACEASTA ma bag si io in discutie fara a cere permisiunea....a fi liber-cugetator nu implica neaparat a fi ateu...un liber-cugetator veritabil este acela care crede in DUMNEZEU da' nu-si asuma---aici doamna plafar ar fii scris ,,asuma''----apartenenta la niciuna dintre religiile existente, aceasta implicand chiar si credinta in existenta ,,marelui arhitect'' sau a unei,,forte universale''....un liber-cugetator nu crede in veridicitatea scrierilor religioase ca fiind de influenta divina pe cand un ateu pur si simplu neaga existenta divinitatii si declara scrierile religioase ca imorale si depasite... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 16:52
diferenta intre constitutia americana si cea rusa stiti care este...???
amandoua garanteaza dreptul la libera exprimare, da' numai cea americana iti garanteaza si dreptul la libertate dupa exprimare....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 17:15
De la: Fl_Orion999, la data 2014-12-02 16:52:16diferenta intre constitutia america si cea rusa stiti care este...??? ehhh, lasa -lasa, ca au trecut si ei prin momente grelein care mult laudata democratie americana a fost pusa la mare incercare si ma refer nu numai la listele negre si procesele impotriva celor banuiti de comunism, dar si la drepturile negrilor .....ca sa nu spun ca ce " exportara " ei prin Romania , cu impunerea lui Base', cu premierea madamei Kovesi , cu chemarea la ambasada si a lui Iohannis imi repugna si ma revolta , dar democratia e doar ptr. DULAI , nu si ptr.Catei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 18:19
De la: gabigabi2, la data 2014-12-02 16:34:12De la: Musetel, la data 2014-12-02 16:24:50De la: gabigabi2, la data 2014-12-02 14:49:59De la: 9am_4565, la data 2014-12-02 11:20:23De la: Musetel, la data 2014-12-02 10:40:39Sa va spun un ADEVAR? In 1990? Eram comandant de grupa, sa traiti! Detasamentul il avui sub ordine in clasele primare, doamna mea stimata! Deci sunt PIONER si azi? Dupa legea voastra a comustilor? SUNT departe, Gabi! Merci de increderea acordata!
|
|
Postat pe: 2 Decembrie 2014, ora 18:22
De la: gabigabi2, la data 2014-12-02 16:46:05De la: Musetel, la data 2014-12-02 16:30:36Gabitza, uitasi draga me' sa plantezi niscaia unda telepatica in ajunu' Sfantului andrei ca sa iasa azi conducatoru' perfect pt poporu' romn? Voai, da' cat te rogi tu pt mine, ha? Lasa, nu-mi spune, stiu! DILOC! Nu e bai mare! Nu te ironizam, na! Da' tu crezi ce vrei, e dreptul tau si nu ma justific! O felicit pe Julieta! Si vreau sa iasa iar daca e nevoie! Probleme de comprehensiune? Toti derbedeii si uzurpatorii sa dea explicatii la DNA si sa plateasca pt faptele lor! Justitia este aceeasi pt toti, fara exceptie! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

La niciun scrutin nu m-am prezentat!
IN URMA DELIBERARII INTEGRITATII-IOHANIS SI A RELIGIEI NATIONALE,PE A CAREI BIBLIE PRESEDINTELE TREBUIE CA SA JURE-DREPT !.
baaa , din contra , intrucit spuneai ca erau niste derbedei, ceva , aia de'au iesit atunci , in 89 si acu' huruzesc pe banii statului, recomandind sa intre controlul DNA si peste ei si sa se termine si cu asta !