back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Iohannis

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:19

De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 10:09:56
De la: Ha4Kon, la data 2015-01-06 17:25:15
De la: EGAL__, la data 2015-01-04 20:34:30
Va trebui sa joace dupa cum ii vor dicta cei ce l-au propulsat in fata, partidele ce l-au sustinut.

Asta, s-o crezi tu !

Se pare ca de ce ne este frica deja se intampla
Dupa cum se poate observa ,,tatucu,, de la Cotroceni incepe sa dea directive justitiei si mai mult incearca sa-i diminueze atributiile,
Trist....foarte trist si cred ca va fi al doilea presedinte care va fi infrant de sistem.
Din pacate Klaus nu este Basescu......nu are sange in instalatie si cred ca va face jocul jigodiilor corupte.

basist pina la capat !
vrei ca Justitia lu' Base' sa ramina tot Stat in Stat , mai presus de oricine, asa cum a construit-o el ?
nu-i bine, hermafroditule, nu-i bine cum gindesti , caci toate cele 3 forte ale Statului : legislativul, executivul si justitia trebuie sa fie , asa zice la Constitutie, Egale !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:33

De la: gabigabi2, la data 2015-01-07 10:19:19
De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 10:09:56
De la: Ha4Kon, la data 2015-01-06 17:25:15
De la: EGAL__, la data 2015-01-04 20:34:30
Va trebui sa joace dupa cum ii vor dicta cei ce l-au propulsat in fata, partidele ce l-au sustinut.

Asta, s-o crezi tu !

Se pare ca de ce ne este frica deja se intampla
Dupa cum se poate observa ,,tatucu,, de la Cotroceni incepe sa dea directive justitiei si mai mult incearca sa-i diminueze atributiile,
Trist....foarte trist si cred ca va fi al doilea presedinte care va fi infrant de sistem.
Din pacate Klaus nu este Basescu......nu are sange in instalatie si cred ca va face jocul jigodiilor corupte.

basist pina la capat !
vrei ca Justitia lu' Base' sa ramina tot Stat in Stat , mai presus de oricine, asa cum a construit-o el ?
nu-i bine, hermafroditule, nu-i bine cum gindesti , caci toate cele 3 forte ale Statului : legislativul, executivul si justitia trebuie sa fie , asa zice la Constitutie, Egale !

Esti o ticalosa mamare!
Consideri ca este normal ca intr-o sedinta CSM prezidata de presedinte sa nu se aminteasca de lupta inpotriva coruptiei? Mai mult,,,,tovarusul presedinte vrea subordonarea procurorului general prin includerea lui in CSAT?
Multe intrebari si prea multe ranjete din partea PSD,Ponta pentru a nu avea banuieli de coabitare cu mafia ....plus de asta daca a ajuns sa fie elogiat de puscariasul Fenechiu bag seama ca a inceput sa puta a USL....
PS, reactia UE nu va intarzia sa apara...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:41

Cum sa lase Klaus justitia sa-si faca treaba fara a incerca sa-i diminueze avantul?
Ar iesi o tragedie nationala deoarece jumatate din populatia tarii ar trebui sa dea cu subsemnatul.
Popor de curve si hoti asta suntem.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:47

ei, acu' ca te-ai suparat si pe Alesul tau - ala de ne-ai facut cu ou si cu otet ca suntem niste nenorociti daca nu-l alegem - ai un motiv serios sa pleci in Canada ! drum bun si cale batuta !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:55

De la: gabigabi2, la data 2015-01-07 10:47:42ei, acu' ca te-ai suparat si pe Alesul tau - ala de ne-ai facut cu ou si cu otet ca suntem niste nenorociti daca nu-l alegem - ai un motiv serios sa pleci in Canada ! drum bun si cale batuta !

Cunosti bine faptul ca in primul tur nu l-am votat?
Faptul ca in turul 2 I-am dat votul nu inseamna ca l-am agreat,,,dar Ponta era prea malefic pentru functia suprema.
PS. De plecat oricum plec.....sa ramai tu cu neamul tau retardat...sa prosperati in prostie si hotie!

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:40

De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 10:41:51Cum sa lase Klaus justitia sa-si faca treaba fara a incerca sa-i diminueze avantul?
Ar iesi o tragedie nationala deoarece jumatate din populatia tarii ar trebui sa dea cu subsemnatul.

te afli intr-o grava eroare in ceea ce il priveste pe Iohannis.
nu-i cunosti caracterul si nici mentalitatea.
insa, un individ care a absolvit o faultate de fizica, nu este un filosof sentimentalist, dimpotriva, este ordonat, disciplinat si al drakului de pragmatic, o sa-si atinga si realizeze atat obiectivele catsi scopurile pe care le-a stabilit.

asa ca, pacienta !
nu arunca cu vorbele la-ntamplare !!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 15:22

De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 10:55:51
De la: gabigabi2, la data 2015-01-07 10:47:42ei, acu' ca te-ai suparat si pe Alesul tau - ala de ne-ai facut cu ou si cu otet ca suntem niste nenorociti daca nu-l alegem - ai un motiv serios sa pleci in Canada ! drum bun si cale batuta !

Faptul ca in turul 2 I-am dat votul nu inseamna ca l-am agreat,,,dar Ponta era prea malefic pentru functia suprema.
PS. De plecat oricum plec.....sa ramai tu cu neamul tau retardat...sa prosperati in prostie si hotie!

aaaa, scuzati ! uitasem ca aleasa ta e Macoveaica- betivanca si daca s-a suparat asta pe Iohannis, hop si tu ....deh, ca asa-s astia nemanipulatii : asculta numa' de constiinta lor !

P.S
asculta-l pe hakoneti, ca el e Atotstiutorul si guru - duru forumului si daca el zice ca-l Cunoaste pe Iohannis, fi sigura ca asa : doarme cu poza lui sub perna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 17:32

super- cognitivule, Tu i-ai spus lui @ 4158 ca nu-l cunoaste pe Iohannis si nu-i stie caracterul, NU eu ! deci : ce se deduce de aici ? ca il cunosti bine si presupunerea mea e corecta !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2015, ora 09:05

lamentabil !

de cate ori ai fost apta cognitiv sa extragi o concluzie reala printr-o deductie logica, in mult prea indelungata ta existent obscura ?

ai fost vreodata in stare de-o asemenea performanta ?

de cand iti observ comportamentul, atitudinea si "rationamentele" pe care le etalezi pe acest forum, n-am observant ca ai atins o asemenea performanta foloindu-ti ratiunea si logica din propria dotare cerebrala.

insa, mai incearca, ti-a mai ramas foarte putin timp existential disponibil si este posibil sa-ti reuseasca o noua incercare de-a deduce logic printr-o oarecare metodica o concluzie realista, theoretic, mai ai timp sa reusesti, practic....

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2015, ora 09:43

De la: gabigabi2, la data 2015-01-07 15:22:23
De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 10:55:51

aaaa, scuzati ! uitasem ca aleasa ta e Macoveaica- betivanca si daca s-a suparat asta pe Iohannis, hop si tu ....deh, ca asa-s astia nemanipulatii : asculta numa' de constiinta lor !

P.S
asculta-l pe hakoneti, ca el e Atotstiutorul si guru - duru forumului si daca el zice ca-l Cunoaste pe Iohannis, fi sigura ca asa : doarme cu poza lui sub perna !

Eu nu sustin niciun partid !
Ce vreau eu cred ca este dorinta intrgului popor(mai putin al celor infectati cu virusulPSD)....vreu o justitie foarte puternica pentru a combate coruptia institutionalizata deoarece aceasta plaga este invers proportionala cu nikvelul de trai.
Doaresc sa umplem puscariile cu toti hotii si borfasii din politica Damboviteana si atunci ai sa vezi ca nu vom mai avea accize uriase la carburanti...tva de 24%....costuri immense la alimente si o viata de ka-c-at.
Cand vor intra la puscarie majoritatea politicienilor...atunci va rasarii soarele in casele noastre.
Ei sunt vinovatii pentru traiul,,inbelsugat,, ce il avem iar in fruntea listei sunt cei din PSD.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2015, ora 10:13

Sunteti beliti, mey!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2015, ora 10:14

Va las linistiti si va tulbura luceferii ce isi permit sa traverseze spatiul intergalactic !

No, da'mandru o lucit ceriu' pe la Covasna, n'est ce pas?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2015, ora 17:52

De la: Ha4Kon, la data 2015-01-07 12:40:49
De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 10:41:51Cum sa lase Klaus justitia sa-si faca treaba fara a incerca sa-i diminueze avantul?

insa, un individ care a absolvit o faultate de fizica, nu este un filosof sentimentalist, dimpotriva, este ordonat, disciplinat si al drakului de pragmatic, o sa-si atinga si realizeze atat obiectivele catsi scopurile pe care le-a stabilit.

asa ca, pacienta !

deci, ce se poate intelege din ce spui tu ? ca ea e-n eroare ptr. ca nu-l cunoaste, dar tu il cunosti foarte bine devreme ce-i descri cu atita patos calitatile si EU am tras concluzia corecta !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2015, ora 19:43

asa ca, pacienta !

"La ora 10, particip la liturghia duminicalã de la Catedrala Mitropolitanã Ortodoxã, cu hramul Sfânta Treime, din Sibiu. Slujba va fi condusã de Mitropolitul Ardealului și Arhiepiscop al Sibiului, Laurențiu Streza. Potrivit pravilelor Bisericii Ortodoxe Române, în calitate de creștin luteran, voi participa numai la prima parte a liturghiei, care se încheie cu citirea Evangheliei. Astfel, voi fi alãturi de toți românii ortodocși și care, în primele zile ale anului 2015, se roagã pentru sãnãtate, înțelepciune și pace. Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastrã"

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2015, ora 19:44

De la: Musetel, la data 2015-01-08 10:13:00

Sunteti beliti, mey!

Limbaj de perversa!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2015, ora 08:45

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-08 19:43:17

asa ca, pacienta !

"La ora 10, particip la liturghia duminicalã de la Catedrala Mitropolitanã Ortodoxã, cu hramul Sfânta Treime, din Sibiu. Slujba va fi condusã de Mitropolitul Ardealului și Arhiepiscop al Sibiului, Laurențiu Streza. Potrivit pravilelor Bisericii Ortodoxe Române, în calitate de creștin luteran, voi participa numai la prima parte a liturghiei, care se încheie cu citirea Evangheliei. Astfel, voi fi alãturi de toți românii ortodocși și care, în primele zile ale anului 2015, se roagã pentru sãnãtate, înțelepciune și pace. Pe parcursul mandatului meu, voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastrã"

buna dimineata !
o fi profesor de fizica si un tip pragmatic in viata cea de toate zilele , dar eu nu vad nicio incompatibilitate intre asta si Credinta intima a unui om si, cu atit mai mult a unui Presedinte al Tuturor romanilor , ca-si arata respectul - in zilele de sarbatoare - participind si bucurindu-se impreuna cu ei !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2015, ora 09:59

Conform une gandirii lipsite de cunostinte, ratiune si logica, (a unei ignorante fudule) concluzia nu poate fi de alta factura decat, corecta.

In realitate, este o concluzie eronata careia ii este sustinuta veridicitatea de o persoana stulta al carei comportament lamentabil si fudul o definesc, atat ignoranta si prostia in care ii balteste creierul , cat si credinta ca este capabila de ceea ce nu a fost , nu este si nici nu va fi vreodata.

Daca-mi precizezi termenul, propozitia, fraza, paragraful sau contextul, din care s-ar putea deduce logic faptul ca, l-as cunoaste pe Iohannis, ar fi interesant, as intelege mult mai bine cum reusesti sa ajungi la concluzii eronate pe care le transformi in fabulatii aiuristice.

Daca ai realiza eroarea concluziva pe care ai comis-o si fabulatiile pe care le vehiculezi cu o fudulie abjecta, ar fi primul pas prin care ai incerca sa rationezi, sa-ti analizezi logc propriile metode deductibile prin care ajungi la asemenea concluzii fabulante, apoi sa incerci o evadare din intunericimea propriei gandiri prostesti in care te zbati.

A propos, daca ai impresia ca participarea presedintelui pe la diferite evenimente religioase, semnifica si este comparabila, cu cea pe care o practica politicienii ortodocsi, iarasi, te aflii inr-o mare eroare.

Ar trebui sa stii care sunt semnificatiile si conotatia unei asemenea participari a unui politician protestant fata de conotatiile si semnificatia pe care le are o participare a unui politician ortodox.
De asemenea, ar trebui sa stii care sunt diferentele participative si de abordare a subiecteor religioase pe care politicienii catolici,portestanti, neo protestanti etc. le practica in relatiile lor cu religia, comparativ cu cele pe care le practica si abordeaza un politician ortodox.

Cat despre, datul cu parerea pe aceasta tema, politico-religioasa, ti-as sugera s-o faci numai dupa ce iti vei insusi cunostintele minme necesare in speta respectiva, recomandabil numai dupa incercarea de-a initia o analiza comparativa ( bazata pe cunostintele minime pe care le-ai acumulat si insusit) din care poti extrage concluzii realiste sau cel putin pertinente, de minim bun simt, altfel, nu poti fi decat o ignoranta snoaba cate vorbeste/tasteaza sa se afle-n treaba.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2015, ora 15:47

brava, moi : textul asta vad ca-i bun si ptr. mine si ptr. EGAL si ptr. Musetica si ptr. Black si nu te mai ostenesti intelectual sa-l personalizezi....ii dai cu copy- paste si-ti pastrezi mintea odihnita !
ce sa mai zic : esti tare ,mai, mai tare ca o batista mucoasa inghetata intr-o zi geroasa ca asta !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2015, ora 16:52

Exclude-o pe Transparenta, mahalagioaico infecta !

iar ai dat in bobi sau ai citit in ghiocul paranormal din dotarea persnala si ai ajuns sa fabulezi cu muuult peste limita legala in care s-ar incadra o stulta cu minim bun simt.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2015, ora 17:28

ia mai aplica-ti niste Lecitina, ca vad ca uiti de la mina pin' la gura !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2015, ora 08:25

scirtz ! ce altceva mai stii face, decit sa insulti, TERORISTULE de forum ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2015, ora 15:18

dle presedinte K. Iohannis participa , in aceasta calitate, alaturi de A. Merkel si alte notabilitati la Marsul de la Paris !
frumos , solidar dar, sigur e si intelept acest Mars care-i aduna laolalta pe multi dintre liderii lumii impotriva careia lupta acei teroristi si care pot fi tinta unor atacuri care-i poate lua ca din oala ?

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 10 Ianuarie 2015, ora 20:35

De la: gabigabi2, la data 2015-01-10 15:18:01dle presedinte K. Iohannis participa , in aceasta calitate, alaturi de A. Merkel si alte notabilitati la Marsul de la Paris !
frumos , solidar dar, sigur e si intelept acest Mars care-i aduna laolalta pe multi dintre liderii lumii impotriva careia lupta acei teroristi si care pot fi tinta unor atacuri care-i poate lua ca din oala ?

Buna, Gabita si la multi ani cu bucurii! Am citit ce scrie pe acest forum si nu voiam sa intru sa-mi scriu parerea de teama ca in genere gandirea mea politica nu prea coincide cu a colegilor de forum, am sta deoparte dar si eu m-anm gandit ca asa, ca intr-un basm cu sfarsit terifiant s-ar putea sa mai existe si alte 'celule de criza' care... Nu, nu se va intampla nimic pentru ca vor fi protejati de elicoptere, tunuri cu apa, bastoane, gaze lacrimogene si tot arsenalul care apara democratia.

Cat priveste pe d-l Iohannis, cred ca multi il vor respecta in timp pentru ca tot ce s-a spus in campania electorala mai ales privind legatura absconsa cu Basescu a fost o nesimtita defaimare! Si pentru ce? Ca sa ajunga cel mai abject politician, presedinte. M-am referit la Ponta desi in primul tur de scrutin erau si altii daca nu abjecti macar tradatori, bolnavi...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 01:21

Nu mai conteaza nimic.
Ca ursu e pe moarte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 01:22

Am chemat salvarea veterinara, dar nu s-au deplasat simbata.
Sa vedem daca supravietuieste pina miine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 08:36

De la: g_alin_a, la data 2015-01-10 20:35:52
De la: gabigabi2, la data 2015-01-10 15:18:01dle presedinte K. Iohannis participa , in aceasta calitate, alaturi de A. Merkel si alte notabilitati la Marsul de la Paris !

Buna, Gabita si la multi ani cu bucurii! Am citit ce scrie pe acest forum si nu voiam sa intru sa-mi scriu parerea de teama ca in genere gandirea mea politica nu prea coincide cu a colegilor de forum, am sta deoparte dar si eu m-anm gandit ca asa, ca intr-un basm cu sfarsit terifiant s-ar putea sa mai existe si alte 'celule de criza' care... Nu, nu se va intampla nimic pentru ca vor fi protejati de elicoptere, tunuri cu apa, bastoane, gaze lacrimogene si tot arsenalul care apara democratia.

Cat priveste pe d-l Iohannis, cred ca multi il vor respecta in timp pentru ca tot ce s-a spus in campania electorala mai ales privind legatura absconsa cu Basescu a fost o nesimtita defaimare! Si pentru ce? Ca sa ajunga cel mai abject politician, presedinte. M-am referit la Ponta desi in primul tur de scrutin erau si altii daca nu abjecti macar tradatori, bolnavi...

buna dimineata , GALINA !
iarta-maaaaa, te-am uitat m-am tot gindit la tine pina la un moment dat si apoi, luindu-ma cu altele , am uitat ! LA MULTI ANI cu sanatate !
cit despre Iohannis, anticipez o rasturnare de situatie : multi din cei care nu l-au votat isi vor schimba parerea despre el, devenindu-i aliat si, culmeaaaa : multi din cei care l-au votat ii vor deveni inamici....si, procesul asta e deja in derulare !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 12:18

ancestrala frica a manipulatului enorias crestin orthodox care este incapabil sa disceana inre realitatea rationala si utopiile sentimental-religioase si care, este in stare sa-si cedeze drepturile si libertatile garantate constitutional, de cetatean al unui stat laic european,( partial secularizat de pasoptisti, Cuza si Kogalniceanu) enorias orthodox pe care frica si lasitatea, lipsa de responsabilitate civica ii blokeaza rationamentul si actiunile de autoaparare si este dispus sa cedeze si sa se ascunda in fata unui alt enorias de factua religioasa islamist fundamentalist care ucite in numele lui Allah si al religiei islamice!

Est i o RUSINE a EUROPEI, bre !

REtine, citez:

"Ar trebui sa stii care sunt semnificatiile/conotatia unei asemenea participari a unui politician catholic sau protestant fata de conotatiile si semnificatia pe care le are o participare a unui politician ortodox.

De asemenea, ar trebui sa stii care sunt diferentele participative si de abordare a subiecteor religioase pe care politicienii catolici,portestanti, neo protestanti etc. le practica in relatiile lor cu religia, comparativ cu cele pe care le practica si abordeaza un politician ortodox."

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 12:54

De la: g_alin_a, la data 2015-01-10 20:35:52

Il putem respecta ca om sau ca sef al statului intr-o perioada de timp relative scurta, de gratie,gallno !
insa ca politician, trebuie sa-si castige respectful si sa demonstreze ca este un politician respectabil, momentan este un veritabil conciliant care incearca sa-si cesioneze sau sa concesioneze cateva din promisiunile electorale inconjurandu-se de personae dubioase ale unei multimi politice pnl-isto-pdl-iste care nu-I fac cinste sau, mai bine spus, ii stirbesc inegritatea morala pe care a afisa-o in campania electorala.

In fine, timpul va clarifica situatia presedintelui, iar atitudinea si discursul politic pe temele majore ii vor clarifica pozitia si statutul etic dupa cele 6 luni de acomodare in functia de sef al statului, mai vedem

Daca Iliescu a conlucarat strans cu serviciile romanesti "consevandu-le" si promovandu-le interesele , de la cele idelogice, financiare si pana la cele comerciale/ de afaceri, pe Constantinescu l-au invins , iar in ceea ce il priveste pe Basescu, n-au reusit sa-l invinga , insa au reusit sa-l tradeze pe ici pe colo, ramane de vazut cum va iesi Iohannis din kingile aparatcilor dupa primele 6 luni de gratie , cat si pe final de mandat presidential, Nu-I va fi usor !

Dar, Victoria NulAND, VIZIITEAZA bucurestiul !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 14:40

hehehe ! Basescu a pus Serviciile la treaba si le-a folosit in lupta politica exact in stilul anilor '50 , iar Justitia " independenta " le-a tinut tira !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 15:16

De la: gabigabi2, la data 2015-01-11 14:40:40hehehe ! Basescu a pus Serviciile la treaba si le-a folosit in lupta politica exact in stilul anilor '50 , iar Justitia " independenta " le-a tinut tira !

Asa este rapandula slinoasa.......pai arestarea lui nenea Nastase, Viculescu, Fenechiu,Hrebenciuc,,etc....toate sunt facaturi.
Saracutii oameni nevinovati...!
Dar est prosta rau idioatooooooooooooooo!
Cum de te mai tine pamantul cretina dracului?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Iohannis
Mergi la: